Jokereiden kenttäehdotukset kaudella 2014–2015

  • 122 477
  • 480

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Korpikari on varmaan loukkaantunut koska muussa tapauksessa tämä muutos on aivan vitun huono.
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Korpikari on varmaan loukkaantunut koska muussa tapauksessa tämä muutos on aivan vitun huono.
Todd tuo jeesiä vähän tuhnuun ja arkaan pelinavaamiseen, joten viime peliin peilaten ihan odotettu muutos. ZSKA:n paineen alta pitää päästä paljon nopeammin veke ja Toddin jalat ja kädet jeesaavat siinä. Myös hyökkäyssinistä pitää uskaltaa pitää rohkeammin. Tosin Korpikarin sijasta olisin laittanut poppareille Jaakolan tai Väänäsen ja itseasiassa juurikin tuohon hyökkäyssiniseen liittyen Väänäsen. On hiukan tuskastuttavaa kun tappioasemassakin varsinkin Ossi valitsee joka kerta vetäytymisen sen sijaan, että yrittäisi ehtiä 50/50 tai jopa pahimmillaan 70/30 (Ossin eduksi) kiekkoon ja pitää paineen kaverin alueella. Yksikään ZSKA-pakki ei ole yhtä arka ottamaan riskiä ja mielestäni se on myös yksi iso asia jossa ovat edellä.
Toki Todd on heikompi omissa ja pahimmillaan jopa riski, mutta pelkäämällä ei ainakaan voiteta tässä sarjassa enää yhtään matsia. Olisin odottanut myös Lokomon hajoittamista, mutta ei näköjään tapahtunut
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Ai Todd Väänäsen tilalle pelaamaan, kas kun ei heiluteta valkoista lippua ja luovuteta peliä ihan pelaamatta? Väänänen on suunnilleen ainoa tuosta pakistosta joka pärjää fyysisesti omissa. Toddin halailu lähinnä naurattaa, tai siis Jokerisilmin itkettää. Eikä Toddilta ole nähty tässä sarjassa mitään sellaista mitä Jokerit olisi peliinsä kaivannut, virhealtis pelaaja jolla on huomattavasti isompi downside verrattu upsideen. En ymmärrä miksi otettu mukaan jos taustalla ei ole Korpikarin loukkaantumista.
 

Matza187

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kauhistuttaa jo valmiiksi, kuinka kusessa Todd tulee olemaan Radulovin kanssa omissa.

Ja mitä muuten ketjuihin tulee, niin olisin pitänyt nuo viime pelin kokeilut myös tässä pelissä. Eli Aaltonen ja Moses vaihtavat päittäin paikkoja.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Itse en vilpittömästi usko että pupu tai muukaan eläin meni valmennuksen housuihin vaan Erkka uskoo, että nykyiset ketjukoostumukset ovat kokonaisuutena parhaat. Lausunnot pelin jälkeen myös kielivät siitä. Voima, usko nousuun ja omaan tekemiseen täytyy tulla joukkueen sisältä ja niistä ketjuista joilla on menty jo pidemmän aikaa. Omark-Koukal-Aaltonen vastapainona olisi Hagman-Wirtanen-Moses. Täysin toimimaton koostumus, jossa PW puolustaa, Hakki ei saa yhtään syöttöä puolen kentän jälkeen omille ja Moses pyörii pelin ulkopuolella. Irtohuomiona todettava, että Hagman on ollut todella huono jo pidemmän aikaa ja toivottavasti ei ole suunniteltu ensi vuonna kahteen ensimmäiseen ketjuun.

Isompaa muutosta toivoisin ylivoimaan ja sen koostumuksiin. Ohtamaa-->Aaltonen/Sallinen/Lajunen. Laukaisu-uhkaa kaipaisin Omarkin viereen. Mutta tässäkin tapauksessa Erkalla tuntuu uskoa olevan vielä..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös