Jukurit kaudella 2014–2015

  • 203 833
  • 804

Minor

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Siis voidaanko sanoa niin KooKoon osalta että kun "raha" astui taustalle ja saatiin hyvä "rahan käyttäjä" niin homma muuttui raikkaammaksi?

Ottamatta sen kummemmin kantaa Toivakan osaamiseen/ajankäyttöön niin ammattimainen organisaatio tarvitsee myös johtajan joka on keskittynyt pelkästään siihen tj:n hommaan. Näillä monitoimimiehillä (Frimodig, Toivakka jne) on omat bisneksensä hoidettavana josta saavat leipänsä, joten sivutoimisena jääkiekkoseuran pyörittäminen ei vain voi pidemmän päälle toimia. Välimaa toi Kouvolaan ammattimaisen johtamisen ja keskittyi pelkästään KooKoon toiminnan pyörittämiseen. Ehkä Jukureille voisi samanlainen tehdä hyvää, Toivakka ottaa pari askelta taaemmas ja ruoriin tulee kokopäiväinen henkilö, joka keskittyy pelkästään Jukurien pyörittämiseen. Mielellään vielä kokonaan ulkopuolinen henkilö, jolla ei ole liian vahvoja kytköksiä nykyiseen organisaatioon (Välimaa tuli Turusta).
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Tässä välissä voisi hyvää tarkoittaville kouvolalaisille huomauttaa, ettei Toivakka ole puljun tj, vaan tuohon virkaan palkattiin jo useampi vuosi sitten täyspäiväiseksi toimijaksi ehta lätkämies, eli Lipiäisen Pekka. Toivakka on puolestaan hallituksen pj. Muita puhtaasti lätkäihmisiä organisaation johdossa ovat urheilujohtaja Kerttula ja joukkueenjohtaja Hakkarainen. Tältä osin pitäisi homman siis olla kunnossa, jos ukot vaan uskaltavat tehdä rohkeasti omaa hommaa huolimatta pj:n toiveista (en väitä etteivätkö uskaltaisi, kun en jukuriorganisaation toiminnassa millään lailla ole mukana).
 

Minor

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tässä välissä voisi hyvää tarkoittaville kouvolalaisille huomauttaa, ettei Toivakka ole puljun tj, vaan tuohon virkaan palkattiin jo useampi vuosi sitten täyspäiväiseksi toimijaksi ehta lätkämies, eli Lipiäisen Pekka. Toivakka on puolestaan hallituksen pj. Muita puhtaasti lätkäihmisiä organisaation johdossa ovat pelaajakoordinaattori Kerttula ja utj Hakkarainen. Tältä osin pitäisi homman siis olla kunnossa, jos ukot vaan uskaltavat tehdä rohkeasti omaa hommaa huolimatta pj:n toiveista (en väitä etteivätkö uskaltaisi, kun en jukuriorganisaation toiminnassa millään lailla ole mukana).

Ok, kiitos tiedosta. Kyllähän tämäkin on varmaan joskus tullut tiedettyä, mutta jotenkin vain Jukurit henk. koht. henkilöityy niin tiukasti Toivakkaan, että oletin miehen olevan edelleen tj.
 

paraspelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Huomenna olisi sitten parasta tekemisen näyttää siltä miltä kuuluu, tuloksesta riippumatta. Pari muutosta kyllä tekisin:
* Pitkänen-Guttig-Laakkonen erilleen. Tälle kolmikolle tarvitaan herätystä, liian huonoa tulosta tulee nyt. Potentiaalia on kolmikossa todelliseksi vastustajan tuhoajaksi, mutta viime peleissä ei ole minusta ansainnut yhdessä pysymistä. Takaisin sitten mikäli aihetta ilmenee. Sillä ei sinänsä ole merkitystä, miten ketjuja sekoitellaan, kunhan eivät ole samassa. Ei vaan ole hyväksyttävää, että kun on noin kova ketju laitettu kasaan, niin sitten pelaillaan nolla-nollaa kun ei parempaakaan jakseta.

*Purolinna huilaamaan, "joku" tilalle. Se joku taitaa olla Laamanen. Toisen erän pitkä vaihtomatka oli Purolinnalle lauantainakin liikaa ja yksi maalikin vain sen ansiosta, että Jupen hapenotto teki stopin.

*Iivo(jos on terve) Nöyräsen tilalle. Pena on näitä kevään miehiä, turha sitä on nyt peluuttaa kun on ns. turhake.

*Lisää kiekkokontrollia. Mikäli tahti jatkuu yhtä tahmeisena kuin kahdessa viimeisimmässä, nykyinen eteenpäin pakottava peli tuhoaa voiton mahdollisuudet. Ratkaisun pitäisi tietenkin olla se, että luistinta laitettaisiin toisen eteen, mutta jos siihen ei yksinkertaisesti pystytä(jo on perkele jos ei) niin sitten ei ole muuta mahdollisuutta kuin alkaa ryhmittämään enemmän viiveillä ja palautuksilla. Nykyinen pelisapluuna on kuin painajainen asennevammaiselle pelaajalle, kun tila pitää ansaita jalalla ja koko viisikon on pysyttävä mukana tai homma menee alivoimaisena hyökkäilyyn (puolustusalueella tuhannen päreiksi)

Nämä muutokset kun tulee, niin olen tyytyväinen. Toki tuon viimeisen voi unohtaa, mikäli se tärkein muutos tapahtuu, eli pojat alkaa pelaamaan.
 

Steus

Jäsen
KooKoon vihjaillut asenneongelmat ovatkin siirtyneet Jukuri-puolelle, harmin paikka. Pitkänen, Guttig, Laakkonen, Nöyränen... Siinä on kuitenkin sellaisia miehiä, joilta tulosta sietäisi odottaa taito- ja kokemustason perustellaa. Sitten vielä J-P Puronlinna! Onko mies ihan oikeasti laiminlyönyt kesäharjoittelun, kun väsyy jo nyt??

En myöskään tiennyt, että hyvän ketjun pitää ANSAITA pelata yhdessä. Pennasen ihmisjohtamisen ajat loppuivatkin jo lokakuussa.

Toivottavasti Jukurit saa kelkan käännettyä jo keskiviikkona, jotta yleisö löytää hallille viikonloppuna, sillä nythän tuon lippualen puolesta on tullut jo useampi tonni puhdasta turskaa menetetyissä lipputuloissa, kun hinnanalennus ei herättänytkään kansaa halleille.

Lempäälän Kisa on ehdottomasti vaarallinen vastus yksilötaidon ja (yleensä) hyvän maalivahtipelin ansiosta, joten lepsuiluun ei ole enää varaa!
 

paraspelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Purolinna oli koko kesän jalka paskana ja taitaa olla vähän vieläkin. Joten tee nyt siinä kestävyysharjoittelua.

Hyvän ketjun todellakin täytyy ansaita yhdessä pysyminen, siinä missä kaikki muukin hyvä täytyy ansaita. Vai onko kahden huippupelaajan vierelle saaminen sinusta jotenkin negatiivinen asia? Joskus siirto huonomman pelaajan viereen tekee ihmeitä.

Lippualennus taas ei vaikuta mihinkään turskiin millään tavalla. Muutamat nuoret pääsi vitosella peliin, mitään muuta alennustahan ei ole.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
10 ottelun voittoputken jälkeen on ollut tuloksena neljässä pelissä kolme tappiota. Eilisen perusteella mitään suurempaa pelillistä lamaa ei kuitenkaan joukkueessa ole ja eilisen kaltaisetkin otteet tuovat voittoja jatkossa. Yksi osa-alue, mikä Jukureilla on kuitenkin ollut heikossa hapessa koko kauden, on taklauspeli. Kunnon pommeja vastustajaan näkee valitettavan harvoin viikinkipaidoilta. Olisiko jo syytä tutkailla pelaajamarkkinoida koodinimellä "lostedt"? Tähän rooliin odotin paljon Jopi Kalliolalta, mutta Jopi on alisuorittanut pahasti koko alkukauden. Viime kaudelta tuttu ryminä on loistanut poissaolollaan. Lieneekö sitten viime kauden useat loukkaantumiset syynä tähän, en tiedä. Nyt siellä ole kokoonpanossa ketään Lostedtin tyylistä rymistelijää. Ehkä tuollainen kaveri omalta osaltaan hillitsisi edes hieman myös tätä vastustajien "guttig-vainoa". Joka pelissä Ändiä otetaan todella rajusti, usein vielä sääntöjen vastaisesti, mutta tuomareilla ei näytä olevan kanttia joka tilannetta puhaltaa. Eilisessä pelissäkin oli useampi tilanne, mistä olisi ukkoa pitänyt pistää pihalle. Hyvin kyllä Guttigilla eilen pokka piti näissä tilanteissa ja niiden jälkihöyryissä. Lähinnä naureskeli kaverin "haastoille".

Ensi viikolla on vastassa Hokki ja SaPKo kahdesti. Noissa peleissä on kaikki mahdollista taivaan ja maan väliltä. Löysällä asenteella tulee tukkaan kolmesti, mutta täysi pistepottikin on ihan realistinen, jos pelataan niinkuin osataan. Asennetta viikkoon joka jätkälle!
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Jukureiden uutiskirjeen satoa:

* tähän asti koeajalla pelanneen Jarno Pavenin kanssa on tehty sopimus kauden loppuun
* Kerttula kumoaa huhuja: Jukureiden pelaajasopimuksissa ei ole ainakaan kolmeen kauteen ollut yhtään kesken pelikauden käsittävää liiga- tai ulkomaanoptiota.
 

paraspelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Jeps jeps. Hyvä että Tommi sanoi tuonkin julkisesti, kun kovasti täälläkin on ollut sankareita jotka on uskonut ihan iloisesti että esim. Sport nappaa täältä kenet vain haluaa. Kovastihan Guttig&Co taisi kiinnostaa kun Valtonen kätyreineen sahasi Jukuripeleissä minkä kerkesi. Parempi onni ensi kerralla!
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Samuel Jukuri menee Hokkiin maalille kahden pelin lainalle. Kyllähän tämä maalivahti pitäisi saada Mikkeliin hinnalla millä hyvänsä.
 

paraspelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Tänään Talvisalon jäälle C rinnassaan luistelee(rummun pärinää): Kapteeni Juuso Akkanen. Tämä mahdollistaa kätisyyksien natsaamisen (Purolinnaa lukuunottamatta) koko pakistossa.

Pitkänen tekee myös paluun jäälle ja entinen ykkösketju on jälleen koossa, tosin kakkosessa. Lähes parhaalla kokoonpanolla ollaan liikenteessä, joten toivoa sopisi että Pedon paluu saisi hermotukset kohdilleen ja innon päälle, viisautta unohtamatta.
 

paraspelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
kuka Toivakan ja Lipiäisen pallille jatkossa?

Olen samaa mieltä että jotain tartteis tehdä. Näkisin myös Toivakan ulostulon viimeaikaisista tapahtumista välttämättöminä. Niinkuin Paraspelaajakin toteaa, näinhän se menee - pari kolme vuotta, That`s it !
Ei tuo kokoonpano saa mitään ulostuloja aikaan. Ei millään. Ja mikkeliläiset senkun vetää hernettä nenään minkä kerkeää.

Katselin tuossa kiintoisaa debattia YLE:ltä, ja nyt on kyllä pakko haaveilla: Jos(KUN) Kale jatkaa kabinettipäätöksellä liiton johdossa, on tällä seuralla ehkäpä viimeinen mahdollisuus vetää ässä hihasta. Se ässä olisi kovempi kuin yksikään seuran pelaajahankinnoista koskaan. Mika Anttonen. Jätkä puhuu täyttä paskaa eikä varmaan ymmärrä mistään mitään, mutta hänessä vakuuttaa yksi sana: muutos. Siinä on mies, jolla olisi lahjat Jukurien messiaaksi.

Tässä vaiheessa voidaan todeta, että kyseisen siirron todennäköisyys on eri muuttujien takia(mm. sen, miksi helvetissä hän haluaisi tulla tänne) noin promille. Unelmoidahan saa silti. Toivakka, ole mies ja soita!
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Tänään Talvisalon jäälle C rinnassaan luistelee(rummun pärinää): Kapteeni Juuso Akkanen.

Ja kapteeni tekikin hienon paluun. Juuso toi lisää rauhallisuutta ja samalla tiettyä äijämäisyyttä pakistoon. Hyvä peli kapinolta heti alkuun. Samaten Riku Pitkäsen paluu muutaman pelin poissaolon jälkeen teki ihmeitä Guttigin ja Laakkosen kenttään.
 

Andy-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Ei tuo kokoonpano saa mitään ulostuloja aikaan. Ei millään. Ja mikkeliläiset senkun vetää hernettä nenään minkä kerkeää.

Katselin tuossa kiintoisaa debattia YLE:ltä, ja nyt on kyllä pakko haaveilla: Jos(KUN) Kale jatkaa kabinettipäätöksellä liiton johdossa, on tällä seuralla ehkäpä viimeinen mahdollisuus vetää ässä hihasta. Se ässä olisi kovempi kuin yksikään seuran pelaajahankinnoista koskaan. Mika Anttonen. Jätkä puhuu täyttä paskaa eikä varmaan ymmärrä mistään mitään, mutta hänessä vakuuttaa yksi sana: muutos. Siinä on mies, jolla olisi lahjat Jukurien messiaaksi.

Tässä vaiheessa voidaan todeta, että kyseisen siirron todennäköisyys on eri muuttujien takia(mm. sen, miksi helvetissä hän haluaisi tulla tänne) noin promille. Unelmoidahan saa silti. Toivakka, ole mies ja soita!

Ei se vaihtamalla parane! Ei ole mikkeliläinen yleisö hylännyt Jukureita. Piiiitkästä aikaa erinomainen tunnelma hallilla ja lopun kruunasi taisteleva Jukurit. Viimeaikaiset negat ilmeisesti kääntäneet ilmapiirin Jukureille? Mikä on varovaisesti sanottuna posiitivinen asia. Eräs P.Matikainen kehoitti Jukureita menemään tappiin saakka(Liiga). Toista paikkaa ei kuulema tule! Asioilla on tapana järjestyä, niin nytkin.
 

paraspelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Ei se vaihtamalla parane! Ei ole mikkeliläinen yleisö hylännyt Jukureita. Piiiitkästä aikaa erinomainen tunnelma hallilla ja lopun kruunasi taisteleva Jukurit. Viimeaikaiset negat ilmeisesti kääntäneet ilmapiirin Jukureille? Mikä on varovaisesti sanottuna posiitivinen asia. Eräs P.Matikainen kehoitti Jukureita menemään tappiin saakka(Liiga). Toista paikkaa ei kuulema tule! Asioilla on tapana järjestyä, niin nytkin.
No juu-u. Ei käy kiistäminen. Monta asiaa on meidän markkinointi kussut(ei tästä nyt sen enempää), mutta Legendojen ilta oli taas "loistava haku". Kassa jäi varmasti plussan puolelle, yhteisöllisyys kasvaa ja lisukkeena itse pelin draamankaarikin sattui olemaan oikein miellyttävä.

Ei voi toki vetää vielä mitään lopullisia johtopäätöksiä, mutta väitteessäsi on kieltämättä vinha perä. Monet lukee esim. noita Länkkärin palstoja ja niiden mustamaalaus-yritykset alkavat "pikkuhiljaa" menettämään uskottavuuttaan. Katsotaan mitä mikkeliläisten mielissä alkaa tapahtumaan lähiviikkoina. Ehkä suosio tosiaankin tarvitsee provosoijan.
 

Andy-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Pitikö Kauppiseen olla rahat jo alkusyksystä? Näin olin jostain lukevinani. Olisipa mainio paikka ottaa oman kylän poika ruotuun jo kevättäkin ajatellen. Toivotaan, että yhtälö Jukureiden kanssa synkkaa!
 

Minor

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Pitikö Kauppiseen olla rahat jo alkusyksystä? Toivotaan, että yhtälö Jukureiden kanssa synkkaa!

Olin ymmärtävinäni täällä velloneesta keskustelusta, että syksyllä rahat ensin oli, sitten ei ollut, sitten taas oli, mutta vähemmän ja sitten.. jne.

Kauppinen olisi mielenkiintoinen lisä Mestikseen, joskohan nyt natsaisi.
 

paraspelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
En puhuisi mielenkiintoisesta lisästä, vaan pommista joka viimeistään purkaisi KooKoon selkeän ennakkosuosikin aseman.

Mikäs on Liigaseurojen pakistojen tilanne? Jos Liigasta ei tule kuin kohtalaisia tarjouksia ja meillä varainkeruu onnistuisi täydellisesti, niin hommahan on sillä selvä. Tosin Liigasta varmaan tulee väh. tyydyttäviä tarjouksia ja Jukuri-toimiston tuntien varainkeruu ei onnistu täydellisesti. Mutta katellaan rauhassa. Eihän Makoa pelillisesti "tarvita", mutta jos yritykset lähtee täpöllä mukaan niin mikäs siinä. Jos ei Anttosta saada niin olisihan se Makokin signaali siitä että nyt ollaan tosissaan.
 

neljätoista

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Hevosmiehen tietotoimistolta vuoti tieto, että Kauppinen olisi menossa täksi kaudeksi KooKoohon. Saattaisi tällä kaudella mahtua vielä KooKoon pelaavaan kokoonpanoonkin ja ensikaudella aloittaisi kuulemma sitten mikkelin Jukureissa (=KooKoon farmissa). En tiedä onko mitään perää, mutta näillä mennään.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Tosi hyvä juttu ja samaan henkeen voi todeta, että Mikkelissä oli jo rahat kasassa, mutta ne meni jäävuorojen maksuihin. Nyt ei muuta kuin systemaattinen päätös kehiin siitä, että jäävuorojen maksamatta jättämistä jatketaan n. 12kk eteenpäin, niin kyllä sillä säästöllä yksi Kauppinen rosteriin heilahtaa ja paikka sauna-auditoinnissa on varma. Sitten voi vaan Mestiksen puolesta toivoa, että jäämaksut on auditoinnin alkaessa kuitenkin maksettu, koska Jukureiden liigapaikka olisi upea juttu, Toivakan olisi nimittäin tällöin luovuttava Mestis-roolistaan.

Olisihan Kauppinen kova lisä sarjaan tietenkin, ei tuon tason pelaajia ole sarjassa liikaa. Onnea jahtiin.
 

Magnesia

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Hevosmiehen tietotoimistolta vuoti tieto, että Kauppinen olisi menossa täksi kaudeksi KooKoohon. Saattaisi tällä kaudella mahtua vielä KooKoon pelaavaan kokoonpanoonkin ja ensikaudella aloittaisi kuulemma sitten mikkelin Jukureissa (=KooKoon farmissa). En tiedä onko mitään perää, mutta näillä mennään.

Ei pidä paikkaansa, ei ole tulossa.

Okei, kesällä ja syksyllä tarjottiin mutta hinta-laatu suhde ei kohdannu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös