Otteluseuranta 28.3. (la-su ilta/yö)

  • 9 323
  • 109

Taccutucca

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers, TUTO Hockey, Atlético de Madrid
HUH HUH ompas kyllä yllätyksellinen peli. Aluksi Barkovin kentältä todella hyvät paikat vastustajan päädyssä, sitten nopea 3-1 hyökkäys Habseilta, missä Ek ainoa puolustaja, mutta Lu poimii muutamat gamesaverit ja peli pysyy 2-2 tilanteessa. Aivan loistava peli meneillään Montréalissa.
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Barkovin hatut lähellä mutta ei.. Samalla toisessa päässä 3millin päässä Habsin johtomaali kun kiekko liruu Luongon selän ja tolpan välistä.
 

Taccutucca

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers, TUTO Hockey, Atlético de Madrid
Subban ajelee Pricen. Oli jälleen paikka *insert here*:lle, mutta Sasha ei saanut kiekkoa laidassa haltuun. Oli lähellä vaarallinen loukkaantuminen, mutta onneksi sellaista ei tapahtunut. Olisi ollut koomista, miten seuran toinen supertähti olisi ajellut seuran toisen supertähden, mutta onneksi ei tainnut tapahtua mitäään.

Jatkoaika on edessä ja MITÄ IHMETTÄ OTTAWA HÄVISI JATKOAJALLA! Toivottavasti sama juttu ei toistu kateilla, tosin vastassa on hieman tasokkaampi tiimi.
 

Taccutucca

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers, TUTO Hockey, Atlético de Madrid
Noniin, Trocheck koskee mailallaan Ellerin kypärää. Todella pölö jäähy. Nyt pliis tästä kunnon jäähyntappo ja Bolland ratkaisee rankuilla.
 

Donisoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kiitos taustoista taccis. Eri foorumeilla syntyvät forumismit ovat aina hauskoja :D

Meinasin nukahtaa ennen jatkoaikaa, vaikka hyvää peliä onkin.

Jaahas. Pac ratkaisee Montrealiin voiton.
 

Taccutucca

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers, TUTO Hockey, Atlético de Madrid
No voi ketunpettuleivän visvajauhotsaatana, ei ehtiny kissaa sanoa, kun Habs heittää suoraan aloituksesta kiekon Patchyn lavan kautta uuniin. Gallant käy vielä kutsumassa tuomarit teelle ilmeisesti huomenna arviolta kello viiden aikoihin.

Tällä kierroksella siis Ottawan kanssa rako pysyi samana ja Bruins kasvatti eroaan yhdellä pisteellä. Seuraavat pelit kliseisesti ratkaisevat jatkuuko pelit keväällä.
 

Wunder-Pena

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
Koivu heittää 4-1 maalin tyhjiin ja näin ollen Niederreitter-Koivu-Stewart kenttä järjestelee kaikki 4 Minnesotan maalia. Kyseinen kenttä esitti kyllä vahvaa peliä tänään. Parise-MG-Pominville loi myös Minnyltä hyviä tilanteita hyökkäyspäässä, mutta maaleja ei kolmikolta syntynyt. MG pelasi kyllä hyvän ottelun tuoden kiekkoa Minnesotan senttereistä parhaiten LA:n alueelle ja luoden painetta hyökkäysalueelle. Tuohon kun lisätään loistava peli vielä Dubnykilta niin siinäpä ne voiton avaimet. LA oli vahvoilla toisessa erässä ja myös kolmas meni pääasiassa LA:n pyörityksessä, mutta Dubnyk ja tehokkuus ratkaisivat tällä kertaa matsin Minnesotan eduksi. Mielenkiintoinen ottelu oli kaiken kaikkiaan. Nyt unta kaaliin. Kettu kuittaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös