Suomi-sarja 2014–2015

  • 269 178
  • 401

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
Sen verran kommentoisin tuohon Mehtimäen rummutuksen ihailuun että pakkohan se on paukuttaa kun ei ole tarpeeksi möykkääjiä.

Mutta kun otetaan huomioon jäähallin äänentoisto (tästä aikanaan jaksoin narista ja valittaa) ja tuo rummutus sekä jäähallin akustiikka niin ei voi muuta sanoa kuin järkyttävää.

Jos haluaa edes vähänkään jutella kaverin kanssa niin ei kannata mennä lähellekään Pohjoispäätyä. Toinen totaaliraivostuttava asia on se, että rumpuryhmä ei ajattele ollenkaan muuta kuin omaa paukutustaan.

Hallissa on alueita, joihin kuulutukset eivät kuulu edes silloin kun on hiljaista. Entäpä sitten kuin paukutus on parhaimmillaan. Jokipoikien maalien jälkeen rumpupatteri vaikenee muutamaksi sekunniksi. Kun kuulutetaan maalintekijä niin heti ensimmäisestä tavusta alkaa se järjetön mäiske. Syöttäjiä harvoin on mahdollista kuulla.

Vastustajaa koskevia kuulutuksia ei kunnioiteta yhtään! Voit olla varma ettet kuule niitä. Myös jäähykuulutukset yleensä hukkuvat paukkeeseen.

Ei se mielestäni tunnelmaa pilaa jos joskus ollaan hiljaa. Se sen sijaan pilaa että ei tajuta ikinä työntää niitä rumpukapuloita sinne kapulaviiniin.

Ehkä tämä mäiske näyttäytyy mahtavana kannustuksena sellaisille katsojille, jotka ovat tottuneet istumaan kuolemanhiljaisessa hallissa. Mutta Mehtimäellä ei voi huudella edes klassisesti tuomareille tai vastustajan maalivahdille eikä yksinkertaisesti kellekään koska ...

Kyllä on monta kertaa ihan suoraan sanottuna vituttanut ja on ollut siirryttävä toiseen päätyyn.
 

Reppis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes
Oon ite sitä mieltä, että ihan kiva kun on otettu Loyalsseissa se linjaus, että rumpuja ei oteta mukaan. Käytetään sitä omaa ääntä. Hyvä meininki on joka pelissä, vaikka hävittäiskin. Aina tulee huippufiilis kun saa olla osa sitä porukkaa.

Tosin en mä nyt tiedä, että jos joku sivullinen sinne rummut tois, että kieltäiskö joku rummuttelemasta. Mutta näin yleisesti porukan perustajat ovat tuoneet esille sen, että ääntä käytetään pääasiassa.
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Rummuissa oma kantani on, että tasan yksi rumpu tuo parhaiten lisäarvoa. Sen ääni kantaa jo jokapaikkaan ja näin koko katsomo saadaan samaan rytmiin laittamaan kättä yhteen tai hoilaamaan rytmissä. Kaksi on jo vähän liioittelua ja kolmesta tulee jo niin hevetillinen meteli, että ei kiitos. Joku vielä isompi rumpupatteri on jo aivan perseestä ja pitäisi säännöissä kieltää. Muuten kyllä on kivaa, että on ääntä ja tunnelmaa. Mutta yksi äänenlähde ei saisi hukuttaa kaikkea muuta alleen.
 

Mahika7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes
Kun on satapäinen kannattajakatsomo saa käyttää yhtä rumpua että pysytään tahdissa! Siitä olen samaa mieltä! :)
 

jokepo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Avaanpa minäkin sanaisen arkkuni tähän Jokipoikien rumpuryhmäkeskusteluun. Susirajan Punamustien jäsenmäärä oli vielä viime vuonna yli 130:n, johon syynä oli fanikausarin edullinen hinta. Tämänvuotinen jäsenmäärä on kaukana viime vuoden huipusta, mihin on vaikuttanut syksyyn asti ulottunut epätietoisuus joukkueen tulevaisuudesta. Tunnen lähes kaikki nykyiset SPM: n jäsenet, ja kyllä he ovat pohjoispäädyssä kannustamassa. Siinä mielessä murhamenoo on oikeassa, että pakko on rummuttaa kun huutajia on niin paljon vähemmän kuin menestysvuosina. Nämä ovat tietysti makuasioita, mutta väittäisin, että rummut ja huuto kuulostaa paremmalta kuin pelkkä sambarumpujen paukutus.
On sekin koettu, että jos SPM ei kannusta ja rummuta, niin Mehtimäen hallista tulee hyvin nopeasti se kuuluisa kirjasto! Ja kyllä siellä jutellaan pelistä kannustuksen lomassa. Itse olen kuulun niihin vähäisiin huutajiin, mutta ilman näitä kolmea nuorta rumpupoikaa Mehtimäen halli olisi aika kalsea paikka katsoa peliä. Kuuluutusten aikana ei rummuteta ja tottakai pojat paukuttavat maalintekijöille ja syöttäjille. Faniryhmän möykkä ja pauke tuntuu pääosin toisessa päässä, joten jos haluaa kuiskutella kaverin kanssa, kannattaa mennä sinne eteläpäätyyn. Tällä kaudella katsojia on ollut vähemmän, minkä vuoksi äänet kaikuvat hallissa kovemmin. Kritiikki on tervetullutta ja osin aiheellistakin,mutta on helpompi huudella kuin lähteä mukaan ja pistää itsensä peliin.
Suurin osa ottaa kannustuksen positiivisena ja onhan tässä menneinä,mestisvuosina kierretty halli jos toinenkin eikä kukaan meitä kakofoniseksi porukaksi ole leimannut. Lauantaina lähdemme Iisalmeen ja voi olla, ettemme saa yhtään rumpalia mukaan armeija-, työ- yms esteiden vuoksi, mutta silti SPM:n huutosakki ottaa hallin haltuun. Tervetuloa päätyyn!
 

Naxnax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ehdottomasti JHT/Kärpät
Jht - Hermes 5-4
Olipa se sellainen ottelu. Mitähän tästä tuumaisi, ottelussa nähtiin kyllä jääkiekon lainalaisuudet laidastalaitaan ja kuinka voi se kuuluisa hyvän olon tunne tulla ja sekoittaa koko pakan. Ensimmäinen erä mentiin tasatahdilla, kuten lukemat 1-1 sen varsin hyvin kertoo. Toiseen erään lähdettäessä odottelin että mitenköhän peli lähtee eteneen, koska jht:lla on ollut kauden mittaan vaikeuksia juurikin tässä erässä. Toisin kuitenkin kävi, toinen erä oli kaikkea muuta kuin huono. Pitkästä aikaa ehjä erä ja hyvää suorittamista. Kolmanteen erään lähdettäessä Markkanen viimeisteli 4-1 lukemat tauluun ja viimeistään siinä vaiheessa näytti, että jht kävelee jälleen hermeksen yli. Peli kuitenkin oli vielä kesken ja Hermes käyttikin Jht:n totaalisen nukahduksen hyväkseen ja punnersi tasoihin. ***** että saatto kiristää. Ei vaan voi rueta pelaan saunahokia tuossa vaiheessa, EI!!!! No kaikesta onneksi oppii ja tämän harhailun Jht paikkasi rankuilla ja vieläpä komealla tavalla! Muuten hyvä ja mukava ottelu, paljon hyviä taklauksia, sopivasti kettuilua Rajalan suuntaan. Voipi olla että kaveri provosoituu pikkusen liian herkällä. Voitto on aina mahtava juttu ja varsinkin kun se tulee rakkaasta naapurista.
 

Reppis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes
Olipa kyllä melkosen viihdyttävä ottelu Kalajoella eilen.

Rajala kyllä provosoitui aivan liian herkästi, yleisöä ei saa päästää noin ihon alle. Oikeastaan pilasi ihan itse oman pelinsä siinä tilanteessa. Niin hyvä hyökkääjä kun Rajala on, niin toivoisi myös kestävän epäonnistumisia ja olevan provosoitumatta yleisön huutelemisista.

Ja kyllä kirpasee tuo meidän veskaritilanne. Meidän lainaveskari Niemi ei edelleenkään ollu kunnossa. Taas oltiin vika erä ilman toista veskaria ja Saarinen maalissa kylmiltään. Pesonen tai Niemi maaliin, niin voidaan jo pärjätäkin. Kyllä hatuttaa.
 

jack1459

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka pelaa reilusti
Olin katsomassa JHT-Hermes pelin vika erän. JHT meni heti erän alussa "turvallisen" tuntuiseen 4-1 johtoon. Karvaus toimi 2:lla pelaajalla tosi hyvin. Hermes ei päässyt omalta alueelta kunnolla hyökkäämään, mutta sitten tapahtui jotain. Loppuiko JHT:n pojilta virta kun Hermes alkoi saamaan otetta peliin.
Herrmes teki maalit meidän puolustuksen suosiollisella avustuksella.

Ja sitten tämä puolustus pelaaminen. Ojala ja Seilonen ei pärjää näissä peleissä joissa on vauhtia. Nyt Hermes teki 3 maalia Ojalan puolelta.
Olisi mielenkiintoista tietää +/- tilasto Ojalan kohdalla.

Mitähän tässä Latvian kaverissa Grigors nähdään, että hän saa peliaikaa? Vaikea on ymmärtää Junkkareiden tarvetta ko. pelaajalle.
Pakkeja tarttis saada jostain.
 

Jumalpaita

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
Olipahan taas mielenkiintoinen derby. JHT:n avausmaali oli sitä tyypillistä JHT:tä Hermestä vastaan; alin Hermeksen mies tupeksii ja Markkanen haistoi tilaisuutensa. Hermeksellä on tällä hetkellä se ongelma, että vasta 2-3 maalin tappioasemassa pelataan sillä draivilla millä pitäisi jo 0-0- tai muuten tasatilanteessa mennä. Sitten kun ollaan vaivalla päästy tasoihin, loppuukin taas bensa typerien jäähyjen muodossa siinä vaiheessa, kun olisi vielä reilusti aikaa pyrkiä kuskin paikalle. Toinen akilleen kantapää on tällä hetkellä rankkarit, joissa ei ole kahdelta viime kerralta ainuttakaan onnistumista. Positiivista eilen kuitenkin se moneen aiempaan JHT-vierasotteluun verrattuna, että ottelua välillä oikeasti hallittiin eikä vain näennäisesti kuten aiemmin. JHT:n puolustus oli yllättävissä vaikeuksissa kun vähänkin Hermes viitsi pistää painetta.
 
Viimeksi muokattu:

Franto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
Ikävän lisämausteen tuohon JHT - Hermes otteluun toi eräiden kalajokisten ala-arvoinen käyttäytyminen katsomossa. Vastustajan piikittely hyvän maun rajoissa kuuluu katsomokulttuuriin, mutta tuollaiset ala-arvoiset rasistiset huutelut ei todellakaan pitäisi kuulua siihen.
Valitettavasti en itse ainakaan ollut kovinkaan yllättynyt, että kyseisessä paikassa tällaista pääsee kuulemaan.
 

Mahika7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes
Ikävän lisämausteen tuohon JHT - Hermes otteluun toi eräiden kalajokisten ala-arvoinen käyttäytyminen katsomossa. Vastustajan piikittely hyvän maun rajoissa kuuluu katsomokulttuuriin, mutta tuollaiset ala-arvoiset rasistiset huutelut ei todellakaan pitäisi kuulua siihen.
Valitettavasti en itse ainakaan ollut kovinkaan yllättynyt, että kyseisessä paikassa tällaista pääsee kuulemaan.

Yllättyneet parijonoon.. Todella ala-arvoista, mutta ei mitään uutta sieltä suunnasta. Menee kyl maku ku se kuittailu menee noin pitkälle
.
 

Naxnax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ehdottomasti JHT/Kärpät
Samaa mieltä Franton kanssa ehdottomasti. Eivät rasistiset huudot kuuluu urheiluun millään tavalla. Varmaan paikkakunnasta riippumatta, niitäkin huutelijoita kuitenkin valitettavasti löytyy.

Eikä se Kalajoki erotu Kokkolasta tässäkään tapauksessa milläänlailla.
 
Viimeksi muokattu:

zeitgeist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tavoitteelliset pikkuseurat
HCIK - HC Satakunta 4-5 ja. (2-1, 0-2, 2-1, 0-1)

Näin on nyt sitten päässyt käymään, että Kaarinan varassa on lounaisen maankolkan Suomi-sarjaedustus, joten pitipä tuota ihmettä wanhankin mennä tänään katselemaan. Ennakkoasetelmat eivät vaikuttaneet järin lupaavilta, kun kotona oli tullut pelkkiä tappioita ja jo vanhastaan paikkakunnalla on ollut ohuempi kiekkokulttuuri kuin esim. Naantalissa. Sentään kuitenkin kolme vierasvoittoa oli matkoilta tullut tässä menneinä viikkoina. Vastassa oli kauden ehkä hiukan odotuksiin nähden yläkanttiin aloittanut ja play-off-viivan yläpuolella majaillut HC Satakunta.

Intiaanilauma aloitti terhakkaasti prässäten ylhäältä ja livahtaen ekassa erässä 2-0 johtoon Satakunnan ollessa jotenkin unessa, mutta mitä pitemmälle peli eteni, niin sitä selkeämmin vieraat tapahtumaa veivät. Liikkuvasti pelannut Satakunta myllytti erityisesti toisessa erässä ja kolmannen alussa ja pienenä ihmeenä voikin pitää sitä miten kotijoukkue onnistui voittamaan viimeisen erän maalit 2-1 erätorjuntojen ollessa vieraille peräti 27-10!

Ratkaisevaksi osoittautui HCIK:n väärästä vaihdosta varsinaisen ajan lopuksi ottama jäähy, joka sitten kostautui jatkoajalla. Näin, vaikka kerran aikaisemmin kotijoukkueen pelaaja oli hypännyt jopa pää edellä vaihtoaitioon suoraan laidan yli välttääkseen vastaavan rangaistuksen! Siinä oli taisteluhengen mallia ja sitä kyllä sinänsä mukavasti "inkkareilta" löytyikin.

Yleisömääräksi oli ilmoitettu 111, mutta ehkä puolet siitä oli oikeasti paikalla, liekö piilokausikorttilaisia sitten ne toiset n. 50. Samoissa lohkon yleisötilastojen pohjakaartissa mennään Hyrylän kanssa ja tänään Kaarina voitti Bewetskin ilmoitetussa yleisössä yhdellä hengellä eli meikäläisen lipulla:).
Sopii toivoa, että Turustakin tulisi vaihtelunhaluisia kiekkoihmisiä talven mittaan enenevässä määrin Kaarinaankin tukemaan pienen seuran huimapäistä yritystä tässä mielestäni valtakunnallisesti jännittävimmässä ja viihdyttävimmässä sarjassa.

Lehtereillä kuulin vielä, että HCIK:n sarjan jokseenkin surkea alku meni valmentajasotkujen piikkiin ja että kohuttu vahvistus Oskar Essen ei vielä ole ennakko-odotuksiin nähden juuri osoittanut mitään ihmeellistä. Ehkä kuitenkin parempaa kohti pikku hiljaa Kaarinassa mennään, koska pelimiehiä tiimissä muitakin on, mutta kyllä playoff-paikka olisi tälle porukalle mestaruus ja sarjassa säilyminen ekalla kaudella kelpo saavutus. Siitä voisi kenties lähteä rakentamaan jonkinlaista varsinais-suomalaisen vaihtoehtoseuran tulevaisuutta, ellei länsirannikon kakkosessa hurjia lukemia takonut VG innostuisi sittenkin vielä Suomi-sarjaan yrittämään tämänvuotisella dream teamillään (saahan sitä unelmoida...).

Satakunta voi olla vahvoilla play-offiin, mutta helppoa on nähdä, että tässä 15 tasaisen joukkueen Suomi-sarjassa kahdeksan parhaan joukkoon pääsystä tulee vielä ärhäkkä taisto.
 
Viimeksi muokattu:

Naxnax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ehdottomasti JHT/Kärpät
JHT - PYRY 3-2

Olipahan vauhdikas matsi. Ottelussa painettiin päästäpäähän mentaliteetilla ja tilanteita nähtiin vähän väliä. Peli oli myös varsin vähä jäähyinen ja muutenkin katkoksia oli vain muutamia per erä. Tasaväkistä vääntöä jokaisessa erässä, joskin kotijoukkueella aika monta läpiajoa / ylivoima hyökkäystä, josta ehdottomasti olisi pitänyt maalailla paremmalla prosentilla. JHT vaikuttaa tälle kautta tasapainoiselta ja hyvin rakennetulta joukkueelta, jolla suurimmat heikkoudet on varmasti omanpään sisäisiä. Esimerkkinä Pujats on rakennellut melkoisen muurin maalin eteen! Ei muutako pää kylmäksi ja ranteet lukkoon, kyllä ne maalit sieltä tulee omalla painollaan... Kaverilla tänään huonollakin matematiikalla laskettuna tilanteet noin 4-5:n maaliin, mutta ei niin ei. Pelin parhaat HT:lta tänään ehdottomasti Markkanen, joka tuntuu vain vetryvän kun ikää tulee lisää. Loistavaa pelin lukua ja pelaamista!!! Lisäksi Risteli pelasi maalin suulla loistavan pelin ja kaiken lisäksi YV on löytynyt ja se toimii hyvin! Huomenna sitten härkäviikon viimoinen ja 5:s peli IPK:ta vastaan. Tästä voitto, niin sarjataulukossa saadaan hyvät asetelmat.
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
IPK - Jokipojat otteluraportti | mehtimakelainen.net

Jokipojat olleet kunkku kentällä ja katsomossa. Voittoputki nyt 7 ottelun mittainen.

Raportissa myös luettavissa hienoa toimintaa Ketterän toimesta. Tälläkin palstalla oltiin kovasti huutelemassa Jokipoikien perumasta harjoitusottelusta, joka tapahtui erittäin kriittisessä pisteessä koko seuran olemassaolon kannalta. Nyt sitten päätitte kostaa? Jos todella näin on tapahtunut, niin kassillinen lampaanperseitä Imatralle! Tervetuloa joensuuhun, toivottavasti joukkue antaa tuollaiselle peräkylän seuralle selkään kunnolla. Ja onhan se jo antanutkin.

Toki tällekin pienelle viivästykselle voi olla joku helvetin hyvä selitys.

Alkaa inhokki vastustaja tässä sarjassa hiljalleen nostaa päätään.
 

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
IPK - Jokipojat otteluraportti | mehtimakelainen.net

Jokipojat olleet kunkku kentällä ja katsomossa. Voittoputki nyt 7 ottelun mittainen.

Raportissa myös luettavissa hienoa toimintaa Ketterän toimesta. Tälläkin palstalla oltiin kovasti huutelemassa Jokipoikien perumasta harjoitusottelusta, joka tapahtui erittäin kriittisessä pisteessä koko seuran olemassaolon kannalta. Nyt sitten päätitte kostaa? Jos todella näin on tapahtunut, niin kassillinen lampaanperseitä Imatralle! Tervetuloa joensuuhun, toivottavasti joukkue antaa tuollaiselle peräkylän seuralle selkään kunnolla. Ja onhan se jo antanutkin.

Toki tällekin pienelle viivästykselle voi olla joku helvetin hyvä selitys.

Alkaa inhokki vastustaja tässä sarjassa hiljalleen nostaa päätään.


Sitä jopa toivoisi videoepisodin olleen tarkoituksellinen kosto. Toisi kyllä lisää kipinää ja väriä Ketterän ja Jokipoikien kohtaamisiin... Onkos Suomi-sarjassa tätä nykyä taistelupareja, jotka sytyttävät pelaajat ja yleisön kerta toisensa jälkeen? Varmastkin Junkkareiden ja Hermeksen kohtaamisissa on paikallisottelun meininkiä? Takavuosilta muistuu mieleen HeKin ja Titaanien tuliset kohtaamiset Suomi-sarjassa ja sittemmin Mestiksessä. Usein oli melkoisia vääntöjä, joissa tunnekin kentällä kuohahti.
 

Tiskijukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
JHT
Aijai, kun näyttää hyvältä tuo Kalajoen poikien pisteiden keräys. JHT näyttäis viimein saaneen sen asenteen kotikaukaloon mitä on odoteltu. Sieltä ei pisteitä helpolla tipu muille.
 

eetu1

Jäsen
Suosikkijoukkue
JHT
Aijai, kun näyttää hyvältä tuo Kalajoen poikien pisteiden keräys. JHT näyttäis viimein saaneen sen asenteen kotikaukaloon mitä on odoteltu. Sieltä ei pisteitä helpolla tipu muille.

Pisteitä tosiaan tulee hyvin, mutta pelissä on vielä paljon parannettavaa. Puolustus on (liian) kapea, Grigors on osoittanut tyhjäksi arvaksi ja Kokkokaan ei vielä ole päässyt viime kauden vireeseen. Plus puolella on ehdottomasti koko sentteri osasto Markkasen johdolla. Jotenkin on sellainen tuntuma että JHT ei ole saanut pisteitä niinkään omasta hyvyydestä, vaan vastustajien heikkoudesta johtuen, mutta ehkä katson liian kriittisesti peliä tässä vaiheessa kautta. Ensi viikonloppu onkin kova testi junkkareille kun Ketterä ja Jokipojat kohdataan vieraskentillä.
 

devil29

Jäsen
Suosikkijoukkue
pikkuseurat
Ymmärrän kyllä jos Joensuulaiset eivät kommentoi mitään kun tuli tappio. Mutta käsittääkseni siellä oli Kokkolasta(ilmeisen köyhää) porukkaa kun kukaan ei ole hehkuttanut voittoa! Kuitenkin sarjakärki kaatui vieraissa. Miksi Jokipojat otti aikalisän? Oliko pelinä viihdyttävä? Pientä rapoa?
 

Reppis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes
devil29; ai eikö hehkutettu, hittolainen. Huippufiilikset oli kuitenki pikkuporukan kanssa, vaikka bussillista ei tullu tällä kertaa. Pitkä oli kotimatka, kokoajan ei jaksanut naputtaa uutta tekstiä. Mutta kassoppas Hermeksen oma keskustelu täällä, vähän rustailin sinne. Twitteriin taidettiin jo päivitellä jotain Loyals-sivulle :)
 

zeitgeist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tavoitteelliset pikkuseurat
Mukavan yllätyksellinen kierros oli eilinen muutenkin: enpä olisi etukäteen uskonut Hermeksen voiton lisäksi myöskään Huntersiin Bewetskin vieraana enkä varsinkaan siihen, että Kaarina pystyi kääntämään Roki-pelin kolmannessa erässä voitoksi. Jo VG aikoinaan muisti aina Rokille hävitä, joten tuota ekaa kotivoittoa voi pitää kaarinalaisilta nappisuorituksena! Ex-TuTo-vahti Törnström maalissa tuntuu tuovan hiljalleen mukavasti pisteitä heille,

Joko Roki ei ole ihan entisensä kuten kai ennen kautta epäiltiinkin, tai sitten oli vain viimeisessä erässä väsähtänyt, kun oli pelannut perjantaina Satakuntaa vastaan?

Suomi-sarja vaikuttaa kokonaisuudessaan tänä(kin) vuonna todella tasaiselta ja arvaamattomalta.
 

Naxnax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ehdottomasti JHT/Kärpät
Mitä,mitä, mitä Joensuussa on tapahtunu? Meidän piti olla sarjakärjessä tämänpäivän jälkeen... Ei vaan, vakavasti ottaen millainen peli siellä on ollut?? Meidän vahvuus on ollut maalivahtipeli, nii 7 omiin!! Sen tiedän että pari pakkia sairastuvalla, mutta tuommoset numerot. Varmaan peli ollut kahden väsyneen joukkueen tyypillinen marraskuinen matsi?? Positiiviset asiat, niin Jht saa aloittaa tästä uuden voittoputken rakentelun. Hyvin on kuitenki kulkenu ja uskon että tulee kulkemaankin! Raporttia odotellessa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös