Arsenal FC 2014–2015 – this is who we are

  • 89 627
  • 389

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Joo. Vituttaahan tuo tasuri ja paljon. Surkealle Tottenhamille pudottivat ihan turhaan pisteitä ja pari ukkoa taas vähemmän rosterissa loukkaantumisien takia. Gala pitäis hoitaa. Chelskiä vastaan sitten ei ole mitään jakoa.

Paskaa.
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Arsulta kuulemma tippui jälleen pelaajia loukkaantumisten takia, tällä kertaa Ramsey ja Arteta. Mitäs näille tapahtui?

Tais molemmilla takareisi paukkua... baarissa tuli sivusilmällä katsottua peli joten en ihan varma ole.

Ehdottomasti olisi 3p pitänyt ottaa, mutta ei. Turhaan lahjotettiin Spursille avausmaali, konsonantti avasi mun mielestä vähän huonoon paikkaan ja siitä paineessa menetettiin pallo. Ei hyvä. Pallonemenetykset 20-30m päässä omasta maalista ovat aina ihan helvetin vaarallisia.
 

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Arsulta kuulemma tippui jälleen pelaajia loukkaantumisten takia, tällä kertaa Ramsey ja Arteta. Mitäs näille tapahtui?

"I think Ramsey is a hamstring and Arteta is a calf. Wilshere [has] an ankle [problem]." Arsene Wenger

Ramsey ja Arteta taatusti muutaman viikon sivussa. Jackin nilkka muljahti pahasti, joten siitä vaikea mennä sanomaan pitääkö kauan sivussa. Pelasi kuitenkin about puoli tuntia tuon muljahduksen jälkeen.

Ramseyn ja Artetan puuttuminen muutamasta pelistä ei hirveästi huolestuta, sillä molempien panos on ollut vaisu. Ennemmin energiset Santi ja The OX avaukseen vain. Ainut miinus toki tuossa Artetan injuryssä on, että Flamini saa nyt kausikortin avaukseen, koska Diaby ei ole vielä niin hyvässä kunnossa, että avaisi Valjussa tai UCL-hommissa.
 

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Wilshere pitäisi olla viikonloppuna kunnossa Chelseata vastaan. Koscielnyllä on jotain häikkää ja Galapeli uhkaa jäädä väliin. Siitä sitten arpomaan kuka oikeaksi pakiksi jos ja kun Chambers menee BFG:n pariksi keskelle. Kai sille Bellerinille annetaan taas mahdollisuus, kun Flaminin paskaa pakko peluuttaa kk:n pohjalla.
 

ultrar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
Eihän tämä nykyään enää edes harmita, naurattaa enemmän seurata farssia nimeltä Arsenal ja Wenger. Kaikki puhuvat ja ihmettelevät siitä, miten Arsenal on vuodesta toiseen se eniten sairastava joukkue ja managerimme laittaa sen huonon tuurin piikkiin. Näinhän se ei ole, vaan kyllä se johtuu omista tekemisistä kuitenkin. Tämän viikon jälkeen meillä on sitten taas 1-2 pelaajaa lisää sairastuvalla ja sitten taas selitellään ja mietitään, mistä vielä löytää korvaaja jollekin. Otetaan sitten taas joku Chelsea tai City, niin aina joskus joku loukkaantuu, harvemmin tosin kuin meillä, mutta sieltä löytyy aina lähes yhtä laadukas korvaaja.

Tämä on ihan hauskaa seurattavaa, kun sen ottaa oikealla tavalla ja unohtaa jonkun menestyksen hakemisen täysin. Viikonlopun pelissä on muuten tiedossa yksi helpoimmista pelikohteista aikoihin, jos Chelsea saa kertoimen 1,4 tai yli, niin rahat peliin ja iloitsemaan Veikkauksen anteliaisuudesta.
 
Suosikkijoukkue
Mestaruuden jälkeinen krapula 2022-
Giroud ei nykyisellään ole Valioliigan top-4 joukkueen kärki, enkä usko hänen olevan sitä tulevaisuudessakaan. Outo sopimus, mutta Wengerin aikana on sattunut kummempiakin.
 

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Arsenal tänään:

Szczesny,
Chambers, Mertesacker, Koscielny, Gibbs,
Flamini,
Cazorla, Ozil, Alexis, Oxlade-Chamberlain,
Welbeck

Tyylipisteistä viis. 3 pistettä kiitos.

E: Tod näk siis niin, että THE OX pelaa Flaminin kanssa syvemmällä, Cazorla ja Alexis laidoilla ja Özil kympissä, mutta katotaan nyt.
 

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Noh Cazorla pelasi enemmän Flaminin rinnalla, mutta hyvät 3 pinnaa Arsenalille ja Welbeckille hattutemppu. Voittajasta ei ollut epäselvyyttä ekan 20min kävelyn jälkeen. Arsenal iski nopeasti ja hämmentävän tehokkaasti. Toisella jaksolla peli lopahti viimeistään Konsonantin ulosajoon. Gala piti viimeiset 30min palloa, mutta muutaman kaukovedon + pari lähiyritystä Ospina hoiti hyvin.

Sunnuntaina sitten Stamford Bridgeltä odotettavissa 0 pistettä. Wilshere tod näk ottaa Cazorlan paikan Flaminin viereltä. Muuten sama kokoonpano rullannee avauksessa.
 

ultrar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
Kiitos Veikkaukselle, 1,6 maalin voitosta ja peräti 2,7 Arsenalille +1, aivan loistavia kertoimia, nyt vain pitää saada apukohteita oikein hyvällä prosentilla oikein (on Ajaxia, HJK:ta, sählyä jne). Ottelu meni juuri kuten oli odotettavissa, Chelsea puolustaa ajoittain bussin kanssa ja muutama taitava yksilö tekee sitten ne tarvittavat maalit. Tylsää peliä, mutta sillä menestytään tänä päivänä. Wenger haki osin jopa samaa, mutta kun ei ole Costan kaltaista yksilöä ja sitten ainoa todellinen taituri pelaa laidalla, niin se on sitten siinä. Sääli ettei Wenger tiputtanut Mourinhoa, olisi ollut hauskaa nähdä se sekä myös median kirjoittelu jälkeenpäin. Wenger on seniili narsisti ja Mourinho vain "mulkvist", joita en osaa kumpaakaan sympatisoida.

Arsenalin pelissä tulee esiin ottelusta toiseen ne samat virheet, keskikentän pohja on hidas ja pelinrakentelu hidasta ja mielikuvituksetonta. Ozil pelaa laidalla, mikä on täysin käsittämätöntä, koska mies on heikko siellä. Welbeck ei ole lähellekään Costan veroinen, toki ei saa myöskään mitään tukea keskikentältä. Ainoat puolittaiset tilanteet tulivat Wilshiren nousuista, mutta nekin jäivät puolittaisiksi. Toisaalta aivan sama mitä tehdään, niin kauan kun Wenger tuolla pyörii, mutta joukkue tarvitsisi keskikentän pohjalle sen kovanluokan pelaajan, maailmanluokan sentterin ja yhden topparin, joka on vielä nykyisiä luokkaa kovempi. Tämän jälkeen valmentajan, joka osaa peluuttaa myös joukkuetta. Näin ei tapahdu, joten lopetetaan fantasiointi ja jatketaan nauramista Wengerin puuhastelulle.
 

ultrar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
Hyvin menee, Koscielny on ainakin lievästi loukkaantunut ja meillähän on vain kaksi oikeaa topparia, Wengerin mielestä se riittää. Nyt on myös tilastotietoa loukkaantumisista ja Arsenal voittaa tässä sarjassa muut mennen tullen. Pitemmän ajanjakson seurannassa esim. Liverpoolilla lähes puolet vähemmän loukkaantumisia. Turha analysoida mistä johtuu, mutta jotain tartteis tehdä tai sitten hankkia kolme joukkueellista pelaajia.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Özil on pois polven sivuside vamman takia 10-12 viikkoa, eli käytännössä pelikunnossa vuodenvaihteessa tai myöhemmin. Vamma tullut todennäköisesti Chelsea-ottelussa, mutta huomattu vasta maajoukkueen treeneissä eilen. Wenkulalla on onneksi oma paluu aikataulu Özilille: http://www1.skysports.com/football/...will-decide-on-mesut-ozils-recovery-timetable . Kocielnyllä jotain akillesjänne vammaa, mutta Walcott ja Gnabry ovat kuulemma kondiksessa ja Arteta tekee paluun myös ensi viikolla...
 

ultrar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
Sittenhän ei ole mitään hätää, Walcott tai Gnabry toiseksi toppariksi ja taas pelaillaan. Oikeasti taitaa käydä niin, että mikäli Chambers on pelikunnossa, siirtyy toppariksi, Flamini laitapakiksi ja Arteta keskikentän pohjalle. Hymyilyttää tämä puuhastelu ja odotellaan mielenkiinnolla kuka pelaa missäkin joulun tienoilla.
 

ultrar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
Elämme jälleen mielenkiintoisia aikoja Arsenalin sirkusta muistuttavassa pallojoukkueessa. Ozil on median mukaan nyt kyllästynyt meininkiin, mikä ei yllätä yhtään, haluaa siis lähteä jo tammikuun siirtoikkunassa. Turha on miestä pitää, jos Wenger ei näe hänessä kykyjä pelata 10-paikalla, joka on kuitenkin Ozilin oikea pelipaikka. Lihoiksi siis vain.

Welbeck on saanut ainakin jonkinlaisen tällin ja tietäen Arsenalin pelaajien loukkantumisherkyyden uskoisin sen osoittautuvan lopulta ennakoitua vaikeammaksi. Sanogohan on myös lasaretissa, joten meiltä kuumeisesti pois haluava ja ilman pelituntumaa oleva Podolski on siis seuraava vaihtoehto piikkiin tai ehkä sittenkin se Alexis. Komiikan puolellehan tämä kokonaisuutena menee, mutta otetaan ilo irti siitä sitten. Huhut alkavat myös nostaa päätään ja nyt nousee Khedira taas esille, mutta en usko näihin, koska ei siirtyne meille Ozilin saaman kohtelun vuoksi jo.
 

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
#MiaSanArsenal

Daily Mail ja Özil nyt on maailman huonoin avioliitto since day one. Ei taida olla yhtään positiivista juttua tullut sieltä suunnalta. Özilhän kuittasi tämän siirtohuhun hyvin nopeesti alas. Nyt vaan polvi kuntoon ja keväällä kymppipaikalle.

Parin viikon hermoloma Arsenalista tehnyt ihan hyvää. Joukkue on enemmän ja vähemmän siipirikkoinen, mutta nyt on edessä semmosia vastustajia Valioliigassa, että väkisin pitää 3 pinnaa kairata.
 

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
No ei se hyvää tehnyt hermoille tuo eilinen peli. Kaveri tekee tuomareidenkin avustuksella jokaisesta tontista maalit ja Arsenal hakkaa päätä seinään dominoinnista huolimatta. Ei taas pystynyt kattomaan koko 90 minuuttia. Kirjaimellisesti turhauduin siinä 80min kohdalla, kun eivät saa palloa pussiin. Tasurin näköjään saivat.

VMP. Seuraavaksi Anderlecht UCL-hommissa.
 

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Szczesny pelikiellossa ja Ospina paskana, niin Martinez huomenna Anderlechtia vastaan maalissa. O Ou.
 

hwallen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild, Arsenal
Szczesny pelikiellossa ja Ospina paskana, niin Martinez huomenna Anderlechtia vastaan maalissa. O Ou.

Ospina meni vielä ihan perusteellisesti paskaksi. Sama viime vuoden vamma uusiutui ja saikkua luvassa 2-3kk. Nyt menee siis pari kuukautta Konsonantti - Martinez kombolla. Lisätietoa Arsenalin kotisivuilta tästä.

Mikä juttu tuo oli, että Ramsey pelasi jo Hullia vastaan? Eikö sen pitänyt palata treeneihin vasta kuun vaihteessa? Walcott ja Gnabry pelasi viime perjantaina u-21 jengin mukana. Eivätköhän ole ensi viikolla jo penkillä mukana. Harmi vaan ettei noiden paluu paljoa lämmitä tällä hetkellä, kun puolustus on tuollainen reikäleipä. Toivottavasti Chambers ja Merte pelaavat tänään toppariparina. Mitenkä Bellerin suoriutui Hullia vastaan? Entä vaihtomies Campbell?

Muistanko ihan väärin, että Flamini oli vallan ok pelaaja vielä viime kaudella? Ei ole Flamster tainnut pelata yhtään hyvää peliä puolustuksen edessä tällä kaudella.

EDIT: Pari lisäkommenttia:

Pidän kyllä kovasti kahdesta tämän kesän ostoksesta, Sanchezista ja Welbeckistä. Alexis on kyllä sellaista laatua, että ei järkeä. Tuo fyysisyyden, taidon ja työmoraalin yhdistelmä ei voi olla vakuuttamatta ja viihdyttämättä. Kun vielä tehojakin tulee, niin ei paljoa enempää voi pyytää. Welbeck taas yllätti aika vakuuttavasti. Nopea ja iso sekä viimeistelykykyinen. Ylli-Giroudiin oli ehtinyt tottua jo niin paljon, että tuollainen kärki Arsun paidassa pääsi vähän yllättämään. On kyllä hyvin jännä nähdä millaiseen muottiin jengi lyödään Walcottin palatessa. Potentiaalia vauhtiin alkaa tuolloin olla jo ihan tolkuton määrä.
 
Viimeksi muokattu:

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Uskomatonta paskaa, mutta lopussa saivat ukkoa boksiin ja palloa maaliin. Kotona kun voittavat Anderlechtin, niin jatkopaikka siinä.

Viikonloppuna isosti lyötävä tasuria. Järkyttävää kuraa tuo pelaaminen.
 

Benn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Arsenal, Stars, Hahl, Wilshere, Roussel
Sinne kasikasiin asti ihan tolkutonta sontaa, mutta silti kairasivat vaan voiton Belgiasta.

****
Wenger vaihtoon ensi kaudeksi. #uutta #verta #tilalle
 

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Huomenissa mennään taas. Koscielnyn loukkaantumisesta ei ota kukaan selvää. Ilmeisesti pakkolepoa seuraavat pari viikkoa. Wilshere pelikiellossa ja Walcott pelannee ensi viikolla varmuudella jotain minuutteja.

Szczesny toki palaa tolppien väliin. Toisaalta Martinez saa multa puhtaat paperit UCL-matsista.

Haisee niin tasurilta. Sunderland kärsi kuvottavan nöyryytyksen so'tonilta ja tulee kotona olemaan tiivis pakka. Arsenal puolestaa tuhnuilee totuttuun tapaan hyökkäyskolmanneksella ja päästää pakollisen yhden. 1-1.
 

ultrar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
Ketään ei juuri tunnu enää tämä Arsenalin leikki kiinnostavan, mutta eilisestä pelistä sen verran, että vastustaja oli todella heikko ja lahjoitti meille kaksi maalia ja kolme pistettä samalla. Ei Arsenalin pelissä mitään parannusta näkynyt mihinkään suuntaan, mutta voitto on aina voitto ja joukkue on edelleen juuri ja juuri "hengissä". Joukkue elää tällä hetkellä Alexisisin varassa ja kädet ristiin, että edes tämä mies kestäisi ehjänä. Muuten pelistä jäi lähinnä mieleen Welbeckin saama varoitus, joka kertoo jotain tuomaritasosta Valioliigassa, muutama osaava tuomari ja loput viheltelevät mitä sattuu.

Edelleen ei voi olla ihmettelemättä, kuinka Wenger lähtee kauteen kahdella topparilla, kolmellakin lähteminen olisi käsittämätöntä, mutta että kahdella kertoo jotain. Wengerin käsitys todellisuudesta on täysin kadonnut ja samalla Arsenalin omistajien, jotka antavat tämän managerin puuhastella tuolla. Nyt loukkaantui sitten Gibbs ja meillä on käytännössä enää neljä puolustajaa joukkueessa pelikykyisinä, joista yksi on alunperin reserveihin ja nuoriin tarkoitettu Bellerin. Mertesacker piteli välillä hiukan jalkaansa ja suuri riski on otteluruuhkassa, että paikat eivät kestä kunnossa. Topparipari on poissa vähintään kuukauden, joten nyt sitten Monreal pelaa parina, vaikka on kaukana Valioliigatason topparista. Epäilen, että muualla naureskellaan avoimesti tälle herra Wengerille.
 

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
En tiedä oliko Sunderland sitten niin huono, että sai Arsenalin pelaamisen näyttämään tasapainoiselta, vai toiko tuo Arteta-Flamini kaksikko jotain tasapainoa tuohon keskikentälle, kun nyt niitä vastaiskuja omiin ei tullutkaan normaaliin malliin. Vihut lahjoitti maalit juu, mutta muuten varsin ehjä esitys.

Alakerta Gibbsin putoamisen myötä on nyt mallissa Monreal-Merte-Chambers-Bellerin. Nyt ei kärsi tippua yhtään enää.
 

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Jotain positiivista pitkäaikaispotilaiden suunnalta, Olivier Giroud liittyy treenivahvuuteen maajoukkuetauon jälkeen. Noin 3 viikkoa odotettua aikaisemmin.

Huomenna Burnley. Tulkoot vaikka 1-0 tsägävoitto, vain 3 pistettä kiinnostaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös