Anaheim Ducks 2014–2015

  • 308 609
  • 748

Benn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Arsenal, Stars, Hahl, Wilshere, Roussel
Mitenkä näette Bryzin tilanteen? Pääseekö pelaamaan lähipäivinä ja miten jatkossa kun Gibson tervehtyy?
 

Joe Plop

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Lovejoy palaa kokoonpanoon ja Manson lähetetty Norfolkiin. Hyvä juttu Lovejoyn paluu. Lisää kokemusta pakki-osastolle joka totisesti on sitä ollut vailla viime aikoina.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Bryz on kuntoutunut AHL:n puolella ja saanut kutsun NHL:n puolelle. Labarbera matkaa toiseen suuntaan läpäistyään waiversit juuri hetki sitten. Anaheimilla on pelit torstaina ja perjantaina, joten Bryz varmaan saa toisen noista peleistä ja katkaisee Andersenin peräkkäisten starttien putken. Jos Andersen aloittaa tiistaina ja torstaina, niin saavuttaisi 20 peräkkäisen startin putken. Devilsin Schneider ylsi aiemmin tällä kaudella samaan.

Heater tulee Bryzin kanssa samalla junalla Anaheimiin.
 

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
Bryz on kuntoutunut AHL:n puolella ja saanut kutsun NHL:n puolelle.

Bryzgalovin palkka tästä kaudesta on 2,88 miljoonaa, ei bonuksia. Andersen, Gibson, Labarbera ja Bobkov tienaavat yhteensä 3,1 miljoonaa, joten onko tuo tosiaan kakkosen palkka vai aletaanko Bryzia ajaa ykkösen paikalle Andersenin hyvistä otteista huolimatta. Millaisena Bosco näet tilanteen?
 

odwaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kepa ja Pena
Vaikken Bosco olekaan, niin veikataan. Tuskin se mitenkään tilannetta muuttaa ennakolta. Anaheim voi maksaa suureltakin kuulostavan summan kakkosveskalle, koska niillä on varaa. Siis palkkakaton kanssa ei ole eikä tule ongelmia, sisäisestä budjetista en tiedä. Ja toisaalta Herra Universum on kuitenkin kokenut, kaikella todennäköisyydellä vähintään kohtuullisen NHL-tason vahti, niin eipä tuo 2,8M niin paljoa ole. Andersenilla vaan sattuu olemaan hyvin halpa sopimus, koska näytöt olivat todella ohuet tekohetkellä. Jos nyt sorvaisi jatkoa, niin toki saisi hyvinkin samat kuin Bryzgalov. Ei kai se palkka peliaikaa määritä. Monesti on merkittävä asia, mutta yleensä siihen liittyy sitten muita sopimusteknisyyksiä kuten waiverit jne.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Bryz on päivänselvä kakkosmaalivahti, jos edes sitä Gibsonin kuntouduttua. Andersen on selvästi parempi maalivahti ja hoitanut ykkösmaalivahdin ruudun hyvin Anaheimissa, joten ei Bryzia sinne tuotu ykkösmaalivahdiksi kovasta palkasta huolimatta. Kuten yllä todettu niin Ducksilla nyt vaan oli capissa tilaa, joten oli varaa maksaa enemmän jotta saivat Bryzin tuomaan hieman lisää turvaa maalivahtiosastolle.
 

Ink

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks
Jostain pitäisi kyllä kilpailua saada Andersenille. Leafsia vastaan 19. perättäinen startti ja ei se mies enää kovin tuore ole. Ei vaan ole järkeä peluuttaa kuukausia putkeen samaa kaveria, varmasti loukkaantumisriskikin kasvaa. Bryzgalov vaan rohkeasti aloittamaan vaikkei ihan 100%-kunnossa olekaan.

Torontoa vastaan livahti kaksi maalia helpolla ja tällä kertaa oma maalinteko tökki niin tappio tuli pitkästä aikaa. Ärsyttävää vaan hävitä tuollaisen esityksen jälkeen, kun hallitaan kenttätapahtumia selvästi ja kun vastustaja käy pistäytymässä hyökkäyspäässä niin omissa kolisee.

Positiivista on viime peleissä ollut nelosketjun todella vahva pelaaminen. Maroon-Thompson-Jackman on sellainen lihaketju, että oksat pois. Maroon tuossa ketjussa on päässyt parhaiten käyttämään parasta osaamistaan, eli kulmapeliä. Maroon on äärimmäisen vahva jässikkä ja pystyy lähes ketä pakkia vastaan voittamaan kulmakamppailun, nostamaan katseen kiekosta ja jakelemaan hyviä syöttöjä kulmista. Jackman jyrää kaiken yli ilman mitään epäröintiä ja aiheuttaa kaaosta.

Myös Keslerin ketju on toiminut tosi hyvin viime aikoina. Beleskey-Kesler-Palmieri on löytänyt hyvät kemiat ja yllättäen Beleskey on ollut maalitykkinä paukuttaen jo 15 maalia tällä kaudella. Palmieri on myös aliarvostettu pelaaja, taitava maalintekijätyyppi ja myös vahva kokoisekseen. Kesler on mr. Selke. Todella arvokas pelaaja.

Ruotsalaiskaksikko Rakell ja Silfverberg on myöskin pelannut hyvin, etenkin Rakell on aivan eri mies kuin viime kaudella. Rakellia ei enää heitellä kuin märkää rättiä ja miehenalun kiekonkäsittely on hienoa katseltavaa. Silfverin laukaus blokataan edelleen lähes aina kun jää sitä virittelemään väärässä paikassa.

Bourque ei minua sytytä yhtään. Taidot ei oikein riitä tuloksen tekoon ja ei ole energiapelaajaksikaan riittävän nopea tai muuten vaan fyysinen. On pelannut Getzlafin kanssa viime aikoina ja silloin maalintekopaikkoja kyllä riittää. Ei ole oikein tulosta tullut.

Lovejoyn paluu pakistoon palautti tilanteen lähes normaaliksi. Fowler-Lovejoy lyötiin yhteen ja heidän yhteispelinsä sujuu varsin mallikkaasti. Mitään ihmetekoja ei näiltä kahdelta voi odottaa, mutta peruspeli on hyvällä tasolla.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Jostain pitäisi kyllä kilpailua saada Andersenille. Leafsia vastaan 19. perättäinen startti ja ei se mies enää kovin tuore ole. Ei vaan ole järkeä peluuttaa kuukausia putkeen samaa kaveria, varmasti loukkaantumisriskikin kasvaa. Bryzgalov vaan rohkeasti aloittamaan vaikkei ihan 100%-kunnossa olekaan.

Torontoa vastaan livahti kaksi maalia helpolla ja tällä kertaa oma maalinteko tökki niin tappio tuli pitkästä aikaa. Ärsyttävää vaan hävitä tuollaisen esityksen jälkeen, kun hallitaan kenttätapahtumia selvästi ja kun vastustaja käy pistäytymässä hyökkäyspäässä niin omissa kolisee.

Juu pitkälti olen samaa mieltä. 19 starttia putkeen ei voi olla näkymättä otteissa. Sen verran olen kuitenkin eri mieltä, että se Boothin maali mikä meni Stonerin lavasta niin sitä on hankala laittaa täysin miehen piikkiin. Lupulin maalissa taas mies ei huomannut syöttöä tarpeeksi ajoissa ja ei ehtinyt kunnolla torjumaan mikä menikin sitten selkeästi miehen omaan piikkiin.

Jotkut näistä meidän pelaajista eivät kyllä tee maalia edes vahingossa. Cogs ja Silfverberg nyt parhaina esimerkkeinä. Miehet tuhlaavat aivan tolkuttoman määrän aivan ykkösluokan maalipaikkoja. Muuten taas pelistä jäi mieleen Fowlerin käsittämättömän huono peli, varmaan miehen paskin pariin vuoteen ja neloskentän täydellinen dominointi ekassa erässä.
 

Fowler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ducks
Täsmälleen samaa mieltä Inkin kanssa monesta pointista. Itseäni Andersen ei ole vieläkään vakuuttanut, sillä alkukaudesta kun Ducks ei vielä pelannut näin hyvin, Andersen saattoi muutaman pelin voittaa lähestulkoon yksin, mutta nyt tilanne on kääntynyt niin päin, että kenttäpelaajien hyvät esitykset valuvat hukkaan kun Andersen päästää 1-2 helppoa pelissä. Tuntuu, että Duckseissa yritetään väkisin tehdä Andersenista pikavauhdilla ykkösmaalivahtia, vaikka otteet sanovat jotain muuta. Ymmärrän toki, että LaBarberasta ei ole mihinkään eikä joku Igor Bobkov ole myöskään hyvä vaihtoehto, joten noita pelejä nyt on vaan tullut pakostakin vähän liikaa viime aikoina. Onneksi nyt on universumi paikalla, eikun askiin vaan.

Samaa mieltä myös nelosketjusta Maroon-Thompson-Jackman. Melkein joka vaihdossa pitkiä pyörityksiä vastustajan päädyssä. Aiemminkin olen sanonut Jackmanin olleen rooliin suhteutettuna ehkä Ducksin paras pelaaja tällä kaudella. Myös kakkosketju Beleskey-Kesler-Palmieri on toiminut erittäin hyvin viime aikoina, mutta nyt Palmieri on sitten olkapäävamman takia sivussa. Vielä on epävarmaa, kuinka pitkä huili on tulossa, mutta Etem on ainakin jo kutsuttu AHL:stä. Todella harmi, koska Palmierilla on ihan hyvät tehot 15 ottelussa: 5+4=9.

Cogliano-Rakell-Silfverberg -ketju on myös ollut ihan ookoo, mutta Rakellista on pakko sanoa, että kyllähän tuo pelaaminen sinänsä hyvältä näyttää, mutta kuinka kauan hänen annetaan opetella kolmossentterin roolia? Nykyisellään meillä on ehkä liigan paras sentterikaksikko top 6:ssa, jonka lisäksi Thompson on ollut erinomainen nelossentterin roolissaan. Siihen väliin jää kuitenkin ammottava aukko, joka ei ehkä tällä hetkellä kostaudu, mutta mitä tapahtuu kun playoffeissa vastaan tulee Kopitar-Carter-Stoll-Richards? Rakell on ilman muuta ansainnut näyttöpaikan ja juuri nyt pelaaminen näyttää hyvältä, mutta en haluaisi lähteä playoffeihin ilman vahvistuksia. Vermette on Pierre Lebrunin mukaan saanut paljon huomiota muilta joukkueilta, joten toivotaan että Ducks on yksi niistä. Onneksi meillä on nyt ne vaikeimmat palaset kasassa senttereiden osalta, sillä kolmossentteri on paljon helpompi hankkia, kuin kakkonen.

Bourque on välillä väläytellyt, erityisesti kovilla taklauksilla, mutta muuten jää kyllä ikävän usein varjoon. Heatley on piakkoin palaamassa, joten saapa nähdä miten käy Bourquen peliajan. Lovejoy palasi tosiaan remmiin ja kyllähän tuo puolustus näyttää heti paljon rauhallisemmalta.
 

Amerikanihme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
Kohta taitaa loppua NHL-pelien seuranta kohdallani Suomen-matkan ja muiden matkojen syystä seuraavan kuukauden aikana, joten laitetaan tähän tällaiset viime pelin kommentit ja tyydytään sitten seurantaan. En nähnyt tosin kunnolla kuin kolmannen erän tuosta Toronto-pelistä. Täytyy antaa tunnustusta siitä, että Ankanpojat yrittivät loppuun asti ja vielä viime sekunnillakin tuli laukaus maalia kohti. Nyt vain kävi niin, että vaikka laukaukset voitettiin ja oltiin kai painostavampi osapuoli suurimman osan pelistä, vastustaja sai pari onnekasta osumaa ja Andersen ei ollut ihan huippuvireessä. Toisaalta Bernier Toronton maalin suulla oli aika erinomainen, käsittääkseni ainakin ottelun alkupuolella. Ja olivathan nuo TML:n kolme viimeistä maalia nättejä huippusuorituksia, joten oikeaan osoitteeseen voitto kai meni. Masennusta Ankkalinnan tiimissä lisää se, että Palmieri meni nyt sitten telakalle, ehkä pidemmäksi aikaa, olkapään paikaltaan menoa epäillään.

Sitten yksittäisten pelaajien perinteiseen haukkumiseen. Fowler sai HFBoardsilla ja ZayWestiltä otteluketjussa paljon mutaa niskaansa, joten hän ei kai ollut parhaimmillaan ainakaan pelin alkupuolella. Andersenilta ei ehkä paras peli, ja tiikerin tappaja Bryzgalovin pelistä nyt ei voi paljon sanoa tämän perusteella, ehkä hänestä kohtuullinen kakkosvahti saadaan, muuta ei kai odotetakaan. Mutta sitten...Bourque, Rakell, Devo. Olen täysin turhautunut näiden herrojen esityksiin. Bourque vaikuttaa täysin rivimieheltä, ja vaikka saa aikaa "ykkösketjussa" niin oikein mitään tulosta ei tule. No joo, yksi maali 12 ottelussa, mutta se ei riitä. Rakell pyörii ja hyörii, mutta mitään valmista ei tule. Turhauttava pelaaja. On nuori, joten ei ehkä vielä luovuta toivosta, mutta täysin AHL-kamaa mielestäni tällä hetkellä. Devo menee ykkösketjussa hyvin kun siellä ovat Getzy ja Perry auttamassa, mutta muissa ketjuissa ei oikein tule tulosta. Jotenkin tuntuu, että mies ei pelaa tilanteita täysin loppuun saakka ja yritä, vaan luovuttaa, kun kiekko on menetetty.

Mutta nyt sitten paluuta on tekemässä Heatley, toivoa vaan sopii, että tulosta tulee nyt enemmän ja mies saisi kerran vielä yrittää ykkösketjussa. En sitä hitautta niinkään ole huomannut, mutta näkymätön Heater on ollut. Ja sitten voi aina toivoa, että Silfverberg ja Cogliano saisivat jonkinlaisen suonenvedon tai Midaan kosketuksen ja rupeaisivat käyttämään maalintekopaikkansa tehokkaasti hyväkseen. Maroonia voisi yrittää laittaa ylempiin ketjuihin.
 

Jabbbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Oulun Kärpät
Torontoa vastaan livahti kaksi maalia helpolla ja tällä kertaa oma maalinteko tökki niin tappio tuli pitkästä aikaa. Ärsyttävää vaan hävitä tuollaisen esityksen jälkeen, kun hallitaan kenttätapahtumia selvästi ja kun vastustaja käy pistäytymässä hyökkäyspäässä niin omissa kolisee.

Tuollainen tappio vituttaa aina, mutta rehellisyyden nimissä on todettava että joskus vain näinkin päin. Alkukaudestahan otteluidenkuva on pääsääntöisesti ollut juuri päinvastainen eli purjeessa ollaan enemmän tahi vähemmän, mutta riittävän laadukkaalla puolustuspelaamisella (= Andersenilla ja kiekonsyönnillä) sekä erittäin tehokkaalla viimeistelyllä pelit ovat kääntyneet kovalla prosentilla voitoiksi. Joten tappiosta huolimatta mieltä lämmitti se, että Torontoa vastaan (liigan kuumimpia joukkueita tällä hetkellä) esitys oli yksi kauden parhaista Ducksien osalta pelilisesti ainakin sinne Kadrin 4-1 -maaliin saakka.

Palmierin loukkaantuminen tuli kyllä erittäin harmittavaan saumaan kun homma tosiaan alkoi tomimaan hyvin Keslerin ja Beleskeyn kanssa. Toivottavasti mitään isompaa remonttia ei ole tuon olkapään suhteen tiedossa. Noh, onneksi Perry on jälleen pikkuhiljaa palailemassa kehiin. Niedermayer kuulemma luisteluttanut jo häntä ja paluu tapahtunee joko San Joseta vastaan ennen joulunpyhiä tai sitten heti pyhien jälkeen.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Täsmälleen samaa mieltä Inkin kanssa monesta pointista. Itseäni Andersen ei ole vieläkään vakuuttanut, sillä alkukaudesta kun Ducks ei vielä pelannut näin hyvin, Andersen saattoi muutaman pelin voittaa lähestulkoon yksin, mutta nyt tilanne on kääntynyt niin päin, että kenttäpelaajien hyvät esitykset valuvat hukkaan kun Andersen päästää 1-2 helppoa pelissä. Tuntuu, että Duckseissa yritetään väkisin tehdä Andersenista pikavauhdilla ykkösmaalivahtia, vaikka otteet sanovat jotain muuta. Ymmärrän toki, että LaBarberasta ei ole mihinkään eikä joku Igor Bobkov ole myöskään hyvä vaihtoehto, joten noita pelejä nyt on vaan tullut pakostakin vähän liikaa viime aikoina. Onneksi nyt on universumi paikalla, eikun askiin vaan.

Andersen on ollut lähes koko kauden ajan kiistaton ykkösmaalivahti. Ongelmana nyt on vain se, että mies on joutunut urakoimaan liikaa mikä näkyy väistämättä otteissa. Kai valmennuksen mielestä väsynyt Andersen antaa sitten joukkueelle paremman mahdollisuuden voittoon kuin se, että maalissa olisi Bobkov tai LaBarbera. En nyt muista kovin montaa matsia, jossa Andersenin olisi imuroinnut ja joukkue olisi samaan aikaan pelannut hyvin. Usein ne heikommat pelit ovat sattuneet sopivasti samaan aikaan, kun muukin joukkue on pelannut päin persettä. Lisäksi vastahan me ennen tota peliä seitsemän pelin voittoputkessa ja olihan tossa seitsemän pelin voittoputkessa pari matsia, jossa kiekko löytyi helposti Andersenin selän takaa, mutta on hankala niellä sitä on väitettä, että kenttäpelaajien hyvät esitykset olisivat muka tässä viime aikoina menneet hukkaan, kun voittoja on tullut.

Mielestäni Andersenin kohdalla pitäisi jo siirtyä pois tästä jokaisen maalin analysoinnista. Helppoa maaleja nyt tuppaa menemään kaikille tämän sarjan veskareille. Kun kaveri vetää urasaldolla 37-10-4 niin en enää jaksa huolestua, jos joskus yksi tai kaksi helppoa meneekin selän taakse.

Tiedä sitten oliko tämä purkaukseni vain punavalkoisten lasien takaa kirjoitettua fanipoikailua. Voi olla, että te muut näette asiat täysin eri tavalla ja minä vain tanska-lasieni läpi kiellän ymmärtämästä totuutta :)
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Sitten yksittäisten pelaajien perinteiseen haukkumiseen. Fowler sai HFBoardsilla ja ZayWestiltä otteluketjussa paljon mutaa niskaansa, joten hän ei kai ollut parhaimmillaan ainakaan pelin alkupuolella.

Ihan ei tosiaan ollut Fowlerin ilta vaikka vähän turhankin kovaa häntä tuli ruoskittua. Toisaalta tämän kaverin rooli lienee vähän jotain muutakin kuin vain selviytyä tuolla pakistossa. Tuo ylivoimapuuhastelu Lindholmin kanssa ei myöskään vakuuta pätkääkään. Kummallakaan ei tunnu olevan minkäänlaista ajatusta mukana noissa hommissa.

Andersenin kohdalla on helppo komppailla näitä täällä olevia tekstejä. Selvä ykkönen ja ansaitusti, mutta pätevää taustatukea on vain pakko löytyä.
 

Fowler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ducks
En nyt muista kovin montaa matsia, jossa Andersenin olisi imuroinnut ja joukkue olisi samaan aikaan pelannut hyvin. Usein ne heikommat pelit ovat sattuneet sopivasti samaan aikaan, kun muukin joukkue on pelannut päin persettä. Lisäksi vastahan me ennen tota peliä seitsemän pelin voittoputkessa ja olihan tossa seitsemän pelin voittoputkessa pari matsia, jossa kiekko löytyi helposti Andersenin selän takaa, mutta on hankala niellä sitä on väitettä, että kenttäpelaajien hyvät esitykset olisivat muka tässä viime aikoina menneet hukkaan, kun voittoja on tullut.
Juu, pääosin samaa mieltä. Voittoja on tullut kyllä viime aikoina, mutta ennen tätä voittoputkea saldo edellisestä 12 pelistä oli todella keskinkertainen 4-3-5. Ei tuo saldo todellakaan Andersenin piikkiin mene, mutta hörppäyksiä on tullut tasaiseen tahtiin. Hyvänä esimerkkinä Kings -peli, josta Ducks jotenkin ihmeen kaupalla kaapi voiton huikealla loppukirillä, mutta sitä edelsi kolme hörppäystä Andersenilta, jonka jälkeen Labarbera vaihdettiin maaliin.

Minulla Andersenin kritisointiin vaikuttaa eniten se, että hänestä on jäänyt sellainen huolimaton ja liian rento kuva. Monta kertaa Andersen esim. pelaa kiekkoa todella ylimielisen näköisesti, tai luottaa liikaa kokoonsa eikä asettaudu kunnolla torjuessaan, jolloin pääsee maaleja jotka olisivat olleet ihan hyvin otettavissa vähän paremmalla keskittymisellä. Muuten ei mitään Andersenia vastaan, ei minua kiinnosta kuka siellä maalissa on kunhan torjuu hyvin. Gibson on ollut Andersenia huonompi tällä kaudella, joten ihan ansaitusti Andersen saa nyt kunnon näyttöpaikan. Silti Gibsonin pelissä en ole huomannut vastaavanlaisia huolimattomuusvirheitä, jotka jäävät ärsyttämään kaikkein eniten.

Ensi yönä sitten kaikki hereillä kahden jälkeen, kun Saku Koivu palaa Montrealiin vielä kerran!
 

Vilttimies#27

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Anaheim
Sopiva kolmossentteri on tosiaan puuttunut rosterista tällä kaudella, kun taas viime kaudella puuttui kakkossentteri. Viime keväänä Torontoon treidattu Peter Holland olisi ollut tämän kauden esitysten perusteella sopiva peluri kolmossentterin rooliin Koivun lopetettua kunniakkaan uransa. (Treidissä Ducks sai Hollandista ja Staubitzista Jesse Blackerin ja pari varausvuoroa.) Tätä taustaa vasten hieman ihmetyttää myös se, ettei Koivulle tarjottu vuoden jatkosopimusta, kun ei kerran korvaajaa hommattu. Ilmeisesti Rakelliin luotettiin - turhaan.

Täytyy ehdottomasti herätä katsomaan Koivun paluu Montrealiin. Hieno mies.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Juu, pääosin samaa mieltä. Voittoja on tullut kyllä viime aikoina, mutta ennen tätä voittoputkea saldo edellisestä 12 pelistä oli todella keskinkertainen 4-3-5. Ei tuo saldo todellakaan Andersenin piikkiin mene, mutta hörppäyksiä on tullut tasaiseen tahtiin. Hyvänä esimerkkinä Kings -peli, josta Ducks jotenkin ihmeen kaupalla kaapi voiton huikealla loppukirillä, mutta sitä edelsi kolme hörppäystä Andersenilta, jonka jälkeen Labarbera vaihdettiin maaliin.

Minulla Andersenin kritisointiin vaikuttaa eniten se, että hänestä on jäänyt sellainen huolimaton ja liian rento kuva. Monta kertaa Andersen esim. pelaa kiekkoa todella ylimielisen näköisesti, tai luottaa liikaa kokoonsa eikä asettaudu kunnolla torjuessaan, jolloin pääsee maaleja jotka olisivat olleet ihan hyvin otettavissa vähän paremmalla keskittymisellä. Muuten ei mitään Andersenia vastaan, ei minua kiinnosta kuka siellä maalissa on kunhan torjuu hyvin. Gibson on ollut Andersenia huonompi tällä kaudella, joten ihan ansaitusti Andersen saa nyt kunnon näyttöpaikan. Silti Gibsonin pelissä en ole huomannut vastaavanlaisia huolimattomuusvirheitä, jotka jäävät ärsyttämään kaikkein eniten.

Gibson on pelannut niin vähän, että on hankala tehdä vielä tarkempaa arviota. Ymmärrän kyllä, että joitakin Andersenin "rentous" maalinsuulla saattaa ärsyttää, mutta se on aina ollut miehen tyyli, josta kaikki eivät voikkaan pitää ja kyllähän mies kieltämättä vähän tyhmältä aina välillä näyttää, kun se helppo livahtaa sinne sisään.

Mailapelaamisen ylimielisyydestä en ole sitten samaa mieltä. Mielestäni on ilahduttavaa, että meillä on pitkästä aikaa veskari, joka osaa pelata mailallaan. Jotain Hillerin räpiköintiä, kun seurasi useamman vuoden niin Andersenin mailapelaaminen on todella huomattava parannus.

Sopiva kolmossentteri on tosiaan puuttunut rosterista tällä kaudella, kun taas viime kaudella puuttui kakkossentteri. Viime keväänä Torontoon treidattu Peter Holland olisi ollut tämän kauden esitysten perusteella sopiva peluri kolmossentterin rooliin Koivun lopetettua kunniakkaan uransa. (Treidissä Ducks sai Hollandista ja Staubitzista Jesse Blackerin ja pari varausvuoroa.) Tätä taustaa vasten hieman ihmetyttää myös se, ettei Koivulle tarjottu vuoden jatkosopimusta, kun ei kerran korvaajaa hommattu. Ilmeisesti Rakelliin luotettiin - turhaan.

Holland sai todella monta mahdollisuutta Ankoissa, mutta ei koskaan saanut sitä paikkaa napattua ja jäi sitten jopa Rakellin ja Karlssonin jalkoihin. Mielestäni Rakell on pelannut sen farmikommenuksen jälkeen paljon paremmin, mutta kyllähän me kunnon kolmessentteri vielä tarvitaan. Joku rental tyyliin Vermette olisi täydellinen hankinta.
 

Ink

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks
Rakellista vielä sen verran, että vaikka taitava kaveri onkin hyökkäyspäässä niin kyllä minuakin vähän huolestuttaa oman pään pelaaminen kun nuoresta sentteristä on kyse. Vastustajat yrittävät varmasti laittaa parhaat pelaajansa Rakellin ketjua vastaan jos sieltä pienikin heikkous löytyy oman pään pelaamisessa. Sentterit ovat kyllä NHL:ssä todella tärkeitä pelaajia ja Stanley cup-voittajilta on viime vuosina löytynyt jokaiseen ketjuun hyvät keskushyökkääjät.

Steegilille vielä Andersenista, että itse olen huomaavinani tason laskua alkukaudesta, nyt niitä helppoja maaleja pääsee helpommin. Uskon tämän olevan henkisen puolen väsymystä enimmäkseen, josta Ducksin kommentaattori on puhunut. Maalivahdin hommat vaatii niin kovaa fokusta, että joskus vaan pitää saada lepovuoro ja ladattua akut.

Andersenin ja lähes kaikkien "kiekollisten" maalivahtien ongelma on se, että yrittävät pelata kiekkoa liikaa (äärimmäisenä esimerkkinä Mike Smith). Usein kun maalivahti avaa pitkällä syötöllä laitahyökkääjälle, on syöttö sen verran hidas, että laituri on seisovin jaloin siniviivalla ja useimmiten yksin kun muut ketjukaverit ovat menossa vaihtoon. Useimmiten tästä seuraa kiekonmenetys heti kun laituri ei voi kun dumpata kiekon päätyyn. Jos maalivahti vain antaisi kiekon pakille, voitaisiin rauhassa aloittaa organisoitu hyökkäys. Mutta tosiaan tämä koskee kaikkia maalivahteja eikä vain Andersenia, maalivahdit kun ei ymmärrä tuon taivaallista rintamahyökkäyksistä.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Steegilille vielä Andersenista, että itse olen huomaavinani tason laskua alkukaudesta, nyt niitä helppoja maaleja pääsee helpommin. Uskon tämän olevan henkisen puolen väsymystä enimmäkseen, josta Ducksin kommentaattori on puhunut. Maalivahdin hommat vaatii niin kovaa fokusta, että joskus vaan pitää saada lepovuoro ja ladattua akut.

Itse en ainakaan odottanutkaan kaverin pelaavan koko kautta siten miten hän pelasi ne kauden ekat 6-7 peliä. Todella kova kuormitus ja Anaheimin farmipakisto johtuen useista loukkaantumista, kun lisätään siihen päälle niin ei ole mikään ihme, että kaverin otteet tuntuvat huomattavasti heikommilta. Kukaan maalivahti tossa liigassa ei pelaa koko kautta tai edes puolikasta kautta siten miten Andersen pelasi niissä ekoissa 6-7 pelissä. Nyt sitä lepoa ainakin pitäisi kaiken järjen mukaan tulla, kun Bryz hankittiin.
 

Fowler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ducks
Mailapelaamisen ylimielisyydestä en ole sitten samaa mieltä. Mielestäni on ilahduttavaa, että meillä on pitkästä aikaa veskari, joka osaa pelata mailallaan. Jotain Hillerin räpiköintiä, kun seurasi useamman vuoden niin Andersenin mailapelaaminen on todella huomattava parannus.
Ehkä olisin voinut mainita, että kyllä minäkin tykkään että meillä on veska joka todella osaa mailapelin. Se on parhaimmillaan huikea etu. Ja toistaiseksi en muista yhtäkään tilannetta, jossa Andersen olisi mokannut kiekon kanssa, ainakaan niin että olisi omissa soinut. Silti välillä hirvittää, ei siksi etten luottaisi hänen mailapeliinsä, vaan siksi että se näyttää niin ylimieliseltä. Toivotaan ettei tule sitä ensimmäistäkään mokausta. Hillerin kanssa kyllä hirvitti, joka kerta.

Sopiva kolmossentteri on tosiaan puuttunut rosterista tällä kaudella, kun taas viime kaudella puuttui kakkossentteri. Viime keväänä Torontoon treidattu Peter Holland olisi ollut tämän kauden esitysten perusteella sopiva peluri kolmossentterin rooliin Koivun lopetettua kunniakkaan uransa. (Treidissä Ducks sai Hollandista ja Staubitzista Jesse Blackerin ja pari varausvuoroa.) Tätä taustaa vasten hieman ihmetyttää myös se, ettei Koivulle tarjottu vuoden jatkosopimusta, kun ei kerran korvaajaa hommattu. Ilmeisesti Rakelliin luotettiin - turhaan.

Täytyy ehdottomasti herätä katsomaan Koivun paluu Montrealiin. Hieno mies.
Holland oli tullut tiensä päähän Anaheimissa ja oli saanut mahdollisuuksia, joten hänet treidattiin ihan hyvästä syystä. Vastinekin oli hyvä, se kolmoskierroksen varaus kun taisi muuttua kakkoskierrokseksi kun Holland pelasi sen 25 peliä, tjsp.

Koivu oli myös melko hyödytön peliotteiden perusteella viime kauden lopulla. Olisin itsekin mielellään nähnyt hänet vielä nelosketjuun sentterinä, mutta aivotärähdyksen jälkeen taantumista oli havaittavissa. Syy, miksi Ducks nyt antaa Rakellille ja Karlssonille näyttöpaikan, on se että meillä on todella vahva sentterikaksikko top 6:ssa. Ducks pystyy pelaaamaan ilman kunnollista kolmossentteriä ja silti pärjäämään erittäin hyvin, vai pitäisikö sanoa paremmin kuin kukaan muu liigassa. Joten miksipä ei annettaisi junnuille mahdollisuus ottaa rosteripaikka ja kehittyä, kun se on mahdollista. Uskon silti, että kokenut kolmossentteri on tavoitteena trade deadlinella tai aiemmin, ellei Rakell saa jostain yhtäkkiä jotain piristysruisketta.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Ottawa murkasi ducksit tuossa tuoreeltaan käydyssä ottelussa ja tästä jopa minun kaltaisen fanipojan on avauduttava.

Sami Vatanen poppareille heti siinä vaiheessa kun Lindholm sekä FB on pelikunnossa. Samilta on tulosta tilattu, mutta jälleen tuoreimmassa keräsi sellaiset pakkaset että heikompaa hävettäisi. Itse olen koko tämän kauden odottanut Samilta kokonaisvaltaisen pelin laadukkuutta, mutta ei tunnu löytyvän. Mainiosti tehopisteitä, mutta oma mittani alkaa olemaan täysi.

Tällä tarkoitan sitä, että Vataselle pidempi popparikausi ja sitten mahd. uudesti heränneenä pelimiehenä takaisin. Nykyiseltä Sami Vataselta mahd. tultaisiin jatkossakin näkemään sillontällöin-tehopisteitä, useimmiten tehotilaston pakkasia sekä jotain arvaamatonta.
 

FiveHole

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Kraken, Giants
Ottawa murkasi ducksit tuossa tuoreeltaan käydyssä ottelussa ja tästä jopa minun kaltaisen fanipojan on avauduttava.

Sami Vatanen poppareille heti siinä vaiheessa kun Lindholm sekä FB on pelikunnossa. Samilta on tulosta tilattu, mutta jälleen tuoreimmassa keräsi sellaiset pakkaset että heikompaa hävettäisi. Itse olen koko tämän kauden odottanut Samilta kokonaisvaltaisen pelin laadukkuutta, mutta ei tunnu löytyvän. Mainiosti tehopisteitä, mutta oma mittani alkaa olemaan täysi.

Tällä tarkoitan sitä, että Vataselle pidempi popparikausi ja sitten mahd. uudesti heränneenä pelimiehenä takaisin. Nykyiseltä Sami Vataselta mahd. tultaisiin jatkossakin näkemään sillontällöin-tehopisteitä, useimmiten tehotilaston pakkasia sekä jotain arvaamatonta.
Anaheimilla on tällä hetkellä niin paha loukkaantumissuma, että esim. HFBoardsilla ei ennen peliä voittoon uskottu. Lisäksi vielä orastava maalivahtiongelma siihen päälle, niin tulos on tuon näköinen.

En katsonut peliä yöllä, joten jos Vatasen peli oli muuten surkeaa, niin OK, kai se on uskottava analyysiäsi. Mutta maalikoosteen perusteella ei oikein voi yhtäkään maalia pistää Vatasen syyksi. Ehkä viimeisessä maalissa, jossa Bryzgalov hörppäsi, olisi Vatanen voinut pelata jotenkin eri lailla, mutta siinäkin pakkiparin kanssa oli kai kommunikaatio-ongelmia ja Vatanen joutui viime hetkellä vaihtamaan puolta.

Poppariosastolle huutelu on kyllä suorastaan naurettavaa, kun katsoo Anaheimin pakistoa. Vaikka Vatanen ei mahtuisi top-4 pakistoon tasakentällisin, niin ei siellä kyllä kolmospakkipariin ole Samia parempia heittää kehiin, ja lisäksi vaikea nähdä kuka korvaisi Samin YV:llä. Jos on nyt pelannut huonomman pelin / huonompia pelejä muutaman, niin voisikohan johtua siitä, että valmentaja peluuttaa aika säälimättömät minuutit loukkaantumisten takia, voi se alkaa vähän väsyttämään? Kun saadaan takaisin nuo pari pakkia (Lindholm kävi alkulämmittelyssä kokeilemassa jäällä, joten ei liene kovin vakava vamma?) niin Sami kolmospariin ja tasaisempi peluutus kaikille pakkipareille. Tuota tasaisempaa peluutusta on jo muuallakin huudeltu, kun jostain syystä Sami kellottaa tällä hetkellä Lindholmiakin kovemmat minuutit. Tällä hetkellä muuten myös Fowler näyttä melkoisen huonolta, saisikohan Sami sinne pidemmälle popparikaudelle Camista seuraa?

Hmm, aloin pohtimaan tässä ennen vastauksen lähettämistä, että astuinkohan tässä miinaan? No menköön.
 

Ink

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks
Enpä enää ihmettele miksi Andersen pelasi kaikki pelit. Tanskan-ihme takaisin tolppien väliin ja katsotaan tilannetta uudestaan kun Gibson tervehtyy. Laukaukset tuli hyvistä paikoista ja oli tarkkoja, mutta ihan sama. NHL-vahdin pitäis nuo poimia mitä eilen meni.

Joukkueesta paistoi väsymys kauttaaltaan, siellä kaatuiltiin omia aikojaan ja annettiin harhasyöttöjä. Kolme peliä neljään päivään oli liikaa eikä oikein potkua riittänyt pelaamaan tarpeeksi aggressiivisesti. Vatasta on mielestäni turha lähteä erittelemään epäonnistujaksi, oli huono peli koko joukkueelta pois lukien Getzlaf. Vatasella on kyllä hieman taso laskenut alkukaudesta tai sitten vastustajat ovat alkaneet huomioida häntä enemmän pelisuunnitelmissaan. Viime peleissä olen huomannut, että Vatselle ei anneta aikaa kiekon kanssa vaan laitetaan karvaaja heti iholle kun mahdolista.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
En katsonut peliä yöllä, joten jos Vatasen peli oli muuten surkeaa, niin OK, kai se on uskottava analyysiäsi.

Yritän vain pitää yllä saman vaatimustason kuin esim. Fowlerin ja Lindholmin kohdalla kun heistä puhun. -3 pakkaset(syystä tai toisesta) yhdestä ottelusta ovat jo pelkästään paperilla 22.09 peliajan pelaajalta surullista kamaa, mutta itse peli tuota todensi vielä. Kevyet minuutit, hirveät pakkaset ja surkeaa tekemistä ylivoimissa.

Poppariosastolle huutelu on kyllä suorastaan naurettavaa, kun katsoo Anaheimin pakistoa. Vaikka Vatanen ei mahtuisi top-4 pakistoon tasakentällisin, niin ei siellä kyllä kolmospakkipariin ole Samia parempia heittää kehiin, ja lisäksi vaikea nähdä kuka korvaisi Samin YV:llä.

Popparit voisivat muistuttaa siitä ettei näistä peleistä oteta vapaailtoja. Tämä kyseinen ottelu ei ollut Vatasen ensimmäinen kun lähinnä vain hengaillaan ottelussa mukana.

Jos on nyt pelannut huonomman pelin / huonompia pelejä muutaman, niin voisikohan johtua siitä, että valmentaja peluuttaa aika säälimättömät minuutit loukkaantumisten takia, voi se alkaa vähän väsyttämään?

Ei johdu. Vatanen on tätä peliä lukuunottamatta pelannut pelkästään kahdessa viimeisessä matsissa yli 24min ja suorittanut tasapainoisen hyvin. Tuon kaltaiset minuutit eivät siis ole osoittautuneet ylitsepääsemättömiksi.

Tällä hetkellä muuten myös Fowler näyttä melkoisen huonolta, saisikohan Sami sinne pidemmälle popparikaudelle Camista seuraa?

Fowlerilta sopii odottaa helvetin paljon enemmän, mutta sen muutaman päivän takaisen worst-game-everin jälkeen Cam on skarpannut huomattavasti.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Enpä enää ihmettele miksi Andersen pelasi kaikki pelit. Tanskan-ihme takaisin tolppien väliin ja katsotaan tilannetta uudestaan kun Gibson tervehtyy.

Gibson on jo tervehtynyt ja lähetetty farmiin hakemaan pelituntumaa. Viime yönä ei vielä pelannut vaan oli kakkosmaalivahtina, mutta tänään luultavasti sitten on Norfolkin maalinsuulla. Kunhan saa tosiaan muutaman pelin alle, niin saa nähdä onko Bryziin siinä vaiheessa luottoa, vai vaihtavatko Gibson ja Bryz paikkaa.

Bryzille annettu iso sopimus on siitä hyvä Anaheimin kannalta, että se vähentää varmasti muiden halukkuutta napata tämä waivereista, joten sen suhteen ei tarvitse hirveästi kantaa huolta. Etenkään jos seuraavakin peli/pelit sujuvat viime yön malliin.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Laitetaan nyt Anaheimin pelaajien joulutodistukset ilmoille, vaikka yksi peli vielä onkin jäljellä.

Maalivahdit

Frederik Andersen 18-5-4 SV .914 GAA 2.41

Mies aloitti kauden sensaatiomaisesti ja pelasi kauden alkuun aivan käsittämättömän hyvät yhdeksän ensimmäistä peliä. Sitten sattui pieni loukkaantuminen ja otteet notkahtivat selvästi hetkeksi, jonka jälkeen ne nousivat Andersenin totutulle (huom. ei sensaatiomaisen alkukauden) tasolle. Mies tahkosi 20 starttia putkeen, jonka aikana nähtiin muutama selvästi heikompi peli ja osissa matseissa väsymys paistoi selvästi otteista läpi. Kuitenkin mies selvitti loppupeleissä ton kahdenkymmenen peräkkäisen startin jakson kohtalaisen hyvin ja antoi useimmissa peleissä joukkueelleen aidon mahdollisuuden voittoon. Arvosanaksi 8+

John Gibson 2-2-0 SV .927 GAA 2.28

Pelimäärä on niin alhainen, että miehelle ei voi vielä antaa arvosanaa. Miehen toipumista hyvään pelikuntoon kuitenkin odottelen jo kovasti, koska Bryz ei ole todellakaan vakuuttanut, puhumattakaan LaBarberasta. Hakee kuitenkin tuntumaa toistaiseksi vielä farmin puolelta.

Muita herrojan en jaksa edes eritellä, koska pelejä on heilläkin niin vähän.

Puolustajat

Hampus Lindholm 34 GP 4 G 11 A 15 P +/- +12 TOI/GP 22:15

Kehitys on jatkunut hyvänä ja parissa ensimmäisessä pelissä näkynyt liikkeen huonontuminen taisi olla vain alkukankeutta. Minun mielestäni Anaheimin tärkein puolustaja tällä hetkellä, joka loukkaantumissuman vuoksi on laitettu kaitsimaan näitä AHL-nostoja. Ja miehellä on ikää vasta 20-vuotta. Jos kehitys jatkuu tämmöisenä meillä on todellinen superpuolustaja silloin, kun mies on 27-vuotias. Arvosana 9½.

Cam Fowler 34 GP 3 G 13 A 17 P +/- +1 TOI/GP 21:13

Ihan kohtuullisesti Cam on pelannut, mutta mies on ollut heikompi kuin viime kaudella, jolloin mies oli ajoittain loistava. Liekö kauden alla tapahtunut loukkaantuminen syynä tähän tason laskuun, mikä ei todellakaan ole toivottavaa, kun puhutaan vielä todella nuoresta puolustajasta. Toivottavasti nostaa kauden edetessä tasoaan, koska sitä Ankkojen joukkue todellakin tarvitsee, jos haluamme haaveilla pitkästä keväästä. Arvosana 7.

Sami Vatanen 35 GP 9 G 15 A 24 P +/- -1 TOI/GP 22:22

Vatanen on meidän puolustajista kaikista eniten nostanut tasoaan. Yksisuuntaisen sopimuksen tuoma turva pelipaikasta on näkynyt miehessä ja mies on uskaltanut olla tällä kaudella todellakakin oma rohkea itsensä. Hyökkäyspäässä ja eritoten ylivoimalla mies on ollut aivan tajuttoman hyvä ja selkeä parannus siellä vielä viime kaudella pyörineesseen Fowleriin. Puolustuspäässä sitten mies on ottanut suuria harpauksia, kun vertaa viime kauteen, vaikka kieltämättä mies vieläkin kierretään välillä turhan helposti on puolustuspelaaminen kuitenkin jämäköintynyt huomattavasti. Vatanen myös blokkii todella hyvin ja rohkeasti laukauksia, mikä ei ole ainakaan edellisenä vuosina ollut mikään miehen tavaramerkki. Voisiko tämä innokas blokkaaminen jopa johtua siitä, että mies todellakin on halunnut näyttää valmennukselle, että häneen kannattaa todellakin luottaa? Jos se johtui siitä niin se tehtävä on onnistunut täydellisesti, koska Vatanen on valloittanut BB:n sydämmen ja hän käyttää Vatasta mielestäni välillä turhankin paljon, erityisesti alivoimalla. Vaikka Vatanen onkin blokkinut kiekkoja kiitettävästi myös alivoimalla toivoisin kuitenkin, että kun joukkue nyt tervehtyy niin myös Vatasen alivoimavastuu hieman ehkä pienentyisi. Hyökkäyspäähän voisi löytyä jopa vielä enemmän tehoja, kun ei tarvitsisi jokaisessa alivoimassa käydä vetämässä minsan vaihtoja. Arvosanaksi .

Clayton Stoner 29 GP 0 G 1 A 1 P +/- -1 TOI/GP 17:45

Tämän kesän toiseksi puhutuin hankinta eikä missään nimessä positiivisessa mielessä. Miehen agentti sai sorvattu miehelle aivan käsittämättömän sopimuksen, kun katsoi miehen aikaisempia näyttöjä. Kaukalossa taas Stoner on ollut minulle positiivinen yllätys. Rehellisesti sanottuna odotin paljon paskempaa pelaajaa, mutta mies on ollut vanhaan sylkykuppi Alleniin verrattuna huomattava parannus. Isoksi puolustajaksi miehellä on kohtuullisen hyvä liike ja mies saa kiekon useimmiten laitettua nopealla ekalla syötöllä eteenpäin. Jos vain miehen liksa olisi siinä kahdessa millissä niin tuntumukset tätä kaveria kohtaan olisivat vieläkin paremmat. On kuitenkin täyttänyt hyvin paikkansa joukkueessa. Arvosanaksi .

Francois Beauchemin 18 GP 0 G 5 A 5 P +/- +3 TOI/GP 22:43

Beauchemin oli kauden alla itselleni mysteeri siinä mielessä, että pystyisikö mies nousemaan lähelle sitä toissakauden loistavaa tasoaan huonon viime kauden jälkeen. Nähtyjen pelien perusteella voisin sanoa, että mies on siihen kyennyt. Viime kauden fiasko on vain muisto vain, kun katsoo miehen pelaamista. Miehen puuttuminen Ankkojen takalinjoilta leijonan osan peleistä on ollut todella suuri menetys. Arvosanaksi .

Ben Lovejoy 14 GP 0 G 5 A 5 P +/- +4 TOI/GP 18:37

Lovejoy nousi viime kaudella joukkueen top neljä puolustajaksi ja mies on jatkanut samantasoisia otteita, kun viime kaudella. Olen kyllä edelleen sitä mieltä, että mies ei ole voittavan pudotuspelijoukkueen top 4 puolustaja ja siksi edelleen toivon miehen tilalle jotain parannusta. Tykkään kyllä kaverista paljon, mutta miehen rooli on mielestäni kykyihin nähden liian suuri. Kärsi ison loukkaantumisen, kun loukkasi kätensä matkiessään Pavelskia turpaan ja on missanut sen vuoksi paljon pelejä. Arvosanaksi .

Josh Manson 18 GP 0 G 1 A 1 P +/- 0 TOI/GP 19:05

Farmiapu joka säväytti aluksi todella vakuuttavilla otteillaan. Jälleen yksi hyvä esimerkki Anaheimin hyvästä skouttausosastosta, kun Mansonin tasoisia kavereita osataan narrata noilla loppupään varausvuoroilla. Miehen taso kuitenkin loppua kohti laskia suhteellisen pahastikkin, kun vastuuta taisi tulla miehelle liikaa ja virheet lisääntyivät räjähdysmäisesti. Kuitenkin näen kaverissa mahdollisesti tulevan vitospakkimme kunhan kehitys vain jatkuu. Arvosanaksi.

Muut pelaajat, jotka ovat pelanneet Ankkojen nutussa, mutta liian vähän ansaitakseen arvosanan ovat. Mat Clark, jo kaupattu Bryan Allen, Mark Fistric, Colby Robak, Eric Brewer ja Jesse Blacker. Kertoo toisaalta Ankkojen loukkaantumissumasta, kun joukkue on peluuttanut jo tässä vaiheessa kautta kolmeatoista eri puolustajaa.

Hyökkääjät sitten seuraavassa viestissä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös