TUTO Hockey kaudella 2014–2015

  • 356 481
  • 1 330

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Edessä on paha kahden ottelun reissu. Hokki on alkanut näyttää nyt siltä mitä siltä odotettiin ja maalivaahtikin siellä antaa hyvää tukea. Viimeksi KooKoo:ta vastaan taisi kyllä hänelläkin olla aika rauhallista ja pelin hoiti kotiin muut. Sitten perään toinen pitkä bussimatka Savonlinnaan ja sielläkin joukkue on piristynyt.
TUTO:n pelissä on ollut aika sekavaa välillä. Osa johtuu varmaan näistä lainoista ja tietysti siitä, että kun Pulliaisen kentän takaa ei vielä toista täydentävää kenttää ole löytynyt, niin ketjumuutoksia tehdään. Täytyy toivoa, että ei ihan nollille jäädä seuraavissa peleissä. Meriläisen odotan olevan mukana ja toivottavasti saa pelata toisen pelin ainakin. Kaapo on nuori ja en jaksa uskoa, että voidaan peluutta koko syyskautta häntä yksinään. Katsotaan tapahtuuko tämä sitten.
Harmi, että en saa tuota Radio Cityn sovellsuta toimimaan kunnolla. Pitää tutkia miten saan kännykän pysymään pois lepotilasta. Tien päällä ei vaan voi näprätä puhelinta koko aika ja jokaiselle bussipysäkille ei voi pysähtyä.

E: Ja Meriläinen näköjään pelaa Kajaanissa. Hienoa !
 
Viimeksi muokattu:

Taccutucca

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers, TUTO Hockey, Atlético de Madrid
Pitää tutkia miten saan kännykän pysymään pois lepotilasta. Tien päällä ei vaan voi näprätä puhelinta koko aika ja jokaiselle bussipysäkille ei voi pysähtyä.

Jos sinulla on Android-puhelin ja tupakinsytyttimeen menevä laturi, niin voit Androidin kehittäjän asetuksista ruksia sellaisen kohdan, kuin "Pysy käynnissä", jonka ansiosta näyttö ei sammu puhelimen latautuessa. Kehittäjän asetuksiin pääsee, kun menet Androidin asetuksissa kohtaan "tietoja puhelimesta" ja räpläät siellä "build number" -kohtaa (suomenkielisessä versiossa jotain sen kaltaista) hullun lailla, eli seitsemän kertaa ja näin avaat kehittäjän asetukset (developer-settings).

Jotta viesti ei olisi täysin ot niin:

E: Ja Meriläinen näköjään pelaa Kajaanissa. Hienoa !

Loistavaa, Kibille aikaa! Pelaappas nolla, niin allekirjoittanut saa lyhyen elämänsä ensimmäisen pitkävedon sisään. Paitsi tietenkin joukkueen yksi kovimmista alisuorittajista, eli "pukukopin hauskin jätkä" ja kovahintainen oululainen Nico Lehto pelaa toisessa parissa. Onneksi Linkelle sentään minuutteja, itselleni Linke on ehkä kauden kovin yllättäjä, koska muista jätkistä odotin ehkä liikaa. Luulin siis Linken pelaavan noin 8 peliä ja nekin silloin, kun A-junnujen Torikkakin on telakalla. Linke on kuitenkin ollut ehkä puolustuksen, LLP (Linke-Lasit Päässä. Kyllä, vallankumous on koittanut) sanottuna, varmin pakki. Harvemmin on tehnyt mitään näkyviä virheitä, vaan on ollut solidi peruspakki, niinkuin esimerkiksi Hidén viimekaudella. Lisäksi propsit sponsorien sijoittelussa paitaan, vivusLINKEvivus on hieno nimi (jos oikein muistan, googlen kuvapalvelusta ei löydy kuvia Linkestä takaata päin nykyisessä paidassa.

-----

Franssila on muuten ollut todella HMV. Näkyvä pelaaja puolustuspäässä, koska kaveri on jatkuvasti ongelmissa, mutta hyökkäyspäässä ei ole päässyt laukomaan kunnolla kertaakaan ilman että on osunut ensimmäisen jätkän polvareihin. Viimekauden terveistä pakeista (eli pl. Manelius) offensiivisesti taitavin ei vaan nyt voi painella neljääntoista peliin 0+2. Toivottavasti tänään rysähtää.
 

Flyingbird

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO Hockey, Mestis, SJS
Franssila on muuten ollut todella HMV. Näkyvä pelaaja puolustuspäässä, koska kaveri on jatkuvasti ongelmissa, mutta hyökkäyspäässä ei ole päässyt laukomaan kunnolla kertaakaan ilman että on osunut ensimmäisen jätkän polvareihin. Viimekauden terveistä pakeista (eli pl. Manelius) offensiivisesti taitavin ei vaan nyt voi painella neljääntoista peliin 0+2. Toivottavasti tänään rysähtää.

Allekirjoitan täysin tämän. Pidän tätä miestä Lehtoa vaarallisempana omassa päässä. Yksi syy on se, että monesti jää hautomaan kiekkoa liian pitkäksi aikaa ja onnistuu sössimään kiekon ensimmäisen karvaajan lapaan. Tuntuu välillä että kaverilla on aivan liikaa itseluottamusta mitä ei näillä näytöillä pitäisi olla. Paljon tarvii yksinkertaistaa peliään. Hyökkäysviivalla sen sijaan aivan turhaan lähtee monesti seisovin jaloin laukomaan ja vastustajan on helppo blokata nämä. Potentiaalia on hyväksi kiekolliseksi, mutta suurimmat vaikeudet näyttää omaan silmääni olevan pääkopassa.
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Lähes onnistui elinen ottelu radiosta kuunella. Hiukan häiritsi tietysti että tuon sovelluksen kautta sai selostuksen ohella kuulla musiikkia. No kuitenkin. Meriläiseen ottelu ei siis kaatunut? Jäähyily taas vauhdissa ja tehoketjusta kun yksi poissa niin se on siinä sitten.
Saadaanko täksi päiväksi kasaan kolme ketjua? Moniko TUTO:n pelaaja nyt pelikiellossa?
Eilen olisi tullut voimasanoja tänne ja muillekkin, mutta oneksi olin yksin autossa.
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
SaPKo pelissä oli taas tutut nimet tehoilla. Pienenä tilasto detaljina, TuTo on tenyt nyt 16 pelissä 51 maalia. Ottelua kohti 3,18 maalia, mikä on hyvä arvo, muttei erinomainen. Tehoista leijonanosa on nelikolla Pulliainen, Pärssinen, Keinänen ja Lehtinen. Maaleista nelikko on tehnyt lähes ~60%. Eli enemmän kuin joka toinen TuTo maali on nelikon käsialaa. Jos tehot olisivat kaikilla saman arvoisia voisi yhden noista neljästä pelaajasta ajatella vastaavan n.15% joukkueen tehoista. Toisin sanoen, jos joku heistä loukkaantuisi ja tehnyt maalit putoaisivat samassa suhteessa, ottelua kohti maaleja tulisikin enää keskimärin ~2,7. Pitkässä jouksussa voittosarakeessa tämä näkyy varmasti selvästi. Laajempaa tehorintamaa pitäisi saada selvemmin esiin ja todennäköisesti vastustajat yrittävät entistä enemmän jarrukentällä hyydyttää TuTon kärjen menoa, jos se on näin kapea. Tämä voi myös osaltaan kasvattaa loukkaantumisriskejä juuri avainpelaajilla.
 

hokihoki

Jäsen
Tulipa katsottua tämänkin päiväinen peli ja meni kyllä 10€ rahaa tärviölle. Pelaaminen on melkoista soppaa, organisoiduista hyökkäyksistä ei ole tietoakaan ja viisikko puolustus ontuuu pahasti. Onhan se positiivista, että 1. nyrkki on reilusti yli 50p vauhdissa, mutta mitä pidemmälle mennään sitä todennäköisemmin lento loppuu ajallaan. Ikan tuntuu yrittävän ratsastaa tällä keppihevosella nyt ihan liikaa.

Tekemisestä puuttuu juonikkuus ja oivaltaminen ja ilman K-P-P ketjua TUTO olis syvässä suossa. Tuon ketjun lisäksi ainoastaan maalivahtipeli saa ok arvosanan muutaman pelaajan lisäksi. Ikan on kyettävä löytämään onnistumisia laajemmalla rintamalla eikä se nykyisellä peluutuksella onnistu. Heti kun näyttää ettei homma suju siirretään kolmikko yhteen ja peluutetaan joka toisessa vaihdossa. Toisaalta Ika ei liigassa pärjännyt ja tuo ikäisenä edellee "jumissa" Mestiksessä niin kertoo omaa kieltää - strateginen äly on puutteellista korkeammalle tasolle.
Pakistossa Virkki ja Lehto saavat vetää hasardeja minkä kerkiävät ja samalla paremmin pelaneita kavereita peluutetaan 0-3min per peli. Esim. Virkin pelaaminen on kerrassan "loistavaa" kiekko on lähes joka avauksesta lavassa - valitettavasti vain vastustajan, jollei näin niin sitten se on omien pelaajien luistimissa.

Ikan tulisi nyt laittaa todellinen ketjulotto käyntiin ja muuttaa koostumuksia radikaalisti, niin pakiston kuin hyökkäyksen osalta, ennen kuin todellinen alamäki alkaa. Kyllä tuolla rosterilla pitäisi parempaan pystyä! Mikä helvetti siinä on, että päätä pitää hakata seinään kunnes jompikumpi antaa periksi ja näkemystä ei voi muuttaa?

Olisi mukava päästää esittämään avoimesti kysymyksiä mm. edellä mainittuihin asioihin liittyen valmennukselle, mutta tuskinpa heillä on halua/pokkaa moisia tilaisuuksia järjestää.


Lehkonen nyt jumaliste herätys, onko työkalupakki tyhjä?!
 
Viimeksi muokattu:

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
hokihoki kirjoitti:
Ikan tulisi nyt laittaa todellinen ketjulotto käyntiin ja muuttaa koostumuksia radikaalisti, niin pakiston kuin hyökkäyksen osalta, ennen kuin todellinen alamäki alkaa. Kyllä tuolla rosterilla pitäisi parempaan pystyä! Mikä helvetti siinä on, että päätä pitää hakata seinään kunnes jompikumpi antaa periksi ja näkemystä ei voi muuttaa?

Ika on ajoittain tehnyt yrittänyt aika radikaalejakin vetoja. Pakeista on yritetty tehdä senttereitä jne. Luulen kyllä, että ketjupalapelikin pyörii, mutta palojen sovittaminenkin voi kestää. Lainapelaajat tietysti vielä osaltaan sekoittavat tätä palettia, varsinkin jos lainat ovat muutamien pelien mittaisia.

Yksi tärkeä asia kehityksen kannalta on myös oikeiden johtopäätösten tekeminen. Peliä pitäisi pystyä analysoimaan syvältä niin valmentajan, ketjun, kuin myös jokaisen pelaajan itsekin. Samat virheet toistuvat ja oikeat asiat unohtuvat, jos ei niitä ei tunnisteta. Pelaajan kehittymisen kannalta yksi tärkeimpiä asioita on mielestäni osata analysoida omaa pelaamistaan ja tehdä siitää oikeita päätelmiä. Selänne muistaakseni kertoi muistavansa lähes kaikki maalinsa ja joskus unentulokin oli vaikeaa kuin tilanteita kävi läpi. Hän pystyi kehittymään aivan uransa loppumetreilläkin vielä, mikä on aika poikkeukselista, mutta osaltaan selittää pitkää uraa hiupulla.

Lähtökohtaisesti TuTolla on mielestäni enemmän lupaavia, kuin valmiita pelaajia joukkueessaan verrattuna viime kauteen. Yhtä selvää kakkosketjua ei tällä hetkellä ole, mikä näkyy tilastoissa. Tästä johtuen olisi entistä tärkeämpää saada nostuettua nämä lupaukset sille seuraavalle tasolle. Ketjujen sekoittaminen on yksi vaihtoehto, mutta avainkysymys on mielestäni, kuka on valmis hyppäämään niihin suurempiin saappaisiin?
 
Kannattaisi tutkia vaikkapa jääkiekon tilastojen historiaa tai nykypäivää ja vaikkapa muiden joukkueiden (Liiga, NHL, KHL...) 1. kentän suhdetta muuhun joukkueeseen, niin näkökulma voisi hieman avartua.
Ko. pelaajat pelaavat keskimäärin 25 min/ottelu ja kaikki ykkös-YV:t. Tulosta odotetaan ja sitä pitää syntyä.
Esim. Carterin ketju tehnyt tähän mennessä 16/21 Kingsin pelitilannemaaleista -> 76% ja ihan kivasti on mennyt.

Koutsihan olisi totaalinen idiootti, jos ei hyödyntäisi maksimaalisesti kuumaa kenttää/ketjua. Sosiaalikiekko on erikseen.

Tuton tapauksessa iso ongelma on ollut kiekkovarmojen peliä tekevien senttereiden puute tai heidän pelituntumansa puute, eri syistä johtuen. Tästä on esim. Mikko Laine kärsinyt mielestäni melkoisesti.

Mutta jos näkee hieman vaivaa tilastojen analysoinnissa, niin voi huomata esim. sen, että Jukureilla on sama kaamea "ongelma" kuin Tutolla tuossa pisteiden jakautumisessa.

Ja esim. Tuton mestaruuskaudella 1.kenttä värkkäsi 50% maaleista. Tiedä sitten onko 50% tai 60% tässä vaiheessa kautta hyvä vai huono asia.

Pakiston peluutuksessa komppaan hieman nimim. hokihokia, mutta huomionarvoista on myös se, että Tutolla on vain leftin pakkeja. Se aiheuttaa nykykiekossa vaikeuksia pakki-pakki syöttelyyn, avauspelin/lähtöjen suuntaan ja ylivoimaan. Tätä eivät kaikki aina tule ajatelleeksi.

Itse en ole huolissani kuin tuon rightin pakin puuttumisesta, muutoin peli on ollut striimiltä katsoen ihan ok ajankohtaan nähden.

Ja sillä, että Ismo Lehkonen on valmentanut liigassa viimeisen 10 vuoden aikana yhden kauden (vajaan) ajan, senkin apuvalmentajana, tuskin lienee merkitystä Tuton tämän hetken peliin. Tai jos näin haluaa asian nähdä, niin silloinhan se niin on.
 
Viimeksi muokattu:

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Perjantaina ja lauantaina siis vastassa on Kiekko-Vantaa. Perjantai siis kauden ensinmäinen perjantai kotiottelu ja luonnollisesti päätybaarit myyty. Tämän päiväset uutiset toivon mukaan ei masenna kaiklia vaan halliin saataisiin hyvä tunnelma. Kotiotteluiden taikaan saataisiin jatkuvuutta ja kun KooKoo ja Jukurit tänään hävisivät niin mahdollisuus niiden tavoittamiseen tulee mahdolliseksi. Lauantaina kohdataan uudestaan ja kyseessä on Kiekko-Vantaan juhlaottelu. Tällaiset ovat olleet yleensä yankalia ainakin TUTO:lle. Lisläksi Turusta lähtenee porukkaa paikalle ja näkee myös Nooran maalilla. Veikkaan myös että Bluesin puolelta sinne tulee vahvistuksia. Voittamlla sekin, niin lähestytään todella kärkeä. Olisi todella hyvää meille.
Tasaista siis tulossa ja tiedän että sama vastustaja kohdataan useasti ja kyrsii useita, niin toivottavasti pelaajat ottavat kaikki nämä tosissaan ja antavat näin uskoa ja hyvää tunnetta meille.
Tavalla tai toisella tästä kaudesta on nyt tehtävä se kausi. Kaikki merkit viittaavat siihen tai lähes kaikki. Vielä kun Ika vaatisi vastauksia seuran johdolta.
Kaksi kolmostilaa ja päävalmentajan seuran johdolle esittämät kysymykset...Mitä tapahtui viimeksi? Me tiedämme sen.
 
Viimeksi muokattu:
Jännä juttu, kun yleensä Ika on ensimmäisenä barrikadeilla pelaajien ja pelin puolesta, kun jotain hyvää tai pahaa Suomessa jääkiekon saralla tapahtuu, niin toistaiseksi seuran valmentaja jota eilinen sopimus ehkä eniten koskee, on ollut hiljaa. Tarkoituksella vai ei?

En siis koita rakentaa salaliittoteoriaa, kunhan hämmästelen.

Taitaa kuitenkin olla hallilla valmiina vetämään treenit ja miettii jotain ihan muuta...
 

Toveri -82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO, HPK, ManU & #42 Lada Laatikainen
Jännä juttu, kun yleensä Ika on ensimmäisenä barrikadeilla pelaajien ja pelin puolesta, kun jotain hyvää tai pahaa Suomessa jääkiekon saralla tapahtuu, niin toistaiseksi seuran valmentaja jota eilinen sopimus ehkä eniten koskee, on ollut hiljaa. Tarkoituksella vai ei?

En siis koita rakentaa salaliittoteoriaa, kunhan hämmästelen.

Taitaa kuitenkin olla hallilla valmiina vetämään treenit ja miettii jotain ihan muuta...
Tai sitten tämä sopimus on just niin kuin sitä selitettiin eilen, että ei olla Tepsin farmi vaan otetaan pari pelaajaa pidemälle lainalle ja hyvä niin. Kävihän se Bobi viime kaudella meillä ja kukaan ei protestoinut sitä silloin. Ja katsellaan nyt mitä Haanpää ja muut kertovat Vaparissa illalla. Toivottavasti saadaan raportti siitäkin kun itse en pääse paikalle.
 

Flyingbird

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO Hockey, Mestis, SJS
Jännä juttu, kun yleensä Ika on ensimmäisenä barrikadeilla pelaajien ja pelin puolesta, kun jotain hyvää tai pahaa Suomessa jääkiekon saralla tapahtuu, niin toistaiseksi seuran valmentaja jota eilinen sopimus ehkä eniten koskee, on ollut hiljaa. Tarkoituksella vai ei?

Josain alkukauden tiedotustilaisuudessa tai pelin jälkeisessä lehdistötilaisuudessa Lehkonen kovaan ääneen ihmetteli, että miksi hukataan turkulaista potentiaalia istuttamalla äijiä katsomossa turkuhallissa tai junnuissa, kun voisi pelata Mestiksessä äijien pelejä.
 

hokihoki

Jäsen
Josain alkukauden tiedotustilaisuudessa tai pelin jälkeisessä lehdistötilaisuudessa Lehkonen kovaan ääneen ihmetteli, että miksi hukataan turkulaista potentiaalia istuttamalla äijiä katsomossa turkuhallissa tai junnuissa, kun voisi pelata Mestiksessä äijien pelejä.

Niin kyllähän tuossa perää on, toki on syytä muistaa että ketju jatkuu myös pidemmällä -> TPS pelaaja Tutoon -> Tuto pelaaja katsomoon / Tuto pelaaja Indiansiin -> Indian pelaajalla herne nenään ja hokkarit naulaan. Tässä hiukan karrikoituna toki.
 

hokihoki

Jäsen
Niinpä kaatuin KiVa luvuin 5-0, olivat kyllä ihan vastaantulijoita. Tuomainen pelasi pelin ensimmäisen puoliskon todella pirteästi, mutta sitten hävisi jotenkin kuvasta. Kokkoselle hyvä paluu tosi toimiin, pikkumusta maaliin heti ensimmäisessä vaihdossa. Tuosta kun saa vielä tuntumaan niin on hyvä tärkeä palanen hyökkäyksessä.
Heinimäen paluu olikin sitten jotain muuta, tämän päivän esityksellä ei ansaitse paikkaa edes pelaavassa kokoonpanossa. Epävarmaa ja heikkoa pelaamista, helppoja kiekonmenetyksiä ja sijoittuminen oli ihan käsittämättömän surkeaa. Paljon saa parantaa, että ansaitsee paikkansa pelaavien 7. pakkien joukossa.
 

penaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toverit, Inter, Pohjoiskaarre
Niinpä kaatuin KiVa luvuin 5-0, olivat kyllä ihan vastaantulijoita. Tuomainen pelasi pelin ensimmäisen puoliskon todella pirteästi, mutta sitten hävisi jotenkin kuvasta. Kokkoselle hyvä paluu tosi toimiin, pikkumusta maaliin heti ensimmäisessä vaihdossa. Tuosta kun saa vielä tuntumaan niin on hyvä tärkeä palanen hyökkäyksessä.
Olin kirjoittamassa samaa. Tuomainen oli ensimmäisessä erässä Tovereiden paras, mutta sen jälkeen häntä ei pahemmin näkynyt. Toverit tuli peliin kovalla vauhdilla ja Pärssisen ja Lehtisen keskelle päässyt Kokkonen tosiaan teki heti kauden ensimmäisessä vaihdossaan maalin ja Toverit saa hänestä varmaan hyvän keskushyökkääjän paikalle, millä aiemmin tällä kaudella ovat pelanneet Ässien lainapelaajat Kerälä ja Ahlgren.

Vantaa oli yllättävän huono koko pelin. Toverit pelasi hyvin kaksi erää ja teki viisi hienoa maalia, joista katsojille jäi varmaan hyvä mieli. Tovereiden kolmannen erän pelissä ei ollut muuta kehumista kuin että siinäkin se hallitsi peliä mennen tullen.

Katsojamäärässä (1512) oli ilmeisesti perjantaibonus. Marraskuun kokeilun takia seuraavassa Tovereiden pelissä liput maksavat 11 euroa. Mielenkiintoista nähdä nostaako se keskiviikkopelin katsojamäärän normaalista 1200-1300 katsojasta korkeammaksi.
 
Viimeksi muokattu:

Koppari

Jäsen
Suosikkijoukkue
suomikiekko
hokihoki nimimerkki ei ole varmaan koskaan itse pelannut ko.lajia! Kommentit paikkapelaamisesta ym. ovat käsittämättömiä, kuten myös muu paskanheitto!
 
Viimeksi muokattu:

hokihoki

Jäsen
hokihoki nimimerkki ei ole varmaan koskaan itse pelannut ko.lajia! Kommentit paikkapelaamisesta ym. ovat käsittämättömiä, kuten myös muu paskanheitto!
Aika lähelle osuit, ainoastaan 12 vuotta tuli tahkottua.
Kommentoin aiemmassa viestissäni mm. Heinimäen sijoittumista mikä oli aivan saatanan kamalaa. Kaveri oli koko ajan myöhässä koska sijoittui väärille paikoille.

Toki voi olla jos itsellesi peli on viihdettä etkä ymmärrä pellillisten strategioiden tai muiden päälle pätkän vertaa, kuten ohi aiheen menevä henkilökohtainen vittuilusi aika hyvin ilmentää.
Lienet Heinimäen kamuja, kun niin pahasti antamani arvio hänen paluu pelistään tuntui viiltävän.

Ihan turha tulla tänne parkumaan, jos et ite osaa/tajua analysoida peliä pintaa syvemmältä. Ei se hei haittaa vaikka syllä ei riitä pelisilmä tai äly siihen. Kyllä kiekkoa voit ihan vain viihdearvonkin vuoksi katsoa. Kannattaa sitten vain pitää se turpa soukemmalla, kun alat täällä huutelemaan ihmisille, ketä et tunne etkä omaan minkäänlaista silmää pelaajien tai pelaamisen analysointiin.

Ettei mene ihan ohi aiheen osaakos joku sanoa minkä takia Franssila on eilen penkitettynä 2. erästä alkaen?
 

Koppari

Jäsen
Suosikkijoukkue
suomikiekko
hokihokille vielä: en tunne Tuton joukkueesta ketään. Kaulassa yksi sm-mitali ko.lajissa. Kysyn vielä, miten mielestäsi ko. pelaaja voi sijoittua näin huonosti, kun pöytäkirjassa on pakilla tehot +4 ja 1 syöttöpiste?
 

hokihoki

Jäsen
hokihokille vielä: en tunne Tuton joukkueesta ketään. Kaulassa yksi sm-mitali ko.lajissa. Kysyn vielä, miten mielestäsi ko. pelaaja voi sijoittua näin huonosti, kun pöytäkirjassa on pakilla tehot +4 ja 1 syöttöpiste?

Plussapisteitä saa olemalla kentällä muiden tehdessä maaleja, Heinimäen onneksi hänen mokansa paikattiin veskarin toimesta. Syöttöpisten jonka sai ei syntynyt mistään maagisesta vapauttavasta syötöstä. Tilastoja tuijotellessa saa tietyn kuvan, katsomalla saa realistisen kuvan pelaajien touhusta.

Heinimäki hankittiin sen verran suureen rooliin, että hänen on syytäkin kerätä tilastomerkintöjä ja nimenomaan niitä positiivisia. Kommentoin kuitenkin, että hänen paluunsa ei vakuuttanut ja vastaavalla pelillä ei ansaitse peliaikaa sillä rosterista löytyy varmempiakin pelaajia. itselleni on aivan yksi ja hailee ketä kentällä koohaa ja ketä ei, kunha sinne laitetaan juuri ne kaverit jotka pelaavat parhaiten omassa pelipaikassaan. Pakiston osalta näin ei ole nyt mennyt.

Näistä asioista voidaan vääntää maailman tappiin yhtä mieltä lienemme siitä, että kentälle pitää saada ne pelajaata jotka mahdollistavat voitot ja sitä kautta toivottavasti jopa Liigapaikan?
 

Koppari

Jäsen
Suosikkijoukkue
suomikiekko
Minua ärsyttää muutamien nimimerkkien negatiivisen palautteen jatkuva viljely. Osa heistä yrittää tällä tyylillä tehdä itsestään "asiantuntijanimimerkin". Täytyy hankkia perjantain pelin video ja katsoa, minä sortin asiantuntija hokihoki olet. Tämä tässä!
Tutolle kuuluu liiga-paikka. Jatkan lajin seurantaa ja yhden liigajoukkueen juniorivalmennuksen kehittämistä ilman hokihokin suositusta.
 

hokihoki

Jäsen
Minua ärsyttää muutamien nimimerkkien negatiivisen palautteen jatkuva viljely. Osa heistä yrittää tällä tyylillä tehdä itsestään "asiantuntijanimimerkin". Täytyy hankkia perjantain pelin video ja katsoa, minä sortin asiantuntija hokihoki olet. Tämä tässä!
Tutolle kuuluu liiga-paikka. Jatkan lajin seurantaa ja yhden liigajoukkueen juniorivalmennuksen kehittämistä ilman hokihokin suositusta.

En muistaakseni ole missään vaiheessa väittänyt olevani asiantuntija tai että omaisin absoluuttisesti oiken näkemyksen tai mielipiteen. Noita killuttimia itelläkin on kaikissa väreissä SM ja piiritasolta, kahdesta eri lajista. Eivät ne mitään takaa. Paljon tuolla kentällä koohottaa pelaajia, joiden breikkaaminen jää nimenomaan uupumaan puutteellisen analysointitaidon vuoksi, samaa kastiin voi lyödä ison osan valmentajista.

Herra mestarikoutsi on hyvä ja korjaa mikä näkemyksessäni muka meni metsään? Onko Heinimäki tuo maaginen puolustuksen palikka joka pelasi perjantaina kuin jumala? Onko Ikan pakkipeluutus optimaalista? Itse sinä tässä sitä asiantuntijaa leikit keulimalla jollain saatanan kultamitallilla, niitä riittää aika monella. En missää kohtaa ole väittänyt olevan asiantuntija, omat kompentenssit on enemmän muualla kuin urheilussa, silti käsittääkseni tällä palstalla saa oman mielipiteen asioihin esittää vai olenko väärässä?! Jos ei jonkun mielipide mielytä niin vittuakos sitä luet ja parut täällä! Freedom of choice.


Ikan peluuttamine on tällä kaudella ollut kaukana optimaalisesta, inhimillisenä virheenä mm. nimenomaan pakkipuolella uskallus tiputtaa niitä kalleimpia pelaajia hierarkiassa alaspäin vaikka peliotteet ovat olleet ajoittain todella heikkoja. Pakisto on onneksi kehittynyt, mutta kyllä vielä monella jätkistä on helvetillisiä ongelmia antaa kelvollinen ykkösyöttö, mm. Virkki ja Lehto pistää puolet aloitussyötöistä vastustajan lapaan ja loput puolet oman kaverin luistimiin.
 

Ertzie

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo/ paikallinen kiekkoilu
Tutolle kuuluu liiga-paikka.

Millä ****lla Tutolle voi kuulua liiga-paikka? Voittais nyt ensiksi mestaruuden ja katsotaan sitten. Tosin edelleen omasta mielestäni jotta liiga-paikka olisi 100% ansaittu tarvitsisi voittaa myös karsinnat. No näillä nykyisillä säännöillä mennään ja ihmetellään...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös