CHL ottelupari SaiPa Lappeenranta - Genéve-Servette

  • 4 469
  • 15

KwutsNI

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mitähän jännää siellä Genevessä tapahtuu kiekonpudottamisseremoniassa, kun Ville Peltonen näin salaperäisesti vähän vihjasi?

Kukaan ei ole kahteen viikkoon vastannut, mutta vastataan nyt. Viittasi varmaan Serkan-kotkaan, joka tuo kiekon keskiympyrään. En löytänyt tähän hätään kunnon videota, mutta tässä Spengler-cupista Serkanin taidonnäyte: https://www.youtube.com/watch?v=5sSfv21IaqA (tämä siis toki Davosissa, ei Genevessä).
 

redpecka

Jäsen
Kukaan ei ole kahteen viikkoon vastannut, mutta vastataan nyt. Viittasi varmaan Serkan-kotkaan, joka tuo kiekon keskiympyrään. En löytänyt tähän hätään kunnon videota, mutta tässä Spengler-cupista Serkanin taidonnäyte: https://www.youtube.com/watch?v=5sSfv21IaqA (tämä siis toki Davosissa, ei Genevessä).
Tuo sama lintuko siis pudottelee kiekkoja monellakin paikkakunnalla Sveitsissä?

Pitäis Kisapuistossakin olla joku tollanen että Spjutnjik tiputtais aina ylikiertäessään kiekon ympyrään...

Kun olen keskustelupalstalla, kysyn, tietääkö kukaan miten tämä Genéve-Servette on suorittanut omassa sarjassaan? Onko kovakin poppoo ja löytyykö jotain huippuja rosterista? Toistaiseksi ei ole ainakaan Zugin huiput vakuuttaneet, mutta oliko sitten kesäterää tai jotain.

Hirveen, hirveen jännä mielestäni tämä koitos, joka ei ketään kiinnosta.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
- - - tietääkö kukaan miten tämä Genéve-Servette on suorittanut omassa sarjassaan? Onko kovakin poppoo ja löytyykö jotain huippuja rosterista?
Pariin kauteen en ole päivittänyt Genf-Servetten tietojani, mutta puolustuksessa on edelleen Romain Loeffel - Geneven "Sami Vatanen".
 

Wolves

Jäsen
Kun olen keskustelupalstalla, kysyn, tietääkö kukaan miten tämä Genéve-Servette on suorittanut omassa sarjassaan? Onko kovakin poppoo ja löytyykö jotain huippuja rosterista?

Genéve löytyy 12 joukkueen NLA:sta sijalta 8 tällä hetkellä. Sveitsiläiseen tyyliin kovia nimiä löytyy joukkueesta.

Puolustuksesta löytyvät esim. seuraavat nimet.
Ex-Toronto Maple Leafs puolustaja Paul Ranger ja Sveitsin maajoukkueessa jo ikuisuuden pelannut Goran Bezina


Hyökkäyksestä löytyy näin ulkomuistista vielä viime kaudella NHL:ssä pelanneet pelaajat.
Tom Pyatt (Tampa Bay Lightning), Matt D'Agostini (Pittsburgh/Buffalo)

Ihan esimerkkinä muitakin nimiä riittää:
Matt Lombardi (Viime kaudella Sveitsin liigassa 20+30, tosin taitraa olla loukkaantunut tällä hetkellä)
Kevin Romy, (Tällä kaudella 14 ottelussa 10 maalia)
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tänään jatkuu sitten nämä karkelot. Silloin kun viimeeksi CHL:aa pelattiin, niin SaiPalla sujui kaikella tapaa hyvin. Sittemmin on syksy synkistynyt pahan kerran.

Saa nähdä sytyttääkö CHL nyt eri tavalla ja onko ulkomaalainen vastustaja henkisesti eri juttu ja voitto kaavitaan kotiin. En osaa yhtään tästä geneveläisseurasta sanoa verrattuna Zugiin, että onko taitotasossa ja pelityylissä eroja.

Voittoa ehdottomasit tulee hakea, vaikka joku voisi ehkä ajatella, että CHL sotkee Liigapelaamista, mutta on näissäkin panosta ja jos seuraavalle kierrokselle mennään, niin osuus lopussa jaettavasta potista kasvaa. Toki siinä tulee niitä matkakulujakin, mutta todennäköisyys sille, että seuraavalla kierroksella tulisi kotimainen vastustaja kasvaisi kuitenkin.

No, ei mennä asian edelle. Voittoa toivon totisesti, se voisi piristää lamaannuksissa olevaa keltamustaa joukkuetta.
 

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Onkos kokoonpanoista tietoa illan peliin?

Voittoa on joukkue lähtenyt hakemaan ja siitähän me lähdetään, että voitto sieltä myös otetaan. Markkaseen voidaan luottaa takuulla näissä isoissa peleissä, mutta joukkueen viime aikaiset otteet eivät tosiaan pistä odottamaan mitään ihmeellistä. Jollakin tavalla kuitenkin on vahva usko siihen, että tänään SaiPa tekee kaiken paremmin kuin viime aikoina.
 

Taffel

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
SaiPa Twitterissä:

Tavi-Koho-Mankinen
Jokinen-McIntyre-Spina
Leivo-Hämäläinen-Venäläinen
Pitkänen-Flinck-Kuronen

Salcido-Riikola
Ahonen-Larsson
Backman-Lofquist
Lappalainen-Maalahti

Markkanen (Bernard)
 

Ferris

Jäsen
Tirkkonen heittänyt kokoonpanon uusiksi pitkän heikon jakson jälkeen.

Tavi-Koho-Spina
Järvinen-McIntyre-Mankinen
Jokinen-Hämäläinen-Venäläinen
Pitkänen-Flinck-Leivo
Kuronen

Salcido-Riikola
Ahonen-Larsson
Backman-Lofquist
Lappalainen

Markkanen (Bernard)
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
No niin, viimeinkin vähän pakan sekoittamista. Hyvä niin.

Tänään sitten totiset paikat. Onneksi joukkue on nyt saanut hieman enemmän lepoa (ja onneksi ei tarvinnut nyt reissata), joten josko näkyisi tuoreempaa peli-ilmettä. Toivotaan.
 

Gennadi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, R.I.P M-juna, Ketterä
Täytyy kyllä nostaa hattua noille Geneven faneille! Yksitoista kaveria pitää helvetinmoista möykkää ja lappeenrantalainen yleisö seuraa hiljaa sivusta. Mä luulen että tuommoista kannatuskulttuuria me ei saada koskaan tänne takaprovinssien viimeisimpään periferiaan.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ei välttämättä minnekään päin Suomea saada. Olen ymmärtänyt, että nuo keskieurooppalaiset pesee kannatushulabaloossa ihan koko Suomen. Sellaista se on, suomalaiset kai vähän pelkää, että vaikuttaa ihan latvalaholta jos hulluttelee ja mesoaa (kaatokännissä toki mikään ei sitä estä ja sitten vasta noloa tehdäänkin.)

Mutta silleen, SaiPa vei kun veikin. Huomasi kyllä heti, kun oli jaloissa vipinää, että vastustaja joutui ihan eri tavalla koetuksille. Genevessä SaiPasta ei ollut mitään vastusta ja ihme, ettei omiin kolissut enemmän. Kova joukkue silti oli tuo geneveläisseura, mielestäni aika p-amerikkalaistyylinen ja liekö ihme, kun valmentajaakin katsoo. Välillä saivat aika todella kovaa painetta aikaan ja tahdolla tulivat vielä tasoihin. Jatkoajalla meinasi valua löysät housuun, mutta onneksi SaiPa sai taas otetta ja voittomaalikisa nyt oli sitten ihan lappeenrantalaisten heiniä.

Tässäkin ottelussa huomasi sen, miten tärkeitä nuo yv-maalit on. Nyt tuli onnistumisia niissä, joten toivottavasti sama rytinä myös siirtyy Liigaan. Muutenkin voiton myötä toivottavasti saivat lisää itseluottamusta. Ketjujen pieni sotkeminenkin saattoi auttaa. Toivottavasti lähdetään samalla koostumuksella liigapeleihin.

Viihdyttävä ottelu ja hieno lopputulos. Nyt sitten odottelemaan, että kuka sieltä tulee vastaan, tosin onhan se melko selvää.
 

pappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ensimmäinen SaiPan peli livenä tuli nähtyä. Ihan hyvää ja vauhdikasta kiekkoa. Viihdettä koko rahan edestä. Muutama huomio pelistä. Poliiseja näytti olevan hallilla runsaasti. Geneven pieni fanijoukko piti hyvin ääntä. Paidat heiltä lähti pois kolmannen erän lopussa. SaiPan pakki numero 33 Salcido oli kyllä pahasti hukassa puolustuspäässä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös