Philadelphia Flyers 2014–2015

  • 324 676
  • 1 075

wunderveba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Columbus vastassa ensi yönä kotona ja se peli on kyllä voitettava. Muuten organisaatio saa pian ruveta keskittymään pohdintaan siitä saadaanko McDavid vai Eichel... Vaikka eipä siinä, saataispa kakkosen keskelle kunnon sentteri.
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Olisipa hauska nähdä millainen kamppailu jumbosijasta saataisiin aikaiseksi, kun Sabres ja Oilers pistäisivät tosissaan kampoihin.*hymiö*

Vielä ei ole sinänsä hätää, mutta ei tuota putkea voi yhtään enempää kyllä pitkittää. Jotenkin tuntuu että fyysinen matsi tulossa ensi yönä.
 

Courier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, HIFK, AS Roma
Näin kahden erän jälkeen pari sanaa CBJ pelistä. Nimittäin kyllä vetää hiljaiseksi tämä Giroux´n ja Voracekin dominointi. Ihan käsittämätöntä touhua. Ihan sairasta. Paikkoja tulee ihan liukuhihnalla ja jotkut tilanteet ovat niin upeita yhdistelmiä että täällä ollaan koko ajan haavi auki. Huh huh!

Kapteenin aloitusprosentti pyörii jossain 90% paikkeilla, Laughton on ollut erittäin hyvä ja myös B.Scennin peliä on ilo katsella. Tästä kun klaarataan vielä 3. erä niin saadaan oikein makea voitto ja tappioputki poikki.
 

Hyttynen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Ja sehän klaarattiin. Voitto tuli lukemin 4-2. Ykköskenttä oli tosiaan tulessa ja puolustuspelaaminen ihan hyvällä tasolla. Blue Jackets tosin ei ollut ihan niin ärhäkällä päällä kuin mitä he yleensä ovat olleet Flyersia vastaan.

Coburn pelasi hyvän pelin ja valitiin ykköstähdeksi. Tämä oli lupaavaa, koska Coburn ei mielestäni ole ollut mitenkään erityisen hyvä palattuaan saikulta. Ykköspakilta on ollut sopivaa odottaa parempaa ja nyt sitä nähtiin. Toivotaan, että taso pysyy yllä.

Myös Read nosti tasoaan ja pelasi parhaita pelejään tähän mennessä. Nyt jäällä nähtiin sitä parin viime kauden sähäkkyyttä ja vauhtia.

Miinuksia jälleen Lecalle ja Umbergerille. Tämä tähtikaksikko tuntuu oelvan tällä hetkellä enemmän haitaksi kuin hyödyksi omalle joukkueelleen.
 

Skeleton Crew

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, PHI, BMG
Oli kyllä erittäin hyvä, että tappioputki saatiin poikki. Lisäksi viimeiset kaksi peliä ovat näyttäneet todella hyviltä: ykkönen on liekeissä eikä muutkaan koostumukset ole olleet mitenkään pulassa tasaviisikoin. Schenn on löytänyt paikkansa kokoonpanossa ja toivon mukaan niin myös Laughton, vaikka tehoja ei vielä olekaan tullut. Minnesotaa vastaan kuitenkin alusti maalin karvauksellaan. Mielestäni Leca ei ole ollut näissä viimeisissä peleissä ollenkaan huono ja pitäisin ehdottomasti Laughtonin kanssa jatkossakin. Toiseen laitaan pitäisi vaan saada kaveri joka tekisi niitä maaleja ja Rafflia parempaa vaihtoehtoa ei taida tällä hetkellä löytyä (varsinkin kun Lecaa pitää kuitenkin vähän paikata puolustussuuntaan). Neloseen jäisi sitten Rinaldo-PEB-Umberger mikä ei kuulostaisi ollenkaan pahalta.

Sitten niitä negailuja...Alivoima on kyllä aivan hirveää katseltavaa eikä yv:kään ole toiminut vieraissa. Nuo kaksi asiaa on saatava kuntoon kun melkein koko joulukuu kierretään länttä
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Berube oli tiivistänyt Wild-pelin osuvasti, mistä oli helppo olla samaa mieltä, ja mikä myös realisoitui heti Jacketsia vastaan.

"If we played like that we would win a lot of hockey games and that has to be the focus. It wasn’t good enough and we lost, but you know that’s the way you have to play. That’s the competitiveness we are looking for, the skating, the team play, that’s what we are looking for. If we can consistently do that we will win our fair share of games and be right there where we want to be."

Viime yönä ei edes ollut aivan yhtä vahvaa touhua, mutta viimeistely oli tällä kertaa voittoon riittäneellä tasolla, jonka myötä ei joutunut samalla tapaa tuskailemaan. Masonkin oli tarvittavan verran Emerya parempi ja varmempi.

Coburn pelasi jo Wildia vastaan hyvän ottelun ja jatkoi samoja latuja myös Columbusta vastaan. Lahjoitti sen yhden 2vs0:an, mutta siihenpä ne mieleen jääneet virheet jäivät, jonka vastapainoksi sitten paljon hyvää ns. vanhaa Cobya. MacDonaldkin petrasi Wild-limboilustaan, mutta olisihan tällä yhä parannettavaa, jonka myötä vastuukin voisi kasvaa, mutta samalla tämä oli vasta toinen peli loukkaantumisen jäljiltä. Vertailuna Coburn pelasi viidennessä paluun jälkeisessä ottelussaan ensimmäisen vahvan pelin, joten katsotaan nyt kauanko Amacilla kestää?

Ehkäpä mielenkiintoisinta oli, että ratkaisivat täälläkin pohditun katsomoon joutuvan 7. pakin "ongelman" peluuttamalla seitsemää puolustajaa. Wildia vastaan loukkaantunutta VandeVeldea ei paikattu Akesonilla vaan Rangers-pelin kolhuistaan toipunut Del Zotto sisään. Saa nyt nähdä miten homma jatkuu ja saavatko peluutukset toimimaan tällä systeemillä, mutta olisihan tilanne ainakin ennen Rafflin kuntoutumista se, että 7. puolustaja tuo suuremman lisäarvon, mitä VandeVelde/Akeson 12. hyökkääjänä. Nelosenkin peli piristyi kun kierrättivät Voracekia/Laughtonia jne. tuplavaihdoilla. Pakkien erikoistilannepeluutus oli myös selvää. Schultz-Coburn ja Grossmann-Schenn parit alivoimalla, Streit ykkös-YV:ssä ja MacDonald-Del Zotto toisessa, joten kaikille löytyi vastuuta, eikä yksikään joutunut pelaamaan molempia tilanteita, mikä on tietysti tässä vaiheessa vuotta kuormituksen kannalta positiivista.

Umberger pelasi Wildia vastaan jopa hyvän ottelun, mutta tuntui olevan taas viime yönä ne ratkaisevat potkut ja hetket tilanteista myöhässä, jolloin pelaamisesta katosivat kaikki tehot ja jäi vaihdosta toiseen pelin ulkopuolelle. Lisäksi oli siinä Jennerin YV-maalissa aika onneton suolapatsas. Ei onnistunut blokkaamaan vetoja, jonka lisäksi seisoi käytännössä paikallaan keskellä jäätä, ilman että olisi peittänyt yhtäkään syöttölinjaa. Ei vierellä pyörinyt Giroux’kaan sen järkevämpiä tehnyt, mutta tällä oli sentään jotain aktiivisuutta touhussaan. Myös pakkipari Grossmann-Schenn seisoivat käsittämättömän jähmettyneinä samassa linjassa maalin edessä, jossa eivät oikein muuta tehneet kuin ylimääräistä maskia Masonille. Tämän jälkeen valmennus tajusi antaa AV-aikaa mm. Laughtonille, jonka tekemistä toivon mukaan Umbergerkin katseli tarkkaan. Oli meinaan ”hitusen” parempaa hyökkääjän alivoimapelaamista.

Tuota Laughton-Leca tandemia lähtisin itsekin jatkamaan, sillä Laughton on ensimmäinen hyökkääjä pitkään aikaan, jonka pelaaminen on lähtenyt toimimaan Vinnyn kanssa. Kunnon kameleontti Raffl vain tuohon, niin kasassa voisi olla oikeasti hyvä ketju. Umbergerin voikin tämän jälkeen haudata neloseen.

Jos negaa haluaa kaivaa vielä lisää, niin Couturierilla olisi juuri nyt kovin vaikeaa. Kiekon kanssa ei onnistumisia meinaa tulla, jonka myötä pelaaminen menee aina vain väkinäisemmäksi yliyrittämiseksi, mistä on aiheutunut lähinnä turhia kiekonmenetyksiä, ei juurikaan positiivista. Read on ollut viime pelit piristymään päin ja Simmonds sai vihdoin sen tärkeän osumansa, joten toivottavasti onnistuisivat vetämään Cooterin takaisin elävien kirjoihin.

Edessä olisi yhtään ylikorostamatta helvetin tärkeä viikko. Neljä ottelua, joissa kohtaavat kerran Islandersin ja loppuviikon back-to-backissä kahdesti Rangersin, keskellä viikkoa vielä Wings. Huonompi juttu on, että kolme neljästä on vieraspelejä, joista Flyersin alkukauden saldo on heikko 2-6-0 (vrt. kotona 6-3-2), joten pikku hiljaa olisi aika alkaa parantamaan myös vieraspelaamista, miksei ylivoimapelin johdolla.
 

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
Täällä pureskeltu taas hienosti Columbus voitto joten mä laitan tänne turhaa nippeli tietoa jolla ei ole mtn merkitystä. Aikani kuluksi ihmettelin kolmen sentterimme tilastoja. Eli Giroux, Coots ja Schenn ja ideana se että mitä tekivät missäkin tietyn ikäisenä. Aloitin tutkailun iästä 20v koska herrat pelasivat siinä iässä ensimmäiset änäri matsinsa. Suluissa pelattu kausi.

20v
Giroux junnuissa 55 38+68=106 ja NHL 2 0+0=0 ( 07-08)
Couturier NHL 77 13+14=27. poffit 11 3+1=4 ( 11-12)
Schenn junnuissa 27 21+32=53. AHL 7 3+4=7. Lisäksi NHL 8 0+2=2. (10-11)

21v
Giroux Nhl 42 9+18=27 ja Ahl 33 17+17=34 (08-09)
Coots Nhl 46 4+11=15 ja Ahl 31 10+18=28 (12-13)
Schenn Nhl 54 12+6=18 poffit 11 3+6=9 ja Ahl 7 6+6=12 (11-12)

22v
Giroux Nhl 82 16+31=47 poffit 23 10+11=21 (09-10)
Coots Nhl 82 13+26=39 poffit 7 0+0=0 (13-14)
Schenn Nhl 47 8+18=26 ja Ahl 33 13+20=33 (12-13)

23v
Giroux Nhl 25+51=76 poffit 11 1+11=12 (10-11)
Schenn 82 20+21=41 poffit 7 0+3=3 (13-14)

Laughton on nyt siis 20 vuotias eli voimme katsoa lokeroa 20v :). Kyllä mun mielestä Coots ja Schenn on aika kovia pelimiehiä. Toivotaan että kehitys jatkuu.
 
Viimeksi muokattu:

Erskij

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, Tappara
Tervehdys vaan palstaveljille! Vihdoin tuli hommattua tunnukset tänne. Flyers-ketjua tullut luettua jo kauan ja kiitokset siis mielenkiintoisista huomioista sekä kattavista raporteistanne!

Tässä tulisi hieman katsausta Flyerssin tulevaan viikkoon. Viikko siis sisältää 4 erittäin tärkeää ottelua. Tulevana yönä vieraissa Islanders, joka on aloittanut kautensa erinomaisesti ollessaan Metropolitan- divisioonassa toisena heti Pensin tuntumassa. Seuraava ottelu on sitten Detroitin vieraana. Tästäkään ei ole helppoa ottelua tiedossa, tosin eipä mikään ottelu nykypäivänä "helppo" ole. Kuten aikaisemminkin jo täällä mainittu, vieraspelaaminen on tökkinyt ja nyt olisi aika ottaa voittoja myös vieraissa.

Loppuviikolla tiedossa todellista herkkua. Nimittäin Rangers vastassa peräkkäisinä päivinä. Perjantaina kotona ja lauantaina Madisonilla. Vosi kuvitelle että, luvassa on fyysiset sekä maalirikkaat matsit. Ja mikä parasta: molemmat pelit alkavat jo klo 20.00
 

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
Tervetuloa joukkoon oranssiin Erskij. Hieno homma että saadaan lisää juttuja. Islanders tosiaan vastassa ja etukäteen ajateltuna ehkä viikon vaikein vastus, tosin viimeiset 40 peliä Islesiä vastaan on menty 33-4-3. Hemmetin hienoja pelejä on tarjolla viikolle. Kolme vieraspeliä (NYI, DET ja NYR) jotka on kaikki vaikeita ja sit NYR vielä kotona. Tältä viikolta pitäis silti raapia kasaan pinnoja koska näiden jälkeen ei homma helpotu kun joukkue lähtee lännen kierrokselle, jossa vastassa SJ, Ducks ja LA. Siihen vielä CBJ ennen kotiin paluuta. SJ ja Ducks peli päivinä tulee reilun tunnin myöhästymiset duunista mutta ei se mitään. Jos tulee potkut niin sitten on aikaa katella hokia ;).
 

Courier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, HIFK, AS Roma
Tervetuloa jengiin Erskij!

Karkaukselta tuli tuossa aiemmin mielenkiintoista tilastoa nuorista senttereistämme ja nyt onkin todella jännittävää seurata jatkossa, että mitkä ovat Laughtonin vastaavat lukemat.

Näiden parin pelin perusteella ei voi kuin ihmetellä, että miten nopeasti Laughton sopeutui NHL:n vauhtiin. Viimepelissä nähtiin jo hyviä 1vs1 haastamisia mistä päästiin vetopaikoille, minkä lisäksi Laughton näytti sitä fyysistä osaamistaan taklattuaan 6x kertaa. Yhdessä niistä meinasi yksi sinitakki lentää vaihtoaition puolelle. Ja muutenkin se pelaaminen on vain niin nautittavaa katsottavaa. Kaikki pienet asiat tehdään oikein ja peliä viedään jatkuvasti eteenpäin. Liike on erinomaista, ja taitoakin näyttäisi löytyvän.

Ja hämmästyttävää kyllä, mutta niin kuin Eager aiemmin mainitsi niin Lecavalier on myös alkanut pelaamaan heti kun Laughton iskettiin ketjukaveriksi. Jos sama meno jatkuu Laughtonin ketjulla pidempääkin, niin tämähän voi tarkoittaa sitä, että ne AHL pelit on Laughtonin osalta jo pelattu, ennen kuin ne edes kunnolla alkoivat.

Kauden alussa olin sitä mieltä että AHL on oikea paikka kehittymisen kannalta. Mutta jos Laughton saa hyvin peliaikaa niin ei sekään varmasti ole huono idea. YV- aika on varmasti kortilla, mutta tasaviisikoin luulisi tulevan vastuuta, jos pelaamisen taso vain pysyy samalla tasolla kuin mitä ollaan nyt nähty, Viimepelissä tuli myös vastuuta alivoimalla, joten kyllä taitaa Berubekin olla aika mielissää uudesta työkalustaan.
 

Murskaaja

Jäsen
Peliä en katsonut, mutta ilmeisesti maalivahdit, erityisesti Mason, ollut liekeissä, mutta nollalla maalilla vaikea voittaa. Piste kuitenkin kivikovalta Islandersilta ihan OK suoritus. Pelin katsoneet voisivat kertoa, että oliko tehottomuutta vai eikö vain päästy maalipaikoille kunnolla.
 

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
Aika nihkeetä pelaamista Flyersilta ja jäi kyllä fiilis että piste saatiin. Laukaukset muistaakseni 46-21 Islesille. Olihan siinä pahojakin paikkoja mutta ei juurikaan tuhannen taalan. Pakisto siivosi hyvin piparit maalilta. Vaikka Flyersilla oli vaan 21 laukausta niin siellä oli muutama hyvä koppi myös Halakilla. Maalivahtien ilta sanon minä.
Positiivista tosiaan tuo että saatiin edes piste ja se että alivoimalla ei ropissut omissa. Coots pääsi jopa av:lla yksin läpikin mutta Halak oli parempi.
Aikasemmin on kehuttu että Laughton on nostanut varsinkin Lecan tasoa mutta tässä pelissä oli Leca taas niin pihalla kuin olla voi. Välillä ihmetyttää miten voi taso laskea noinkin paljon ex-staralla. Laughtonin terävää liikkumista on kiva katsella mutta eipä tuossa ketjussa helposti paikoille pääse. Ykköseltä ajoittain hyviä vaihtoja mutta tehotonta pyörittämistä. Ei oikein päästä parhaille sektoreille.
Iso syy että peli ei kulje joukkueella on se että pienet asiat tehdään pikkusen huonosti eli helpot syötötkin annetaan niin että vauhdissa oleva joutuu jarruttelee ym ym. Pikkusen tuntuu olevan kiire ja hosu.
Rankkareissa Flyersilta pääsi koittamaan ekana Laughton mutta Halak torjui harhautus yrityksen. Giroux näytti harhauttaneen jo Halakin pihalle mutta jostain ihmeestä ukko vielä venytti hanskan kiekon eteen. Sitä mä olen ihmetellyt että minkä ihmeen takia Voracek ei pääse koittamaan rankkareissa
 

eicca

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Panthers
Kyllähän sitä oltiin mankelissa 65 minuuttia ja Masonia saa kiittää pisteestä. Tässä pelissä nähtiin kaksi tapaa antaa prässiä vastustajan pakeille ja karvata ylhäältä. Islanderssilla oli "toinen aalto" ajoissa kiinni pakissa jolle syötettiin ja aina tuli kiire kiekolliselle. Tämä aiheutti paljon kiekon menetyksiä oman sinisen tuntumassa ja roiskaisuja keskialueelle. Vastaavasti Flyersin prässi kiekolliselle on jatkuvasti hieman myöhässä ja kiekollinen saa ratkaisevan sekunnin aikaa katsoa seuraavaa siirtoa. Pelissä tilanne näkyi siinä, että Islanders pääsi luistelemalla keskialueen yli ja hallitusti kiekon alueelle.

Tällä kaudella Flyersin rankkarit on onnistunut 1/10, joten siinä olisi hieman parannettavaa. Toki G:llä oli hyvä yritys, mutta jostain Halak sai räpylän eteen ja torjuttua yrityksen.
 

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
On tässä käynyt pienessä mielessä että onko Laughton nyt ylhäällä sen takia että katsotaan pärjääkö oikeasti jo ylhäällä, Siellä on meinaan Oilersissa täys paniikki päällä ja kova tarve olis sentterille. Lecanhan tuonne mielellään laittais mutta tuskinpa kelpaa. Heillä olisi myös tarvetta pakillekin joten pieni pelko on että Schennin veljekset olis varmaan ihan haluttu kaksikko Mietin ihan vaan sitäkin tässä että miksi Laughton ei olisi muuten otettu ylös jo kauden alusta alkaen. okei myönnetään, taas on liikaa aikaa :)
 
On tässä käynyt pienessä mielessä että onko Laughton nyt ylhäällä sen takia että katsotaan pärjääkö oikeasti jo ylhäällä, Siellä on meinaan Oilersissa täys paniikki päällä ja kova tarve olis sentterille. Lecanhan tuonne mielellään laittais mutta tuskinpa kelpaa. Heillä olisi myös tarvetta pakillekin joten pieni pelko on että Schennin veljekset olis varmaan ihan haluttu kaksikko Mietin ihan vaan sitäkin tässä että miksi Laughton ei olisi muuten otettu ylös jo kauden alusta alkaen. okei myönnetään, taas on liikaa aikaa :)

Tai onko näytillä treidiä varten ?

Vaikka itse yleensä treidiä olen vaatimassa niin nyt nähdyn perusteella pitäisin kiinni Schennistä ja Laughtonista.
 

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
Tai onko näytillä treidiä varten ?

Vaikka itse yleensä treidiä olen vaatimassa niin nyt nähdyn perusteella pitäisin kiinni Schennistä ja Laughtonista.
Ite tykästyin niin paljon jo Laughtonin otteisiin että en edes ajatellut tuota vaihtoehtoa. Toivottavasti ei kauppailla kumpaakaan mainitsemaasi kun ei tuota tulevaisuutta ole yhtään liikaa hyökkäyksessä. Laughtonille kun saadaan laitaan Raffl niin uskon että alkaa tulostakin syntyä. Leca kaupataan ja Umberger neloseen. Tuohan kuullosti ihan suunnitelmalta.
 

Courier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, HIFK, AS Roma
B. Schenn on lopulta vastannut loistavasti niihin kaikkiin koviin odotuksiin, mitä ennen kauden alkua häneen kohdistui kun paikka 1. ketjun LW:nä alkoi hahmottua. Ensimmäiset 7x peliä olivat vielä aika vaisuja kun niissä syntyi vain kolme pistettä. Paikka 1. ketjussa tippui aika nopeasti alempiin ketjuihin mistä lähdettiin hakemaan vauhtia, mutta sitten kun paikka löytyi Couturierin ketjussa, niin tulosta alkoi syntyä ja siirto takaisin 1. ketjuun -> viimeisessä 13x pelissä on syntynyt yhtä monta pistettä. Ja nyt yht. 20 ott 7+8= 15 pts. Erinomaista vastinetta rahoille, kun caphit on vain 2,5m. Eli ei ole mitään syytä olettaa, että tiukassa cap tilanteessa elävä Flyers olisi kaupittelemassa hyvää ja halpaa pelaaja pois. Päinvastoin.

Couturier taas on ollut aika vaisu viimeaikoina. Ei saanut viimepelissä maalia aikaan vaikka pääsi yksinläpi. Ilmeisesti se ketjukavereiden aneemisuus on vähän tarttunut? Tuntuu siltä että sillloin kun BSchenn siirrettiin pois Coutsin laidalta, niin sen jälkeen ei olla nähty oikeastaan mitään hyökkäyspäädyssä. Ja ei se puolustaminenkaan ole ihan sitä priimaa mihin ollaan totuttu. Ei nyt hälyttävän huonoakaan, mutta esim. alivoimalla sai ennen luottaa että Couturier&Read hoitavat aina homman, niin nyt on ollut vähän toisenlainen tilanne. Heikosti pelanneilla puolustajilla on tässä toki oma osuutensa. Eniway, toivottavasti Couts ja Read saisi jollain ihmeellä nyt heräteltyä. Raffl voisi sopia tähän ketjuun sitten kun tervehtyy.

Laughton olisi myös kiva nähdä Coutsin laidalla, mutta sitten oltaisiin taas Lecavalierin ja Umbergerin kanssa ongelmissa, kun kukaan ei ole antamassa niille tekohengitystä. Ensi yönä vastassa Red Wings, ja voitto on mahdollinen jos Giroux ja Voracek värkkäävät vähintään 3-4 maalia, tai sitten vastaavasti Mason torjuu kaikki 50 laukausta.
 

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
Raffl tekee ilmeisesti paluun yön DEetroit pelissä. Mielenkiintoiset ketjut jos näillä tosiaan mennään.

Ykkönen normaali
simmonds - Laughton - Raffl
Umberger - Coots - Read
Bellemare - Leca - Rinaldo
Upee juttu jos näillä mentäis, tosin voisin tuosta vielä vaihtaa Umberin ja Bellen paikat ja sit neloselle max 6-7min peliaikaa. Laughton sais hienon paikan avata pistetili nahilassa
 

tirlanttan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Mason alottaa yöllä itseoikeutetusti maalilla. Luke Schenn odotetusti putoamassa kokoonpanon ulkopuolelle. Taitaa olla ensimmäinen kerta kun vanhempi Schenn on terveenä katsomossa? Enpä pahitteeksi laittaisi jos jotain kauppaa herran ympärille yritettäisiin viritellä. Alla vielä pakkiparit.

MacDonald - Coburn
Streit - Grossmann
Del Zotto - Schultz
 

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
Lyhyesti virsi kaunis. Hyvä aloitus peliin ja paikkoja muutamaankin maaliin mutta ei kelpaa. Sen jälkeen kaveri tekee. Toisen erän alkuun Giroux toi pelin tasoihin, vähän helpohkosti menneellä laukauksella. Siitä sitten oikeestaan pelin taso alkoi laskea Flyersilla kuin lehmän häntä. Vikassa erässä oranssin peli oli melkoista kuraa vaikka lopussa pientä painetta saatiinkin aikaiseksi.
Ykköselle puhtaat paperit. Muut ketjut ei oikein saaneet mitään aikaiseksi. Couturierin tappelu oli aika yllättävä, liekö turhautumista omiin otteisiinsa. Tasaista nuhjaamistahan tuo tappelu oli. Kovasti tuolla nyt huudellaan ja huhuillaan että jotain kauppoja hierottaisiin jotta saatais jotain piristystä tekemiseen.
Ei nyt saa muuta irti itestään.
 

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
Jason Akeson waivereihin. Veikkaan että Phantoms kutsuu
 

SimBLi

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Minulle Akeson jäi hyvin mieleen pudotuspelisarjasta. Tosin kaksi maalia ja kolme tehopistettä eivät kauaa sädekehää pidä yllä.

Viikonloppuna on teilläkin mukavasti seurattavaa. On mahdollisuus ohittaa kahdella voitolla Rangers sarjataulukossa. Mutta eiköhän näissä taisteluissa ole panosta ilman sarjataulukoitakin.

Tuonne Rangers-ketjuun laitoinkin jo, mutta mainitaan nyt täälläkin, että törmäsin Twitterissä kattavaan ennakkoon koskien viikonloppua. Sieltä voi joku ajatus jäädä mieleen.
 

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
Minulle Akeson jäi hyvin mieleen pudotuspelisarjasta. Tosin kaksi maalia ja kolme tehopistettä eivät kauaa sädekehää pidä yllä.

Viikonloppuna on teilläkin mukavasti seurattavaa. On mahdollisuus ohittaa kahdella voitolla Rangers sarjataulukossa. Mutta eiköhän näissä taisteluissa ole panosta ilman sarjataulukoitakin.

Tuonne Rangers-ketjuun laitoinkin jo, mutta mainitaan nyt täälläkin, että törmäsin Twitterissä kattavaan ennakkoon koskien viikonloppua. Sieltä voi joku ajatus jäädä mieleen.
Joo kyllä nää Rangersia vastaan pelattavat on noussu Pens pelien rinnalle jos mietin kauden hienoimpia pelejä.
Nimimerkki kainalot märkänä
 

tirlanttan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Hiljaseksi vetää tämän hetkinen tilanne. Flyers ui nyt syvissä vesissä. Viimeisistä kahdeksasta pelistä peräti seitsemän tappiota. Joukkueen hyökkäyspeli täysin Giroux/Voracek-parivaljakon varassa. Mason tekee maalilla minkä pystyy, mutta muista ei tällä hetkellä mitään apua. Jotain on pakko tehdä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös