Montreal Canadiens 2014–2015

  • 163 947
  • 849

habsniac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, TPS, Packers
Weise on kolmosen tai nelosen laituri. Sen korkeammalle hänen laittamisensa on raakaa yliarviointia. Ja todellakin haluan Weisen pitää siitä ei ole kyse. Ideaali pelaaja kolmos- tai nelosketjuun mutta ei ykköseen. Joukkue = Price. Yksi Kreider ja se on siinä.

Jos esitykset kentällä ei tästä muutu tai valmennus tee jotain niin ECF:sta tai saati SCF:sta on turha edes uneksia.
 

Boogey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Voittamisen kulttuuri
Ykköseen en PAPia tunkkaisi ihan siksi, että sitten ketjussa ei ole ketään kulmavääntäjää, kun Max surffailee p-pisteiden välissä odotellen syöttöä ja DD yrittää mutta kun koko ei riitä kulmiin. Siihen rinnalle tarvitaan joku maalin etenkin ajava kulmapelaaja. Gally oli sitä mutta ei ole enää tai sitten ei muuten vaan toimi. Sen takia haluaisin yrittää Sekacia tai Bournivalia tuohon.

No en kyllä lähtisi markkinoimaan Bournivalia varsinaisesti kulmavääntäjänä. Sekac on hiukan kookkaampi muttei hänkään mikään työmyyrä. Enemmän taitopelaajia molemmat. PAP ei noille kahdelle ainakaan kulmaväännössä häviä ja tuo lisäksi sen kovin arvokkaan avun eli rightin kädellisyyden. PAP:lla on mainettaan paremmat kädet ja toisi optioita pelinrakennukseen. Gallagher on huomattavasti suoraviivaisempi pelaaja.

Minusta on rankasti Dale Weisen aliarvioimista puhua hänestä pelkästään nelosketjun miehenä. Kaverin pelikäsitys ja kädet riittävät kyllä ylempiin ketjuihin työmyyrän rooliin ja jalkanopeus on vain plussaa.

Weise on kolmosen tai nelosen laituri. Sen korkeammalle hänen laittamisensa on raakaa yliarviointia.

Kallistun kyllä itsekin tuolle Graingerin näkemykselle. Weise on kokonsa puolesta leimattu nelosen kaveriksi, mutta omaa kuitenkin käsiä, pelikäsitystä ja kohtuullisesti myös nopeutta sekä pelaa hyvällä asenteella. Voisi hyvinkin tuoda Ellerin kenttään sitä kaivattua pirteyttä tai jopa herätellä ihan tuota ykkösenkin peliä. Jos lähdetään sitä kulmavääntäjää ja maalilleajajaa hakemaan niin kyllä Weisellä olisi tuohon rooliin annettavaa varmasti.

Ja todellakin haluan Weisen pitää siitä ei ole kyse. Ideaali pelaaja kolmos- tai nelosketjuun mutta ei ykköseen. Joukkue = Price. Yksi Kreider ja se on siinä. Jos esitykset kentällä ei tästä muutu tai valmennus tee jotain niin ECF:sta tai saati SCF:sta on turha edes uneksia.

Ihme paniikinlietsontaa kun ollaan 8-2-1 rekordilla top of the league. Ei varmastikaan oikeutetulla paikalla mutta ollaan tässä muutama noista pisteistä ihan ansaittukin. Price pitää jengiä pystyssä, kyllä. Eikö ole hyvä että Price on meillä eikä muualla.

Nyt eletään vielä lokakuuta. Stanley Cup ja ECF puheet voinee tässä vaiheessa jättää ihan omaan arvoonsa. Tässä on koko kausi aikaa viedä peliä eteenpäin. Kysymysmerkkejä on, mutta niinhän niitä oli ennen kauden alkuakin. En jaksa kuvitella, että valmennus on tyytyväinen mihinkään muuhun kuin pisteisiin, alivoimaan ja Pricen otteisiin tällähetkellä.

Eteenpäin. Panikoidaan sitten kun sille oikeasti on aihetta. Kreiderin takia ei kannata. Tolla menolla se saa pelikieltoa ennemmin tai myöhemmin. Tai joku muu satuttaa sitä.
 
Viimeksi muokattu:

habsniac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, TPS, Packers
Tämä ei ole panikointia vaan kuten Ciry sanoi ei nähdä puita metsältä. Monttu antaa av:llä yhtä paljon laukauksia kuin Buffalo mutta omissa ei soi. Kuten sanoin muutenkin Montun pelistä, tämä ei tilastollisesti kestä vaan se 1-8-2 pätkä tulee ennenpitkää jos mitään ei tehdä.

Vähän ihmetyttää että täälläkin Montun seuraajat sinisilmäisesti katsovat vain rekordia eivätkä tiedosta todellisia ongelmia jotka eivät vielä ole rekordissa näkyneet.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Vähän ihmetyttää että täälläkin Montun seuraajat sinisilmäisesti katsovat vain rekordia eivätkä tiedosta todellisia ongelmia jotka eivät vielä ole rekordissa näkyneet.

Mitä sinä nyt selität oikein? Kukaan ei ole kirjoittanut, että peliesitykset olisivat olleet ok esimerkiksi tällä vieraskiertueella, mutta korjausehdotuksia on vähän vaikea keksiä, kun käytettävissä oleva materiaali on rajallinen. Tottakai hyökkääjiä voidaan pyöritellä edestakaisin, mutta epäilen sillä olevan suurtakaan vaikutusta peliesityksiin. Se on selvillä, että sinä olet siirtämässä Alex Galchenyukia ykkössentteriksi ja David Desharnaisia laitaan, mutta tuskin kukaan muu ajattelee, että se on ratkaisu Canadiensin maalinteko-ongelmiin. Tällä hetkellä Galchenyukin ja Tomas Plekanecin välinen yhteistyö on ainoa hyvä asia hyökkäyspelissä, joten en usko Therrienin rikkovan sitä asiaa aivan ensimmäisenä.

Puolustuskalusto on huono niin kauan, kun Subban, Gilbert ja Emelin pelaavat alle tasonsa ja Markov näyttää nelikymppiseltä. Näin jälkiviisaana voisi kysyä, että oliko järkevää vaihtaa Josh Gorges Tom Gilbertiin, kun Gilbertin tuoma hyöty siihen ylivoimaan on ollut alle nollarajan. Peruspelaamisessa Gorges tuskin olisi ainakaan huonommin pärjännyt.

Mutta odotellaan nyt rauhassa niitä kotiotteluita. Kuten kirjoitin, ei kotiesitykset olleet läheskään näin huonoja kuin näiden kolmen viime ottelun aikana. Itse uskon, että Centre Bell sytyttää taas Paciorettyn ja kumppanit uuteen liitoon. Ainakin tällä hetkellä pelataan Hart Trophya vahvasti Carey Pricen reppuun...
 

Siivu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, Ilves
Ei tässä poteroa tosiaan kannata vielä kaivaa. Parempi 8-2-1 laiskalla peli-ilmeellä, kuin 2-8-1 täydellä höyryllä. Ei silti, Therrienin peluutuksesta ja tietynlaisesta pehmoilusta en pidä edelleenkään, näytti sarjataulukko miltä tahansa.

En edelleenkään usko, että tällä joukkueella on mitään todellisia saumoja taistella kannusta ja luulenpa saman tiedostetun toimistollakin. Vuoden, parin päästä ehkä, mutta sekin edellyttää joitakin täysosumahankintoja ja nuoren polven todellista esiinmarssia. Galchenyuk on tämän jo selkeästi aloittanut. Scherbak, McCarron (jota jokseenkin epäilen), Andrighetto, Beaulieu ja pari muuta iloista yllätystä saisivat seurata perässä. Miltä tahansa lauantaimarkkinoilta haaviin top-2 puolustaja ja 1-2 todellista tähtihyökkääjää, niin sitten alkaisi kuulostaa valmiilta. Yli-ikäisyydestä johtuvia todellisia menetyksiä ei Markovin lisäksi nykyrosterissa tiedossa ole ennen kuin nippu on muutaman vuoden sisään oletettavasti parhaimmillaan.
 

Dissonanssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moderaattorit
Tämä ei ole panikointia vaan kuten Ciry sanoi ei nähdä puita metsältä. Monttu antaa av:llä yhtä paljon laukauksia kuin Buffalo mutta omissa ei soi. Kuten sanoin muutenkin Montun pelistä, tämä ei tilastollisesti kestä vaan se 1-8-2 pätkä tulee ennenpitkää jos mitään ei tehdä.

Vähän ihmetyttää että täälläkin Montun seuraajat sinisilmäisesti katsovat vain rekordia eivätkä tiedosta todellisia ongelmia jotka eivät vielä ole rekordissa näkyneet.

Olisiko mahdollista hieman avata tätä? Buffalohan on päästänyt alivoimalla maaleja täsmälleen saman verran kuin Montreal. Buffalon alivoima on myöskin liigan 8. parasta. Buffalo on lähes kaikilla mittareilla häntäpäätä, mutta alivoima on liigan 8. parasta, mikä on ihan hyvä sijoitus. Eli siis en nyt ehkä panikoisi kovinkaan paljoa, jos alivoima on Buffalon kanssa samaa tasoa. Siinä vaiheessa kun muut tilastot ovat samaa tasoa, on syytä painaa paniikkinappulaa.
 

Boogey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Voittamisen kulttuuri
Buffalon alivoima on myöskin liigan 8. parasta. Buffalo on lähes kaikilla mittareilla häntäpäätä, mutta alivoima on liigan 8. parasta, mikä on ihan hyvä sijoitus

Tilastoja katsomatta kuulostaa että Josh Gorges. Kuinka hyvää Montrealin alivoima olisikaan Joshin kanssa... noniin ja sitten takaisin vanhoista nykyisyyteen. Nauttikaa miehen otteista ja toivottavasti kurssi korjaantuu muilla osa alueilla.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Tampa-ottelun ohella nyt saatiin toinen kauden surkeimmista esityksistä. Habs oli täysin vastaantulija Flamesia vastaan ja loppuluvut 2-6 eivät juuri jätä jälkipolville kerrottavaa. Flames on perinteisesti Canadiensille vaikea vastus, eikä tämä nyt kovin suurena yllätyksenä tullut. Tietysti olisi toivonut, että kotijoukkue tulee ryminällä, kun takana vaikea vieraskiertue länteen, mutta ei niin ei.

Galchenyukille nyt toinen ottelu lyhyen ajan sisään, missä herralla miinuksia suht paljon (-4). Aika paljon pitää oman pään pelin petraantua, jos Chucky meinaa joskus ykkössentterinä hääriä NHL:ssä. Ei sillä, eihän tuosta ottelusta kukaan saa puhtaita papereita, päinvastoin.
 

PJPT

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, SaPKo & Latvija
Montreal ei ole viihtynyt tällä vuosituhannella hirveän hyvin Länsi-Kanadassa, 3 pistettä tuolta kiertueelta onkin tuota taustaa vasten aivan ok suoritus. Ottelu Vancouveria vastaan oli selvästi kiertueen paras esitys, voisin melkein sanoa sitä parhaaksi vieraspeliksi tällä kaudella. Habs jätti kerrankin typerät jäähyt pois ja kun joukkue ei ollut 5-8 kertaa matsissa alivoimalla oli peli varsin tasainen. Canadiensilla oli jokaisessa erässä vahvat hetkensä josta olisi pitänyt rankaista maalin tai kahden muodossa.



Montreal on päässyt tällä kaudella muutamaan otteeseen vieraskaukalossa jatkoajalle pelintapahtumien vastaisesti roikuttuaan ottelussa mukana maalivahdin ja onnen ansiosta. Tuosta Canucks-pelistä oli kuitenkin ihan ansaittua saada jotain kotiin viemisiä. Price otti tietysti hyviä koppeja tarvittaessa, mutta siitä yhdelle maailman parhaista vahdeista maksetaankin. Kotijoukkue voi toisaalta kiittää Milleriä siitä, että vieraat olivat todella pitkään nollilla. Kaksi Vancouverin maaleista tulivat vielä räikeiden tuomarivirheiden saattelemana, joten tuossa tappiossa oli paljon muutakin kuin Montrealin huonoutta.



Kolmannessa erässä isännät yrittivät tehdä ”Oilersit”, he tukkivat yli maalin johtoasemassa oman siniviivan melko hyvin neljällä miehellä. Kun Montreal ei pääse käyttämään suunnanmuutos-peliään, menee homma vaikeaksi. Onneksi tällä kertaa syntyi kuitenkin tarvittavat maalit. Canadiensin pehmeys on ollut ikävää seurattavaa alkukaudesta. Emelinin tapaus ei ollut ensimmäinen kerta, kun vastustaja ajaa suht törkeästi tärkeää pelaajaa päähän, kertaakaan ei olla reagoitu mitenkään. Nuo pitäisi kostaa Aina!









Josta päästäänkin tähän aamuun. Katselin matsia aika pahassa koomassa, mutta en nähdäkseni missannut mitään. Calgary on tarjonnut minun silmääni kauden pahimmat selkäsaunat Canadiensille, kummassakaan ottelussa ei ole ollut mitään jakoa. Montreal on näyttänyt laiskalta ja hitaalta kun taas Flames on ollut todella hyvä. Kun jalka ei liiku, on mahdotonta saada tilanteita/ylivoimaa. Vastustajan ollessa terävänä joutuu Habs rikkomaan paljon ja kauhunkierre on valmis. Montrealin pehmeys näkyy myös sopivan Calgaryn nuorille taitureille. Esim. Tampa-ottelu oli numeroiden valossa raakaa rökitystä, mutta pelihän oli 40 minuuttia hyvää ja aika tasaista vääntöä. Steven Stamkos sattuu vain laittamaan paikoistaan sisään todella paljon kovemmalla prosentilla kuin Habs-miehistö. Toisen erän lopun 4-1-maali katkaisi silloin selkärangan ja loppu oli kosmetiikkaa.



Galchenyukilla jatkuu sama tahti kuin viime kaudella. Riippumatta missä ketjussa hän pelaa, syntyy tilanteita kentän molemmissa päissä. Kirosin viime vuonna Galchenyuk-Eller-Gallagher ketjua ja laitoin aika paljon Ellerin piikkiin. Mutta täytyy totuuden nimissä tunnustaa, että myös Galchenyuk-Plekanec-Parenteau on löytänyt itsensä tällä kaudella usein pitkästä oman pään pyörityksestä. Kehitystä on tosiaan tapahduttava ja Therrien voisi siirtää Ellerin takaisin keskelle jatkossa. Sekac/Bournival voisi tuoda myös jotain uutta kolmosketjuun, ei se homma ainakaan huonommin voi mennä; joskin Bourque ja Eller olivat suurimmat tuhlarit Millerin heittäessä hyviä torjuntoja perjantaina. Eller on päässyt viime viikkoina aika hyvin paikoille, mutta hän ei tunnu osuvan maaliin sitten millään, ainakin aivan parhaat paikat ovat kolahtaneet järjestään plekseihin.





Nyt eletään kuitenkin vasta marraskuun alkua, joten paniikkiin ei ole mitään tarvetta. Syksyn otteilla ei ole käytännössä mitään merkitystä kun aletaan oikeasti pelaamaan. Tämän hetken pistemäärä on varsin hyvä, ja se on ainut joka merkitsee myös maaliskuussa. Joskus joulun jälkeen voi sitten ryhtyä katselemaan pelillisiä otteita hieman tarkemmin. Jos peli ei kulje vuoden vaihteen jälkeen, niin silloin alkaa olemaan jo kiire tehdä korjausliikkeitä! Tasaisuutta pitäisi silti löytyä hiljalleen otteisiin. Seuraavat 4 matsia ovat sekalaisia vastustajia vastaan, mutta viikon päästä alkaa brutaali 7 ottelun rypistys. Lyhyeen aikaan paljon kovia pelejä, sieltä ei ole eilisillä otteilla luvassa montaa pistettä!
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
En ole itse käynyt toteamassa, mutta Calgaryssä on kuuleman mukaan varsin vireä sosiaalinen elämä (ainakin ottaen huomioon, että kyse on keskellä preeriaa sijaitsevasta kylästä). Ja tietysti Kanadassa myös vierasjoukkueen pelaajat tunnistetaan. Selittää varmasti osaltaan monen itäisen konferenssin joukkueen huonot esitykset Calgaryssä ;)
 

habsniac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, TPS, Packers
Eilisen treenien ketjut:

Pacioretty-Desharnais-Weise
Galchenyuk-Plekanec-Gallagher
Bourque-Eller-Parenteau
Moen-Malhotra-Prust

Bournival-Sekac

Markov-Subban
Emelin-Gilbert
Beaulieu-Weaver

Tinordi

Edelleen en ymmärrä Weisiä ykkösessä, Bourqueta kolmosessa ja molemmat Bournival ja Sekac edelleen ulkona... Bourque ulos, PA ykköseen, Weise kolmoseen, Bournival tai Sekac takaisin kolmoseen. Therrien on kyllä niin itsepäinen, että ei mitään jakoa. Onneksi tästä saadaan nauttia vielä 4 vuotta lisää...

Ps. Jätän tämän tähän:
There are a number of key statistical categories where the Canadiens find themselves in the bottom third of the NHL after 12 games, prior to the game Monday between the New York Rangers and the St. Louis Blues: 5-on-5 goals for and against (21st), goals per game (24th), goals against per game (20th), shots on goal per game (24th), shots on goal against per game (22nd), power play percentage (26th), power play opportunities (26th), times shorthanded (29th) and penalty kill time (29th).

To name a few.

The Canadiens are also one of two teams in the NHL, along with the Philadelphia Flyers, who have scored the first goal in only two games this season, and they are the only team yet to hold a lead at the end of the first period.

The more advanced stats are not kind to the Canadiens either, with the team sitting 23rd in the NHL in both Corsi- and Fenwick-for percentage (shot attempts and unblocked shot attempts) when the score is close, according to war-on-ice.com.

http://www.nhl.com/ice/news.htm?id=737537&navid=nhl:topheads
 

Siivu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, Ilves
Edelleen en ymmärrä Weisiä ykkösessä, Bourqueta kolmosessa ja molemmat Bournival ja Sekac edelleen ulkona... Bourque ulos, PA ykköseen, Weise kolmoseen, Bournival tai Sekac takaisin kolmoseen. Therrien on kyllä niin itsepäinen, että ei mitään jakoa. Onneksi tästä saadaan nauttia vielä 4 vuotta lisää...

Ps. Jätän tämän tähän:

Luin tuon linkittämäsi artikkelin aamulla ja kyllähän siinä pointti on ihan tilastollisestikin, siinä missä jokainen pelejä katsonut on nähnyt saman omin silmin ja täälläkin sen todennut. Siksi kaikki tähän asti "vääryydellä" ansaitut pisteet ovat sitäkin arvokkaampia. Jos peli näyttää yhtä paskalta, kun pelejä alkaa olla vyöllä ~30, silloin on aika huolestua. Toistaiseksi vielä jäitä viskiin, vaikka se pahalta maistuukin.

Bourquen ja mielestäni myös Moenin (en näe tätä reservistä korvaamattomana AV-spesialistina) väkisin mukana roikuttamisessa on vanha kunnon muna-kana -tilanne. Niin kauan kun esitykset vitriinissä ovat sitä luokkaa mitä ovat, halukkaita yöpyy oven edessä tuskin ihan jonoksi asti, mutta ei näitä kukaan sen paremmin penkin päästä tulisi hakemaan ainakaan ennen deadlinea. Kohdistan kaiken reservissä olevan lapsenuskoni siihen, että kumpaakin peluutetaan vain siksi, että jossain vaiheessa joku scoutti erehtyy sokaistumaan näiden edesottamuksista.
 

viljelmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Habs
Bournival ottaa Moenin paikan nelosen laidalla ja pelaa näin kauden 1. pelinsä NHL:ssä. Hyvä niin! Kohta voisi taas antaa Sekacille peliaikaa tai laittaa hänet Hamiltoniin.
 

Glory Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Club de hockey Canadien
Ensi yönä hyvä paikka pestä kasvot Blackhawksia vastaan. Jos lunta tulee tupaan edellisen pelin tapaan uskon että kotiyleisö näyttää tyytymättömyytensä.

Oletettava kokoonpano:
67-51-22
27-14-11
17-81-15
8-20-49

79-76
74-77
28-43

Price aloittaa maalissa
lähde dailyfaceoff.com

Keskiviikkona Buffalon vieraaksi. Jos CHI ottelu menee penkin alle uskon että ketjuja rukataan huolella.
 

Ciry

Jäsen
Suosikkijoukkue
le Club de hockey Canadien
Vielä 17 peliä pitää vissiin kärsiä ennen kuin omia tuntoja voin alkaa purkaa ilmeisesti. Hieno esitys, lisää luvassa. Ei se Bell Center näköjään herätä joukkuetta, joka ei tee mitään muuta kuin puhaltelee muniinsa. Varmin tapa voittaa Habsit on ilmeisesti ottaa jäähyjä, kun Habs pelaa ylivoimaa enemmän omassa päädyssä kuin vastustajan. Puolustuksen "tukipilarit" ovat ihan sekaisin tällä hetkellä, Subban on koko ajan hiilenä eikä kiekko pysy lavassa. Markov ei saa kiekkoa omassa päädyssä annettua omille vaan jokainen syöttö tuntuu menevän vastustajalle. Ainoa puolustaja jolla pelissä oli pelirohkeutta ja halua pelata oli Beaulieu vaikka niitä virheitä hänellekin sattui niin silti jätti pirteämmän kuvan kuin kukaan muu. Hyökkäyksesestä nyt ei kannata puhua, enneminkin kysyn että onko sitä... Ensimmäinen erä oli ihan pirteää peliä ja toisen erän alku, mutta sitten ei vissiin enää kiinnostanut muita kuin Pricea pelaaminen. Oli muuten upeita torjuntoja jälleen kerran. Ja seuraavaksi sitten aina yhtä "helppo" Buffalo...
 
Viimeksi muokattu:

howlinpete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, Kokkolan Hermes
Montreal päätti sitten ottaa kunnolla pataan Chicagolta! (5-0) Tietysti Chicago on aina vaikea vastus, mutta en olisi uskonut että tällainen rökitys tiedossa...Toivottavasti tämä oli joukkueelle herätys! Kaksi peräkkäistä tappiota kotona ja ensi yönä vierasottelu Buffaloa vastaan mikä pitäisi olla 'helppo pala'. Voitto kotiin ja itseluottamus nousuun!

Näyttäisi siltä, että alkukauden huuma alkaa hiljalleen laskeutua ja joukkue saa tosissaan tapella jokaisesta pisteestä. Mielestäni joukkueeseen pitäisi saada enemmän taklausvoimaa ja kovuutta! Subban niin hieno ja mahtava pelimies, mutta välillä ottaa aivan liian isoja riskejä puolustajaksi. Plecky, Gallagher, Galchenyuk ollut ehdottomasti joukkueen parhaimmistoa!
 

Siivu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, Ilves
Ensi yönä hyvä paikka pestä kasvot Blackhawksia vastaan.

Sehän meni tilastoja tuijottamalla ilmeisen hyvin! Bourque, Eller, Subban, Markov: -3 ja Bournivalillekin annettiin kunnon mahdollisuus, vähiten peliaikaa koko sakista.

Viimeisten kahdeksan pelin varsinaisella peliajalla tehtyjen maalien keskiarvo nyt kunnioitettavat 1,5. Oletetun ykkös-YV:n (Pac, DD, PAP, Markov, PK) yhteistehot viimeiseen viiteen peliin 2+4, -21.

Kunnon slumpilta alkaa haista, mutta ensi yönä vielä kuokkaan Buffalolta, niin alkaa tosiaan olla syytä huolestua.

Täältä vielä vähän kusta kiukaalle: Habsaddict - Sekac koirankopissa.

Ko. lähteestä, take it for what it's worth:
"However, according to a source close to the team, the team management (namely Marc Bergevin) is not happy with the decisions head coach Michael Therrien is making regarding Jiri Sekac, among other things. The management is frustrated with Therrien that he won't give Sekac a chance to show his worth on the ice. The source even said the Therrien doesn't even speak to Sekac to tell him why he keeps making him a healthy scratch..."

Edit: Ciry, saat purkaa tuntojasi ihan rauhassa. Niinhän täällä tekevät kaikki muutkin, mukaanlukien itseni. Peli on karmeaa paskaa, eikä kukaan muu ole mitään muuta väittänytkään. Parempi kysymys kuinka pitkään se saa noin tahmeaa olla, vaikka pisteitä tarttuisikin.
 

habsniac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, TPS, Packers
Ei mitään uutta auringon alla. Kuten olen jo edellä sanonut meiän äijät on pelannut koko alkukauden samalla tavalla. Ainoastaan Price ja onni on tuonu pisteet himaan. Jos ollaan tilastojen mukaan kymmenen huonoimman joukossa niin sillon peli on just tällästä. Epäilen pahasti, että tämä ei muutu ennen kuin Therrien ja valmennus uudistetaan mutta eipä taida tapahtua ihan heti.

Fakta on että jos mitään ei tehdä niin voidaan jouluna ruveta toivomaan arpaonnee ja painamaan McDavid-paitoja.
 

viljelmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Habs
Tähän kunnon tappioputki ja Therrienille kenkää. Sitten joku ranskaa osaava sinne loppukaudeksi kehittämään nuoria lupauksia. Ensi kaudesta eteenpäin sitten Mike Babcockin johdolla kohti Stanley Cupia kohti.

Voisiko sen Bourquen laittaa poppariosastolle? Ei se myyntiarvo nouse noilla -3-esityksillä.
 

howlinpete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, Kokkolan Hermes
Vähän off-topicia, mutta ihan mielenkiinnosta ajattelin kysyä onko kukaan käynyt paikan päällä katsomassa Habsin pelejä? Itsellä olisi haaveena päästä jonain päivänä käymään Montrealissa ja tietysti ensimmäisenä Bell Centreen nautiskelemaan maailmaan parhaasta jääkiekosta ;)
 
Viimeisten kahdeksan pelin varsinaisella peliajalla tehtyjen maalien keskiarvo nyt kunnioitettavat 1,5. Oletetun ykkös-YV:n (Pac, DD, PAP, Markov, PK) yhteistehot viimeiseen viiteen peliin 2+4, -21.

Kunnon slumpilta alkaa haista, mutta ensi yönä vielä kuokkaan Buffalolta, niin alkaa tosiaan olla syytä huolestua.

Olenkin jo vuosia vähän ihmetellyt miten Canadiens pärjää tuolla melko tasapaksulla hyökkääjämateriaalillaan (vaikka jäiväthän tuossa eräällä kaudella pohjillekin). Mutta aina siellä joku on ne maalit tehnyt ja joukkuepelillä pärjäilty. Neljä kolmosketjua, vähän samaan tapaan kuin Suomen maajoukkueella on useissa turnauksissa ollut. On kyllä huolestuttavaa tuo viime aikojen maalittomuus, ja nuo kaksi viimeistä tappiota saa myös Pricen tilastot näyttämään huonoilta.

Ottelu Buffalossa tulee olemaan aika merkittävä. Vähän vaikeampi lähteä jatkamaan jos ei tule voittoa, mieluiten varsinaisen peliajan puitteissa.
 
Ja Tokarski maaliin Buffaloa vastaan. Saapa nähdä onko tulos sen parempi.
 

Siivu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, Ilves
Minusta hyvä, että Tokarski pelaa, eipä tarvitse joukkueen nojata siihen, että Price hoitaa pisteet kotiin yksin. Tosin tuskin tässäkään sen kummemmasta herättelystä on kyse, enemmänkin suunnitellusta vuorottelusta. Yhtä turhaa Tokarskia on kehityksen osalta tauotta penkillä roikuttaa, kuin Sekacia tai Bournivalia.

Kyllähän Montrealin näköisen joukkueen pitäisi Buffalo klaarata yhdeksän kertaa kymmenestä, oli maalissa sitten Roy tai Racicot. Ellei, vikaa on muuallakin kuin maalin suulla ja siihenhän on ihan otolliset ennusmerkit...
 

habsniac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, TPS, Packers
Tuo on kyllä totta. Jotenkin vaan tuntuu että tämä ei ole pelkästään pelaajista kiinni. Jos se olisi pelkän yrityksen puute niin poppariosastolla istuisi aivan muut äijät. Tuntuu että valmennukseltakaan ei paljon apuja tule.

Edit: Sekac ja Bournival pelaa, Bourque ja Moen poppareilla.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös