KooKoo kaudella 2014–2015

  • 293 814
  • 1 063

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
KooKoon iltaa synkisti Mika Koiviston ja Arttu Heikkisen loukkaantumiset. Kaksi työteliäintä äijää putosi pois. Koivisto ainakin on pitkään sivussa. Olkapäähän sattui pahasti, ja hän lähti kumipyörillä pois, päävalmentaja Petri Mattila selvitti lisäksi avauserässä kiekon kasvoihinsa saaneen laiturin tilannetta. KooKoo joutunee loukkaantumisten takia pelaamaan Heinolassa ainoastaan kolmella kentällisellä.

http://www.kouvolansanomat.fi/Onlin...tona ja kaksi loukkaantumista/2014218113400/4
 

Steus

Jäsen
Ei helvetti. A-pojilla on lauantaina peli päivästä, joten sieltäkään suunnalta tuskin on ihan loputtomasti tulossa apuja muutenkin raskaalle viikolle. Pakkipuolella setää kyllä riittää, mutta hyökkääjistö on pirun ohuessa formussa. En oikein tiedä kumpi söisi enemmän: ottaa liiga-lainoja paikkaamaan, vaiko vetää kolmella kentällä nollan pisteen viikko häviten kaksi seuraavaakin matsia? (Suht kova rasitus, 4 päivää, 3 peliä.) Alemmista sarjoista ei minusta kannata lainata, koska Suomi-sarjasta tuskin on tulossa pelaajia ensi kauden KooKoohon. Joku liiga-junnu puolestaan saattaisi hyvinkin esityksillään hankkia ainakin paikan neuvottelupöytään kaudesta 2015-2016. Olen kuitenkin periaatteesta liiga-lainoja vastaan.
 
Suosikkijoukkue
KK
Edelliseen viestiin vastaus: Tämän kauden KooKoo on keväällä kova. Tullee voittamaan Joulu tauon jälkeen lähes kaikki ottelut. Yleensä se on ollut, että ennen Joulua KooKoo on kova. Saa ottaa talteen.

Ihmeellisesti se minunkin mieli on muuttunut. Nyt flunssaa ja loukkaantumisia, mutta kuitenkin keväällä kellään ei ole rahkeita haastaa tulevaa Liiga-jengiä.
 
Uskoisin Koiviston olevan poissa useamman kuukauden. Tuskin tämän vuoden puolella enää nähdään miestä jäällä.

Ilmeisemmin Peltosta ja Juutilaista on turha odotella siis viikonlopuksi takaisin ja kun A.Heikkinenkin on viikon verran lasaretissa, niin tässähän joutuu lähtemään vajaalla nipulla kohti Heinolaa. A-junnujen kanssa on käytävä keskusteluja, jospa sieltä irtoaisi joku kaveri, mutta muuten ehkä olisin "viikonloppulainan" kannallakin.

Sellainen skenaario olisi hieno, jos joku A-junioreiden liigaseura antaisi meille oman pojan viikonlopuksi pelailemaan. Esimerkiksi Eetu Elo, Miska Siikonen tai vaikkapa Pietari Koskelainen ovat tehneet hyvää jälkeä junnujen liigassa. Ei vaan viitsisi syödä A-poikien kärkinimiä viikonlopuksi, kun äijillä on kuitenkin peli lauantaina. Niki Koskisellahan on sopimuskin KooKoon kanssa, mutta on kyllä niin raakile vielä, että ei taida isojen mukana vielä pärjätä.

Viikonlopun ehjä hyökkäysrosteri tällä hetkellä: (Jos siis Tamminen/Kinnunen-duo pelaa normaalisti meillä)

Julkunen - Kangasmäki - Rinkinen
Karevaara - Rajala - Kinnunen
TP Heikkinen - Virtanen - Espo
Tamminen
 
Viimeksi muokattu:

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Kylläpä se rosteri nopeasti kapeni. Entä joku haku Suomi-sarjasta, Niklas Siren, Elmeri Kotro, Mikko Sierman tai Jesse Koskinen tms. viikonlopun lainalle - kaikilla on kausi kulkenut ihan mukavasti. Mutta myös noita A:n SM:n omia kavereita olisi myös järkevää kysyä, niin sitoutuvat paremmin palaamaan ensi kaudeksikin. Mutta katsotaan mitä seurajohto keksii, jotain vahviketta olisi hyvä hankkia.
 

Minor

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kato kävi aika nopeasti, neljä avauksen ukkoa pois. Koivisto näytti todella tuskaiselta jälkimmäisen kolhun jälkeen, käsi oli vähän "erikoisen" näköisessä asennossa kun linkutti penkiltä koppiin. Voi olla pitkään pois.

Kyllä varmaan yksi peli voidaan vetää 3 kentällä. Peräkkäiset päivät voi jo tehdä tiukkaa. Jos neljä kenttää väkisin halutaan niin joku A-junnu tai Suomi-sarjahaku ja nostetaan yksi pakki laituriksi. Olisihan se mielenkiintoista nähdä esim. Ikonen laiturina (joojoo, huumoria). Peliitat-revanssiviikonlopun jälkeen on viikon tauko, joten mahdollisten lainamiesten hankkimiseen on enemmän aikaa.
 

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
Näin äkkiä kävi toteen huoleni KooKoon joukkueen pelaajamäärän pienuudesta. Tälle asiallehan pääasiassa täällä tuhahdeltiin tyyliin "ei kannata hannkia enempää ettei kuluteta yhden Liigamiehen palkaaa". Niinhän se asia tietysti on, mutta jääkiekkoilija on tunnetusti altis loukkaantumisille eikä sairaana tai toipilaana voi pelata.

Luulenpa ettei tuolla aiemmin mainittuja pelaajia ihan helposti Jokipojista Kouvolaan irtoa. Pojat ovat vakiokokoonpanossa eikä Jokipojillakaan taida mahdottomat pelaajareservit olla. Lisäksi Jokipojat pelaavat 1.11. kotipelin, jonka sponsoroi ( jos oikein muistan) Mehtimäen hallin nimen kaapannut LVI Myller eli ilmaispeliä pukkaa. Ei kannattane lähteä surffailemaan millään vajaalla kokoonpanolla.
 

Steus

Jäsen
Tätä "mitä minä sanoin"-puhetta vähän odottelinkin. Olen edelleen sitä mieltä, että ei kannata hankkia ketään randomeita kokoonpanoon, vaan panostaa tulevaisuuteen. Henkilökohtaisesti olen valmis luopumaan muutamasta runkosarjapisteestä syksyllä ja uhraamaan viikkoja tai kuukausia OIKEIDEN pelaajien löytämiseen. Kyllä niitä stuntteja varmasti löytyy yksittäisiin otteluihin.

Mitä nämä @MurhaaMenoo n hankkimat pelaajat tekisivät sitten, kun Peltonen, Juutilainen, Heikkinen ja Koivisto palaavat kokoonpanoon? Voisihan heidät toki laittaa esim. Appelgrenin ja Espon tilalle neloseen, vai?
 

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kyllä niitä ukkoja saa nyt olla sairastuvalla ja voidaan vetää vaikka junnuilla. Keväällä nämä kinkerit ratkaistaan, turhaa tuhlata rahaa tässä vaiheessa kautta.
 
Olisi kyllä hullunkurista tuhlata tosiaan rahaa joihinkin projektihankintoihin, kun syödään samalla omilta junnuilta peliaikaa, sekä kassaan tulee turskaa lisää. Nyt on vaan sellainen tilanne, että neljä hyökkääjää on poissa, joten ei saada kuin 11 hyökkääjää kehiin.

Näillä mennään, mitään ulkopuolisia hankintoja en halua enää.
 

Minor

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Olisi kyllä hullunkurista tuhlata tosiaan rahaa joihinkin projektihankintoihin, kun syödään samalla omilta junnuilta peliaikaa, sekä kassaan tulee turskaa lisää. Nyt on vaan sellainen tilanne, että neljä hyökkääjää on poissa, joten ei saada kuin 11 hyökkääjää kehiin.

Näillä mennään, mitään ulkopuolisia hankintoja en halua enää.

Tämäkin tilanne todennäköisesti paranee Mestiksen "maaottelutauon" jälkeen, jolloin toivottavasti saadaan ainakin Juutilainen ja Peltonen takaisin. Revanssiviikonloppuun Peliittoja vastaan saadaan kuitenkin 3 ½ kentällistä hyökkääjiä kasaan ja nytpähän on sitten niillä kärkijätkillä tilaisuus päästä tekemään töitä ja hikoilemaan. Lisää pastaa lautaselle ja jalat liikkeelle.
 

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
En ole missään vaiheessa sanonut että pelaajia pitäisi hankkia. Kommenttini lähtivät liikkeelle ihmettelystä tähän kauden pelaajamäärän pienuudesta alunalkaenkin. Siis siitä, miten tähän kauteen on varauduttu pelaajamäärän suhteeen.

Mutta missä ovat ne muut juniorit Tammisen ja Kinnusen lisäksi? Onko heitä reservissä? Siis onko selaisia, joilla on edes jonkinlainen odotusarvo mahdollisuudesta pelata ja pärjätä Mestiksessä?
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Pitää myös muistaa, että A-juniorit ovat valtavan ohuella rosterilla liikkeellä. Sieltä lähti monia potentiaaleja A:n SM-liigaan ja lähtipä juuri kauden alla myös kaksi junioria, joilla oli edustuksen kanssa sopimus päällä (Koskelainen, Koskinen). He olisivat tälläisessä tilanteessa olleet edustuksen kokoonpanossa ja muutenkin mukana rotaatiossa, mutta heitä ei voida hyödyntää.

Tarkemmin kun miettii, niin olisin itse hätäavuksi viikonlopuksi kysynyt Joni Kainulaista KooKoo65:sta, kuitenkin "sisarseurassa" nyt ja muutama viime kausi hyvää pelaamista Mestiksessä. Mutta näillä nyt mennään.
 

Hendo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Senators
Tamminen yllätti positiivisesti allekirjoittaneen tuossa Leki pelissä. Pelasi ikäisekseen todella fiksun oloisesti. Sijoittui hyvin sekä pelasi muutenki fiksusti ja voitti jopa yli puolet aloituksista. Otteisiin nähden sai yllättävän vähän vastuuta, mutta eiköhän tämän hetkinen tilanne pelaajien osalta anna myös Samille enemmän vastuuta etenkin nyt viikonloppuna. Hienoa nähdä näitä omia poikia pelaamassa - Virtasen Mikkokin on mennyt pikkuhiljaa askelia eteenpäin.
 

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
Tämä joukkueen pelaajamäärän pienuus on siis edelleenkin osoituksena "välikaudesta", jossa pelaajakulut pyritään minimoimaan. Lienee niin että mukaan on kelpuutettu lähinnä niitä pelaajia, joilla organisaatio näkee edes jonkinlaisen potentiaalin myös ensikautta ajatellen. No, tämä nyt on törkeä yleistys, mutta voi siinä olla perääkin.

Tämän kauden julkituotu tavoite on yksiselitteisesti Runkosarjan Voitto ja Mestaruus. Näinhän on sanottu.

Tuolla aiemmin joku mainitsi että ei ole väliä jos tässä syksyllä vähän menetetään pisteitä kun on pelaajapulaa. Tämä on totta eikä sarjaa ratkaista vasta kuin keväällä pudotuspeleissä.

Mutta ovatko pudotuspelit sitten jotain sellaista, joissa miehet varmasti riittävät eli kukaan hölmö ei mene loukkaantumaan eikä tulemaan kipeäksi? Vai sitäkö tarkoitetaan että sitten voidaan miehiä hommata reserviin kun ne tosipelit ja mahdolliset loukkaantumiset ovat käsillä? Mistä niitä reservimiehiä silloin saadaan? Eikös silloin ole ns. siirtoraja jo taaksejäänyttä elämää?

KooKoo toimikoon niin kuin parhaaksi näkee ja olen edelleen tukemassa pääsöksiä (vaikka mitäpä minun tukeni merkitsee), mutta on tämä ihan kiinnostava asetelma ja problematiikka.
 

Jaded

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Puhvelit ja KPL
Ja näinköhän saatiin lisää väkeä sairatuvalle kun Virtasen Mikko jätti pelin kesken ekan erän puolen välin maissa. Kiekko käteen taitaa olla suurin syy.
Hienosti kyllä häkkipäät Tamminen ja Kinnunen selvisivät pelistä. Oli jopa pari maalipaikkaakin molemmilla, ei uponnut. Ei syyttä Tammista ole valittu U-18 joukkueeseen. Tsemppiä Tammiselle sinne.
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Erittäin hyvää pelaamista taas tänään meidän junnupelaajilta.Sami Tammiselle tänään peliaikaa lähes 16 minuuttia ja oli todella lähellä, etteikö Tamminen olisi tänään tehnyt avausmaaliaan mestiksessä. Hyvin antaa valmennustroikka vastuuta Tammiselle. Täytyy muistaa, että vielä viime kaudella Tamminen pelasi KooKoon B-junnuissa B-juniorien SM-liigassa.Tamminen oli viime kaudella B-nuorten SM-liigan neljänneksi paras pistemies 21+34=55. Sami Tammisella on ikää vasta 17 vuotta 3 kuukautta. Näistä KooKoon huippujunnuista Niki Koskinen on näköjään lainapelaajana Pelicansin A:ssa. Niki Koskinen oli viime kaudella B-nuorten liigan pistepörssin kolmas 27+32=59. Jos KooKoo saa kotiutettua ensi kaudeksi näitä omia junnuja SaiPasta ja Pelicansista saa KooKoo todella kovan joukkueen kasaan A-nuorten SM-liigaan.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Jos KooKoo saa kotiutettua ensi kaudeksi näitä omia junnuja SaiPasta ja Pelicansista saa KooKoo todella kovan joukkueen kasaan A-nuorten SM-liigaan.

Hyvän joukkueen kyllä, mutta "todella kovasta" ei pysty vielä sanomaan. KooKoo-taustaisista pelaajista A-nuorten SM-liigan pistepörssissä korkeimmalla sijalla on Eetu Elo (23.). Pelicansin aikuisten joukkueessakin pelannut Miska Siikonen on pelannut tehokkaammin, mutta vähemmän otteluita. Muut ovat sen sijaan olleet ihan hyviä, mutta eivät kuitenkaan edes joukkueidensa terävintä kärkeä.

B-junnujen pistepörssistäkään ei voi tehdä ihan suoria vertailuja. Koskinen ja Tamminen olivat ehkä pörssin TOP-5:ssa, mutta eivät kuitenkaan ikäluokkansa TOP-5:ssä. Kaikkein lupaavimmat samanikäiset pelasivat kuitenkin itseään vanhempien kanssa A-junnuissa.
 

Steus

Jäsen
Seuraavan kerran pelataan 12.11. Turussa, joten tässä pitäisi saada vammat parsittua kasaan viikon aikana.

Seurahan noista ei virallisesti saa mitään kertoa, joten onko jollain tarjota epävirallista paluuaikataulua / vammaluetteloa herroista Juutilainen. Peltonen, Koivisto, Virtanen & A.Heikkinen? Koivistolla olkapää, paluuaikataulu kuukausissa.

Koitetaanpa herättää vähän keskustelua, eli kysymys rosterin laajennukseen: Kenet sinä haluaisit nähdä KooKoossa kaudella 2014-2015? Realistiset nimet ois kivoja, ei mitään sidneycrosbyja.
 

Jaded

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Puhvelit ja KPL
A.Heikkisen tilanteesta oli maininta,että on viikon pois joten tauko tulee oivaan paikkaan. Olettaa voisi,että pelaa jo Turussa.
Jokuhan ehdotti Viuhkolaa. Miks ei,mikäli palaa kaukaloon,mutta kun kuuluu samaan kategoriaan Sirénin kanssa,että ei taho pysyä kasassa. Siitä tietysti voisi olla kaveri joka voittaa niitä alotuksia. Toisaalta, tarvitaanko me sentteriä? No Peltonenhan voi tietty pelata laidassa ja eiköhän Virtanenkin sen paikan pysty hoitamaan. No toivottavasti saadaan Juuti ja Peltsi sekä Arttu mukaan Turkuun niin ei tarvi muutaman pelin lainoja etsiskellä..
Mikähän on Mäkilän tilanne?
 
Yksi surkeimmista lauantai-pelin yleisömääristä miesmuistiin. Todella mysteerinen asia miten yhtäkkiä yleisömäärä jäi tuollaiselle tasolle? Toisaalta edellisessäkin matsissa ei paikalle ollut vaivutunut kuin reilut 1800 ihmistä, joten havaittavissa on pientä puutumista jo samoihin mielenkiinnottomiin vastustajiin.

Tauko tulee hyvään paikkaan ja sitten onkin pari mielenkiintoisempaa matsia. Aikamoista touhua tämä kausi kuitenkin on. Oli ehkä haluttominta muniinpuhaltelua lauantainen matsi ja silti oltiin niskan päällä aika vahvasti.
 

Minor

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tauko tulee hyvään paikkaan ja sitten onkin pari mielenkiintoisempaa matsia. Aikamoista touhua tämä kausi kuitenkin on. Oli ehkä haluttominta muniinpuhaltelua lauantainen matsi ja silti oltiin niskan päällä aika vahvasti.

Mattila otti tuohon kantaa lehdistötilaisuudessa, kolmella kentällä mentiin niin ihan joka kiekkoon ei lähdetty tappelemaan. Olisi ne muutamat paikat voitu silti pistää sisään. Onneksi Peliitat oli vähintään yhtä huono.

Tauon jälkeinen otteluohjelma näyttää sentään vähän mielenkiintoisemmalta, marraskuussa tulossa Jukurit ja TuTo Kouvolaan (plus K-Vantaa, mutta sen pelin pelastaa vain Noora Räty maalilla).
 
Robert Jekimovs ei saannut sopimusta Graz 99ersiin, joten tuli heti vähän sellainen kutina, että Kuusivuori hommaa suhteillaan miehen 1+1 sopparilla Kouvolaan. Eiköhän siellä ole jo puhelimet soinneet, kun Kuusivuori on kuitenkin vanha koutsi 99ersilla.
 

Steus

Jäsen
Kuusivuori tuskin soittelee, kun on lomaa viettelemässä "vähän" Hankoa etelämpänä, mutta Kultanen saisi soitellakkin. Jekimovs olisi nimittäin KooKoon avauskauden kokoonpanossa selvästi tulosyksikön laituri.

Tullaan tosin taas siihen perinteiseen kysymykseen, että onko järkeä palkata miestä vielä tässä vaiheessa syksyä...
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tullaan tosin taas siihen perinteiseen kysymykseen, että onko järkeä palkata miestä vielä tässä vaiheessa syksyä...

Sanoisin, että tässä vaiheessa ei kannata hankkia uusia pelaajia. KooKoolla ei ole mitään tarvetta palkata tällä kaudella uusia pelaajia. Kyllä KooKoo joka tapauksessa saa hankittua liigajoukkueeseen yllin kyllin Jekimovsin tasoisia pelaajia. Ei Jekimovs kuitenkaan liigajoukkueeseen mikään huippuluokan vahvistus ole. KooKoon on aivan turha tuhlata enää tällä kaudella lisää rahaa pelaajahankintoihin, koska KooKoolla ei nyt kuitenkaan ole oikeastaan mitään panosta tämän kauden pelien suhteen. Ja lisätään vielä, että finaalipaikka on KooKoolle aivan realista saavuttaa tällä kaudella ilman pelaajahankintojakin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös