Jokerien peliotteet kaukalossa kaudella 2014–2015

  • 146 712
  • 520

Flameberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kun katsoo odotuksia ja sarjataulukkoa, niin en todellakaan valita. Silti, huolestuttava ilmiö: joka jengiin mahtuu aina pari pakkia, joiden ollessa jäällä alkaa pelottaa. Nyt ne herrat on Karalahti ja Väänänen.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Upea puolustusvoitto! Lokomotiv painoi helvetin kovaa päälle, mutta näiden tehottomuus yhdistettynä Karlssonin huippuiltaan varmistivat pisteet stadilaisille. Moseskin räppäsi pari komeaa byyriä vaihteeksi,

+++ King Henrik
++ Uhrautuva puolustuspelaaminen
+ Jaroslavin trumpettimies

- Jäähyt...
-- Puolustajien koomailu viimeisessä erässä. Surkeat pakki-pakki syötöt eivät löytäneet aina edes perille ja näistä avautui Lokomotiville hyviä maalipaikkoja.
--- Karlssonin nolla meni

Seuraavaksi sitten ylihuomenna HK Sotsi ja tässä pelissä Jokereiden pitäisi pystyä parempaan kuin 17 vetoa maalia kohti.
 

JofaPlayer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kliinisen murhaava vierasesitys höystettynä todellisen huippupelin pelanneella Karlssonilla. Aivan mahtava voitto kovasta jengistä! Meillä on kaksinkappalein voittomahdollisuudet tarjoavia veskoja ja rupeaa hiljalleen näyttämään siltä että kummankin voi huoletta laittaa maaliin ja peluuttaa tasaisesti. Karlsson parantaa todella kovaa tahtia, ainoa maalikin taisi mennä Kettererin piikkiin ainakin muutaman asiantuntija-nimimerkin mukaan.

LOKOMO:lla+veskan hyvällä/kohtuullisella pelillä ollaan nyt varmaan kuukausi pisteitä kerätty. On selvää että koko kautta näin ei voi jatkua ja aivan kärkipään jengejä vastaan täytyy herrojen Aaltonen, Kapanen, Gunderson, (Todd, Sallinen esimerkiksi) alkaa löytämään keinot laittaa kiekko rysään useammin. Gunderson on ollut hieman näkymätön pari viikkoa, mutta ei huonosti ollenkaan ole pelannut. Todd voidaan laittaa sulkujen kera pisteodotuksiin, itse odotan pisteitä myös syntyvän jos kerran pelaa niin riskillä kuin yleensä Todd pelaa ja välillä menettää hölmöissä paikoissa kiekkoja tyhmänrohkean harhautuksen päätteeksi.
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
No huhhuh mikä taistelu. Ei ollut Riksa väärässä kun Viaplayn haastattelussa totesi että peli oli yksi kovimmista tällä kaudella (taisi sanoa kovin). Lokomotiv ei ainoastaan ollut taitava, mutta pelasi myös todella fyysistä kiekkoa. Erinomainen vieraspeli ja varsinkin alivoiman toimivuus oli suuressa osassa voitossa. Toki Karlsson ja LOKOMO hoitivat omat tonttinsa arvosanalla 10+. Ykkösketjulta odottaisin aktiivisempaa peliä, nyt jotenkin vauhti ja yhteispeli puuttuu kokonaan. Isoille pakeille tuli pelin lopussa hiukan väsy, kun joutuivat koko pelin juoksemaan Jaroslavin päätykiekkojen perässä. Illan erikoinen oli Moseksen illan toinen byyri, jossa peli katkesi vasta minuuttien jälkeen Sallisen rangaistukseen (ja Karlssonin kiekon pitämiseen). Todella upea byyri Stevieltä ja miehellä oli taas vaihteeksi lentokeli päällä. Tärkeät bojot, varsinkin kun vastustajakaan ei ollut mikään heittopussi. Hyvä jätkät!
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kaksinkampailut. Niistä on tullut sellainen käsitys, että Jokerit häviää enemmän kaksinkampailuja varsinkin laidoissa kuin voittaa. Mitään tilastoja en ole pitänyt eli töllöstä pelejä katsomalla on käsitykseni muodostunut. Hivenen huolissani olen tästä osa-alueesta. Mikä näkemys muilla on?
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Eipä ollut jengillä virtaa mukana Olympiakaupungissa. Kaikinpuolin munatonta läpsyttelyä, jossa hallittiin peliä näennäisesti ilman kunnon maalipaikkoja. Oli oikeastaan onni että Sotsilaiset eivät innostuneet pelaamaan tosissaan kuin tappioasemassa. No, näitä huonompia iltoja tulee ja varmasti tästä matsista opittiin tulevaisuuden varalle. Hyvä että JMA täräytti byyrin, mutta kaikenkaikkiaan ykköseen tarvitaan joku Huhtalaa kovempi äijä ajamaan maalille jos kenttää aiotaan kutsua ykköseksi. Neloselta erinomaista tsemppausta, vaikka Rita onkin (valitettavasti) KHL tasolle köykäinen kaveri. Semir olisi lopussa ansainnut pari vaihtoa ykkösessä kun putki tuntui kulkevan tai sitten Hahl kiekkovarmana hetkeksi sinne stunttaamaan. Tosin Erkka ei taida oikein erikoiskentistä perustaa.

Yksi mikä edelleen tökkii on Karalahden pelinopeus. Miehen kautta ei ikinä lähde nopeaa hyökkäystä vaan kiekkoa haudotaan aivan liian pitkään.

Hirmuisen negatiivinen kirjoitus tuli, mutta illan peliesitys oli kyllä odotuksiin nähden heikko ja munaton.
 

demitra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tässä hotellin baarissa virvokkeista nauttien on hyvä vetää yhteen muutamia huomioita Dynamo-pelistä:

- Mielestäni Jokerit ei pelannut niin hyvin (ainakaan hyökkäyssuuntaan) kuin kolmen viikon takaisessa SKA-pelissä. Puolustuspeli oli kuitenkin hyvällä tasolla.
. Karlsson oli maaginen. Kentän paras pelaaja. Tällaisilla otteille TOP 3-kamaa koko sarjassa. Karlsson on nyt niin kovassa vedossa, että saa minun puolestani pelata vähintään 75 % tulevista peleistä.
- En tiedä katsoinko peliä liian subjektiivisesti, mutta mielestäni tuomaritoiminta oli kallellaan kotijoukkueelle. Vastustajan yv oli todella hyvää, vaikka eivät maalia saaneetkaan. Tästä kiitokset erityisesti Karlssonille, mutta pakko myöntää, että Jokereilla kävi av:lla muutamaan otteeseen todella hyvä tuuri. Tyhjää maalia oli tarjolla ainakin pariin otteeseen, mutta jotenkin ne onnistuivat kirjaimillesesti ryssimään paikkansa.
- Väänäsen poikkari Zherdeviin oli hieno. Tuomarit eivät kehdanneet antaa jäähyä, kun olivat aikaisemmin tuominneet pari tilannetta härskisti kotijoukkueen eduksi.
- Moskovalainen yleisö ei näin pienellä otannalla ollut läheskään yhtä äänekästä kuin Pietarin vastaava. Tunnelma oli lähellä Hartwall Arenan tunnelmaa. Ottelu ei myöskään ollut loppuunmyyty. Ilmeisesti jääkiekko ei kiinnosta Moskovassa läheskään samaan tapaan kuin Pietarissa.
- Lushniki-halli oli itsessään hieno ja nostalginen paikka, joka henki neuvostoajan tunnelmaa. Halli oli myös todella ahdas ja rakennettu paikoin kääpiöille; käytävillä piti välillä kumartua, ettei lyönyt päätään kattoon ja nyt en liioittele yhtään.
- Ylivoimaisesti oudoin asia oli, ettei hallissa ei myyty olutta, eikä mitään alkoholituotteita. Minulle ei selvinnyt, mistä tämä johtui. Tästäkin huolimatta ottelu oli sen verran hieno kokemus, että pitänee ottaa jossain vaiheessa uudestaan.
- Flintille vinkiksi, että nämä itänaapurin tanssitytöt pesävät suomalaiset versionsa 100-0.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
- Lushniki-halli oli itsessään hieno ja nostalginen paikka, joka henki neuvostoajan tunnelmaa. Halli oli myös todella ahdas ja rakennettu paikoin kääpiöille; käytävillä piti välillä kumartua, ettei lyönyt päätään kattoon ja nyt en liioittele yhtään.


Olitko sinä se Jokeripaitainen kaveri, joka sai roimasti ruutuaikaa tv-lähetyksessä?
 

zuuzo97

Jäsen
Hyökkäyspelaaminen on nyt viime aikoina ollut tahmeaa. Alkukaudella nähtyjä nopeita kolmen kaistan lähtöjä on viime matseissa ollut todella vähän. Nyt kun lähdetään nopeasti niin hyökkääminen menee vähän sellaiseksi yksinpuskemiseksi. Ei ollu niitä tuttuja pakki-sentteri-laituri -lähtöjä ollenkaan. Monesti näytti että sentteri valui niin alas PAPP:ssä että ei vaan ehtinyt/jaksanut tulla mukaan tukemaan hyökkäystä. Hitaissa lähdöissä on vielä enemmän mielestäni vaikeuksia kun ei edes punaviivalle asti päästä että saatais kiekkoa päätyyn.

Ehkä nyt painoi vähän jalkakin jo...onhan tuossa jo pitkä vierasturnee takana. Tiistaina pitää kuitenkin hyökkäyspelaamisen olla ihan eri tasolla sillä Magnitogorskin tasoista jengiä vastaan on pakko saada eritysesti nuo nopeat hyökkäykset toimimaan paremmin.
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
No huhhuh mikä matsi. Oli pulssi tapissa suurimman osan aikaa. Karlsson oli tänään kyllä aivan helvatan hyvä, otti käytännössä kaiken mahdollisen ja mahdottoman. Monta gamesaveria ja olen syvästi rakastunut miekkosen patjoihin jotka ilmestyivät kuin tyhjästä estämään Dynamon maalinteon. Huikeaa. Huikeaa. Hyökkäys teki tarvittavat, joskin parhaista paikoista (JMAn läpiajo, Moseksen rankkari) ei kiekkoa maaliin saatukaan. Puolustus pelasi uhrautuvasti ja pysyi suht hyvin vauhtikoneiden iholla. Todella hienoa kiekkoviihdettä. Kiitos Jokerit!
 

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
Peli-ilmeen pitäisi olla jokaisena iltana tällainen, vaikka maalipaikkoja ei olisi varaa tuhlata noin toisessa erässä. Taistelu oli ensiluokkaista ja se näkyi jo Hannu Virran kasvoilta haastattelusta, että tänään pojat ovat iskussa. Jokerit pelasi todella uhrautuvaisen pelin, eikä mustelmitta päästetty maalin eteen ainakaan usein.

Minä jo arvasin, että Dynamo tekee sen yhden maalin, koska Jokereilla oli sitä ennen peli täydellisesti hallussa paitsi ei tehnyt sitä kolmatta ja ehkä neljättä maalia.

Karlssonia ei tarvitse enää pelätä. Henrik pelaa nyt vaaditulla tasolla ja Rikun on se, jonka pitää nostaa omaa päätään, jos haluaa pelata useammin. Kyllä Riku saa toki vielä monta peliä, mutta alkukauden jälkeen HK on ollut kypsä.

Juhamatti on suurten pelien mies ja iski lopullisen niitin. Sen näki jo kaukaa, kun Juhamatti lähti niin nyt tapahtuu hyviä asioita...hih.

Zhernev/Zherdev keskittyi lähinnä itkemiseen, kun Ossi näytti habaa. Dynamolla oli myös se yksi viiksi-vladimir, joka jäi mieleen. Muutoin aika sinistä porukkaa. Syynä tietenkin Jokerien puolustus höystettynä upean pelin pelanneella Henrik Karlssonilla.
 

SirKepola

Jäsen
Suosikkijoukkue
AS Roma
- Ylivoimaisesti oudoin asia oli, ettei hallissa ei myyty olutta, eikä mitään alkoholituotteita. Minulle ei selvinnyt, mistä tämä johtui. Tästäkin huolimatta ottelu oli sen verran hieno kokemus, että pitänee ottaa jossain vaiheessa uudestaan.

Syyt ovat alunperin jalkapallosta peräisin. Moskovan seudun jengien faneilla oli tapana ottaa niin rajusti välillä yhteen (keskinäisissä) peleissä, että yksinkertaisesti Moskovan alueen urheilutapahtumista on sen takia kait kielletty alkoholin myynti. Koitetaan siis kontrolloida vähän pahempien sekoilijoiden toimia tuolla.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
- Flintille vinkiksi, että nämä itänaapurin tanssitytöt pesävät suomalaiset versionsa 100-0.

Tämä on tärkeää tietoa ja kiitoksia siitä. ;)

Kyllähän noilla KHL-seuroilla on näyttänyt aika mainioita tanssityttöjä tuolla riveissään olevan. Ja ei se mikään salaisuus ole että venäläiset tytöt/naiset osaa laittautua ja ovat varsin näyttävän näköisiä, tässäkin asiassa Jokerit saisi kilpailla paremmin liigan kovinpien kanssa. En pistäisi pahitteeksi jos tanssitytöillä olisi jotain Jokerihenkistä uniformu-asua. Kritiikistä huolimatta silti kotimainen urheilullinen vaalea naapurintyttö on parhautta.

Hyvä että oli hieno pelireissu.
 

Detritus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit-vuodesta 1972, KiVa.
Duunien takia katselen vasta nyt tuota Dynamo-peliä. Täytyy nostaa esiin tuo nelosketju - aivan helvetin hyvää peliä kaksi erää. Tomi Mäki tuntuu ehtivän joka paikkaan, eikä kädetkään ole aivan puuta. Riku Hahl on yksi joukkueen tärkeimmistä pelaajista, ei voi olla ihailematta miehen työmoraalia paikassa kuin paikassa.
Tommi Huhtala on ainakin tähän mennessä hoitanut tonttinsa hyvin. Jos Kapanen olisi siitä mahtipassista onnistunut, huhtala-dissiä olisi paljon vähemmän.
Väänänen on ollut aivan huikea, juuri äsken av:lla teki tuon gamesaver-torjunnan.

Selostajalle oli tullut twiitti, jossa kysellään LOKOMO-nimen alkuperää. Nyt on pakko nostaa käsi ylös ylpeänä: se on sivullekirjoittaneen kehitelmä, joka tuli mieleen kuin itsestään. Kahden viikon päästä LOKOMO:sta puhui jo AJ ja Jukka Jalonen, joten kyllä ne jatkoaikaa ainakin seuraa :)
 

Bremberg#19

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Tampa Bay
+++ helvetin kova ja viihdyttävä ottelu
++ jokerit loi jopa selvästi enemmän vaarallisia maalipaikkoja
+ semir ja gunderson

- - - viimeistely
- - Karlsson ei ottanut yhtään gamesaveria. Ok peli silti.
- Vituttaa edelleen, että Jaakola ei pelannut tänään ja Jere pelasi kaikki 5 peliä.
- Lajusen vedot, Kapanen oli huono ja Rita käsittämättömän turha.

Positiivista, että jälleen voi lähteä hyvillä mielin hallilta koska peli oli niin hyvä. Aina ei voi voittaa. Silti kotona pitäisi alkaa raapia pisteitä samalla tavalla kuin vieraissa.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Ridasta eri mieltä! Tänään kaksi alempaa kenttää pelasivat aivan helvetin tasapainoiset ottelut. Myöskään pakistossa kukaan ei kyykännyt, osin näkyi jopa loistavia suorituksia. Okei, Lajusen vedot eivät ole ihan A-luokkaa. Semirille rivi plussia, oli tänään paras Jokeri kentällä.

Se, että päästiin n. kymmeneen tuhannen taalan avopaikkaan kielii hyvistä asioista. Aina ei vastustajan veskarilla voi olla tuollainen jumalamoodi päällä.

Kapasen olisi kyllä syytä antaa levätä. Onneksi nyt on viikon tauko, se tulee tarpeeseen. Mies näytti tänään väsyneeltä ja ponnettomalta. Avopaikkoja oli kolme.

Ainoa keino saada Magnin kaltainen vastustaja polvilleen on ajaa nopeissa hyökkäyksissä suoraan maalille. Tänään niistä saatiin neljä ylivoimaa ja monta avointa maalipaikkaa, muttei natsannut. Vastustaja oli aivan helevettisaatanan kova.

Viikon aikana rivit suoriksi ja Miskiä sellaisella raivolla naamaan etteivät istu tsiitsuut ja kumppanit koko loppu kautena.
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Magnitogorskin kylmänviileä suoritus ylivoimaisen veskarinsa johdolla vei pelistä parhaan fiiliksen jo avauserässä. Ja tuosta puuttui vielä Mozjakin. Huhu.

Positiivista että saatiin mestoja. Ja onhan noi tanssijat livenä puhdasta iloa.
 

Marquez

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, FC Barcelona, Huuhkajat
Niin, nyt tuli nähtyä aivan kärkipään joukkue, hallitseva mestari, ja taso mitattua. Minun kirjoissani maalipaikat menivät suht tasan, korkeintaan niukasti Jokereille (jos jollain on ns. virallinen tilasto, niin saa mielellään kertoa), mutta sekin on kova suoritus ja enemmän kuin odotin. Tulos sen sijaan oli ehkä jopa huonompi kuin odotin. Tässä se tason mittaus sitten oli: vastustajalla oli viimeistely luokkaa kovempaa, kylmyys ja laukausten laatu. Ainakin tänään ja uskoisin että pidemmälläkin tähtäimellä, vaikkei ero aina ihan näin suuri olisi. Yhtä (alkukauden vireistä) Hagmania tuo Jokereiden nippu kovasti kaipaisi tällä hetkellä. Vastustajan maalivahti oli tänään myös pykälän parempi ja ainakin tämän esityksen perusteella aivan ansiosta kehuttu mies.

Hieman harmittaa se Magnitogorskin toinen maali, jota edelsi nähdäkseni aika selvä Karlssonin hanskaan lyönti. 0-1 ekan erän jälkeen 0-2:n sijaan, ja peli olisi ehkä voinut olla nähtyä tiukempi. Nyt oli vähän turhan paljon takamatkaa ja se tuntui vaikuttavan vähän itseluottamukseenkin maalipaikoissa, niin paljon kuin nyt yläkatsomosta pystyy veikkaamaan.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Noh. Aivan täysin avoimet maalipaikat menivät jotakuinkin näin:
Kapanen 3
Moses 2
Aaltonen 1
Hahl 1
Joku* 1

* Kiekko pomppi niin perkeleesti joka suuntaan, etten enää muista ketä oli kentällä. Hengästyin aivan.
 

Jeasdp

Jäsen
Suosikkijoukkue
Semir Ben-Amor
Mielestäni vastustajan maalivahti oli tänään käsittämättömän hyvä, eikä hänesta vain siis tehty sellaista.

Meillä oli enemmän paikkoja kuin vastustajalla, vastustajalla on vaan hivenen varmemmat maalintekijät kuin Jokereilla. Hagmania kaivataan ykköseen. Metallurg pystyy vielä varmasti nostamaan tasoaan, mutta niin mekin. Ei vaan pompi. Henkelle meni parit helpot.

Luottavaisin mielin eteenpäin.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Oli letkeä matsi, ainakin piippuhyllyllä, jossa asiantuntijapiiri muisteli liiga-aikojen helmiä ja naureskeli Jokerien tuhlatuille tekopaikoille. Edes tyhjiin ei saatu kiekkoa tänään... Toki osittain tämä oli myös vastustajan molarin hyvyyttä.

Metallurgin ykkösketju oli aika tylyllä päällä ilman johtotähteäänkin. Kovar pisti pari todella nättiä byyriä aivan ylähyllylle ja Zaripov taisi saalistaa 0+4 tehot? Muut Metallurgin vitjat tyytyivät lähinnä peesailuun, mutta näemmä KHL:ssä voi pärjätä, jos kärkijätkät on tarpeeksi kovia. Jokereilta ei ihan noin kovia jannuja löydy, vaikka LOKOMO-ketju rokkaakin.

Eipä tuon pelin takia jaksa kuitenkaan hirveästi huolestua. Aika moni muu joukkue olisi kyllä tuolla esityksellä kaatunut.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös