Ottawa Senators 2014–2015

  • 84 841
  • 339

Kily

Jäsen
Suosikkijoukkue
Senators, Alfie 1995-2013, HIFK
Olipahan tosiaan erikoinen peli. Maali parin minuutin jälkeen ja sen jälkeen täyttä selviytymistaistelua Andyn johdolla. Yleisilme todella huolimaton ja suuria vaikeuksia oli avauspelaamisessa. Yhden käden sormissa voi helposti laskea ne tilanteet joissa saatiin pidempää painetta Devilsin päähän. Pisteet toki kelpaa mutta eipä tuollaisella pelaamisella ole mitään asiaa pelejä voittaa, ellei maalivahti seiso täysin päällään niin kuin nyt. Toivotaan tosiaan että nuo Turrisin kaksi maalia saavat kaverin pelin aukeamaan.
 

Kily

Jäsen
Suosikkijoukkue
Senators, Alfie 1995-2013, HIFK
Ottawa Senators ‏@Senators
The #Sens have agreed to loan forward @CurtisLazar95 to Team Canada to participate in the World Junior Hockey Championship. #GoodLuckCurtis

Lazar päätettiin siis päästää Kanadan junnujoukkueen mukaan. Väliin jää ilmeisesti 7 ottelua. Tuleepa lisää mielenkiintoa nuidenkin kisojen seuraamiseen.
 

Kily

Jäsen
Suosikkijoukkue
Senators, Alfie 1995-2013, HIFK
Upeasti kaatui kotona Ducks 6-2 ja pitkästä aikaa 2 voittoa putkeen. Oli kyllä yksi kauden parhaista esityksistä, oltiin nopeita jalalla ja kiekon kanssa eikä pelaamisen taso romahtanut missään vaiheessa. Michalek aloitti maalinteon Karlssonin erinomaisesta tarjoilusta parin minuutin kohdalla jonka jälkeen Sens paukutti vielä 3 lisää putkeen. Ducks pääsi kaventamaan 4-2 toisen erän lopussa/kolmannen alussa, mutta eivät siitäkään hätkähtäneet vaan oma peli jatkui ja Hoffin 5-2 maali lopetti viimeisetkin pyristelyt.

+Ziban ketju ilmiliekeissä, Hoff 2+0, Ryan 0+2 ja Ziba 1+1. Ryan varsinkin todella aktiivisesti luomassa tilanteita.
+Turrisille komea maali yksilösuorituksella ja paremmalta näyttää pelaaminen. Ehkäpä se alkaa aukeamaan. Stone näytti myös hyvältä vieressä.
+Pageaun ketju Condran ja Chiassonin kanssa toimi oikein mallikkaasti.
+Karlssonilta vahva peli kokonaisvaltaisesti ja 0+2 tehot kylkeen. Cowen-Ceci ja Boro myös hyvällä tasolla puolustuksessa.
+Andylta jälleen erinomaista peliä maalilla, hirveästi ei joutunut kuitenkaan venymään kun muukin joukkue tuli pelaamaan.
-Grybaa vietiin aivan liian helposti toisessa Ducks maalissa ja Phillipsille pari perinteistä aivotonta virhettä. Ei hirveästi voi haukku kuitenkaan kumpaakaan.

Cameronin alaisuudessa nyt 7/10 pisteet ja parannusta on ollut näkyvissä. Saa nähdä miten käy ensi yönä sitten Habsia vastaan, kovinkaan vahvasti ei nuo pelit ole viime aikoina menneet.
 
Viimeksi muokattu:

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Tuossahan Kily tiivisti matsin hyvin. Kaksi erää kattelin ja Bryzgalovia kävi vähän sääliksikin Ducks-maalilla. Senators söi ensimmäisessä erässä Anaheimin hengiltä ja tuli sellaisella höyryllä niskaan, että harva joukkue olisi selvinnyt tuosta alusta ilman takaiskua. Cameronin alla on pelit aloitettu tuloksellisesti erittäin hyvin ja seurajohto näyttää reagoineen todella hyvään aikaan valmennuksen suhteen.

Michalekilla nyt siis 99-nyyttiä Senatorsin riveissä kasassa. Oli kyllä hieno tuo yv-maali ja ohjaus huippuluokkaa. Milanilta muutenkin vahvaa pelaamista, toivottavasti myös hän nousee pöytäkirjoihin useammin.
 

Hendo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Senators
Cody Cecin kausi kokonaisuutena on ollut kyllä valtavan positiivinen yllätys. Illasta toiseen tasaisia suorituksia ja tasokin on korkealla. Cameronin tulon jälkeen on ollut jopa vieläkin rohkeampi ylöspäin. Ikäisekseen erittäin kypsää ja tasaista suorittamista. Sopimusta vaan nopeasti moneksi vuodeksi lisää!

Bobby Ryanin taso on myös noussut ketjukavereiden vakiintumisen jälkeen sille tasolle, jossa sen kuuluukin olla. Vielä, kun Clarke MacArthur heräisi ja Marc Methot pysyisi kunnossa niin eiköhän siitä vielä ihan hyvä tulisi...
 

Kily

Jäsen
Suosikkijoukkue
Senators, Alfie 1995-2013, HIFK
^Cecistä ehdottomasti samaa mieltä, kauden positiivisimpia suorittajia Hoffin ja kumppaneiden ohella. Varmuus kiekon kanssa ja kiekottomana huippuluokkaa. Olisi todennäköisesti ykkösparissa jos ei pelaisi samaa puolta kuin Karlsson. Melko varmuudella voi sanoa tulevaisuuden tukipilariksi puolustuksen top-nelosessa. Methot'n kohdalla tässä alkaa luopua toivosta tuon selän kanssa. Jos pelaa vielä tällä kaudella niin hyvä juttu, mutta en odota mitään. Garrioch puhui tuossa pari päivää sitten että Sens olisi Sekeran perässä, joten ei taideta oikein usko olla korkealla organisaatiossakaan. Sekera olisi kyllä hieno pelaaja ja hyvin todennäköisesti täydellinen pari Karlille, mutta hinta taitaa vaan olla liian kova kun ottaa huomioon että kaveri on UFA ensi kesänä.

Montrealista odotettu tappio viime yöltä 4-1 lukemin. Ihan ok esitys ottaen huomioon että kolmas peli neljään päivään. Loppuhetkille roikuttiin mukana ja lähellä kävi että Chiasson olisi tasoittanutkin mutta veto tyhjistä ohi. Yleisestikin viimeistely oli surkealla tasolla, ainoa maalikin oli Pricen lahjoittama. Pageaun ketju ja Hoff joka veti taas aivan huikealla energialla läpi matsin ne positiivisimmat.

Nick Paul signattiin eilen entry-level soppariin ja samalle päivälle myös valinta Kanadan lopulliseen WJC-miehistöön. Lazar ja Paul siis erityisseurantaan kun kisat starttaa.
 

Kily

Jäsen
Suosikkijoukkue
Senators, Alfie 1995-2013, HIFK
http://www.hockeycanada.ca/en-ca/news/curtis-lazar-named-captain-of-canadas-national-junior-team
Hockey Canada on julkistanut joukkueensa kapteenit ja kukas muukaan kuin Lazar siellä on C:n pokannut, hieno juttu.

Tänään vielä viimeinen rypistys ennen joulutaukoa Washingtonissa. Hieman yllätyksenä tuli tilasto että Sens on vienyt 7 viimeistä kohtaamista Capsia vastaan. Pieniä muutoksia tehty alempiin ketjuihin ja puolustuksessa Wier ottaa Phillipsin paikan. Michalek pelannut kyllä hyvin pari viime peliä että ihan hyvä kokeilla tuossa Pageaun vieressä.

MacA-Turris-Stone
Hoff-Ziba-Ryan
Michalek-Pageau-Chiasson
Greening-Legwand-Condra

Wiercioch-Karlsson
Cowen-Ceci
Boro-Gryba

Andy

--------

Tyler Ray ‏@DefenseMinister
I recently heard that Legwand has very forcefully complained to the coaching staff about previous linemates. You can probably guess which...

Tyler Ray ‏@DefenseMinister
Not entirely sure what his thoughts are on today's wingers (Greening and Condra) but I would assume "not really excited" is a good guess.

Tyler Ray ‏@DefenseMinister
I'm fairly certain that Legwand will not last out his contract here. Only question is if he's dealt this year or in the summer.


Luotettavuudesta en mene takuuseen, mutta Sensnationin bloggeri Tyler Ray twiittasi tänään että Legwand ei olisi kovin tyytyväinen nykyisiin ketjukavereihin ja rooliin, viime pelissähän tuo kellotti alle 10 minuuttia peliaikaa. Mikäpä se siinä, pelais paremmin niin ehkä sitä jääaikaa tulisi enemmän. Tasakentällisin Legwand ei ole kovinkaan kummoinen ollut, 14 kertyneestä tehopisteestäkin vain 3 on tullut tasakentällisin.
 

Kily

Jäsen
Suosikkijoukkue
Senators, Alfie 1995-2013, HIFK
2-1 tappio niskassa lähti Sens joulutauolle. Taas pelattiin ihan hyvin, mutta maalinteko oli tervanjuontia, osittain toki vastustajan maalivahdin erinomaisesta pelistä johtuen. Varsinkin ekassa ja kolmannessa erässä Sens oli vahvempi joukkue, mutta ei vaan saanut käytettyä paikkojaan. Nyt pari tehollisesti heikompaa peliä sattunut Ziban ketjulle ja vaikeaa on voitosta taistella kun muiden tuki on hyökkäyspäässä olematonta.


Ian Mendes ‏@ian_mendes
The Senators have just confirmed they will make a submission to the NCC for a re-development plan at LeBreton Flats.

Sens on jättänyt hakemuksen saadakseen Ottawan keskustassa kehitettävältä alueelta maata uudelle areenalle. CTC:llä alkaa olla ikää lähemmäs 20 vuotta ja jostakin muistelen lukeneeni, että vaatisi noin 100 miljoonan korjauksia lähivuosina pysyäkseen toimintakunnossa. Uuden areenan hinta-arviot ovat liikkuneet jossakin 400 miljoonassa. Aivan tuosta noin vaan tuo ei tietenkään käy kun maa on valtion omistama ja sitä hallinnoivan NCC:n myötämielisyys hankkeelle ei ole kovinkaan varmaa. Olisihan tuo kova juttu jos areena siirtyisi sieltä hevonperseestä keskeltä ei mitään aivan kaupungin ytimeen. Katsojia virtaisi aivan eri malliin keskustasta ja joen toiselta puolelta Hull-Gatineausta, kun nyt halliin saadaan täytettä lähinnä polkuhintaisilla lipuilla. Tuossa yksi artikkeli aikaisemmin tältä kuulta asiaa koskien: http://ottawacitizen.com/news/local-news/1210-sens-lebreton
 

JeanGP

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Senators
Se on tämä meidän Colin kliininen viimeistelijä..

Mukava juttu että Ryanilla vihdoin natsas, tiedä vaikka relaksoituis tavaksi asti maaleja duunaan. Aika tavalla vastaavia heräämisiä tarvittais jos vielä siirtorajan aikoihin pitemmästä keväästä edes haaveillaan.
Jotenkin hajanaiselta joukkue on tuntunut tällä(kin) kaudella. Preseasonin aikaan mursu vielä toitotti aktiivisesta, kaveria tukevasta pelityylistä. Sitä ei sitten koskaan oikein näkyny, eikä näy enää mursuakaan.

Pesky Sens on jälleen vailla identiteettiä.
 

Kily

Jäsen
Suosikkijoukkue
Senators, Alfie 1995-2013, HIFK
Hienoa että pelin hallinta saatiin realisoitua vihdoin voitoksi. Detroitia vastaankin luotiin paremmat paikat, mutta tuloksena vain 1 piste. Pahalta se tosin näytti nytkin kun Buffalo johti toisessa erässä 1-2, onneksi Ryanin tasoitus ja kolmannen erän kolme maalia käänsi pelin himaan. Greening pääsi viimeistelemään kauden ekan maalin erittäin hyvin kaverin viimeistelykykyä kuvaavalla maalilla. Villikortti-paikat on alkaneet karata uhkaavasti ja voittoja tässä kipeästi kaivataankin, pelaaminen on yleisesti näyttänyt paremmalta viime aikoina.

+Bobbylle hattu ja Hoffin kanssa pelaaminen on kyllä upeaa katseltavaa. Hoffista on nopeasti muotoutunut yksi joukkueen tärkeimpiä pelaajia, taas oli luomassa paljon paikkoja ja huikea tarjoilu Ryanin toiseen maaliin.
+Pageaulta vahva peli ja pääsi koittamaan osan matsista Ziban paikalla ykkösessä ja hyvinhän se peli näytti siinä käyttävän.
+Karlssonilta kaikkinensa erinomaista tekemistä. Wier oli pakkiparina suurimmaksi osaksi ja hyvä esitys hältäkin.
-Ceci katseli molempia Sabres maaleja vierestä eikä ollut muutenkaan ihan paras päivä. Cowenkin otti tappelussa nenäänsä päätä lyhyemmältä Kaletalta, vaikka tämä antoikin tasoitusta hakkaamalla välillä itseäänkin päähän.
-Boro oli loukkaantunut alkulämpöjä ottaessaan futiksessa ja en tiedä mitä helvettiä siellä on touhuttu kun oli saanut syvän haavan johon oli tarvittu 60 tikkiä. Sivussa kuitenkin Cameronin sanoin "jonkin aikaa".
 

Kily

Jäsen
Suosikkijoukkue
Senators, Alfie 1995-2013, HIFK
Dan Séguin ‏@SeguinSports
Defenceman Chris Wideman has been recalled by #Sens to face #Bruins at 1pm today in Boston. He had 29 pts in 32 games at Bingo. #cbcott

Wideman nostettiin ylös varmuuden vuoksi ainakin viikonlopun pelejä varten kun Boro ja Methot ovat ulkona. Claesson olisi tietenki ollut mukava nähdä ylhäällä, mutta tuo Widemanin pistetahti on niin kova etteihän miestä nyt voinut mitenkään sivuuttaa. Toivottavasti nyt jonku pelin pääsee kokeilemaan ylhäällä. Boro oli potkaissut tosiaan säärensä viime matsin lämmittelyissä sähkökaappiin ja syvään haavaan oli jouduttu laittamaan 48 tikkiä kolmeen kerrokseen. Jalka aluksi paketissa viikon ja sen jälkeen katellaan kuinka nopeasti parantuu pelikuntoon. Viikkoja nyt sivussa kuitenkin. Methot on treenannut lähes koko viikon joukkueen mukana ja lähti eilen Bingoon hakemaan pelituntumaa. Toivottavasti nyt ei tule taas takapakkia ja nähtäis mies pian kehissä.

Tänään sitten Boston vieraissa viiden päivän pelitauon jälkeen ja vieläpä 20.00 päiväpelinä, joten kaikki katastrofin ainekset ovat ilmassa. Andy on maalissa ja kokoonpano ilmeisesti sama kuin viime matsissa. Pakkiparit oli vähän eläneet eilisissä harjoituksissa, mutta eiköhän sitä aika pitkälti nuilla samoilla mennä.

Hoff-Ziba-Ryan
MacA-Turris-Stone
Condra-Pageau-Chiasson
Michalek-Legwand-Greening

Wiercioch-Karlsson
Cowen-Ceci
Phillips-Gryba

Andy
 

JeanGP

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Senators
Harvoin millekkään, oman tai vihulaisen, loukkantumisille naureskelee, mutta kyllähän toi Boron sähellys nosti jollain sairaalla tavalla vienon hymyn poskille:D

Toivottavasti Wideman saa jonkinlaisen näytönpaikan kun on niinkin hienosti Bingossa vedelly, ei jää sitten ainakaan niin paljon jossiteltavaa kun lyö ittensä jossan Buffalossa läpi ens vuonna. Aika tasasin harppauksin on kehittyny äijä ja jos yhtään oikein oon tulkinnu niin myös puolustuspelaaminen on tälle kaudelle hivenen kehittyny, kun ottaa huomioon Binghamtonin yleisen rämpimisen.

Onko Kily muuten joutanu katteleen farmia? Kiinnostais kuulla muidenkin mietteitä noista äijistä joita tulevaisuudessa vois odottaa isoihin valoihin.
Joukkueenahan ollu vaikeaa sielläkin..
 

Kily

Jäsen
Suosikkijoukkue
Senators, Alfie 1995-2013, HIFK
2-3 jatkoaikavoitto tuloksena Bostonista. Ottelun eka puolisko mentiin maalittomana kunnes Turris nappasi kiekon kulmasta ja nosti etukulmasta maalin kattoon. Muutama minuutti myöhemmin Krug tasoitti viivasta ylivoimalla Charan tehdessä kovaa maskia. Kolmannen erän puolivälissä Bruins siirtyi johtoon kun Marchand hassutteli kovan paineen päätteeksi 2-1. Ottawan viisikolla oli useampi paikka purkaa tuo paine, mutta kiekkoa ei saatu kirveelläkään alueelta. Kun peli näytti jo hävityltä nelisen minuuttia ennen loppua Gryba latasi viivasta pari metriä ohi maalin, kiekko Hoffin luistimeen josta ohi ylipelanneen Raskin. Jatkoajalla ei mennyt minuuttiakaan kun Karlsson ja Ryan pelasivat hienosti yhteen ratkaisten pelin. Vähän hitaalla jalalla oltiin koko matsi liikkeellä ja Bruinsin karvauksen alla oli vaikeuksia. Ei siis mikään paras esitys joukkueelta kokonaisuutena, mutta voitto kelpaa. Ehkäpä tässä on tuota päiväpelien peikkoa saatu karistettua.

+Ryan taas joukkueen kantavia voimia. Oli aktiivinen karvauksessa ja viimeisteli voittomaalin.
+Hoffille ei peliaikaa kuin reilut 12 minuuttia vaikka oli taas hyvä.
+Karlssonilta varmaa peliä omissa ja hyviä ratkaisuja hyökkäyssuuntaan.
+Chiasson hyvä varsinkin matsin alkupuolella. Kulmissa vahvaa tekemistä.
-Ziba ja Michalek aivan yössä.
-Phillipsin peluutus ykkösparissa pitäis jo ymmärtää lopettaa.
-Ylivoima oli umpisurkeaa. 5-3 yv:tä tarjottiin yhteensä lähemmäs kolme minuuttia ja tuloksena tais olla 2 laukausta.

Tänään sitten heti Bolts kotona. Ainakaan vielä ei ole tietoa että pääseekö Wideman kehiin, Lehner kuitenkin maalissa.

Onko Kily muuten joutanu katteleen farmia? Kiinnostais kuulla muidenkin mietteitä noista äijistä joita tulevaisuudessa vois odottaa isoihin valoihin.
Joukkueenahan ollu vaikeaa sielläkin..

Jokunen peli on tullut katsottua ja vaikea kausi on tosiaan ollut sielläkin. Viime kauden vastuunkantajien Da Costan, Boron ja Hoffin poistuminen näkyy. Lisäksi maalivahtipeli on ollut paikoin heikkoa, ykkösvahti Hammondin esityksiä on leimannut epätasaisuus. Wideman siellä on tosiaan loistanut nuissa minunkin katsomissa peleissä, eikä hyökkäystehojen lisäksi nyt mikään täysi lapanen ole ollut puolustuspäähänkään. Claessonin kauden aloitus ei ollut mikään älytön, mutta viime aikoina noussut taas Bingon ykköspakiksi ja tuosta pakistosta varmasti se todennäköisin NHL-uran tekijä. Fiksu pelaaja ja pelaa varmaa riskitöntä peliä puolustuksessa. Hyökkäyksestä sitten Prince ja Pageau ollu ne tärkeimmät nimet. Puempel ei ole ollut aivan viime kauden tahdissa, osaltaan koska toimivia ketjukavereita ei ole tahtonut löytyä. Sniper-potentiaalia kuitenkin löytyy ja peli muuttunut kokonaisvaltaisemmaksi koko ajan. Derek Grant tuntuis parantaneen peliä hyökkäyssuuntaan, alivoimalla ja puolustussuuntaanhan kaveri on jo ison liigan tasoa. Muista mielenkiintoisista nimistä Dzingelin ja Guptillin rookie-kaudet on ainakin alkukauden osalta olleet melko vaikeita.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Tampalle 2-4 kotitappio viime yönä. Alku oli hyvä ja koko ensimmäinen erä. Toisessa Tampa aloitti vahvasti, mutta Stonen maalilla peli takaisin kotijoukkueen haltuun. Totaalinen sulaminen viimeisellä vitosella toisessa erässä maksoi sitten pisteet Tampalle. Ensiksi Gryba purkaa alivoimalla keskelle -> suoraan pakin lapaan ja TBL tikitakatti neliön puhki. Tätä seurasi Stamkosin huikea yksilösuoritus, jota vip-paikoilta Kyle Turris ihasteli. Kolmannessa ei riittäny sitten jalat enää edes kunnon kirin saamiseksi. Lehner piti pystyssä ja Johnson teki huikean osuman Kuhcerovin epätodellisesta syötöstä.

+ Lehner oli hyvä ja otti muutaman todella näyttävän torjunnan.
+ Turriksen ketju oli todella hyvä siihen Stamkosin maaliin asti. Sen jälkeen koko joukkue vajosi uniin.
- Gryba on edelleen paska.
 

Kily

Jäsen
Suosikkijoukkue
Senators, Alfie 1995-2013, HIFK
Eipä saanut Wideman ainakaan tällä kertaa näyttöpaikkaa ylhäällä, vaan lähti jo tänään takaisin Bingoon ja Methot tuli yhden pelin jälkeen paluupostissa takaisin. Ei tainnut Methot'lla olla niinkään kyse kuntoutuksesta vaan testattiin että miten se selkä kestää pelaamista. Ei kuitenkaan ole huomenna vielä palaamassa Ottawan kokoonpanoon.

Boltsia vastaan ei sitten pisteitä jäänyt käteen, 4-2 takkiin. Hyvä eka erä, mutta sen jälkeen vieraat otti kokoajan enemmän otetta eikä tuossa lopulta oikein ollut jakoja. Kahdesti käytiin johtoasemassa, mutta älytön määrä kakkosia viimeistään takasi sen ettei voitosta tulla taistelemaan. Vaikeaksi alkaa mennä pleijaripaikan tavoittelu kun viime kauden tapaan ei pystytä useampaa voittoa ottamaan putkeen. 38 peliä takana ja kolmesti tätä herkkua on ollut tarjolla, yksi neljän voiton putki ja kaksi kahden voiton putkea. Huomenna alkava neljän matsin road trip Flyersia, Avsia, Arizonaa ja Dallasia vastaan on kyllä sellainen josta pisteitä on kerättävä. Oikeastaan koko tammikuun ohjelma on Habs-peliä lukuunottamatta sellaisia joukkueita vastaan jotka ovat pisteissä lähellä Ottawan tasoa. Bolts-pelistä vielä pari viivaa:

+Turris 1+1 ja parissa viime pelissä tuntuis taas vähän heräilleen.
+Wier ja Karlsson hyviä puolustuksessa.
-Ziba jatkaa kylmänä eikä ketjukavereiltakaan aivan totutun terävää menoa.
-Lehnerillä ei paras päivä, ripareiden kanssa vaikeuksia ja näytti ylipelaavan useassa tilanteessa.
-Ylivoima jatkaa rämpimistä.
-9 kertaa tarjottiin vastustajalle ylivoimaa ja vaikkakin vihellyksistä osa oli hyvinkin kyseenalaisia, ei tuollainen määrä ole mitenkään hyväksyttävissä.

E. Lampinen kerkesikin näköjään raporttia pukkaamaan ensin.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
-Lehnerillä ei paras päivä, ripareiden kanssa vaikeuksia ja näytti ylipelaavan useassa tilanteessa.

Vähän joutuu olla nyt eri mieltä. Robin oli mielestäni erittäin hyvä eilen ja pelasti 2-3 saletilta maalilta. Toi Kucherovin syöttö esim. Johnsonin toiseen oli sitä luokkaa, että kukaan maalivahti ei siinä ruuhkassa olisi tehnyt toisenlaista ratkaisua.
 

Kily

Jäsen
Suosikkijoukkue
Senators, Alfie 1995-2013, HIFK
Vähän joutuu olla nyt eri mieltä. Robin oli mielestäni erittäin hyvä eilen ja pelasti 2-3 saletilta maalilta. Toi Kucherovin syöttö esim. Johnsonin toiseen oli sitä luokkaa, että kukaan maalivahti ei siinä ruuhkassa olisi tehnyt toisenlaista ratkaisua.

No joo eipä nuita maaleja voi oikein Lehnerin piikkiin laittaa ja tuli siellä muutama iso koppi. Yleisilmeestä jäi vaan sellainen kuva että riparikontrolli loisti poissaolollaan ja pelasi turhan agressiivisesti. Lehneriin ei hävitty missään nimessä.

Ottawan huhuillaan olevan kiinnostunut Todd Bertuzzista :

http://www.ottawasun.com/2015/01/05/bertuzzi-reaches-out-to-ottawa-senators
(linkki vie Ottawa Sunin uutiseen)

Oksennus nousi kurkkuun kun eilen ensimmäisiä huhuja alkoi twitteriin ilmestymään. Onneksi kyseessä ei ole kuitenkaan kuin mahdollinen tryout Bingoon, joten ihan sama. Eipä se veteraaniapu huonoakaan tuolle joukkueelle tee.

Junnukisat tuli päätökseen ja Lazar siellä kävi kapteenina pokkaamassa kultaa. Melko vahva turnee kokonaisuutena, muodosti hyvän kaksikon kakkosketjussa McDavidin kanssa ja keräsi tehot 5+4 +8, eikä omissa soinut tasakentällisin kertaakaan. Palaa joukkueen mukaan lähipäivinä, mutta varmaankaan ei ihan heti ole pelaamassa. Hyvähän se on antaa lepoa noin tiukan rypistyksen jälkeen. Nick Paulikin veti minun silmään oikein hyvin, monikäyttöinen pelaaja alemmissa ketjuissa ja kolme maaliakin siinä sivussa. Englundin vastuu ruotsin joukkueessa jäi melko pieneksi, mutta nähdyn perusteella mainostetun kaltainen pelaaja. Shutdown-pakki joka osaa käsitellä kiekkoa. Tosin pronssipelissä tuli yksi melko jäätävä harhasyöttö joka johti suoraan maaliin.
 

Kily

Jäsen
Suosikkijoukkue
Senators, Alfie 1995-2013, HIFK
Flyers-pelistä unohtui kirjotella, mutta eipä tuosta suuremmin jälkipolville jääny kerrottavaa. Helvetin tylsä peli josta rankkaritappio. Hoffi teki johtomaalin mutta eipä siellä taas johtoa saatu pidettyä. Hoffilla muuten 20 pistettä jo tälle kaudelle ja vakuuttavaa tuossa on, että kaikki ovat kertyneet tasakentällisin. 13 tasakentällisin tehdyllä maalilla ollaan liigassa jaetulla sijalla 8., edellä niinkin vaatimattomia nimiä kuin Kane, Pacioretty, Stamkos, Kucherov, Tarasenko, Nash ja Seguin.

Ens yönä sitten Coloradossa ja Methot palaa kokoonpanoon! Toivotaan että selkä nyt kestää. Lazar ei ole ilmeisesti vielä vetänyt täysiä treenejä joukkueen mukana eikä näin pelaa vielä tänään. Andy oli hyvä viime matsissakin ja jatkaa maalissa.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Flyers-pelistä unohtui kirjotella, mutta eipä tuosta suuremmin jälkipolville jääny kerrottavaa. Helvetin tylsä peli josta rankkaritappio.

Juuri näin. Paitsiohan tuo maali oli, mutta kyllä Flyers noin vaisulla kotipelillä olisi pitänyt voittaa. Anderson vähän lähti ryöstämään mailalla Simmondsia alivoimalla ja sehän kostautui. Sen verran pakko tosta pelistä sanoa, että Gryba oli todella hyvä ja ei tullut Tampa-pelistä tuttuja aivopieruja yhtäkään. Yllättävän hyvä esitys tällä kaudella.
 

Kily

Jäsen
Suosikkijoukkue
Senators, Alfie 1995-2013, HIFK
Sen verran pakko tosta pelistä sanoa, että Gryba oli todella hyvä ja ei tullut Tampa-pelistä tuttuja aivopieruja yhtäkään. Yllättävän hyvä esitys tällä kaudella.

Gryba on oikeastaan jatkanut siitä mihin viime kaudella jäi. Pääosin ihan hyvä kolmosparin kaveri jolle vaan välillä sitten sattuu nuita aivopieruja. Onneksi ne on kuitenkin vähentynyt viime kauden katastrofaalisen alun jälkeen.

Coloradosta ei sitten pisteitä herunut, 5-2 takkiin. Lukemat ei kovinkaan hyvin vastaa pelin kuvaa, mutta iso ero maalivahtipelissä ja hyökkäystehoissa käänsi pelin melko selvin numeroin kotijoukkueelle. Ei sillä että vaihtoon paukutettua Andya tai Lehneriä vois hirveästi maaleista syyttää, mutta Varlamov oli ihan eri tasolla toisessa päässä. Pelin hallinta oli kuitenkin melko hyvin vierailla ja laukauksetkin 21-38. Ei voi mitään. Maalit merkittiin Stonelle ja Ryanille. Methot palas tosiaan kokoonpanoon ja vaikutti ruosteiselta. Eiköhän se tuosta lähde kuitenkin aukeamaan, kunhan nyt pysyis terveenä.
 

Kily

Jäsen
Suosikkijoukkue
Senators, Alfie 1995-2013, HIFK
Kiireiden takia ei ole kerennyt kahdesta edellisestä pelistä kirjoittelemaan. Arizonasta komea 5-1 voitto ja Dallasista sitten taas 5-4 tappio. Dallasissa homma kaatui umpisurkeaan toiseen erään jossa Stars pääsi latomaan neljä maalia. Lehneriä ei voi taas suoraan tappiosta syyttää, mutta hävisi kyllä virkaveljelleen toisessa päässä. Itseluottamus tuntuu taas olevan vähän kateissa hienon kauden aloituksen jälkeen. Varmaan lähemmäs kuukauden kestänyt yv-slumppi meni poikki Arizonassa ja 4 yv-maalia nuihin kahteen matsiin. Hoffin maalivirekin jatkunut hyvänä ja nyt jo 15 kasassa, noin 30 maalin tahdissa siis mennään. Laukaisuprosentti tosin 16 prosentissa mitä ei välttämättä pysty kyllä pitemmän päälle säilyttämään.

Tänään sitte Habs kotona. Andy maalissa, Phillips ja Greening katsomovuorossa. Boro ja Neil muutes alottaneet luistelemaan joukkueen mukana.

MacArthur-Turris-Chiasson
Hoffman-Zibanejad-Ryan
Michalek-Pageau-Stone
Condra-Legwand-Lazar

Methot-Karlsson
Cowen-Ceci
Wiercioch-Gryba

Andy

10 pistettä on jo pleijariviivaan matkaa ja kyllähän tässä melkoisia urotekoja tuon saavuttamiseen aletaan vaatia. 10.7% saumat antaa sports club stats.
 

Kily

Jäsen
Suosikkijoukkue
Senators, Alfie 1995-2013, HIFK
Nätti 4-1 voittohan sieltä tuli smurffeista. Lähes dominoiva matsin aloitus ja toisen erän alkuun hankittua 3-1 johtoa ei saatu kustua vaikka jouduttiin jäähyongelmiin. Hyvällä jalalla oltiin koko matsi liikkeellä ja vahvoja molemmissa päissä jäätä. Vastustaja oli toki hieman väsyneen oloinen edellisen päivän matsistaan, mutta kuitenkin yksi kauden vahvimmista esityksistä Senaattoreilta.

+Andy ei joutunut mihinkään hirveään tulitukseen, mutta muutama iso koppi ja varma kuin muuri.
+Michalek-Pageau kaksikko oli pirteä ja järjestelivät pari maalia. Michalekilla nyt kolmeen peliin 4 tehopistettä ja toivottavasti pystyy jatkamaan tuloksellista peliä hyökkäyspäässä myös jatkossa. Alkukaudella moinen ominaisuus on ollut täysin kateissa.
+Karlsson oli todella hyvä ja on se peli vaan niin paljon helpompaa kun vieressä on kolmosparin miehen sijaan Methot'n tasoinen kaveri. Komea laukaus maalissa.
+Ryanin taklaus Galchenyukiin, tätä lisää http://fat.gfycat.com/CriminalAthleticAmazonparrot.mp4
-Cowenilla oli vähän vaikeuksia Paciorettyn ja Gallagherin pitelemisessä. Ei mikään hirveän huono esitys nyt kuitenkaan.

Katselin tuossa tulevaa ohjelmaa ja seuraavasta 15 matsista peräti 12 on kotona ennen kauden vaikeinta road trippiä Kaliforniaan. Nuista pitää kyllä saada kairattua isosti pisteitä, vain muutama matsi selkeästi ylempänä olevaa joukkuetta vastaan. Canesista aloitetaan lauantaina kotona.
 

Kily

Jäsen
Suosikkijoukkue
Senators, Alfie 1995-2013, HIFK
http://www.tsn.ca/radio/ottawa-1200/murray-no-interest-in-trading-craig-anderson-1.186486

Murray oli hetki sitten haastattelussa tsn:n radiossa. Greeningille etsitään ottajaa treidimarkkinoilta, mutta jos tätä ei löydy lähtee waiverseihin jossain vaiheessa allstar-breikin jälkeen. Neil on valmis palaamaan kokoonpanoon huomenna joten tila alkaa loppua kesken. Top-kutoseen etsitään vielä hyökkääjää ja ehkä Ryan-tyyppistä kauppaa, mutta sen löytäminen on ollut vaikeaa. Toivottavasti tuo nyt tarkoittaa ettei sieltä mitään Stewarteja olla raahaamassa. Kysymykseen Andyn mahdollisesta treidaamisesta totesi että miksi ihmeessä niin tehtäisiin, mikä on kyllä ihan oikein.

Canes-pelistä sitten lauantaina 3-2 tappio. Turhauttava peli, oltiin selkeästi parempi joukkue ja paikkaa oli vaikka kuinka, mutta tolpat kilisi ja älyttömässä vireessä ollut Khudobin hoiti loput. Peli näyttää hyvältä, mutta eipä se paljon lohduta kun pisteitä kaivattaisiin kipeästi. Karlssonilta taas erinomaista tekemistä, puolustuksessa varma ja hyökkäyssuuntaan aktiivinen. Lähes pre-cooke tasolla vetänyt viime pelit. Legwand ja Stone tässä hiljaa muuten vetäneet 5 matsin pisteputket.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös