Tässä ketjussa nettiscouttaamme potentiaalisia vahvistuksia

  • 1 175 651
  • 3 924

Jeasdp

Jäsen
Suosikkijoukkue
Semir Ben-Amor
Jännä nähdä, että hommataanko tässä parin kuukauden aikana ketään. Puolustuksessa meillä on kahdeksan pakkia tällä hetkellä, Saaren (15 0+3 -10) laina taisi loppua joulukuussa? Ja saikuttaako Oskari "Kari" Korpikari vielä? Jamie McBain taisi vapautua juuri markkinoille...

Mihinkään isompaan liikenteeseen ei tällä hetkellä ole tarvetta, mutta vuoden vaihteen jälkeen näillä pitäisi mennä. Riittääkö rosterin laajuus?
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jos mitään suurempaa ruuhkaa ei sairasosastolle tule niin yhtään pelaajaa ei kannata hankkia ja uskon Kurrinkin näin ajattelevan. Jokereilla on ihan riittävä materiaali ja Joukkue tiivistyy koko ajan. Minusta olisi suuri riski ryhtyä tuomaan uusia ukkoja sisään ja sillä rikkoa toimiva kokonaisuus. Sillä lailla se kuitenkin on, että uusi ukko sisään ja joku ihan kelvollisesti pelannut joutuu väistymään. Tuollainen voi olla yllättävänkin tehokas tapa rikkoa toimiva kokonaisuus.

Jos sitten pelaajia kaatuu saikulle tahtiin yksi per erä niin asia on tietenkin täysin eri. Suurin toive kuitenkin olisi, että saataisiin tämä kausi mennä tuolla loistavalla joukkueella ilman että ukkoja tulee ja menee. Kun vertaa Jokerien tässä mielessä rauhallista tilannetta muihin niin onhan se Jokereille iso etu. Oman käsitykseni mukaan muissa KHL seuroissa tilanne ei ole läheskään näin hyvä.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Joukkue tarvitsee enemmän potentiaalista voimahyökkääjämaalintekijää, eikä lisää mikkihiiriosastoa. Jopa Huhtala on tehnyt enemmän maaleja kuin Rajala. No tämä oli vain yksi eriävä mielipide.

Näinhän se on. Joukkueesta puuttuu tällainen Seguin/Kessel/Tarasenko tyyppinen pelaaja joka on riittävän nopea, omaa riittävät kädet ja taitotason ja pystyy mittojensa puitteissa survomaan maaleja ja ryöstämään kiekkoja kulmissa vaikka väkisin. Harjun mitat riittävät, mutta mikää muu ei sitten riitäkään. Semir/Rita ei riitä KHL-tasolla. Kun muistellaan Jokerien pelejä KHL:n parhaita joukkueita vastaan, yksi ongelma osassa otteluita on ollut maalipaikoille pääseminen. Tilanne parantuisi jos Moseksen ja muiden taitopelaajien rinnalle olisi laittaa taitotasoltaan riittävä fyysinen hyökkääjä. Toki eittämättä kallis ratkaisu, mutta jos ajatellaan kevättä, lähes välttämätön. Siis mikäli mielitään mm. SKA:n kaatamiseen playoffeissa. Ja SKA saattaa hyvin tulla vastaan jo ennen konferenssifinaalia.

Vai varmistaako Rotenberg sen, että SKA menee vihdoin edes finaaliin eikä sen esteenä saa olla vahvistuva Jokerit esimerkiksi konferenssivälierissä?
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Karalahden "korvaajaksi":

Cam Barker

Joe Corvo

tai

SAMI SALO!

Korvataan toinen vanhus toisella. Salo on kaikennähnyt konkari ja loukkaantumisherkkä kuin mikä! Hirveä lämäri viivasta, kokoa ja näköä löytyy. Erkan luottopakki MJ:stä. Salo ei kai ole vielä virallisesti lopettanutkaan?
 

Gemondo

Jäsen
Salo on kaikennähnyt konkari ja loukkaantumisherkkä kuin mikä! Hirveä lämäri viivasta, kokoa ja näköä löytyy. Erkan luottopakki MJ:stä. Salo ei kai ole vielä virallisesti lopettanutkaan?
Ei ole lopettanut ei, mutta mikäli saa itsensä vielä pelikondikseen niin jatkaa NHL:ssä. Salolla on pöydällä tarjouksia useilta NHL-seuroilta odottamassa joten häntä on turha haaveilla Jokereihin.
 

P.R. 33

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit & Colorado Avalanche
Entäs ex-julli Cory Murphy SHL:stä? http://www.eliteprospects.com/player.php?player=3583 (linkki vie Cory Murphyn pelaajakorttiin eliteprospectsissa)

Kurtis Foster ottamassa fuduja Slovan Bratislavasta. Surkeat tehot, mutta olisiko miehestä meille maalinedusluudaksi? http://www.eliteprospects.com/player.php?player=9156 (linkki vie Kurtis Fosterin pelaajakorttiin eliteprospectsissa)

Mike Commodore kävisikö? http://www.eliteprospects.com/player.php?player=9119 (linkki vie Mike Commodoren pelaajakorttiin eliteprospectsissa)
 

demitra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Oma ehdotukseni Karalahden korvaajaksi (joka on pakko saada, muuten voidaan luovuttaa samantien) olisi Atlantin Ondrej Nemec, joka taisi olla viime kaudella Levin ykköspakki ja oli varsinkin finaaleissa erinomainen. Atlant on tällä hetkellä konferenssin sijalla 11, joten voisi olla mahdollisuuksien rajoissa, että he haluavat luopua joistain pelaajista. Suosittelijoita luulisi tästä joukkueesta löytyvän.

http://www.eliteprospects.com/player.php?player=9610
 

DTremens

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings, PattU, Wolves, Patriots
Nyt kannattaisi tarjota fasiliteeteista paikka Petteri Nokelaiselle kuntouttaa itseään loukkaantumisesta, jonka myötä hänen sopimus Venäjällä on purettu. Voisi olla hyvä pelaaja sitten seuraavalle kaudelle jos saa itsensä vielä kuntoon. Tämä kaikki toki sillä oletuksella, että mies Suomeen tulee kuntoutushommansa hoitamaan.
 

Gemondo

Jäsen
Petteri Nokelainen.

Mä ainakin skippaisin tämän ihan siitä syystä että tämä kausi on jo kolmas putkeen kun Noksu ei pysty pelaamaan edes puolia kauden otteluista. Liian loukkaantumisherkkä kaveri omaan makuun ja kun mahdollisesti pelaamaan pystyessäkään ei olisi mikään maatamullistava pelaaja, vaikka hyvät muistot Nokelaisesta Jokeripaidassa jäikin. Lisäksi samaan rooliin löytyy jo Wirtanen, joka pelaa nyt 8. kautta putkeen ilman suurempia loukkaantumisia.
 

DTremens

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings, PattU, Wolves, Patriots
Mä ainakin skippaisin tämän ihan siitä syystä että tämä kausi on jo kolmas putkeen kun Noksu ei pysty pelaamaan edes puolia kauden otteluista. Liian loukkaantumisherkkä kaveri omaan makuun ja kun mahdollisesti pelaamaan pystyessäkään ei olisi mikään maatamullistava pelaaja, vaikka hyvät muistot Nokelaisesta Jokeripaidassa jäikin. Lisäksi samaan rooliin löytyy jo Wirtanen, joka pelaa nyt 8. kautta putkeen ilman suurempia loukkaantumisia.

Siinähän se olisi seuralla oiva paikka katsastaa miehen kuntoa jos pyörisi mestoilla. Mitään pakkoa ei olisi sopimusta tehdä jos mies näyttää olevan lasia. Jos Noksu todella on rikki niin, ettei tällä kaudella enään pelaa niin ei sopimusta minnekään tule saamaan ennen kuin on kunnossa vaan elelee purkurahoilla itseään kuntouttaen sinne ensikesään. Kustannukset harjoitusmahdollisuuksien tarjoamisesta ei varmaan ihan älyttömät ja saisi siinä ainakin mahdolliset junnupuolen kuntoutujat oppia ammattilaiselta miten itseä kasataan kuntoon. On meillä edelleen ensikaudelle sentteripaikkoja täytettävän, riippuu paljolti Riksan tilanteesta miten on tarvetta Noksun kaltaiselle pelaajalle. Kuitenkin pelaaja standardin mukaan parhaassa iässä ja hyvä kahden suunnan sentteri joista Erkan KHL-Jokerit on hyvin vahvasti kasattu.
 

Gemondo

Jäsen
Aaa. Nyt kun huolella lukee tuon ensimmäisen viestin niin eihän siinä puhutakkaan vielä varsinaisesta sopimuksesta mitään. Väärin ymmärretty.
 

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
Nokelaisen kuntouttaminen kaudeksi 2016-2017 on mielestäni aika turha riski, vaikkakin puhuttiin vain kuntouttamisesta. Hänen pitäisi sitoutua Jokereihin 1 (kuntoutusvuosi) + 1 sopimuksella mielummin, ettei käy niin, että Jokerit vain laittaa miehen yhdessä kuntoon ja Noksu poistuu talosta. Ehdotankin Petterille omaa fysiikkavalmentajaa niinkuin Laatikainen palkkasi erään Jatkoajan uutisen mukaan.
 
Suosikkijoukkue
Leijonat, Jokerit
Nokelaiselle on kyllä helppo sanoa ei. Joukkueessa on jo nyt samaan rooliin vähintään samantasoisia tyyppejä paljon, ja sitten vielä päälle Noksun lasisuus. MM-kultaa oli ratkaisemassa, mutta sen jälkeen on ollut todella hiljaista.
 

Swearengen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fortress Europe, turvattomat tilat
Ei niinkään tarvetta hyökkääjähankinnoille*. Puolustukseen Karalahden tilalle lisää syvyyttä ja sitten pitää olla hereillä myös veskarimarkkinoiden kanssa. Vaikka Karlsson näyttää tällä hetkellä ykköskassarilta, niin verkot vesille siltä varalta, jos joku "varma huippunimi" vapautuisi tuleville kausille.

*) Paitsi samoin ehdoin kun veskarin kanssa. Vapautuvia huippunimia tietysti pitää yrittää. Varsinkin fyysisesti vahvalle, ilkeälle ja isokokoiselle maalintekijälle olisi tilaa. Eli power forwardit kelpaa aina, jos NHL ei vie.
 
Viimeksi muokattu:

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Nokelaisesta sen verran, että mielestäni hänen siirtonsa täytyisi täyttää kolme ehtoa ennen toteutumistaan:
1) Hankinta ei ole pois pakkien hankinnasta. Jos Nokelaisen kohdalla liksa vaikuttaa negatiivisesti pakin/pakkien hankintaan, niin ehdoton ei. Pakit ovat prioriteettilistalla pakko olla ylempänä.
2) Nokelainen sitoutetaan tätä kautta pidemmäksi ajaksi, mielellään seuran option avulla. Meillä ei ole akuuttia tarvetta saada miestä tälle kaudelle ja pelkästä kuntouttamisen ilosta ei miestä tänne tarvitse raahata. Jos meidän avulla kuntoutetaan, niin joku muu ei saa poimia hedelmiä.
3) Palkkapyyntö varsinkin ensimmäisen vuoden osalta on maltillinen. Meillä ei varsinaista tarvetta tälle kaudelle ole ja miehen kondis on enemmän tai vähemmän arvoitus, joten tuolle ei yksinkertaisesti saa maksaa liikaa.

Pakille tai parille olisi kysyntää... Irtoaisikohan jostain palkanmaksuongelmista kärsineistä jengeistä tekijämiehiä?
 

One#8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, SoJy, ManU, Ac Milan, Barcelona
JOS Todd loukkaantuu pidemmäksi aikaa, uusi pakki on ostettava nopeasti. Myös Peltolan voisi napata takaisin Sportista. Menisi hyvänä backuppina. Toki ilman Toddin loukkaantumistakin uuden tekijäpakin tulon pitäisi olla selviö. Ei voida niin riskillä mennä, että jossain vaiheessa meillä on tyyliin 4+Saari kokoonpanossa ja joku Tomi Mäki vetää pakkina. Uusi pakki voisi tietenkin olla sellainen iso ja ilkeä ja tottakai tehokas ylivoimatykki. Noh, mulle kävisi myös esim. edellä ehdotettu Mikko Mäenpää.
 

enigma

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuusKi, Nikerit
Peltolalla on koko kauden mittainen lainasopimus Sporttiin, ei ole irroitettavissa ilman Sportin hyväksyntää Jokereihin tuosta noin vaan. Ainut ehto millä liigajoukkueet suostuvat ottamaan Jokereista pelaajia lainalle.
 

blue line

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mike Komisarek on näköjään vapaalla jalalla. Mahtaako joku tietää, onko hän loukkaantunut, vai miksi ei seuraa ole tällä hetkellä alla? Olisi mielestäni Jokeri-puolustukseen todellinen vahvistus. Olen myös kuullut hänestä pelkästään hyvää, mitä tulee hänen persoonaansa.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
Mike Komisarek on näköjään vapaalla jalalla. Mahtaako joku tietää, onko hän loukkaantunut, vai miksi ei seuraa ole tällä hetkellä alla? Olisi mielestäni Jokeri-puolustukseen todellinen vahvistus. Olen myös kuullut hänestä pelkästään hyvää, mitä tulee hänen persoonaansa.

Viimeisen kolmen kauden aikana yhteensä vain noin 80 peliä. Taitaa kaveri vain olla niin lasia, ettei ole enää järkeä pelata. En kyllä tuolla pelityylillä yhtään ihmettelekään.

Ei siinä, varmasti olisi kasassa pysyessään vahvistus ja mielellään näkisi Komisarekin Jokeripaidassa. Onko sitten sen riskin arvoinen, että hajoaa samantien?
 

One#8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, SoJy, ManU, Ac Milan, Barcelona
Kyllähän Vuorisen haastattelusta eilisellä erätauolla antaa osviittaa, että pakki on tulossa. Ettei olisi jo melkein sopparikin jo, sen verran hymähteli.

Kyllä toi joukkue kaipaa ylivoimapelotetta. Monta maalia ollaan viivalta tehty pakkien osalta? Ei montaa. Eilinen Jaakola-Ohtamaa ylivoimapakkeina oli erittäin hirveen näköistä.
 

Jokeri0

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KooKoo
Hienoa, jos näin olisi. Ja olisi myös hyvä juttu, jos se pakki olisi nimenomaan hyökkäyspäässäkin tehokas, ylivoimalla pitäis saada enemmän irti, kun nyt Todd on poissa koko joulukuun, Gunderson oli alkukaudesta hyvä, nyt pistetehtailu vähän hiipunut. Jännät ajat tässä edessä, että kukas se pakki olisi.
 

demitra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Oheisen linkin mukaan Atlant olisi tekemässä kovaa tyhjennysmyyntiä. Itseäni asia kiinnostaa kovasti, sillä joukkueesta löytyisi täydellinen vahvistus Jokereiden pakkiosastolle paikkaamaan Karalahden jättämää aukkoa. Kyseessä on siis aiemmin kuolaamani Tsekin maajoukkuepakki Ondrej Nemec, joka oli mielestäni viime kaudella Levin ykköspakki. Odotusarvoiltaan tässä olisi kyseessä laadukkaampi versio Topi Jaakolasta, jolta ei siis varsinaisia heikkouksia löydy ja jonka voisi huoletta heittää Jokerien ykkösylivoimaan.

http://www.suomikiekko.com/2014/12/...l-seura-laittamassa-kaikki-pelaajat-myyntiin/

Jos Jokerit miettii vielä vahvistusta hyökkäykseensä, niin yllätysnimenä voisi miettiä Ässien Eero Eloa, jonka sopimus päättyy tähän kauteen. Elo johtaa Liigan maalipörssiä ja sopisi mielestäni erinomaisesti joukkueeseen, sillä joukkueesta puuttuu juuri hänenlaisensa iso ja maalintekoon pystyvä laituri. Mielestäni Jokereiden ylivoima kärsii tällä hetkellä jonkin verran siitä, ettei yv:lle ole heittää riittävän isokokoista ja vahvaa maskimiestä, mistä syystä maskimiehenä on peluutettu mm. Ohtamaata, jota nyt ei voi varsinaisena maaliruiskuna pitää.

Ohessa vielä linkit Nemecin ja Elon tilastoihin:

http://www.eliteprospects.com/player.php?player=9610
http://www.eliteprospects.com/player.php?player=17014
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös