Jukurit mediassa

  • 542 599
  • 2 346

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Hiltunen saa uskoa ja toivoa mitä haluaa mutta jos Jukurit ei voita tällä kaudella mestistä ja nostetaan silti liigaan niin samanlainen kabinetti-jukurit leima tulee kun sportillekin.
 

karate Mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HardCore Hooligan
Hiltunen joko valehtelee tai on hölmö. Vaikea sanoa kummasta on tällä kertaa kysymys.

Paljon on vielä työtä tehtävänä, mutta kuitenkin mestaruus voitetaan ja auditoinnitkin klaarataan, kun nyt se paljo työ tässä parissa kuukaudessa tehdään? Talousalueen kokoa kasvatetaan 50%, Jukureiden rahoituspohjaa laajennetaan moninkertaiseksi, yleisökeskiarvoa lisätään tuhannella. Joopa joo. Höpöhöpö.

Jukurit ei pelaa liigaa 2016-2017. Otan todella ilomielin vastaan vetoja aiheesta. Isojakin. Lisätiedot YV:llä.
 

paraspelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Jukurien viestintä"tiimi" on kutistunut jo kahteen henkilöön. Jos uusia vapaaehtoisia ei hakuajan sisällä ole imestynyt, niin ei tässä nyt enää sitten muita vaihtoehtoja ole kuin se ulkopuolisen ammattilaisen palkkaaminen. Eilisen pelin lopputulostakaan ei ole saatu naamakirjaan ärjäistyä...
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Jukurien viestintä"tiimi" on kutistunut jo kahteen henkilöön. Jos uusia vapaaehtoisia ei hakuajan sisällä ole imestynyt, niin ei tässä nyt enää sitten muita vaihtoehtoja ole kuin se ulkopuolisen ammattilaisen palkkaaminen. Eilisen pelin lopputulostakaan ei ole saatu naamakirjaan ärjäistyä...

Joo kyllähän tuossa jotain olisi tapahduttava ja mielellään aika nopeasti. Ammattilainen tai ei, mutta joku vastuullinen tuohon hommaan olisi laitettava joko sitten nykyisistä tai ihan uusi. Yhdelle kokonaisvastuu mediasta, että joka pelistä tulee vähintään kaikki tarvittava ja mielellään ylimääräistäkin kaikille seuran kanaville. Vastuuhenkilö sitten voisi jakaa näitä peliraporttien ym. tekemisiä "vapaaehtoistyöläisille", mutta pitäisi kuitenkin palikat käsissään että ne myös tehdään ja julkaistaan. Jos koko ryhmä on näitä "vapaaehtoistyöläisiä" niin näitä unohtamisia tahtoo tulla aina. Ja eipä nuo viime pelien raportitkaan kovin isoja hurraahuutoja aiheuta.. Jukureilla olisi nyt sellaiset työkalut kunnollisen ja laajan median rakentamiseen (face, twitter, nettisivut, mediakuutio, MAMK), että sääli jos tätä ei käytetä tehokkaasti hyväksi. Säästää pitää, mutta onko tämä oikea paikka säästää näin paljon?
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Pendo avaa hienosti Länsi-Savon kolumnissaan yhden Jukureiden pelipäivän (ke 26.11. Kajaani). Kannattaa lukea. Tätä(kään) ei tule aina miettineeksi:
"1:23 Takaisin Mikkelissä ja kävellen kotiin. Pitkä päivä takana, ei voi kun ihailla pelaajia. Ne vaan jaksaa ja osa menee aamulla vielä kouluun tai töihin."

Linkki Länsi-Savon kolumniin: http://www.lansi-savo.fi/urheilu/antti-pennanen/pelipaiva-234985
 

paraspelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
2) Muutosta on tapahduttava, mutta sen on minusta tapahduttava siellä ylempänä eikä somepäivittäjässä. Meillä on jo kokopäiväinen markkinointiäijä, ei siihen yksinkertaisesti mahdu näinä aikoina toista täyspäiväistä tiedottajaa. Pöyhösestä taas ei ole tiedottajaksi eikä miksikään muuksikaan, joten eikö olisi järkevämpää uudistaa koko kalusto.
Tästähän me kovasti riitelimme while ago, ja nyt on laitettu hommat pyörimään toimistolla. http://www.jukurit.fi/fi/page/3?newsitem=336

Tämä oli just eikä melekeen se siirto, jota olen odottanut ja toivonut. Suorastaan täydellinen haku. Pöyhönen sitten näköjään jatkaa tehtävässään, jatkakoot jos kerta molemmille palkanmaksu onnistuu. Mutta kyllä tää oli hieno askel oikeaan suuntaan. Ensivaikutelmalta uusi vahvistus vaikuttaa loistavalta kombinaatiolta ammattimaisuutta, nuorekkuutta, innokkuutta ja viimeisenä, muttei edelleenkään mielestäni vähäisimpänä, paikallisuutta. Kyseisellä uudella vahvistuksella on ihan varmasti näkökantansa myös niihin kuuluisiin Jukurien viestintätouhuihin ja toivottavasti uskaltaa sanoa suorat sanat nössö-Pöyhösille sun muille siitä, että nyt on saatava hommia silläkin puolella Liigakuntoon.

Niin, ja plussat jälleen kerran Pendolle. On se hienoo miten tässä maassa on edes muutamia jääkiekon asiantuntijoita joilla se intohimo on niin kova että jopa kannattajille jaksetaan avata pelin ja lajin "saloja". Saati sitten kun mietitään sitä työmäärää, jonka Pennanen käyttää itsensä kehittämiseen valmentajana ja ihmisenä.
 

paraspelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Koko syksynhän tämä uusi assari on toimistolla touhunnut. Tiedottaminen asiasta vähän jostain syystä vierähtänyt..
Jaa, enpä tiennyt. Enkä myöskään arvannut, että täällä ilmotettaisiin asiasta muodossa "koko syksynhän".

Meinaan vaan, kun niin mielettömät määrät sitä parranpärinää oli tämän aihealueen asioista, että olisi luullut tästä pestistä tietäneiden (ilmeisesti kaikki muut paitsi minä) ilmoittaneen asiasta ihan näin palstallakin. Jukurit tarvitsee rankkaa brändinpuhdistustyötä ja se on onneksi tajuttu ja käyty (toivottavasti) toimeen.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Meinaan vaan, kun niin mielettömät määrät sitä parranpärinää oli tämän aihealueen asioista, että olisi luullut tästä pestistä tietäneiden (ilmeisesti kaikki muut paitsi minä) ilmoittaneen asiasta ihan näin palstallakin.

Eiköhän näiden tiedottaminen pidä hoitaa muualla kuin keskustelupalstoilla.. (*hymiö*) No pääasia, että edes nyt. Sitä en tiedä, jos nyt ovat hänet palkanneet ihan pysyvästi. Silloinhan tämän viivyttelyn julkaisemisessa jotenkin ymmärtää.
 

paraspelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
No ainakin tänään oli myyty sen verran pitkä mainos, ettei sellaista olisi Pekka Pöyhönen pystynyt myymään märimmissä unissaankaan. Ja tänään oli myös kyseinen tyttö kuuluttajan penkillä. Kysyn tosin, miksi helvetissä.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Tämä ei ole ehkä ihan tarkalleen tämän ketjun asia, mutta tehkää nyt ihmeessä jotain sille MestiTV:n kuvaukselle, tai pakottakaa edes sen kuvaaja itse katsomaan aikaansaannoksensa. Entinen, ehkä paras lähetys on tätä nykyä kelvottomin, Siis todella surkea, zoomi edes takaisin, kamera heiluu jne.
En aivan varmasti tilaa sitä tuotetta enää tällä kaudella.
Tämän purkauksen ajatuksen sain kun katselin sunnuntain ratoksi Mestiksen maalikoosteita. Riittää jo tajuamaan tuon tuotteen laadun kun aikaisee vaikka Jukurit-KooKoo koosteen.
Katsoin ensin tuon edellämainitun ja perään Jyp-Akatemia - Jukurit. Tasoero noissa koosteissa on vain noin valovuoden mittainen.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
tehkää nyt ihmeessä jotain sille MestiTV:n kuvaukselle, tai pakottakaa edes sen kuvaaja itse katsomaan aikaansaannoksensa. Entinen, ehkä paras lähetys on tätä nykyä kelvottomin, Siis todella surkea, zoomi edes takaisin, kamera heiluu jne.

Heh, aivan saman huomasin perjantaina, kun lähetystä Kalevankankaalta katselin eli kuvaus oli ihmeellisen heiluvana ja haparoivaa. Ei tuo nyt katselukelvotonta ollut, mutta ihan selvästi havaittavaa.
 
Suosikkijoukkue
Päätykatsomoiden kiekko-oraakkelit
Jukureiden pitkäaikaisen oppilaitosyhteistyön reunaehtona ja lähtökohtana on, että opiskelijat tekevät käytännön tuotantotyön. Kaikesta harjoittelusta, valmisteluista ja jatkuvasta ohjauksesta huolimatta tekijä on silti kyseisiä taitoja opetteleva opiskelija. Opiskelijoita on eri tasoisia samalla lailla kuin pelaajiakin, kaikki eivät ole eikä kaikista tule ykkösylivoimaa pyörittäviä samettikätisiä kultakypäriä. Pennanen voi penkittää heikosti suorittavan pelaajan, mutta opiskelun ja oppimisen tarkoituksena on antaa kaikille mahdollisuus näyttää osaamisensa. Ongelmat ovat tiedossa: Kuvauksen tasossa on ollut selkeästi enemmän heittelyä kuin aikaisempina vuosina. Ongelmien syyt ovat kyllä tiedossa ja niihin on puututtu jo ennen tänne postattuja viestejä. Kiekkojargonia käyttäen työtä laadun parantamiseksi tehdään joka viikko. Ilman selittelyjä virheitä on tehty ja pahoittelut niistä tuotantotiimin puolesta.

Tekemisen yleisestä kelvottomuudesta olen eri mieltä palstaveli Murkulan kanssa. Olen katsonut kaikkien joukkueiden ottelulähetyksiä tälläkin kaudella ja yllä mainituista puutteista huolimatta niin Jukureiden ottelutapahtuma median käytön osalta kuin Elisa Viihteen tuotantopakettikin sijoittuu teknisesti ja sisällöllisesti tämän sarjan kärkipäähän.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Olipa asiallinen vastaus, kiitos siitä.

Kuten sanoin, niin mitenkään katselukelvoton ei streami ollut vaan kaukana siitä ja edelleen Mestiksen parhaimmistoa. Ehkä juuri siksi tuo kameran heiluminen pomppasikin silmille, kun muutoin on tottunut tasaiseen laatuun Mikkelin MestisTV:n osalta. Tsemppiä kuitenkin tekijätiimille.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Minä olen katsellut tänä vuonna lähetykset Kajaanista, Vantaalta, Jyväskylästä, Keuruulta, Heinolasta, Savonlinnasta ja Mikkelistä. Kouvola, Turku ja Lempäälä siis puuttuvat arvosteltavista paikoista. Turusta en katso kun en voi sietää selostajaa, Kouvolassa on tuote koosteiden puolesta kunnossa ja Lempäälästä nyt en osaa sanoa. Kajaanissa puuttui selostus ja tilalla oli todella rasittavat katsojien sönkötykset, Savonlinnassa selostaja jakaa jäähyjä vierasjoukkueelle jatkuvasti. Heinolasta ja Keuruulta en keksi valittamista, mutta Akatemian sekä KiVan lähetykset ovat selostajaa myöten hemmetin hyvät.
Jukureiden lähetyksessä suurin ongelma ei ole edes kuvan heiluminen vaan järjettömät kameravaihdot ja kiekon puuttuminen kuvasta. Väitän, että minkään muun paikkakunnan lähetyksessä ei ole kiekko yhtä usein hukassa kuin Mikkelissä.

Vasen pakki aukoi tilannetta, jonka oikeastaan tiesinkin. Kun pelaajiin verrattiin niin minäkin voisin sen verran todeta, että kiekkoilija joka ei ole taitava, keskittyy perusasioihin ja pyrkii tekemään ne mahdollisimman hyvin. Nämä heikomman aineksen opiskelijat voisivat sitten aloittaakin siitä, että kuva on tasainen ja siinä on kiekko. Sitten voi lisäillä niitä kameravaihtoja ja zoomeja kun alkeet ovat kunnossa.

ps. opiskelin itsekin insinörtiksi Mikkelissä joten ei ole hankala ymmärtää millaisia eroja on opiskelijoiden välillä.
 
Viimeksi muokattu:

dexter__35

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Anaheim Ducks, sekä paikalliset.
Tänä vuonna ongelmana on se, että kuvauskurssille on päätynyt opiskelijoita ketkä eivät ole käyneet ks. aiheen peruskurssia. Kaikki ei näitä toki ole, mutta noin puolet, joten jo pelkästään tänä vuonna ovat kuvaamisen laatu heittellyt paljon. Kuulemma toki kielimuuriakin on ollut työryhmän kesken...
 
ps. opiskelin itsekin insinörtiksi Mikkelissä joten ei ole hankala ymmärtää millaisia eroja on opiskelijoiden välillä.
Tänä vuonna ongelmana on se, että kuvauskurssille on päätynyt opiskelijoita ketkä eivät ole käyneet ks. aiheen peruskurssia.
Sisäänhän pääsee lähestulkoon kun osaa kirjoittaa nimensä oikein. Ja opinahjojen rahoitusmallihan takaa sen että uloskin pääsee samalla osaamistasolla. Mutta hyvää tuotantoahan mikkelissä on nähty kaikin puolin. Ei muualla päästä lähellekään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös