KalPan sairastupa kaudella 2014–2015

  • 29 264
  • 85

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori

Mr Tomppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Pallo, Iisalmen Peli-Karhut, KuPS , PK-37
Perhonen loukkaantunut törmäystilaanteessa harjoituksissa tänään.
Lähde: Savon Sanomat
 

-40

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Pallo feat. Veljmiehet
Tammela otti eilen osumaa puhtaasta taklauksesta, kun ilmeisesti pää osui pleksiin. Kävi tärskyn jälkeen vielä YV:ssä mutta ei enää pelannut tuon jälkeen. Saa nähdä pystyykö torstaina pelaamaan, mitään virallista ei ole vielä asiasta kuulunut.
 

IJR79

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, HIFK
Missään ollut Birneristä mitään? Ikävän näköisesti tuli Mutasen vetämä kiekko suuhun?

Otteluketjuun taisinkin jo käydä kirjailemassa, jotta Kuopion yliopistolliseen sairaalaan raijattiin ambulanssikyydillä välittömästi. Kova on kato pelimiesten joukossa puolin ja toisin, harmillista. Ja tuo tieto siis IL/jatkiksen paikallistoimittajalta Twitteristä.
 

Leppis

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Huolto keräsi Birnerin hampaita jäältä loukkaantumisen jälkeen. Toivottavasti hampaiden menetyksen lisäksi mitään vakavampaa vammaa.
 

Zorba

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Toivoa sopii, ettei leukaluu murtunut. Onneksi Mutanen ei ampunut lämäriä, joten tuosta saatettiin selvitä "pelkällä" hammasrivistön menetyksellä.

Ilomäellä näkyi olevan käsi kipsissä.
 

Bakaun Imaami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, NY Rangers
Toivottavasti ei tosiaan menny pilliruokailuksi. Hampaat kasvaa takaisin hetkessä mutta leukaluu/muut luutuu hieman kauemmin.
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Eli jos ei ole jo selvää, niin Birner pelaa huomenna. Hampaat meni uusiksi ja pelaa kokomaskissa,
Hieno homma. Vaikka nyt on minusta koohottanut vaan menemään. On silti tärkeä palanen jengille. Hyvä et mukana. Timosen Jussi se on vaa melkonen. Joka vtn kevät klesana. Tai sit Halonen tai vaikkapa molemmatkin. Ihme miten aina käypi et koko kauden pelaa mut keväät lasaretis. Tällä kaudella varsinkin Timonen ollut heittämällä KalPan paras pakki. Ois näissä peleissä tarvittu. Jäällä toki kuulemma käynyt, mut mikä on sit kunto ja pelituntuma? Jos jatkoon mennään palaako jo sit rosteriin..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös