Juhamatti Aaltonen Helsingin Jokereihin!

  • 268 675
  • 973
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jännä että täällä nuristaan edelleenkin samoista asioista. Kysyn ihan vilpittömästi, kuinka monelle Jokerikannattajalle tuli yllätyksenä se että Aaltonen on sellainen kuin on? Omasta mielestäni kun sen ei pitänyt enää tässä vaiheessa olla kenellekään yllätys kun Aaltonen kuitenkin on jo kymmenisen vuotta jauhanut pääsarjatasolla ja maajoukkueissa.

Aaltonen on aina ollut pelaaja joka tekee kentällä ei niin perinteisiä ratkaisuja. Joskus ne onnistuu, melko usein ei. Onnistuessaan ne ovat usein highlight-kamaa, epäonnistuessaan tuottavat vastustajalle vähintään ylivoimahyökkäyksen. Aaltonen on aina ollut hyvä pisteiden tekijä muttei koskaan ihan sarjansa ehdotonta kärkeä (sitä yhtä maalipörssin voittoa voitaneen pitää säännön vahvistavana poikkeuksena). Hänen pelaamisensa näyttää ylimieliseltä ja löysältä mutta todellisuudessa Aaltonen on esimerkiksi puolustusmoraaliltaan erittäin hyvä. Aaltonen menettää usein kiekkoja kikkaillessaan mutta huomattavan usein hän myös nappaa sen heti takaisin itselleen. Aaltonen on taiteilija. Ei häntä saa oikein kirveelläkään antamaan helppoa kahden metrin syöttöä kaverin lapaan. Kyllä hän sen syötön antaa mutta vasta sitten kun on saanut ainakin yhden vastustajan pistää vipuun. Tässä kohtaan onkin se miinuspuoli kun se vastustaja ei menekään harhautukseen niin Aaltonen sai kikkailullaan helpon tilanteen muuttumaan omalle joukkueelle vaikeaksi.

Ja uskokaa pois, kun pleijarit alkavat, Aaltoselta löytyy vielä lisävaihteita runkosarjahöntsäilyyn verrattuna. Hän haluaa ratkoa ja hän haluaa voittaa. Ja pleijareissa ylimääräiset kiemurat jäävät vähemmälle.
 
Viimeksi muokattu:

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mielenkiintoista, että JMA:ta pidetään käytännössä paskana ja laiskana lapamatona ja kun pisteitäkään ei ole kertyny ku 0,7/peli tahdilla, on mies käytännössä turha. KHL, NHL, Liiga ja SHL yhteenlaskettunakaan ei tällä hetkellä ole ku 33 kaveria, jotka on piste/peli tahdissa. KHL:ssä heistä on 13. Aaltonen on joukkueensa neljänneksi paras pistemies P/O-tilastolla mitattuna eikä yksikään tappio ole ollut Aaltosen niskassa vaan koko joukkueen löysäilyn tulosta.

Aaltonen oli hyvä alkukaudesta, jolloin teki myös noin 80% pisteistään. Sen jälkeen on ollut pisteiden valossa todella hiljaista. Silloin sanoin täällä itsekin, että aivan sama miltä esitykset muuten näyttää, kunhan pisteitä tulee. Ja sillon olin tyytyväinen, koska Aaltonen oli tehokas. Tehoton Aaltonen taas on hyödyllisempi joukkueelle katsomon puolella kuin kentällä. Muistin virkistämiseksi kuitenkin, kun otit noi pistekeskiarvot:
yhteensä 35 peliä, 7+18=25 pistettä, 0,71 p/o
15 ensimmäistä peliä, 4+12=16, 1,07 p/o
20 viimeisintä peliä, 3+6=9, 0,45 p/o
Ei vaadi suurtakaan Einsteinia kertomaan, että taso on tippunut ja paljon. Tai vaihtoehtoisesti 15 pelin suonenvedon jälkeen löytynyt oma taso, kuka tietää. 0,45 p/o ei ole mikään karmea tilasto, mutta ykkösketjun laiturille ei myöskään hyvä. Voinee sanoa maksimissaan kohtuullinen.

Pistekeskiarvon tippumisen lisäksi on peliesityksissä ollut selkeä ero. Alkukaudesta Aaltonen haki ratkaisuja ja yritti, mutta viimeset 15-20 peliä on ollut vain halutonta surffailua, joissa neppaillaan naurettavan helpoissa paikoissa kiekkoa vastustajan lapaan. Epäonnistua saa, jos yrittää ratkaisevia syöttöjä, mutta on pelkkää tyhmyyttä syöttää e-junnujen syöttökovuudella suoraan 2 metrin päässä olevan vastustajan lapaan. Vieläpä usein samassa vaihdossa toistaen tempun 2-3 kertaa.

Siinä olet oikeessa, että yksikään tappio ei ole suoraan Aaltosen syytä, mutta joukkueurheilussa hyvin harvoin voidaankaan tappiosta syyttää vain yhtä pelaajaa, joten sinänsä koko kommentti on saivartelua. Sen sijaan pelit nähneenä voi aivan hyvin sanoa, että Aaltonen on kyllä tehnyt oman ketjun pelinsä ja voittamisen joukkueelle vaikeammaksi, kun ei viitsi edes yrittää ja sitäkautta saanut ketjun tehot häviämään.

Jännä että täällä nuristaan edelleenkin samoista asioista. Kysyn ihan vilpittömästi, kuinka monelle Jokerikannattajalle tuli yllätyksenä se että Aaltonen on sellainen kuin on? Omasta mielestäni kun sen ei pitänyt enää tässä vaiheessa olla kenellekään yllätys kun Aaltonen kuitenkin on jo kymmenisen vuotta jauhanut pääsarjatasolla ja maajoukkueissa.

Ja uskokaa pois, kun pleijarit alkavat, Aaltoselta löytyy vielä lisävaihteita runkosarjahöntsäilyyn verrattuna. Hän haluaa ratkoa ja hän haluaa voittaa. Ja pleijareissa ylimääräiset kiemurat jäävät vähemmälle.

Vaikka Aaltosen löysäily ei olisi yllätys, niin tarkoittaako se sitä, että se pitäisi siinä tapauksessa myös hyväksyä? En ymmärrä enkä hyväksy. Mulla on aivan täysi oikeus nurista haluttomasta neppailijasta joukkueessa ja sellaisia en kovin mielelläni jäällä katsele omassa joukkueessa. Jokaisella pelaajalla on joskus huonoja ja haluttomia iltoja, mutta nyt Aaltosella on niitä ollut jo yli puolet kauden peleistä. Sillon kun Aaltosta kiinnostaa, on se taas yksi tärkeimpiä pelaajia joukkueessa. Sitä mä vaadin nähdä enemmänkin.

Aaltoselta saattaa löytyä lisää vaihdetta playoffeihin. Tai sitten ei. Mutta sitä ennen joukkueen pitäisi selvittää tiensä playoffeihin ja mielummin pelata vielä itselleen hyvät asetelmat ja kotiedun niihin. Kyllä ne pelaajat vaan joukkueeseen palkataan koko kaudeksi, eikä vain playoffeihin ja Aaltonen ei ole siinä mikään poikkeus. Tai jos vaan playoffit kiinnostaa, niin eikö se olisi oikeus ja kohtuus, että palkanmaksajaakin kiinnostaa maksaa palkka vain playoffeista?
 

Gemondo

Jäsen
Uskoisin että syy Aaltosen saamaan kritiikkiin on, ainakin omalla kohdallani, se että kun se pelaaminen on vaan niiiin saatanan turhauttavan näköistä. Kun kaikki näkee että potentiaalia olisi pelata kokonaisvaltaisesti paljon paremmalla tasolla kuin nyt on nähty.
Ja siinä kotisohvalle kun illalla innoissasi pääset koko päivän matsia odottaneena, saat katsella illasta toiseen että tämä Oululainen ei ole aivan samalla fiiliksellä itse peliin lähtenyt, vaan surffailee laiskasti pelin läpi ja tuntuu odottelevan pääsevänsä itse sinne kotisohvalle. Kyllähän se vituttaa. Pellaajilta kun on omasta mielestäni lupa odottaa hieman asennetta edes 30 kertaa kaudessa.

Mulle tuppaa tulemaan JMA:n peliä katsellessa aina sellainen fiilis että tekisi mieli käydä läpsäyttämässä avarilla sitä poskelle ja sanoa että "yritä edes!, "pelaa vittu!" tai "jos ei kiinnosta niin painu himaan pilaamasta kaikkien muidenkin iltaa!".

Olkoot vaikka kuinka artisti ja taiteilija*, niin silti tämä kyseinen kaveri saa oman vitutuskäyräni nousemaan lähes illasta toiseen.
(*Pidän itsekkin erilaisista pelaajista ja persoonista kaukaloissa mutta yleensä niistäkin näkee että jääkiekko on heille rakas laji, Aaltosta katsellessa vain tulee väkisin fiilis että kaikki tekeminen luistimet jalassa on vain pakkopullaa ja pelikello laskee aikaa jolloin pääsee himaan.)

PS. Playoffit ja game7. tiedetään, sitä odotellessa. Tosin ihan henkeäni pidätellen en Aaltosen tulevia urotekoja kevään peleissä jaksa odotella.

PPS. Syön hatullisen poronpaskaa mikäli Aaltonen onnistuu joskus (tavoittelemansa?) vakituisen pelipaikan valtaamaan NHL:stä.
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Kyllä tämän arvasi että itku alkaa jossain vaiheessa. Koittakaa nyt tajuta että tätä se on aina ollut tämän herran kanssa. Ei se muuksi muutu vaikka kuinka täällä itkisi.

Sitä jätkää ei vain yksinkertaisesti nappaa pelata tähän aikaan vuodesta. Onhan se vähän sääli joo, mutta ei mahda mitään. Ja mistä sitä tietää että kun se himmailee nyt, niin sitten on extra-latausta keväällä. Voihan olla että hyvät otteet keväällä ovat perustuneet juuri tähän ilmiöön. Kun muilla pelaajilla on energiatasot luokkaa x, niin Juhilla on vielä hyvin virtaa jäljellä? Mistä sitä tietää, että jos pelaisi nyt täysillä niin olisi paukut loppu kun tosipelit alkaa. No, keväällä ollaan viisampia.
 

Varis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EK65
Sitä jätkää ei vain yksinkertaisesti nappaa pelata tähän aikaan vuodesta. Onhan se vähän sääli joo, mutta ei mahda mitään. Ja mistä sitä tietää että kun se himmailee nyt, niin sitten on extra-latausta keväällä.
Outoa. Mun mielestä JMA on ollut hyvä Pikku-Hakin paluun jälkeen ja nostanut selkeästi tasoaan muutaman viikon takaisesta. Slovaniakin vastaan sai hajotettuun LoKoMoon vähän eloa omalla tekemisellään, vaikka yhden maalin saakin ottaa piikkiinsä. Eihän se puolustaa jaksa vieläkään, mutta hyökkäyspäähän on parantanut. Kun joku saisi vielä Kapasen pelaamaan edes melkein omalla tasollaan hyökkäyspäässä, niin voisi alkaa ykköseltäkin odottaa taas tehoja.
 

Loorz15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit | Huuhkajat | Teuvo Teräväinen
Kevät sitä, Playoffit tätä...vähän ihmettelen sitä kun täällä ennustetaan miten JMA kuin taikaiskusta muuttuu supermieheksi playoffeissa. Kun Aaltosen statseja katsoo menneiden vuoden playoffeista, niin ei ne nyt mitenkään häikseviä ole, viime kevättä lukuunottamatta. En siis väitä että tilastot olisi mitenkään huonoja, mutta ei todellakaan mitään ihmemiehen tekoja. Jos vaikka katsoo 5 viimeisintä playoff kevättä Aaltoselta:

Kärpät 08-09: 15peliä 3+6=9
Metallurg Magnitokorsk 10-11: 20peliä 6+3=9
Metallurg Magnitokorsk 11-12: 8peliä 1+2
Rögle (karsintasarja) 12-13: 10peliä 3+2
Kärpät 13-14: 16peliä 8+7=15

Ihan ok pisteet, joo, mutta en lähtisi väittämään mitenkään huikeaksi kevään pelaajaksi pelkän viime kevään perusteella. Maajoukkueessakin muistuu yksi maali mikä tuli isossa pelissä (Sotshissa venäjää vastaan).
Sen verran täytyy kyllä sanoa että itse diggailen kyllä Aaltosesta varsinkin sillon kun peli kulkee, enkä myöskään revi pelihousujani jos laiskalle päälle sattuu. Tykkään tuon kaltaisista pelaajista (Leino, Karlsson, Ovechkin) muutenkin ja tiesin mitä odottaa Juhikselta. Mutta kuten charger sanoi niin keväällä ollaan viisampia.
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Se että tuleeko pisteitä on sitten oma lukunsa, mutta kyllähän JMA:n keskittyminen kevään peleihin on ollut yleensä aivan eri luokkaa kuin runkosarjassa. Turhia kiemuroita nähdään vähemmän ja kaikki tekeminen on tapissa. Pelissä pitää olla panosta niin Aaltonen syttyy.

Mutta joo, aika turha tätä nyt on tämän enempää hehkuttaa. Keväällä se sitten nähdään miten käy. Tähän asti kuvio on mennyt näin, mutta eihän sitä voi tietenkään 100% varmaksi sanoa että näin käy myös jatkossa. Juhi on mieliala-pelaaja.
 

S Gagnon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Rangers FC, HJK
Se että tuleeko pisteitä on sitten oma lukunsa, mutta kyllähän JMA:n keskittyminen kevään peleihin on ollut yleensä aivan eri luokkaa kuin runkosarjassa. Turhia kiemuroita nähdään vähemmän ja kaikki tekeminen on tapissa. Pelissä pitää olla panosta niin Aaltonen syttyy.

Mutta joo, aika turha tätä nyt on tämän enempää hehkuttaa. Keväällä se sitten nähdään miten käy. Tähän asti kuvio on mennyt näin, mutta eihän sitä voi tietenkään 100% varmaksi sanoa että näin käy myös jatkossa. Juhi on mieliala-pelaaja.

Toisaalta täytyy JMA:ta voida kritisoida kun ei pelaa hyvin. Käsittääkseni pelaa isoimmalla hintalapulla, joten kyl mä odotan enemmän häneltä kun esim Mäeltä. Voi hyvinkin olla et parantaa keväällä, mut ei se poista sitä tosiasiaa et paremmin voisi nyt pelata.
 

Masentaja

Jäsen
Aaltonen pelaa Jokerien 1.kentässä. Sen takia nykyesitykset ei ole milläänlailla hyväksytyttäviä. Iha jäätävää kuraa on ollut JMA:n, kuten koko ykkösen esitykset peleissä viimeaikoina. 1. pitäisi olla se syömähammas, ei tuollainen surffilauma. Ei mulla muuta. Niin kauan kun katsomossa tulee enemmän niitä "mitä vittua jma"-reaktioita kuin "wau"-reaktioita tai "JEEE"-reaktioita, niin JMA on epäonnistunut. Ei tuosta kukaan mitään taklauskonetta odottanut, mutta vois joskus edes kokeilla.
 

Hockey#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Aika monta Jokereiden peliä olen tällä kaudella nähnyt ja pakko sanoa, että Aaltosen peli on näyttänyt välillä poikkeuksellisen haluttomalta. Varsinkin sen jälkeen kun Hagman loukkaantui ja tilalle tuli Huhtala. Pelityylihän on vuodesta toiseen ollut sama, mutta jotenkin olemus kentällä on muuttunut turhautuneeksi. Saattaa lähteä kesken hyökkäyksen vaihtoon jne..

Pleijareissa ja maajoukkueessahan Aaltonen on eri mies kuin normaali runkosarjan pelissä, mutta ei se sitä tehokkaaksi tee. Nöyryyttä tekemiseen tulee reilusti lisää, mutta ei se tehokkuus siitä ainakaan kasva. Kun pelisilmä ei ole ihan parhaasta päästä niin helpolla jää pelin ulkopuolelle. Se näyttää sitten surffailulta, mutta sitä se ei välttämättä ole. Ainakin Kärpissä puolustuspelaaminen oli vähintäänkin riittävällä tasolla. Eli saatte pleijareihin pelaajan joka kyllä yrittää, mutta mitään takuita sille, että loistaa ei ole.
 

fakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL/Liiga/KHL
Hagman - Kapanen - Aaltonen ketju pitäisi rikkoa, kuten viime pelissä se rikottiinkin. Omark - Koukal - Aaltonen kolmikko oli mielestäni ihan toimivaa ja onhan toi hienoa katsoa Omarkia ja Aaltosta samassa ketjussa. Moses on paljon suoraviivaisempi ja maaliahneempi kuin Aaltonen, joten en pidä yhtään pahana kokeilla ykkösketjua muodossa Hagman - Kapanen - Moses ja kolmosketjua Omark - Koukal - Aaltonen.

Alkukaudella ykkösketjun peli toimi ja tulosta syntyi, ehkä mukana oli hieman onneakin (Hagmanin maalitehtailu oli sitä luokkaa, että tuskin kukaan uskoi) ja en pidä yhtään yllätyksenä, että taso on nyt laskenut. Tosin onhan Hagman kärsinyt loukkaantumisesta ja Aaltonen oli yllättävän pitkään kipeenä. Jokereiden kakkosketju on koko kauden ollut sellaista ketjurulettia, että vakiintumista ei näy - tosin eipä taida olla tarkoituskaan, kun joukkueessa on yksi-kaksi hyökkääjää liikaa.

Ja jos puhutaan epäonnistujista, niin itse nostan mielummin esille Johan Harjun kuin Juhamatti Aaltosen. Aaltonen on Jokereiden paras suomalainen pelaaja ja parhaimmillaan koko joukkueen paras, joten eiköhän nyt olla vain tyytyväisiä, että Aaltonen valitsi Jokerit pienemmällä palkalla kuin muut KHL-tarjoukset isoimmilla palkkapusseilla.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Hagman - Kapanen - Aaltonen ketju pitäisi rikkoa, kuten viime pelissä se rikottiinkin. Omark - Koukal - Aaltonen kolmikko oli mielestäni ihan toimivaa ja onhan toi hienoa katsoa Omarkia ja Aaltosta samassa ketjussa. Moses on paljon suoraviivaisempi ja maaliahneempi kuin Aaltonen, joten en pidä yhtään pahana kokeilla ykkösketjua muodossa Hagman - Kapanen - Moses ja kolmosketjua Omark - Koukal - Aaltonen.
Ei, ei ja ei. Omark ja Aaltonen molemmat rakastavat kiekkoa liikaa. Taisivat olla yhdessä harkkapelissä yhdessä ennen kauden alkua ja se ei kovin kaksisesti mennyt. Bratislavassa tehty ketjumuutos oli toivottavasti pelkästään hetkittäinen herätys eikä mikään lopullinen päätös. Jos itse lähtisin ketjuja uudestaan rukkaamaan, niin vaihtaisin ehkä sentterit näissä ketjuissa päittäin. Saattaisi tuoda Kapasenkin peliin lisää ulottuvuuttta, kun on hiihdellyt viime pelit varjojen mailla tehojen puolesta.
 

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tänään Juhis ekassa erässä lomalla mutta vikat kaksi erää nosti tasoaan huomattavasti.

Viimeisen kympin aikana varmaan Jokereiden näkyvin pelaaja ja teki monta oikeaa ratkaisua.

HYVÄ JUHIS!
 

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tänään Juhis ekassa erässä lomalla mutta vikat kaksi erää nosti tasoaan huomattavasti.

Viimeisen kympin aikana varmaan Jokereiden näkyvin pelaaja ja teki monta oikeaa ratkaisua.

HYVÄ JUHIS!

Kerrotko vielä mitkä niitä hyviä suorituksia oli? Jalkakikalla vastustajan maalin taakse menettämään kiekko? Syöttöyritys kun pitäs vetää ja veto kun pitäis syöttää ja sillonkin se veto menee plekseihin? Toisessa ja kolmannessa erässä nähtiin taas sellaset perseennäytöt Juhikselta kun ei viittinyt yhtä vaivaista potkuakaan ottaa, että olis ylettänyt puolentoista metrin päässä hitaasti liukuvaan kiekkoon ja vastustajaan. Hyökkäyspäässä taas ei ollut yhdessäkään vaarallisessa tilanteessa mukana niin syöttäjänä kuin vetäjänäkään, vaikka välillä kiekkoa hautoikin lavassaan. Ainiin toisessa erässähän olikin se yksi maalillenousu pienellä kärkikikalla jonka jälkeen vetoyritys oli verrattavissa jotakuinkin 10 vuotiaan junnun ensimmäiseen kohotettuun rannariin. Tällä hetkellä noin viimeiseen 20 peliin Juhiksen kohdalla tiivistyy varsin hyvin sanat: täysin yhdentekevä turhake. Ja siksihän se vituttaa enemmän kuin monet muut turhakkeet, koska Aaltonen myös osaa pelata todella hyvällä tasolla ja on joukkueen ratkaisupelaajia sillon kun henkinen kapasiteetti vaan antaa siihen myöden. Niitä erikoisiltoja ei vaan ole kolmeatoista tusinassa. Hyvä jos edes yhtä.
 

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kerrotko vielä mitkä niitä hyviä suorituksia oli? Jalkakikalla vastustajan maalin taakse menettämään kiekko? Syöttöyritys kun pitäs vetää ja veto kun pitäis syöttää ja sillonkin se veto menee plekseihin? Toisessa ja kolmannessa erässä nähtiin taas sellaset perseennäytöt Juhikselta kun ei viittinyt yhtä vaivaista potkuakaan ottaa, että olis ylettänyt puolentoista metrin päässä hitaasti liukuvaan kiekkoon ja vastustajaan. Hyökkäyspäässä taas ei ollut yhdessäkään vaarallisessa tilanteessa mukana niin syöttäjänä kuin vetäjänäkään, vaikka välillä kiekkoa hautoikin lavassaan. Ainiin toisessa erässähän olikin se yksi maalillenousu pienellä kärkikikalla jonka jälkeen vetoyritys oli verrattavissa jotakuinkin 10 vuotiaan junnun ensimmäiseen kohotettuun rannariin. Tällä hetkellä noin viimeiseen 20 peliin Juhiksen kohdalla tiivistyy varsin hyvin sanat: täysin yhdentekevä turhake. Ja siksihän se vituttaa enemmän kuin monet muut turhakkeet, koska Aaltonen myös osaa pelata todella hyvällä tasolla ja on joukkueen ratkaisupelaajia sillon kun henkinen kapasiteetti vaan antaa siihen myöden. Niitä erikoisiltoja ei vaan ole kolmeatoista tusinassa. Hyvä jos edes yhtä.

Itse olen Juhista kritisoinut ja ollut lähettämässä poppareille.

Tänään mielestäni kuitenkin yksi harva Jokeri joka nousi massasta esiin ja erottui edukseen (verrattuna 10 viimeiseen peliinsä). Edelleen toki kaukana siitä mitä liksa edellyttäisi.

Viimeisen kympin aikana antoi kyllä ihan hyviä syöttöjä joista maali olisi pitänyt tehdä. Lisäksi rohkeaa, luovaa haastamista ja sen verran tuli koukkua että jäähyn olisi voinut viheltää.

Pysyn kannassani ja vikalla kympillä yksi parhaista kentällä tänään.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
JMA menee mielestäni hukkaan nykyisessä ketjukoostumuksessaan, kumpikaan Wirtanen tai Sallinen ei näytä osaavan ollenkaan hakea paikkaa johon Juhis voisi syöttää vaan mies saa pyöriä huyökkäysalueella kiekon kanssa useita ympyröitä eikä Wirtanen tai Sallinen ole koskaan vapaana ampumaan Juhiksen syöttöön. Lopulta Juhis sitten hukkaa kiekon liian vaikean syötön hakemiseen kun ketjukaverit lymyileen noin viiden vastustajan takana, toinen vaihtoehto on että JMA ampuu itse mutta niissäkin tarkkuus on ollut enemmän ja vähemmän hakusessa.
 

salama#8

Jäsen
Erkkana löisin Aaltoselle lentoliput Ouluun kouraan tämän iltaisen pelin jälkeen. Ohjeistaisin vetämään peltiä kiinni Oulun kuppiloissa pari-kolme päivää ja takaisin joukkueen vahvuuteen 15.1. Tositoimiin 18.1. TsSKA:ta vastaan pelattavaan peliin. Voisi tehdä Aaltoselle hyvää.
 

jannet85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, Carolina Hurricanes
Jotta JMA:n vahvuudet tulisivat esille, hän tarvitsisi ketjukavereikseen laadukkaan pelintekijän ja hyvän kahden suunnan pelaajan, joka hoitaisi enemmän puolustusvelvoitetta. Esimerkiksi ketjukoostumusta Aaltonen-Kapanen-Huhtala voisi kokeilla, mutta mihin sitte hakki sijoitettaisiin? Aaltonen on kuitenkin hommattu joukkueeseen maalintekijäksi, mutta niin hyvä hän ei ole, että pystyisi tekemään maaleja riippumatta ketjukavereista.
 

Katto

Jäsen
Erkkana löisin Aaltoselle lentoliput Ouluun kouraan tämän iltaisen pelin jälkeen. Ohjeistaisin vetämään peltiä kiinni Oulun kuppiloissa pari-kolme päivää ja takaisin joukkueen vahvuuteen 15.1. Tositoimiin 18.1. TsSKA:ta vastaan pelattavaan peliin. Voisi tehdä Aaltoselle hyvää.

Olen odottanut että oma esimieheni antaisi minulle samanlaisen ohjeistuksen, mutta ei.
Urheilusanomien mukaan Aaltonen tienaa kaudesta 800 000e. Sillä palkalla on anteeksiantamatonta fleguilla.
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Olen odottanut että oma esimieheni antaisi minulle samanlaisen ohjeistuksen, mutta ei.
Urheilusanomien mukaan Aaltonen tienaa kaudesta 800 000e. Sillä palkalla on anteeksiantamatonta fleguilla.

Aaltosella kulkee luistin ja oli tänään kaksi kertaa nokikkain vastustajan veskarin kanssa. Toki niitä maalejakin saa tehdä, mutta hoiti paikahaun ja liikkeen hyvin. Yksi tämän hetken ainoita Jokeripelaajia jonka luistelu näyttää irtonaiselta. Se että sysipaska Harju ja neloskentän koohottaja Sallinen (jolta kieltämättä yksi hieno syöttö tänään) eivät pysty auttamaan Aaltosta ei ole yllätys. Ehkä kokeilemisen arvoinen tempaus olisi antaa Mosekselle hetken huilaustauko ja kokeilla JMAta LOKO:n kanssa. Toinen kenties toimiva voisi olla Mäki-Hahl-Aaltonen, kunhan/jos Riksa palaa.
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Aaltosella vaihtelee pelin taso liikaa, paljon liikaa. Välillä loistava ja joskus surffailee selkä suorana... Taidoiltaan NHL-tasoa, mutta tuon vaihtelun takia ei kelpaa sinne. (Ja tää on mutua.) Mutta hän ei pelaisi meillä, jos kaikki asiat olisi kohdallaan. Joten ajoittaisen surffailun pystyy sietämään, vaikka käyrä nouseekin. Tämä sillä ajatuksella, että Aaltonen on kevään pelaaja.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Taidoiltaan NHL-tasoa, mutta tuon vaihtelun takia ei kelpaa sinne. (Ja tää on mutua.) Mutta hän ei pelaisi meillä, jos kaikki asiat olisi kohdallaan. Joten ajoittaisen surffailun pystyy sietämään, vaikka käyrä nouseekin. Tämä sillä ajatuksella, että Aaltonen on kevään pelaaja.

Näitä "taidoltaan NHL-tason" tai "pelaaja X on NHL-tason pelaaja" fraaseja käytetään nykyisin lähes jokaisesta ylihehkutetusta MM-höntsääjästä. Aaltonen ei ole pitkään aikaan näyttänyt edes KHL-tason pelaajalta.
 

Aake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit vuodesta 1983, HJK
Oli miten oli, Sallisen ja Harjun kanssa menisi Gretzkyltäkin hermot. Toinen on koohottaja luojan armosta jolla on kädet kuin suihkuletkut ja toisella ei näytä olevan kropassa yhtään liikkuvaa niveltä. Pelaa siinä sitten tehokasta ja näyttävää KHL-kiekkoa.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Philadelphia Flyers
Oli miten oli, Sallisen ja Harjun kanssa menisi Gretzkyltäkin hermot. Toinen on koohottaja luojan armosta jolla on kädet kuin suihkuletkut ja toisella ei näytä olevan kropassa yhtään liikkuvaa niveltä. Pelaa siinä sitten tehokasta ja näyttävää KHL-kiekkoa.

Vielä huonommalta se näytti "ykkösketjussa".
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös