Päivän positiivinen

  • 1 839 115
  • 8 796

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ville Koho oli esimerkillinen mies vikassa erässä. Ehkä ensi kaudella taas kulkee kokonaisuudessan paremmin, muttei kapulla huono kausi sinänsä, koska plusminustilasto oli hyvää luokkaa.
 

huhheijaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Esitys oli tänään huono, mutta kausi kokonaisuudessaan positiivinen. Playoffeihin ja kahdeksan sakkiin, eikä hävitty Kärpillekään edes 4-0. Tästä on taas hyvä jatkaa enskaudella.
 

Altec

Jäsen
Viimeinen peli oli mitä oli, mutta kyllä mie vaan on ylpeä tosta joukkueesta! Kiitos SaiPa, taustajoukot ja kannattajat. Hetki huilaten ja kohta taas mennään.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Olen kanssa ylpeä. Raivattiin tie kuiteskin sinne kahdeksan parhaan joukkoon, tosipeleihin. Vastus nyt vaan oli ehkä keljuin mahdollinen mutta se haastettiin lähes koko sarjan ajan täysin ja kenties paremmalla tuurilla... no niin turha jossitella. Ensi kaudella sitten.
 

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tippuminen vituttaa ja se et tiputtiin vain ja ainoastaan sen takia et Kärpät osui taas vastustajaksi. Kaudesta 2 negatiivista asiaa oli tuo Kohon vitjan taaperrus jossa Mankinen oli pahin floppi. Toinen oli kauden aikana nähty suuresti vaihteleva suoritustaso.

Kausi oli kuitenkin jälleen kokonaisuutena hieno osoitus, että kaikki on mahdollista näilläkin resursseilla. SaiPa teki jälleen upeaa työtä ja plussa tuloskin on varmasti tulossa. Tuomenoksa kaappari muutaman upean pelaajan joista saadaan nauttia vielä seuraavallakin kaudella (Lofquist ja McIntyre). Pistesaalis runkosarjassa oli hyvä, vaikka ailahdeltiin laidasta laitaan. Ylpeä kuitenkin saa jälleen SaiPasta olla Ässät heitettiin lomille, mutta ikävä kyllä Kärpät tuli jälleen vastaan. Kausi oli kolmas putkeen pudotuspeleissä YES!.

Kohta on kesä ja tuoksuu tussu mmmmmm.
 

Trimmer

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kausi ohi, siinä on positiivista. Oli liian ailahtelaivainen kausi minun makuuni. Toivottavasti tulee edes nollatulos.
 

Tuborg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Positiivistä: Se että tää oli rehellistä playoff-vääntöä, välillä kovaakin - mutta ei niin että kaveria tahallaan vahingoitetaan.
Todella hienona pysy tämä sarja tässä mielessä, kovia takleja jotka kuluu. Oli hieno kattoo loppukättely. Näki, että moni pari siinä kiitteli kovasta, mutta rehellisestä vastuksesta.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Kaikki KooKoo pelit ovat perjantaina tai lauantaina.
 

Gennadi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, R.I.P M-juna, Ketterä
Meni ihan yöunetkin tuon Raun sopparin myötä. Tämä alemman keskikastin joukkueiden rosterien kasaaminen on ollut niin aneemista, että mulla meinasi mennä jo usko koko jääkiekkoon. Tämän lisäksi pääkaupunkiseudun Prismoista saa taas tauon jälkeen Pullin rieskaa ja ruisleipää! Voi tätä pienen ihmisen iloa!
 

ahal

Jäsen
Uutta kautta viritellään jo... puolet joukkueesta omatoimisesti aamujäillä. Ensimmäiseen harkkapeliin reilut pari viikkoa.
 

Gennadi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, R.I.P M-juna, Ketterä
Mä en halua olla haudallatanssija, mutta tässä kun katsoo muiden joukkueiden menoa niin taloudellisesti kuin sen rakentamisenkin suhteen, niin kyllä Lappeenrannassa on hyvin hoidettu kerrankin homma. Mä olen aina ensimmäisenä valittamassa pelaajahankinnoista, tuomarilinjasta ja valmennuksen jääräpäisyydestä, mutta nyt tukin turpani toviksi. Harjoitusottelutkin ovat sujuneet mallikkaasti, joten SaiPa:lla on aivan esimerkillisen hyvä tilanne tulevaan kauteen lähdettäessä. Nyt täytyy olla hetki hiljaa ja onnellinen!
 

Mechalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Idän ihme, Honka
Juuso Almgren selostaa pelit. Nyt voi kuunnella radiostakin!
Taurun aikaan ei pystynyt.
Eikös Almgren muuten ole sama kaveri joka selosti SaiPan pelejä myös Ruudun kautta? Ja muistaakseni mies on vielä tosiaan itsekin Lappeenrannasta kotoisin.
 

Mechalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Idän ihme, Honka
Tuosta en tiedä, mutta kuuluttajana oli useamman kauden aikanaan. Ja todella hyvin oli homma hallussa ainakin siinä tehtävässä.
Tuosta en tiennytkään, muistan vain Henri Inkin ja Olavi Pekurisen SaiPan kuuluttajina mutta Almgrenia en muistanut. :D Jos oikein muistan niin Almgren selosti ainakin tämän SaiPa-Blues-matsin syyskuulta 2014: Huippuhetket: SaiPa - Blues 27.9.2014 | Ruutu
 

huhheijaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kisapuiston tunnelma oli erittäin hyvä molemmin puolin, vaikka vain tv:n välityksellä joutui kuuntelemaan. Ehkä tästä saadaan vähän ystävämielisempi paikalliskamppailu.
 

Czescku

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Stadin Keltamustat
Sarjataulukon kärkipaikka ensimmäisen viikonlopun jälkeen. Tuossa olisi ihan kiva olla vielä maaliskuussakin.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Nokelainen. Kaksi maalia.

Onpa ilo katsoa herran pelaamista. Tosi kokonaisvaltaista touhua ja tuosta varmasti paranee vielä jos ei loukkaantumiset tule sotkemaan. Kyllä sillä taitoja on ja SaiPan tapaisessa joukkueessa suuren vastuun kera myös ne varmasti saa näkyä. Tuo ihan selkeää kokemusta ja johtajuutta ja McIntyre ja Rau on varmasti taitavina kavereina sopivat ketjukaverit.

Muutakin positiivista löytyy, mutta nostin nyt Noksun esille. On todella upeaa nähdä noin meritoitunut ja vielä hyvässä peli-iässä oleva oma kasvatti mukana viemässä joukkuetta eteenpäin.
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Onneksi olkoon!

Tänäkin vuonna SaiPa johtaa sarjaa! Tällä kertaa noin kolmen pelatun kierroksen jälkeen. TOP-3 sijoitus on näillä näytöillä haarukassa tällä kaudella.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös