Nyt vituttaa!

  • 3 006 283
  • 11 368

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Toisessa ketjussa puhuttiin, että Rita ja Semir olisivat lähdössä muualle ensi kaudeksi pelaamaan.

Vituttaa, jos pitää paikkaansa

Vituttaa kyllä, mikäli Semir ei jatka joukkueessa. Ollut helvetin hyvä ja ansaitsisi otteillaan vakiopaikan kokoonpanosta. Ja vaikka Rita on oma jätkä, niin en näe järkeä roikuttaa pelaajaa pelkästään sen statuksen takia mukana. Kun ei ole mitään annettavaa KHL:ssä eikä taidot riitä, niin ei voi mitään. Ridan valtti on aina ollut vauhti, mutta sekin on tässä vuosien aikana taantunut. Ritaa voi hyvin verrata Mäkeen; sama rooli, mutta Mäki on valovuoden parempi. Kuten myös Semir.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Onhan se surullista että Jokerit ei saa pidettyä edes KHL:ssä pelaamaan päässyttä omaa junnua joukkueessa vaan tämä katsoo paremmaksi purkaa sopimuksensa ja siirtyä muualle. Tämä kuvastaa myös karusti kuinka surkeassa jamassa Jokereiden junioripolku edustukseen on, tai siis käytännössä sitä ei ole olemassa. Mäen kaltaiset pikkujunnusta Jokereissa aina Suomessa pelanneet pelaajat ovat katoava luonnonvara eikä näitä enää KHL:ssä tulla näkemään. Ainakin oma Jokerisydän itkee tässä kohdassa verta. Ja tulee olemaan haastavaa että joukkue leimautuu Jokereiksi eikä vain palkkasoturilaumaksi ilman minkäänlaista Jokeritaustaa ja -henkeä. Enkä tällä tarkoita etteikö palkkasoturit voisi pelata hyvää kiekkoa tai että Jokeritausta ja -henki automaattisesti tarkoittaisi hyvää joukkuetta vaan sitä että kannattajille ja faneille yhteiset kokemukset ja tutut pelaajat on sitä joka sitouttaa tiukemmin Jokereihin ja saa joukkueen tuntumaan omalta.

Tällä hetkellä asia ei vielä sen suuremmin vituta mutta näen sen uhkakuvana tulevaisuudessa varsinkin jos sitä junioripolkua ei saada aikaiseksi ja junnut karkaa Saaren tavoin muualle kun Jokerit ei pysty tarjoamaan riittävää mahdollisuutta kehittyä nousemiseksi aina emo Jokereihin. Haastava tilanne.
 

Ice raven

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit & Liverpool
Toisessa ketjussa puhuttiin, että Rita ja Semir olisivat lähdössä muualle ensi kaudeksi pelaamaan.

Vituttaa, jos pitää paikkaansa
Indeed! Ritaa en päästäisi pois, koska se on todellinen Jokeri-ikoni, johon henkilöityy mun silmissäni koko 2000-luvun narriuden hyvät puolet. Semiriä en päästäisi, koska se on pelannut aivan helvetin hyvin tällä kaudella. Toki Semirkin pitää laskea jo tätä nykyä omaksi pojaksi, joten siinäkin mielessä...



Vituttaa puusilmäisyys jonka takaa ei nähdä faktoja edes runkosarjan lopussa. Semir otti askeleen eteen ja Rita vähintään askeleen taakse
 

faro

Jäsen
Vituttaa puusilmäisyys jonka takaa ei nähdä faktoja edes runkosarjan lopussa. Semir otti askeleen eteen ja Rita vähintään askeleen taakse
Kyllä ne faktat nähdään. Rita on ollut suurimman osan peleistä ihan paska. En mä sitä kiellä.

Oli peliotteet kuinka huonoja tahansa, niin kyllähän seuraikonin lähtö joukkueesta vituttaa aina. Etenkin jos kohteena on jokin Liiga-seura.
 

TheJokerman18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Rita on Jokeri, mutta on vain myönnettävä että Ridan taso ei mitenkään riitä KHL:ssä. Pollella on kuitenkin vielä pelivuosia jäljellä, joten on hänen omaksi parhaakseen jättää Jokerit ja hakea muualta se vanha vire ja itseluottamus, mikä hänellä aikoinaan Jokereissakin oli. Vaikka riipaiseekin nähdä Polle toisen seuran väreissä.
 

Sturm

Jäsen
Suosikkijoukkue
1967
kyllähän seuraikonin lähtö joukkueesta vituttaa aina. Etenkin jos kohteena on jokin Liiga-seura.

Mun mielestä näkisin Ritan oikein mielelläni jossain liigaseurassa. Esim. Blues tai HPK olisi aika symppiskohde. Jos Bluesissa esiintyisi enemmänkin "jokerijätkiä", ihan hyvin voisin matsin-pari käydä yytsimässä jos Jokereilla ei matseja ole.
 

salama#8

Jäsen
Vituttaa tuo Aaltonen kun ossaa olla nii ärsyttävä pellaaja. Välillä sitä vihhaa kun ei peli kulje ja välillä sitä rakastaa kun dominoi kenttää. Oispa näitä jätkiä enemmän!
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Toisessa ketjussa puhuttiin, että Rita ja Semir olisivat lähdössä muualle ensi kaudeksi pelaamaan.

Itse olen kuullut toisen lähtevän muualle Suomeen, toisesta sitten en yhtään mitään. En nyt tarkemmin rupea pakettia avaamaan, mutta pettynyt olin "huhun" kuultuani. Ja kun kumman tahansa lähtö olisi pettymys, niin ei vedetä liikaa merkkejä mihinkään suuntaan. Omaa lähdettäni pidän ns. varmana ja jos kyseessä ollut pelaaja pelaa Jokereissa kauden 2015-16, olen erittäin yllättynyt.

Mutta ei siinä, molemmille olisi tarjolla isompaa roolia Liigassa ja tuossa iässä ei enää vedetä kautta tai paria pienemmmässä roolissa tai pienemmällä palkalla tulevaisuutta ajatellen. Parhaaseen pakettiin on tartuttava ja ainakin toisen veijarin kohdalla Jokerit ei sitä pysty tarjoamaan. Vaikka Jokereissa rotaatiopelaaja saisikin roolinsa nähden hyvän korvauksen, voi paremman saada muualta jos rooli on lähtökohtaisesti muuta kuin "1/2 tai 1/3 rosterissa, loput katsomossa". Ja tämä siis jos Jokereista olisi edes aitoa kiinnostusta.

Ja vaikka toisen/kummankin lähtö tavallaan vituttaa, niin tavallaan sen myös ymmärtää. Rita ei ole täysin pysynyt vauhdissa, mutta potentiaalia olisi vääntää vielä Liigassa pari kautta hyvällä tasolla. Ja kun mies on Kerhossakin käynyt, niin tavallaan ajatus Ritasta muiden paidassa ei täysin okseta. Samoin Semir on vääntänyt itsensä siihen kuntoon, että käyttöä olisi rajallisessa roolissa KHL:ssa tai vakiokokoonpanossa Liigassa. Toisaalta Semir ei ole meidän kasvatti, on pelannut useassa liigajengissä ja profiloituminen osaksi perhettä on melko tuoretta perua.

Tämän "omissa kirjoissani varman" lähtijän kohdalla vedän kättä lippaan tässä nyt ja heti. Ja jos toinenkin lähtee, niin sama kunnianosoitus tulee. Ei unohdeta sotureja, vaikka ura päättykin/päättyisikin muualla.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Jani Rita on pelaaja, jonka paidan haluan nähdä peliuran päättymisen jälkeen Areenan katossa. Kyseessä on kuitenkin ns. profiilipelaaja, jolla on myös vyöllään eniten pelattuja runkkarimatseja, maalikuninkuus ja fanien jakamaton suosio. Se, ettei ole varsinaisesti pystynyt ottamaan samanlaista pelillistä harppausta tälle kaudelle, kuin vaikkapa Mäksä, on täysin eri asia tässä katsannossa.

Ridan kannalta ymmärrän, jos haluaa enemmän vastuuta. Jossain toisessa liigassa ja toisessa joukkueessa vastuuta ja sitä kautta parempia peliesityksiä voi aivan hyvin vielä tulla. Jokereiden kannalta Ridan siirtyminen toiseen joukkueeseen on täysin sydäntä särkevää. Kaikkein suurimpien seuraikonien päästäminen pois on aina omanlaisensa tragedia. Romantikkona haluaisin aina nähdä tällaisten pelaajien päättävän uransa siinä tärkeimmässä seurassa. En ole täysin päässyt vieläkään yli siitä, että Otto pelasi viimeisen SM-Liiga-kautensa Bluesissa, etenkin kun siihen ei näkynyt olevan mitään urheilullisia perusteita.

Rita on ehdottomasti ykkössuosikkini Jokereiden sinipaitaiselta ajalta, ja muutenkin aivan varmasti top5:ssä Ottojen, Variksien ja Wadejen kanssa. Siinä on ihminen, jonka takia olen ollut ylpeä Jokereista vaikeinakin aikoina, ja pelaaja, johon on voinut samaistua. Rita ei ole koskaan ollut se kaikkein kohahduttavin pelaaja joukkueessaan, mutta työteliäin, ahkerin ja kaikkein eniten likoon pistävin pelaaja hän on ollut usein. Jos Pollea ei tämän kauden jälkeen enää Jokereissa nähdä, niin jotain todella suurta Jokereiden historiassa päättyy sillä hetkellä kun summeri soi viimeisen kerran.

Kunpa Rita voittaisi mestaruuden Jokereissa!
 

matpatt

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Katsomokulttuuri
Ritan pois päästäminen on juuri yksi niistä asioista miksi en tule ikinä KHL:ää hyväksymään ja miksi joka aamu herään toivoen, että KHL olisi kaatunut. Hienoa lätkää, valoshowta ja kovaa musiikkia. Nämä ei ole syitä miksi aikoinaan aloin Jokereita seuraamaan, vaan nimenomaan nämä Ritan, Variksen ja Mäen kaltaiset pelaajat, jotka tuntuivat "omilta". Jos ja kun KHL pysyy pystyssä ja Jokerit siellä jatkaa, häviää jengistä lopulta kaikki "omat" pelaajat ja Jokerit on vuosien päästä lopullisesti se pelkkä palkkasoturien armeija. Varsinkin, kun jo todistetusti tie junioireista KHL-Jokereihin on miltei mahdoton ilman, että vetää ensin päälleen muun seuran paitaa. Vituttaa.
 

attendo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hyvinkään Ahmat
Minua vituttaa se että ollaan lähdetty KHL:ään ihan paskalla valmennuksella. Puhutaan paljon koko Suomen Jokereista ja siitä että Jokerit olisi koko Suomen seuratuin joukkue mutta ei panosteta joukkueen valmennukseen paskan vertaa. Miksi ei ketään kiinnosta kysyn vaan? Täällä palstallakin on paljon ihmisiä jotka ihan kotisohvalta käsin pystyvät laatimaan paremmat taktiikat kuin Erkka ja Erkka vielä seuraa pelit vaihtoaitiosta käsin, mutta on silti ihan ulalla. Minkä takia Erkka saa jatkaa päävalmentajana vaikka täällä palstallakin olisi parempia vaihtoehtoja tarjolla, kysyn vaan? Onko se rahasta kiinni vai mistä kiikastaa, en tiedä. Meillä on kuitenkin rajallinen pelaajabudjetti ja siksi pitäisi kiinnittää valmennukseen huomiota, mutta Erkka saa siellä huseerata paskan pelikirjansa kanssa ihan rauhassa, en voi käsittää ja se kyllä vituttaa! Mitäköhän se Kurri oikein ajattelee vai ajatteleekohan se yhtään mitään. Tämä kausi on ihan tuurilla pärjätty näinkin hyvin, mutta toivottavasti ensi kaudella ei luoteta pelkkään tuuriin vaan palkataan ihan osaava päävalmentaja. Vituttaa tälläinen touhu!
 

# Seiskakasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, #65, #86 #51, #8, #12 #18
Minkä takia Erkka saa jatkaa päävalmentajana vaikka täällä palstallakin olisi parempia vaihtoehtoja tarjolla, kysyn vaan? Onko se rahasta kiinni vai mistä kiikastaa, en tiedä. Meillä on kuitenkin rajallinen pelaajabudjetti ja siksi pitäisi kiinnittää valmennukseen huomiota, mutta Erkka saa siellä huseerata paskan pelikirjansa kanssa ihan rauhassa, en voi käsittää ja se kyllä vituttaa!
Tuota en nyt oikein tiedä, mistä aloittaisin. Ensinnä en keksi mitään perusteita täysin absurdeille väitteillesi, jotka vaikuttavat täysin tuulesta temmatuilta. Mitäköhän Erkan olisi pitänyt tehdä toisin? Eikö sijoitus tai matsien pääsääntöisesti mahtavat lopputulokset miellytä? Erkka on osannut rakentaa loistavan joukkueen, joka on tasollaan yllättänyt kaikki, mukaanlukien allekirjoittaneen. Miten Erkan pelikirja on "paska"? Olemmekohan katsoneet eri sarjaa ja jengiä?
 

zuuzo97

Jäsen
Minua vituttaa se että ollaan lähdetty KHL:ään ihan paskalla valmennuksella. Puhutaan paljon koko Suomen Jokereista ja siitä että Jokerit olisi koko Suomen seuratuin joukkue mutta ei panosteta joukkueen valmennukseen paskan vertaa. Miksi ei ketään kiinnosta kysyn vaan? Täällä palstallakin on paljon ihmisiä jotka ihan kotisohvalta käsin pystyvät laatimaan paremmat taktiikat kuin Erkka ja Erkka vielä seuraa pelit vaihtoaitiosta käsin, mutta on silti ihan ulalla. Minkä takia Erkka saa jatkaa päävalmentajana vaikka täällä palstallakin olisi parempia vaihtoehtoja tarjolla, kysyn vaan? Onko se rahasta kiinni vai mistä kiikastaa, en tiedä. Meillä on kuitenkin rajallinen pelaajabudjetti ja siksi pitäisi kiinnittää valmennukseen huomiota, mutta Erkka saa siellä huseerata paskan pelikirjansa kanssa ihan rauhassa, en voi käsittää ja se kyllä vituttaa! Mitäköhän se Kurri oikein ajattelee vai ajatteleekohan se yhtään mitään. Tämä kausi on ihan tuurilla pärjätty näinkin hyvin, mutta toivottavasti ensi kaudella ei luoteta pelkkään tuuriin vaan palkataan ihan osaava päävalmentaja. Vituttaa tälläinen touhu!

Pelikirjajutut on monesti aikalailla mielipidejuttujakin. Esim. ite diggaisin jos pelattaisiin enemmän kiekkokontrollia. Mutta kun penkin takana on 90-luvun lopun tilan ja ajan jääkiekon kehittäjä EW, ei moderneja kiekkokontrollipiirteitä kannata liikaa odotella. Jos taas penkin takana olisi Jukka Jalonen, jengi kiroisi täällä kun seistään liikaa maalin takana.

Kaiken lisäksi sanon, että Jokereiden pelitapa on priimakamaa, mutta sen toteutus ei joka ilta ole aina priimakamaa.

En tiiä oliko sun viesti nyt ihan tosissaan kirjoitettu vai pelkkä läppä...??
 

# Seiskakasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, #65, #86 #51, #8, #12 #18
Taisit # Seiskakasi ajella nyt pahemman kerran miinaan.
Niin taisin. Nimimerkki Attendon viestin funktio jäi vaan hämärän peittoon; provoilua, huumoria, vittuilua vai matalaotsaista analyysiä?
 

faro

Jäsen
Niin taisin. Nimimerkki Attendon viestin funktio jäi vaan hämärän peittoon; provoilua, huumoria, vittuilua vai matalaotsaista analyysiä?
Kun attendon viestihistoriaa vähän silmäilee, niin huomaa, että kyseessä on huumormies. Kieltämättä tuli itse pari kertaa hörähdettyä, kun luin tuota tekstiä.

Ketjuun liittyen on pakko todeta, että eipä vituta tällä hetkellä mikään Jokereihin liittyvä paitsi jos huhu, jonka mukaan Jokereiden maskotti olisi vedellyt Slovan-matsissa SKA-huivi kaulassa, pitää paikkaansa.
 
Viimeksi muokattu:
Jani Rita on pelaaja, jonka paidan haluan nähdä peliuran päättymisen jälkeen Areenan katossa....

...Kyseessä on kuitenkin ns. profiilipelaaja, jolla on myös vyöllään eniten pelattuja runkkarimatseja...

...Se, ettei ole varsinaisesti pystynyt ottamaan samanlaista pelillistä harppausta tälle kaudelle, kuin vaikkapa Mäksä, on täysin eri asia tässä katsannossa.

...Siinä on ihminen, jonka takia olen ollut ylpeä Jokereista vaikeinakin aikoina, ja pelaaja, johon on voinut samaistua.

...Kunpa Rita voittaisi mestaruuden Jokereissa!
Olitko kännissä kun kirjoittelit tämän viestisi?

Eihän siinä, Rita on omaankin sankarikuvaani sopiva suomalaisen rehdin miehen malli, joka varmasti tekee sen minkä mielessään on ajatellut oikeaksi. Mutta kun tekemisen taso ei vaan riitä enää oikeastaan muuhun kuin roraatiopelaajan paikkaan KHL-Jokereissa.

Olitko nyt ihan tosissasi tuosta paidan nostamisesta kattoon? Jätän sulle ikkunan auki, saat kertoa millä perusteilla mielestäsi paitoja nostellaan kattoon.

Tekee kyllä mieli kysyä myös, minkä pelillisen harppauksen Tomi Mäki on mielestäsi tällä kaudella ottanut?
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Olitko kännissä kun kirjoittelit tämän viestisi?
En todellakaan ollut humalassa. Tarkoitin jokaista sanaa!

Eihän siinä, Rita on omaankin sankarikuvaani sopiva suomalaisen rehdin miehen malli, joka varmasti tekee sen minkä mielessään on ajatellut oikeaksi. Mutta kun tekemisen taso ei vaan riitä enää oikeastaan muuhun kuin roraatiopelaajan paikkaan KHL-Jokereissa.
Lue lainaamasi viesti. En missään nimessä väitä, että Ridan kuuluisi mahtua Jokereihin pelillisiltä ansioiltaan, koska harppaus jäi ottamatta. Totesin vain, että jokeriurallaan Rita on ollut niin vaikuttava tekijä, että on suuri sääli, jos hän ei mistä hyvänsä syystä pysty/saa uraansa Jokereissa lopettaa. Polle on Jokereiden oma kasvatti, hieno pelaaja ja upea ihminen. Olen fanittanut häntä skloddista saakka ja toivon, että hänelle jää upeita muistoja seurastaan.

Olitko nyt ihan tosissasi tuosta paidan nostamisesta kattoon? Jätän sulle ikkunan auki, saat kertoa millä perusteilla mielestäsi paitoja nostellaan kattoon.
Olen täysin tosissani paidan nostamisesta kattoon! Jos 2000-lukua pitäisi kuvata yhdellä nimellä, kuka olisi parempi kuin Jani Rita? Ossi? Ei. Mäksä? Melkein, mutta ei. Metro, Staple, Leino, Leppä, Filppula? Ei edes lähelle! Jani Ridan saavutukset Jokereissa ovat mestaruutta vaille täydelliset. Mä seuraan sydän kaikkein eniten syrjällään sellaista pelaajaa, jolle seurauskollisuus ja logon puolesta taisteleminen ovat kaiken A ja O. Edellinen kuvaus huutaa Jani Ridan nimeä! Piste.

Tekee kyllä mieli kysyä myös, minkä pelillisen harppauksen Tomi Mäki on mielestäsi tällä kaudella ottanut?
Suosittelen sulle, että katsot yhden Jokereiden matsin vielä tämän kauden kuluessa. Ymmärrän, että tuntuu hankalalta uskoa neloskentän laitureiden nostavan tasoaan Liigasta KHL:ään, mutta usko pois, Tomi Mäki on todellakin tehnyt valtavan harppauksen pelissään sitten viime kauden.

Autan sut alkuun: Jokerit pelaa kotiottelunsa sinisissä paidoissa ja vierasottelunsa valkoisissa paidoissa. Rinnassa on punakeltainen korttipakan Jokeria esittävä logo. Tomi Mäen numero on 14. Numero on paidan selkäpuolella. Kun olet muutaman jääkiekko-ottelun katsonut, voit ehkä siirtyä seuraamaan kahden eri pelaajan edesottamuksia. Tiedän, että tässä on kaltaisellesi ladonseinälle paljolti tekemistä, mutta voit yrittää. Äläkä lannistu vaikka ensimmäisellä kerralla aivot varmasti menevätkin solmuun. Ridan numero on sitten 28.
 
Olen täysin tosissani paidan nostamisesta kattoon! Jos 2000-lukua pitäisi kuvata yhdellä nimellä......

...

Ymmärrän, että tuntuu hankalalta uskoa neloskentän laitureiden nostavan tasoaan Liigasta KHL:ään, mutta usko pois, Tomi Mäki on todellakin tehnyt valtavan harppauksen pelissään sitten viime kauden.
En näe perustetta paidan nostamiselle kattoon vain sillä, että satut pitämään kyseisestä pelaajasta niin paljon, että menee oikein pahasti tunteisiin kun joku kyseenalaistaa mielipidettäsi. Rita on rehti pelaaja ja vaikuttaa viimeisen päälle mukavalta mieheltä, mutta jos tällä perusteella jäädytetään pelinumeroita, on siellä pian iso liuta Mäkiä ja Niemiä.

Mulle on sinänsä ihan se ja sama nostetaanko pelaajien numeroita kattoon. Mitä merkitystä sillä sulle on?

Tomi Mäen harppauksista: En näe Tomi Mäen tehneen jotakin tarunhohtoista tasonnostoa. Peli kehittää pelaajaa, ja parempiensa kanssa pelaaminen tekee pelaajasta paremman kuin itsestään, kunhan tasoero on kohtuullinen. Nelosketjun tavoite on tuoda energiaa ja fyysisyyttä peliin, tuon roolin pelaajaksi riittää tämän kauden Jokereissa Tomi Mäki.

Argumentoinnin tasostasi päättelen, ettei sulla kaikki ole ihan kunnossa. Toivottavasti voit jo pian paremmin. Hymiö.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Argumentoinnin tasostasi päättelen, ettei sulla kaikki ole ihan kunnossa. Toivottavasti voit jo pian paremmin. Hymiö.
Ensin kerrot että mun ajatus Ridan paidan nostamisesta vaikuttaa känniseltä pelleilyltä. Sitten kun saat vähän takaisin, siistit kielesi niin hienosti että... jepjep.

Paidan nostaminen kattoon on mun silmissäni suurin kunnianosoitus, jonka seura voi pelaajalle antaa. Tietenkään en voi puhua kuin omasta puolestani, mutta Rita todellakin ansaitsisi tämän huomion. Ja enemmän kuin Niemi tai Mäki tms jotka ovat toki mahtavia Jokereita hekin.
 

juhana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1975-2013, 2023-, Roihuttaret, K-Vantaa
Osittain ketjun ohi mutta edellisiin viesteihin viitaten...Ridan, Mäen tai edes Niemen paidan mahdollista jäädytystä ei pitäisi miettiä ennen kuin #27 on Areenan katossa. Siinä todellinen ikijokeri joka ainoana ansaitsee näistä numeron jäädytyksen. Ja arvostan siis myös näitä kolmea todellisina Jokereina.

Tähän ketjun otsikkoon - kyllä tämä vaan semmoinen muovisarja on että tänäänkin jään kotiin. Vielä kun vastustaja on todellinen hmv ja muovisuuden huipentuma, vähän kuin KHL:n Blues, tylsä jengi pääkaupungin lähiöstä.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
Osittain ketjun ohi mutta edellisiin viesteihin viitaten...Ridan, Mäen tai edes Niemen paidan mahdollista jäädytystä ei pitäisi miettiä ennen kuin #27 on Areenan katossa. Siinä todellinen ikijokeri joka ainoana ansaitsee näistä numeron jäädytyksen. Ja arvostan siis myös näitä kolmea todellisina Jokereina.

Nimenomaan näin, ja muutenkin ne -90-luvun sankarit pitäisi saada sinne kattoon ennen näitä 2000-luvun pelaajia. Toki Hjallis haluaa nostaa Selänteen paidan mahdollisimman nopeasti, mutta kyllä esim. Ari Sulanderin paidan nosto pitäisi olla itsestäänselvyys.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
... kyllä esim. Ari Sulanderin paidan nosto pitäisi olla itsestäänselvyys.

Jos mietin Sulanderin uraa kokonaisuutena, niin hienoja hetkiä Jokereissa ja Leijonissakin, mutta merkittävin vaihe Sulon uralla oli mielestäni hänen pitkä Zurich-jaksonsa. Jos jonkin pitäisi Sulon pelinumero jäädyttää, niin ehdottomasti sveitsiläisten nyt ainakin.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Jos jonkin pitäisi Sulon pelinumero jäädyttää, niin ehdottomasti sveitsiläisten nyt ainakin.

Ja niinhän nuo tekivätkin. Ja juuri oikein homma menikin, Sulon paita kuuluu kattoon ja se katto ei ole Ilmalan ladossa. Hieno pelaaja ja mahtava ura, mutta samalta ajalta paitoja on jo hyvä määrä meillä katossa ja mielestäni lopulta näytöt meiltä eivät ole jäädytyksen arvoisia. Enkä kyllä Ritankaan paitaa tuonne nostaisi, mutta se siitä sitten.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös