Otteluseurantaketju, to 01.01.2015

• 2 460
  • 24

Ralph

Suomen ajassa vuoden ensimmäinen otteluseurantaketju auki nyt. Siellä on kaikenlaista jännää tarjolla Leo Komarovin paluusta Albertan derbyyn.

Ralph

Islandersille tarjolla ylivoimaa, kun Andrew Ladd huitoo itsensä istunnolle.

Ralph

Andrew Ladd ehti kaventaa jo Jetsille, mutta toisaallakin tapahtuu jo. Matt Carle heiluttaa maaliverkkoja Sabresia vastaan. Puolet tämän päivän maaleista ovat olleet minun fantasyjoukkueeni pelaajien tekemiä. Eli Carle ja Frans Nielsen.

KaZziT

Ässät & Buffalo Sabres
Eipä ole tälläistä vielä tällä kaudella saanut katsella. Meinaan Buffalo vie tällä hetkellä Tampaa, vaikka maalit ovatkin 1-1. Jotenkin Sabresilla liikkuu jalka tosi hyvin ja äijämäisesti annetaan taklaukset loppuun asti! Nyt Kaleta jäähyllä. Katsotaan iskeekö Tampan YV!

Popi Orri

KooKoo
Rangers 1-0, maalintekijänä Kreider. Taisi tulla Sashalle ja Bergenheimille vielä miinukset.

oiler99

Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Islanders johtaa kahden erän jälkeen 3-1. Frans Nielsen osunut kahdesti.

Ralph

Islandersin kolmosketju kaataa yksin tuon Jetsin. Tilanne nyt 4-2, Ryan Strome ollut jokaisessa joukkueensa maaleissa mukana tehoin 1+3. Siihen päälle Frans Nielsenin 2+1 ja Anders Leen 1+1.

Popi Orri

KooKoo
Leksa! Ensimmäinen peli yli kuukauteen ja heti ensimmäisessä erässä maali. 1-0 siis Leafsille.

Ralph

Islandersin kolmosketju kaataa yksin tuon Jetsin.
Ei nyt ihan yksin lopulta, sillä Josh Bailey käy heittämässä yhden vielä tyhjiin. Alle minuutti jäljellä, Islanders kahden maalin johdossa ja ylivoimalla, mitä tekee Jets? Ottaa tietenkin moken pois. Kiva yritys, mutta eipä onnistunut.

teude

Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Devils "ansaitusti" johtoon Joella, 0-1.
Red Wings 1-1, Helm! Todellinen tahto vanhanaikainen ja Danger Zone soi Joella.

FiFi93

New Jersey Devils, Česká republika
Joe Whitneyn uran ensimmäinen maali Joe Louis Arenalla.

Helm kuitenkin tasoittaa vanhanaikaisella, kun 2 minuuttia toista erää jäljellä.

jjoni

Jokerit, Detroit Red Wings
Zetterberg ohjaa Kronwallin kudin verkkoon ja Red Wings siirtyy 2-1 johtoon, kun viitisen minuuttia ottelua jäljellä.

Ja Helm 3-1.

FiFi93

Ja Helm illan toisellaan 3-1. Hyvää yötä ja uutta vuotta kaikille.

Footless

Toronto Maple Leafs
Leafs voittaa Bruinsin rankkareilla 4-3. Rankkareissa Leafsille osuvat Santorelli ja Kadri, Bruinsin ainokaisen teki Krug.

Järvenpää

Ässät, Wild, Suomalaiset NHL:ssä
Katos, katos. Rendulic näyttää tehneen maalin Phillyn verkkoon.
Olin niin häkeltynyt Starsin murskatessa Coyotesia, että jäi muiden pelien seuranta sivuseikaksi. Jokipakka ei ollut tänään Starsin kokoonpanossa, mutta "kärppä" Lehtonen pelasi kauden 3. Nollapelinsä 30:llä torjunnalla. Se oli myös NHL -uran 30. nolla Karille. Vähintäänkin vakuuttava esitys Tähti-porukalta kokonaisuudessaan. Tuolla tasolla, kun pystyisi pelaamaan runkosarjan läpi, pudotuspelipaikka olisi selviö.

Ralph

Ryan O'Reilly ratkaisee jatkoajan lopulla ja kaksi pistettä jää Avalanchelle, yksi Flyersille. Rendulicin Borna tosiaan paukautti toisessa erässä maalin, pelasi muutenkin eniten toistaiseksi NHL:ssä.