Philadelphia Flyers 2014–2015

  • 324 671
  • 1 075

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
Kovasti tuolla twitterissä joo huhuillaan että kohta tapahtuu jotain. Puhetta on ollut että Emery lähtis johonkin jengiin kakkosmokeks. Mikähän juttu tuo on että Zepp lähetettiin farmiin ja Stolarz ylös. Mulla on aika kova luotto Hexyyn eli ei hikisiä käsiä :). Ai niin, yks huhu oli että Vinnyä koitetaan saada jonkun pakin kanssa lähtevään pakettiin. Sen jos Hexy tekee niin aika velho on sanon minä. Kunhan se pakki ei ole MDZ
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Helmikuu oli yhtä huisketta, ettei tännekään ehtinyt kunnolla ajatuksen kanssa kirjoittelemaan, mutta näin deadlinen alla täytyy jotain yrittää.

Mielenkiintoisesti on kyllä sujunut. Ensiksi läjä hyvin mitäänsanomattomia ja suorastaan heikkotasoisia otteluita, joista onnistuivat vain pisteitä haalimaan, tavalla tai toisella. Väliin pari heikompaa tulosta, joita seurasi ryhtiliikkeenä kaksi tasokasta voittoa hyvistä joukkueista, jotka herättivät itsessäkin pientä uskoa pudotuspelikeväästä. Väliin taas kunnolla jäätä niskaan, jonka jälkeen Rangers nurin ja jonkinasteinen toivo eläisi yhä.

Rangers-voitto kyllä vähän hankaloitti tulevan vuorokauden päätöksiä. Myydäkö vai ei? Tappion myötä olisi ollut helppo iskeä hanskat tiskiin ja myyntikyltti oveen. Nyt joukkue kuitenkin heräsi vielä taisteluun pudotuspeliunelmastaan, joten kyllähän GM:tä olisi kova teko heittää pyyhe kehään ja tavallaan kääntää selkänsä joukkueen yritykselle kauppaamalla Coburnin kaltainen avainpelaaja toisaalle, vaikka pudotuspelihaaveet edelleen heikot ovatkin. Tietysti jos jokin mottipäinen tarjous tulee pitää olla valmius tarttua, mutta hiljaiseen deadlineen olen varautunut Flyersin osalta. Nyt tosin pyörisi yhtä sun toista huhua Coburnin aktiivisesta kauppaamisesta jne. Pidän tätä kuitenkin hyvänä juttuna, sillä itse en pidä uinuvista ja passiivisista deadlineista lainkaan, joten toivotaan rohkeita päätöksiä.

Muita mukaillen Schultzin jatko oli Hextallilta asiallinen veto. Ei tarvinnut kattoon pomppia, mutta dollarit ovat peruspakille sopivat ja mikä tärkeintä vuosia tuli yhden sijaan kaksi, jottei sotke ensi kauden neuvotteluruljanssia. Joku olisi tietysti nähnyt Schultzin deadline rentalina, mutten usko, että tästä olisi suuria irronnut.

Coburnin kohdalla on viime aikoina olleet samat mietteet mitä monilla muilla. Mikäli vain onnistuisivat katon kanssa temppuilemaan, niin kyllähän tälle jatkoa Flyersissa toivoisi, mutta vaikealta näyttää, jolloin team managementtia ajatellen on niitä ensimmäisiä kaupattavia. Ideaalia kun on luopua sellaisesta, jolla on arvoa, olematta korvaamaton. Kuten tiedetään Flyers joutuu kaudesta 2016-17 lähtien panostamaan selvästi enemmän dollareita hyökkäykseensä, jolloin veskaripaletin pysyessä suunnilleen samoissa tai no Masonin jatkuvat vaivat vaatisivat kylläkin suurempaa panostamista kakkoskassariin, puolustuksesta on vain tehtävä tilaa kun palkkakaton nousuun ei voi nykytilanteessa luottaa edes vähää. Laskuakaan ei voi mielestäni sulkea pois varsinkin kun ajatellaan kautta 2016-17. Itsehän jättäisin sekä Grossmannin, että L. Schennin ilman jatkoja säästäen pennejä Coburniin, mutta vapautuvia dollareita uppoaa riittävästi muuhunkin. MacDonaldin sopimus on ja pysyy ja jatkossa miehestä olisi tärkeää saada enemmän irti, oli puikoissa kuka hyvänsä. Streitin kauppaamisesta kerroin jo aiemmin mielipiteeni. Schultz puolestaan tuo samalla tavalla jatkaessaan kelpo syvyyspakin hyvällä sopimuksella.

Monien toivoman Del Zotton jatkon mahduttaminen voi olla myöskin vaikeaa. Vähän pelkään, että MDZ haistaa piristyneiden otteiden ja nousseiden tehojensa myötä agenttinsa kanssa rahan, eivätkä ole tyytymässä mihinkään edulliseen parin kauden siltaan. Flyersilla ei vain tule olemaan tämän hetkisellä palkkakaton kehityksellä mitenkään mahdollista signata sekä Del Zottoa ja Coburnia rahakkaille sopimuksille ja pitää samalla kiinni uutta sopimusta vaativista kärkihyökkääjistään. Osa vielä haluaisi Luke Schennillekin jatkoa, niin aika kaukana ollaan todellisuudesta. Tietysti voidaan heittää konsolipelien GM-moodi päälle ja suunnitella Streit <-> MDZ swappia, mutta itse en lämpene tälle. Mielestäni vain MDZ on parhaimmillaan nykyisen laisessa roolissaan, missä paineet ja odotukset ovat ykkösmiehen (Streit) hartioilla ja pääse rauhassa iskemään, kun sopimuskin on sopivan maltillinen, jolloin kaikki on ns. plussaa. Pelkään vain, että mikäli lataavat tälle pitkän jatkon, capmoovina Streitin tieltä pois, niin Flyersilla on ainoastaan astetta köykäisempi johtava kiekollinen puolustaja, joka on noussut rooliinsa puolen kauden näytöillä. Ideaalitilanteena näkisin Del Zottolle parin vuoden hinnaltaan maltillisen lapun, joka päättyisi Streitin kanssa samaan aikaan. Tuolloin voisivat sitten miettiä, miten tuo puoli jatkossa hoituu kun niitä dollareitakin olisi paremmin käytössä ja Del Zottonkin kehityksestä olisi lisää näyttöä. Asiat vain harvemmin menevät NHL-bisneksessä kuin unelmissa. En usko Hextallin sortuvan ainakaan aivan heti mihinkään yliampuviin riskisopimuksiin kun on joutunut operoimaan ankarasti näiden poistamiseksi, joten jos veikata pitää näkisin Del Zotton oikeuksien siirtyvän viimeistään ensi kesänä toisaalle, ellei sitten ole valmis tulemaan puolitiehen vastaan. Toivotaan nyt kuitenkin, että yhteisymmärrys jatkosta löytyy siten, ettei sopimuksen lukuja tarvitse kauheasti irvistellä.

Del Zottosta vielä sen verran, että kun on tullut tavaksi lähinnä suolata kaveria, niin viimeisen kuukauden – puolentoista ajalta ei tähän ole ollut sijaa vaan komeasti on pelannut. Puolustussuuntaan homma ei tule koskaan toimimaan huipputekijöiden tavoin, mutta on nyt saanut aikaiseksi offensiiviselle pakille tärkeitä tehoja, jotka ovat vielä osuneet merkittäviin hetkiin. Nytkin Rangersia vastaan komea voitto-osuma. Näin kokonaisuus nousee helposti plussan puolelle. Kyllähän Flyersin kiri olisi jäänyt paljon lyhemmäksi ilman miestä. Näissä pelaatyypeissä on vain pidemmän päälle ongelmana, että tehot ja näyttävyys nostavat caplukeman helposti kokoispanosta suuremmaksi, joka tuottaa ne omat ongelmansa, mutta niitä pakkien tehoja ja hyökkäyksien tukemisia tarvitaan ja kun Duncan Keithit ja Drew Doughtyt puuttuvat, niin…

Ulosostot ovat vähän kuin roihuavan talon sammuttamista puutarhaletkulla, mutta kyllähän Umbergin viimeisen sopimusvuoden (16-17) ulosostaminen voi tulla kyseeseen ja tätä pidän jopa jonkinlaisena edellytyksenä taistelussa kattoa vastaan. Vaikutusta tulisi tietysti kahdelle vuodelle, mutta caplukema pienenisi selvästi, eikä miehen pelillinen panos kummoinen ole, joten näin voisi kuvitella aikanaan toimittavan. Lecavalierin lopettaminen olisi sitten kiva lisä, mutta uskon vasta kun näen. Yhtä useampaa vuotta en toivo missään nimessä ostettavan kenenkään kohdalla ulos, sillä caprasitetta tulisi neljäksi, kuudeksi jne. vuodeksi, mikä vain sotkee pidemmän tähtäimen rakennusta liiaksi vaikka summat eivät sinänsä mahdottomia olisikaan. Niin tai näin kova urakka on Hextallilla edessä ja mielestäni jokaisen pitää olla realisti, ettei varsinkaan mitään hintavia UFA-hakuja tulla näkemään, ellei sitten Couturier, Voracek, B. Schenn… osastoa haluta nähdä muissa organisaatiossa.

Mikäli saavat mahdutettua Voracekin, Couturierin, B. Schennin ja Coburnin kauden 2016-17 joukkueeseen pitkillä sopimuksilla ilman, että nelosessa pelaa kolme täysin tasotonta minimipalkkalaista, kutos ja seiskapakkeina ovat samanmoiset, kakkosmolarista puhumattakaan jne. niin Hextallin käden jälkeen pitää olla todella tyytyväinen, mutta en oikein jaksa uskoa tähän.

Eiköhän Coburn tullaan kauppaamaan viimeistään kesällä. Voi mennä sopivan tarjouksen osuessa kohdalle nyt deadlinellakin, mutta katsellaan nyt. Del Zotton kohdalla näen vähän samat sävelet eli oikeaan hintaan on varmasti kaupan, mutta tuskinpa näitä molempia kauppaavat.

Jos nyt ajatellaan täysin hypoteettisesti, että Coburn poistuu ja Del Zotto jatkaa ensi kaudellakin, niin edessä on tietysti se ongelma, että puolustuksen tasapaino kehittyy vika suuntaan. Joukkueessa olisi kaksi vahvaa offensiivista pakkia, joille vain sattuu yrityksestä huolimatta säännöllisiä puolustusvirheitä että kädettömiä ja jalattomia peruspakkeja, jotka eivät puolestaan kykene tukemaan hyökkäyksiä kuin oikein muutenkaan osallistumaan kiekolliseen peliin, mutta minkäs teet?

Nelosen kavereista olisin odottanut jo uutisia, lähinnä jatkojen muodossa. VandeVelde, Bellemare ja viimeisimpänä White ovat kaikki pelanneet hyvin ja osoittaneet tuovansa lisäarvoa joukkueelle. VV ja ranskis ovat muodostaneet toimineen parin neloseen ja tuoneet ainoat ilonaiheet luokattomaan alivoimaan, Lecavalierkin pelasi parasta Flyers-peliään kaksikon kanssa. White puolestaan tuntuisi tuovan sen mitä Rinaldokin osaten tämän lisäksi myös pelata kiekkoa. Tuskinpa näistä yhdenkään kanssa tulee mahdottomia ongelmia jatkojen saamiseksi, mutta tiedä sitten näkevätkö kaikille kolmelle tarvetta? Odottelin kuultavan jatkoista ennen deadlinea, mutta voihan se olla, että haluavat ensiksi katsoa tuleeko yhdestäkään kannattavaa tarjousta tai sitten eivät näe jatkossa käyttöä yhdellekään... Lähtisin kuitenkin siitä, että tässä on kiinnipitämisen arvoisia kavereita hyökkäyksen viimeisille rosteripaikoille. Selvästi huonompiakin vaihtoehtoja on olemassa.

Mainittakoon, että Phantoms ja prospec läpikäyntien kirjoittamiseen ei ole oma aika riittänyt, enkä ole oikein pelejäkään ehtinyt viimeiseen kuukauteen seuraamaan, joten nyt kun vedetään jo maaliskuuta, niin ajattelin jättää puolivälin läpikäynnit kylmästi tekemättä ja panostaa enemmän kauden jälkeisiin stooreihin, josko sitä ennen saisi pelitahtiakin kiihdytettyä. Näin tällä kertaa.

Loppuun vielä Kimelle kiitos hyvistä vuosista ja onnea kannujahtiin Chicagossa!
 

eicca

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Panthers
BREAKING: Braydon Coburn to Lightning for 1st-round pick, 3rd-round pick and Radko Gudas.

Nonii Coburn lihoiksi ja mielestäni hyvä vastike kun sisältää 1 kiekan. Gudaksesta en osaa paljoo sanoa joten joku joka on paremmin kaverista perillä vois kertoa jotain.

E: En löytänyt vielä varmistusta mille vuodelle pickit mutta uskon että 1st round ainaki 2015.
 
Viimeksi muokattu:

Courier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, HIFK, AS Roma
Se oli sitten siinä. Coburn kaupattu Tampaan, ja toiseen suuntaan liikkuu Radko Gudas, 1. ja 3. kierroksen varaukset.

Huh huh, mikä diili. Vaikka olisin mielelläni nähnyt Coburnin jatkavan Flyersissa, niin tämän diilin kanssa minäkin pystyn todellakin elämään. Hexy otti Coburnista kyllä kaikki mahdolliset valuet irti. Gudas on rightin puoleinen pakki, mistä on ollut pulaa, ja ikää vasta 24v. Ja on kovaotteisena pelaajana ihan Flyersin näköinen pelaaja. Caphit jotain 1m luokkaa, joten tämän myötä on nyt hyvin rahaa tehdä diili myös MDZ:n kanssa.

Nyt on kyllä ennätysmäärä pickeja, ja tulee mielenkiintoiset draftit. Hyvää duunia Hexylta!

Vähän paskempi juttu playoffs taistelun kannalta, kun menetettiin vanha tutkapari Timonen - Coburn. Mutta pienethän ne mahdollisuudet olivat muutenkin. Nyt tällä hetkellä ollaan varaamassa sijalla 11 joten onneksi kolikolla on kääntöpuolensa.

Kiitos Brayden Coburnille kaikista näistä vuosista, ja kaikkea hyvää sinne Tampaan.
 

Isotuoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moustaches
Ite oisin treidannut Flyerssina Coburnin suoraan Gudakseen!! Nyt vielä kylkeen 1. kiekan varaus! Ainut että Gudas loukkaantuneena luultvasti loppukauden. Gudas aivan jäätävä pommikone. Myös veto yllättävän hyvä. Liikkuu myös hyvin. Ainut että pelaa välillä itsensä ulos tilanteista - eli ei ainakaan Del Zotton pariksi.
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Loistava diili, kaksi pickiä vielä mukaan! Harmi ettei pelaa enää tällä kaudella. Todellakin Flyersin näköinen mies.
 

Isotuoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moustaches
Loistava diili, kaksi pickiä vielä mukaan! Harmi ettei pelaa enää tällä kaudella. Todellakin Flyersin näköinen mies.
Ite oon ollut Gudas fani heti ekasta kaudesta lähtien. Jatkuu kyllä kaverin seuraaminen edelleen. Ainut miinus on viime kautena tullut aivotärähdys, joka valitettavasti vähän vaikuttanut pelityyliin. Toivottavasti saa entisen fyysisyytensä takaisin Flyers-nutussa.
 

Hyttynen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Oijoi! Hyvä diili Coburnista. Gudas ei minua ihan niin suuresti innosta, näen hänet vain vähän Schenniä parempana puolustajana. Toivotaan hänen osoittavan luuloni vääräksi ja nousevan hyväksi peruspakiksi. Nykyiseen Flyers-puolustukseen on onneksi aika helppoa päästä sisään.

1. kieppiähän tässä vaadittiinkin jo etukäteen, joten Gudas + 3rd rounder on kyllä hyvää plussaa siihen. Peukut ylös Hextallille tästä siirrosta.
 

Iggy12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Sharks, Flyers, KalPa, Jarome Iginla
Pari aivan huikeaa kauppaa Hextallilta näin ennen trade deadlinea. Vastine Coburnista ja Timosesta ylitti omat odotukseni jopa reilusti. Ei tosin olisi ollut mitään vikaa siinäkään jos oltaisiin tällä kaudella kunnolla yritetty pleijareihin, mutta vaarana on Flyersilla jäädä keskikastin joukkueeksi, joka vain hampaat irvessä taistelee paikasta auringossa. Näillä treideillä saadaan joukkueen uudelleen rakennusta kunnolla vauhtiin. Kunhan cappiongelmat saadaan tulevien vuosien aikana selvitettyä, niin todennäköisesti silloin uudet Flyers-prospectit ovat valmiita auttamaan joukkuetta. Timoselle ja Coburnille kiitos vuosista Flyersissa. Uskon, että Coburnista saadaan Tampassa paljon enemmän irti mikäli löytävät miehelle älykkään pakkiparin.
 

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
Ehdottomasti isoa peukkua Hexylle. Jotenkin en uskonut edes ykköskiekkaan niin äijä otti vielä tuhkatkin pesästä. Kyllähän Coburn on pelimies ja auttaa varmasti Tampaa mutta Flyersin tilanteeseen nähden hyvä että saatiin kaupattua. Mielestäni ei vie mukanaan Flyersin mahdollisuuksia play offeihin. Tulee entistä jännempi kesäkin. On se äijä
 

Golden Brett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Kings, Tappara, Chelsea, QPR, Phi Eagles
Well done Hexyltä. Gudas ollut itsellenikin jonkin sortin suosikkipelaaja ja erittäin suuri harmi, ettei tänä vuonna pelaa, kun itsekin paikalle pääsen. Flyersilla rupee olemaan sen verran varausvuoroja, että niillä voisi myös tehdä kauppaa jolla saadaan ykköskierroksen varausvuoroa paremmaksi. Mielenkiintosita nähdä paukkuuko sieltä vielä jotain!
 

Hyttynen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Nyt voisi Hexy vielä laittaa Grossmannin tai Luke Schennin vaihtoon. Schennista voisi nykymarkkinoilla joku onneton GM antaa sen kakkoskiepin varauksen. Ehkä Grossmannistakin irtoaisi jotain, mutta hänen siirtonsa riippuu hänen loukkaantumistilanteestaan.

Ja samantien voisi Hexy taikoa Umbergerin, Lecan ja MacDonaldin hiiteen.
 

Courier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, HIFK, AS Roma
Ehdottomasti isoa peukkua Hexylle. Jotenkin en uskonut edes ykköskiekkaan niin äijä otti vielä tuhkatkin pesästä. Kyllähän Coburn on pelimies ja auttaa varmasti Tampaa mutta Flyersin tilanteeseen nähden hyvä että saatiin kaupattua. Mielestäni ei vie mukanaan Flyersin mahdollisuuksia play offeihin. Tulee entistä jännempi kesäkin. On se äijä

MDZ-Schultz
Streit-Grossman
Amac-L. Schenn

Eiköhän se ollut siinä ;)

Vaikka Flyers ryhdistäytyisi ja pelaisi loppukauden 14-4-1, niin prosentit ovat siltikin vain luokkaa fifty-fifty. Kausi lienee taputeltu viimeistään lauantaina, jolloin pelataan Bostonia vastaan vieraissa. Sad but true.

Philadelphia Flyers Playoff Chances - Sports Club Stats

Heti kun nuo mahdollisuudet ovat virallisesti menneet, niin "tank modea" vain väliaikaisesti päälle. Masonia puolikuntoisena maaliin, Voracekille vähemmän minuutteja kuin 4. ketjun kavereille ja esim. Lecavalierille paljon ylivoima vastuuta. Ylipäätään koko 4. ketjulle paljon O-zone startteja. Alivoima voisi alkaa perseilemään urakalla siten että yksi ajaa aina itsensä ulos, jolloin vastustajan on helppo heittää poikittaisyöttöjä ja tehdä varmoja maaleja.

Ai niin, Berube olikin tehnyt nämä kaikki jo aiemmin. Noh, pelkästään tuo Coburnin kaupan myötä ainakin Colorado ja Ottawa painelevat ohi, jolloin ollaankin jo sijalla 9.

Tämän kausi voidaan mielestäni ottaa ihan huolella kuokkaan, mutta kyllä sitä toivoisi että ensikaudella ollaan sitten iskukykyisiä. Samuel Morin on pelannut todella vakuuttavaa kautta Rimouskissa. Ja kun miettii että miten lähellä hän oli pelipaikkaa jo tälle kaudelle, niin toivotaan että tämä nähdään sitten ensikaudella Flyersin paidassa.

Harmi kun Eager et kerinnyt tekemään niitä perinteisia prospect-päivityksiä. Aika moni lupaus on pelaamassa hyvää kautta ainakin tilastojen perusteella. HFBoardsilta löytyi hyvä tilannepäivitys:

Weekly Prospect Update
AHL
Nick Cousins - 55GP 17G 31A 48PTS +1
Taylor Leier - 52GP 13G 13A 26PTS -6
Petr Straka - 50GP 13G 8A 21PTS -13
Robert Hagg - 49GP 3G 15A 18PTS -9
Scott Laughton - 19GP 6G 7A 13PTS -9
Mark Alt - 24GP 1G 5A 6PTS -5
Shayne Gostisbehere - 5GP 0G 5A 5PTS -1
Jesper Pettersson - 34GP 1G 4A 5PTS -5
Anthony Stolarz - 26GP 8-11-3 3.11GAA .908SV% 2SO

CHL (OHL, QMJHL, & WHL)
Nicolas Aube-Kubel - 53GP 31G 39A 70PTS +14
Travis Sanheim - 58GP 11G 44A 55PTS +25
Radel Fazleev - 62GP 17G 26A 43PTS +16
Tyrell Goulbourne - 55GP 17G 21A 38PTS +15
Samuel Morin - 29GP 4G 21A 25PTS +18

KHL
Valeri Vasiliev - 35GP 2G 3A 5PTS +9

NCAA
Michael Parks - 33GP 12G 19A 31PTS
Mark Friedman - 34GP 2G 15A 17PTS
Nick Luukko - 34GP 2G 10A 12PTS
David Drake - 30GP 1G 4A 5PTS
Reece Willcox - 21GP 1G 3A 4PTS
Terrance Amorosa - 15GP 1G 2A 3PTS
Merrick Madsen - 1GP 0-0-0 2.77GAA .846SV% 0SO

SHL
Oskar Lindblom - 35GP 8G 5A 13PTS +2
 

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
Sen verran tarkennan kommentointiani että ei Coburn vienyt mahiksia mukanaan. Unohtui mainita perään että noin köykäisistä mahiksista ei hirveästi ole vietävissä :). Onhan tuo Coburn muutenkin ollut aika pienessä roolissa ja aika paljon sivussa. Päässä pyörii niin paljon ajatuksia että puoletkaan ei tule paperille.
 
Mielestäni todella hyvä treidi. Hyvä varaukset sekä hyvä nuori puolustaja hyvällä caphitillä. Olikos jossain sivustoa jossa näkee jokaisen jengin omistamat varausvuorot ?

Itsellä vielä toiveissa ainakin MacDonaldin ja Lecavalierin ulostaminen. Myös Grossman ja Umberger saavat lähteä.

Capgeekkiä ikävä mutta tällä hetkellä käsittääkseni rakentuu ensikaudeksi edullinen ja ihan ok liikkuva pakisto. Schultz, Gudas, Schenn, Del Zotto, Streit, MacDonald. Viimeisestä toki olisi päästävä eroon, niinkuin Grossmanistakin.
 
Viimeksi muokattu:

tirlanttan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Neljän vuoden takaisesta contender-joukkueesta ainoastaan Giroux jäljellä. Huikea vaihtuvuus ollut jengissä viime vuosina. Coburnin ja Timosen kaupoista sanottukin täällä jo oleellinen, hyvä kauppoja. Vieläkö sieltä joku lähtisi tänään?

Ja samaan aikaan hyvin erikoisia huhuja twitterin puolelta:
Igor Eronko @IgorEronko · 6 min
Slava Voynov's agent told @galkevich32 Voynov's traded to #Flyers #LAKings
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Hextall vetää kyllä ihan liekeissä jos vielä Voynov NHL-jäillä nähdään. Niin vain Flyersissakin on nyt kolme rightin pakkia.
 

pernavoi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, Sympatiat: ANA, CAR, FLA
Aika loistavat vastineet Coburnista.

Noin pari-kolme vuotta taaksepäin olin todella turhautunut Coburnin tekemiseen ja mikä tahansa treidi olisi ollut loistava uutinen. Nyt se sitten viimeinkin toteutui. Toki myönnettäköön, että antipatiat ovat parin viime kauden aikana Coburnia kohtaan vähentyneet, mutta ei tule ikävä.
 

tirlanttan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Enempää treidejä ei enää nähty Flyersin osalta. Toimettomana Hextall ei ole kuitenkaan ollut, sillä Bellemaren kanssa solmittu kahden vuoden jatko.
 

Hyttynen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Positiivinen fiilis jäi tästä deadlinesta. Hexy sai hyvät vastineet Timosesta ja Coburnista sekä lisäksi Bellemaren uusi sopimus on aika hyvä. Kaveri kuitenkin pystyy stunttailemaan melkein missä tahansa roolissa, vaikka onkin nelosketjulaiseksi vähän jämähtänytkin.

Ainoa asia mihin olen pettynyt on se, ettei mitään noistä ongelmasopimuksista saatu poistettua. Pakkeja siirreltiin sinne tänne, joten olisin toivonut, että Grossmann olisi saatu liikkeelle, mutta ehkäpä hänenkin caphittinsä oli vain liikaa toisille. Tai sitten Hexy on samassa hurmiossa kuin Berubekin ja vaatii liian suurta korvausta. Tai sitten Grossmannin loukkaantuminen on pahempi kuin mitä on annettu ymmärtää.

--

Nykymiehityksellä ensi kauden pakisto näyttäisi jotakuinkin tällaiselta:

Streit-MacDonald
MDZ-Schultz
Gudas-Grossmann
Schenn

Näkisin, että ainakin yksi (mielellään kaikki) kolmikosta MacD-Grossmann-Schenn pitäisi vielä vaihtaa, jotta saataisiin tilaa junnuille (Alt, Gostisbehere tai Morin). Seiskapakiksikin saisi löytyä näiden tilalle jokin halvempi vaihtoehto. Ja jostain olisi hyvä saada se jo vuosikaudet puuttunut ykköspakki. Gudas on sopimukseltaan ja ominaisuuksiltaan hyvä kolmosparin puolustaja ja MDZ-Schultz-Streit muodostavat hyvän puolitoista kakkosparia. Tavallaan siis tässäkin kolmikossa on yksi tippuja, mutta toisaalta jonkun pitäisi pelata ykkösparissakin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös