Jokereiden ensimmäinen KHL-pudotuspelikevät

  • 94 194
  • 529

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Politiikka on osa urheilua, joskus vähemmän ja KHL:ssä enemmän. On pään pistämistä säkkiin, jos tätä ei pysty näkemään.
 

blue line

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ja Venäjä on siis syytön siihen mistä kirjoitetaan?

Siis kuka kirjoittaa ja mitä ja mistä syytetään? Minusta tuntuu aika absurdilta tehdä omassa elämässä mitä tahansa ratkaisuja ainakin osittain sen perusteella, mitä joku tai jotkut ovat mahdollisesti jossain väkijoukossa huudelleet. Ymmärrän kyllä, jos joku suorastaan vihaa nykyistä Venäjän hallintoa, mutta onhan jotenkin sellaisenkin päättelyketjun luominen jotenkin aivan mahdottoman käsittämätöntä, jossa yhdistyy KHL, kansallismielinen hallinto, väkijoukossa tapahtunut huutelu, Ukraina, Krim, venäläiset oligarkit ja Jokereiden kannattaminen. Mutta jääkiekon on kai tarkoitus tuottaa myös positiivisia fiiliksiä ja jos näin ei enää ole, niin parempi kai jäädä sivuun. Ja sitä ei Sanomakonserni varmasti pistä pahakseen.
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Yhtä hyvin tämän voisi tuomita silmien ummistamiseksi tosiasioilta. Ihan sama mitä ympärillä tapahtuu, kunhan kiekko ja ruplat liikkuvat Hartwall- areenalla. Mutta kuten sanoit, kukin päättää itse. Näitä kriittisiä kommentteja on nyt kuitenkin tullut nimenomaan teidän leiristä ja itseltään Hjallikselta, joten ehkä tässä nyt jotain jujun tynkääkin voisi olla mukana? Vai eikö?

Mua kiinnostaa Venäjän tapahtumat ja politiikka ylipäänsä yhtä paljon kuin vaikka Keravan tai Espoon tapahtumat eli ei ollenkaan, ja vielä vähemmän olen kiinnostunut sivistämään niillä itseäni jääkiekkoiluun ja Jokereihin liittyvältä keskustelupalstalta. Vapaassa voivat Putlerit, Hitlerit, Obamat, Osamat, ulkomaalaisia raiskaajina pitävät ja ne jotka eivät pidä mun puolesta kirjoitella näistä näkemyksistään niin paljon kuin itse haluavat, mutta tällä palstalla mielellään sitä lätkää kuin juupas eipäs väittelyitä politiikasta, jotka ovat aina yhtä tosia miltä näkökannalta kirjoittaja niitä katsoo tai mitä medioita uskoo. Anyways. Ihan turhaa paskaa joille voisi perustaa jonkun oman palstansa jollekin alueelle missä niihin ei haluamattaan törmää.
Ja ei vitussa Jagsille mitään penalteja. Jos ei hänen mielipiteistään tykkää, niin se on yksi asia, mutta asiallista vastinetta omalta näkökannaltaan muiden aloittamaan politiikkakeskusteluun ja urheilupuolella tietämys tästä liigasta on kovaa tasoa.

Nyt vaan hus vapaaseen noiden juttujen kanssa.
 

P.R. 33

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit & Colorado Avalanche
Pidin parin kuukauden tauon, että en edes avannut juurikaan tätä keskustelupalstaa ja kun avaan sen uudelleen, niin mitä näen. Tätä samaa helvetin pakotusta kuin koko kauden ja samat tyypit. Kyllä se nyt on änärinkin seuraaminen lopetettava, koska osalla jengeistä on juutalaista omistuspohjaa ja jenkit tukee Israelia kun se mättää maan tasalle Palestiinassa YK:n kouluja. Ilmaston muutos tuhoaa maailman ja jenkeissä jossain päin kielletään koko sanan käyttö, eikä se ole kovin halukas osallistumaan ilmastosopimuksiin. Kyllä minä taas niin mieleni pahoitin... Jonkun mielestä älytöntä ajatella näin? Niin minunkin mielestä. Eikö olisi oikeasti viisainta perustaa oma ketju tälle poliittiselle kikkelimiekkailulle. Ja ne jotka nyt tähän lässyttävät, että KHL:ssä se politiikka liittyy ja jaskan paskan, niin kaiketi voisi sielläkin perustetussa ketjussa halukaat puhua sitten sivuten myös lätkästä.

Kyllä meidän jengi kaikkensa antoi, mutta CSKA oli kovempi. "Lite bättre" koko ajan ja jos sellaisen eron voi jollain kuroa umpeen, niin se on maalivahti, joka seisoo päällään. Karlsson pelasi ihan ok, mutta kun se ei tuollaista jengiä vastaan riitä. Eilenkin otti muutaman hienon game saverin, mutta jokainen maali meni hänen piikkiinsä. Ensimmäisessä oli täysin housut kintuissa, toisessa jäi ihmettelemään tilannetta (ja näissä paikossa tehdään erot tähtipelaajien ja pelaajien välillä, kuten Grigorenko osoitti) ja kolmannessa maalissa Karlssonilta F-junnu moka. Maalivahdin alueen läpi EI SAA IKINÄ tulla yhtään syöttöä, ne pitää katkoa, kuuluu maalivahtipelin alkeisiin. Karlssonia pitää toki puolustaa sen verran, että enpä usko KHL:ssä löytytvän sellaista veskaria, joka voisi saada CSKA:n tasoiselle jengille "miten vitussa sinne ei mikään mene?"-tunnetta kupolin sisään. Monessa pelissä tuli maaleja, joille ei Karlsson voinut mitään, mutta kylmä fakta on se, että niitä mahdottomiakin on vaan näissä karkeloissa napsittava kiinni, mutten olet vain hyvä maalivahti, et voittaja. Esimerkkejä maailmalta panosten kovetessa vaikkapa Patrick Roy, Jonathan Quick ja kotimaasta pari kautta sitten Antti Raanta. En siis laita mitään Karlssonin piikkiin, mutta ymmärtänette mitä tarkoitan.

Taktisestikin oltaisiin voitu koittaa jo aiemmin jotain, mutta tässä kohtaa täytyy muistaa, että vastassa oli sellainen jengi, joka osaa purkaa vaikka minkälaisen taktiikan. He ovat tehneet sitä koko kauden ja kaikille jengeille. CSKA:n pelaajamateriaali ja sen toimivuus oli liikaa meille ja that's it. Mutta kyllä Euroopan kovin jääkiekkojoukkue joutui laittamaan jalkaa kaasulle ihan reippaasti ja siitä voidaan olla ylpeitä.
 
Tässä ketjussa on poliittinen keskustelu myös noussut esille. Sovitaan kuitenkin niin, että se puoli hoidetaan jossain aivan muualla.

Tässä ketjussa viestejä vain Jokerien pelillisistä esityksistä pudotuspeleissä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös