New York Islanders 2014–2015

  • 110 134
  • 379

SuperKakke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK ja New York Rangers
Rangers kaatui hienon esityksen jälkeen! Olipa nautinnollista voittaa gardenissa :)

Perusvarmaa pelaamista Islandersista. Teille pisteet.

Itseä jäi raivostuttamaan Nash & Brassard & 2 tolppaa-tilanne 1. erästä. Siitä kun olisi Brassard saanut kiekon maaliin olisi peli voinut päättyä täysin toisella tavalla. Välillä on hyvä hävitäkin toisaalta.
 

Juzbe#3

Jäsen
Suosikkijoukkue
Islanders, HPK
Aika huikea voitto Rangersista! Jokainen pelaaja sai varmasti lisää itseluottamusta kun liigan kuumin joukkue kaatui 3-0. Aika turha on jossitella miten matsi olisi edennyt jos tolppien sijasta Rangers olisi onnistunut ensimmäisessä erässä, tuhlattuja loistopaikkoja oli myös Islesilla. Islanders pelasi varmasti yhden kauden parhaista eristä toisessa erässä, joka päättyi 3-0 ja ratkaisi käytännössä koko ottelun, kun tällä kertaa kolmen maalin johto piti.

Rangers-matsit ovat kyllä siitä mielenkiintoisia että molemmat joukkueet pelaavat tällä hetkellä hiukan samankaltaista lätkää, nopeaa ja kiekollista peliä. Isles pystyy ehkä hiukan fyysisempään peliin kun tälle kaudelle hyökkäykseen on saatu lisää kokoa ja puolustukseen on tullut Boychukin myötä yksi fyysinen pakki lisää. Halak vei myös jälleen kollegaansa toisessa päässä.

Yön matsi muuten tarkoitti että Isles suoritti "Garden sweepin" voittamalla molemmat tällä kaudella MSG:llä pelatut ottelut. En jaksanut tutkia tilastoja mutta varmasti on hetki vierähtänyt kun näin on viimeksi käynyt, jos näin edes on tapahtunut. Tästä on hyvä lähteä Pensin kaatoon perjantaina. Toivottavasti ero divisioonan kärjessä kasvaisi voitolla!
 

passenger

Jäsen
On omien kiireiden takia jäänyt viime aikoina väliin muutama peli ja kirjoittelukin sen myötä. Nyt kaksi viimeistä matsia tuli taas katsottua ja voi veljet, että on ollut vakuuttavaa touhua. Rupeaa oikein kihelmöimään mihin tällä porukalla onkaan mahdollisuudet. Huippuvireinen Rangers pimennettiin täysin ja viime yönä huikea taistelu Penguinsia vastaan.

Islandersilla oli pikkuisen vaikeuksia saada peliään käyntiin, sillä Penguins pyrki voimakkaasti eilen varsinkin ottelun alussa kontrolloimaan kiekkoa. Pensiltä nähtiin paljon pakki-pakki -kiekottelua ja palautuksiakin. Islanders puolestaan luopui kiekosta hieman tavallista enemmän.

Fleury ei ole yleensä vakuuttanut Islandersia vastaan, mutta näytti eilen kaksi ensimmäistä erää todella varmalta. Kolmannessa erässä sitten jostain syystä vaikutti, että itseluottamus alkoi hieman rakoilla ja rebound-kontrolli petti jonkun verran. Islanders käytti nuo riparit muutenkin erittäin hyvin hyväkseen.

Okposon onnistuminen maalinteossa peräti neljästi oli huikeaa. Myös Baileytä on pakko kehua, sillä hän on parantanut puolustuspelaamistaan oikeastaan joka kausi, ja nyt tälle kaudelle oikein huomattavastikin ja istuu erittäin hyvin tuohon ykköseen tällä hetkellä. Bailey ja Tavares molemmat 0+3 eilen.

Butch otti jossain vaiheessa esille Stromen ja Nelsonin pistetahdin hiipumisen, mutta korosti ettei kyse ole mistään pelin tason tipahtamisesta, vaan kaikki nuorisokolmikosta ovat pelanneet erittäin hyvin ja ennen kaikkea tasaisesti koko kauden. Oma suosikkini on ehdottomasti Anders Lee, kaverin luistelu on sillä tasolla, että on ihan siinä rajamailla pitäisikö sillä olla mitään asiaa tuolle tasolle. Kaarroksiin menee yli puoli kenttää ja kaveri on uskomattoman hidas, mutta on kyllä varsinainen tankki maalin edessä, jota ei siirretä ihan helpolla sivuun. Maalivainua ja käsiä löytyy kuitenkin ihan mukavasti.

Nelosketju on ollut viime peleissä isossa roolissa ja peluutusta on itse asiassa alkukaudesta muutettu hieman ja nelonen on pelannut viime aikoina saman verran, tai jopa hieman enemmän kuin kolmonen. Materiaalin leveys on todella vahva ase tällä hetkellä ja se näkyi varsin hyvin Penguinsia vastaan, sillä heillä ei ole tässä loukkkaantumistilanteessa ainakaan mahdollisuuksia vastata tuohon leveyteen.

Hamonic syttyy mukavasti näihin Rangers ja Penguins peleihin ja löytää jostain sellaisen pienen sikailuvaihteen. Hamonic pelasi jatkuvasti aivan sääntöjen rajamailla ja antoi kyllä aika rankasti mailaa pingviinipaidoille. Hyvin Hamonic tuon sopivan linjan löytää, ainoastaan Crosbyn 3-2 -johtomaalia ennen oli tulossa jäähy Hamonicille.

Toiveeni oli muuten kuultu ja illan kunniavieraana ollut Bryan Trottier oli Howien ja Butchin tentissä erätauolla, eikä selostamossa erän aikana.

Ensi yönä Canadiensia vastaan. Uskoisin, ettei muutoksia kokoonpanoon tehdä, Johnson saattaa tietty aloittaa maalilla.

Saapa nähdä muuten mahtaako siirtotakarajalla tapahtua jotain. Useinhan on nähty, että nuori ja kokematon pudotuspeleihin kovin odotuksin menevä joukkue hankkii jonkun veteraanin, ja ihan mielenkiintoita on nähdä, mikä on Snown näkemys asiaan. Kuka tuolla on sitten sellainen joka "maltetaan" antaa vaihdossa pois. Ehkä Grabner, Grabovski on ollut mielestäni pettymys, mutta tuon ylihinnoitellun sopimuksen takia melko epäkelpoa kauppatavaraa. Toisaalta en ole yhtään varma onko se koodinimi iginlan hankkiminen edes mitenkään tarpeellista.
 
Viimeksi muokattu:

passenger

Jäsen
Tuli muuten bongattua James Mirtlen twitter-tililtä seuraava fakta, mikä yllätti hieman meikäläisenkin Eilen neljä maalia paukuttanut Okposo on tehnyt viimeiseen 115 otteluun 110 pistettä. Helkkarin kova tahti. Ja pistetahti pysyi viime kaudella täysin saman, vaikka sentteri vaihtui olympialaisten jälkeen Tavaresista Nielseniin.
 
Katsoin tuon Pittsburgh-ottelun, oli kyllä kiinnostavaa vaikka tiesi jo tuloksen. Milloinhan viimeksi on Islanders nähty konferenssin kärjessä, kuten tänään. Jollakin tavalla historiallista, siitä täytyy olla jonkin aikaa, ellei sitten joskus ole kahden pelin jälkeen ollut kärjessä.
Voikin varmaan alkaa miettiä viidettä Stanley Cupia, kun ei oikein parempia joukkueita meinaa edes löytyä..
 

Finnish Isles

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Islanders
Tänään Flyers klo20 meikäläistä aikaa ja sama kokoonpano kuin la, eli tosiaan Halakilla mennään edelleen. Johnsonin tilanne on ongelmallinen ja hän on jo kuin Donovan, jota roikotetaan mukana, mutta luottoa ei enää löydy. Kynnys pudottaa Johnson ja hommata kelvollinen kakkosmokke on varmasti Snowlla korkea heti miehen ensimmäisellä sopimuskaudella, mutta ei tämä näinkään toimi, mikäli halutaan keväällä jotain saada aikaan kun siihen tarvittaisiin energinen Halak. Näillä näytöillä Johnson saattaisi kyllä läpäistä waiveritkin heittämällä vain onko joku jengi täysin epätoivoisessa tilassa maalivahtien suhteen?

Tästä voitto ja hyvillä mielin tauolle, kiitos. Flyersien yv saattaa olla myrkkyä, vaikkei Islesin av:kään enää niin katastrofi ole kuin alkukaudesta, mutta silti selkeä heikkous edelleen.
 

passenger

Jäsen
Tänään Flyers klo20 meikäläistä aikaa ja sama kokoonpano kuin la, eli tosiaan Halakilla mennään edelleen. Johnsonin tilanne on ongelmallinen ja hän on jo kuin Donovan, jota roikotetaan mukana, mutta luottoa ei enää löydy. Kynnys pudottaa Johnson ja hommata kelvollinen kakkosmokke on varmasti Snowlla korkea heti miehen ensimmäisellä sopimuskaudella, mutta ei tämä näinkään toimi, mikäli halutaan keväällä jotain saada aikaan kun siihen tarvittaisiin energinen Halak. Näillä näytöillä Johnson saattaisi kyllä läpäistä waiveritkin heittämällä vain onko joku jengi täysin epätoivoisessa tilassa maalivahtien suhteen?

Tästä voitto ja hyvillä mielin tauolle, kiitos. Flyersien yv saattaa olla myrkkyä, vaikkei Islesin av:kään enää niin katastrofi ole kuin alkukaudesta, mutta silti selkeä heikkous edelleen.

Johnson oli muuten tuossa viime matsissaan ihan ok. Olisi mielestäni hyvä laittaa onnistumisen jälkeen kentälle uudestaankin lähiaikoina. Tässä olisi nyt kuitenkin vielä aikaa hakea sitä itseluottamusta takaisin ennen kevättä. Uskoisin myös, että menisi waivereistakin kyllä läpi, että voisi sitä peliä hakea kuntoon pelaamalla enemmän Bridgeportissa ja toisaalta voisi katsoa samalla paremmin Poulininkin virettä.

Flyersia vastaan onkin mukava pelata tämä ennen taukoa oleva matsi pois ns. hyvässä hengessä. Suurin osa molemmista porukoista kun on menossa viikonloppuna Andrew MacDonaldin häihin, jälkipelit sitten siellä...
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Aikamoinen ottelu nähtiin Flyersia vastaan. Vanhaa, kunnon Old Time Hockeytä ja 7-4 taulussa.

Ei ollut missään nimessä mikään erinomainen esitys Islesiltä. Oli paikka tiputtaa surkea Flyers kelkasta Kuleminin tehtyä alivoimalla 3-0, mutta Isles hidasti pelinsä tempoa ja päästi Flyersin mukaan peliin. Tehokas viimeistely oli tänään voiton avain. Aina, kun näytti siltä, että Flyers tulee mukaan peliin, teki Isles maalin ja karkasi taas kolmen maalin johtoon.

Täytyy sanoa, että on tuo Nassau Coliseum aikamoinen lato, mutta hyvä tunnelma siellä on, kun Isles pärjää. Nälkä kasvaa syödessä, joten jos ennen kauden alkua toivoin playoff-paikkaa niin nyt toivon, että perinteitä huokuva NVMC näkee yhden voitetun playoffs-sarjan. Rock the Barn!

EDIT: Pakko vielä samaan hengenvetoon hehkuttaa Islesin neloskenttää. Martin ja Clutterbuck painoivat pelkästään kolmanteen erään yhteensä 10 puhdasta ja kovaa pommia, halli oli haltioissaan ja 5-3 maalin jälkeen hetkellisesti vieraille siirtynyt momentum palasi pelkästään telaketjun panoksella takaisin Islesille. Tuo ketju tulee olemaan playoffeissa kullanarvoinen Islandersille!
 
Viimeksi muokattu:

Juzbe#3

Jäsen
Suosikkijoukkue
Islanders, HPK
Aikamoinen iltapäivähöntsä nähtiin perinteiseen Martin Luther King Dayn tyyliin, onneksi tästäkin pelistä jaettiin kaksi pistettä voittajalle. Ottelun parasta antia oli varmaankin nelosketjun huima tykitys kolmannessa erässä ja Rick DiPietro MSG:n studiossa! DiPietroa jakaisi kyllä kuunnella lisääkin tulevissa matseissa, mahtava tyyppi ja edelleenkin isolla sydämellä Islesin takana.

Tästä lähdetään All Star-tauon viettoon ja varmaa on se, että Isles johtaa Itäistä konferenssia tauolle lähtiessä. Sanotaanko niin että minulla oli paljon uskoa tähän joukkueeseen campin jälkeen mutta kyllä tämä meno on ollut aika uskomatonta. Epäilijöitä on varmasti edelleen mutta joukkueesta huokuu itseluottamus ja sellainen fiilis että keväällä mennään pidemmälle kuin vuosiin.

Tauon jälkeen onkin taas pieni testi edessä kun katsoo helmikuun otteluohjelmaa, 3 back-to-back settiä eikä muutenkaan ylimääräisiä lepopäiviä. Tauolta täytyy siis saada heti hyvä lähtö ja jatkaa hyvä pelaamista. Kausi on vielä pitkä eikä hirveän pitkiin notkahduksiin ole varaa, vaikka en ihan heti usko tämän joukkueen alkavan kyntää,
 

Falcao

Jäsen
Suosikkijoukkue
Islanders, Tottenham, Sport
Eilinen voitto tuli aika löysällä pelillä, mutta niin se vain tuntuu menevän... että päiväpelit kotiareenalla ovat vaikeita. Ottelusta Montrealia vastaan katsoin aika lailla puolet ennen kuin menin nukkumaan ja silloin Isles pelasi suht hyvin ja energisesti. Todella monta tekopaikkaa joukkoe loi, mutta paikoista ei mennyt sisään ja lopulta Montreal otti voiton. Philly matsi taas oli aika väsynyt, mutta onneksi Grabner ja Kulemin onnistuivat ja neloskenttä pelasi pirteän pelin. Onnistumisia Phillyä vastaan tuli melko laajalla rintamalla, joten edelleenkään ei olla pelkästään ykköskentän tehojen varassa ja se on todella hienoa. Tavares on jälleen heräillyt tammikuussa ja tehnyt tehoja hyvään tahtiin, samaten Okposo on äitinyt hyvään vireeseen. Tämän lisäksi pakko kehaista Baileya, kaveri on ottanut paikkansa ykkösketjussa eikä kukaan ole tällä hetkellä häntä sieltä tiputtamassa, tehoja tulee ja muutenkin tuntuu peli natsaavan Tavaresin ja Okposon kanssa.

Halakilla ei ollut paras päivä Phillyä vastaan ja vaikutti olevan melko väsynyt otteluruuhkasta. Olin todella yllättynyt, että sitä edellisessä ottelussa Montrealissa Halak pelasi. Johnsonia olisi ehdottomasti kannattanut peluuttaa Montrealia vastaan ja antaa Halakille lepovuoro, kuitenkin kyseessä oli toinen ottelu kahteen päivään. Ilmeisesti Johnsonia kohtaan on luotto mennyt, vaikka mielestäni hän ei ole pelannut älyttömän huonosti. Tiedä sitten pelaako puolustus heti epävarmemmin hänen edessään kun ei ole Halak maalissa. Ehkä Calgarysta kannattaisi hankkia Rämö loppukaudeksi Halakin varamieheksi. ;)
 

Finnish Isles

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Islanders
Kunnon lumimyräkkä tulossa itärannikolle maanantaina ja kestänee ilmeisesti keskiviikkoon asti, joten saa nähdä miten paikallismatsin käy tiistaina. Mitään grillijuhlia ei ainakaan nähdä parkkiksella, mutta voidaanko pelata ollenkaan on ainakin palstojen perusteella epävarmaa. Toki vastustaja tulee niin läheltä, että lentokenttien sulkeminen ei vaikuta, mutta tiedä sitten pääseekö bussillakaan. Voi ragseille tulla parin tunnin vierasreissu naapuriin joka tapauksessa ja miten lienee yleisön laita, jännä nähdä.
 

Zborik_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekko
Kirjoittelu jäänyt Islanders-osiossa vähemmälle, mutta palataan asiaan ikävämmän asian paikkeilla. Eli Okposo on sivussa kuudesta kahdeksaan viikkoa ylävartalovamman vuoksi. Todella kova menetys. Grabovski ollut ilmeisesti päivän harjoituksissa ykkösketjussa Okposon paikalla. Niin, ja päätöstä pelataanko tuo Rangers-peli ei ole vielä tehty. Kovia pelejä joka tapauksessa edessä, Bruins ja Red Wings nyt ovat ainakin otteluita, joista pitäisi pystyä ehdottomasti ottamaan pisteitä.
 

passenger

Jäsen
Kirjoittelu jäänyt Islanders-osiossa vähemmälle, mutta palataan asiaan ikävämmän asian paikkeilla. Eli Okposo on sivussa kuudesta kahdeksaan viikkoa ylävartalovamman vuoksi. Todella kova menetys. Grabovski ollut ilmeisesti päivän harjoituksissa ykkösketjussa Okposon paikalla. Niin, ja päätöstä pelataanko tuo Rangers-peli ei ole vielä tehty. Kovia pelejä joka tapauksessa edessä, Bruins ja Red Wings nyt ovat ainakin otteluita, joista pitäisi pystyä ehdottomasti ottamaan pisteitä.

No voi helvetti! Okposo oli "aika" mukavassa lennossa ennen taukoa. Jonkinlainen silmään liittyvä vamma kyseessä. No, onneksi sitä leveyttä on ollut ja Grabovski palailee saikulta.
 

Juzbe#3

Jäsen
Suosikkijoukkue
Islanders, HPK
Okposon loukkaantuminen on kieltämättä aika paha takaisku mutta kun hyökkäyksestä löytyy syvyyttä, ei 6-8 viikkoa ilman häntä todennäköisesti vaikuta pelaamiseen mitenkään radikaalisti. Jotkut tosiaan huhuilevat silmävammaa mutta aika paha on sanoa, sillä mitään faktatietoa ei asiasta ole. Isles on muutenkin ollut viime vuosina todella tarkka tiedotuksen kanssa, loukkaantumisista on ollut todella vaikea saada tietoa.

Keli Long Islandilla ei ole ilmeisesti niin paha kuin odotettiin eli näillä näkymin ensi yönä pelataan. Ketjut varmaankin menee aika sekaisin, ellei sitten esimerkiksi Nelson tai Grabovski ota Okposon paikkaa ykkösessä. Itse haluaisin mieluiten nähdä Grabovskin Kuleminin ja Grabnerin keskellä jolloin Nelson päätyisi Tavaresin laidalle.

Okposon loukkaantumisen myötä voisi kuvitella että Isles nostaa yhden hyökkääjän ylös AHL:stä, MacDonaldin ja Conacherin ei tarvitse läpäistä waiverseja eli varmaankin jompikumpi heistä. Zolnierzyk olisi mielenkiintoista nähdä ylhäällä mutta tuskinpa tämä toteutuu.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Riemastuttava 4-1 voitto Nassau Coliseumilla Rangersista ja samalla Isles varmisti New Yorkin herruuden, saldo Rangersia vastaan on nyt 3-0-0. En siltikään halua Rangersia vastaan playoffeissa, koska Rangersilla on huippumolari, kokemusta ja kovuutta joukkueessaan. Täten veikkaan Rangersin olevan vahva playoffeissa.

Nyt on edessä haastavat vieraspelit Bostonissa ja Detroitissa, 3p olisi loistava tulos! Jäädään kuulolle...
 
Todella mielenkiintoinen jengi kasassa Islesillä varsinkin Leddyn ja Boychukin lisäämisen jälkeen. Vähemmän Islanderssia seuranneena millaiset ketjut saadaan liikkeelle kaikkien ollessa terveenä ?
 

passenger

Jäsen
Riemastuttava 4-1 voitto Nassau Coliseumilla Rangersista ja samalla Isles varmisti New Yorkin herruuden, saldo Rangersia vastaan on nyt 3-0-0. En siltikään halua Rangersia vastaan playoffeissa, koska Rangersilla on huippumolari, kokemusta ja kovuutta joukkueessaan. Täten veikkaan Rangersin olevan vahva playoffeissa.

Nyt on edessä haastavat vieraspelit Bostonissa ja Detroitissa, 3p olisi loistava tulos! Jäädään kuulolle...

Rangershan olisi aivan loistava vastus pudotuspeleissä. Islandes on riisunut Rangersin täysin aseettomaksi tällä kaudella joka matsissa. Eikä Lundqvistkaan ole ollut aivan terävimmillään näissä matseissa. Kyllä harmitti muuten Halakin puolesta, että meni tuo nolla aivan lopussa. Kokonaisuutena aika loistava esitys eilen. Oli vauhtia, fyysisyyttä ja peli pysyi Islandersin hallinnassa koko ottelun.

Yksi asia, mitä olen ihmetellyt tässä jo jonkin aikaa. Brian Strait pelasi toki eilen ihan ok matsin, mutta täytyy kyllä ihmetellä, että miksi Donovania ei edes yritetä kehittää. Strait pelaa nähdäkseni aivan potentiaalinsa ylärajoilla, eikä tuosta pelaajana enää muuksi muutu. Itse ainakin näen Donovanilla olevan potentiaalia paremmaksi pelaajaksi ja sikäli tekisi hyvää päästä pelaamaan ja saada sitä rutiinia oman pään pelaamiseen sitä kautta. Nyt kaveri pilataan istuttamalla katsomossa pelistä toiseen.

@Lord Nikon Ketjut olisivat kaikkien ollessa terveenä jotenkin näin

Bailey - Tavares - Okposo
Grabovski - Nelson - Kulemin
Lee - Nielsen - Strome
Martin - Cizikas - Clutterbuck

Hamonic - de Haan
Leddy - Boychuk
Visnovsky - HIckey

Terveenä katsomossa Grabner, Boulton, Donovan ja Strait. Boulton osaa toki aina loukkaantua, jos näyttää siltä, että on neljä miestä terveenä katsomossa...
 

Aunt Wang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brommapojkarna, John Eichel
Mites nämä kaverukset Martin, Cizikas ja Clutterbuck on pelailleet? Paperilla varmaan yksi koko liigan parhaimmista nelosketjuista.
 

#_6

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK '83, '98, '11 - Red Wings '97, '98, '02, '08
Mites nämä kaverukset Martin, Cizikas ja Clutterbuck on pelailleet? Paperilla varmaan yksi koko liigan parhaimmista nelosketjuista.

Niin, siis IKINÄ. (Linkki vie LHH:n artikkeliin, jossa kerrotaan, kuinka Don Cherry kehui Islandersin nelosketjua tässä ihan tovi sitten.)
 

Juzbe#3

Jäsen
Suosikkijoukkue
Islanders, HPK
Mites nämä kaverukset Martin, Cizikas ja Clutterbuck on pelailleet? Paperilla varmaan yksi koko liigan parhaimmista nelosketjuista.
Kyllähän nelosketju on ollut tärkeä palanen tämän kauden joukkuetta. Viime kaudella kaudella koko kolmikko oli aivan hukassa mutta nyt on ollut eri meininki tekemisessä.

Aika mukavaahan se on että nelosketjussa pelaa kaksi liigan ahkerinta taklaajaa. Parhaan nelosketjuun titteli ei siis ole täysin tuulesta temmattu, historian parhaasta en kyllä tiedä.

E: Ketjuhan on jo jossain saanut lempinimen mc^2 energisen pelin ansiosta .
 
Viimeksi muokattu:
E: Ketjuhan on jo jossain saanut lempinimen mc^2 energisen pelin ansiosta .

Kommentaattori Butch Goring kertoi tiistain matsissa keksineensä ketjulle tällaisen lempinimen. Selostaja vähän epäili, että onkohan tuo ihan Butchin omasta päästä, mihin Goring vastasi, että hänellä oli all-star-tauolla paljon aikaa miettiä. Ei ole kyllä mielestäni ihan alansa eliittiä tuossa kommentaattorin hommassa tämä herra Goring. Joku ilkeämielinen saattaisi hänestä puhuttaessa jopa mainita sanan seniili.
 

passenger

Jäsen
Kommentaattori Butch Goring kertoi tiistain matsissa keksineensä ketjulle tällaisen lempinimen. Selostaja vähän epäili, että onkohan tuo ihan Butchin omasta päästä, mihin Goring vastasi, että hänellä oli all-star-tauolla paljon aikaa miettiä. Ei ole kyllä mielestäni ihan alansa eliittiä tuossa kommentaattorin hommassa tämä herra Goring. Joku ilkeämielinen saattaisi hänestä puhuttaessa jopa mainita sanan seniili.

Tuolta HF Boardsilta taitaa löytyä ihan oma ketjunsa noille "butchismeille", melkoisia höperyyksiä sieltä aina silloin tällöin tulee. Mutta ihan sympaattinen ukko mielestäni verrattuna vaikka toiseen seniiliin Don Cherryyn. Islandersin kommentaattorikaksikolle voi mielestäni antaa siitä pisteet, että värilasit eivät ole kovin voimakkaat verrattuna moniin muihin selostajiin. Siellä nähdään jopa tilanteita joissa omille olisi pitänyt viheltää jäähy. Jossain päin tämmöiset eivät kyllä tule kuuloonkaan.

Aika vaikeaa on ollut nyt pari peliä. En tiedä luuleeko jengi nyt itsestään liikaa, onko väsymystä, vastustajat reagoineet pelitapaan tarkemmin, vai mitä, mutta se aivan viimeinen tarvittava silaus puuttuu pelistä tällä hetkellä.

Ja tuo alivoima. Detroitia vastaan se oli aivan liian aggressiivista, tai väärällä tavalla aggressiivista. Juostiin ympäri aluetta kiekon perässä ja alivoimalla siinä ei yleensä kauaa mene, että vastustaja rokottaa. Neliötä pitäisi tiivistää huomattavasti, ettei se hajoa heti kahden syötön jälkeen.

Johnsonin maalissa oli ei yhtään vähennä tuota yliyrittämistä. Näyttää siltä, että joukkue ei luota yhtään Johnsoniin, sillä oman alueen pelaaminen oli hieman sellaista epätoivoista karkailua 5vs5 -pelissäkin. Ihan koko peliä en nähnyt eilen, mutta mietin myös sitä, että olisiko hyvä kierrättää joitain pelaajia myös hieman huilaamassa välillä, sillä tilanne on se että melkein koko kausi on pelattu samalla kokoonpanolla. Tietysti on ollut hankalaa, koska ylimääräisiä pakkeja on kaksi ja pelaajia jouduttaisiin laittamaan alas waiversien kautta.

Nyt tosin McDonaldhan nostettiin ylös, kun Boulton pistettiin jälkikäteen IR-listalle. En tiedä loukkaantuiko tuo Boulton nyt vasta, vai miksi häntä on roikotettu kokoonpanossa rikkinäisenä. Melko tasaisesti koko porukka on suorittanut, mutta itse reagoisin nyt niin, että vaihtaisin tuoreen äijän kokoonpanoon, ja kokeilisin jos sillä vältettäisi pidempi slumppi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös