San Jose Sharks 2014–2015

  • 103 363
  • 329

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Aiettä mikä debyytti Grosenickilta, siinä oli sitä tekemisen meininkiä kuin hänen pimulla rusetteja vääntäessä koirille. Kova pari varmasti. Muuten kyllä Sharks aika mopo. Saa odotella varmaan ensi vuoden puolelle, että joukkue pelaa edes sinnepäin samalla tasolla muita joukkueita vastaan kuin oman divisioonan joukkueita vastaan.

Tota kyllä on hassu seurata, kuinka paljon tmacilla on uskoa 48-19-8 -ketjuun. Levittäis nyt tota joukkueen kärkeä.
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Oli kyllä harvaisen paska peli Sharksilta. Tai no siis hyvinhän joukkue puolusti, mutta paikoille ei päästy kuin kolme kertaa, tuloksena kaksi maalia joista toinen tyhjiin. Onneksi armoitettu Grosenick oli loistava, ja ennen kaikkea varma. Ei tullut missään vaiheessa epäluottavainen olo, vaan kaveri haldasi homman nätisti.

Jos joku alkaa miettiä mitkä ovat Grosenickin mahikset saada pysyvä pesti ylhäältä, niin lähtökohtaisesti kolmen asian täytyy tapahtua: Nemo pelaa paskan kauden eikä saa uutta sopparia Sharksiin, Grosenick jatkaa maagisesti farmissa eikä sula (mahdollisissa) playoffeissa ja Stalock osoittaa olevansa voittava ykkösmaalivahti. Tällöin ensi kaudella olisi mahdollisuus nähdä ylhäällä Stalock ja Grosenick, tässä nokkimisjärjestyksessä. Eli jokseenkin epätodennäköistä, mutta mahdollista.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Pitää muistaa tästä alkukaudesta, että Sharks on pelannut todella paljon vieraissa ja aika pitkillä matkoillakin. Olisi ihan hieno juttu jos idän jengit ottaisi lännen joukkueet samalla tavoin vastaan kuin Kaliforniaan tullessaan usein saavat pelata Ducks, Kings ja Sharks-kolmikon kanssa peräkkäin. Vähän mukavampi matka olisi vaikka käydä New Yorkin tiimit samaan syssyyn....

On kyllä niin aneemista peliä, että ei pysy hereillä. Viime yönäkin piti toisen erän alkuminuuteilla todeta, ettei vaan onnistu - aivot sammuu kesken kaiken. Hieno startti uralle Grosenickilta. Itse asiassa aika hauskasti tällä kaudella jokainen kauden ensimmäisen runkosarjaottelunsa Sharksissa pelannut maalivahti on pelannut nollat. Niemi ja Stalock aloittivat nollilla, nyt Grosenick. Voisivat rullata PTO-sopimuksilla vielä 60 veskaa vuoron perään, koska tämä on sellainen tilasto minkä varaan kannattaa laskea.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Pitää muistaa tästä alkukaudesta, että Sharks on pelannut todella paljon vieraissa ja aika pitkillä matkoillakin. Olisi ihan hieno juttu jos idän jengit ottaisi lännen joukkueet samalla tavoin vastaan kuin Kaliforniaan tullessaan usein saavat pelata Ducks, Kings ja Sharks-kolmikon kanssa peräkkäin. Vähän mukavampi matka olisi vaikka käydä New Yorkin tiimit samaan syssyyn....

Juurihan Sharks veti alkukaudesta tuollaisen kolmen ottelun vieraskiertueen New Yorkin alueen joukkueita vastaan. Kingsilla on samanlainen reissu New Yorkiin loppukaudesta, ja Ducksillakin melkein samanlainen (ensin Rangers, sitten Columbukseen ja Bostoniin, ja sitten takaisin New Yorkiin pelaamaan Islandersia ja Devilsia vastaan). Samoin ainakin Vancouver ja Calgary saavat hoidettua vierasottelut New Yorkin alueen joukkueita vastaan yhdellä reissulla.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Dillon sieltä tuli Dallasista, vaihdossa Demers ja 3rd pickki 2016. 35% Demersin palkasta jäi Sharksin kontille, veikkaisin siitä että Wilson väänsi kaupan puoliväkisin. Mutta ei sen väliä, capissa on tilaa ja Dillon edukas. Muutenkin luottoa on, että Wilson ja Robinson tietävät mitä tekivät ja kohti valoa mennään.

Dillonin myötä eiköhän Hannan tipu hänelle sopivampaan rooliin eli 7. pakiksi ja Irwinille se on moro jotakin kautta.

44-61
4-88

Tai

44-88
4-61

Tosi kiva top4, mentäisiin sitten kummalla tahansa. Yksi pieni ogelma vain, että kuka Muellerin pariksi. Fedun? Tennyson? Rookie pakkipari herättää omat epäilyksensä.

44-88
41-61
4-Fedun

Joka tapauksessa odotan Mueller-Burns parin hajoavan, eihän se enään niin vahvasti ole toiminut kuin alkukaudella, valitettavasti.

Tänään kojootit, voitto daddyn kunniaks olis kiva.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Hyvä diili, Demersin aaltoliike otteissa on jotain minkä varaan ei voi oikein tulevaisuutta rakentaa. Lisäksi Wilson varmaan halusi herätellä joukkuetta ja Demers oli kaupattavin kaveri. Dillonilla on attribuutit olla tehokas esimerkiksi Braunin parina. Tuon varman oman pään pakin rinnalla homma toimi Dallasissakin, ja lisäksi pääsee takaisin omalle laidalleen. Pitää varmaan oikeasti herätä katsomaan taas vähästä aikaa peliäkin ensi yönä, jotta näkee miten luistin liikkuu. Dillon on liikkuvampi ja kookkaampi kuin Demers, hyökkäyspään potentiaali varmaan max 20 pistettä.

Nyt kun vielä saisivat Irwinin kaupattua johonkin. Hannan voi luutia tämän kauden loppuun seiskapakkina.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Harjoituksissa menty näillä pareilla:

Vlasic-Burns
Mueller-Braun
Dillon-Tennyson

44-61 jaettiin viimeinkin ja heti näyttää paremmalta. Kyllä tää tästä.

Burish meni sukkana läpi waiversit. Sääli.
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Grosenick loukkaannutti itsensä treeneissä, ja Worcesterista ei ehditä lennättämään back-up -kassaria. Stalock on vielä rikki.

Siellä siis etsitään hätäapua. Katsotaan kuka amatööri saadaan bäkkaamaan Nemoa. Ei muuten tarvi fantasykavereiden miettiä kuka aloittaa.
 

Sanberry

Jäsen
Sen sijaan W:ssä pelaava Rourke Chartier näyttää ryöstöltä tällä hetkellä. Kelownan kapteenistoon kuuluva sentteri on nakannut tehot 20+14 vain 19 pelissä. On hieman pienikokoinen (180cm), mutta ilmeisesti todella taitava heppu. Toisena W:n pörssissä. Timanttista. Katsotaan mihin lento riittää.
Hiukan päivitystä Chartierin tilanteeseen. Hän ollut ilmiliekeissä WHL:n Kelownassa, tehden 28 maalia 26 otteluun. Kokonaistehot ovat siis tällä hetkellä 28+19=47 http://whl.ca/roster/bio/182435 (linkki Chartierin pelaajakorttiin).
Chartier 13 pelaamassaan ottelussa marraskuussa tehnyt 17 maalia. Ja näissä em. 13 ottelussa Chartier on onnistunut maalinteossa 11 ottelussa.

Loppuun vielä yksi tilastoneppi Twitteristä....
@DubFromAbove

With 28 goals in 26 games @SanJoseSharks prospect Rourke Chartier would still be in the top 20 in WHL scoring if he had 0 assists this year.
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Okei, kohtuullisen harvinainen tilanne Sharksilla - kiitospäivän tuomiotilaston mukaan Sharks ei mene tällä kaudella playoffeihin. Joskin vieraspainotteinen alkurunkosarja tätä toivottavasti vääristää. Onhan se tietty selvää ettei runkosarjamenestystä voi ikuisesti tulla kun core vanhenee, vaikka tämän coren pitäisi sulavasti siirtyä papoilta parhaassa peli-iässä oleville Couturelle, Pavelskille ja Burnsille. Tosiasiassa ei näytä olevan niin helppoa.

Nyt kuitenkin voisi alkaa olla syytä petraamaan. Philly saapuu länteen ja Sharks lähtee seuraavilla ketjuilla yrittämään masentaa jälleen Phillyä.

25-19-8
12-39-57
48-15-83
18-10-20

Tennyson pistettiin alas, ja Müller ja Goodrow mutustelevat poppareita. Puolustuksesta en tiedä pareja, sillä en ole pitkään aikaan katsonut matsin matsia. Mutta tänäpä yönä sen teen.

Pitää kuitenkin muistaa, että kun Dicksillä ja Kingsillä pyyhitään jäätä niin kaikki on hyvin.

---

Chartier valittiin Kanadan U20-kandidaattien joukkoon. Sama meno jos jatkuu niin pakkohan tuo on mukaan ottaa. Viimeisin Sharks-varaus vaahterapaidassa U20-skaboissa taitaa olla Hamilton.
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Kohtuullisen heikkoa näyttää Sharksin hyökkäyspeli olevan. Homma toimi kunnolla oikeastaan vain ylivoiman (joka olikin erittäin vaarallinen, harmi että niitä siunaantui ainoastaan yksi) ja pienen hetken toisen erän alusta. Suurin osa Sharksin paikoista tuli Phillyn virheistä. Sharksilla taisi olla kolme läpiajoa, joista kaikki onnistuttiin ryssimään. Toki viimeisen jälkitilanteesta Nieto pääsi sivaltamaan voittomaalin. Mutta siis oli kyllä Phillyn pakisto kohtuu kujalla koko pelin. Kovia pommeja siellä osattiin antaa, mutta pienet virheet sitten kostautuivat. Toki Sharksin ensimmäisessä maalissa Vlasic pääsi nousemaan vapaasti, mikä oli seurausta hyökkääjän heikosta pelistä.

Ylivoima siis toimi hyvin ja pakit olivat varmoja. En tiedä kuinka tosin pärjättäisiin ilman Vlasicia, uskomatonta suorittamista jatkuvasti. Jännäkakat taas housussa kun Vlasic kävi (paikattavana?) kopissa. Pakistolta en muista yhtään isompaa virhettä, tai no Simmonds pääsi jalalla ehkä turhan helposti Irwinin ohi, mutta taisipa hänellä olla parempi vauhti valmiiksi.

McGinn täytyy poistaa Jumbon viereltä. Hän on siinä toki tehdäkseen tilaa taitoniekoille, mutta ei pystynyt hakeutumaan maalintekopaikoille eivätkä syötöt napsuneet kohdalleen. Toki jos aikaisemmat pelit on pelannut hyvin ja nyt sattui heikko päivä, niin antaa olla.

Paskin juttu pelissä oli Couturen loukkaantuminen. Logan törmäsi Readin(?) kanssa yhteen niin, että Readin olkapää osui Couturen päähän. Näytti tahattomalta, joku dumari olisi ehkä antanut estämisen. Couture kuulema "näyttää ookoolta", mutta tila tarkistetaan tänään uudestaan. Couturea ei ole varaa menettää.
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Kolmen pelin voittoputki on mukava asia, mutta sillä ei olla vielä lähelläkään divarin kärkisijoja. Näiden kolmen pelin aikana Müller on napsinut poppareita, mutta ei voittavaa pakistoa muuteta. Braunilta tuli Bruins-pelissä yksi radikaali munaus ja otti kehnon -2 tehotilastoon, mutta tuo pistettäköön nyt alun unisuuden piikkiin (joka ei toki ole hyväksyttävää). Braun oli kuitenkin loppupelin mies paikallaan ja pakiston nopeimpana kaverina jatkuvasti hyödyllinen.

Mukava nähdä, että ylivoimalla ammutaan kiekkoja viivasta viime kausia enemmän. Nytkin taisi kolme häkkiä tulla ohjureista, eikä Raskin tasoisessa maalivahdille niitä juuri muuten tehdäkään. Irwinkin sai suurimman osan rannareistaan blokkaajan ohi. Pisteetkin jakautuivat mukavan tasaisesti tuossa pelissä, Kennedy joulutti yhden häkin mutta teki vielä toisen. Couture onnistui jotenkin jäämään kiikareille, vaikka ampui toki ylärimaan.

Stalock on tulossa takaisin ja aloittanee tod. näk. toisen Albertan peleistä. Eli Öljyä vastaan. Tuntuu, että playoff-tiimejä vastaan on tällä kaudella pärjätty kohtuullisesti, mutta heikoilta on tullut nassuun. Calgary nyt menee siihen playoff-kategoriaan, ja viimeisin matsihan päättyi 2-0 Flamesin voittoon. En silti näe mitään muuta tavoitetta Albertaan kuin 4 p.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Kun Brown kentällä joukkueen recordi 6-0-0. Kun Scott, niin recordi 6-3-1. Enpäs itke enään heidän peluuttamisesta.

Päin mäntyä menneen ekan erän jälkeen Flamesia vastaan, Koala oli raivonut pukukopissa omilleen. Lopputuloksena voitto liigan parhaimmasta 3.erän joukkueesta. Kauden toistaseks pisin voittoputki menossa. Ohhoh, ai että.

Robinson saanut ilmeisesti tolkkua Burnzien omanpään peliin. Kaverin viime pelit ovat menneet vahvasti ja sillä tottakai ollut suuri vaikutus joukkueen menestykseen.

Seuraavaksi pari kertaa Oilers, kyllä tällä pelihuumorilla voittoputki saa jatkoa. Stalock maalissa ja Kennedy pois kuvioista loukkaantumisen takia.
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Kun Brown kentällä joukkueen recordi 6-0-0. Kun Scott, niin recordi 6-3-1. Enpäs itke enään heidän peluuttamisesta.

Päin mäntyä menneen ekan erän jälkeen Flamesia vastaan, Koala oli raivonut pukukopissa omilleen. Lopputuloksena voitto liigan parhaimmasta 3.erän joukkueesta. Kauden toistaseks pisin voittoputki menossa. Ohhoh, ai että.

Seuraavaksi pari kertaa Oilers, kyllä tällä pelihuumorilla voittoputki saa jatkoa. Stalock maalissa ja Kennedy pois kuvioista loukkaantumisen takia.

Kiinnostaisi tietää että mitä vittua siellä kopissa tapahtui erätauolla. Enpä ole pitkään aikaan nähnyt noin halutonta/aseetonta Sharksia, johtui se sitten Flamesin hyvästä pelistä tai ei. Ei tainnut Sharks päästä ensimmäisen 17 minuutin aikana kertaakaan kontrolloidusti hyökkäysalueelle. Ja sitten toiseen erään ihmeellinen muodonmuutos ja pari häkkiä. Ja jotenkin tosiaan Sharks onnistui voittamaan comeback kidsit kolmannessa erässä.

Brownin pelaamiselle peukku, koska kaveri on kohtuu nopea ja käyttää sitä tällä hetkellä oikein. Scottinkaan pelistä ei parane juuri valittaa, vaikka ei olekaan hanskannut siihen tahtiin kuin odotin. Tai siis, en välttämättä odottanut hanskaamista niin paljon, mutta tiettyä kovistelua tilanteiden jälkeen jne.

Kennedy kyllä on aika lasia. Taitaa vaivata vielä tuo menneisyys Pensissä, siellä kun tuntuu jatkuvasti hajoavan porukkaa.

Vielä huomiona Niemen hyvä peli. Sharks onnistui jotenkin kääntämään tilanteen ottelun lopussa niin, että 5-3 ylivoimalla ei saatu kiekkoa häkkiin ja tämän jälkeen annettiin Flamesille vielä ylivoima, mutta Nemo oli varmuus hyvällä riparikontrollilla. Nyt kun se tasaisuus pysyisi siellä, silllä Niemen tuntien sieltä saattaa taas tulla muutama heikko peli suhteellisen pian.

---

Couture pyssytti jälleen kehikkoja ja toki maalin. Joka kausi tuntuu että kaveri löytää sen riman useammin kuin kukaan muu pelaaja.

Missä vaiheessa päästetään Müller takaisin kokoonpanoon? Voitetaan joo, mutta kierrättäisin silti varsinkin back-to-back -peleissä pakistoa. Hannan pelaa varmasti, mutta josko hän tekisi junnulle tilaa tämän illan peliin. Müller toisi parempaa avauspeliä, sillä siinä missä Hannan heittää kiekon _aina_ päätyyn sinisen jälkeen, Müller saattaa löytää vauhdissa olevan hyökkääjän. Toki Hannan on hieman varmempi omassa päässä, kun pelaa sitä idioottivarmaa ei-ylimääräisiä-siirtelyitä -peliä. Irwin on tottakai toinen vaihtoehto terveeksi raapaisuksi. Mülleriä voi mielestäni pitää poppareilla osan kautta, mutta kunhan pääsee välillä pelaamaan ja kehittymään. Nyt alkaa jo olla liikaa tämä neljän pelin istuminen.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Eiköhän tänään nähdä Mueller kentällä, kun ottelut peräkkäisinä päivinä.

Aika vähälle jäänyt otteluiden katsominen tällä kaudella. Perhe ja työ vie sen verran energiaa, että jotenkin yöunista on tullut entistä tärkeämmät...
 

Steus

Jäsen
Sharks on tämän räpellyksen jälkeen hävinnyt nyt Oilersille ja Kojooteille kerran, sekä Blue Jacketsille, Panthersille ja Buffalolle kahdesti. Muuta sarjaa vastaan rekordi on 14-4-2. (Lähde: Down Goes Brown).
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Onneksi en herännyt katsomaan. Näkemättäkin paskaa...

Aika käsittämätöntä tuo fleguilu noita sarjataulukon häntäpään joukkueita vastaan. Jotenkin sen jo osaa ennalta aavistaa.
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
No mutta eikö ole parempi että voitetaan kovia pelejä näin kevään kannalta? :)

Nojoo, pitäähän sinne tanssiin toki paikka ansaita eikä se näillä otteilla kovin helppoa ole. Onneksi suurin osa läntisen konffan joukkueista on kuitenkin kovia, joten pisteitä on odotettavissa. Josko tässä tehtäsiin Kingsit ja mentsäisiin villillä kortilla pudotuspeleihin ja laitettaisin nippuun vuorotellen Ducksit, Kingsit ja Hawksit. Nyt vitusti jotain hymiöitä perään.

Sharksilla on noin kolme kautta aikaa voittaa mestaruus Thorntonin ja Marleaun kanssa. Millään muulla ei ole väliä, edes mikään McDavid ei paikkaisi sitä jos Marleau ja Thornton ei Sharks-paidassa sormusta saa. Itsehän voisin lyödä virtuaalikirjoituskoneen ja hokkarit ja kaiken muunkin naulaan jos sitä päivää vielä pääsen todistamaan.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Tänään taas Edmonton edessä, eli turpaan tulee ja saavat ehkä yhden maalin tehtyä.

Ja Sharksin onnella jos pudotuspeleistä pääsee kolmelta kierrokselta jatkoon, finaalissa tulee joku bottom feeder tyyliin Detroit tai Buffalo vastaan ja sarja menee 4-0 vihollisille.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Tänään taas Edmonton edessä, eli turpaan tulee ja saavat ehkä yhden maalin tehtyä.

Ja Sharksin onnella jos pudotuspeleistä pääsee kolmelta kierrokselta jatkoon, finaalissa tulee joku bottom feeder tyyliin Detroit tai Buffalo vastaan ja sarja menee 4-0 vihollisille.

Yksi kauneimpia haaveita tässä maailmassa tosiaankin voisi olla Sharksin sweeppaminen SC-finaalissa.
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Mainitaan nyt täällä että sivussa ovat Kennedy (IR), Nieto (pikkuvammaa), McGinn ja Irwin. Melker Karlsson tekee debyyttinsä, toivotaan pojalle onnistumisia. Svedu aloittaa ilmeisesti Sheppardin laidalla kolmosessa.

Vaikka kyseessä onkin jälleen Oilers ja maalilla Scrivens, en voi uskoa toiseen peräkkäiseen tappioon. Ei tuolla rutiinilla. Scrivens voitaisiin olla jo skoutattu. Jos tästä tulee tappio niin hyväksyn hätäratkaisuna niin kenkimisen kuin treidinkin jossa liikkuu suuri osa joukkueen kyvyttömästä johto-osastosta. Mutta ei mennä vielä sinne.

Pavelskista huhuiltiin eilen kovasti koko loppukauden kapteenia, mutta ei ole nimitystä vielä tullut. Looginen valinta olisi.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Sharks on hiljaa noussut liigan kuumimmaksi joukkueeksi voitettuaan yhdeksän edellisestä kymmenestä. Kolmos- ja nelosketjuihin on tullut hyvää ryhtiä Karlsonin ja Goodrown myötä. Kärkiketjut eivät ehkä ole tällä hetkellä ihan yhtä teräviä, mikä johtuu mielestäni ketjujen heikosta roolituksesta. Ykkönen tarvitsisi voimahyökkääjän korvaamaan Burnsin roolin viime kaudelta.

Mielenkiintoista nähdä mitä tapahtuu, kun Nieto, Torres ja Kennedy palaavat kentille. Nelosestakin Scott on ollut mielestäni järkevä omassa roolissaan.

Holiday sweateeer....
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Sieltä napsahti ensimmäinen tappio Ducksille tällä kaudella. Peli oli vähämaalinen ja maalit pääasiassa erikoisia. Ensimmäinen Ducksin häkki tuurilla, toinen käsittämättömän merkkausvirheen kautta. Vielä tällä kentällä, jonka pitäisi lähtökohtaisesti olla joukkueen paras puolustussuuntaan (Couturen vitja). Toki sitten vastapuolella Andersen imutti nätisti Karlssonin vedon, josta muodostui svedun ensimmäinen taalaliigakaappi. Miehellä muuten kasassa tehot 1+4=5, 6gp. Ei huonosti, ja kun ottaa huomioon mitä kaveri tuo nopeudellaan ja jatkuvalla työnteolla, niin hyvä paketti toistaiseksi.

Ducksia tuskin saadaan kiinni enää vaikka kautta on puolet vielä jäljellä. Mutta sillä ei mielestäni ole väliä, koska ollaan sitä Pacificin ykkösiä, kakkosia tai kolmosia niin Ducks ja/tai Kings pitää kuitenkin kaataa. Joten ainoa toivohan tällä kaudella lepää vielä siinä että Kings sössii itsensä ulos playoffeista. Tämä kaikki huolimatta siitä, että Sharks on hoitanut tällä kaudella lähes kaikki pelit Kings-Ducks -kaksikkoa vastaan.

---

U20 lähestyy ja Sharks-faneille herkkua tarjolla. Chartier onnistui tiputtamaan itsensä Kanadan nipusta, mutta Goldobin johtaa Venäjän joukkoja ja Müller ja Bergman kantanevat suurta vastuuta Sveitsin ja Ruotsin alakerroissa. Myös Noah Rod (Sveitsi) ja Fredrik Bergvik (Ruotti) ovat mukana skaboissa. Ruotsin maalivahtitilanteesta en jaksa ottaa selvää, joten Bergvik saattaa istua penkillä.

---

Joulutauolle ja Kingsin kaatoon joulun jälkeen. Peli näyttää kohtuu hyvältä näin yleisesti, puolustuspeli toimii ja Niemi pelaa loistavasti. Hyökkäyspäässä paikkoja siunaantuu ja ylivoima toimii (joskin viime pelissä 1. ylivoima oli täyttä paskaa). Alemmista kentistä löytyy kivasti tukea, kun Goodrow-Sheppard-Karlsson on osoittautunut hyväksi jokapaikanhöylä -ketjuksi. Ehkä odotan vielä enemmän Couturelta, vaikka tasaisesti niitä pisteitä tuleekin.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Ja eka tappio Kingseille heti perään. Ekasta pelin maalista saadaan kiittää Mr. Game7 syöttöä, sitten Sheppardilla maila väärällä puolen ja loput pari Kings mätti ylivoimalla. Mitä nyt Muzzinin vedon Nemo näki täysin ja kainalosta pääsee livahtamaan, muuten kaverilta hyvä peli.

Sharks onnistui hienosti skippaamaan Bluesin tehokkaan ylivoiman aikoinaan, mutta tällä kertaa tämä idea meni pepulleen. Desiltä ja Sheppardilta turhat hyökkäysalueen jäähyt ja Hannanin jälkimmäinen jäähy oli seuraus koomillisesta kiekonmenetyksestä. Ketään ei varoittanut Hannania maalin takaa tulevasta Brownista. Vituiks meni. Ja kyllähän muutenkin Kings oli kovemmalla pelipäällä, ei jossiteltavaa.

Seuraavaksi olisi Nucks ja heti perään Ducks. Kyllähän noista voittoi pitäisi repiä. Muuten käsissä neljän ottelun tappioputki ja kaikki omaa divisioonaa vastaan. Huhhuh.

Nieton paluuta kaukaloon voidaan odottaa heti seuraavaan peliin ja ainoastaan Haley voi tehdä tilaa. Goodrow ja Karlsson mun silmissä paikkansa ansainneet. Kovia jäbiä. Brownin paluuta saa odotella kuukauden vähintään ja Torreksen paluuseen en jaksa uskoa. Sääli.

Marlöö kun palaisi vakio maalitahtiinsa ja sen seuraukset, aiettä.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös