Liiga ja sen munattomat päättäjät – kaikille kenkää?

  • 292 287
  • 1 320

Tshekki77

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
KHL-skeidan toivat Pärnäs-asian tiimoilta tähän ketjuun nimimerkit @Tshekki77,

Kun täällä taas yllättäen jokunen narri fani ilakoi, heidän mielestään epäonnistuneesta ratkaisusta, niin itse toin esiin vain sen, että huonomminkin voisi Liigassa olla. Pitäisikö sinun skeida sanan käyttö tulkita siten, että mielestäsi ei voisi olla huonommin ja ettei Liiga voisi "rikollisten" johtamana, mennä alaspäin? Eli kirjoitinko jotain, joka ei pidä paikkaansa? Vai onko skeida sanan käyttö osaltasi vain jotain kiukuttelua, joka ei aukea? Jos joku haluaa vetää yhtäläisyys merkit kuvaamani mahdollisen heikomman asiatilan ja KHL:n välillä, niin sehän on tietenkin jokaisen lukijan etuoikeus, mutta itse en kirjainyhdistelmään KHL kirjoittanut tuonne "skeida" viestiin. Meinaa kait niitä "rikollisia" voi olla muuallakin, kuin vain KHL ympyröissä? Eikös Bayern Munchenin joku pomo lähtenyt istumaan tässä jokunen vuosi sitten?
 

faro

Jäsen
Kun täällä taas yllättäen jokunen narri fani ilakoi, heidän mielestään epäonnistuneesta ratkaisusta, niin itse toin esiin vain sen, että huonomminkin voisi Liigassa olla.
Eli asiat voidaan hoitaa päin persettä, koska muuallakin(?) Ai kuinka ihana ajattelutapa. Voidaan myös ajatella, että aina voisi mennä huonommin, mutta kai silti kritiikkiä saa antaa?
 

Tshekki77

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
mutta kai silti kritiikkiä saa antaa?

Rakentavaa kritiikkiä toki saa ja pitää antaa. Onko mahdollinen "kaapista ulostulemattomuus" rakentavaa kritiikkiä? Meinaa kun alunperin @huihai :n viestiin vastasin. Ja miten noin yleisesti, jos joku onkin "kaapissa", niin olisiko jo lähtökohtaisesti kykenemätön hoitamaan nyt täytettyä työtehtävää? Toki olen ymmärtänyt, että tällaisiin asioihin suhtautuminen saattaa olla ongelmallista jopa niinkin lähellä, kuin jossain Suomen naapurimaassa. En nyt kuitenkaan lähde sormella osoittelemaan, ettei taas lueta viestistä enempää, kuin siihen on kirjoitettu.
 

faro

Jäsen
Rakentavaa kritiikkiä toki saa ja pitää antaa. Onko mahdollinen "kaapista ulostulemattomuus" rakentavaa kritiikkiä? Meinaa kun alunperin @huihai :n viestiin vastasin.
Käytit äsken muotoa "jokunen narrifani", ja käsitin, että tarkoitit myös minua. Tuo huihain viestihän nyt oli pelkkää provoa ja sen näkevät kaikki. Muutenkin ko. nimimerkin ulosanti on sellaista roskaa ollut jo pidemmän aikaa (myös jokeriosiossa), ettei hänen kirjoituksiaan kannata ottaa tosissaan.

Tämä kuitenkin osaltani tästä.
 

Marre

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, (HIFK)
Miksi Liigan viestintäpäälliköllä pitäisi olla laaja ja syvällinen näkemys jääkiekosta? Kuuluuko hänen toimenkuvaansa kuinkakin olennaisesti pelin analysointi yms?

Urheilutoimittajan ja viestintäpäällikkö työnkuvat ovat aika erilaisia. Pärnäsellä voi hyvinkin olla viestintäpäällikölle olennaista osaamista, vaikka ilmeisesti toimittajana onkin ainakin Jokereiden fanit suututtanut. Jos hän esim. ymmärtää median toimintaa, sitä millaisesta viestinnästä seuraa ikäviä kohuotsikoita yms. ja millainen taas saa urheilutoimittajat kirjoittamaan positiivisempaan sävyyn, hän saattaa hyvinkin hallita erinomaisesti yhden työn osa-alueista. En toki tiedä onko Pärnäsellä tällaista osaamista vai ei, mutta odotetaan ja katsotaan, tapahtuuko Liigan viestinnässä muutosta positiiviseen. Lajin syvällisen tuntemuksen puutteesta ei kuitenkaan mahdollinen epäonnistuminen uudessa työssä todennäköisesti tule johtui maan, koska on vaikea nähdä, miksi se olisi olennaista hänen tulevassa työssään.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Antti Pärnäseen liittyvässä keskustelussa on ihan perusasiakin pielessä. Täällä otetaan kantaa siihen, onnistuuko Pärnänen Liigan PR- ja viestintäpäällikkönä sen mukaan miten kukin on Pärnäsen kiekkojutut kokenut.
Pidän tätä aika luonnollisena vertailuna, koska moni kuitenkin on tietoinen miten Pärnäsen "edeltäjä" on pärjännyt HIFKn vastaavassa toimessa (mm. osoittaessaan ettei tietänyt hallihankkeen takana olevia vastuuhenkilöitä) etenkin kun hänen "toimittajauransa" ja journalistinen taso oli jokseenkin Pärnäsen vastaavan kaltainen.

Nimityksestä kuultuani olin aluksi erittäin tyytyväinen, kunnes tajusin myöhemmin että kyseessä ei ollutkaan "Porttikielto-Huhdan" korvaaminen. Edelleenkin uskon ja toivon että tämä käytännössä on jatkumoa Huhdan mokailujen korjaamiseksi, jonka takia suhtaudun nimitykseen positiivisesti, joskaan en nimitetyn henkilön takia.
 

peterra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Liiga pitää väkisin kiinni noista pelimääristä, vaikka totuus on, että runkosarjassa pelataan liikaa ja itse tuote kärsii, kun ylitarjonta vallitsee. Seurojen markkinointi saa kyllä olla melkoisen teräksistä, että joku tiistain Kärpät-TPS täyttää Kärppien kotihallin, kun TPS on menettänyt jatkomahdollisuutensa joskus joulukuun lopussa. Pienemmällä pelimäärällä yhden ottelun merkitys korostuisi ja pelipäivät voisi soplata järkevämmin. Toisaalta onhan aika selvää, että työnantaja harvoin suostuu vähentämään työntekijöiden työtä, koska pelaajat tuskin ovat valmiita myöskään luopumaan n. 10%:sta palkkaansa, kun pelimäärät vähenevät. Kaksipiippuinen juttu, mutta ei kyllä tuo 60 peliä+CHL päälle missään nimessä ole urheilun etu.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Onneksi Antti Pärnänen oli kuitenkin mitä ihkuin ja paras valinta Liigan viestintäpäällikön hommaan. Hohhoijaa mitä skeidaa. En toki yhtään yllättynyt, että mies ei muuta tee kuin nolaa itsensä.

Olihan uskomaton tuotos! Tasoa Romanian 9. divisioonan seura saadessaan vinkin, että mailat kannattaa ottaa harjoittelussa mukaan. Ai niin, TPS ja Elmo.

Vedän näkemykseni raikkaista tuulista Pärnasen osalta takaisin. Liiga jatkaa hyväksi katsomalla linjallaan. Seuraavaksi sitten jutuille ennakkosensuuri niin jää KHL siinäkin jälkeen kun siellä vaaditaan vain jälkikäteistarkastusta? Näin Liiga Euroopan ykköseksi :)
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
No juu... Sen vielä ymmärtää että Jatkiksen anonyymejä kirjoituksia lukiessa pitää olla ironia&sarkasmi -lasit silmillä, ja varmuuden vuoksi vielä satiiri&sarkasmi -tutka päällä. Mutta että Liiga alentuu virallisessa tiedotteessaan tuollaiseen rimanalitukseen?!

Toivottavasti Rannisto ja kumppanit osaavat jatkossa hoitaa asiat edes vähän tyylikkäämmin. Voisivat vaikka porukalla hakea pikku ämpäreihinsä hiekkaa, ja lapioida sitä tilaisuuden tullen Kalen silmille. Ja jos sattuisi olemaan sopiva lätäkkö lähettyvillä, niin voisivat vielä roiskuttaa kuravettä Kalen housuille ja vähän lällätellä päälle.
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Jos liigan päättäjät haluavat nähdä tämänkeväistä "jääkiekkoa", niin eikö voisi poistaa päätuomarit kokonaan kaukalosta? Alkaa näin puolueettomanakin oikein ottamaan otsalohkon taakse tuollanen linjattomuus. Lajissa on säännöt, mutta niitä ei noudateta, paitsi välillä. Kukaan ei arvaa, missä vaiheessa säännöt ovat voimassa ja missä vaiheessa eivät.

Erityisvitutuksen aiheuttaa kommentaattoreina toimivat ex-kiekkoilijat. "ei näitä nyt kuulu viheltää", "tuomari ei halua rarkaista peliä" ... ynnä muuta käsittämätöntä paskaa. Kaikki kunnia silti finalisteille jännittävästä sarjasta.
 

Marre

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, (HIFK)
En nyt oikein parempaan ajan ketjua tähän hätään löytänyt ja kun täällä on aiemminkin keskusteltu Liigan viestinnästä, niin kehostaan nyt munattomia ennen kuin saavat kenkää.

Pelaajien aktivointi someen, näkyvä ja koko Liigaa koskeva markkinointi, avainlipun hankkiminen ja mitä näitä nyt on ollut. Selvää ryhtiliikettä havaittavissa positiivisemman imagon ja viestinnän eteen.
 

Melko Huono

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onhan tuo aika uskomatonta jos pitää paikkansa. Lehden tasoa kuvailee aika pitkälti kuitenkin heti alapuolella oleva juttu, jossa väitetään, että Luttinen ei tule saamaan sikailustaan pelikieltoa. Ei sitten kuitenkaan ole voitu "Urheilulehden tietoa" edes jälkeenpäin korjata siihen mitenkään, vaan jätetty klikkihuoraus sellaisenaan siihen.
 

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tammikuun Talouden Tasaus olisi parempi nimi kierrokselle. Minkähänlaisista summista on kyse jos nyt edes pitää paikkansa.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.

Poro24

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
On ilo seurata urheilullista sekä terveellä ja vakaalla pohjalla operoivaa Liigaa joka on ammattitaitoisen johdon käsissä.

Koska saadaan ensimmäiset Ranniston ja kumppaneiden järjestelemät sopupelit?
 

erku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Tammikuun Talouden Tasaus olisi parempi nimi kierrokselle. Minkähänlaisista summista on kyse jos nyt edes pitää paikkansa.

UL:n printtiversion mukaan HIFK ja Blues kumpainenkin maksoivat Sportille noin 7500 euroa ja Liiga sitten päälle noin 15000 euroa eli yhteensä Sport sai noin 30000 euroa siitä hyvästä, että valitsi tammikuun tasaukseen vastustajaksi Bluesin sijaan llveksen.

Liigan toiminta pistää kovasti mietityttämään. Kaiken järjen mukaan tässä on myös rikottu lakia, koska aika lailla kiistatta voidaan sanoa, että nyt on kohdeltu eriarvoisesti osakkeenomistajia.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
Voi jumalauta, onhan tämä täysin käsittämätöntä!! Pelkästään HIFK:n ja Bluesin touhu on vähintäinkin erittäin kyseenalaista, eikä Sportillekaan ole kunniaksi tähän sotkeutuminen. Mutta se että Liiga antaa sille siunauksen ja pistää vielä lisää rahaa pottiin, on täydellistä banaanitasavalta-meininkiä. Ei jatkoon.

Ja lopuksi Liigan hölmöilyn inspiroimaa paskaa huumoria: Liigaa epäillään pakolaisten salakuljetuksesta Suomeen
 

Sandman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelicans
Jos paljastus pitää paikkaansa, Rannistolle pitää antaa välittömästi kenkää ja Liigan pitää määrätä kohussa mukana olleille joukkueilla jonkinlaisia sanktioita.
 

Juteeni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche ja Tappara
Blues näköjään hyötyi tuosta diilistä, kun viime kauden katsojaka. oli vajaat 4000 ja tuossa Talouden tasaus pelissä katsojia oli 4656. HIFK maksoi taas ihan tyhjästä, kun katsojamäärä jäi alle kauden kotipelin ka:n. Tosin pitäisi tietää paljon Bluesin kotiottelun lipun keskihinta on suunnilleen, kun katsojmäärän lisäys oli melkein 700 katsojaa keskiarvoon verrattuna, mutta näistä 700 katsojasta maksettiin kuulemma 7500€ eli voi olla nollatulokseen päädyttiin tämän sijoituksen osalta.

On se kumma, kun ei tässä Liigassa osata enää edes kunnolla puuhastella. Maine vaan vedetään lokaan ja kukaan ei edes hyötynyt tuosta touhusta. Saatanan tunarit ja Rannisto ulos!

EDIT: Korjataan sen verran, että Pohjanmaallahan tästä hyödyttiin rahallisesti. On kyllä köyhää touhua.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös