Otto Honkaheimo HIFK:hon

  • 55 736
  • 169

eriatarka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tuosta sopimuksesta Honkaheimolla oli käsittääkseni vielä vuosi jäljellä ennen kuin Lukko ja HHeimo purkivat sen kesällä yhteisymmärryksessä. Tuskin mies olisi tuohon suostunut ellei olisi ollut jo tiedossa samanlaista palkkaa uudessa seurassa. Tai sitten mies halusi tosissaan pois Raumalta...

Raumalla ollut juttua, että ajautui törmäyskurssille Dufvan kanssa. Honkaheimohan menetti C:n rinnastaan kesken viime kauden. Suurta palkkaa selittää osaltaan se, että teki jatkosopimuksen parhaalla kaudellaan, jolloin pääsi myös EHT-peleihin kokeilemaan.

Honkaheimosta vielä sanottava, että mies on parhaimmillaan, kun pelaa simppeliä omaa peliä, varma ensimmäinen syöttö, puolustuksen kautta ja kun maltti on mukana. Alivoimalla oli hyvä, uhrautuva ja taistelija. Välillä ylipelasi itsensä ulos tilanteista ja usein pulssi nousi, kun Honkaheimo päätyi hyökkäyksessä vastustajan maalin taaksen.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Toivoisin kyllä, että HIFK:n 7. puolustaja ei sen profiilin pelaaja, että Jasse Ikosen tyyppisen kaverin tarvitsee pelastaa hänet pahemmalta selkäsaunalta. Ja hän ei myöskään seiso kädet suorana, jos/kun Siim Liivik yrittää haastaa rehtiin tappeluun.

Pelastaa pahemmalta selkäsaunalta? Mikä juttu tämä on? Sailio tuuppasi Honkaheimon päin Hussoa ja sen jälkeen esti tätä nousemasta puolustamaan itseään. Mä en epäile hetkeäkään, etteikö Honkaheimo olisi a) kyennyt vastaamaan Sailiolle ja b) antanut tälle selkäsaunan, jos olisi saanut siihen rehdin tilaisuuden. Eihän Sailio uskalla ottaa Ikosenkaan kanssa rehtiä matsia, vaan huitoo tätä kypärällä tehden itsestään pellen. Honkaheimolta lentää hanskat jäähän saman tien, kun pääsee tolpilleen, ja todennäköisesti Sailio olisi ollut tässä parissa ottava osapuoli.

Näin mä tämän tilanteen videolta nähtynä tulkitsen.

Samoin olen eri mieltä siitäkin, että Honkaheimo olisi joukkueelle pelillisesti täysin yhdentekevä.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Hyvin keskinkertainen pakki tämä Honkaheimo, mutta pyöriköön nyt rotaatiopakkina. Ainut asia mitä vähän ihmettelen niin on se, että Honkaheimohan hankittiin meille toisesta liigaseurasta, eli mitä sellaista hänessä on "näinkin läheltä" aiemmin nähty, kun hänet haluttiin meille?

Noh, ei tämä nyt Honkaheimoon kaadu... toivottavasti IFK:lla on edelleen se oikea alakerran isäntä hakusessa kevättä varten.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ehkä Honkaheimo on kokemuksensa vuoksi tärkeä lisä joukkueeseen myös henkisellä puolella. Tuskin on itsekään tyytyväinen peliesityksiinsä, mutta mä en juurikaan pidä minään erityisenä meriittinä sitä, että esittää parastaan syys-marraskuussa. Kausi on pitkä, pahasti kesken eikä HIFK:n pakisto ole ehtinyt vielä olla parhaassa kokoonpanossaan kovinkaan pitkään. Honkaheimo pelaa ensimmäistä kauttaan (ikinä?) Rauman ulkopuolella, uudessa jengissä ja kirkkaissa valoissa. Startti ei ollut paras mahdollinen, mutta en todellakaan lähtisi määrittelemään Otto Honkaheimoa
jääkiekkoilijana kovin pitkälle parin hassun syyskuukauden perusteella.

Palataan asiaan kokonaisvaltaisemmin keväällä. Honkaheimo tienaa sen, minkä tienaa. Ei kiinnosta mua yhtään eikä varmastikaan ole vaikuttanut yhdenkään toisen pelaajan hankintaan millään tavalla.
 

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Odotukset ovat saaneet olla melko matalalla, jos Honkaheimo ei ole jonkun mielestä pettänyt pahasti. Honkaheimo on ollut HIFK:n huonoin puolustaja heti Heikkisen jälkeen, mikä on todella hämmentävää, koska hän on pelannut useamman kauden Lukon kapteenina, ja vyöltä löytyy yli 500 liigamatsia.

Vaikuttaa ihan mukavalta jätkältä, mutta helvetin huonosti hän on pelannut. Siitä ei pääse mihinkään.

Pysyn kannassani, esimerkiksi Auvitun ja Nyqvistin takia on oltu enemmän kusessa. Auvitu on ollut surkea viime pelissä, 3kpl turhia jäähyjä yhteen peliin jne. Jotain se Honkaheimokin osaa kun on Liiga pelejä kertynyt ja pelannut Lukossa hyviäkin kausia kapteenina, toivottavasti alkaisi viimeistään keväällä näyttämään sitä jotain. Onneksi on tosiaan vaan yhden kauden soppari. Menköön nyt 7.pakkina, Tepolle ennemmin peliaikaa kun potentiaalia on enemmän.
 

Wicked

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Los Angeles Kings
JA Honkaheimo pelaa sillä pelin osa alueella jossa vain epäonnistumiset huomataan helposti. Puolustava puolustaja nimittäin parhaimmillaan kun ei edes muista, että kaveri pelannu koko pelissä :D
 
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Ottoahan mainostettiin Lukon kannattajien toimesta tyyliin "Liigan paras alivoimalla". Onko joku kiinnittänyt tarkemmin huomiota maineen ansaittavuudesta? Alivoima kokonaisuutena aiheuttanut hysteerisiä itkukohtauksia, mutta eihän se yhden miehen vastuulla ole. Yleisesti ottaen Oton otteet ovat kyllä parantuneet alkukaudesta (voisiko edes huonontua?) ja toivottavasti jatkaa samalla tavalla, yksinkertaista ykkössyöttöä omille ja tukalat oltavat vastustajan hyökkääjille. Huomenna sitten ruotsalaisia niskaperseotteella maalin edessä. Vaikka eihän se mikään ilkeä ja erityisen kova olekaan.
 

Justice

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Cowboys, Man Utd, Devils, Jazz
Tämä mies on minun silmääni parantanut otteitaan oikeen reilusti. Viimeisissä muutamissa otteluissa ollut jopa ihan oikeasti fyysinen. Lukko matsissa jakeli muutamat oikein kunnon taklaukset. Huomionarvoista oli se, että nuo taklaukset lienevät ensimmäinen asia, joka Otolta on huomattu positiivisessa mielessä täällä palstalla suuren enemmistön toimesta.

Eilisessä Kerho-pelissä minua hymyilytti kovasti vaihto, missä Honkaheimo ensin taklasi melkeinpä puolirikollisesti vastustajaa omalla siniviivalla, minkä jälkeen meni heti perään taklaamaan jälleen vähintäänkin kyseenalaisin ottein vastustajan laitaa vasten. Itse näen pieniä ilkeyden pilkahduksia tässä miehessä. Olen koko ajan vain varmempi ja varmempi, että tässä on meidän tämän kauden "Knock Out".
 

Lindfors

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, YNWA
Otto antoi eilen kunnon niitin kolmannen erän lopussa oman maalin takana, taisi olla Pirnekselle. Sieltä se fyysisyys herää koko ajan poffeihin.
 

Bulldog

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, QPR, St Pauli
Syksyllä olin valmis lähettämään pysyvästi Vantaalle. Viime aikoinaan pikkuhiljaa on parantanut ja jopa ollut fyysinen. Generousin tulon jälkeen Otonkin on pakko näyttää ettei ole mikään tisulälläripoika. Jotkut ovat verraneet Kurviseen, ottaisin kuitenkin Kurvisen mielummin Honkaheimon tilalle, jos vaan Kurvi vielä skulais ja olis saatavilla. Ei jatkoa ensi kaudelle, vai onks tällä jo pahvi ensi kaudelle.
 

Massimo 1897

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
tuli tästä miehestä mieleen muuan Mikko Jokela!
Varsinkin alkukaudella oli yhtä hasardi.
Mutta enään en pelkää kun #44 on kiekossa, tekee enemmän oikeita kun vääriä asioita.

Riippuen muusta pakistosta ja roolituksesta ensi kaudella, antaisin pelkkien peliesitykksien puolesta jatkoa.

Ja taisi Otto olla kesäkauden rempallaan, siitä ehkä nuo Jokela tribuutit syksyn aikana.
 

JoharinCrosby

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HIFK Fotboll
Honkaheimo noussut ihan uudelle tasolle näissä kinkereissä. Kaveri, joka hommattiin paikkaamaan tarjouskilvassa menetettyä Kankaanperää, on pessyt halinallen täysin 6-0 omassa roolissaan.
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hyvin on tasoaan nostanut, kuten muutama muukin. Ei kuitenkaan kannata vielä nostella jalustoille ketään. Tappara vetää kuitenkin vielä johdossa ja ne on jo kerran ryöstäny Nordiksen.

Respect the opponent but put him still down.
 

Petrell#32

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Mikael Granlund
Kyllä, Honkaheimo pelasi tänään uransa parhaan pelin IFK:ssa. Katsoin jo ennen maaliakin, että aivan uudella taisteluilmeellä oli liikkeellä. Tunnustusta pitää antaa, kun sen ansaitsee. Hyvä Otto!
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Honkaheimo oli oikeasti hyvä tänään ja maali kruunasi kaiken. Komea määrämittainen harkitun pompun kautta. Ilman sitä Metsolan yli pompannutta kiekkoa ei olisi mennyt. Hieno matsi ja samaa vain jatkossa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös