Stefano Giliati Bluesiin

  • 10 413
  • 30

EEspoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen jääkiekko & Leijonat
Selailin tuossa viime matsien pistenikkareita ja Gili on viimeisessä 7 matsissa tehnyt tehot 1+0. Ne ovat tyydyttävät tehot ja varaa olisi parempiinkin, mutta meno on selkeästi hyytynyt. Taisi kärsiä loukkaantumisesta ja oli muutaman pelin pois, olisiko se vaikuttanut peliin ratkaisevasti? Samalla Gili ei tunnu antavan aivan 100% ja tämä pistikin silmään Ässät -pelissä. Yrittää ja haastaa, mutta on jotenkin välinpitämätön, jos vaikka menettäisikin kiekon.

Toivonmukaan löytyisi se sama liekki, mikä vuodenvaihteen jälkeen roihusi.

Edit. Puhelin sekoili
Edit 2. Tehot korjattu oikeiksi
 

Twentyone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Selailin tuossa viime matsien pistenikkareita ja Gili on viimeisessä 7 matsissa tehnyt tehot 1+1. Ne ovat tyydyttävät tehot ja varaa olisi parempiinkin, mutta meno on selkeästi hyytynyt. Taisi kärsiä loukkaantumisesta ja oli muutaman pelin pois, olisiko se vaikuttanut peliin ratkaisevasti? Samalla Gili ei tunnu antavan aivan 100% ja tämä pistikin silmään Ässät -pelissä. Yrittää ja haastaa, mutta on jotenkin välinpitämätön, jos vaikka menettäisikin kiekon.

Toivonmukaan löytyisi se sama liekki, mikä vuodenvaihteen jälkeen roihusi.

Edit. Puhelin sekoili

Suurin syy Giliatin heikentyneeseen vireeseen löytyy ketjukavereista ja ylivoima-ajan vähyydestä. Alkaa pelihuumori varmaankin olla koetuksella, joten jotain ratkaisuja täytyisi Ahon varmaankin tehdä. Tavallaan vain ristiriitaista, kun samalla joukkue voittaa illasta toiseen, joten tuskin näemme hirveästi muutoksia ennen mahdollisia tappioita.
 
Suurin syy Giliatin heikentyneeseen vireeseen löytyy ketjukavereista ja ylivoima-ajan vähyydestä. Alkaa pelihuumori varmaankin olla koetuksella, joten jotain ratkaisuja täytyisi Ahon varmaankin tehdä.
Kyllä varmasti vituttaa kun ykkösyyvee laittaa limpun joka kerta verkkoon alta puolen minuutin, ei siinä pääse kakkoskenttä pelaamaan koskaan ylivoimaa. Antaa Gilin surffailla, voi kaivaa ne tehot sitten pudotuspeleissä esiin.
 

Toni85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
Antaa Gilin surffailla, voi kaivaa ne tehot sitten pudotuspeleissä esiin.
Jep, niin kauan kun voittoja tulee ja kaikki kolme muuta ketjua pelaavat hyvin, tämä yksi palanen saa olla nykyisessä muodossaan. Sekoitellaan sitten, jos/kun tarvetta ilmenee.
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Minusta Giliati on pelannut hyvin. Normaalia että toisissa peleissä nousevat esiin toiset pelaajat. Aika pieniä nyt huolet.
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Ihan hyvin pelaa muttei siinä mielessä dominoi/erotu että pitäisin enää niin välttämättömänä jatkosopimusta, varsinkin kun tiedetään taloudellinen tilanne. En toki pahastu jos mies meillä jatkaa mutten oikein siihen usko.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös