Ässien fanitoiminta ja -matkat kaudella 2014–2015

  • 42 766
  • 227

Mondie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen brändipuuhastelu
Otan asian logolla puheeksi. Tuo "te voitte lähtee" on tosiaan vähän mauton. Samalla energialla voidaan kannustaa omiakin sen sijaan että auotaan päätä vastustajan faneille.
Ei ole mauton jos kohteena on rämeväki tai vaasalaiset. Ne ovat sen ansainneet. Lauantaina ei kuitenkaan tuohon ollut mitään aihetta, niinkuin on aiemmin jo todettu. Mutta ensin mainitulle kaksikolle tuota voi huutaa ihan ilman omantunnontuskia.

Onhan tuota tullut omillekkin huudettua kun lähtevät kesken pelin pois.
 

Mush

Jäsen
Suosikkijoukkue
U.S.V.A
Vielä viimeinen muistutus Vaasan reissusta. Yksi bussi on täynnä mutta toiseen mahtuu vielä ~15 henkeä. Ilmoittautumisohjeet löydät osoitteesta pataljoona

Ilmoittautuminen päättyy perjantaina. Tarkoitus on hallita kentällä sekä katsomossa. Katsotaan kumpi osoittautuu vaikeammaksi ;)
 
Viimeksi muokattu:

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Otetaanko munasuojat mukaan vai miten Vaasassa pärjää? Mukavaa että saadaan edes tuo kaksi bussia liikkeelle, ilmassa on suuren urheilujuhlan tuntua! Kiva lähteä pitkästä aikaa bussimatkalle näissä merkeissä, tosin valkoinen patapaita on niin räävittömässä kunnossa Hakametsän maratoonin ja jatkojen jäljiltä että, siinäpä mulle ongelma viikonlopuksi;)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös