Ässien taival pudotuspeleissä 2015 – pohjalta kohti korkeuksia

  • 12 304
  • 84
Suosikkijoukkue
Hihasta vedetyt Ässät, Dallasin Tähdet & Sport
Yö on nukuttu ja puheet on nyt pidetty, on tekojen aika! Loppuun asti taistelu ja periksiantamattomuus milloinkaan ovat Ässien sloganeita laulun sanoissa. Tappio ei ole häpeä, mutta yrityksen puute ja henkinen antautuminen ovat. Tänään poijat taistellaan viimeiseen vihellykseen!
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Turpiin tuosta tulee melko varmasti, mutta toivottavasti pistävät edes Sputnikit maksamaan kovaa hintaa voitostaan. Vähät siitä jos puolet porukasta on viiden ottelun pelikiellossa ensi syksynä....
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Tappio toki aina harmittaa ja ketuttaa, mutta totuuden nimessä peli oli näissä SaiPa-matseissa sellaista ettei jatkossa olisi hirveästi ollut luvassa. Noh ehkä 4-5 lisämatsia mutta aivan älytön flow-tila (MOI 2015) olisi pitänyt saada päälle jotta seuraavasta parista olisi jatkoon menty. Ylivoimapeli mielikuvituksetonta, ykkösketjun peli toimi väläytyksinä vain ajoittain ja ensimmäisessä SaiPa pelissä maalivahtipelikään ei ollut 100% kunnossa.

Eniten tässä vtuttaa 2 asiaa: pelaajat pääsevät sakkokassan kautta "firman piikkiin" nollaamaan kauden kunnolla ja seuraavaan kauteen on vielä puoli vuotta aikaa.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Tämä ketju jäi sitten sanalla sanoen torsoksi, näistä kahdesta pelistä ei paljon jäänyt lapsenlapsille iltapuhteella tarinoitavaa. Jollain tasolla koko playoffit menivät "ohi", ilman että niitä edes tajusi, analysointi on siis sikäli haastavaa. Spekuloitavaa sinällään jäi, edelleen sanon että lähtötilanne pleijareihin oli haastava, mutta kyllähän valmennuskin tässä nyt epäonnistui omassa hommassaan. Eli joukkueen valmistamisessa.. kasvatuskausi toki joo, ja sinällään kautta ei voi pitää kuitenkaan mitenkään aivan epäonnistuneenakaan koska vähimmäistavoite saavutettiin ja nuoria ajettiin jopa yllättävänkin onnistuneesti sisään

Jaa, jaa.. täytyy vähän sulatella nyt..
 

Esteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️
Olipas mielenkiintoinen sarja. Molemmissa otteluissa Ässin selkäranka tuntui murtuvan juuri Saipan toiseen maaliin.
 

Valmetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks, Bruins
Maalintekoa joutaisivat kesällä harjoittelemaan, fanerilta lämäreitä matoista tehtyyn maaliin ja tuhansia toistoja. Kahteen peliin yksi (lahja)maali tehtynä kauden kriittisimmillä hetkillä. Jatkossa hankintojen pitää osua paremmin, ei enää näitä yli-ikäisiä amerikan turisteja, joita pelaaminen tuntuu kiinnostavan joskus ja jouluna. Roolipelaajia pari kappaletta toisi muullekin porukalle 10cm lisää henkiseen pituuteen. Lyhyeksi jäi, mutta rehellisesti kovin pitkälle ei tällä kaudella ollut mitään saumoja. Saipalle onnea voitosta, äijämäinen porukka, jolle häviäminen ei edes kovin vituta.
 

Raid76

Jäsen
Suosikkijoukkue
GKS Tychy #92, Savinainen ja Ässien sylkykupit
Olipas mielenkiintoinen sarja. Molemmissa otteluissa Ässin selkäranka tuntui murtuvan juuri Saipan toiseen maaliin.

Varsinkin jälkimmäisessä pelissä SaiPan toinen maali oli melkoinen rangan murtaja, koska peli päättyi siihen... Noh, eipä itseltäkään kovin viriiliä metamorfoosia irtoa. Viimeinen sammuttaa valot.
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Noin paskoilla peliesityksillä jopa sääleihin pääseminen oli turhan hyvää tuuria. Toisin kuin Ässät, niin Ilves pisti HIFK:n ihan oikeasti taistelemaan jatkopaikastaan. Materiaalinsa puolesta Ilves on IMO Ässiä heikompi, mutta suurin yksittäinen syy missä Ässät antaa julmasti tasoitusta, on valmennus.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös