Ramzi Abid JYPiin

  • 169 785
  • 529

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Abidihan joutui Markon silmätikuksi ja Abidia peluutettiin paljon kolmoskentässä. Huhujen mukaan Abidin koirakopitus oli yksi tekijöistä joka aiheutti skismaa valmentajan ja joukkkueen välillä.

Marko Virtanen on verotietojen mukaan yksi halvimmista valmentajista, mutta se on kaukana totuudesta. Virtanen on tullut ihan vitun kalliiksi JYPille ja Abid on yksi osa tätä loppulaskua mitä JYP maksaa Virtasen työharjoittelusta.
 

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Vaikka olen Veltsulle jo paljon anteeksi antanut ja luotan mieheen kohtalaisesti tällä hetkellä, niin tämä Abid-case ei koskaan unohdu. Abid pelasi ajoittain erinomaisia pelejä, joista seurauksena saattoi olla pudotus kokoonpanon ulkopuolelle. Aivan käsittämätöntä toimintaa Veltsulta.
 

Kapo 00

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jääkiekko on yksinkertaisien miesten yksinkertainen peli, mutta Abid vei sen yksinkertaisuuden liian pitkälle.
Abid oli siis jo ensimmäisellä kaudella aivan täysin turha äijä! Sillä oli tasan 1 keino tehdä se maali. Ja jouluun mennessä joka ikinen SM-liigan pelaaja sen tiesi.
En todellakaan ymmärtänyt miksi sille tehtiin jatkosopimus Jouluna. Eli JYPin suurin floppi ikinä tämä jatkosopimus tuolla hinnalla.
Tässä asiassa Veltsu oli oikeassa
 

Powerage

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Anaheim Ducks
Yhden tempun jumala.
Mitä väliä vaikka koko liiga tietää Abidin temput kun sitä ei osattu ennen poffeja pelata pois ollenkaan.
Näköjään todella kallis mies ja parhaimmillaan oli Ekin ja Huban kanssa täysin dominoiva kolmikko. Täydellinen perseily Virtaselta koirankopittaa tämän tason peluri. MyttysMatiaksesta olin Veltsun kanssa samoilla linjoilla, kohtuullisen olematon potentiaali, jota ei saanut väläyteltyä edes Akatemiassa ansaitsi paikkansa kopista, mutta tasonsa todistanut maalikuninkuutta tavoitteleva veteraani. Nyt vittu. Ekikin oli varmaan ihan fine Veltsun kanssa kun hiljaisempaa kautta vietellyt kaveri penkitetään vierestä (muistettakoon, että kyllä se Ekikin on jossain vaiheessa kautta aina hyytynyt ja siitä noussut entistä ehompana).
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös