Henri Heino Ässiin

  • 28 342
  • 77

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Joo tämä siirto olikin jo pitkään julkinen salaisuus ja tuo sopparin pituus kertoo siitä, että Heino on halukas sitoutumaan Pelsuihin pitkäksi aikaa. Luotettava 3.sentteri joka voi aina tarpeen tullen stuntata ylempänäkin. Ei järkyttävä menetys Ässille mutta hyvä pelaaja silti Liigaan.
 

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Heino oli Ässissä tasainen suorittaja. Ehkä enemmänkin potentiaalia olisi ollut. Ei saanut mielestäni Ässistä sitä isoa boostia uralleen, jota varmasti tuli hakemaan. Silti plus -merkkiseksi merkkaan miehen Ässäuran.
Kiitokset Heinolle. Oli viime syksynä ja viime keväänä mainiossa vireessä, palaa Pelicansiin parempana pelimiehenä.
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Juu ei mitään pahaa sanottavaa Heinosta, vaikka tietyllä tapaa jäi lopulta vähän pettymykseksi ja värittömäksi. Jokseenkin kopio Severi Sillanpäästä. En ole täysin samaa mieltä että Heino olisi ollut tasainen suorittaja, sitä tosi hyvää Heinoa mihin selvästikin on edellytyksiä, näkyi kuitenkin joskus, mutta ihan liian harvoin. Ässät sijoittui Heinon kausilla sarjataulukon alemmalle puoliskolle mutta Heino ei siltikään pystynyt nousemaan pysyvästi näiden joukkueiden etulinjaan, eli "liigan paras nelossentteri" taitaa olla se rooli ja leima jatkossakin. Onnea matkaan joka tapauksessa, tyylikäs pelimies eniveis ja turhaan en miestä sovitellut jossain toiveissa Ässien tulevaan kapteenistoon. Tarina patapaidassa on kuitenkin nyt ohi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös