Henri Heino Jokereihin!

  • 96 603
  • 232
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
Henri Heino on ottanut isoja harppauksia osin viime, mutta etenkin tämän kauden aikana, ollen hyvin todennäköisesti Ässien paras pelaaja tähän mennessä syyskaudella. Heino on lunastamassa pysyvää paikkaa kärkikentistä hyvillä otteillaan, vaikka kilpailua paikasta on kyllä ollut.

Mukava kuulla. Toivottavasti kaveri vetää kauden hyvin loppuun asti. Voi kyllä olla, että ei ole Jokereiden "hakulistoilla" ihan kärjen tuntumassa, mutta lämmittää toki sydäntä, että jätkä on löytämässä paikkaansa.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Minä ottaisin oikein mielläni Heinon takaisin Jokereihin ensi kaudeksi, mutta kokonaan toinen juttu on, kiinnostaako miestä itseä tulla takaisin, ts. houkutteleeko isompi rooli liigajoukkueessa enemmän kuin pienempi Jokereissa. Palkka tuskin kääntää vaakaa suuntaan tai toiseen.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Ennen KHL-ilmoitusta mua vitutti kuin pientä oravaa ilmoitus Heinon menettämisestä, oli nimittäin yksi ehdottomista lemppareistani. KHL-ilmon jälkeen vituttikin kaikki muu niin etten Heinoa tullut edes ajatelleeksi. Jotenkin tietyllä asenteella pelaavat pelaajat nousevat yleensä suosikeikseni. Tällä kaudella diggailen Pödeä, toissa kaudella Heinoa ja alltime-lemppareissa Mäksä on todella korkealla.
 

Masentaja

Jäsen
Heino oli kyllä sellainen kaveri, jonka pystyi pistämään mihin tahansa tilanteeseen kentällä ja tiesi että ainakaan Heino ei ole se, jonka takia jotakin hävitään. Huippu aloittaja ja nimenomaan alempien kenttien työmyyrä vrt Hahl. Oli se alivoima tai ylivoima, ei pelkää mitään. Harmittaa että lähti meiltä ja kaikkea hyvää toivon Henkalle. Hienoa kuulla että on alkanut saamaan kiekollistakin roolia, ei ollut aivan puukäsi mutta tuntuu että vierasti sitä kiekollista roolia. Vai oonko mä taas ihan kuutamolla.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
...Hienoa kuulla että on alkanut saamaan kiekollistakin roolia, ei ollut aivan puukäsi mutta tuntuu että vierasti sitä kiekollista roolia. Vai oonko mä taas ihan kuutamolla.

Ihan ok maalintekijä on ainakin, oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Ja hyvä aloittaja, kuten täällä moni on maininnut.

En sitten tiedä oliko jo Jokereissa samanlainen (varmaankin oli?), mutta Ässissä Heino on pelannut aina hyväntuulinen virne kasvoillaan, hänellä näyttää selvästi olevan hauskaa kaukalossa. Tämä on tietysti tärkeä juttu ja osa-alue Heinon pelissä.

Ja @Action Bronson ille tiedoksi, etten nyt tarkoittanut, että Jokereihin pitäisi Heinoa raahata (oikeastaan päin vastoin), antakaas sille Severille ensiksi vähän peliaikaa.
 

Detritus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit-vuodesta 1972, KiVa.
Tässä yksi kannattaja lisää HH:n fanikerhoon. Loistavalla asenteella ja ns. "aina töissä". Kädet olisi mielestäni riittäneet suurempaankin rooliin (vrt. Juhani Tyrväinen), mutta hienosti hoiti roolin kuin roolin. Ja tosiaan aina sellainen pieni virne naamalla.
 

ketjuruletti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Olisi ehdottomasti ollut käyttöä viime kaudella Jokereissa. Pahaa teki katsoa viime lokakuussa Jokerit-Ässät-matsissa kun Heino kurvaili valkoisissa ja väärässä päädyssä lämmittelemään.
 

Sambody

Jäsen
Onhan tai ainakin olihan tuo hieno mies. Kammo määrä ruista ranteissa, mikä yhdistettynä ihan ylisuureen lapaan oli yleensä liian paha paikka vastustajalle aloitusympyrässä. Teki pyyteetöntä duunia kaukalossa ja maisteli viinejä siviilissä. Diggasin jo silloin Pelicanseissa, kun Ara heitti hänet Leinon päällystakiksi pudotuspeleissä selviytyen tehtävästään vähintään puhtain paperein vaikka Jokerit matkaa eteenpäin jatkoivatkin. Hyvä hänelle, jos on kehitystä tapahtunut vielä nyt kokeneemmallakin iällä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös