Ipan uusi toimari

  • 9 023
  • 35

Infamous

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Penguins, Steelers
Hartsa, luepa raipen teksti uudestaan ajatuksen kanssa. Kiinnitä erityistä huomiota viimeiseen kappaleeseen.

Olen samoilla linjoilla raipen kanssa. Ihme kitinää siellä foorumeilla viljellään. Kriittinen pitää olla, mutta kun eräältäkin nimimerkiltä on tullut kolmisenkymmentä viestiä jossa on sanottu samat sanat eri järjestyksessä niin alkaa menemään jo aika turhanpäiväiseksi.
 
Vai tuleeko sittenkin?

Ironia on vaikea laji, raipe-hyvä!

Ei se kaikilta onnistu. Eikä tässä maailmassa aina pelkkä yritys riitä.

Tuli tässä samalla mieleen että kun sinulla tuntuu olevan yhtä ja toista hampaankolossa tiettyjä ilves.comin nimimerkkejä kohtaan, niin eikös se olisi paljon järkevämpää avautua sillä palstalla, eikä huudella täältä jatkoajan puolelta.

On nääs raipe voinut käydä vaikka niin, ettei huutavan ääni korvesta kuulu oikeisiin korviin.
 

raipe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
näinpä

Totta, parahin Cracked Ice, näin se on. Tulipahan kuitenkin yritettyä, ei kait se nyt kovin pahaa ollut.

Väärin, minulla ei tietenkään ole mitään hampaankolossa ketään nimimerkkiä kohtaan. Mutta en lainkaan ymmärrä, miten he jatkuvasti kirjoittavat pelkästään negatiivisia juttuja kannattamastaan seurasta. Jutut ovat aina samansisältöisiä. Niissä on aina se pohjavire, että Ilveksessä ei tehdä mitään oikein, tj:n vaihto hoidettiin taitamattomasti, muut seurat tekee, Ilves ei. Viimeisenä niittinä oli tämä uuden tj:n teilaaminen hänen kehdattuaan esittää, että jo tälläkin rungolla pärjäisi kohtuullisesti. ( näin muuten ajattelevat myös Hautis ja Raipe , mm).

Samoin monilla on liian suuret kuvitelmat siitä, mitkä ovat Ilveksen mahdollisuudet hankkia superpelaajia. Näiden hinnat ovat nousseet huimasti. Siten ei Ilveksellä ole heihin, ei ainakaan moneen. Cory Murphy kuuluu tähän ehdottomaan eliittiin, ja siitä joudutaan maksamaan. Samaten Rajamäen palkka nousi perustellusti melko paljon. Mutta ei heitä voinut pois päästää.

Näistä asioista olen siis mainitsemieni nimimerkkien kanssa jyrkästi erimieltä. Meidän tulee kuitenkin muistaa, miten huikean nousun teimme edellisestä kaudesta ja miten lähellä parempia sijoja olimme.

Vesku ja Dalla eivät todellakaan olleet ratkaisevia pelaajia Hifk-peleissä, siksi heidän korvaamistaan ei ole ollenkaan mahdoton tehdä ( itse en toki olisi millään halunnut luopua Veskusta).

Eli haluaisin, että johdolle annetaan työrauha. Tällä melskaamisella vahingoitamme rakasta seuraamme, eikä siihen ole minusta mitään tarvetta eikä perustetta.

Niin ja kyllä minä kirjoitan ilvescomiinkin, mukavuuden ja vaihtelun vuoksi vain eri nimimerkillä ( pakko kait tunnustaa)
 
Viimeksi muokattu:

puuntakaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ipa Ipandeerus
Re: ei tuu mitään

Viestin lähetti raipe
Ihan turha äijä. On osoittanut kyvyttömyytensä jo näin lyhyen ajanjakson aikana. Me kaikki nettikirjoittajatkin osaisimme hoitaa homman paljon paremmin.

Ja seuraajakseen haluan Nimrodin, Globaalin spesialistin tai Penan, muutamia muitakin tosi hyviä vaihtoehtoja ilvescomista löytyy. Eikun hakemukset sisään.

Noista muista jätkistä on vaikea sanoamitään, mutta Pena olisi kyllä mies paikallaan, nytkin hommasi Santalan IFK:n, mutta asiahan taitaa ollakin niin, että Ilveksellä juuri tuon tyyliselle pelaajalle ei olisi käyttöä, vai mitä raipe?
 

dude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Haukat
Re: Re: ei tuu mitään

Viestin lähetti puuntakaa
Noista muista jätkistä on vaikea sanoamitään, mutta Pena olisi kyllä mies paikallaan, nytkin hommasi Santalan IFK:n, mutta asiahan taitaa ollakin niin, että Ilveksellä juuri tuon tyyliselle pelaajalle ei olisi käyttöä, vai mitä raipe?

En ole Raipe, mutta käsittääkseni meillä on jo nyt neljä sentteriä (+Suvanto) ja vaikka Santala olisi sopivantyylinen niin hän ei todellakaan ole sopivan hintainen..
 

raipe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Santala

Tottakai minäkin ottaisin Santalan mielelläni. Niin varmasti ottaisi Honkalehto ja Hautiskin. Pelkällä halulla kun ei vaan pärjää, pitää olla riihikuivaa, jolla nämä änäripaluumuuttajat hoidetaa. Eipä ole kovin halpa mies Tommi.

Eli ei riitä Ilveksen paukut millään. Hifkin pelaajabudjetti on noin kaksinkertainen Ilvekseen verrattuna, ja se luonnollisesti näkyy.

Miksi se sitten on niin paljon suurempi? Olemme valitettavasti ihan eri tilanteessa Helsingin markkina-alueen kanssa. Lisäksi on myönnettävä, että Hifk on hoitanut brani-asian erinomaisesti. Sillä on ehdottomasti liigan paras ja tunnetuin brandi Ilveksellä olis mahkuja olla kisassa hyvin mukana, mutta tällä saralla emme ole oikein onnistuneet.

Kysymys on siis juuri realismin säilyttämisestä. Ei tavoitella mahdottomia eikä haukuta johtoa maanrakoon, jos he eivät henki meille kuuta taivaalta.

Myös on otettava huomioon, että tuleva kausi on kokonaisuudessaan vielä epämääräinen: tuleeko lakko vai ei ja jos tulee, mitä se vaikuttaa. Tällaiseen tilanteeseen on uhkarohkeaa lähteä riskiä sisältävällä jokkueella ja budjetilla.

Tämän on tajunnut myös Tapparan johto.

Vielä yks huomio: tais olla Ilveksen historiassa eka kerta, kun tj vaihtui siististi, hallitus, ei ole luurankoja kaapissa ja saimme hyvän miehen. Ollaan siitä tyytyväisiä ja annetaan työrauha.
 
Suosikkijoukkue
Ilves
Infamous hyvä, luin kyllä sen viimeisenkin virkkeen. Mutta oma pointtini oli, että Raipen teksti ole a) väärässä paikassa ja b) vähän ontuvaa ironiaa.
 

puuntakaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ipa Ipandeerus
Olisiko kuitenkin niin, että ilves.com:n haihattelevat hörhöt ansaitsisivat tölvimistä, ja nämä "itkijäeukot" jonkinlaisen kunniamaininnan realistisista ajatuksista?
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Mielestäni Hautamaan valinta urheilutoimenjohtajaksi oli aika erikoinen ratkaisi ja nyt kannetaan sitä hedelmää.
Paljon kokeneemmatkin kaverit kuin Hautamaa ovat epäonnistuneet vastaavassa tehtävässä.

Mitä sitten merkitsee ne puheet että Hautis on vaan väliaikainen ratkaisu ja Raipe ottaa kohta hänen paikkansa?

Joka kausi Ilves on yleensä hankkinut jonkun suhteellisen kovan pelimiehen mutta nyt Hautamaa ei ole saanut oikeastaan mitään muuta aikaiseksi kuin se että virta vie pelaajia pois.Epäilen että paineet budjetissa pysymiseen ovat nuorella kaverilla niin kovat että hän ei uskalla yrittää isoja kaloja vaan ottaa näitä halpoja Lawsoneita yms.
 

dude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Haukat
Kuten ennenkin on sanottu, niin on mahdoton tietää etukäteen, onko jollakulla "silmää" pelaajille vai ei. Siinä ei pelatuilla SM-liigaotteluilla ole suurtakaan merkitystä. Hautamaan arvioinnin ensimmäinen aika on vuoden päästä, jos vielä silloinkaan.

Ei Ilveksessä olla päätä puskaan pistetty tässä asiassa, koska Hautamaalla on ainoastaan vuoden työsopimus. Jos hommat eivät suju, on jonkun muun vuoro yrittää.
 

Nagyanya

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Liverpool, Detroit Red Wings
On kyllä melkoisen makoisaa näin perjantaina ottaa muutama olut ja lueskella näitä vanhoja viestiketjuja. Ehkä on hieman tylsää, mutta eteenpäin ollaan menty!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös