Tammikuun tasaus 2015

  • 19 558
  • 88

wunderveba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Sport ja 6 pistettä kelpaavat mainiosti. Sportilla ei oikein ollut urheilullisesti, kun huonoja vaihtoehtoja, kun mistään ei "varmoja" pisteitä ollut tulossa. Oliko Ilves sitten paras vaihtoehto saamaan hallia täyteen?
 

MENTALSPORT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Ehdottomasti samaa mieltä tosta, ettei sportilla ollut muutakuin huonoja vaihtoehtoja urheilullisesti. Toki aina olisi ollut espoolaiset joita tullut nöyryyettyä tälläkaudella useasti ;)

Eiköhän Ipa ollut se kultainen keskitie miltä hyvällä pelillä voi irrota jopa 2-6 pojoo ja lisäksi yleisöä varmasti Ilves kiinnostaa enemmän kuin esim pelsut tai blues
 

Jussizip

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Porin Ässät, Chelsea FC
Ei helvetti.. Ässät - Lukko :D

Paskaakos sarjapisteillä kunhan lipputuloja saisi edes vähän.. Nyt ollaan asian ytimessä! Jeesus mitä touhua..
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
No kylläpä Porissa negaillaan. Ottihan Tapparakin toissa kaudella sarjakärki Jokerit ja voitti molemmat pelit. Täs on hei kolme kuukautta aikaa.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
JYP ja KalPa kohtaavat toisensa 3 kertaa viikon sisään... 4 kertaa koko kuussa.
 

Domi28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Maple Leafs, Liverpool
Toki noi pelit voidaan voittaakkin.
Ei voida. Kaikki merkit viittaavat siihen, että tämä kausi on jo toimiston osalta luovutettu. Vahvistuksia ei hankita, vaikka joka osa-alueella niitä tarvittaisiin ja lisäksi valitaan tuleva mestari tasauksessa.
 

euron kolikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Katsoin Lukko - TPS ottelun erätauolla tuon arvonnan ja kysymysmerkiksi jäi Sport - Ilves otteluiden peliväivät. Sinänsä turha tuo pelipäivän valitseminen, kun kaikki valitsivat joko lauantain tai perjantain. Blues toki valitsi ensimmäisenä torstain, varmistaakseen täyden medianäkyvyyden. Sunnuntaita kukaan ei kuitenkaan uskaltanut ottaa.
 

muuttohaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Wasa Royals
Katsoin Lukko - TPS ottelun erätauolla tuon arvonnan ja kysymysmerkiksi jäi Sport - Ilves otteluiden peliväivät.

Sport-Ilves parin pelipäivät valittiin arvonnan jälkeen, joutuivat odottamaan Tapparan valintaa.
Pe 23.1 Sport-Ilves
La 24.1 Ilves-Sport
 

Calé

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
la 17.1.2015 17:00 SaiPa-Pelicans
pe 23.1.2015 18:30 SaiPa-Pelicans
la 24.1.2015 17:00 Pelicans-SaiPa

Tulee taas Pelicans tutuksi...

Tulee muutenkin SaiPa tutuksi kauden aikana, eikös tästä nyt tule 7 ottelua kaiken kaikkiaan kauden aikana? Eli yli 10% Pelicansin runkosarja peleistä on SaiPaa vastaan, ja toisin päin tietenkin myös. Jos tarkkoja ollaan niin 11,7% Pelicansin runkosarjapeleistä on SaiPaa vastaan. Joista 5 ottelua on perjantaina/lauantaina, loput kaksi on torstaina. Eli SaiPa miehittää ihan hyvällä prosentilla Pelicansin viikonloppupelejä. Onhan SaiPa mukava "paikallisvastus", mutta jotenkin menee se hehku kun niin monta kertaa kohdataan, varsinkin tuossa tammikuun hujakoilla.

Ois nyt kerrankin Pelicans repäissyt ja ottanut vaikka TPS:n vastustajaksi. Olisi varmaan Lahessakin ihmiset käyny hallilla kun Smolenak, Lasch, Suikkanen, Pikkarainen, Seikola yms. tekisi ekstra visiitin Lahteen. Nythän TPS käy Lahessa vain kahdesti tällä kaudella.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös