Mestiksen yleisömäärät

  • 360 672
  • 1 767

Kioto

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Sitä en tiedä varmasti minä, etkä sinä, eikä kukaan muukaan. Mestis ei vaan enää riitä. Pienellä budjetilla pitää vain osata kasata niin taitava joukkue kuin mahdollista. Siihen on Mikkelissä pystytty aina ja siihen on pystyttävä myös Liigassa.
Pystytkö tosissasi sinisin silmin väittämään, että esimerkiksi Mikkeliin on kasattu täksi kaudeksi huippujoukkue pienellä budjetilla?
Uskallan jopa väittää että Jukureiden tämän hetken joukkue on viimeisten hankintojen myötä mahdollisesti Mestiksen kallein tai ainakin samoissa hinnoissa KooKoon kanssa vaikka pelaajabudjetti näyttäisi jotakin muuta.
On urheiluseuroissa ennenkin maksettu osia palkoista muiden reittien kautta joka ei tietenkään näy laadituissa pelaajabudjeteissa.
Osaatko Tuusa vielä kertoa onko Jukureissa varauduttu valmiiksi jo muihinkin vastaaviin otteluihin joissa yleisömäärässä jäädään Vantaa ottelun tasoisiin yleisömääriin?
Kun kerroit että liiga kiinnostaa teilläkin varmasti yli tuplasti mestikseen verrattuna niin nopealla matematiikalla laskettuna teilläkin on hyvä sauma päästä siitä Vantaa ottelun noin 950 katsojasta jo noin 2000 katsojan lukemiin liigassa ja sillä ei vielä kovin pitkälle valitettavasti pötkitä niissä bileissä.
 
Viimeksi muokattu:

Minor

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Sitä en tiedä varmasti minä, etkä sinä, eikä kukaan muukaan. Mestis ei vaan enää riitä. Pienellä budjetilla pitää vain osata kasata niin taitava joukkue kuin mahdollista. Siihen on Mikkelissä pystytty aina ja siihen on pystyttävä myös Liigassa.

Et kai tosissasi usko, että Jukurit voi ylläpitää uskottavaa liigajoukkuetta ja organisaatiota 2700 katsojan keskiarvolla? Mistä se raha tulee palkanmaksuun, mainontaan ja markkinointiin? Pölähtääkö Jukureille yhtäkkiä 100 yrityssponssia lisää avoimella shekillä, koska liiga? Kaikki muutkin joukkueet rakentavat mahdollisimman taitavan joukkueen mahdollisimman halvalla, miten Jukurit tässä erottuisi jotenkin erityisesti? Toisaalta, olen samas mieltä kuin @cottonmouth. Osittain toivon, että Jukurit voittaisi tällä kaudella mestaruuden. Parin vuoden päästä voi olla liian myöhäistä.
 

paraspelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
En nyt jaksa tästä sen enempää lähteä vääntämään kun kouvolalaisten keskustelutaidot ovat olemattomat, mutta yksi tyhmä kysymys minultakin: Miten Jukurit on täällä Mestiksessä pystynyt olemaan monet vuodet urheilullisesti täysin KooKoon ja Sportin veroinen, vaikka yleisöä käy jatkuvasti vähemmän? Ja tähän liittyvä yksinkertainen lisäkymysys: Jos se eron kurominen on täällä onnistunut, miksei se onnistuisi Liigassakin samassa suhteessa? Onhan se ilmiömäistä että näin surkeilla yleisömäärillä kuin mitä Jukureilla on, niin ollaan oltu nykymuotoisen Mestiksen menestynein joukkue.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Nykymuotoinen Mestis alkoi viime kaudesta nousujärjestelmän muututtua.

Itselle KooKoon yleisömäärät ovat suuri positiivinen yllätys, tämä kausi on odottelua ja pakkopullaa, rehellisesti jopa panokseton kun se isoin asia on jo taskussa. Toki nyt rakennetaan paljon hyödyllisiä asioita ensi kautta nähden, mutta välikaudella ei buumia luoda.

Hyvä yleisökeskiarvo helpottaa asioita jokaisella sarjatasolla. Muuten raha pitää pumpata jostakin muualta, ja aika nihkeät ovat ajat siihen. Liigassa mittasuhteet ovat vielä, niin valtavan paljon suuremmat, että jos yleisökeskiarvossa flopataan tulee yritysmyynnillä kiinni kurottava vaje aikamoiseksi. KooKoo on miettinyt aika rohkeaa yleisötavoitetta ensi kaudeksi, olen itse hieman skeptinen että päästäänkö siihen. Toki nippu paikallispelejä ja 50v juhlafest voivat vetää sen 5K, mutta runkosarja on pitkä ja voittojakin pitäisi saada. 2-aikuisia yleisömääriä on kuitenkin luvassa reilusti.

Ei muuta kuin onnea Mikkeliin, toivottavasti onnistutte tavoitteissanne. Itse en vaan usko teidän liigakelpoisuuteen, kun täälläkin mentiin ihan absoluuttisilla rajoilla ja jäämaksuja ei edes ollut rästissä. Mutta tosiaan onnea matkaan, eihän tähän sarjaan jäämistä kenellekään tavoitteelliselle seuralle toivo.
 

Kioto

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
En nyt jaksa tästä sen enempää lähteä vääntämään kun kouvolalaisten keskustelutaidot ovat olemattomat, mutta yksi tyhmä kysymys minultakin: Miten Jukurit on täällä Mestiksessä pystynyt olemaan monet vuodet urheilullisesti täysin KooKoon ja Sportin veroinen, vaikka yleisöä käy jatkuvasti vähemmän? Ja tähän liittyvä yksinkertainen lisäkymysys: Jos se eron kurominen on täällä onnistunut, miksei se onnistuisi Liigassakin samassa suhteessa? Onhan se ilmiömäistä että näin surkeilla yleisömäärillä kuin mitä Jukureilla on, niin ollaan oltu nykymuotoisen Mestiksen menestynein joukkue.
Kun nyt veit keskustelun tällä tasolle niin ihmetellen kysympä että miksi te savolaiset ette kestä provosointia takaisin jos itse olette provosoinnin aloittanut?
Ja kun esitit kysymyksen urheilullisesta menestyksestä pidemmällä aikavälillä, niin luuletko tosissasi että Jukurit on menestynyt Mestiksessä muita kilpailijoita pienemmällä pelaabudjetilla vaikka julkiset lukemat niin antaisivat ymmärtää? Fakta on kuitenkin se että ei Mikkeli, Kouvola tai esimerkiksi Vaasakaan aikanaan ole ollut niin hieno ja seksikäs paikka pelata ja harjoittaa ammattia että pelaajat lähtisivät pelaamaan huomattavasti halvemmalla kuin sinne mistä on parasta sopimusta tarjottu?
Ei jääkiekkoilijatkaan sentään niin yksinkertaista porukkaa ole vaikka välillä siltä saattaa vaikuttaakkin.

Sen kuitenkin haluan sanoa että puheet yleisön täysistä mahoista ym. aiemmista meriiteistä johtuen ovat täyttä bullshittiä.
Valitettava fakta on se että teillä Mikkelissä ei ole minkään sortin kiekkokulttuuria ja se täytyy ensin myöntää jotta asiaa voidaan edes lähteä korjaamaan ja rakentamaan uudestaan.
Voisiko esimerkiksi tähän asiaan pelastus olla vastaava malli kuin meillä eli osaava ja jämpti toiminnanjohtaja kaupungin ulkopuolelta joka tuo täysin uuden tekemisen kulttuurin vanhojen mukavuusalueiden ulkopuolelta?
Uskallan jopa väittää että ilman Sakari Välimaata Kouvolassakaan ei mitä suurimmalla todennäköisyydellä edes haaveiltaisi oikeasti Liigasta.
Osaavan miehen myötä haaveista kuitenki tuli totta vaikkakin nousu vaati myös kentällä yhden nappi onnistumisen jossa pääosaa näytteli itse tuote.
 
Viimeksi muokattu:

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Miten Jukurit on täällä Mestiksessä pystynyt olemaan monet vuodet urheilullisesti täysin KooKoon ja Sportin veroinen, vaikka yleisöä käy jatkuvasti vähemmän?

Ja tähän liittyvä yksinkertainen lisäkymysys: Jos se eron kurominen on täällä onnistunut, miksei se onnistuisi Liigassakin samassa suhteessa?

Vaikka entisenä kouvostoliittolaisena omaankin varmaan myös "olemattomat keskustelutaidot", niin voisiko syy olla siinä, että Jukurit on operoinut Mestiksessä käytännössä lähes vastaavalla (pelaaja)budjetille kuin KooKoo ja Sport eli mitään huimaa eroa ei tuossa ole ollut? Lisäksi Liigan ja Mestiksen vertaaminen toimintaympäritöinä tässä mielessä on aikamoista huumoria. Yleisökeskiarvohan on Mikkelissä ollut edellisinä vuosina pienempi (koska kuulemma kaikki saivat mahansa täyteen noista reilun vuosikymmenen takaisissa Mehupurkkijuhlissa...) ko. joukkueisiin verrattuna eli ei tarvitse kovin pitkää matematiikkaa, jos tajuaa tuon ylimääräisen osuuden tulleen ottelutapahtuman ulkopuolelta. Hienoa jos tällainen "takametsä" löytyy ja se riittää Mestiksessä, koska sitähän se Liigassakin vaatii, jos meinaa 2700 keskiarvolla operoida. Ja vielä maksaa jäämaksut ajallaan.

Ei siinä pelataanhan Liigaa Raumallakin, vaikka pieni paikka onkin.
 
Suosikkijoukkue
Jukurit, TML
Nyt alkaa Tuusalla olemaan niin tyhmät jutut, että lienee paikallaan pieni oikaisu, ennen kuin jää kokonaan pettää miehen.
Mitä tulee Kouvolan tilanteeseen, niin on täysin järjetöntä alkaa vertailemaan heidän katsojalukujaan, koska ovat ansaitulla välikaudella matkalla kohti kirkkaampia valoja. Miten siellä voisi ollakaan buumi Mestikseen päällä? Sykkiivät siis kiimasta mykkänä Lekejä vastaan kohti ensi kautta ja hurraavat näin etukäteen koitoksia Tapparaa vastaan, niinkö? Mikäli tällaisen välikauden katsojalukuja haluaa heidän kannaltaan miettiä, niin ei noissa ole minkäänlaista nokan koputtamista. Hyvällä tasolla ja selvästi paremmat kuin meillä Mikkelissä.

Toiseksi, on yhtä hullu ajatus yrittää edes kammeta perse edellä puuhun ajatuksella: 'kun me ei pystytä Mestiksessä saamaan edes 1800 katsojan keskiarvoa, niin mennään liigaan, koska mikään muu ei riitä enää paikallisille!' On selvä asia, että liigaan tarvitaan jotain muutakin kuin Tuusan puhinaa jatkoajalla, sinne tarvitaan näyttöjä. Sinne tarvitaan yleisön painetta ja oikeaa halua. Sitä toistaiseksi ei Etelä-Savolaiset ole näyttäneet, vaan pikemminkin päinvastoin. Katsojaluvut näyttävät niin paljon pakkasta Mikkelissä, että täytyy latvassa käydä melkoinen puhuri, että edes itselle viitsii valehdella liigan mahdollisuudesta juuri nyt.

Mikkelin talousalue on pieni liigaan, mutta itse uskon että se nippa nappa riittäisi, mikäli taivaan merkit asettuisivat optimaaliseen asentoon, tai ne osattaisiin kohdalleen vääntää. Viime kaudella saavutettu 1737 runkosarjakeskiarvo on aivan kohtuullinen suoritus, kun ottaa huomioon millä tavalla joukkue pelasi läpi kauden. Ei ollut kaukana etteikö jääty pleijareista ulos. Uskonkin että päädyn viime vuotisella, aina vähintään hyvätasoisella katsomotoiminnalla oli osansa tuon keskiarvon saavuttamiseksi. Kuitenkin tällä hetkellä ratkaisevaa on aina seuraava johtokunnan kokous, kun mietitään toimistolle uutta henkilökuntaa. Tänne tarvitaan oikea itsensä peliin laittava kansanparantaja, jolle pieni luova hulluus on vain plussaa ja joka sen lisäksi ymmärtää hoitaa Jukurien julkisivun kuntoon ja velvoitteet ympäröivää yhteiskuntaa siihen malliin, että ihmiset voivat hyväksyä seuran ilman ettei siellä taustalla koko ajan joku hierrä. On edelleen absoluuttisen käsittämätöntä, että Jukurien kohdalla täytyy käydä keskustelua nettipalstoilla mm. maksamattomista hallirästeistä. Sieltä löytyy edelleen se ratkaisun avain Jukurien liigapaikan saavuttamiseksi, sillä on iso merkitys että aletaan elää niin kuin opetetaan ja ollaan vastuullisia joka suuntaan. Juniori-Jukurit on upea esimerkki hienosti hoidetusta ja johdetusta seuratyöstä. Joka tapauksessa, kyllä minä uskon että Mikkelissä on mahdollista liigaa pelata.

Kuitenkin, mikäli jääkiekko jatkaa edelleen alamäkeään Suomessa, niin on hyvä kysymys miten varma edes KooKoo voi olla liigapaikastaan lähivuosina, tai vaikkapa Sport? Ei ole ollenkaan varmaa kestääkö -kabinetin kautta liigaan- malli loputtomiin takaiskuja, siitä huolimatta, että Rannisto mainospuheistaan huolimatta ei kykene mihinkään vahvoihin tai nopeisiin ratkaisuihin jotka keikuttaisivat hyvävelikerhon onnenlaivaa. Joten sikäli kukaan ei voi henkseleitään koviin tiuhaan napsutella. Epävarmoja aikoja eletään.

Keskustelut täällä lupaavat kuitenkin hyvää mahdollista finaalikohtaamista KooKoota vastaan keväällä. Uskon että Kalevankankaalle saadaan reippaasti hallin täytettä ja nostetta niihin peleihin! Ensin molempien täytyy selvitä sinne asti, joten hoitakaa KooKoo oma sarkanne, Jukurit kyllä kyntää tiensä sinne.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
On edelleen absoluuttisen käsittämätöntä, että Jukurien kohdalla täytyy käydä keskustelua nettipalstoilla mm. maksamattomista hallirästeistä.

Miten jos katsoisit peiliin tässä asiassa, ja miettisit tätä hämmentämistä. Yksi nettipalstojen hämmentäjä tässä asiassa ja hyvin monessa muussakin voi olla silloin aika lähellä. Ja loppuun.. en todellakaan tarvitse sinun oikaisuja yhtään mihinkään, niin kirjoituksesi alussa kirjoitit. Katkerista tilityksistäsi ja oma kehuista pidä minun nimimerkki erossa.
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Nyt alkaa Tuusalla olemaan niin tyhmät jutut, että lienee paikallaan pieni oikaisu, ennen kuin jää kokonaan pettää miehen.
Mitä tulee Kouvolan tilanteeseen, niin on täysin järjetöntä alkaa vertailemaan heidän katsojalukujaan, koska ovat ansaitulla välikaudella matkalla kohti kirkkaampia valoja. Miten siellä voisi ollakaan buumi Mestikseen päällä? Sykkiivät siis kiimasta mykkänä Lekejä vastaan kohti ensi kautta ja hurraavat näin etukäteen koitoksia Tapparaa vastaan, niinkö? Mikäli tällaisen välikauden katsojalukuja haluaa heidän kannaltaan miettiä, niin ei noissa ole minkäänlaista nokan koputtamista. Hyvällä tasolla ja selvästi paremmat kuin meillä Mikkelissä.
Miten jos katsoisit peiliin tässä asiassa, ja miettisit tätä hämmentämistä. Yksi nettipalstojen hämmentäjä tässä asiassa ja hyvin monessa muussakin voi olla silloin aika lähellä. Ja loppuun.. en todellakaan tarvitse sinun oikaisuja yhtään mihinkään, niin kirjoituksesi alussa kirjoitit. Katkerista tilityksistäsi ja oma kehuista pidä minun nimimerkki erossa.
Dynamo kirjoitti täyttä asiaa ja katkerista tilityksistä ja omakehuista tuossa viestissä ei ollut häiväystäkään.

Kouvolassa on menossa välikausi, Mikkelissä ei todellakaan pitäisi olla. Siitä huolimatta Mikkelissä yleisömäärät eivät ole sillä tasolla millä niiden pitäisi olla.

Ehkä Mikkelistä puuttuu se "Jukurit Liigaan ja kaikki hallille taistelemaan, perkele!" - mentaliteetti? Teemana voisi olla vaikka talvisota. Mutta, kun ei ole niin tyhjästä on paha nyhjästä.

Pitäisikö Mikkeliin hankkia Sid the Kid ykköskenttään, jotta halli tulisi ääriään myöten täyteen? En tiedä, mutta jotain siellä pitäisi tehdä yleisömäärien suhteen ja pian!

Ainakin joidenkin mikkeliläisten kannattaisi opetella ottamaan vastaan palautetta sekä kritiikkiä ja miettiä mitä oikeasti pitäisi tehdä seuraavaksi. Sen jälkeen alkaa yhteisvoimin kutsua porukkaa hallille ja pistää sellaiset hulabaloot pystyyn, että alta pois. Muuten voi jäädä luu käteen mahdollisen liigapaikan suhteen.
 
Suosikkijoukkue
Jukurit, TML
Kun sinä Tuusa painit 24/7 saman asian ympärillä käppyröittesi kanssa, niin ymmärrän että silloin terve kokonaisuuden hahmottaminen hämärtyy. Nyt on suunta ilmeisesti jyrkästi alaspäin, en ainakaan muista aiemmin että olisit sortunut tulkitsemaan tilastoja mielesi mukaan. Jokaiselle kirjoittamalleni asialle löytyy tiukka liha luun ympäriltä, toisin kuin sinulta. Ja mitä tulee noihin vihjauksiisi monesta muustakin asiasta?, niin nyt olet täysin asiattomalla polulla. Voin tosin hyvin kuvitella kuinka olet ilosanomaasi levittänyt.
Jukureissa tulisi pureutua tiukasti syihin, miksi täysin aiheellista kritiikkiä esiintyy niin voimakkaasti, käydä niitten asioiden kimppuun ja lopettaa puuterin pöllytys.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Kun sinä Tuusa painit 24/7 saman asian ympärillä käppyröittesi kanssa, niin ymmärrän että silloin terve kokonaisuuden hahmottaminen hämärtyy.

On sulla mielikuvitusta ainakin, sitä ei käy kiistäminen. Suurin Jukurit-toiminnan hämmentäjä tällä kaudellahan on ollut siellä Lähemäen Dynamon peilissä, tämä vain vinkkinä, jos et sitä itse oivaltanut. Parhaasi olet tehnyt haukkumalla ilmeisesti kaiken mahdollisen sen jälkeen, kun kelkkasi käänsit ja liityit tähän mikkeliläiseen nettiarvostelijoiden komppaniaan. Jos/ kun omalle toiminnallesi yhteisen hyvän eteen laitettiin keväällä stoppi Jukuri-yhteisön ulkopuolelta, niin ilmeisesti purat nyt tätä katkeruutta tällä jatkuvalla oma kehulla ja muulla seuran vastaisella kirjoittelulla. Toivottavasti se helpottaa edes vähän pahaa oloasi.

Nämä kuitenkin menee jo ohi aiheen, eli olkoon.
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
En nyt jaksa tästä sen enempää lähteä vääntämään kun kouvolalaisten keskustelutaidot ovat olemattomat

No nythän tuli taas kunnon analyysi paraspelaajalta. Jos nyt lukisit ihan ajatuksella tätä viestiketjua taaksepäin niin ehkä nyt itsekin oivaltaisit mistä tämä keskustelu lähti liikkeelle. Eiköhän tämän keskustelun saanut aikaiseksi yllätys yllätys joku hupparipoika Tuusa. No onneksi päästään täältä ensi kaudeksi hieman kirkkaampiin valoihin. Voitte jatkaa näitä keskusteluja ensi kaudella vaikka lempääläisten tai keuruulaisten kanssa, jospa sieltä löytyisi hiukan keskustelutaitoisempaa väkeä, joihin Tuusan jorinat uppoavat paremmin.

Tuusa siis saa kirjoittaa tänne täyttä potaskaa ja jos asiasta on eri mieltä niin keskustelutaidot leimataan olemattomiksi. Eikös täällä nimenomaan ole pyydetty tarkennuksia tältä Tuusalta täysin käsittämättömiin väitteisiinsä, joita hän ei ole pyynnöstä huolimatta pystynyt tarkentamaan.

Onhan se ilmiömäistä että näin surkeilla yleisömäärillä kuin mitä Jukureilla on, niin ollaan oltu nykymuotoisen Mestiksen menestynein joukkue.

Ihan hirveästi en antaisi painoarvoa jollekin kausien 2001-2003 mestaruuksille, kun mestis meni täysin puuhasteluksi liigan sulkemisen takia ja missään muualla kuin Mikkelissä ei viitsitty panostaa lainkaan johonkin mehupurkin tavoitteluun. Kauden 2009 jälkeen mitalit jakautuneet seuraavasti:

Sport 3 kultaa = yhteensä 3 mitalia
KooKoo 1 kulta, 1 hopea, 2 pronssia = yhteensä 4 mitalia
Jokipojat 1 kulta, 2 hopeaa = 3 mitalia
Jukurit 1 kulta, 2 hopeaa = 3 mitalia
D Team 1 hopea, 1 pronssi = 2 mitalia
TuTo 2 pronssia = 2 mitalia
Hokki 1 pronssi = 1 mitalia

Sen jälkeen, kun liigaan oli mahdollisuus nousta mehupurkin tavoittelun sijaan on Jukurit voittanut mestruuden ainoastaan yhden kerran ja ollut kolme kertaa kolmen parhaan joukossa. Vertailuna Sport on voittanut mestaruuden kolme kertaa kyseisenä ajanjaksona, joten itse pidän Sportia mestiksen menestyneimpänä joukkueena.

Jos tässä nyt sitten halutaan tosiaan arvioida menestystä yli kymmenen vuoden ajanjaksolla niin mestiksen/divarin maratontaulukon kolme parasta ovat KooKoo, Sport ja TuTo. KooKoo noussut ajanjaksona kaksi kertaa liigaan divarin/mestiksen voittajana.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Jukurit, TML
On sulla mielikuvitusta ainakin, sitä ei käy kiistäminen.

Ei tässä asiassa tarvita mielikuvitusta, tämähän me tiedetään todeksi. Sun on täysin mahdoton ottaa minkäänlaista kritiikkiä (näin julkisesti) vastaan, vaikka itse olet monesta asiasta yksityisesti ollut samaa mieltä kuin minä. Tällä 'paljastuksella' jos haluat minulle Pekkaa palstalle yrittää hommata, niin siitäpä vaan.
Otan tuohon vielä kantaa, että minun toiminnalle laitettiin ulkoapäin joku stoppi (?), niin sen voi ymmärtää vain sinä, pienintäkään totuuspohjaa sillä ei ole.

Itse asiasta sen verran, että kun on nähty kuinka teemapelit puree. Niin niitten kehittäminen ja miettiminen on hyvä asia. Jossain Jukuri-edustaja totesi, että niihin tullaan kiinnittämään huomiota ensi kaudella. Omana mielipiteenä lisäisin, että heti runkosarjan julkaisun jälkeen kannattaisi jakaa joka ainoa peli jonkun toimistohenkilön vastuualueelle ja pyrkiä kehittämään jokaiseen joku teema / väestönosa ja suunnata toimintaa siihen. Mielestäni tämä oli tärkeä huomio.
 
Viimeksi muokattu:

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Nyt alkaa Tuusalla olemaan niin tyhmät jutut, että lienee paikallaan pieni oikaisu, ennen kuin jää kokonaan pettää miehen.
Mitä tulee Kouvolan tilanteeseen, niin on täysin järjetöntä alkaa vertailemaan heidän katsojalukujaan, koska ovat ansaitulla välikaudella matkalla kohti kirkkaampia valoja. Miten siellä voisi ollakaan buumi Mestikseen päällä? Sykkiivät siis kiimasta mykkänä Lekejä vastaan kohti ensi kautta ja hurraavat näin etukäteen koitoksia Tapparaa vastaan, niinkö? Mikäli tällaisen välikauden katsojalukuja haluaa heidän kannaltaan miettiä, niin ei noissa ole minkäänlaista nokan koputtamista. Hyvällä tasolla ja selvästi paremmat kuin meillä Mikkelissä.

Lähemäen Dynamolta erittäin hyvä näkemys. Täytyy myöntää, että vaikka käyn katsomassa kaikki KooKoon pelit niin aivan mahdotonta on syttyä näihin mestiksen runkosarjan peleihin entiseen tapaan,kun liiganousu on jo saavutettu. Kyllä nämä pelit tuntuvat valitettavasti vähän niinkuin harjoituspeleiltä ja vuosikausiin ensimmäistä kertaa nämä pelit eivät jännitä oikeastaan ollenkaan ja jotain kertoo sekin, että tappiotkaan eivät nyt pahemmin edes vituta. Itse olen kyllä todella positiivisesti ylättynyt KooKoon tämän kauden yleisömääriin ja aika-ajoin jopa hyvään tunnelmaan Sumulaaksossa lähtökohdat huomioon ottaen.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Otan tuohon vielä kantaa, että minun toiminnalle laitettiin ulkoapäin joku stoppi (?), niin sen voi ymmärtää vain sinä, pienintäkään totuuspohjaa sillä ei ole..

Kyllähän nuo aika monet yhteydenotot eri tahoilta minuun päin kielivät vähän muusta, mutta ne ei kuulu tänne eikä minnekään.

Toivotaan, että hallit alkaa pullistelemaan joka puolella, kun kevät lähenee. Palataan aiheeseen joskus keväämmällä, jos aihetta ilmenee.
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
On sulla mielikuvitusta ainakin, sitä ei käy kiistäminen. Suurin Jukurit-toiminnan hämmentäjä tällä kaudellahan on ollut siellä Lähemäen Dynamon peilissä, tämä vain vinkkinä, jos et sitä itse oivaltanut.

Näin ulkopuolisena pitää kommentoida, että nyt olet parahin Tuusa jälleen kerran pahasti väärässä. Lähemäen Dynamon näkemyksiin on helppoa yhtyä.
Kannattaa nyt hyvä Tuusa katsoa itse peiliin ja miettiä löytyisikö se hämmentäjä nyt kuitenkin sieltä suunnalta. Jos kaikilta Jukurit-kannattajilta löytyisi samaa realismia ja näkemyksiä kuin Lähemäen Dynamolta niin jollain aika välillä voisi tuo liigapaikka Jukureillekin avautua, mutta ei se paikka auringosta avaudu nyt näillä Tuusan excel-taulukolla, joissa lukuja pyöritellään täysin mielivaltaisesti.
 
Suosikkijoukkue
Jukurit, TML
Kyllähän nuo aika monet yhteydenotot eri tahoilta minuun päin kielivät vähän muusta, mutta ne ei kuulu tänne eikä minnekään.
Ei kuulukaan, ja ymmärrät varmaan että jos tälle tielle lähdetään, niin paikallisista löytyy aika paljon vastakkaisiakin näkemyksiä hra. Tuusan toiminnasta. Ei mulla ole syytä kuitenkaan kenenkään muun suulla täällä palstalla puhua, kuin omani. Mutta edelleen kerro ihmeessä vaikka YV:llä minulle kuinka joku on mulle stoppia asettanut. Kukaan, eikä mikään taho ole ollut minuun yhteydessä, jos näin on sinulle puhuttu, niin sitten on valehdeltu.

Usko pois, kyllä minä sen nahassani tunnen, että olen arvostellut seurajohtoa. Eikä se ole hyvä tunne. Mulla on unelmana kokea uudelleen kiekkoinnostusta Mikkelissä, ja olen tehnyt sen mukaan mikä minun mielestäni parhaiten ohjaa meitä siihen suuntaan. Aika tulee näyttämään olinko oikeassa vai väärässä, mutta ainakin olen rehellinen sen suhteen. Jos en näkisi että meillä on mahdollisuuksia, en olisi kirjoittanut mitään. Joka tapauksessa en epäile yhtään, etteikö saada hyvät pleijaripelit Mikkelissä aikaiseksi, palkintona siellä olisi sitten KooKoon kohtaaminen finaaleissa. Joukkue on paperilla paras koskaan, ja erityisesti Miikka Männikön palkkaaminen oli tärkeä asia. Sytyttävä pelaaja ehdottomasti.
 

Kioto

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Toivotaan, että hallit alkaa pullistelemaan joka puolella, kun kevät lähenee. Palataan aiheeseen joskus keväämmällä, jos aihetta ilmenee.

Onko tämä Tuusa tapasi selkärankaisena aikuisena miehenä vetäytyä keskustelusta kun tulee muutama kiperämpi ja asiallinen kysymys mihin et pysty vastamaan asiallisesti tai missä mennään mukavuusalueesi eli vittuilun ulkopuolelle?
Sama koskee myös nimimerkki parastapelaajaa, jos käyt itkemään Kouvolalaisten mitättömistä keskustelutaidoista niin sunkin kannattaa yrittää edes vastata muutamaan jo sulle ylempänä esitettyyn jopa poikkeuksellisen asialliseen kysymykseen ennenkuin jatkat keskustelun alhaisesta tasosta itkemistä.

Lähemäen Dynamolta erittäin asiallista puhetta oman seuran tilanteesta ja kiva lukea myös että jollain Mikkelissäkin silmät auki ja huoli oman seuran tilanteesta aitoa ja puhe rehtiä ja suoraa.

Tuskin yksikään urheiluseura on koskaan toiminnallisella tasolla valmis, aina pitää pystyä kehittymään ja keksimään uusia välillä jopa hulluja ideoita jolla viedään toimintaa eteenpäin, nykytilanteeseen tyydyttäessa ja jäädessä laakereille lepäilemään mennään varmasti perse edelle puuhun joka paikassa.
 

paraspelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Sama koskee myös nimimerkki parastapelaajaa, jos käyt itkemään Kouvolalaisten mitättömistä keskustelutaidoista niin sunkin kannattaa yrittää edes vastata muutamaan jo sulle ylempänä esitettyyn jopa poikkeuksellisen asialliseen kysymykseen ennenkuin jatkat keskustelun alhaisesta tasosta itkemistä.
Tässä on mennyt provot ja asiallinen keskustelu niin pahasti sekaisin, että pahaa tekee. Ensimmäinen viestini oli vaan ns. huvittunut kannanotto tuohon kouvolalaisten paskamyrsyherkkyyteen. Siis provo. Se kuitattiin Kouvolan puolelta ja sen jälkeen yritin jatkaa oikeista asioista puhumista niiden oikeilla nimillä, mutta ei se nyt enää onnistunutkaan. En löytänyt kouvolalaisviesteistä mitään kysymyksiä, lähinnä näkemyseroja jotka on ok. Budjetti on totta kai ollut menestysvuosina sama kuin muilla, mutta sehän siinä ilmiömäistä juuri on, että se raha on jostain löytynyt(muualtakin kuin maksamattomasta jääasjasta).

Kouvolalaisten keskustelutaidot ovat edelleenkin minusta siinä mielessä pielessä, että asioihin vastataan kauhealla paskamyrksyllä ja pilkalla. Tuusan näkemys oli se mikä oli, antaa olla.

Olen Lähemäen Dynamon kanssa täysin samaa mieltä asioista, jotka hän on esille ottanut. Nehän ovat ainoastaan faktaa, turha niistä on kouvolalaisten pelossa alkaa tuhkimotarinoita vääntämään. Mutta en ole vieläkään täysin ymmärtänyt, mitä Lähemäen Dynamon mielestä pitäisi tehdä! Faktat ja epäkohdat osuvat kohteisiinsa kuten kuuluukin. Mutta jotainhan tässä tarttis muutakin tehdä. Keskustelu on tärkeä ja nyt ollaan aika lailla kipeästi ytimessä, mutta jotta näistä pystyttäisiin oikeasti ja aikuismaisesti keskustelemaan(tämä koskee myös itseäni), niin olisi parasta siirtää keskustelu Jukuri-osioon. En ymmärrä miksi kouvolalaisten pitää tähän vastaikkainasetteluun osallistua millään lailla, kun asia ei teille kuulu ettekä siitä varmaan myöskään mitään muuta tiedä kuin sen, että Tuusa on aina väärässä.
 
Suosikkijoukkue
Jukurit, TML
Olen Lähemäen Dynamon kanssa täysin samaa mieltä asioista, jotka hän on esille ottanut. Nehän ovat ainoastaan faktaa, turha niistä on kouvolalaisten pelossa alkaa tuhkimotarinoita vääntämään. Mutta en ole vieläkään täysin ymmärtänyt, mitä Lähemäen Dynamon mielestä pitäisi tehdä!.

Ne asiat löytyvät mm. Jukureitten kausiketjusta, ollaanhan tästä sinun kanssa juteltu ihan yksityisestikin, joten varmasti tiedät kyllä.
Miltäpä tuntuisi tällainen sunnuntai-aamun Länsi-Savon avaus kahvipöydässä: Jukka Toivakka omalla kuvallaan kertoo, että hallimaksut ovat hoidettu viimeistä euroa myöten ja tullaan jatkossa hoitamaan niin kuin asia on kaupungin kanssa sovittu. Samassa jutussa voitaisiin todeta että tämä asia ei nyt sujunut Jukurien puolelta niin kuin elokuvissa. Edelleen samalla voitaisiin käsitellä myös jäähallin remonttia koskevaa asiaa ja miksi paikalliset kokevat edelleen halliremontin jollain lailla epäoikeudenmukaisena. Sieltä löytyy mm. suomi 24 Mikkeli - palstalta Jäähallia / Jukureita 500 viestiä ja lukkoon ketju, jotka Tuusan mielestä ovat varmaan minun kirjoittamia. Osa 2 on jo pitkälti menossa. Itse seisoin tuohon aikaan visusti Tuusan joukoissa, ja voin vakuuttaa että siellä ei ole minun kirjoittamia arvostelevia viestejä. Remontista asti on arvostelu ollut sellaista, mihin olisi pitänyt kiinnittää huomiota muutenkin kuin yrittää ampua kaikkia viestintuojia.

Mutta tuo sunnuntai Länsi-Savo jää varmaan lukematta. Se on harmi, koska olen varma että se auttaisi tilanteessa paljon. Eli pienestä kiinni, mutta täysin mahdotonta kuitenkin.
 

juurihoito

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO
Bird postasi pari vuotta sitten:
Tuohan on parempi kuin Kalpalla oli oikeasti viime kevätkaudella!
Melkoinen juupas eipäs väittely on taas käynnissä samoista asioista. Minun mielestä on ongelma, että Jukureilla on niin heppoinen katsojakeskiarvo. Tuote ei kiinnosta jostain syystä suurta yleisöä Mikkelissä. Mitä juttuja ja mielipiteitä olen itse kuullut niin, Mestis tuotteena ei vain kiinnosta. Toinen syys on se, että monen mielestä Jukurit henkilöityy liikaa Jukka Toivokkaan mikä on totta. Tämän ei toki pitäisi vaikuttaa siihen 20-30 v. miesten kohderyhmään.

Viime kauteen verrattuna päätykatsomon toiminta on todella ankeata. Viime kaudella oli jo hyvää kannatusta välillä, mutta mihin kaikkosi se viime kauden porukka sieltä?
Jukureiden toimari pitäisi olla joku muu, kuin tuppisuuna kulkeva Toivakan kaveri. Yleensä vain hyvät myyntimiehet ja asialle vihkiytyneet kaverit on jo muissa hommissa.

Oma uskoni Jukureiden liigajäille siirtymiseen on kyllä hiipunut viime kaudesta. Toiminta ei ole ollut nousujohteista. Osaltaan varmaan johtuu yleisestä taloustilanteesta, mutta jotenkin tuntuu että ei ole oikeat tekijämiehet organisaation johdossa.

Joukkueelle ja urheilulliselle suorittamiselle täysituki ja usko siihen, että keväällä mennään päätyyn saakka.
 

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Jos Toivakka valittaisiin uudeksi kummolaksi niin tuskin sen jälkeen voi enää toimia Jukureissa. Tuskin kuitenkaan valitaan mutta voisi olla Jukureille pelastus että uutta verta saataisiin kehiin.
 

Minor

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tässä on mennyt provot ja asiallinen keskustelu niin pahasti sekaisin, että pahaa tekee.

Parahin @paraspelaaja se on näin, mutta toisaalta onko se yllätys ottaen huomioon tämänkertainen keskustelunavaus ja sitä seurannut "keskustelu". Ei pidä kuitenkaan samantein pelata provo-korttia pöytään, kun keskustelua kerrankin syntyy. Asioista ollaan eri mieltä akselilla Kouvola-Mikkeli, mutta onko tuo nyt kovin vakava asia? Pelataan kausi loppuun ja katsotaan sitten, että miten kävi kentällä. Molemmilla joukkueilla on joka tapauksessa isot haasteet edessä tulevina kausina.

Asiallista ja rehellista puhetta @Lähemäen Dynamo :lta. Totuus lienee tuolla jossain, eikä sitä täältä Mordorista (Kouvolasta) viitsi lähteä arvailemaan, mutta rehellisen kuuloista puhetta. Arvostan.

Tämä on jotenkin niin loppuunkaluttu aihe, että mitään uutta ei ole oikein antaa. Koko suomalainen jääkiekkoyhteisö joutuu miettimään paljon asioita tällä hetkellä. Miten varmistetaan laadukas pelaajatuotanto, miten pyöritetaan kannattavaa liiketoimintaa, miten saadaan katsojia halliin, miten koko tuotetta nimeltä "jääkiekko" pitää kehittää, jotta edellä mainitut asiat saadaan taas paremmalle tolalle. Mikkeli ja Kouvola eivät ole tässä yksin. Hitto jos olisi antaa vastauksia niin olisin rikas mies, tai ainakin paremmin palkattu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös