Antti-Jussi Niemi – Isäntä

  • 44 041
  • 113

Varis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EK65
Mies, myytti ja legenda on pelikentiltä poissa. Ura oli pitkä ja hieno, mutta äijä itse vielä hienompi. Aju opetti Karlssonin pelaamaan ja pystyi tekemään maalin aina kun halusi. Yleensä halusi vain kerran kaudessa, mutta se kertoo ainoastaan nöyrästä ja vaatimattomasta luonteesta.

Iso kiitos, syvä kumarrus.
 

Freebird

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, Jokerit, SaiPa
Kiitokset Isännälle 11 Jokeri kaudesta. Välillä vihasin ja välillä rakastin. Hyvää jatkoa tulevaisuuteen. Toivottavasti jääkiekon parissa jatkat elämääsi.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
AJ olisi halunnut vielä jatkaa jollakin tasolla lätkää, mutta ehkä hyvä näin. Kiitos Isäntä ikimuistoisista hetkistä sekä maajoukkueessa että Jokereissa.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Olisi ansainnut kunniakierroksen vikassa runkkarimatsissa viime kaudella! Viimeinen dynastianarri laittoi siis hokkarit kuivumaan. Niinpä on aika sanoa "KIITOS!" ja kumartaa niin että alemmas ei taivu.

Narriuden syvimpiä olemuksia on kujeileva asenne elämään, ja Ajulla tätä löytyy suorastaan ottomainen määrä. Tekisi mieli sanoa, että paita kattoon, mutta katsotaan nyt.
 

Detritus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit-vuodesta 1972, KiVa.
Ikijokeri jos kuka, vaikka pitkään Frölundassa viihtyikin. Parhaimmillaan aivan loistava oman pään luuta. Maalintekijänäkin omaa luokkaansa - ainakin kun muistellaan sitä ikimuistoista parifinaalia Tsekkiä vastaan. AJ viimeisteli kylmän viileästi kaksi Suomen neljästä maalista toisessa loppuottelussa. Maailmanmestaruuteen ei sitten riittänyt, mutta sehän ei ollut Isännän vika.

Hieno pelaajaura, ja kommentaattorin ura on hurjassa nousukiidossa! Kiitos Antti-Jussi Niemi!
 

attendo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hyvinkään Ahmat
Olymppiahopeaa, kolme mm-hopeaa ja kaksi mm-pronssia, kaksi suomenmestaruutta ja muutama himmeämpi mitalli ja ruotsinmestaruus. On Isäntä jotain tehnyt kaukalossa oikein. Kiitos kaikesta ja hyvää jatkoa elämään.
 

Wildcard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Hattua päästä ja kummarus syvään KIITOS AJ. Ei ollut turha kaveri tämä AJ meriittilista kertoo paljon mm. juuri tuo Torinon hopea.
 

Fordél

Jäsen
Ikävä uutinen. Elättelin vähän toiveita, että A-J olisi vielä pystynyt jatkamaan hienoa uraansa. Toki se olisi todennäköisesti vaatinut pelaamista Suomessa toisessa seurassa kuin Jokereissa, mutta se olisi suotu hänelle mieluusti. Toivottavasti kropan kunto ei estä normaalia elämää "siviilissä", jonne A-J:lle lykkyä!
 

Captain K

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Vaikuttaa erittäin hienolta mieheltä ainakin Viasatin tämän kauden Jokeri- matsien perusteella missä ollut kommentoimassa Mäkisen kanssa. Hattu pois päästä, huikea ura!
 

Ole Fart

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
AJ on tyylilleen uskollinen katsomon puolellakin. Mäkinen tekee peliä ylhäällä ja AJ varmistaa selustan taaempana. Pakko sanoa että en kyllä arvannut miten tyylikkäästi kommentointi sujuu. Liekö tuossa uusi ura aukeamassa?
 

Loorz15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit | Huuhkajat | Teuvo Teräväinen
Iso kiitos, syvä kummarrus! Erittäin hieno mies ja todellinen Jokerin luonne! KIITOS Isäntä #7!
 

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
Kiitos Antti-Jussi kuluneista vuosista. Muistan vieläkin sen päivän kuin eilisen, jolloin nuori poika Niemi pelasi finaaleissa kuin mies Waltteri Immosen vierellä.
 
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
Ehkä parempi näin. Pelasipa viimeiset pelinsä sitten Jokeripaidassa mikä on tietenkin aina hyvä asia. Niemi on ollut positiivinen yllätys Viasatin kommentaattorina. Lienee Niemen syytä vähän kiitellä Jokerifanejakin kun kesällä saadun hehkutuksen myötä varmasti Viasat Niemen miehistöönsä otti. Kiitosta vaan Isännälle.
 

Luotain

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Täältä myös hatunnosto AJ:lle. Aikanaan arvostettava vastustaja, nykyään aivan timanttinen kommentaattori.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Tavallaan sääli, että hienon uran loppu ei ollut aivan elokuvatyylinen. Varmasti mukavampi olisi ollut lopettaa parempaan kauteen joukkueen näkökulmasta tai vähintään siirtyä taustalle omaehtoisesti. Mutta tätähän tämä on. AJ:n ura oli täynnä vaikeuksia ja huippuhetkiä, usein sai kirota ja usein rakastaa, mutta ikijokerit tuo on. Hattu päästä, näitä pelaajia ei ole ikinä liikaa tai yleensä edes tarpeeksi.
 

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
Luulen, että Jokerit jäädyttää Niemen paidan, mutta ei ihan heti. Niemen jokeriura olisi sen ansainnut.
 

Waqu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Dallas Stars
Niin se aika vaan rullaa. Vastahan AJ Niemi lähti hyvien liigakausien ja maajoukkuepelejen jälkeen kokeilemaan siipiään NHL:ään ja nyt jo lopettaa. Aika menee nopeasti, lisäksi Selänteet on sekoittaneet sisäisen hokikellon kun pelasi niin pitkään.

Oli kyllä kova äijä maalilla ja muutenkin "sympaattinen" kaveri. Ei ehkä sanan varsinaisessa merkityksessä, mutta uhrautuva soturi ja varmasti kopissakin arvostettu pelaaja. Harmi, että loukkaantumiset söivät sen parhaan terän urasta jo kovin aikaisin. Respectit AJ:lle!
 

pappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hieno Jokeri ura takana. Niemihän pelasi ensimmäisen liiga pelin Jypin paidassa.
 

Varis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EK65
Näinkö oli? Itse en sellaista muista, voisitko hieman valottaa.
Ihan arvalla mennään, mutta olisiko ollut se keissi, kun Jokerit unohti pelipaidat kotiin ja joutui aloittamaan matsin väärinpäin käännetyillä JYP-paidoilla? En yhtään kyllä muista että osuiko tuolle oikealle kaudelle.
 

pappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kyllä se niin meni kuten Varis tuossa totesikin. Jokerit unohti Niemen ekassa liiigamatsissa Jyväskylässä omat paidat Helsinkiin ja pelasi ekan erän Jypin muistaakseni vieras paidossa Jypiä vastaan.
 
Viimeksi muokattu:

Waqu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Dallas Stars
Kiitos selvennyksestä!
Muistelin tuosta kun Varis yllä sanoi, että tällainen joskus tapahtui, mutta yhtään en pystynyt kautta ajoittamaan.
Kuitenkin voidaan puhua kokemukesta JYP-paidassa ;)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös