Positiivisuusketju

  • 2 779 421
  • 11 162

Urheilija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Halliin on myyty aika hyvin lippuja. LOKOMO mainoksia näkyy dösä- ja sporapysäkeillä ympäri Stadia. Vastassa illalla Venäjän kolmanneksi suurimman kaupungin kovassa vedossa oleva jengi, joten pitäisi olla hyvä matsi tulossa.
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
HUH, että Jokerit on kovassa tikissä! Kyllä tässä alkaa jo sellaista ajatusta hiipiä mieleen että Jokereilla on oikeasti mahdollisuus viedä tuo koko paska!
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Positiivista, että matsi on ohi ja 3-pojoa tuli.
Kauden ylivoimaisesti väsynein ja tylsin ilta. Ei välttämättä niin, että oltaisiin oltu paskoja, mutta Sibir onnistui tappamaan pelin kyllä niin totaalisesti kun sen 5v5 lajissa voi vain tappaa. Maalipaikat suunnilleen 3-7 60min jälkeen. Karlsson voitti meille tän valmentajien välisen shakkimatsin yksin.
 

Konkkis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa
Ennen kesä oli jokerifanin parasta aikaa, mutta nykyään se taitaa olla KHL on jokerifanin parasta aikaa. Parasta kiekkoa, mitä Jaffalassa on koskaan nähty, joukkueesta suorastaa haisee itsevarmuus sekä tekemisen ilo. Joukkue roolitettu viimeisen päälle ja PW:n myötä paketti on lähes optimitilassa. Vielä joku hampaaton kanukki Jeren paikalle ja meillä on kaikki mestaruusainekset kasassa viimeistä silausta myöten.
 

Loorz15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit | Huuhkajat | Teuvo Teräväinen
Paras joukkue Jokereilla ikinä. Kaikki tietää oman ruudun, jokainen tekee hommansa moitteettomasti ja kaikesta näkee että tolla jengillä on luonetta! Kuinkakohan monta kertaa ollaan tultu takaa ohi? Kevättä venaillessa.
 

JofaPlayer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ihan vaan sen vitun raukkaryssän takia voitto maistuu todella makealta pelkästä vahingonilosta ja toivottavasti on pitkä ja vituttava kotimatka Siperiaan tällä potkijalla nro 43. Eilen kun ois Semir sattunut olemaan kentällä...
 
Ihan vaan sen vitun raukkaryssän takia voitto maistuu todella makealta pelkästä vahingonilosta ja toivottavasti on pitkä ja vituttava kotimatka Siperiaan tällä potkijalla nro 43. Eilen kun ois Semir sattunut olemaan kentällä...
Kiva kuulla, että nautit pelistä. Toivottavasti on jo vähän olo rauhoittunut.

Jokerit nakuttaa voittoja toisen perään niin, että tähän alkaa jo tottumaan. Onhan sekin positiivista. Puolustukseen vielä kiekollinen perusvarma puolustaja, ja aletaan olla cup-contendereita, kunhan Henken vire ei ole vire, vaan perustaso. Hyökkäyspään onnistumisia tarvitaan jatkossa nykyistä enemmän myös nimelliseltä ykköskentältä. Onneksi kevääseen on vielä aikaa. Vahva usko on omiin: tänä kautena ei kevätaurinko sulata.
 

Rakettipulu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
-Karlssonin pelaaminen. Täysin päinvastaista alkukauteen. Koppi tarttuu ja muutenkin liimaa kiekot.
-Blokatut laukaukset ja aktiivinen alivoima
-Musiikki oli sitä taattua laatua parin kauden takaa + sekoitus uudempiakin biisejä. Tasapainoinen soittolista.
-Cheerleadereiden pöksyt, ei voi olla diggaamatta!

Edit. Ainiin, totta kai tämän ketjun kamaa ovat myös Väänäsen ja Korpikarin huikeat niitit ottelun läpi!
 
Viimeksi muokattu:

syndi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, HJK-Hockey, NHL
+ Voitto tylsääkin tylsemmästä pelistä
+ Moses

- Väkisin tuputetusta läpsyttelymusiikista, johon kukaan ei lähde mukaan!!

Näillä eteenpäin.
 
Viimeksi muokattu:

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
+++ Moses
++ Moseksen rankkari
+ Huomenna jo peli, niin tätä kurapaskaa ei muistella kovin pitkään.
 

mutina

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Chicago Blackhawks, Fife Flyers
Sairaan paska peli, mutta voitto kuitenkin!
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
+ kauden paskatasoisin peli lienee nyt nähty
+ kukaan ei ilmeisesti ainakaan pahemmin loukkaantunut, vaikka Amur välillä yrittikin kaikkensa
+ Rautakorpea ei Suomessa tarvinne enää tällä kaudella katsella
+ Helenius pelasi ihan ok pitkästä tauosta huolimatta.

Tässä pelissähän oli paljonkin positiivista!
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Olihan tuo matsi niin surkea kuin osasi/pelkäsi odottaa, mutta noin muuten fiilikset ovat positiiviset. Miettikää nyt, yli 9000 paikalla vaikka tiedossa oli kuraa. Tampereelta satamäärin porukkaa tulossa katsomaan vaikka oma jengi ei pelaakaan. Kohta jo omaksi pojaksi laskettava Moses täräytti taas kaapin ja on yksin maalipörssin kärjessä. SKA on aivan iskuetäisyyden päässä tämän illan pistemenetyksestä huolimatta ja kolmossija lännessä on kohta sementoitu.

Vaikka KHL:n yllä on leijunut paljon paskaa ja koko sarjan tulevaisuus on avoin, niin jotenkin nyt vain jaksaa hymyilyttää. Tuote on kunnossa, katsojia oikeasti kiinnostaa tulla hallille katsomaan näitä amureita vielä sarjan puolenvälin jälkeen ja hyvä urheilullinen tulos ei ole vaatinut viihdearvon unohtamista. Pessimistinä olen usein sanonut kesän olevan jokerifanien parasta aikaa, mutta tällä hetkellä en sitä sano. Kesällä kiinnostus oli omalta kohdaltani lähellä nollaa jatkuvasti tulevien huonojen uutisten takia ja menestystäkään en uskaltanut odottaa. Vaikka huonoja uutisia tulee vieläkin aivan liian tiiviiseen tahtiin ja kaukalon ulkopuoliset tapahtumat vituttavat kympillä, on tuo jokerijengi varmaan viihdyttävin ikinä missään.
 

Flameberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Heleniukselle teki silminnähden meisseliä vetää rankkarit nollille. Ja jos nyt jotain riemua täytyy vielä tästä joutavasta ehtoosta keksiä, niin komppaan Eeppistä Marsua siinä, että rautakorpilainen siveysvyökiekko hautautunee loppukaudeksi sinne jonnekin korpitaipaleen taakse.

Mieluummin vaikka ranekorpi.
 

Detritus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit-vuodesta 1972, KiVa.
Positiivikamaa oli taas maammelaulu: Ohtamaa oli laulavinaan mukana, mutta Peter Koukal veteli täysillä.
 
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
Vaikea tästä pelistä on mitään positiivista löytää vaikka olemmekin 7 pelin voittoputkessa. Voitto rankkareilla on harvinaista herkkua. Jopa sarjajumboa vastaan.
 

Ice raven

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit & Liverpool
+Päivän pelin jälkeen kukaan ole niin sekaisin että tulisi taas puolustelemaan Harjun otteita tai niiden puutetta.
+Heleniuksen tuuletus
+Saari
+Maalit
 

Moses

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
http://www.jokerit.com/joulukalenteri-taalla-taas Jokereiden joulukalenteri. Aika perus samaa mitä aina, MUTTA yksi hyvä tilanne, kun Mäksä haastattelee Juhista!

Erityisesti:
"Mitte nää tinkkabautit?
Itse naurahdin AJN:n esittelyssä. Onhan se hienoa, että puolustajalegendaa kunnioitetaan vieläkin kopissa, vaikkei rosteriin enää kuulukkaan. Itse tiloista on pakko sanoa, että näyttää helvetin hienolta.
 

Kynäilijä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ei tosiaan ainakaan jää tiloista kiinni, mikäli homma ei kaukalossa toimi. Aika mukavat oltavat on pelaajille ja muulle henkilökunnalle rakennettu.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
+ Mäksä esittelemässä ensimmäistä joulukalenterin luukkua, muutenkin ihan hyvä avaus kalenterille
+ tänään on taas odotusarvoilta hyvä peli, muutaman asetelmien osalta vaikeamman pelin jälkeen
+ kohta pääsee jo taas hallille...

...joten jatketaan toivottavasti positiivisissa merkeissä myös matsin jälkeen...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös