San Jose Sharks 2014–2015

  • 103 468
  • 329

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Viimeksi kaadettiin tällänen heikko joukkue, kuka olisi uskonut. Tottakai kaveri meni 2-0 johtoon ekassa erässä tuttuun tapaan, mutta voitto irtosi Pavelskin hattutempulla. Kaveri muuten top3 maalintekijä ja 30maalin raja rikki kolmanneksi nopeinten. Ihan kivaa tulosta 6millillä.

Tänä yönä peli kotona ja vastassa Tampa. Viimeksi heille hävitty kotona vuonna 2003, Nemon statsit Tampaa vastaan 5-0-1 ja viimiset 11peliä menneet Sharkseille 9-1-1. Näihin on hyvä luottaa.

21. Tammikuusta lähtien Sharks on ollut kaikista ahkerin maaleja tekemään, 3.5 maalia per peli. Tuli kyllä puskista.

Braun ei pelaa yön pelissä. Aikaisintaan kuulemma 21. Päivä Kingsejä vastaan. Jäbä kuitenkin luistellut jo muutaman päivän muun joukkueen kanssa.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Jaa tappio. Ei sinänsä niin huono peli, kyllä yritystä oli ja paikkoja. Mutta neljä maalia oman maalivahdin taakse on liikaa, ei auta. Samoja virheitä, ja tämä ainakin Couturea ärsyttää. 3.erän alku, aloitusvoitto ja alle 10sec niin kiekko omassa maalissa. Siinä sitä ihmeteltävää.

Nyt helmikuussa pelattu 8 peliä, joista 2 voitettu. Omissa soinut 3.625 ka. per peli. Eli tästä voi hyvin päätellä, että hyökkäys toimii, mutta puolustus ja maalivahtipeli ei riitä. Tällä viikolla on vielä kolme peliä jonka jälkeen pieni alkuviikon breikki, sitten pari peliä ja TDL onkin käsillä. Mitä Sharks tulee tekeen? Tähän mennessä Wilson puhunut, ettei nuoruudella makseta rentaleita, nuoret napatkoon pelipaikkansa jne. kun taas Koala pitää DeMelon poppariosastolla viikonpäivät ja peluuttaa Hannania ja Irwiniä ennemmin kuin Muelleriä. Ja sitten tottakai toi maalivahti peluutus. Vähän ristiriidassa on poikien kuviot.

Lisämausteena tähän tilanteeseen tuo paikalliset fanit. 202 kertaa oli kotipelit täynnä putkeen, nyt se on mennyt katki. Viime keskiviikkona Capseja vastaan väkeä oli 16 956, näin vähän viimeksi ollut vuonna -06. Ja ensi kaudeksi lippujen hinnat nousevat. Pleijarijunasta pois jääminen tulisi varmasti kalliiksi.

Jännäksi on kuviot menny San Josessa ja pari viikkoa aikaa saada joku linja tehtyä.
 

Puoliveltto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sharks.
Tennysonista: Fear the Finin mukaan:

"Tennyson was the only defenseman on the Sharks roster both on a two-way contract and eligible to play in the NHL so the move makes sense from that perspective - - -"

Pelillisesti älytöntä pitää Hannania kehissä. Tosin viime peleissä (tai pelissä, jossa Mueller viimeksi pelasi) Mueller on ollut vielä mielestäni jengin kiekollisesti huonoin pakki. Jopa Hannan on kiekollisesti vähemmän huono, sillä kukaan ei saa Hannan omalta alueelta lähettämiä polvenkorkuisia syöttöjä/purkukiekkoja kiinni, joten niistä ei todennäköisimmin myöskään tule nopeita vastahyökkäyksiä. Sen sijaan Mueller antoi omat syöttönsä omien jalkoihin tai suoraan vastustajan lapaan, joten pelinrakennus vähintäänkin pysähtyi tai pahemmassa tapauksessa mentiinkiin taas kohti Sharks-päätyä.

Ja siellä omassa päädyssä on soinut vuoden 2015 aikana keskimäärin 3,52 kertaa per matsi. Buffalolla on koko kaudella liigan huonoin GAA: 3,39. Jälkiviisautta, mutta Niemi olisi kannattanut treidata pari kuukautta sitten, kun kysyntää olisi ollut eri tavalla kun nyt. Jossain arvioitiin, että nyt Nemosta (tuleva UFA) saa ehkä kolmoskierroksen pickin. Vaihtoehtona on menettää Niemi ilmaiseksi, jatkosopimusta tuskin tehdään.

Jos Nemo lähtee, kuka maaliin? Stalockiin en luota ja seuraavana jonossa on Grosenick. Miten koskematon esim. Bernier on Leafsissa? Luopuisiko Stars ilmeisen huonon kauden pelanneesta Kärpästä? Joku muu, kuka?
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Ainakin koutsi reagoi nyt jotenkin, sillä ketjuja on fiksattu. Seuraava peli mennään luultavasti seuraavilla:

Marleau-Thornton-Karlsson
Wingels-Couture-Pavelski
Nieto-Sheppard-Kennedy
Hertl-Tierney-Desjardins

Vanha tutkapari yhteen (Patty-Jumbo) ja joka ketjussa periaatteessa maalintekovoimaa.

Uskohan tässä on jo menetetty, ainoa mikä voi uppoavan laivan kääntää on voitto Kingsistä.
 

Puoliveltto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sharks.
Pikkaisen riskaabelilta tuntuu ottaa hyvässä maalintekovauhdissa oleva Pavelski pois Jumbon viereltä. Couturen kanssa Pavs ei omien muistikuvieni mukaan ole saanut kummoisia aikaan ja Patty ei tunnu saavan mistään sisään nykyään. Muuten linjat näyttää kohtuullisen hyviltä, joskin Goodrowin olisin laittanut Desin tilalle.
 

Sheriffi13

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks, Raffi Torres
SJS-LA ulkoilmaottelu kirjoissa ja kansissa. Pitkästä aikaa tuli katsottua koko matsi. Aika väsynyttä puuhastelua pääsääntöisesti. Burns tuli esille monasti kovalla yrittämisellään, mikä sitten tosin realisoitui karkeana kiekonmenetyksenä keskialueella. Tästä lopputuloksena voittomaali Losille.

Niemi otti muutaman ihan hyvän kopin, mutta kuten täällä jo useampi todennut, niin ei kovin varma veskari kyllä. Huhuja ilmeisesti liikkuu aika paljon Nemon tradesta, mutta en oikein jaksa siihen uskoa. Nemo itse todennut haluavansa jatkaa Sharksin riveissä, mutta ainakaan itse en ole törmännyt mihinkään kommenttiin toimiston puolelta Nemon jatkoon liittyen.

Patty:llä taitaa olla menossa uran huonoin kausi maalien määrässä (12). Muutenkin Marleaun pelaamisesta puuttuu taistelutahto ja periksiantamattomuus. Tiedä sitten mistä johtuu, mutta mielestäni tuolla cap hitillä ei vastaavilla suorituksilla ole ensi kaudella käyttöä.

Sarjataulukko näyttää siltä, että vaikka SJ:llä on runkosarjaa jäljellä noin 20 peliä (eli teoriassa voi tapahtua mitä vaan), niin tuolla pelillä ei tarvitse Haiden pleijareita tällä kaudella katsoa.

Statsien osalta pelattu aika mielenkiintoinen kausi jos otetaan vertailuun Pacificin johtaja (Ducs). SJ:llä top-15 pelejä pelanneiden pelaajien yhteenlaskettu pistemäärä on 399 ja Ducsin vastaava lukema 388.

plus/miinus-tilasto näyttää sitten taas samojen kavereiden osalta San Jose -26 ja Ducs +57. Mielestäni tämä kertoo aika yksinkertaisesti sen, missä SJ:llä on suurimpia ongelmia.

Tilastot eivät tietenkään kerroa kaikkea, mutta ne eivät myöskään valehtele. Vaikka tässä pleijareihin vielä päästäisiinkin, niin tuolla puolustus- ja maalivahtityöllä ei pokaaleja nostella kesäkuussa.
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Tilanne on tällä hetkellä kohtuu heikko. Playoffeihin ei olla menossa, mutta tässä on vielä 20 matsia aikaa muuttaa tilanne. TDL lähestyy kovaa vauhtia ja onkin syytä vähän funtsia mitä se pitää Sharksin kohdalla sisällään.

Vaikka joukkue huutaisi hyvää all-around-pakkia ja voittavaa maalivahtia, kumpaakaan ei luultavasti ole tulossa. En usko että organisaatio haluaa uhrata jälleen tulevaisuutta saadakseen jonkun UFA:n, joka ei välttämättä edes pysty hilaamaan joukkuetta pudotuspeleihin. Enkä myöskään usko, että Sharks toimii myyjänä myyden esim. Kennedyn tai Sheppardin. Kennedyllä ei kovin suurta vaihtoarvoa ole, jos joku on valmis kaverista keskikierroksien pickin maksamaan niin uskon että mies vaihtaa maisemaa. Sheppardilla on Sharksille mielestäni enemmän arvoa eikä tässä vielä pyyhettä ole heitetty kehään, joten kaveri tuskin liikkuu ilman isompaa kauppaa. Muista ufista mm. Hannan pysynee joukkueessa.

Maalivahdeista Niemi liikkuu huhuissa. Vastaavasti Bernieriä ollaan fiilistelty Sharks-nuttuun, mutta ei kuitenkaan ihan huhu-tasolla. Bernieristä pitäisi maksaa jo jonkin verran, vaikka kausi ei putkeen ole mennytkään. Nuorista kavereista Nieto voisi olla irrotettavissa, mutta muuten nämä assetit ovat aika vähissä.

Luultavasti Sharks ei tee mitään, korkeintaan kauppaa kolmosen laidan joko sisään tai ulos (Kennedy) ja koittaa taistella itsensä pudotuspeleihin. Niemen taso tunnetusti heittelee, niin jospa se nyt nousisi seuraavaksi 10 peliksi tähtiin, niin Sharks voisi taas olla viivan päällä.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Tierney lähetettiin alas, kun McGinn palasi IR-listalta.

Helmikuu saatu päätökseen, eikä se nyt ihan nappiin mennyt. 13peliä joista 3voittoa. Viimiset kaksi peliä, Sharks johti molempia mennessä 3. erään, mutta siellä sitten kaatui. Peräkkäispelit ja näin ei ole ilmeisesti ennen Sharkseille käynyt. Gimme woop-woop. Kovassa pleijaritaistossa tollainen suoritus kertoo aika paljon.

TDL on ovella, ja eiköhän tässä myyjiä olla. UFAt vaan menemään mukaanlukien nemo. Kaveri on nähty, ja tulis sitten se Stalockki nähtyä loppu kauden aikana. Tiedä vaikka hänen avulla noustaisiin kuin saduissa. Wilson puhunut, että 24-28v haetaan, mutta ei rentaleina. Oikea meinki, mutta eiköhän nämäkin haut nähdä kesällä kun moni joukkue on capissa kiinni. Jos nyt Wilson saisi vietyä Hjalmarssonin eikä nemoa.
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Pelaajat lähteneet taas johonkin paikkaan vain pelaajien kesken TMacin luvalla "regrouppaamaan". Viimeksi tällainen setti oli kesällä. Regrouppausta tuo ryhmä nyt todellakin tarvii, mikäli pitkä kevät kiinnostelee. Toivottavasti Pavs ja kumppanit polttelevat semmoiset tumut että vetävät loppukauden kuin heimona ja nostavat itsensä Niemen otteista riippumatta playoffeihin. Hannanille cuppi.
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
McGinnin molemmat veljet ovat nyt käyneet pyörimässä Sharks-nutussa ja poistuneet. Tye siis napattiin Arizonaan waiversien kautta. Ei haittaa erikoisemmin. Sheppard kun kaupattiin niin se tarkoitti mielestäni osittaista pyyhettä kehään. Takaisin Sharks sai 4. kierroksen varauksen tulevaan draftiin, enkä ole tyytyväinen. Ehkä odotin liikaa, pidin kuitenkin Sheppardin tyylistä. Mutta tuleva UFA, kiva että jotain saatiinkin kun playoffeihin ei mennä.
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Vilkas dedis toistaiseksi.

Sheppard <---> 4. round pick (Rangers)
Desjardins <---> Ben Smith (F), 7. round (2017)
Kennedy <---> Conditional 3. round (Isles) (Jos Isles menee finaaliin ja TK pelaa 50 % peleistä niin vastine on tuo 3. round, muutoin 7. round :))
F. Hamilton <---> Karl Stollary (D)

Hamilton taas omia suosikkiprospekteja. Vaikka nyt ei olekaan ihmeitä esittänyt. Ehkä uusi alku piristää Freddietä. Menetys silti kirpaisee, sillä en tiedä Stollarysta juuri mitään, paitsi että on urpo nimi. Desi-Smith -kauppa aika neutraali vielä, kun kuulema Smithillä potentiaalia lunastamatta. Kennedy-kauppa jees mikäli tuo 3. kierros realisoituu.

Aikamoista retoolia. UFAt helvettiin ja junnuilla playoffeihin. Lähteeköhän Hannan vielä ehdolliseen 6. roundiin?

E: 7. round pick mukaan Desi-diiliin
 
Viimeksi muokattu:

Juteeni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche ja Tappara
F. Hamilton <---> Karl Stollary (D)

Hamilton taas omia suosikkiprospekteja. Vaikka nyt ei olekaan ihmeitä esittänyt. Ehkä uusi alku piristää Freddietä. Menetys silti kirpaisee, sillä en tiedä Stollarysta juuri mitään, paitsi että on urpo nimi.

Karl Stolleryn uran tähän astinen kohokohta. Stollery on kauden jälkeen UFA. Jotain hyvää Stolleryssa on pakko olla, kun hän oli yleensä ensimmäinen pakki farmista ylös, jos Coloradolla oli tarvetta.

Linkki youtube.comiin.
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Sharksilla on TDL:n jälkeen seuraavat pickit ensi kesän draftiin: 1. round, 2. round, 4 round (Flames), 2x 5. round (Isles + oma), 6. round, 2x 7. round (oma + Isles (siis mikäli saarelaiset eivät voita cupia ja TK pelaa 50 % näistä peleistä)). Eli yhteensä 8 pickiä, joista toki suurin osa myöhäisille kierroksille. Ennen draftia nämä tulevat varmasti vielä muuttumaan.

Habs voitettiin ja nyt ollaan tasapisteissä Kingsin ja Flamesin kanssa. Yksi näistä kolmesta näyttää menevän jatkoon. Kavereilla kaksi matsia vähemmän pelattuna, mutta uskotaan että Giordanon loukkaantuminen pudottaa Flamesin pois kyydistä. Kingsillä en näe heikkouksia enää tässä vaiheessa kautta. Joku Doughtyn tai Quickin loukkaantuminen ehkä olisi ainoa mahdollisuus.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Nucks on viisi pistettä edellä ja joukkueella aikamoinen loukkaantumistilanne. Silti tosin voittaneet vikasta kymmenestä seitsemän. Mutta luulis nyt ykkösmolarin ja kolmen vakiokasvon puuttuminen pakistosta näkyvän. Seuraavat kaksi peliä heitä vastaan, ratkaisevia hetkiä.

Kiva että UFA poikia lähti menee, vaikka takaisin tuli vähemmän mitä odotin. Sitä luulee omista aina liikoja.
 

Tanechoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Huuhkajat, AC Oulu, SJS, Tottenham
Kuukauden tauon jälkeen tuli katsottua Sharksin peli ja turpaanhan sieltä tuli kotona Nuckseja vastaa. Niemeltä todella surkeaa suorittamista ensimmäisessä ja toisessa maalissa.
Ei kyllä tarvi ihmettellä yhtään joukkueen alavireyttä, kun maalivahtiin jätkät ei taida enää luottaa. Montrealia vastaan nollan pelannut Stalock voisi aloittaa seuraavan pelin.

E: Toisen surkeuden voisi nostaa vielä esiin eli Marleau. Ei tuolla palkalla voi esittää noin munatonta peliä jonka vielä kruunas tyhjästä maalista metrin päästä ohi vetäminen. Jatkosopimus vaikuttaa virheeltä tällä hetkellä palkan osalta.
 
Viimeksi muokattu:

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Oli kyllä huikea peli kaikinpuolin. Lisätään vielä yläpuolella olevaan listaan Wingelsin tilanne, jossa kaveri takoo vapaana olevan kiekon maaliin, mutta tuomari ehti juuri sitä ennen räkiä pilliin. Burnsilla oli näppinsä pelissä jokaisessa Nucksin maalissa ja Mueller otti 2.erässä tyhmän&turhan jäähyn vihellyksen jälkeen, kun Sharksilla oli momentum.

Irwin oli loukkaantunut harjoituksissa ja Hannan otti hänen paikkansa Burnsin vierestä. Harmi sinänsä, Irwin oli hyvä edellisissä peleissä.

16 peliä jäljellä, joista kuusi kotona. Ensi viikko vielä kotona (3), jonka jälkeen seitsemän pelin vieraskiertue. Pahalta näyttää, toiveajatukset muuttuvat pikkuhiljaa McDavidin nappaamiseen jollain muuan prossan todennäköisyydellä.

Sharks liitetty puheisiin mitä tulee lupaavaan yliopisto maalivahti Matthew O'Conneriin. Nemo kun tässä imee parit tappiot vielä putkeen, niin voidaan luvata O'Connerille peliaikaa ylhäällä jo tällä kaudella. Ahti Oksasen voisi poimia samalla vaivalla kanssa pois kuljeksimasta mielestäni.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
En ole aiemmin pitänyt järkevänä vaihtaa GM:ää mutta tänään on meikäläisen takki kääntynyt. Doug Wilsonin puuhissa viimeisen vuoden aikana ei ole ollut kovin paljon järkeä.
 

Puoliveltto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sharks.
Tässä Working The Cornersin jutussa vielä vähän pidemmin tuo sama stoori. Vähän pehmeämmältä tuo Wilsonin lausuma nyt tuntuu mutta joka tapauksessa typerää - varsinkin tässä vaiheessa kautta - lähteä laukomaan tuollaista. Elleivät nyt sitten ole varmoja siitä että tää saa porukan vielä sisuuntuneemmaksi ja se näkyisi kentälläkin - vaikea uskoa. Eiköhän tämä ole Jumbon savustusta kuten ne aiemmatkin kommentit. En ainakaan muista lukeneeni mistään muualta kun DW:n & Larry Robinsonin kommenteista, että Jumbo kohtelisi joukkuekavereitaan jotenkin paskasti. Luulisi tiedon moisesta jo tähän mennessä vuotaneen jos sellaista olisi.

Positiivisia asioita: Tierney, Tierney ja Tierney. #50 oli musta kauden alussa jo lupaava ja olisin nähnyt hepun mieluusti pysyvän ylhäällä (erityisesti kauden suurimman hudin, McGinnin sijasta). Nyt ei liene pelkoa moisesta, varsinkin kun bottom-six tyhjeni reippaasti trade deadlinen aikoihin. Potentiaalia kaverissa on ainakin kakkossentterin saappaisiin, nyt toivotaan että ei tule dustinbrowneja tai maxlapierrejä telomaan kaveria ja homma toimii.

Positiiviseen kategoriaan kuuluu toki Karlssonkin - loistava löytö ja heppu on tehnyt lyhyellä kaudellaan jo 11 häkkiä. Siinä missä McGinn ei saanut ykköskentässä aikaan mitään, Karlsson taisi (?) olla tehokas jo alemmissakin vitjoissa. Harmi että ottivat kaverin vain yhden vuoden sopparille, mutta eiköhän jatkoa seuraa pian. Way to go, Melkin.

Samoin viime pelien perusteella on näytettävä peukkua Muellerille. Haukuin Mircoa viimeksi mutta nyt peli näyttää paljon paremmalta.

Ja Nemon nykyvire, tietty.

Tällä hetkellä jengillä on rosterissa vain 12 hyökkääjää. Tavallaan melkein toivoisin että joku joutuisi pienelle saikulle, koska olettaisin että hyökkäysvitjoihin nostettaisiin #88. Ken elää, se näkee.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Colorado ja Stars nousivat samoihin pisteihin. Starsilla yhtä monta peliä, Coloradolla yksi vähemmän. Tässähän on hyvät mahdollisuudet olla lännen kolmanneksi heikoin joukkue, top-10 varaus pitkästä aikaan. Stars kun tosta ohi menee, niin todennäköisyydet saada McDavid on suurempi kuin päästä pleijareihin. Kullai ne tilanteet muuttuu.
 

Dissonanssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moderaattorit
Colorado ja Stars nousivat samoihin pisteihin. Starsilla yhtä monta peliä, Coloradolla yksi vähemmän. Tässähän on hyvät mahdollisuudet olla lännen kolmanneksi heikoin joukkue, top-10 varaus pitkästä aikaan. Stars kun tosta ohi menee, niin todennäköisyydet saada McDavid on suurempi kuin päästä pleijareihin. Kullai ne tilanteet muuttuu.

Ihmettelin kauden alussa tässäkin ketjussa Wilsonin ratkaisua huonontaa joukkue tuollaiseksi keskinkertaiseksi, jolloin jäädään tuolle "kuolleelle alueelle".

Olisi vain kannattanut räjäyttää koko paska offseasonilla ja olla tosissaan mukana tank-kisassa. Muutamaa poikkeusta lukuunottamatta runko on siinä iässä, ettei se nyt tuosta nuorene enää ja täten joukkueen sisältä tuleva parannus on vähän siinä ja siinä.
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Olisi vain kannattanut räjäyttää koko paska offseasonilla ja olla tosissaan mukana tank-kisassa. Muutamaa poikkeusta lukuunottamatta runko on siinä iässä, ettei se nyt tuosta nuorene enää ja täten joukkueen sisältä tuleva parannus on vähän siinä ja siinä.

Vaikka toki jälkiviisaana on helppo huudella, niin uskon että jokainen Sharks-fani oli tyytyväinen ratkaisuun, että lähdetään hakemaan taas playoff-paikkaa. Ehkä siihen olisi voinut panostaa enemmän viisaammilla kaupoilla yrittäen paikata joukkueen heikkouksia, mutta parempi näin kuin suora tank-mode päälle kesällä, vaikka se pitkällä tähtäimellä olisikin kenties viisaampaa.

Nyt siis playoff-junasta on tiputtu ja olo on aika erikoinen. Lienee muotia alkaa toivomaan joukkueen rämpimistä ja Avsin yms. voittoja. Kun tuota taulukkoa vilkuilee, niin hyvin nopeasti huomaakin että Sharksilla on takana (vai edessä?) vain viisi joukkuetta, joita ei enää voi saada kiinni. Eli jopa 6. vuoro on mahdollinen tulevassa draftissa. Couture otettiin numerolla 8, ja tietäen draftin syvyyden, tuolla saisi jo mukavan runkopelaajan Hertlin ja Müllerin (ja toki Nieton ja Goldobinin) seuraksi. Tämä kuitenkin vaatisi Avsin, Devilsin, Blue Jacketsin ja Phillyn onnistumisten lisäksi Sharksilta surkeaa loppukautta. En usko pelaajien kuitenkaan luovuttaneen ja tuolla hyökkäysarsenaalilla pisteitä tulee väistämättä silloin tällöin, joten rehellinen sijoitus voisi olla joku 10. viimeinen. Silläkin saa jo arpalipun vuosikymmenen lotteryyn.

---

Otetaan sitten muutama positiivinen seikka tähän piristykseksi. Number #44 nousi kattoo Quebecissa, kun MEV:in junnuseura Quebec Remparts jäädytti olympiavoittajan pelipaidan. Hienoa Vlasicin kannalta, onhan herra kuitenkin pelannut itsensä jokaisen Sharks-kannattajan sydämeen ja luultavasti teki niin myös Quebecissa.

CHL:n runkosarja tuli päätökseen, ja Sharks-prospekteista Rourke Chartier oli W:n (periaatteessa) toiseksi paras maalintekijä iskettyään 48 häkkiä (48+34=82) 58 pelissä. Tahti hyytyi kohti kevättä. Chartier jatkaa tanssia kun Kelowna lähtee ennakkosuosikkina kaatamaan Tri-Cityä. Joukkueella pitäisi olla mahdollisuus aina finaaleihin asti haastamaan Portlandia.Ja onhan siellä tietenkin Calgarylla ja Brandonilla kovat niput kasassa,

O:n puolella Kevin Labanc iski 68 pelissä tehot 31+76=106, joilla päästiin pörssin kuudenneksi. Dylan Sadowy mätti tehot 65 ottelussa 42+32=74 (pörssin 24., maalipörssin 10.). Sadowy myös äänestettiin koutsien toimesta eniten työtä tekeväksi pelaajaksi konfrenssissaan, mikä on tietenkin sydäntä lämmittävää. Molemmat jatkavat pudotuspeleissä, Sadowyn Sagina kohtaa lännen ykkösen, eli SSM Greyhoundsin. Barrie kohtaa Belleville, josta joukkueen pitäisi taistella itsensä jatkoon. O:ssa kautta jatkaa myös Londonin Julius Bergman, joka pisteli 42 pistettä 60 pelissä runkosarjassa. Siellä on junnuissa myös muita Sharks-prospekteja, mutta nämä ovat eniten maininnan arvoisia.

Kaikki neljä mainittua muuten varattiin viime kesänä roundeilla 2 (Bergman), 3 (Sadowy), 5 (Chartier) ja 6 (Labanc). Kohtuu hyvät kehityskäyrät.

Worcester taas taistelee viimeisestä playoff-paikasta AHL:ssä. Siihen on hyvät mahdollisuudet ja sinne voidaan ainakin Tierney iskeä vahvistamaan joukkuetta kauden päätyttyä (ja miksei ennenkin jos ylhäällä ei ole panosta). Harmittavasti Worcesterissa ei ole kovinkaan paljon kunnon Sharks-prospekteja, joten saa nähdä jaksaako tuota mahdollista playoffrunia seurata. Junnujen playoffit ovat muutenkin kiinnostavampia, joten taidanpa jatkaa vanhaa Londonin ja Erien fanitusta kevään ajan.

---

Kevät ja kesä tuo muutoksia organisaatiossa. Pelaajistoa vaihtuu varmasti, mutta pysyvätkö TMac ja Wilson ruorissa? Kenen ympärille joukkue rakennetaan? Pitäisikö Sharksin treidata uransa huipulla oleva Pavelski? Katsotaan nyt runkosarja loppuun, ja lotteryn jälkeen näitä voi alkaa miettä enemmän.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Ihmettelin kauden alussa tässäkin ketjussa Wilsonin ratkaisua huonontaa joukkue tuollaiseksi keskinkertaiseksi, jolloin jäädään tuolle "kuolleelle alueelle".

Olisi vain kannattanut räjäyttää koko paska offseasonilla ja olla tosissaan mukana tank-kisassa. Muutamaa poikkeusta lukuunottamatta runko on siinä iässä, ettei se nyt tuosta nuorene enää ja täten joukkueen sisältä tuleva parannus on vähän siinä ja siinä.
Varmaan osaat kertoa, miten paska räjäytetään kun puolella tiimillä on NTC/NMC...

Kyllä joku NHL-joukkue menettää kovan tason toimitusjohtajan kun Dissonanssi täällä palstalla vaan lässyttää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös