SaiPa kaudella 2014–2015

  • 778 207
  • 2 817

zeik9

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Sellainen tilastopala muuten tähän vielä, että SaiPalla oli lokakuussa 10 ottelua ja näiden matsien kolmansista eristä SaiPa hävisi 7, pelasi kerran tasan ja voitti 2 kertaa. Surkea on tilasto, lokakuussa on kyllä tapahtunut näitä 3. erän sulamisia todella, todella paljon...

Ilman minkäänlaista tilastotietoa ja täysin mutulla sanoisin, että viime kaudella homma meni juuri päinvastoin, eli SaiPa oli erittäin vahva kolmansissa erissä ja voitti ne järjestään. Kun kiekkopeli ei kestä kahta eikä neljää vaan juurikin kolme erää, kannattaa se kolmas kairata kotiin.

Yhdyn myös muutaman kirjoittajan mielipiteeseen siitä, että Markkanen ei ole ollut parhaimmillaan. Väittäisin, että Jussi on pelannut tasolla, joka ei pidemmän päälle riitä säälipleijarisijoitusta enempään. Viime kaudella SaiPa otti paljon maalin voittoja ja niissä maalivahtipelillä oli puolustuspelaamisen lisäksi tärkeä rooli. Nyt tähän tukipilariin ei voi enää nojata.
 

Jugger77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Markkanen on ollut hyvä. Valitettavasti tuo puolustus nyt on sellainen, että vaaditaan maaginen maalivahtisuoritus ottelusta toiseen. En siis pistä Markkasen piikkiin. Näissä viimeisissä otteluissahan vastustaja on vielä päässyt ylivoimalla mukaan peliin. Ja suurin osa noista jäähyistä aivan typeriä. Jotenkin sellainen kutina, että Sveitsissä pelataan huikea ottelu. Nuo euromatsit ovat muutenkin olleet liigamatseja paremmin hallussa.
 

ahal

Jäsen
Toinen kymppi pelattu ja vertaus viime kauteen on tässä:

Koodi:
        #. Ot 3p 2p 1p 0p  Te-Pä Pst
------------------------------------
13-14   2. 10  6  1  0  3  29-23  20
12-13   8. 10  5  0  1  4  27-30  16

Koodi:
        #. Ot 3p 2p 1p 0p  Te-Pä Pst
------------------------------------
13-14   3. 20 10  2  1  7  57-52  35
12-13   2. 20 10  2  2  6  58-57  36

Vuosi sitten Murmeli ynnäili alkukautta. Ei vielä ajankohtainen vertailu, kun pari matsia puuttuu 20:stä, mutta parilla silmäyksellä selviää, ettei samoihin pisteisiin ylletä kuin kahtena edelliskautena. Sellaisessa noin 90 pojon vauhdissa kuitenkin ollaan, eli kiinni po-paikassa. Mutta tarvitseeko asiaa tässä vaiheessa korostaa? Ei tartte, sillä peli kerrallaan mennään ja tavoitteena on useampikin ehjä 60-minuuttinen.

Selailin myös viime kauden vastaavaa ketjua, ja samoja ongelmia silloinkin puitiin. Glenn oli likimain ainoa viivapelote, PSN ei osunut kunnolla päätyynkään jos ehti laukomaankaan, Riikola oli epävarma jne. Lisäksi tamperelainen Halme tuurasi loukkaantumisia jonkin aikaa. No kuitenkin pistepussi ropisi tasaisesti, mikä helpotti ja erottaa tämän hetkisen tilanteen. Lisäksi kaivattiin ainakin yhtä kunnon sentteriä.

Olen miettinyt hartaasti, miksi viime aikoina moni matsi tyssääntyy muutamaan aivopieruun. En ole löytänyt varmaa vastausta, mutta yksi ehdokas on ottelumäärä. Rasitus on tapissa. Joukkue on auttamatta väsy eikä jaksa painaa täyttä aikaa. Ajatus pätkii. Siitä kielivät nuo kolmannen sulamiset ja tyhmät jäähyt, kontrolli ei toimi aukotta. Voiton liukuminen kaverille ei tarvitse kuin pari virhettä ja se on siinä. Jos Hämeenlinnan HPK- ja JYP-peli olisi kääntynyt 3 pisteen voittoon, saldomme olisi jo 32 p. Muutama muukin vastaava koitos taitaa taulukossa olla. Pari viikkoinen tauko tulee hyvään saumaan, ja pari chl-matsia toimii hyvänä sparrauksena. Kävi miten kävi, mutta joukkue haluaa siinäkin edetä pitkälle.

Glennin tapainen isäntä tuosta pakistosta toki puuttuu. Löfquist ei vielä täytä PSN:n luistimia. Larsson ailahtelee, Backman ei oikein enää riitä vääntöihin, Ahonen hakee yhä parasta virettään, Riikolassa on toivoa, samoin Maalahdessa ja Lappalaisessa, mutta vie näköjään aikaa. Salcido on ollut kieltämättä pettymys, isäntäotteisiin on vielä matkaa, vaikka pistetili kompensoi tekemisiä. Eli pakistosta puuttuu se varma suorittajataso, TOP4-osasto, joka viime kaudella oli paljolti muotoa Glenn, Spang, PSN, Taipalus. Alkukaudesta on ollut kyllä huikeaa tuuria, kun kukaan pakeistamme ei ole isommin loukkaantunut,

Joukkueen tilannetta helpottaisi, jos avuksi tulisi edes yksi hyökkääjä ja pakki.
 

UniqueSputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tuli mieleen noista kaivatuista hankinnoista: miltä kuulostaisi Mikko Nuutinen?

Aloitti kauden KalPassa, ei irronnut pelipaikkaa vakituisesta miehistöstä, joten lähti muille teille. Pelannut lähiaikoina ottelukohtaisilla sopimuksilla SaPKon ykkösvitjassa: 11 ottelua tehoilla 2+6. Saattaisi olla hyvä haku kolmosketjuun, muistuttaa pitkälti Piitulaista. Hintakin varmasti halpa kuin saippua.
 

UniqueSputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Saattaa aluksi kuulostaa turhalta mieheltä, mutta usean ottelun paikan päällä nähneenä herätti SaPKon ykkösketjun uudelleen henkiin. Ehkä voisi tehdä saman SaiPan kolmoselle? Nuutinen-Hämäläinen-Venäläinen olis mukava kahden suunnan vitja.
 

ahal

Jäsen
Tuli mieleen noista kaivatuista hankinnoista: miltä kuulostaisi Mikko Nuutinen?

Aloitti kauden KalPassa, ei irronnut pelipaikkaa vakituisesta miehistöstä, joten lähti muille teille. Pelannut lähiaikoina ottelukohtaisilla sopimuksilla SaPKon ykkösvitjassa: 11 ottelua tehoilla 2+6. Saattaisi olla hyvä haku kolmosketjuun, muistuttaa pitkälti Piitulaista. Hintakin varmasti halpa kuin saippua.
Pari kolme vuotta sitten vaikutti lupaavalta nuorukaiselta, ja lie kai yhä. Mutta ihmettelen miksei kelpaa esim. Kuopioon? Yksi esimerkki kavereista, jotka juuttuvat mestiksen ja liigan väliin - liian hyviä mutta ei tarpeeksi. Tässä tilanteessa en innostuisi.
 

UniqueSputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Yksi esimerkki kavereista, jotka juuttuvat mestiksen ja liigan väliin - liian hyviä mutta ei tarpeeksi. Tässä tilanteessa en innostuisi.

Niinpä, väliinputoajiin ei kannata uhrata sen enempää vaivaa. Piitulaisen paikkaamisen näkökulmasta ei kuitenkaan hassumpi ajatus. Mutta kyllä toiveissa hieman kovempaa kaliiberia. Sentteri vai laituri?
 

ahal

Jäsen
Mutta kyllä toiveissa hieman kovempaa kaliiberia. Sentteri vai laituri?
Sentteriähän tässä on joukolla haikailtu jo pitkään... Ivan Rachunek? Piti oikein tarkistaa että mikä mies. Ilmeisesti flegmaattisen puoleinen tsekkilaituri, jonka Parasta ennen -päivä on jo umpeutunut, vaikkei 33 v ole vielä sinänsä este. Jos ei Spora kaipaa, niin miksi sitten SaiPa? Ei me noin epätoivoisia olla, Pukan Mikollakin on jo kaksi maalia tällä kaudella :).
 

atsku

Jäsen
Ivan Rachunek? Piti oikein tarkistaa että mikä mies. Ilmeisesti flegmaattisen puoleinen tsekkilaituri, jonka Parasta ennen -päivä on jo umpeutunut, vaikkei 33 v ole vielä sinänsä este. Jos ei Spora kaipaa, niin miksi sitten SaiPa? Ei me noin epätoivoisia olla, Pukan Mikollakin on jo kaksi maalia tällä kaudella :).

Kävin katsomassa tuossa tovi sitten HPK-Sport pelin ja olen täysin samaa mieltä Rachunekistä. Täysin turha surffailija, joka ei pystynyt erottumaan millään tavalla merikotkanutussa. Jos ei minkäänlaista käyttöä edes Sportin kaltaisessa joukkueessa, mitä toisi sitten SaiPaan? Ei mitään. Mikko Pukka taas oli Sportin liideripakki suoraan sanottuna ja tuli oikein harmitus, miten hyvä pakki ollaan menetetty. Toki Pukalle on tarjolla isoa tonttia Sportissa, joten varmaankin hyvä näin.

Hallihuhu Nicholas Deschampsista ei sitten pitänytkään paikkaansa, sillä mies meni DEL-Liigaan. Harmi sinänsä.
 

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
Nolla tehtyä, nolla pistettä. Kyllä tuo SaiPan peli on tällä niin hetkellä munatonta, tunkkaista, mielikuvituksetonta, hidasta, halutonta jne jne...vois jatkaa noita adjektiivejä vaikka kuinka paljon. Todella kaukana voittavasta kiekosta on joukkueen peli tällä hetkellä. Syytä en osaa sanoa, kun ei tuossa pelissä toimi mikään osa-alue.

Bernard nyt pelasi ihan hyvän pelin ja neloskentällä oli muutama hyvä asennevaihto, mutta eipä niissäkään maali oikeastaan ollut silti kovin lähellä. Ja ehkä voi mainita positiivisena sen seikan, että siellä ei nyt ollut niin paljon virheitä ja idioottijäähyjä, kuin aiemmissa peleissä. Kaikki muu olikin sitten täyttä kuraa. Voitosta ei taisteltu missään vaiheessa. Oli muuten jo neljäs kerta, kun SaiPa jäi nollaan maaliin, pelejä pelattu 19. Ei mikään kovin hyvä saldo tuokaan...

Nyt on todella tiukka paikka joukkueella ja valmennuksella keksiä joku viisasten kivi tauon aikana, jotta palataan taas voittojen tielle. Josko CHL:ssä tulisi onnistumisia ja sitä kautta virtaa myös liigaan, saa nähdä. Se on jokatapauksessa selvää, että tälla samalla sapluunalla ei voida jatkaa. Pari uutta ukkoa kehiin tuomaan vaihtelua ja kilpailua (ja tietenkin vahvistamaan joukkuetta) tai jos ei vielä hankintoihin haluta mennä, niin sitten ketjut uusiksi reippaalla kädellä. Mikään ketju ei saa tällä hetkellä mitään aikaiseksi, missään nimessä ei voida jääräpäisesti jatkaa samoilla tauon jälkeen ja toivoa, että "josko se siitä lähtisi". Ei lähde. Se on nähty jo muutama kierros sitten. Enää ei ole vartaa toivoa ja ihmetellä, jotain muutosta pitää tulla.

Onneksi tulee tauko. On ollut niin helvetin tylsää katsella SaiPan viime pelejä, että ei haittaa yhtään, ettei tartte pariin viikkoon niitä liigan merkeissä katsella. Näillä otteilla jää se 200-400 katsojaakin kotiin, sen sijaan, että menisi hallille. Ei kukaan voi aina voittaa, mutta tuollaisesta hiihtelystä en minäkään ole valmis lipunhintaa maksamaan. Sille ei tällä hetkellä saa mitään vastinetta.

Nyt jumakauta se pää ja peli kuntoon tauolla ja uuteen nousuun!!
 

lappee

Jäsen
Tauko ja tauko....eikös SaiPa lähde maanantaina Sveitsiin ja paluu on keskiviikkona. Eli vähiin sielläkin lepo jää. Torstai luultavasti ja 11.11 pelataan sitten taas, et eipä sitä päätä paljoa ehdi korjailla. Samahan se on Kärpilläkin, tosin tiistaina kotimatsi.

Mutta Saipasta jäi aika vaisu kuva. En tiedä onko joukkue reenannu kuinka kovaa vai mikä sitten mättää. Koho oli kuukauden sivussa, mut ei yhden miehen poissaolo voi olla mikään syy vaisuuteen.
 

redpecka

Jäsen
Kyllähän melkein yksi suurimmista alisuorittajista (sorry nyt vaan jos yksilöihin menen, vaikka koko jengi on suoritellut vähän patterit lopussa) on tuo Monkeynen. Mielestäni Tavi-Mankinen -roolitus on paperilla oikeaoppinen; Tavi on tilaatekevä jokapaikanhöylä, Mankinen se joka vaan perkele sutii sen kiekon maaliin vaikka päällä seisten. Sentteröimässä Koho oli mies paikallaan viime kaudella, ja miksei olisi vielä vaikka tälläkin, mutta nyt ei vaan ole Mustolan mies vastannut siihen huutoon mitä palstatotuutena täälläkin pidetään, eli kalliit paperit jne.

Pelasi hyvän pelin tuossa tovi sitten hän kivasti, muistatteko, 1+1 ja voittolaukauksissa ratkaiseva. Ja siinä pelissä pari hyvää niittiä, yksi jopa highlight-osastoa. Olisiko kokeilunarvoista koittaa Mankista vähän pienemmällä tulosvastuulla jossain kolmos/nelosketjussa flinckien ja leivojen kanssa ja hakea sieltä energisellä pelillä itseluottamusta takaisin. Pari kovaa taklausta ekassa vaihdossa, seuraavassa riisto, kolmannessa vaihdossa maalin takaa kuljetus ja kova ja tarkka raitin vippi kaarelta maskista yllättäen yläbörsään kuten Jesse sen vain osaa.

Mutta jos ei homma ala luistaa - SaiPan olisi pakko hankkiutua tällaisesta kalliista riippakivestä eroon. Tylyä ja valitettavaa, yksi suosikeistani Nokelaisen ja kumppanien ohella.
 

Zolomy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerrotaan lähiviikkoina
Joo, täytyy toivoa että tänä vuonna perinteinen joulukuun suonenveto osuu Mankisen kohdalle ja että kaveri rikkoo vihdoin sen 20 maalin rajan ja suuntaa tämän kauden jälkeen ulkomaille. Kalleudesta en osaa sanoa mitään, mutta varmaan palkkakin alkaa olla aika kohdallaan jos sopimuksesta alkaa löytyä KHL-optioita. Toisessa liigaseurassa en Mankista haluaisi nähdä, mutta jos tällä hetkellä pitäisi valita Tavin tai Mankisen jatkosopimuksen välillä, niin objektiivisesti valinta olisi helppo vaikka sydämen ääni huutaisi miten lujaa. Mutta näitä pohdintoja sitten lisää ensi kauden ketjussa kun se joskus avataan.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kyllähän tuo pelillinen ilme on saatava muuttumaan täysin "tauon" aikana. Kärppäpeliä en nähnyt ja Kärpät toki on äärimmäisen haastava joukkue koska tahansa, että en nyt ottelun pelillisestä ilmeestä osaa sanoa juuta enkä jaata.

Kauaa ei ole varaa odotella, että porukka heräilisi jotenkin. Pakkaa pitää sekoittaa ja ringin ulkopuoliset pelaajat ois toki jees, mutta en ihan usko, että sellaisia on tässä kohtaa tulossa.

No, luulisi valmentajaportaan ja johtokunnan tajuavan myös, että juttu ei nyt vaan suju ja ollaan putoamassa pian kelkasta.
 

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kyllähän tuo pelillinen ilme on saatava muuttumaan täysin "tauon" aikana. Kärppäpeliä en nähnyt ja Kärpät toki on äärimmäisen haastava joukkue koska tahansa, että en nyt ottelun pelillisestä ilmeestä osaa sanoa juuta enkä jaata.

Tirkkonen kai puhui jotain, että ei hirveän huono peli olisi ollut, mutta omasta mielestäni SaiPa oli Kärppiä vastaan todella aneeminen. Tuntui kuin kukaan ei edes uskonut enää itseensä ja joukkueen mahdollisuuksiin ja aika lailla lammastelua tuo ottelu SaiPan osalta oli. Hyvin kaukana esimerkiksi noista HPK -matseista tai JYP pelistä mielestäni. Hyökkäyspelikin oli täysin hukassa eikä ottelussa taisteltu edes voitosta missään vaiheessa vaan Kärpät päästettiin hyvin helpolla. Mun mielestäni, vaikka ei ehkä niin suurta koomailua omassa päässä kuin joissakin aiemmissa peleissä niin kyllähän tuo Oulun ottelu oli SaiPalta hyvin heikko.

Katseet kuitenkin ovat jo kohti CHL -pelejä joita tosin aika pelon sekavin tuntein odotellaan! Paljon pitää parantaa niin monella osa alueella jos halutaan taistella CHL:n jatkopaikasta. Oulussa puuttui täysin se SaiPamaisuus pelistä jota en haluaisi nähdä joukkueelta milloinkaan vaan jos hävitään niin sitten hävitään, mutta kunniakkaalla taistelulla. Oulun ottelu oli jotenkin täysin ponneton, mielikuvitukseton aivan kuin se olisi ollut pakko pullaa joukkueelle.
 

ahal

Jäsen
Tirkkonen kai puhui jotain, että ei hirveän huono peli olisi ollut, mutta omasta mielestäni SaiPa oli Kärppiä vastaan todella aneeminen. Tuntui kuin kukaan ei edes uskonut enää itseensä ja joukkueen mahdollisuuksiin ja aika lailla lammastelua tuo ottelu SaiPan osalta oli.

Katseet kuitenkin ovat jo kohti CHL -pelejä joita tosin aika pelon sekavin tuntein odotellaan! Paljon pitää parantaa niin monella osa alueella jos halutaan taistella CHL:n jatkopaikasta.
Hyvyys/huonous riippuu tietysti siitä mihin vertaaa. Mutta selvää on, että joukkueen patterit ovat latauksen tarpeessa. Siitä tuo saamattomuus suurimmaksi osaksi johtuu. SaiPalla ei ole ollut juuri latausjaksoja sen jälkeen kun chl alkoi. Kolmatta kuukautta on menty aika haipakkaa, ympäri Eurooppaa ja kotimaata. Ja lyhyeksi jää tämäkin mo-tauko. Tirkkosena antaisin Geneven reissun jälkeen jengille muutaman päivän totaalisen vapaan treeneistä ja pitäisin esim. saunaillan.

Geneven otteluiden tuloksella on paljon merkitystä. Voitolla SaiPa jatkaa kohti finaaleja ja tappiolla voi keskittyä kotoiseen liigaan. GSHC on omassa liigassaan 8. 24 pisteellä. Jo voitettu EV Zug on 5. 33 pisteellä, joten mahdollisuudet voittoon on olemassa. Sillä alkukauden pelillä. Jos tie nousee pystyyn, jää kotoiseen liigaan ja lepoonkin paremmin aikaa sekä tavoitteena tietysti paikka 10-sakissa.

Säälärit on nykyjengille sopiva tavoite, sillä kesän siirtomarkkinoilla joukkue heikkeni jonkin verran. Eka liigakolmannes viittaa siihen suuntaan. Lähtijöiden tilalle ei saatu tasavahvoja paikkaajia, vaikka toiveissa oli. Uskottava on, että Davis, Giliati, Rissanen, Piitulainen ja Vauhkonen jättivät ison aukon hyökkäysrosteriin. DMI korvaa kyllä täysin Davisin, mutta herroilla Pitkänen, Kuronen ja Järvinen on yhä seuraava iso loikka ottamatta. Alkusyksyn kaltaisia, joskin väläyksittäin parempiakin, esityksiä on heiltä nähty jo vuosien ajan. Se ei vaan kärkeen kurottavassa liigajoukkueessa riitä. Giliatia ei korvaa kukaan ellei Spinaa lasketa sellaiseksi. Rissasen tilalle voisi hankkia sen uuden sentterin mm. Kohon kuormaa helpottamaan. Kippari ehtisi paimentamaan joukkojaan myös kolmosesta käsin.

Myös pakistossa menetimme jonkin verran. Salcido ei korvaa syksyistä Glenniä eikä Larsson keväistä Spangia. Löfquist on oikeilla raiteilla, muttei vielä PSN:n veroinen. Ahonen ei ole vielä yltänyt uudeksi Taipalukseksi. Muut ovat entisiä ja vuoden vanhempia.

Tirkkosella on menossa kolmas kausi ruorissa, ja se on usein valmennuksellisesti varsin vaikea. Ekalla harjoitellaan ja opitaan, toisella tehdään jytky ja kolmannella alkaa mukavoituminen. Luullaan, että homma hoituu vanhaan tapaan, kunhan tehdään edes 95 prosentin teholla. Väärin. Kaikki kehittävät joukkueitaan entistä paremmiksi, ja silloin pitää tehdä "litet bättre allt", käytännössä yli 100 prossan paukuilla, jos rahkeissa on varaa.

En sano, että Peksi on epäonnistunut työssään, etenkään tässä vaiheessa kautta, mutta helppo on esim. todeta, että RD on alkusyksystä vienyt PT:sta vähintään 6-0 pelaajien kehittämisessä. On hämmentävää todeta, miten isot äijät Vauhkonen, Virtanen ja Nurmi ovat pelanneet viime aikoina. Paljon peliaikaa ja vastuuta ja myös tulosta. RD on kaivanut jätkien vahvuudet esiin. Peksin aikana Vauhkonen ei siihen kyennyt kuin ajoittain. Piitulainen ei näemmä vieläkään oikein tiedä, mitä ammattikiekkoilijan tulisi menestyksen eteen tehdä. Muista lukkolaisista ovat selvästi eteenpäin rynnineet myös aiemmat mestisjyrät Riska, Sipiläinen ja H. Koivisto.

Toivotaan, ettei sputnikkien kausi mene kuitenkaan ihan vihkoon ja keväällä voimme olla taas joukkueesta ylpeitä, edes jossain suhteessa. Mutta mielenkiintoista on sitten pohtia Peksin neljättä kautta. Samoilla pelaajilla ei voida varmaan monestakaan syystä mennä, mutta mitkä ovat tavoitteet ja resurssit seuravalle kaudelle? Siitä sitten omassa ketjussaan myöhemmin.
 

Theofilus

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kuulin huhun tynkää et kuukauden sisään muutoksia tulossa. Yksi hyökkääjä joka ilmeisesti astuu sisään try-outilla ja yksi puolustaja ja tämän lisäksi yksi pakki olisi lähdössä pois.

Tälläistä huhuilua löytyy meijän lutuuritsänttääjien foorumin puolelta. Onkohan täällä kukaan syväkurkku tietoinen mistään mitään?

Jos joku pakki on lähdössä pois, niin toivottavasti se on Larsson. Ellei sitten iso ja paha KHL ole viemässä meidän tehopakkeja Salcidoa, Löfquistia tai kenties jopa Riikolaa?
 

ahal

Jäsen
Tälläistä huhuilua löytyy meijän lutuuritsänttääjien foorumin puolelta. Onkohan täällä kukaan syväkurkku tietoinen mistään mitään?

Jos joku pakki on lähdössä pois, niin toivottavasti se on Larsson. Ellei sitten iso ja paha KHL ole viemässä meidän tehopakkeja Salcidoa, Löfquistia tai kenties jopa Riikolaa?
Syväkurkuksi en itseäni lue millään muotoa :), mutta toivotaan muutosten toteutumista jo paljon ennen siirtorajaa. KHL-peikon en usko kummittelevan Kisapuiston liepeillä tällä erää, vaikka pakkeja onkin pistepörssin kärjessä. KHL-scoutien etu on, että olisivat nähneet äijiä pelaamassakin. Mutta mistä näitä tietää,

Yksi kotimainen liigatason pakki Marko Kauppinen vapautui juuri MoDosta. Tosin kotikaupunki Mikkeli haluaisi kaverin mieluusti Jukureihin höntsäilemään. Ehkä se olisi sopiva ratkaisu.
 

Theofilus

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Yksi kotimainen liigatason pakki Marko Kauppinen vapautui juuri MoDosta. Tosin kotikaupunki Mikkeli haluaisi kaverin mieluusti Jukureihin höntsäilemään. Ehkä se olisi sopiva ratkaisu.

Marko Kauppinen oli kyllä KalPassa ja Tapparassa hyvä. Toisaalta ei ole välttämättä pelaajatyypiltään sitä mitä SaiPa kaipaa puolustukseen, mutta toisaalta mies toisi kyllä kokemusta ja rauhallisuutta pakistoon.
 

Bacon

Jäsen
Tälläistä huhuilua löytyy meijän lutuuritsänttääjien foorumin puolelta.

Ei kai me lutuuritsänttääjät olla jotenkin pissattu siun nuotioon? Olen havainnut muutaman kerran tälläisen viestin, jossa pitää lutuuri ja tsäntit mainita erikseen.

Itse huhu nyt ei ole mikään yllätys. Sehän oli selvää, että tänne vielä ukkoja tulee, mutta tuo try-out kuulostaa mielenkiintoiselta. Haetaankohan tässä taas jotai arpaa jostain Mongolian liigasta? Tai sitten joku ukko, joka ei ole vielä tällä kaudella pelannut.
 

Theofilus

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ei kai me lutuuritsänttääjät olla jotenkin pissattu siun nuotioon? Olen havainnut muutaman kerran tälläisen viestin, jossa pitää lutuuri ja tsäntit mainita erikseen.

Mistä sie nyt tommosta keksit? "Willimiesten foorumi" kuulosti eksistentiaalisesti sen verran karmealta että "lutuuritsänttääjät" tuli jotenkin automaationa tekstiin. Mie oon syvästi pahoillani mikäli oon loukannu jotakuta tolla sanalla. Eihä miun nuotioo voi sellainen ryhmä pissiä mitenkään, joka on luonut itsellenikin rakkaaseen Kisapuistoon sen koko 40-vuotisen historian parhaan tunnelman muutaman vuoden sitkeän työn tuloksena.

Itse huhu nyt ei ole mikään yllätys. Sehän oli selvää, että tänne vielä ukkoja tulee, mutta tuo try-out kuulostaa mielenkiintoiselta. Haetaankohan tässä taas jotai arpaa jostain Mongolian liigasta? Tai sitten joku ukko, joka ei ole vielä tällä kaudella pelannut.

Jere Pullille uusi mahdollisuus tutuissa ympyröissä? Pelannut alkukauden Venäjän kakkosliigaa Kazakstanissa piste per peli ottelu... Pullin kaltaista kovaotteista jannua tarvittaisiin, mutta toisaalta jos miehen pelityyliin edelleenkin kuuluu tyhmät jäähyt niin ei kiitos. Meijän mikkihiiret ottaa niitäkin jo tarpeeksi.
 

Zolomy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerrotaan lähiviikkoina
Eikös tuo tryoutmies olisi se hyökkääjä? Oli miten oli, Pullin palveluksia ei kaivata, sen puolustajavahvistuksen pitäisi olla lähtökohtaisesti varmempi nimi.
 

Bacon

Jäsen
Mistä sie nyt tommosta keksit? "Willimiesten foorumi" kuulosti eksistentiaalisesti sen verran karmealta että "lutuuritsänttääjät" tuli jotenkin automaationa tekstiin. Mie oon syvästi pahoillani mikäli oon loukannu jotakuta tolla sanalla. Eihä miun nuotioo voi sellainen ryhmä pissiä mitenkään, joka on luonut itsellenikin rakkaaseen Kisapuistoon sen koko 40-vuotisen historian parhaan tunnelman muutaman vuoden sitkeän työn tuloksena.

No vaihteeksi väärinkäsitys. Tuo sana lutuuri ei tällä palstalla kovin montaa kertaa ole esiintynyt positiivisessa mielessä niin särähti korvaan. Sitten tietysti tehdään johtopäätökset 1+1 ja bling, soppa on valmis. Pahoittelut tästä, jatketaan harjoituksia.
 

Logan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Filip Kadera & Jan Lukas
Jos sitä muutaman sanan sanois alkukaudesta...

Alkuhan lähti ihan hyvin liikenteeseen, kuten monena vuonna on ollu tapana. Tietysti heti alkukierroksilta asti näytti siltä, että liikaa koko homma on yhden ketjun varassa, mutta Spina yms. sai siinä tulosta aikaseksi niin se ei vielä niin paljoa vaikuttanut. Mcintyre oli myös positiivinen yllätys, en ehkä noin hyvää pelaajaa kuitenkaan odottanut. CHL:n alkulohko meni ihan odotusten mukaan, Tshekin ja Saksan liigan joukkueet ei oo kummosia ja itseasiassa Zug oli myös paljon vaisumpi mitä oisin olettanu. Kyllä lohkovoitto niistä peleistä oli minimisuoritus.

Liigassa on sitten tökkiny kyllä sen KalPalle kärsityn 1-0 tappion jälkeen. Pakisto tekee ihan ihme virheitä ja pelien loput on katastrofeja, joku ihmeen pelko on päällä voittaa suoraan noita pelejä. Sitten tietysti kun vaan 1-ketju saa jotain aikaan hyökkäyspäässä niin eihän siitä mitään tule. Mankinen on ollu ehkä hyökkääjistä suurin pettymys. Ei ole mies kehittyny pariin vuoteen mihinkään. Pakko on alakenttienki saada jotai aikaa jos meinataan kyydissä pysyä. Markkanenkaan ei ole huonosti pelannu, mutta ei ole viime kauden tasolla eikä ole pystyny paikkaamaan noita pakiston sekoiluja.

Mielestäni ei kannata nyt mitään kokeiluja ainakaan vielä hankkia ellei ole kyseessä ns. varma tapaus. Try-outille voi tietenkin ottaa, mutta ei mitään loppukauden sopimuksia. Tälläkin materiaalilla pystytään paljon parempaan peliin mitä on viime aikoina nähty. Yleisöäkin on käyny yllättävän vähän, toki niin on joka paikkakunnalla, mutta silti yllättänyt, varsinkin kun keväällä kuunteli porukan juttuja.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös