Mitä mieltä ehdotetusta World Cup -formaatista ?

  • 5 056
  • 31

Mitä mieltä ehdotetusta formaatista?

  • En osaa sanoa.

    Ääniä: 0 0,0%

  • Äänestäjiä
    115

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Korostaakseni, että formaatti on täyttä roskaa, äänestin kolmatta vaihtoehtoa, mutta voi sitä silti tulla katsottua, jos menee sopivaan aikaan ja toosastani näkyvältä kanavalta. Selvää kuitenkin on, etten rupea valvomaan ylimääräistä moisen muovishown takia.
 
Naganossahan Kanada tuli puhtaalla All-Stars -joukkueella paikalle, ja kärsi nöyryytyksen välierissä, ja finaalipaikka jäi saamatta. Sen jälkeenhän Kanadallakin on tullut isompia nimiä MM-kisoihin, eikä pelkkiä corycrosseja.

Joitain poimintoja Kanadan MM-joukkueista ennen Naganoa:
1997: Jarome Iginla, Chris Pronger, Owen Nolan, Keith Primeau, Mark Recchi
1994: Steve Duchesne, Jason Arnott, Rod Brind'Amour, Paul Kariya, Luc Robitaille, Joe Sakic, Geoff Sanderson, Brendan Shanahan, Steve Thomas
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Meni kyllä mielenkiinto koko turnaukseen saman tien ikkunasta ulos kun luin noista kokoelmajengeistä.

Kyllä maajoukkuepeleissä se suola on jus se että että pelaat omalle maalleen. Oikeasti vois kuvitella että jollekin kanadalaiselle pelaajalle vois olla kova paikka pelata team Canadaa vastaan varsinkin jos on esim. edustanut maata MM-kisoissa. Kuinka paljon nappaa pelata sitten siinä "sääli" jengissä jenkkipojan kanssa kun ei ykkösporukkaan mahtunut mukaan? Tai miten hyvin sitten se joukkuehenki syntyy esim. team Europessa jossa saatta olla pelaajaia Slovakiasta, Sveitsistä, Saksasta, Itävallasta, Tanskasta, Ranskasta, Valko-Venäjästä, Norjasta, Lativiasta, Sloveniasta ja Liettuasta.

Toivon vain että edes toisen jengien kansallislauluksi sitten valitaan Michael Jacksonin "Heal The World" biisi.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Philadelphia Flyers
Eihän nuo kokoelmajengit mitenkään kuulu arvokkaaseen maajoukkueturnaukseen! Toisaalta menee vähän maku, mutta aivan varmasti tulee seurattua niin paljon, kuin vain suinkin ehtii. Ja toisaalta kyllä joku tuollainen kokoelmajoukkue voisi olla ihan mielenkiintoinen ilmestys, kun tottuu ajatukeen, ehkä...
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Täyttä paskaa. Mielenkiintoista on tietenkin seurata, kuinka esim. HFBoardsin älykääpiökanukkikirjoittajat pyrkivät kääntämään tämänkin parhain päin suuren ja mahtavan NHL:n eduksi. Tuollaisen paskan jälkeen ei ainakaan ole mitään syytä kritisoida jokakeväisiä MM-kisoja. Jopa EHT-höntsät tuntuvat järjelliseltä kiekkotapahtumalta tähän WC-formaattiin verrattuna. Mutta katson toki, jos ei muutakaan ohjelmaa parhaaseen katseluaikaan tule.
 

Fiftie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku
Väitätkö ihan vakavissasi, että Japanissa ei pelata baseballia tosissaan? Viime vuonna Japanin liigan peleissä kävi yli 22 miljoonaa katsojaa keskiarvon ollessa yli 25 000. Etelä-Korean liigassa katsojakeskiarvo oli 13 400, Taiwanin liigassa 6000, ja Meksikossa kaksi eri liigaa veti noin 4000 katsojaa per matsi. Ei baseballin tarvitse lajin levinneisyydessä hävetä jääkiekon rinnalla yhtään.

Kyllähän Baseball nyt on levinneempi laji, kun jääkiekko, eihän siitä nyt tarvi ees kiistellä, herranen aika. :D Jääkiekkoa pelataan 68 maassa, rekisteröityneitä pelaajia 1,5 miljoonaa, Baseballia pelataan 115 maassa, 30 miljoonaa rekisteröitynyttä pelaajaa. Jääkiekko nyt ei ole mikään globaalilaji. Rahaa liikkuu tietyissä maissa paljon ja katsojia käy peleissä, siinä se.
 

zunter

Jäsen
Henkilökohtainen jääkiekon kiinnostus järjestys.
1. Olympialaiset
2. MM-kisat
3. Omat ulkojäät (lämimistä)
4. Seitsemäs Stanley Cup finaali
5. SM-Liiga
6. EHT
7. NHL
8. KHL
9. Muut sarjat
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös