II-divisioonan karsinnat kaudella 2014–2015: Etelä / Kymi-Saimaa

  • 18 609
  • 51
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Helmikuun viimeisenä viikonloppuna starttaa II divarin etelän - lohko 1 putoamiskarsinnat. Karsinnoista mukana ovat seuraavat joukkueet:

HAKI (Nummela/Lohja)
KJT Miehet (Kerava)
KooKoo -65 (Kouvola/Kuusankoski)
OKK (Hki)
Piranha's
(Kotka/Karhula)
StU (Savitaipale)
Joukkueet ovat listassa aakkosjärjestyksessä, mutta voisivat hyvin olla kyllä paremmuusjärjestyksessä. Tosin lievä vääntö siitä, kumpi on vahvin ehdokas sarjan voittajaksi, HAKI vai KJT on kyllä olemassa. Tuo paremmuusjärjestys ratkaistaankin heti ensimmäisellä kierroksella, kun HAKI saapuu KJT Miesten vieraaksi.

Eli oma veikkaus on että HAKI ja KJT pelaavat ensi kaudella II divarissa, mutta KooKoo65 varmasti laittaa kampoihin.

KJT Miesten osalta on peli kohtalaisen selvä kahden ekan matsin jälkeen, sillä HAKIn jälkeen Miehet matkustavat Kuusankoskelle KooKoo65:n vieraaksi. Jos molemmista matseista tulee voitto, niinkuin uskon, Miehet tuskin enää kompastuvat loppupeleissä muihin.

Oma veikkaus on myös että OKK:lle, Piranhasille sejä StU:lle jää puhdas kiusantekijän rooli. Tämän kolmikon voimasuhteita selvitelläänkin heti koko sarjan avausmatsissa Piranha's - OKK.
 

The Rock

Jäsen
Silmäilin tuossa otteluohjelmaa ja ihmetykseni on suuri. Millähän perusteella Kymi-Saimaan alueen III-divarilohkon voittanut Piranha's on saanut vain kaksi kotipeliä ja kalaparven taakse jäänyt StU kolme.

Se myös harmittaa, ettei Piranha'sin kotiotteluvastustajana nähdä KJT Miehiä, joka tilastojen ja nimilistan perusteella pitäisi olla tämän karsinnan ylivoimainen voittajasuosikki.

Toisen II-divaripaikan uskon menevän KooKoo-65:selle, sillä HAKI-leiristä kantautuneiden tietojen mukaan siellä on taas kerran valmennus- ja osa taustaryhmästä eronnut, joten loppukausi kait vedellään kokeneempien pelaajien heiluttaessa tahtipuikkoa.

Piranha's napsii jälleen ne muutamat voitot ja jää sopivasti pihalle Rautaliiga-karkeloista. OKK ja StU puolestaan kiusaavat minkä pystyvät, mutta tuskinpa kummastakaan on voittamaan yli puolia otteluistaan.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Ymmärrän The Rockin ihmetyksen. Samalla pettämättömällä logiikalla liitto sorsi III divarin ylemmässä jatkosarjassa KJT Miehiä, joka oli ylivoimaisesti paras alkulohko joukkue. Menestyksestä ei palkita näemmä.
 

Mr.FunnyMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, Minnesota Wild
Toisen II-divaripaikan uskon menevän KooKoo-65:selle, sillä HAKI-leiristä kantautuneiden tietojen mukaan siellä on taas kerran valmennus- ja osa taustaryhmästä eronnut, joten loppukausi kait vedellään kokeneempien pelaajien heiluttaessa tahtipuikkoa. .

Itsekin yllä mainittuja huhuja kuulleena myönnettäköön, että The Rock on oikeilla jäljillä. HAKI:ssa tosiaan runkosarjan jälkeen valmennus- sekä joukkueenjohto irtisanoutuivat tehtävistään ja mikäli huhuihin on uskominen niin joukkue harjoitteli ainakin viime viikon keskenään kokeneempien pelaajien johdolla. Eli vaikuttaisi siltä, että pelaajilla ainakin on halua ja kunnianhimoa viedä kausi kunnialla päätyyn asti, kävi karsinnoissa sitten miten tahansa.

Ilmeisesti tuo Lohjan ja Nummelan yhdistyminen ei täysin kivuttomasti ole sujunut ainakaan edustusjoukkueiden osalta ja ilmeisesti suurimmat ongelmat ovat olleet nimenomaan siellä kabinettien puolella. Sääli sinänsä, sillä sivusta seuranneena ja kai myös jonkinlaisena "sisäpiiriläisenä" voi todeta, että pelaajien kesken henki ja tekeminen ovat olleet hyvällä tasolla, vaikkakaan peliesitykset eivät siltä ole välttämättä aina näyttäneet. Runkosarjan loppua kohden HAKI kuitenkin vaikutti saavan yhä paremmin pelijuonesta kiinni ja päättyihän runkosarjakin kahteen hienoon peräkkäiseen voittoon GrIFK:sta ja Titaaneista. Tähän vaikutti varmasti osaltaan myös se, että sairastuvalta saatiin takaisin kokemusta edustavat Ville Muukkonen ja Jaani Pesonen.

Mielenkiinnolla jäämme odottelemaan karsintojen alkua ja sitä minkälaisella rosterilla HAKI avauskamppailuun Keravalle suuntaa. Jäällähän ne pelit kuitenkin aina ratkotaan, joten siinä mielessä on kai ihan sama kuka penkin takana seisoo vai seisooko siellä kukaan!
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Tänään alkaa sitten karsinnat ja KJT Miehet saavat heti vastaansa kovimman vastustajansa HAKI'n. Miehet lähtee ekaa kertaa tällä kaudella pelaamaan lähes optimaalisella kokoonpanolla eli kaikki parhaat ovat nyt mukana ja neljä ketjua takaa että vauhtia pitäisi piisata.

KJT miehet lähtevät matsiin siis seuraavalla kokoonpanolla:

Kaija (am) Sjöberg

1. ketju
Lindholm-Jeskanen-Siren
Tuominen-Taanonen

2. ketju
Rahikainen-Välimaa-Kivistö
Hagelberg-Miettinen

3. ketju
Sainomaa-Vilhunen-Nuutinen "C"
Väänänen-Viitala

4. ketju
Wickman-Falck-Kiviranta

Ykköskenttä ei selittelyjä kaipaa. Kakkosvitjan koostumus löytyi loppukaudesta ja Välimaa on istunut todella hyvin kahden voimahyökkääjän välinn kahden suunnan sentterinä. Kolmosessa näyttäisi yllättäen olevan Vilhunen sentterinä, joten tämän toimimista käytännössä odotan mielenkiinnolla. Nelosessa varsinkin Wickman on ollut ahkera duunari, jonka olisi nyt hyv saada jo vähän palkkaa hyvin tehdystä työstä. Ehkä vastustaja keskittyykin liikaa kolmen muun kentän pelin rikkomiseen ja unohtaa nelosen ;-)

Pakkipareista Tuominen & Taanonen sekä Hagelberg & Miettinen ovat todella optimaalisen upeat, löytyy kokemusta ja tulivoimaa. Kolmannelta pakkiparilta odotan kovaa fyysistä duunia oman pään puhtaana pitämiseen.

Kaija on pelannut jokaisen matsinsa hyvin, joten odotukset "Papun" kohdalla ovat korkeat.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
OKK kävi melko vaivattomasti näemmä hakemassa pisteet Kotkasta 6-9 voitolla, joten Kymi-Saimaan lohko taso ei ollut kai sitten päätähuimaava? Åggelbyy meinasi hieman vaikeuttaa matsia pelaamalla kolmannen erän alun huolimattomasti ja päälle 2+2 korkkari penalti. Tasakentin sitten pistivät lihansyöjäkalat ruotuun vaivattomasti.

Kohta Sherwodissa aletaan jo ratkaisemaan nousijoita...
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
OKK kävi melko vaivattomasti näemmä hakemassa pisteet Kotkasta 6-9 voitolla, joten Kymi-Saimaan lohko taso ei ollut kai sitten päätähuimaava? Åggelbyy meinasi hieman vaikeuttaa matsia pelaamalla kolmannen erän alun huolimattomasti ja päälle 2+2 korkkari penalti. Tasakentin sitten pistivät lihansyöjäkalat ruotuun vaivattomasti.

Kohta Sherwodissa aletaan jo ratkaisemaan nousijoita...
Ei nyt ihan näinkään. Oilerssin lopeteltua Mikkelissä niin saihan mm. SuomU aika paljon pelimiehiä sieltä ja silti joutui tyytymään alempaan sijoitukseen kuin Piranhas. Oikeastaan Kymi-Saimaan kolmonen oli tasaisin vuosiin ja ihan hyvä laatuinenkin. Se ero vaan on melkoisen kova kun verrataan kolmosen reenimääriä ja kakkosen sellaisia. Eipä taida koko alueelta olla rehellisesti edes hinkua kellään sinne kakkoseen siirtyä, kun Titaanit lähti pois (onneksi). Alueellahan pelaa paljon pienten paikkakuntien "kylä" joukkueita ja näille tulisi kakkos divari maksamaan todella paljon, josta syystä jopa nousupaikan sattuessa ei/tuskin edes nouseminen kiinnostaisi. Siksi onkin vähän väärin puhua tasosta, kun todellisuudessa puhutaan juurikin siitä voimavarasta jota ollaan menettämässä, eli pienten paikkakuntien edustusjoukkueista. Siellä on aika monelle kuitenkin se kolmosdivari sitä että käydään vetään hiet pintaan ja pelataan kuitenkin jääkiekkoa. Valitettavan paljon on joukkeita kadonnut harrastesarjoihin, joissa taklauskielto rajoittaa loukkaantumisriskiä, palkkaahan kun kukaan ei saa vaan pelaamisesta itse maksetaan ja vakuutus ei niitä menetyksiä korvaa jos loukkaantuu.

Pääasia että pelataan ja joku jossain vois ottaa sen aivokapasiteetin käyttöön ja alkaa miettimään onko tässä touhussa mitään rotia, että siellä pelailee ihan eri tavotteilla joukkueita keskenään. Eikö parasta olisi että mahdollisimman moni joukkue pelaisi niin kovalla tasolla kuin mahdollista ja rahallisesti pystyy. Ei se nyt kuitenkaan mitään ydinfysiikkaa ole. Kilpalullisuus on hyvästä, mutta ei tälläset karsinta touhut palvele mitään järkevää tavoitetta. Sen sijaan kylläkin tarvittaisiin jokin muutos sarjajärjestelmiin, niin että vastassa ei olisi aina ne samat joukkueet, eli vähän tapahtuisi kiertoa tai satunnaisia ristiinpelaamisia, ilman merkittäviä kustannusten nousuja.

No tulipahan sivusta kehitystä seuranneena avauduttua.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Hyväja tarpeellinen avautuminen. Antaa näkökulmaa tännekin päin.

Mutta, aika yllätykselliset tulokset eilen. Kuten jo kirjoiin, niin odotin Piranhas'ilta enemmän OKK:ta vastaan. HAKIn hampaattomuus oli pettymys ja eilisen perusteella vahvistuu käsitys, että KJT Miehet ovat pelanneet koko kauden väärässä sarjassa. Vanhoja kettuja tosin hieman hermostutti alussa, mutta kun oli hiki saatu päälle, niin HAKI kaatu lopuksi aika helposti. Suurin ylläri oli StU:n voitto KooKoosta, joten KJT ei voi rotsi auki Saimaan rannalle.
 

dexter__35

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Anaheim Ducks, sekä paikalliset.
StU:lla tosiaan taitaa ainoana hinkua ylöspäin olla, muut enemmän tai vähemmän hauskanpitoa ja höntsää. Toki KY:kin kuumana kävi SuomU:a vastaan kun menettivät mahikset nousukarsintoihin.
En tiedä hirveästi muiden harkkamääristä, mutta esim. SuomU:lla taisi ihan 4 varattua harkkavuoroa olla tällä kaudella.
Niin ja tosiaan, Piranhas ei varmaan täysillä noita pelejä vedä, olisi varmasti aikaisemmin jo noussut jossain välissä jos haluaisivat. Monta vuotta nytkin top2 sijoitus ollut sarjassa.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
StU:lla tosiaan taitaa ainoana hinkua ylöspäin olla, muut enemmän tai vähemmän hauskanpitoa ja höntsää. Toki KY:kin kuumana kävi SuomU:a vastaan kun menettivät mahikset nousukarsintoihin.
En tiedä hirveästi muiden harkkamääristä, mutta esim. SuomU:lla taisi ihan 4 varattua harkkavuoroa olla tällä kaudella.
Niin ja tosiaan, Piranhas ei varmaan täysillä noita pelejä vedä, olisi varmasti aikaisemmin jo noussut jossain välissä jos haluaisivat. Monta vuotta nytkin top2 sijoitus ollut sarjassa.
Ei ole StU:lla hinkua ylös. Liian kalliiksi kävisi ja vaatisi ihan erilaisia panostuksia. Kiitollisia ovat ettei aina tarvitse samojen kanssa tahkota vuodesta toiseen, mutta kolmoseen jäävät vaikka saisivatkin paikan. Toki voihan se olla että jos mahdollisuus tulee niin joku vetää jonkun kanin hatusta, mutta 99,99% varmuudella ei vedä.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Ylläoleviin kirjoituksiin viitaten, liekö siis niin, että vain HAKI, KJT Miehet, KooKoo-65 ja (ehkä) OKK ovat kiinnostuneet kakkosesta... siis Kakkosdivisioonassa pelaamisesta. Siinä tapauksessa yksi nousupaikka ratkeaa tänään kun KJT Miehet kohtaavat Kuusankoskella KooKoo-65:n. Mikäli Miehille voitto rapsahtaa, lienee nousu lähes taputeltu kun Kaksi pahinta kantoa kaskessa on selvitelty. Mutta ei mennä asioiden edelle, odotetaan miten käy illemmalla.

Pientä ennakontynkää luettavissa Miesten kannatusryhmän otteluennakossa:
Seuraava peli: - Viides ketju
(Linkki vie KJT Miesten kannattajaryhmän Viides ketju -sivuston otteluennakkoon)

Eilen Miesten antamasta selkäsaunasta sisuuntunut HAKI pieksi ehkä odotetusti Piranha'sin peräti 10-1, joten HAKI hakee säilymistä ja korjasi maalieronsä lähes plussalle...
 

Oakley

Jäsen
Suosikkijoukkue
Punanutut
Ohhoh.
KooKoo-65 ilmaissut halukkuutensa jatkaa II-divarissa yllättämällä KJT:n kotonaan numeroin 8-6.
Siellä näköjään KJT:n kokeneemmalla kaartilla hajonnut kasetti samalla.
 

Mikke73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukat, Ässät
Ohhoh.
KooKoo-65 ilmaissut halukkuutensa jatkaa II-divarissa yllättämällä KJT:n kotonaan numeroin 8-6.
Siellä näköjään KJT:n kokeneemmalla kaartilla hajonnut kasetti samalla.
Olin aiemmin samaa mieltä joidenkin kirjoittajien kanssa siitä, että KJT-Miehet olisi pelannut väärässä sarjassa. Tänään sitten tosiaan nähtiin mihin tuo joukkue pystyy kun vastustaja onkin parempi. 127 jäähyminuuttia, joista 89 ottelun viimeisen kympin aikana. Jos tuolla porukalla hermojen kestäminen tappiotilanteessa on tätä tasoa, niin ehkä olisi kaikille parempi jos KJT pysyisi III-divarissa...
 

Fast Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
KJT-miehet on fanejaan ja fanisivuilleen kirjoittavia leijoja myöten ylimielinen herjajengi. Ei se vaan aina riitä että on joskus pelannu mestistä, aikuiset äijät nillittää ja poraa kun tulee turpaan. Kokeneelle osastolle hametta päälle.
 

Jawested

Jäsen
Olin aiemmin samaa mieltä joidenkin kirjoittajien kanssa siitä, että KJT-Miehet olisi pelannut väärässä sarjassa. Tänään sitten tosiaan nähtiin mihin tuo joukkue pystyy kun vastustaja onkin parempi. 127 jäähyminuuttia, joista 89 ottelun viimeisen kympin aikana. Jos tuolla porukalla hermojen kestäminen tappiotilanteessa on tätä tasoa, niin ehkä olisi kaikille parempi jos KJT pysyisi III-divarissa...

KJT-miehet on fanejaan ja fanisivuilleen kirjoittavia leijoja myöten ylimielinen herjajengi. Ei se vaan aina riitä että on joskus pelannu mestistä, aikuiset äijät nillittää ja poraa kun tulee turpaan. Kokeneelle osastolle hametta päälle.

Ilmeisesti herrat(?) on ollut paikanpäällä ja osaavat kertoa mitä Kuusankoskella tapahtui, että vierasjoukkue on kerännyt järjettömän määrän jäähyminuutteja?
 

Mikke73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukat, Ässät
Ilmeisesti herrat(?) on ollut paikanpäällä ja osaavat kertoa mitä Kuusankoskella tapahtui, että vierasjoukkue on kerännyt järjettömän määrän jäähyminuutteja?
En ole ollut paikalla, mutta ilmeisesti herra(?) sitten on ollut, tai osaa muuten kertoa jonkin järjellisen ja hyväksyttävän syyn kerätä 89 jäähyminuuttia vajaan 10 minuutin aikana?
 

Jawested

Jäsen
En ole ollut paikalla, mutta ilmeisesti herra(?) sitten on ollut, tai osaa muuten kertoa jonkin järjellisen ja hyväksyttävän syyn kerätä 89 jäähyminuuttia vajaan 10 minuutin aikana?

Silti osasit kertoa KooKoon olleen parempi ja KJT kuuluvan kolmoseen? Torjunnat 43-44, maalit 8-6. Vaikuttaa erittäin tasaiselta ottelulta. Jäähyt 32 min vs. 127 min, kuulostaa kotituomareilta.. Odotellaan raportteja paikallaolleilta ennen kuin tehdään suurempia johtopäätöksiä tilastojen perusteella.
 

Mikke73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukat, Ässät
Silti osasit kertoa KooKoon olleen parempi ja KJT kuuluvan kolmoseen? Torjunnat 43-44, maalit 8-6. Vaikuttaa erittäin tasaiselta ottelulta. Jäähyt 32 min vs. 127 min, kuulostaa kotituomareilta.. Odotellaan raportteja paikallaolleilta ennen kuin tehdään suurempia johtopäätöksiä tilastojen perusteella.
1) Paremmuus lasketaan tehdyillä maaleilla, millään muulla ei ole väliä. KooKoo-65 oli parempi, piste.
2) Ottelurangaistus ajassa 60:00 ei kuulosta kotituomareilta, vaan hermojen menettämiseltä.

EDIT: Toki pelillisesti KJT saattaisi kakkosessakin pärjätä, mutta joutuisi siellä varmasti myös tappiotilanteisiin. Nyt nähtiin miten joukkue osaa niitä käsitellä, joten paljon on opittavaa noinkin kokeneilla pelaajilla ennenkuin joukkue on henkisesti lähellekään valmis kakkoseen.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Onpas täällä ollut vilkasta. No, faktahan on se, että Miehille tuli turpaan ja se siitä, KuusVitonen oli parempi eilen, siihen ei ole kellään nokan koputtamista.

Mikke73:lle sanon sen verran, että kyllä Miehet ovat todellakin pelanneet aivan väärässä sarjasssa ja ei ole häpeä hävitä parilla maalilla kakkosdivarin joukkueelle, matsi oli kuitenkin tasainen vaikka katsoisi paperilta vain faktoja. Kakkosdivarin HAKI kaatui jo 14-3 tässä sarjassa, harjoituskaudella KiekkoVantaa Itä ja tasainen matsi HKH:ta vastaan + kolmosdivarin saldo. Ei se fakta yhdestä tappiosta noin vain muutu. Oikeastaan aika naurettavaa tulla ilkkumaan tänne heti kun tulee kauden eka tappio.

Eikä ole ihme jos välillä kokeneeltakin pelimieheltä kasetti hajoaa, varsinkin jos ajatellaan mitä ovat lähtökohdat. Kun tätäkin palstaa lukee, niin kyllä tulee paljon mussutusta jopa Liiga, Mestis ja Suomi-sarjan peleistäkin tuomarien toiminnasta, niin mitäköhän se tuomaritoiminnan taso oikeasti on näissä alasarjoissa. Olen tällä kaudella katsonut reilu 20 matsia kolmosdivaria ja kyllä sinne jos jonkinmoista seepraa mahtunut kaukaloon, ihme ettei Miehillä aikaisemmin ole palaneet päreet.

En hyväksy Miesten käytöstä viime matsissa mutta ymmärrän kyllä heitä. Kyllähän asia on myös niin, että jos yksi joukkue ottaa tuommoisen saldon minuutteja, niin onhan siinä tuomareillakin peiliin katsomisen paikka. En todellakaan usko että kukaan vain huvikseen alkaa mussuttamaan. Ei ole ihan tainnut ottelu olla domareillakaan lapasessa...

Fast Eddielle lisään vielä, että tämän kauden statseilla on kyllä hieman varaa paukauttaa henkseliä kerran jos toisenkin. Ja jatkossakin aiomme olla ylpeitä siitä mitä tehdään, sanotaan ja kirjoitetaan. Meillä kun on vaan yksinkertaisesti siihen varaa. Vastustajiamme emme kuitenkaan mollaa ja hauku, sen osaston jätämme kokonaan sitten sinulle kun siihen näyttää kova tarve olevan. Olen kyllä sitä mieltä, että sanottavasi ytimen olisit voinut ilmaista asiallisemminkin...?

Turpaan tuli, karvas tappio kestetään selkä suorassa ainakin faniosastolla. Onnittelut KuusVitoselle komeasta voitosta.
 

Fast Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
Taas tätä mannaa sataa. Legendaariset "kotituomarit" ratkovat taas nämä pelit. Kerätään joukkueellinen tosissaan joskus pelanneita äijiä samaan porukkaan ja mennään kolmoseen pätemään ja kymmenen intiaania paukuttaa henkseliä kun siihen on varaa. Anteeksi mielipaha viesteiztäni ja osoitetta jakoon niin tarjoan nessut itkuun. Ps. Kaikkea hyvää Keski-Uusimaalaiselle jääkiekolle, teillä on perinteet ja talous ollu aina rivakasti hanskassa, tsemppiä ylemmille tasoille.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Saat anteeksi ja nessut voit lähettää osoitteeseen Viides Ketju, Metsolantie 3, 04200 Kerava. Niillä on käyttöä kun pyyhitään ilon kyyneliä kakkoseen nousun kunniaksi ;-)
 

Mikke73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukat, Ässät
Mikke73:lle sanon sen verran, että kyllä Miehet ovat todellakin pelanneet aivan väärässä sarjasssa ja ei ole häpeä hävitä parilla maalilla kakkosdivarin joukkueelle, matsi oli kuitenkin tasainen vaikka katsoisi paperilta vain faktoja. Kakkosdivarin HAKI kaatui jo 14-3 tässä sarjassa, harjoituskaudella KiekkoVantaa Itä ja tasainen matsi HKH:ta vastaan + kolmosdivarin saldo. Ei se fakta yhdestä tappiosta noin vain muutu. Oikeastaan aika naurettavaa tulla ilkkumaan tänne heti kun tulee kauden eka tappio.
Aika vitun vaikeaa taas tuo luetun ymmärtäminen? Kuten sanoin, pelillisesti KJT voisi kakkosessakin pärjätä, minun kritiikkini kohdistui vain ja ainoastaan näiden kokeneiden pelaajien käytökseen, ja siihen mitä on odotettavissa jos/kun tuolla hermokontrollilla tulee kakkosdivariin eikä enää voitakaan jokaista peliään. Kuka täällä on ilkkunut sen takia että tappio tuli?

HAKI-voiton ymmärtää varmaankin jokainen jättää omaan arvoonsa, kun ko. joukkueesta lähti runkosarjan jälkeen valmennusjohto menemään ja joukkue harjoitteli itsekseen. Sinänsä ihme että ovat onnistuneet tuon jälkeen voittamaankin.
 

Jawested

Jäsen
Pieni puhelukierros paljasti, että Kuusankoskella homma on alusta asti lähtenyt tuomareilta hanskasta. Kotijoukkueen kokeneempaan kaartiin kuuluva pelaaja sanoi tuomaritoiminnan olleen "vitun pelleilyä". Käytösrangaistuksista Rahikaisen sekä Välimaan kympit ovat tulleet tuomaristolle huutelusta, muut sitten kuulemma enemmän tai vähemmän muista syistä. Asiaa tuskin sen kummemmin tarvitsee täällä jauhaa, paitsi jos lisätietoja haluaa, niin voin paremmalla ajalla kirjoitella sen mitä olen nyt molempien joukkueiden puolelta kuullut.

Olennaista tänään on kuitenkin OKK vs StU Malmilla. Ogeli on hieman yllättäen noussut jopa nousijasuosikiksi ja pystyy vahvistamaan asemiaan tänään. Täysi pistepotti tänään ja OKK tulisi todennäköisesti tarvitsemaan enää 5-6 pistettä kolmesta pelistä noustakseen. Ristiinpelaamiset ja yksinkertainen sarja tekevät kyllä ennustamisesta vaikeaa, mutta vahvasti näyttää siltä, että jompikumpi Rautaliigan jengeistä pelaa syksyllä kolmosta.
 

Jawested

Jäsen
HAKI-voiton ymmärtää varmaankin jokainen jättää omaan arvoonsa, kun ko. joukkueesta lähti runkosarjan jälkeen valmennusjohto menemään ja joukkue harjoitteli itsekseen. Sinänsä ihme että ovat onnistuneet tuon jälkeen voittamaankin.

HaKilla ainakin Keravalla oli setä penkin takana huutamassa. Olivatko hankkineet uuden valmentajan vai ottaneet matkanvarrelta sopivan näköisen miehen mukaan, että on edes vähän uskottavuutta?
 

Mikke73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukat, Ässät
HaKilla ainakin Keravalla oli setä penkin takana huutamassa. Olivatko hankkineet uuden valmentajan vai ottaneet matkanvarrelta sopivan näköisen miehen mukaan, että on edes vähän uskottavuutta?
Jaa, en minä tiedä. Menin vaan tämän "tiedon" perusteella. My bad, sori.
Toisen II-divaripaikan uskon menevän KooKoo-65:selle, sillä HAKI-leiristä kantautuneiden tietojen mukaan siellä on taas kerran valmennus- ja osa taustaryhmästä eronnut, joten loppukausi kait vedellään kokeneempien pelaajien heiluttaessa tahtipuikkoa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös