Halli, makkarat ja show

  • 643 223
  • 2 050

Kaiuni Alen

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, kaikki menestyksekkäät jalkapallojoukkueet
Uskon kuitenkin, että yli tuon 3500 päästäisiin. Jo on virhe, jos ei näin käy ja KalPa ei osaa markkinoida oikein, jos tosiaan tän vuoden vika kotimatsi tuo on.
Tänään jäätiin 601 silmäparia jälkeen tavoitteesta... On tämä surullista. Voitto kumminkin tuli, mikä lienee tärkeintä.
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Tänään jäätiin 601 silmäparia jälkeen tavoitteesta... On tämä surullista. Voitto kumminkin tuli, mikä lienee tärkeintä.
Joo o huomasin saman. Oli kuitenkin aleliput vuoden viimenen kotipeli. Iso voitto Kärpistä alla ja kärkikamppailu. Liekkö viime kauden arvet vai mikä lie, että halli ei vaan täyty. Opiskelijoillekkin peli maksaq seisomaan vain 5e. Onse prkl!

Joukkue onneksi taistelee mikä tärkeintä! Toimistolle työtä edessä yleisömäärän nostamiseen mjtauolle ja uudelle vuodelle.
 

Jaaku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Sääliksi käy jätkiä jotka pelaa unelmakautta. Miten helkkarissa Kuopiosta ei löydy enempää katsojia peleihin? Tänäänkin oli pelissä hiljaista kuin kirkossa, silloinkin kun keltamusta teki maalin. Voin vain kuvitella miten vaikeaa pelaajien on psyykata itseään taistelemaan peleissä. Tekisi mieli sanoa että me Kuopiolaiset emme ansaitse sm-liiga joukkuetta! Täytyy vain toivoa että yleisö herää kevätkaudella...
 

tulikaste

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Tero Lehterä
Minä ainakin kuljen jo tämän yleisöasian suhteen sellaista kehää, missä tavallaan kyllä keksin selityksiä sille, miksei väkeä hallilla käy - kotisohvalta katsomisen mukavuus, liian kalliit liput (kai?), viime kausi yhä muistissa (mutta eikö joukkue ole nyt jo osoittanut että mitään järkytävää romahdusta tuskin on luvassa?), taloustilanne... kyllä kyllä, ymmärtäähän sen, että rahoille keksii tärkeämpääkin käyttöä. Perää on varmasti siinäkin, ettei peli nyt aina huikean viihdyttävää ole ja että vauhdikkaampi lätkä saattaisi purra yleisöön paremmin.

Mutta toisaalta tekee mieli vaan sanoa että näistäkin tekijöistä huolimatta vähintään se 3500 nyt pitäisi sentään olla hallilla joka kerta, aivan rehellisesti 4000. Facebookissa KalPalla on 37 000 tykkääjää ja Kuopiossa/"Kuopiossa" on lähemmäs 110 000 asukasta, mutta niin vaan jäädään jatkuvalla syötöllä yli kolmen tonnin. Käsittämätöntä. Pitäisi kärkikuusikossa jatkuvasti roikkuvan joukkueen kiinnostaa muulloinkin, kuin vain kun Suomen mestarit Oulun Kärpät on käymässä.

Ja varmaan sillä on myös joukkueeseenkin edes jonkinlainen vaikutus. Tai no. Voihan se olla, että esim. Virta ("Joukkue miettii turhaan käykö hallilla väkeä...") ja Riikola ("Kyllä se meitäkin auttaa jos hallilla on enemmän väkeä, kuudes kenttäpelaaja" jne.) lausuvat kommenttejaan yleisön määrästä puhtaasti kiinnostuksen herättämiseksi, eikä yleisökadolla oikeasti mitään merkitystä ole suorituksiin, mutta vähän epäilen, että kyllä niillä on.

Onko mainonnassa vaan yksinkertaisesti epäonnistuttu? Ovatko pelaajat liian harmaita? Ovatko Janne Keränen, Mikael Ruohomaa ja Arttu Ilomäki täysin HMV-osastoa kuopiolaisille? Kiiskinen, Hartikainen ja Salminenko sinne pitäisi saada takaisin? Voiko olla minkäänlaista vaikutusta sillä, että joukkueesta ei nouse oikeasti esiin yhtäkään Tähtipelaajaa, vaan joukkue suoriutuu illasta toiseen tasaisen hyvin ( = ratkaisijoita on paljon, mutta yksikään ei ole EHT/mikälie-tasoa... en tiedä, ovatko B ja Kuba mukana Tsekin ryhmässä). Kapanen nyt lähinnä on tällaista tähtistatusta kurkottelemassa.

Ehkäpä pelejä on vaan liikaa? KalPa on pelannut nyt eniten kotipelejä tällä kaudella, 17 kappaletta. Yksikään muu joukkue ei ole pelannut edes kuuttatoista. Viidestä viime pelistä neljä on pelattu kotona. Nyt sitten tuleekin neljän vieraspelin putki.

Kukapa minä lopulta olen haukkumaan kuopiolaisia kotiin jäämisestä. Olen jo kertaalleen ehtinyt manata pelitavan, hallimusiikin ja ties mitä alimpaan helvettiin, joten ehkäpä tämä on melkoista tekopyhyyttä nyt.
 
Viimeksi muokattu:

ToobHanns

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Bruins
KalPa on panostanut mainontaan ihan mukavasti, markkinointiin tosin ei ollenkaan. Radiossakin pyöri mainos HPK-pelistä, tosin siinä ei halvoista lipuista mainittu mitään. Muutenkaan toimisto ei laita tikkua ristiin ottelutapahtuman hekumoinnin kannalta. Nyt on vuosi 2014 eikä enää mainos savarissa riitä, pitäisi olla innovatiivinen ja saada lipunostaja oikeasti kiinnostumaan tapahtumasta, eikä pelkästään jääkiekosta.
 

Zorba

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
DJ'lle terveisiä: Suomiräppi ja Vain Elämää on toki pinnalla nyt, itsekin niistä pidän ja niille on ehkä myös paikkansa Liiga-ottelussa.

MUTTA SE PAIKKA EI OLE OTTELUN LOPUSSA KUN OLLAAN LYÖMÄSSÄ JYP MAANRAKOON!!!

Olisi ollut perinteisten tunnelmannostatusbiisien paikka, mutta ei vaan jotain reggaerekkaa.
 

Kilvenkantaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Muutamassa pelissä on ottelun ratkettua voinut kuulla soitettavan vanhaa kannatuslaulua Taistelee taas jäällä. Yksinkertaisesti mahtavaa!

Linkki youtubeen kyseiseen kappaleeseen https://www.youtube.com/watch?v=cIt6rmWdMKg Valitsin tarkoituksella juuri tämän videon, koska postaajan ikonissa on JYPin logo. Ihailtavaa rajojen ylittämistä. Henkilökohtaisesti en missään mimessä kuuntelisi esimerkiksi JYPin maalilaulua vapaaehtoisesti.

Huomautan nyt vielä etten siis pidä tuota taistelulaulua minään musiikin mestariteoksena, mutta onhan siinä sellaista rehellistä uhoa ja kotikutoisuutta, nostalgiasta nyt puhumattakaan. Huomattavan paljon parempi kuin Fair Play.

Yllä olevaan Zorban kommentiin viitaten on kyllä DJ:llä ollut ajoitukset aika pielessä ja kappalevalinnat hakusessa useassa pelissä. Uudelle musiikille on paikkansa, mutta siihen on syynsä miksi klassikoita soitetaan: ne vain yksinkertaisesti toimivat.
 

Van Cleef

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, suomalainen/kansainvälinen jääkiekko
Zorban kanssa en voisi enempää olla samaa mieltä näistä suomiräppi yms. hirvityksistä. Ne ei vaan sytytä ja luo tunnelmaa. Ei tarvitsisi joka paikkaan tuoda. Kyllä välillä muistelee kaiholla takavuosia kun oli kunnon tunnelmannostattajia biiseinä. Aloituksissa, pelikatkoilla yms. esim. tämä (uudempana versiona tässä. kohdasta 22s lähtee): https://www.youtube.com/watch?v=cXMhKdAwLbs
On tätä joskus nytkin kuulunut, mutta harvemmin. Ja muita vastaavia kehiin. Tulee ihan nostalginen olo kun tuota kuuntelee.
Kaikki Gheekik vai mikä lie ja muut hittoon!
 

Kalikankosto

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
No niin. Nyt on KalPa-JYP peliin lipunmyynti käynyt erittäin hyvin! Istumapaikkoja jäljellä joitakin kymmeniä koko halliin. Nyt saattaa tämän kauden yleisöennätys paukahtaa rikki! Joko päästään lähelle viittä tuhatta?
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
Vierasreissulaisen näkökulmasta pari huomiota.

- Turvallisuus otetaan Kuopiossa tosissaan. Tarkastus tullessa, jokaisella erätauolla ja vielä ylimääräinen henkilötarkastus. Harvemmin ollut neljässä tarkastuksessa yhden ottelun aikana. Kuitenkin sitten perusasia kuten paikallisten poispitäminen vieraskatsomosta ei kuulunut jv-tehtäviin.

- Nordiksen jälkeen ehkä huonoimmat paikat Suomessa vieraskannattajille. Toki näin on valitettavasti nykyään myös Raumalla.

- Tunnelman luonti hallissa läpsyttimillä. Musiikki soi todella kovaa.

- 4-5 hengen Veljmiehet ja capon 666 numeroinen fanipaita. Herätti hilpeyttä. Siitä se lähtee.

- Lukko oli hyvä. Nyt sarja vasta alkaa.
 

-40

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Pallo feat. Veljmiehet
- 4-5 hengen Veljmiehet ja capon 666 numeroinen fanipaita. Herätti hilpeyttä. Siitä se lähtee.
Saatan olla vanhanaikainen, mutta itsellä on tapana ollut antaa respectiä vastustajan faneille taistelun tauottua. Fanit pyrkivät luomaan hyvät puitteet jään tapahtumiin, kukin tyylillään ja panoksellaan. Lukko fanit olivat eilen näkyvänä ja hienosti kuuluvana joukkona paikalla. Upea hoilaus ja huuto kantoi läpi ottelun. Arvostan.

Mutta toisia vähättelevää kommentointia foorumista riippumatta en arvosta. Sellaisen tuoma tunnetila miltei täyttää tämän kyseisen ketjun vaatimukset, joten käytännössä ei mene offtopiciksi.

Veljmiesten ensimmäisessä ottelussa aktiiveja oli suurinpiirtein kymmenen + D5:n muut osallistujat. Toisessa ottelussa aktiivien määrä oli kasvanut 5-8 henkeä. Kolmannessa (eilen) aktiivien määrä oli päälle kahdenkymmenen + D5:n muut osallistujat. Se, että ryhmämme ei vielä mitoiltaan ole tyyliä Raumam Boja ei pitäisi olla mikään yllätys. Kannatuskulttuuri ei synny tyhjästä. Toteamalla että Veljmiehet olivat eilen kokoa 4-5 on toisten kannattamisen vähättelyä, itsensä likoon laittamisen polkemista.

Itse ottelu ei enää vituta. Lukko oli parempi sota-alueella.


Terveisin
Miinusneljäkymmentä


PS. Olisitpa lukenut paidan numero 666 nimen. Se vasta hilpeyttä olisi herättänykin.
 
Viimeksi muokattu:

A.P.Järvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Jyväskylän Lohi
Kuopion jäähallissa on jo tähänkin asti ollut liigan ylivoimaisesti tiukimmat turvatarkastukset. Eilen oli laitettu vielä vähän "Playoff-extraa" päälle. Vaikka yleisömäärä jäi lopulta 4300:aan, oli joka ovella noin sadan metrin jonot puolta tuntia ennen peliä. Kuinkahan monelta katsojalta jäi tämän show'n vuoksi näkemättä Lukon kaksi ensimmäistä maalia? Toivottavasti toimistolla suunnittelevat uusien sisääntuloväylien rakentamista halliin.
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
Mutta toisia vähättelevää kommentointia foorumista riippumatta en arvosta. Sellaisen tuoma tunnetila miltei täyttää tämän kyseisen ketjun vaatimukset, joten käytännössä ei mene offtopiciksi.

Toteamalla että Veljmiehet olivat eilen kokoa 4-5 on toisten kannattamisen vähättelyä, itsensä likoon laittamisen polkemista.

Itse ottelu ei enää vituta. Lukko oli parempi sota-alueella.

Ollaanpas siellä herkellä tuulella. Tarkoitus ei toki ollut vähätellä. En tarkemmin seurannut, mutta pari kertaa kun havaihduin jotain liikettä siellä olevan niin aktiivinen porukka ei paljon isommalta näyttänyt.

Itsensä likoon laittamisesta ja ylipäätänsä toisenlaisen vaihtoehdon tuomisesta ottelutapahtumaan tottakai peukku. Kuten sanoin, siitä se lähtee. Taisi RB:n ensimmäisissä matseissa olla samanverran jengiä. Varmasti haasteellista muutenkin saada sieltä toimintaa potkaistua liikkeellä kun hallissa on jo olemassa oleva kannattajaryhmä ja nuo ämyreistä tulevat musiikit syövät kyllä kaiken alleen.

Hilpeyttä herätti tuo paita. Mitäs nimen kohdalla luki?
 

Kaiuni Alen

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, kaikki menestyksekkäät jalkapallojoukkueet
Kuopion jäähallissa on jo tähänkin asti ollut liigan ylivoimaisesti tiukimmat turvatarkastukset.
Minkäköhän takia näin on? IFK:n matseissa ei ikinä tehdä minkäänlaista turvatarkastusta ja edes reppua ei tarkisteta. Barona Areenalla tarkistetaan pelkästään reput/laukut. Kuopiossa katsojat tarkistettiin eilen perin pohjin. Laukut syynättiin ja taskut tyhjennettiin lompakoista ja kännyköistä.
 

nahkis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappelemalla pelinsä pilaava KalPa
kaikenlaista
Henkilökohtaisesti en tätä fani"arviota" jaksanut niin tosissaan ottaa. Eiköhän kysymys ole enemmänkin siitä, että nyt kun Lukko johtaa sarjaa 2-0 niin Rauman Boikien tyttöystävät ovat 2x kauniimpia, kaupunki on yhtäkkiä 2x suurempi, Sakari Kuosmasen finlandia kuulostaa Rauman hallissa 2x paremmalle ja myöskin kannattajia on ainakin 2x enemmän ja he huutavat 2x kovemmalla äänellä per mies.

Että kyllä se siitä lähtee.
 

-40

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Pallo feat. Veljmiehet
Ollaanpas siellä herkellä tuulella. Tarkoitus ei toki ollut vähätellä. En tarkemmin seurannut, mutta pari kertaa kun havaihduin jotain liikettä siellä olevan niin aktiivinen porukka ei paljon isommalta näyttänyt.

Hilpeyttä herätti tuo paita. Mitäs nimen kohdalla luki?
Asia ymmärretty. Pahoittelen pienimuotoista kiihtymystä. Tästä jatketaan!

Paita mahtaa olla mallia:
666
Kami Sapanen
 

ilman sukkia

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Kuopion jäähallissa on jo tähänkin asti ollut liigan ylivoimaisesti tiukimmat turvatarkastukset. Eilen oli laitettu vielä vähän "Playoff-extraa" päälle. Vaikka yleisömäärä jäi lopulta 4300:aan, oli joka ovella noin sadan metrin jonot puolta tuntia ennen peliä. Kuinkahan monelta katsojalta jäi tämän show'n vuoksi näkemättä Lukon kaksi ensimmäistä maalia? Toivottavasti toimistolla suunnittelevat uusien sisääntuloväylien rakentamista halliin.
Käsilaukuton jono veti kyllä hienosti. Ihan perus taputteluilta vaikutti runkosarjaan verraten. Lipunlukijoita ja turvatarkastajia tarvitsisi enemmän. Kyllä nykyisetkin oviaukot vetää riittävästi.
 
Suosikkijoukkue
KalPa, Detroit Red Wings
KalPa näköjään hakee 15 kpl täysi-ikäistä tanssijaa. Tieto tästä löytyi KalPan FB-sivuilta.

...johan oli aikakin! Ja nyt oli hyvä syy ostaa kausikortti..eikun!
 

Giba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kainalniemen Hiki
KalPa näköjään hakee 15 kpl täysi-ikäistä tanssijaa. Tieto tästä löytyi KalPan FB-sivuilta.

...johan oli aikakin! Ja nyt oli hyvä syy ostaa kausikortti..eikun!

Tästä oli jo juttua Kaupunkilehdessä tai Viikosavossa sekä Savon Sanomissa pienesti. Toimistolle on tullut kyselyjä miksi KalPan peleissä ei ole tanssijoita/Cheerleadereitä. Mielestäni ihan hyvä, jos saavat jonkinsorttisen ryhmän Fressin toimesta kokoon. Taitaa KalPa olla ainoa joukkue jolla ei ole kyseistä ryhmää?
 

Pipolätkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Dallas
Tästä oli jo juttua Kaupunkilehdessä tai Viikosavossa sekä Savon Sanomissa pienesti. Toimistolle on tullut kyselyjä miksi KalPan peleissä ei ole tanssijoita/Cheerleadereitä. Mielestäni ihan hyvä, jos saavat jonkinsorttisen ryhmän Fressin toimesta kokoon. Taitaa KalPa olla ainoa joukkue jolla ei ole kyseistä ryhmää?
Mielestäni Jyväskylässäkään ei Cheerleadereitä ole, johtuen aika lailla samasta syystä kuin KalPalla eli tilan puutteen vuoksi. Joku Jyväskyläläinen voi tulla huutelemaan jos olen väärässä.
 

Limeton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa mitalikannassa 2016-2017
Mielestäni Jyväskylässäkään ei Cheerleadereitä ole, johtuen aika lailla samasta syystä kuin KalPalla eli tilan puutteen vuoksi. Joku Jyväskyläläinen voi tulla huutelemaan jos olen väärässä.

Lieneekö ne cheerleadereita vai tanssijoita tai siltä välitä, mutta kyllä niitä kuitenkin Ryynikylän jäähallista löytyy. Nimimerkillä "kaksi kertaa myötähäpeää kokeneena"
 

Belsebuubi

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, Niiralanmonttu, United
Helou. Kertokaas miksi tuo jäälletulomusiikki/ matsin alku vaihtuu harvase vuosi? Onko kuuluttaja vaihtunut vai joku stuntmies, hitusen hapuilevaa hommaa oli.

Miten saatanassa voi olla noin kertakaikkisen paskat nuo hallimusiikit, luulisi että tälläkin palstalla olisi osaamista konsultoimaan tuo tunnelmanluonnin suuri osa-alue kuntoon. Ainoa mikä kappalevalinnoissa seuraa ottelun tapahtumia/ nostattaa tunnelmaa on "maalilaulu".
 

Ötökkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
Helou. Kertokaas miksi tuo jäälletulomusiikki/ matsin alku vaihtuu harvase vuosi? Onko kuuluttaja vaihtunut vai joku stuntmies, hitusen hapuilevaa hommaa oli.

Miten saatanassa voi olla noin kertakaikkisen paskat nuo hallimusiikit, luulisi että tälläkin palstalla olisi osaamista konsultoimaan tuo tunnelmanluonnin suuri osa-alue kuntoon. Ainoa mikä kappalevalinnoissa seuraa ottelun tapahtumia/ nostattaa tunnelmaa on "maalilaulu".
Eikös siellä enää Nightwish soi? Minusta oli toimiva aikanaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös