Pittsburgh Penguins 2014–2015

  • 622 119
  • 2 175

Siivu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, Ilves
Lapierrestä löytyy ainakin pari pätkää pimeästä puolesta. Ei sillä pidän kyllä kovaa pelaavista pelaajista, mutta eroaako hän Rinaldosta juurikaan?

Sellainen köyhän miehen jarkkoruutu, jota tietyltä osin kaipaisin Habs-nuttuun ja toisaalta taas en sitten hetkeäkään. Kuten Bosco näytti juuri ylle kirjailleen, niin taidoiltaan ehdottomasti loistava nelosketjulainen, mutta toisaalta kusipäinen agitaattori, joka harvoin, jos koskaan vastaa huutoon. Kukin olkoon tästä tavasta haluamaansa mieltä. Itse inhoan yli kaiken.
 

Laaban

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Hyvä peli, hyvä voitto. On se kumma miten ylivoimalla rupeaa limppu uppoamaan kun yksinkertaistetaan vähän peliä. Toivottavasti tästä opitaan jotain. Perronista sen verran, että mies on täyttä kultaa. Älyttömät kädet ja työmoraali, harmillisen harvinainen yhtälö. Letangilta ihan mukiin menevä paluu, perus 0+5. Hymiö.

Tervemenoa Goc ja tervetuloa Lapierre! En muistele pahalla enkä jää ikävöimään Gocia, kiitos ja kumarrus palveluksista. Ensi yönä tärkeä peli. Divisioonavihuista paranee irrota muutama päänahka jo. Ehtiikö Lapierre mukaan tähän jo, onko tietoa?
 

Tonicom

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saipa, Penguins
Yön peli

Yön peli oli Pingviineiltä vähintää hyvä, erityisesti ottaen huomioon rosterin. Letangia yritettiin ajaa ja hiillostaa oikein urakalla - miksei parasta pelaa kannattaisikin? Ainakin yhdessä Jets maalissa pakkimme laskivat aivan turhan lähelle omaa maalivahtia, jolloin syntyi liikaa tilaa Jets hyökkääjälle ampua maali.Tuota on nähty ennennkin ja toivoton, että jatkossa sitä vetäytymistä nähdään vähemmän. Jokainen Pens maali syntyi maalille ajon seurauksena, tästä parhaina esimerkkeinä Perronin ja Hörnqvistin maalille ajot. Tuuriakin oli matkassa esimerkiksi Sutterin ylivoima(?) osumassa. Ylivoima oli osuttiin yöllä ainakin kerran ellei kaksi, en löytänyt nopeasti tähän dataa. Despresillä näytti kulkevan paremmin, muutamaa hassia lukuunottamatta kuin vähään aikaan. Kane on kauden kahden pelin perusteella jopa hiukan yliarvostettu pelaaja. Hiihtelee näkymättömissä pitkät ajat.

YV:stä hitusen

Toivottavasti jatkossa varsinkin Crosby lopettaa noiden poikkikenttäsyöttöjen viljelemisen ylivoimalla. Muutenkin laittaisin Crosbyä ehkä enemmän tuohon kiertävään rooliin, jollaisessa tämä on nähty viimeisissä peleissä ainakin osa ajasta. Tuo oikean puolen paikka ei hänellä ole enää toiminut niin hyvin mielestäni. Muutenkin Malkinin veto pitää olla enemmän yv:llä uhkana. Samoin nyt myös Perronin ja Hörnqvistin. Muistelen että äsken Kovasevic ja Mackey ehdottivat Letangin korvaamista Martinilla, mutta tässä on se engelma, että Martin ei ole ollenkaan viivapelote, vaikka kohtuullisesti kiekkoa jakaisikin. Toinen on myös että Letang osaa tuoda kiekon sisään, missä esim Crosby ei ole parhaimmillaan. Siksi mm. Sullivankin oli siinä roolissa joskus Pingviineissä. Ehrhoff ei ole vielä myöskään yv:llä vakuuttanut, vaikka rajallisesti sitä vastuuta onkin saanut. Eli Letangilla varmasti jatketaan viivassa, Malkin oikealla toivottavasti, Perron vasemmalla Hörkkä keskellä vetäjänä ja maskissa. Crosby vapaassa roolissa ja lähellä maalia haistelemassa irtopomppuja.

Goc

Edistyneet tilastot kertoivat meidän menettäneen huippukaverin. Kaksi maalia Pingviini uran aikana ei tue noita fenwickejä ja corseja. Ilmeisesti molemmat kaupatut ovat olleet tällä kaudella myös healthy scratcheinä ja sateentekijöitä tuossa kaupassa ei tullut kummallekaan joukkueelle. Neloskenttä ei tule paranemaan niin kauan kuin Sill ja Adams ovat laidoilla. Sama se kuka siellä sentterinä hyörii. Jos nuo kolme laitetaan kenttään niin odutusarvo on n. 7-10 peliaikaa tasaviisikoin ja pari kolme taklausta per heebo, joskus enemmän. Laukauksi ehkä kolme peliin. Sillä pelillä poffeissa ei pärjää. Jos laiturit vaihtuvat, niin odotusarvo nousee. Kentän tarvitsee tuoda meille muutakin kuin energiaa ja jatkuvaa pörräämistä (omassa päässä). Yön peli oli muuten neloselta hyvä, näitä lisää. Tuossa ihan hyvä kirjoitus aiheeseen liittyen: http://www.pensburgh.com/2015/1/28/7928453/pittsburgh-penguins-trades-maxim-lapierre-marcel-goc
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Pens kävi yllättäen tarjoamassa persettä Washingtonissa ja Ovie & co. tuli ja runttasi puhtaasti 4-0. Pens oli koko pelin ajan täysin pesukoneessa, joka asiassa pari potkua perässä ja millään jääkiekon osa-alueella ei ollut mitään jakoa. Caps näytti jääkiekkojoukkueelta, Pens joltain puliukoista kootulta kisaturistipoppoolta sunnuntai-aamuna mestaruuden jälkeen. Fleury piti jotenkuten tasonsa ja ilman venymisiä olisi taululla olleet oikeammat 10-0 lukemat.

Kai tämä sitten on se oikea taso, Jetsit ynnämuut Buffalot vielä voi voittaa mutta jääkiekkojoukkueilta otetaan taas antaumuksella nöyrästi turpaan eikä varmaan edes hävetä. Aivan huikean saamaton suoritus, taisi koko matsissa olla kahdesti yli kolmen syötön ketju omille ja yksi kaksinkamppailuvoitto ekan erän alkupuolella. Muuten hävittiin kaikki tilanteet, ihan sama oliko ylivoima, 3-1 hyökkäys vai tappelu - turpaan tuli. Lopussa saatiin kulma, vittujee.

Maalin edustalle oli tietenkin hankala mennä, kun siellä seisoi Orpikia ja muita, mutta kyllä nyt vittu palkkansa eteen voisi edes yrittää. Kulmissa kiekottelu ja pyörintä oli taas hyvällä tasolla, mikä näkyy tulostaululla. Sitten loppuun parit turhautumiset kun koko peli on ensin pelattu paskat housussa, on ne vitun kovia jätkiä. Oman maalin edessä pyöritään kun ryssä Anttilassa mutta ketään ei pidetä saati kosketa. Ehkä vihellyksen jälkeen voi tökätä pohkeeseen. Vittu mitä ämmiä, on todellakin Orpikia ikävä.

Crosby oli aivan jäätävän paska ja muu joukkue säesti nätisti tätä suurta kapteenia. Ei tästä nyt vaan tule hevonvittua, jos jok'ikiseltä potentiaaliselta playoff vastustajalta otetaan kokoajan täysiä käkeen. Tekisi hyvää tälle paskapoppoolle jäädä kertaalleen ulos playoffeista, jospa se naksauttaisi jotain paikalleen. Tai sitten ei vaan yksinkertasesti taso riitä ja ollaan tyytyväisiä ynnämuut-sijoihin. Pistesija se on kuudeskin.

Varmaan vähän paistaa vitutus tästä tekstistä, mutta paistakoon. Viimesestä 16 pelistä 5-7-4 rekordi, omaa divaria vastaan koko kaudelta 6-9-4.
 

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Tällä hetkellä kyllä tosiaan näyttää siltä ettei hyvältä näytä pudotuspelejä ajatellen. Kuten disco-stu tuossa ylhäällä räjähtelikin niin vuorostaan jokaiselta tulevalta pudotuspelivastustajalta tulee turpaan, ja vielä kohtalaisen selvästi. En tiedä eikö noihin peleihin vain saada jotain oikeaa moodia päälle vai mistä johtuu, että edellisiltana voitetaan kova lännen jengi hyvällä matsilla mutta seuraavana päivänä otetaan kuokkaan noin selkeästi lähes pahimmalta vastustajalta. Ehkä Johnston ei saa tarpeeksi salamoitua perkelettä ilmoille ja liian tyytyväisenä lähdetään pelailemaan kun vastustaja tulee aina tappelemaan pisteistä. Tuossa on tapahduttava ryhtiliike pudotuspelejä ennen tai kyyti tulee olemaan kylmää jo ensimmäisellä kierroksella. Pudotuspeleihinhän tuo joukkue menee vaikka väkisin.

Kalenteria kun katselee, niin helmikuussa kohdataan kahdesti Capitals sitten vasta huhtikuussa ensin pari kertaa Flyersia vastaan ja toiseksi viimeisellä kierroksella on tärkeä matsi Islandersia vastaan. Synkät lukemat tulee runkosarjan keskinäisistä peleistä divarivastustajia vastaan joka tapauksessa, mutta kauden loppupuolella kun voittaisi nuo matsit ei tarvitsisi lähteä jo henkisesti alistettuna vääntämään pudotuspelejä. Flyersin pudotuspelit tosin näyttävät jäävän haaveeksi, mutta rivalry-vastustajana laskettaneen aina samaan veneeseen muiden kanssa. Devilsiä ja Blue Jacketsia vastaan mm. on luonnollisesti pelejä, mutta muita Metropolitan-divisioonan kärkijoukkueita vastaan ei enää ole matseja tiedossa runkosarjan aikana kuin nuo aiemmin mainitsemani (käytännössä siis 2x Caps & kerran Isles).

Lohduttavaa on, että en herännyt pilaamaan yöuniani vaikka sairastelun vuoksi vapaapäivä tulikin. Heräsin riittävän ajoissa katsomaan ottelun loppua, mutta tulostaulu paljasti, että ei olisi tarvinnut herätä sitäkään vähää väijymään.
 

Rewert

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Pens
Useampi media on kirjoitellut Ehrhoffin loukanneen itseään tuossa kolmannen erän lopun tilanteessa Ovien kanssa, mutta Penssin twitterissä ei ollut vielä minkään sortin vahvistusta Ehrhoffin tilasta. Nyt vaan kaikki jäsen ristiin ja toivotaan ettei tullut aivotärähdystä, sillä alkaa omissakin silmissä ohenemaan haaveet jopa play-offeihin pääsystä. On niin perkeleen lasista tällä hetkellä.
 

Wild-Chester

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Useampi media on kirjoitellut Ehrhoffin loukanneen itseään tuossa kolmannen erän lopun tilanteessa Ovien kanssa, mutta Penssin twitterissä ei ollut vielä minkään sortin vahvistusta Ehrhoffin tilasta. Nyt vaan kaikki jäsen ristiin ja toivotaan ettei tullut aivotärähdystä, sillä alkaa omissakin silmissä ohenemaan haaveet jopa play-offeihin pääsystä. On niin perkeleen lasista tällä hetkellä.

Playoffeista tippuminen vaatisi niin täydellistä jäätymistä että siihen ei jaksa millään uskoa. Mutta villikortti-paikka on täysin mahdollinen, muut divarivastustajat ovat kovassa vireessä, ja sen lisäksi Penguins tuntuu pelkäävän niitä.

Toisaalta tuntuu että samapa tuo miltä sijoilta playoffeihin lähdetään, nyt jopa toivon että ekalla kierroksella tulisi vastaan joku näistä Penguinsin pään sisälle päässeistä "möröistä", saa ainakin heti katsastaa onko henkiseen kanttiin tullut mitään muutosta Bylsman aikojen jälkeen.
 

Le Dang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Edellinen matsi Jetsiä vastaan oli varmasti yksi kauden kuluttavimmista; jatkuvaa taklausta ja rouhamista. Se sitten näkyi eilen Washingtonissa kuten mainittua niin, että jokaisessa tilanteessa oltiin potku jäljessä.

Pudotuspeleissä väsymys iskee jälleen viimeistään toisella kierroksella, ja jengi sulaa kuten tavallista. Outoa tästä tekee se, että juuri kukaan äijistä ei ole pelannut täyttä runkosarjaa, eli pitäisi kyllä energiaa löytyä back-to-back-sarjoihin vielä tammikuun lopussa ja paljon myöhemminkin. Esim. Jets pelaa vastaavalla tavalla illasta toiseen, mutta Penguinsiltä menee mehut viikoksi kun joutuu vääntämään kerran tuollaisen poff-henkisen matsin. Kuntopyörän selkään nämä starat pitäisi laittaa.

Johnston on varmasti fiksu kaveri (joskin on vienyt Bylsman ajoista tuota ylivoimaa vain taakse päin). Mutta kyllä pikkuhiljaa alkaa tuntua, että jos tältä jengiltä halutaan nähdä voittavaa ja hikistä jääkiekkoa, niin penkin taakse tarvitaan joku Laviolette tai Tortorella piiska kädessä. Treeneissä on varmaan ihan kivan näköisiä lättysyöttöjä ja tic-tac-toe-kuvioita, mutta niitä kun ei saa toteutettua ottelupäivinä muita kuin näitä Buffaloja ja Hurricaneseja vastaan.

Mutta ei kai tässä kannata vielä kirvestä kaivoon heittää. Paperilla rosteri näyttää erinomaiselta, ja aikaa ilmeen kohennukseen on vielä runsaasti. Fleury oli jälleen eilen ainakin ensimmäisessä erässä huikea.

EDIT: Lisätään vielä Caps-feedissäkin kuultu kommentti Kris Letangista; on tällä hetkellä kovanluokan ehdokas niin Norris Trophyyn kuin Bill Masterton Memorial Trophyynkin. Siinä missä Letang ottaa paljo oppia Nicklas Lidström -videoista, voisi Simon Despres'in istuttaa katselemaan Letangin vaihtoja. Luistelutaito riittäisi, mutta tuntuu että tuollainen samivatasmainen itseluottamus puuttuu Despres'iltä täysin.
 
Viimeksi muokattu:

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Hyviä pointteja yllä. Jospa olisikin niin että nyt vedetään Gary Robertsin johdolla niin saatanan kovaa rääkkireeniä, että back-to-backeissa on mehut pois. Kantaa hedelmää sitten poffeissa! Sit mä heräsin. Todella vaikea uskoa että tossa fysiikassa mitään isompaa eroa näiden huippujengien välillä on, siis tällä hetkellä. Kausi kuitenkin vasta puolessa välissä ja jos noilla ottelumäärillä nyt jo piiputtaa niin sitten pitääkin miettiä missä mennään metsään.

MJ ja muu valmennus painottaa koko ajan kiekon hallintaa ja että pitäisi toimittaa sitä maalille. Olivat ihan mehuissaan kun Jetsiä vastaan maalattiin "paintilta". Mitä sille nyt oikein tapahtui? Haluaisin painottaa että sitä kiekkoa ei todellakaan tarvi hallita siellä kulmissa jossei se johda mihinkään. Lisäksi dump and chase -touhussa kukaan ei viitsinyt eilen toteuttaa tuota chase-vaihetta, joten sekään ei toiminut. Vaikka Caps pelasi loistavasti, on tuollaista alistunutta vastustajaa vastaan helppo pelata. Joku Latta näytti ihan Toewsilta ja HPK-kasvatti Fehr vaan jyräsi kaikista yli, puhumattakaan sitten Bäckströmin, Ovechkinin ja Greenin leikittelystä. Pens tekee vastustajan elämän ihan liian helpoksi, eikä nää paremmat jengit sitä jätä hyödyntämättä.

Tuossa vielä Pensin sivulta kommentit eilisestä, jos joku ei ole vielä lukenut. Agnewin kohta kolme on kaiken alfa ja omega. Michelle Crechiolo on myös oikeassa, koska on samaa mieltä kanssani. Hymiö.
 

odwaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kepa ja Pena
Useampi media on kirjoitellut Ehrhoffin loukanneen itseään tuossa kolmannen erän lopun tilanteessa Ovien kanssa, mutta Penssin twitterissä ei ollut vielä minkään sortin vahvistusta Ehrhoffin tilasta.
Toi oli jännä tilanne, livekuvassa ajattelin että saatanan Ovetskin slewfoottasi. Hidastus paljasti kyllä että vain kädellä pelasi, mutta ei se jalkakaan kaukana ollut. Youtube-kommentit ja miksei NBC:nkin väärästä tuomiosta hieman ihmetyttävät, kun ei kai kädellä kaataminenkaan sallittua ole, joten ei tuo 2min mikään oikeusmurha ollut. No, kai se Ehrhoff päänsä löi ja perinteisesti Pens-pelaajien poissaolothan on ennemmin pitkiä kuin lyhyitä. Ja olihan siinä vielä sen jälkeen toinenkin melkein samanlainen tilanne, josta Pens-pelaajat jälleen hermostuivat. Molemmat näyttivät epäilyttäviltä, muttei sitten olleetkaan. Helvetti kun puoliunessa kattoo, ni ei enää muista mitä siellä tapahtui.

Lapierrestä ei oikein mitään sanottavaa yhden pelin perusteella. Muuten oli aika munaton esitys, tosiaan tuosta maalille menemisestä ei juuri häivähdystäkään ollut jäljellä. Taasko joutuu miettimään Crosbyn vaikutusta peliin? Jetsiä vastaan taas hehkuttivat sitä kun viimeiset 10 peliä ilman Crosbya ja Malkinia menneet 9-0-1. No, eipä se nyt siitä varmaan johdu. Mutta ei se varsinaisesti hyvää lupaa, että nimenomaan oman divisioonan jengit osaavat alistaa Pensin parhaimmillaan aivan totaalisesti. Eihän tässä ole peikkoina vielä kuin NYI, NYR, WSH ja PHI. Joskushan niitäkin voitellaan, mutta jonkinlainen yliote noilla tuntuu olevan.
 
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Peliitat
Jaahas, Beau Bennett on healthy scratch ensi yönä Devilsiä vastaan. Johnstonin perustelu: "To send a message". Kunitz tässä pitäisi penkille laittaa.
 

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Jaahas, Beau Bennett on healthy scratch ensi yönä Devilsiä vastaan. Johnstonin perustelu: "To send a message". Kunitz tässä pitäisi penkille laittaa.
Tiedä sitten mitä on tapahtunut kulisseissa, mutta jos pelkästään peliesityksien mukaan mennään niin penkityksiltä säästyy jos on Kunitzin ura takanaan. Näemmä. Sano sitten tuosta onko se oikein vai ei kun ei tarkkaan tiedä mistä tuossa on kyse, mutta ei kuulosta lainkaan järkevältä vaikka samaan hengenvetoon onkin todettava, että kurinpidolliset toimet on kuitenkin omalla tavallaan lohduttavaakin luettavaa. Niitä kun ei ole tainnut liiemmin olla tässä männävuosina Bylsman alaisuudessa.

Toivottavasti tuosta ei sitten kehkeydy mitään isompia sotia tai koirankopituksia.
 

Le Dang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Ihan hyvä homma todennäköisesti tuo Bennettin penkitys. Tainut pelata kauden pisimmän ja paskimman yhtämittaisen putkensa. Mietin jo, että joko ekan kerran loukkaantuminen on heikentänyt miehen pelaamista, mutta ehkä hyvä vaan että vika on ollut asenteessa eikä missään vaivoissa.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Jaahas, Beau Bennett on healthy scratch ensi yönä Devilsiä vastaan. Johnstonin perustelu: "To send a message". Kunitz tässä pitäisi penkille laittaa.
Joo eihän se Bennettkään ole erikoisemmin pelannut näissä heikommissa matseissa, mutta kyllähän tää "send a message" on vähän silleen varovasti jos hei viittisitte alkaa hei pelaan hei... Jos sinne olisi heitetty Kuni tai Crosby tai vaikka Sutterkin, niin siinä olisi viestiä. Tää nyt on vähän kun kaappaaja ampuu kattoon ennenkuin alkaa telottaa panttivankeja. Kuullostaa hyvältä mutta ei vaikuta yhtään mihinkään.

Toivotaan että porukka alkaa painaan hommia Bennettin johdolla!

Disclaimerina sitten että voihan siellä olla jotain muutakin kuin peliesitykset tai laiskuus taustalla, mistä en haluakaan tietää enempää. Anyway, tänään mentäis taas ja pakkohan se on katella vaikka todellista tervanjuontia on kyllä tiedossa. Nyt on sentään olutta, parempaa kuin terva.
 

gasp

Jäsen
Minkälaista Crosbyn meno on tällä kaudella ollut? PIsteiden valossa ylivoimaisesti heikoin kausi menossa. Johtuuko loukkaantumisesta vai onko mitään selkeää syytä?
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Minkälaista Crosbyn meno on tällä kaudella ollut? PIsteiden valossa ylivoimaisesti heikoin kausi menossa. Johtuuko loukkaantumisesta vai onko mitään selkeää syytä?
Omaan silmääni Crosby on pelannut todella ailahtelevasti ja pieniä (?) loukkaantumisia nakertamassa ilmeisesti. Sellaista wanhaa cunnon Crosbyä on nähty vain kourallisessa otteluita. Vähän tuntuisi että se tunteen palo puuttuu ja oman mieleni sopukoissa toivon hartaasti että tämä on vain kokemuksen tuomaa oppia runkosarjan säästöliekistä ja playoffeissa sitten räjähtää. Välillä tietenkin väläyttelee, mutta harvassa ne kerrat ovat olleet. Todella varovaisesti mies pelaa, ei juuri aja ahtaisiin väleihin, missä olisi parhaimmillaan, eikä myöskään lauo tarpeeksi, vaan kaartelee tilanteista usein poispäin ja hakee sitä vielä yhtä syöttöä. Toki ukot vieressä vaihtelee, selänpesijäsetä Bylsma lähti meneen ja tilalle tuli joku ihmeäijä, joka ei haluakkaan välttämättä highlight-maaleja ja kivaa neppailua vaan suoraviivaisempaa touhua.

Mutta niin, vähän sellaista puolivaloilla hiihtelyä on Crosbyn peli ollut varsinkin näissä hankalissa matseissa. Vaikea tietää mikä rooli noilla loukkaantumisilla sitten on, toivottavasti suuri ja niistä selvitään ennen poffeja.

Laitetaan nyt tähän kun ei otteluseurantaa ole enkä viitsi avata: Pensiltä ihan ok 1. erä Devilsin vieraana. Tiedossa oli että NJ pelaa vittumaista vastaiskuträppiä, mikä on usein myrkkyä Pensille. Alivoima toimi loistavasti ja tappoi 2min 5-3 av:n, ylivoima taas oli täyttä kusipaskaa ja all-star matsissa oli enemmän yritystä. Ei toi yv pitäisi olla mikään signaali että voi nostaa selän suoraksi ja heitellä jotain haistavittu rystylättyjä. Kakkosyv saikin jotain aikaan kun ei kädet riitä perseilyyn. Kyllä tästä vielä ainakin piste kairataan, ehkä jopa kaksi.
 

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Ei ole otteluseuranta -ketjua tehty tälle illalle, mutta se on sanottava Pensin pelistä, että kyllä sieltä asennetta löytyy vaikka ollaan 1-0 tappiolla tällä hetkellä. Peli näyttää siltä, että Pens pelaa kotonaan ja Jersey on tullut vieraisiin jo valmiiksi paskat housussa. Mutta kuitenkin, jokin puuttuu, vaikka se on todettava että Schneider on ollut hyvä. Tällä hetkellä tulos on kaukana totuudesta ja sen takia jääkiekon seuraaminen voi olla välillä todella turhauttavaa...

EDIT: Noh, sieltähän se tasoitus tuli Kunitzin toimesta tämän vuodatuksen jälkeen. Aivan ansaitusti, ei kotona voi pelata noin.

EDIT2: Täydellistä dominointia jatkoajalla ja Despres ratkaisee pelin. Ansaittu voitto; olisi pitänyt ratkoa jo kauan ennen kolmannen erän loppua.
 
Viimeksi muokattu:

ufon_kaakao

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Sebastian Aho
Ai miten hieno voitto, tappiokin olis ollut hienoa, koska peli säilyi ehjänä koko ajan. Tämmöset pelit on arvokkaita, sitoo joukkueen yhteen, palauttaa perusasioiden äärelle, opettaa kurinalaisuutta jne. Mukavaa, että Despres sai onnistumisen. Vaikka välillä sitä joutuu kiroamaan, niin on siinä potentiaalia ja ikinä ei jää ainakaan yrittämisestä kiinni.
 
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Peliitat
Tämmöistä tylsähköä vääntöä kyllä osasi odottaa, kun vastassa oli Devils. Pensiltä ihan hyvä suoritus ja melko hyvin oli peli hanskassa alusta loppuun. Devilsin peli perustui jälleen trappiin ja kilpikonnaan sekä Penguinsin mahdollisten virheiden kyttäämiseen. Tänään niitä virheitä ei suuremmin tullut, paitsi ehkä 1-0 maaliin johtanut Bortuzzon koomailu.

Ylivoima oli jälleen kasa sitä ihteään. On se kumma kun ei mistään paikasta uskalleta laukoa.

EDIT: Malkin on mukana harjoituksissa ja Ebbett on lähetetty alas, joten Geno nähtäneen kokoonpanossa Nashvillea vastaan.
 
Viimeksi muokattu:

Le Dang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Pouliot nostettu ylös. Toivottavasti saa yv-vastuuta runsaasti, sen verran paskaa tuo kokeneempien äijien yritys on ollut. Mielestäni Harrington pelasi Devilsiä vastaan ihan kelpopelin, mutta yllättäen oli taas ainoan takaiskumaalin aikana kentällä.. On onnistuessaan näkymätön, mutta tuntuu näkymättömänäkin keräävän noita minuuksia jatkuvasti. Paska tilastohan se on, mutta tilasto kuitenkin. Edellinen peli (Blackhawksia vastaan 21.1.) meni sentään niiden valossa paremmin (17:06 ja +2).
 

Webb

Jäsen
Kristalli-Malkin ei pelaa tänään, tiedä sitten onko hyvä vai huono juttu. Niin paljon paremmin on Penguins pelannut ilman kahta suurinta tähteään, että sanoisin että eipä paljoa haittaa.

Vaikkei Rinne pelaakaan, veikkaan että Penguins tekee tänään korkeintaan yhden maalin ja häviää Nahsvillelle että heilahtaa. Toivottavasti olen väärässä.
 
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Peliitat
Klo 21 alkaa siis PIT-NSH, ja Real Deal Neal tekee paluun Consolille. Kuten Webb tuossa jo synkisteli, niin ei liene kaukaa haettua odottaa hikistä iltapuhdetta Pensille - viime aikojen otteet kun eivät varsinaisesti ole riemunkiljahduksia herättäneet ja vastassa on hyvin puolustava jengi. Nyt kannattaisi varsinkin laukoa paljon, kun tuo Predatorsin kakkoskassari ei mikään Hasek taida olla.

Toivotaan Sidille onnistumisia tänään etteivät Art Ross-jahdin kärkimiehet karkaa liian kauas.
 

faro

Jäsen
Haistakaa taas koko joukkue pitkä vittu. Tota läpsyttelyä en kyllä aio katsoa tällä kaudella enää kertaakaan. Vitun vässykät. Aina on odotukset niin korkealla, mutta samaa paskaa joukkueen tekeminen on vuodesta toiseen.

Ensi otteluun Crosby katsomoon. Kiitos.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös