New York Rangers 2014–2015

  • 133 357
  • 501

SuperKakke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK ja New York Rangers
Rangersin NHL-kokoonpano alkaa nyt selkiytyä.

Tällainen porukka näillä näkymin jäämässä ylös:
Hyökkääjöt:(16):
Derick Brassard, Anthony Duclair, Jesper Fast, Tanner Glass, Carl Hagelin, Kevin Hayes, Chris Kreider, Ryan Malone, J.T. Miller, Dominic Moore, Chris Mueller, Rick Nash, Martin St. Louis, Lee Stempniak, Derek Stepan, Mats Zuccarello

Puolustajat (7):
Dan Boyle, Dan Girardi, Matt Hunwick, Kevin Klein, Ryan McDonagh, John Moore, Marc Staal

Maalivahdit (2):
Henrik Lundqvist, Cam Talbot

Nuori Duclair mukana. Mahtava homma!
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Punasinivalkolasien läpi katsottuna puolustus on liigan tasolla top5-kamaa.

Pakko täältäkin kehaista tuota puolustusta. On se vaan kyllä nippu, josta ei juuri osaamista puutu miltään osa-alueelta. Jos nyt jotain heikkouksia pitäisi miettiä niin Staal ei ole mielestäni ollut niin hyvä kuin olisi mahdollista olla (tai joskus oli). Ja pakiston syvyys on aika olematon jos ja kun noita loukkaantumisia tulee. Hunwick on omasta mielestä yksi heikoimmista NHL-pakeista, joten toivottavasti Conor Allen tai Mike Kostka pystyvät tuuraamaan tarvittaessa.

Kaikin puolin Rangers on nyt järkevästi rakennettu nippu, joskin senttereissä on hivenen kapeikkoa kärkiosaamisen osalta. Toki sielläkin on suuri potentiaali parantaa Stepanin, Brassardin ja Millerin toimesta.
 

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
McDonagh on nimitetty Rangersin uudeksi kapteeniksi. Yllättyneitä tuskin löytyy, mutta asia on saanut twitterissäkin huomiota. En tiedä oliko tuosta mitään oikeaa kilpailua vai oliko tämä enemmän vain ilmoitettu ilmoittamisen ilosta, koska McD tuntui ainoalta oikealta vaihtoehdolta ko. ruutuun. Hän on 27. kapteeni Rangersin historiassa.

Todennäköisesti ei vaikuta millään tapaa peliotteisiin, mutta onhan niitäkin joskus nähty missä rytmi sekoaa kun yliyrittämistä tulee johtamisen puolelta. Kuten jo sanoin, niin sitä tässä tapauksessa tuskin tarvii pelätä. Kaveri tuntuu olevan raudanluja liideri ilman C-kirjaintakin.
 

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
stiflat herättelee ihan aiheesta meitä muita palstan lukijoita, kommentointi on jäänyt kyllä nyt vähälle. Näin perheellisenä minun "nettiaika" on ollut laskusuunnassa jo pari vuotta ja nykyään käyn vain heittää nopeita kommentteja sinne tänne. Rangersin kesä oli tylsä, nooh Boyle + pari muuta sisään. Yleensähän nämä offseason/preseason ajat ovat olleet hiljaisia myös muissa ketjuissa mutta eiköhän me kaikki taas aktivoiduta kun uusi kausi alkaa! SuperKakelle kiitokset rosteripäivityksestä, uutta verta kentällä!
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
STL-NYR 2-3

Season opener! Pitäähän sitä muutama sananen sanoa, kun NHL-kausi on Rangersinkin osalta avattu. Ja mikä hienointa, voitolla! Olikin aika pudotuspelikiekkoa ja muistot keväästä palautuivat. Ehkä hyvällä vastustajalla oli myös osansa tässä.

Chris Kreider-Marty St. Louis-Rick Nash
Carl Hagelin-Derick Brassard-Mats Zuccarello
Anthony Duclair-J.T. Miller-Lee Stempniak
Tanner Glass-Dominic Moore-Jesper Fast

Ryan McDonagh-Dan Girardi
Marc Staal-Dan Boyle
John Moore-Kevin Klein

Henrik Lundqvist

Malone ja Hunwick scratcheinä. Hayesilla pikkuvikaa, eikä vielä pelikunnossa, vaikka ylhäälle jäikin. Ja hyvät naiset ja herrat, Rangers aloittaa kautensa Martin St. Louis ykkössentterinä! Huh huh, en olisi uskonut kesällä että ihan tähän oltaisiin päädytty, vaikka toki nyt kärkisentteri onkin telakalla. Mitä seuraavaksi, treidataan Staal vaikka Iginlaan ja koitetaan maalissa jos Lundqvistille käy jotain? Jotenkin vähän myös ehkä huvittavaa, että $5M Brassard ei voi paikata ykkössentterinä tarpeen vaatiessa... No, nyt mentiin näin!
Itse olisin myös Duclairin parittanut Nashin kanssa, sen verran hyvin pelasivat treenimatsissa yhteen.

No, Nashin peli toki kulki tuossakin ketjussa ja ainakin pisteiden valossa nappisuoritus. Muuta huomioitavaa, niin Stempniakilta energinen esitys. Ehkäpä tosiaan nämä vanhemmat pelurit eivät niin vielä lämpiä tuolle preseasonille, mutta nyt oli jo selvästi parempaa menoa. Ja valitettavasti vastaavasti sitten tosipelien tullen nämä nuoret vajoavat näkymättömiin, kuten nyt ei kyllä Duclairia eikä Fastiakaan juuri näkynyt. Toivottavasti he kuitenkin tulevat vielä! Fastista puheenollen, mies on TAAS vaihtanut numeroa. Nyt on #19 käytössä, mitä hemmettiä? Sen sijaan odotin että Duclair olisi saanut jonkun "oikean" numeron käyttöönsä oikeisiin peleihin, mutta #63:lla mies ainakin vielä paineli. Ehkäpä päätti pitää sen itsellään Rangersissa? Mies pelaa #10 junioreissa, mutta se on jo varattu Millerille.

Myllykin nähtiin heti ensi pelissä, kun Zuccarello päätti tiputtaa hanskat TJ Oshien kanssa. Miehestä on näköjään moneksi.

Alivoimaa joukkue päätti harjoitella vähän liikaakin ja huomiolle pantavaa oli, että vaikka Glass on ihan mukiinmeneväksi toistaiseksi osoittautunut, ei miehen alivoimatyyli ole ollenkaan ns. rangersmainen. Mies seisoo paikallaan ja kankeasti yrittää (jos yrittää) peittää. Tämä vaatii hieromista.

Ylivoimalla Boylen kanssa viivamiehenä toimi Stempniak... jollain on selvä fiksaatio nyt siellä johtoportaassa hyökkääjään pakkina... No mies on right, joten ehkä perusteltua, vaikken hirveän innoissani Richardsin kokeilun jälkeen näihin olekaan. Mies myös "unohti" kerran olevansa pakki ja ajoi kiekon syvään saaden neljä peluria syvälle ylivoimalla. Boyle ilmeisesti loukkantui loppupelissä, kun ei näkynyt enää kuin kolmannen erän alussa.

Kreider ja St Louis kun saisi käyttämään nopeuttaan yhtäaikaisesti hyökkäyksiin lähdöissä, tulos olisi vaikeaa pideltävää. Nash vielä lisänä ketjussa, niin kaippa se hyvä on. Sitä en osaa sanoa, miltä näytti heidän puolustaminen.

Pelissä tuli silmiinpistävän monta hyökkäysaaltoa, jossa Rangersin kolmikko ajoi kaikki syvälle päätyyn ja jätti vastustajalle mahdollisuudet vaarallisiin vastahyökkäyksiin. Ehkä tämä menee vielä alun hakemisen piikkiin.

Lehterä pelasi kelpo ensipelinsä vastustajan paidassa. Vähemmän yllättäen hänen suomalaisuuteensa ja etenkin miehen nimen lausuntaan selostaja Sam Rosen otti heti pelin alussa kiinni.

Nash kahdesti sekä Kreider kerran siis maalintekijöinä. Viihdyttävä peli ja voitto lännen joukkueesta. Tällä on hyvä aloittaa kausi. Lauantaina sitten Columbus.
 
Viimeksi muokattu:

SuperKakke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK ja New York Rangers
Stiflatille kiitos tiivistelmästä!

Mainittakoon Dan Boylen käden ilmeisesti murtuneen (broken hand) ja miehen olevan sivussa 4-6 viikkoa. Hyvin alkoi ura Rangersissa...
 

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
Hienosti alkoi kausi voitolla ja ainakin tehojen puolesta Kreider-St.Louis-Nash näyttää toimineen! Tosi ikävä jos Boylen sairasloma kestää noin pitkään. Peli vielä katsomatta joten lisää sitten kun olen sen illalla tai yöllä nauhalta tsiikannut. :)
 

Callahan #24

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Tärkeä voitto Bluesista. St. Louis on viimevuosina ollut melkoisen dominoiva Rangersiä vastaan joten hyvinkin komea on aloittaa kausi tuollaisella voitolla.
Toki paikkapaikoin oli melkoisia vaikeuksia erityisesti toisessa ja kolmannessa erässä. Hyökkäyspeli tuntui aina katkeavan hyökkäyssiniseen ja nuottipaidat pääsivät iskemään vastaan, onneksi Lundqvist oli maalillaan totutun hyvä ja puolustussuuntaan pystyttiin estämään suuremmat maalipaikat. Boyle tosiaan pidemmäksi aikaa lasarettiin ja nähtäväksi jää kuka tilalle nostetaan. 7. pakkina rosterissa on tällä hetkellä Hunwick joten mahdollisesti hän saa J. Mooren kanssa kolmannen parin peliminuutit. Toki tässä on myös hyvä näyttöpaikka muuan McIlrathille lopultakin näyttää että kehityskäyrä on ollut nouseva ja on kykenevä NHL-rooliin.

Parannettavaa toki vielä on, mutta tästä on hyvä jatkaa. Huomenna vastassa Blues joka koki myös menetyksen Dubinskyn loukkaantumisen myötä. Uskon että pisteputki saa jatkoa ja sunnuntaina kotiavauksessa kaatuu Toronto!

Eihän tässä voi muuta todeta kuin että lätkäkausi on ihmiselämän parasta aikaa.
 

SuperKakke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK ja New York Rangers
Parannettavaa toki vielä on, mutta tästä on hyvä jatkaa. Huomenna vastassa Blues joka koki myös menetyksen Dubinskyn loukkaantumisen myötä. Uskon että pisteputki saa jatkoa ja sunnuntaina kotiavauksessa kaatuu Toronto!

Eihän tässä voi muuta todeta kuin että lätkäkausi on ihmiselämän parasta aikaa.

Varmaankin vastassa huomenna siis Blue Jackets.

Eiköhän Rangers hoida homman kotiin.
 

vstk

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Dan Boyle siis loukkaantunut, Michael Kostka tilalle. Jalleen kerran tuo 2010 ensimmaisen draft-kierroksen varaus, Dylan McIlrath, jai AHL:aan hiomaan taitoja jotta jonain paivana olisi valmis pelaamaan isojen poikien peleja. Noh, sita odotellessa.

Rangers on myos tehnyt pienta syyssiivousta rosteriin, Lombardi on vahemman yllattavasti vapautettu sopimuksestaan.

Renaud Lavoie‏@renlavoietva
Matthew Lombardi will be put on unconditional waivers by the Rangers. He refused to go in the AHL. He'll probably go back in Switzerland.
 

SimBLi

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Kuukausi on aika pitkä pätkä, mutta eiköhän Kostka paikkaa vähintäänkin välttävästi. Ylivoimassa täytyy kokeilla uutta miestä, dailyfaceoffin mukaan Zuccarello-Brassard-Nash, McDonagh-St. Louis olisi ykköskoostumus. Martyn paikka on b-pisteen kaarella, joten taitavat pelata salibandysta tutulla alakolmiolla. Samaisen sivuston mukaan Hunwick olisi ryntäämässä kokoonpanoon, joten Kostkan nosto NHL-ryhmään tietää varamiehen tonttia. Mielestäni AV tykkää kätisyyksien matchaamisesta, joten leftin Hunwick voi hyvin vaihtua vielä rightin Kostkaan.

Lombardin tilanne kieltämättä erikoinen. Kaksivuotisen sopimuksen jälkeen olin iskemässä häntä ehdottomasti pelaavaan kokoonpanoon. Sopi ainakin kesän kuvioihin nopeutensa vuoksi. Ehkä se ratkaisunopeus kiekon kanssa on kärsinyt Sveitsin-vuosina, ja paikkaa ei sen vuoksi NHL:stä irronnut.

Lundqvist oli jälleen todella hyvä. Loistavana iltana olisi Backesin laukauksen liimannut eikä Schwartz olisi päässyt irtokiekkoon sohaisemaan. Toisessa maalissa maski oli mahdoton ja ilmeisesti kiekko meni lopulta Stastnyn kautta. Kolmen tehopisteen Nash on sitä kaivattua Nashia. Ei aina tarvitse sijoittaa putken alle, alakulmarannari on ihan jees.

Talbot aloittaa Blue Jacketsia vastaan. Minkälaisen tunnepurkauksen Nash tällä kertaa mahtaa keksiä. Olisikohan hänen aika myllyttää, Zuccarello hoiteli sen tontin ekassa matsissa. Olisi muuten ollut todella sääli, mikäli John Moorea ei olisi signattu kesällä. Pidän hänen pelaamisestaan, vielä kun uskaltaisi hyökätä enemmän. Silloin usein tulee ylivoimahyökkäyksiä, kun puolustaja nousee hyökkääjän laskiessa samaan aikaan.

Menee todennäköisesti tuo gooniketju Hagelin-Brassard-Zuccarello uusiksi viimeistään Stepanin paluun yhteydessä. Sinne on vielä kuitenkin aikaa.
 

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
NYR on nyt vähän yllättäen hävinnyt 2 peliä putkeen paperilla heikommille porukoille joten saldo nyt 1 voitto ja 2 tappiota. Jos jotain positiivista haetaan niin ainakin Nash on aloittanut kauden hyvin, jo 4 maalia ja maalipörssin #3.
 

Zborik_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekko
NYR on nyt vähän yllättäen hävinnyt 2 peliä putkeen paperilla heikommille porukoille joten saldo nyt 1 voitto ja 2 tappiota. Jos jotain positiivista haetaan niin ainakin Nash on aloittanut kauden hyvin, jo 4 maalia ja maalipörssin #3.

Nash myös jatkoi maalivirettään tekemällä kaksi maalia Islandersin verkkoon. Rehellisesti sanottuna Halakin olisi ehdottomasti pitänyt pysäyttää Nashin ensimmäinen maali. Toisessa maalissa tulokas Duclair antoi loistavan syötön. Yhtä kaikki, vaikka Islandersin kannattaja olenkin, niin on kuitenkin hienoa, että Nash on tehnyt maaleja. Columbus-kausista lähtien on ollut yksi omia suosikkipelaajiani. Kunhan vain ei tee jatkossa maaleja Islandersia vastaan. :)

Rangersin parhaita pelaajia yön pelissä olivat mielestäni myös Stempniak ja Hagelin. Stempniak oli hyvä hyökkäyssuuntaan, kun taas Hagelin pelasi mielestäni todella hyvin puolustuksellisesti. Kolme kiekonriistoa ja pelasi alivoimalla paljon. Rangersin ylivoima ei taas toiminut ainakaan tehollisesti eikä ylivoimamaaleja taida olla tehtynä vielä yhtään tällä kaudella.
 

SimBLi

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Tosifanin tavoin jätän seuraavat ottelut katsomatta. Saavat oppia voittamaan, koska valvottavat pientä suomalaista.

Laukauksia tulee, hyökkäyksiin lähdetään hyvin, puolustuskin toimii... jotenkin. Taas hieman ihmeellisesti pomppineet kiekot omaan verkkoon. Selkäranka on katkennut tappiopeleissä turhan aikaisin. Kokoonpanoon nostettu Kostka piti huolen, että Islanders pääsi hyviltä paikoilta yrittämään.

Ylivoima pyöri hienosti eikä tyydytty pelkästään pyörittämään. Maalit vain puuttuvat, ja se on ainut seikka joka merkitsee. Stepaaan! Boyleeee!

Rosteri ei yksinkertaisesti näemmä kestän nimellisen ykkössentterin poissaoloa. Viime kausi on onneksi muistuttamassa, että ensimmäinen maali on vasta 82 ottelun jälkeen ja sitten alkaa uuden tarinan kirjoittaminen. Nyt kuitenkin pitäisi napsia pinnat tai parit, ettei kärki karkaa heti kymmenen pisteen päähän.

Stempniak ollut todella pirteä. Nash on juuri sellainen palanen, jota Manhattanille roudattiin. Hänen jälkeensä Stempniak ollut mielestäni toiseksi paras hyökkääjä. Toivomisen varaa löydän ennen kaikkea Brassard-Miller-Zuccarello-akselilta. Puolustus ei ole vielä oma itsensä, mutta eiköhän kuukauden päästä ole laulu toinen.
 

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
Ei ole Ragsin pelit nyt jostain syystä kiinnostaneet viime kautiseen tapaan. Yksi syy on että jos aamulla näkee jo hävityn pelin tuloksen tekstitv:ltä niin ei vaan jaksa enää illalla alkaa peliä katsomaan raportointi mielessä kun kaikki on jo maalikoosteet nähnyt. Toivon että pystyisin väijymään joku yö suoran pelin, silloin olisi tunnelmaa!
 

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
No nyt oli hyvää hokia SJ 0 vs NYR 4! Pelissä oli paljon tärkeitä onnistumisia: Hagelin ja St.Louis sai kauden ensimmäiset häkit, Hayes teki NHL-uransa ensimmäisen ja Mr Nash namutteli oman riparinsa keskialueelta roiskaisunsa jälkeen maaliin ja se oli jo kauden 7 häkki. Kingi pelasi maalissa uransa 51th nollapelinsä ja se tuli aika helposti, yks tolppa pelasti nollan. Nelosketjun Malone ja Glass oli hyvin mukana jälkipeleissä sekä Glass tappeli kerran. Hunwick pelasi myös hyvän pelin sekä pelasti ekassa erässä yhden Sharks maalin maaliviivalta. Kreider-Hayes-Nash oli hyvä, toivottavasti AV antaa jätkien pelata! Kauden paras peli siis Nykiltä ja ainoastaan ylivoimamaalit puuttuu vieläkin. LGR!!1
 

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
NYR 4 vs Devils 3 jatkoajan hienon maaliin jälkeen! Pelistä puuttui mielestäni fyysisyys ja lataus. Molemmat joukkueet pelaa tietty nyt 3-4 hyökkäävällä ketjulla ja goonit&rotat puuttuu. Pelin ainoa vääntö oli ihan 3 erän lopussa ollut D.Moore vs Elias paini kun tämä huitoi Henkan räpylään. Pelissä tehtiin yhteensä 5 ylivoimamaalia ja NYR teki niistä kaksi (Kreider&Mueller). Mueller oltiin nostettu jo ykkösylivoimaan right kätisyyden takia herrojen Nash, Kreider, McD ja Brassardin seuraksi. Nash sai tehtyä 3-3 tasoituksen 5min ennen 3 erän loppua ja Klein teki sitten JA-voittomaalin Muellerin hienosta jätöstä toiseen aaltoon. Jagr oli Devilsin paras pelaaja, jätkä on jotain 50v ja 1+1 sekä loi koko ajan tilanteita hyvällä suojauksella ja maalin kierrolla. Kingi maalissa ei joutunut töihin kuin vasta pelin loppuhetkillä ja ne 3 maalia oli pahoja ripareita ja yksi hieno ylämummo. Kentällisiä ei oltu muutettu eli: Kreider-Hayes-Nash, St.Louis-Brassard-Zuccarello, Hagelin-Moore-Stempniak, Glass-Mueller-Malone. Peli alkaa ihan selvästi parantumaan ja nyt on myös ylivoimamaalittomuus gorilla selästä pois!
 

SuperKakke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK ja New York Rangers
Ryhdistäydytääs Rangersien kirjoittamisessa nyt.

Aika hiljasta on ollut tämä alkukausi varsinkin allekirjoittaneen osalta.

Kauden alku on ollut vähintään mielenkiintoinen.
Välissä päästettiin 17 maalia kolmessa ottelussa, tyrmättiin San Jose (pitkälti kiitos Stalockin) ja nyt palattiin tappioiden tielle Montrealin toimesta.

Positiivinen yllätys on ollut Rick Nash ehdottomasti. Maali/peli-tahti päällä ja kaveri ihan eri ilmeellä kuin viime kaudella.

Negatiivisia yllätyksiä onkin paljon.

1. Mats Zuccarello. Bouliotin keikka Edmontoniin ei voi olla syy Z:n täydelliseen uneen. Mies ei saa mitään aikaseksi. Kauden aikana vain 12 laukausta ja yksi syöttöpiste.

2. Henrik Lundqvist. Maaginen peli San Josea vastaan; muuten vähintään keskinkertaista tasoa "kuninkaalle"
Mies päästi 11 maalia kahdessa ottelussa.

3. McDonagh/Girardi/"kivenkova puolustus"
Okei Boyle puuttuu, mutta on silti ollut järkyttävää pelaamista varsinkin ylivoimalla.
Rangersin pakisto on alisuorittanut kovaa alkukaudesta. McDonaghlla tehot 0+2 tässä vaiheessa mikä yllätti allekirjoittaneen.

Toivottavasti Boylen paluu herättää ylivoimaamme edes vähän.

Samaa hommaa kuin viime kauden alussa. Joukkue on hyvin hajanainen ja kaksi äärimmäisen tärkeää pelaajaa loukkaantuneena maustaa tämän sopan.

Täydellä miehistöllä laittaisin ketjut seuraavasti:

Nash - Stepan - St. Louis
Zuccarello -Brassard - Kreider (Kreider lähimpänä Bouliotia)
Hagelin - Hayes - Stempniak (nopeutta + iso sentteri)
Glass - D. Moore - Malone (kokoa ja rouhimista)

McDonagh - Boyle
Girardi - Staal
Klein - J. Moore

Lundqvist.

Näillä mietteillä eteenpäin
 

SimBLi

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Hieman on erikoista tämä otteluiden sijoittelu, kun maanantaina pelannut joukkue mittelee seuraavaksi vasta lauantaina. Tiistai ja torstai niin sanottuina pääpäivinä jäävät kokonaan välistä. Toisaalta hyvään kohtaan tämä breikki tuli, sillä Kostkalla tai muulla herralla on aikaa totutella John Mooren rooliin. 5 matsia on ihan kelvollinen päätös, kaksi olisi ollut toisaalta liian vähän viitaten Weisen tapaukseen.

Dailyfaceoffin mukaan ykköspariin on isketty McDonagh ja Staal, jolloin kakkosparissa on molemmat righteja (Klein-Girardi). Voisi kuvitella, että kolmosparille Hunwick-Kostka tulee hyvin vähän peliaikaa. Hyvä niin, kyllä kahdella parilla jaksaa.

Onneksi samaan settiin ei tullut Kreiderille penalttia. Olisi kärki ollut entistä ohuempi. Onneksi vastassa on kenties liigan tasapaksuin jengi, Jets.

Millä mallilla mahtaa olla Stepan? Nyt tulee kymmenes matsi täyteen, joten maanantaina Bluesia vastaan jenkkisentteri voisi pelailla.
 

SuperKakke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK ja New York Rangers
Hieman on erikoista tämä otteluiden sijoittelu, kun maanantaina pelannut joukkue mittelee seuraavaksi vasta lauantaina. Tiistai ja torstai niin sanottuina pääpäivinä jäävät kokonaan välistä. Toisaalta hyvään kohtaan tämä breikki tuli, sillä Kostkalla tai muulla herralla on aikaa totutella John Mooren rooliin. 5 matsia on ihan kelvollinen päätös, kaksi olisi ollut toisaalta liian vähän viitaten Weisen tapaukseen.

Dailyfaceoffin mukaan ykköspariin on isketty McDonagh ja Staal, jolloin kakkosparissa on molemmat righteja (Klein-Girardi). Voisi kuvitella, että kolmosparille Hunwick-Kostka tulee hyvin vähän peliaikaa. Hyvä niin, kyllä kahdella parilla jaksaa.

Onneksi samaan settiin ei tullut Kreiderille penalttia. Olisi kärki ollut entistä ohuempi. Onneksi vastassa on kenties liigan tasapaksuin jengi, Jets.

Millä mallilla mahtaa olla Stepan? Nyt tulee kymmenes matsi täyteen, joten maanantaina Bluesia vastaan jenkkisentteri voisi pelailla.

Eilen ilmoitettiin Stepanin aloittavan harjoitukset joukkueen kanssa 4-6:n päivän sisään lue: ensi viikolla on mies jo jäällä.

Nyt pitää vaan taistella pisteitä peleistä ilman Boylea, J. Moorea ja Stepania.

Kyllä tämä tästä.
 

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
Kylläpä tuli pahaan paikkaan JA-kirjoituskielto kun olin juuri päässyt Rangers-pelien makuun ja kommentointiin mutta ei voi mitään. Minnesota-pelistä vielä niin huhhu mikä setti. NYR teloi 3 Minnesotan pelaajaa, pelasi 2x 5min alivoimat, pelasi 5 pakilla ja teki 5 maalia kolmannessa erässä sekä korjasi lopulta vielä voiton! Winnipeg, St. Louis ja Detroit seuraavat pelit, ja hieno uutinen tuo Stepanin palaaminen pian kuvioihin.
 

SuperKakke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK ja New York Rangers
Tosiaan Minnesota peli näytti joukkueen henkisen kantin. Upea voitto kerrassaan. Erittäin ärsyttävä tämä NHL:n sarjaohjelma; Rangersilla todella pitkä tauko nyt peleistä kuten jo aiemmin mainittiinkin.

Huomenna kaatamaan Jets, joka on pelannut ihan OK alkukauden suhteessa kokoonpanoonsa. Odotan tiukkaa peliä la-su yölle.

Onko kellään tietoa Dan Boylen tilanteesta? Käsittääkseni alunperin puhuttiin marraskuusta miehen palaamisajankohtana.
 

SuperKakke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK ja New York Rangers
"Derek Stepan will likely return to the Rangers lineup either next Saturday in Toronto or next Sunday at MSG against the Oilers. "

Lähde: Larry Brooks, NY Post.

Aivan mahtava uutinen!
 

SuperKakke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK ja New York Rangers
Pavelec 1 Rangers 0.

Paikkoja oli todella paljon, muttei saatu maaleja aikaseksi.
NYRin puolustajatilanne on aivan kamala tuon pelin jäljiltä: Klein loukkaantunut, Boyle loukkaantunut, McDonagh loukkaantunut, John Moore pelikiellossa (4 ottelua jäljellä).
Ei helvetti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös