• 748

Barnes

Tasuno Tasalakki
Andersen maalilla Buffaloa vastaan,

Mielenkiintoinen signaali John Gibsonille lähetettiin. Andersen on toki pelannut loistavasti, mutta kyllä Gibsoninkin voisi antaa pelata. Vai aiotaanko Gibson laittaa maaliin jotain lähtökohtaisesti Buffaloa huomattavastikin kovempaa joukkuetta vastaan?

Steegil

Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Todella luokaton esitys joukkueelta ja vain Andersenin huipputorjunnat veivät meidät voittoon. 4-1 kuulostaa paperilla selvältä voitolta, mutta se ei sitä tällä kertaa todellakaan ollut. Perry ja Getzlaf saalistivat tehot 3+0 ja 0+2, mutta silti parhaiten mieleen jäivät miesten todella pahat kiekonmenetykset, jotka johtuivat silkasta laiskuudesta. Harmi vielä, että Andersenin nollapeli meni tohon lopun perseilyyn, koska mies pelasi koko kauden parhaan pelinsä minun mielestäni ja se on aika paljon sanottu näiden edeltävien esitysten jälkeen.

Penner

Anaheim Ducks
Buffaloa vastaan toista kertaa. Viimeksi totaalinen ylikävely. Nyt näkyi pelissä varsinkin ykkösmiesten osalta.(tosin tekivät kaikki maalitkin) Buffalo pelasi huomattavasti paremmin tänään itsekin. Mikä tahansa joukkue olisi tullut osittain takki auki tuohon peliin. Itse en ainakaan ollenkaan yllättynyt ja hieman häviökin käväisi mielessä, mutta olihan Andersen tänään todellakin huippuvireessä ja tolpatkin auttoivat lisäksi tänään. 1-0 maali duckseilta veti sanattomaksi. Täytyy vielä kelailla sitä tuossa myöhemmin oli se sen verran upea häkki. Seuraavaksi lauantai aamuna Kekäläisen Columbusta vastaan muistaakseni. Enpä usko senkään olevan helppo peli.

Bosco

HPK, Pittsburgh
Bobby Ryan-kaupassa Anaheimiin siirtyneen prospecti Stefan Noesenin huono tuuri jatkuu. Viime kausi päättyi vain kahden AHL-pelin jälkeen polvivammaan (palasi yllättäen toki vielä pelaamaan neljä playoff-ottelua), ja nyt tämä kausi näyttäisi päättyneen vain neljän AHL-pelin jälkeen akillesjännevammaan. Vähintään neljä kuukautta sivussa, mutta tällaisen loukkaantumisen jälkeen paluu voi kestää pitempäänkin. Kaksi ensimmäistä ammattilaiskautta mennyt nyt loukkaantumisten vuoksi pilalle, ja ne vievät sitten tärkeitä kehitysvuosia pelaajalta. Kovin saa tehdä töitä jos kahden noin merkittävän loukkaantumisen jälkeen nousee potentiaalinsa edellyttämälle tasolle NHL:ssä. Ensi kausi kun lisäksi on sitten se viimeinen waiver-vapaa kausi.

Fistric kokoonpanossa Stonerin paikalla.

Mitenkäs tuon $3+ miljoonan puolustajan pelit ovat sujuneet Anaheimin riveissä? Terve raapustus viime yönä vaiko loukkaantunut? Tuota sopimusta tuli naurettua heti sen julkaisun jälkeen, joten onko Stoner pelillään osoittanut naurut aiheellisiksi (Jeff Finger v.2) vai ollut Ducksin toimistolta hyvä haku joukkueen vahvistamiseksi?

JYP, Vatanen, Blackhawks

Kahden nähdyn pelin perusteella minusta ihan hyvä pelimies. Viime yönä hänen tilallaan ollut Fistric ei saanut aikaiseksi yhtään mitään ja pelinavaaminen oli aivan liikaa suomalaisen lastina. Stoner on pystynyt ihan kelvolliseen kiekonsiirtelyynkin. Ollut nimenomaan Vataselle hyvä pari. Selkeästi Allenia, Sbisaa, Fistricia ja muita turisteja parempi pari nimenomaan hänelle.

Largo

Stoner on ollut hyvä. Ei ehkä ihan 3 miljoonan mies, mutta hyvä silti. Ja ihan terve raapaisu hän eilen oli. Haluttiin antaa Fistricille myös peliaikaa, mutta eilisen perusteella ei kauhean paljon tarvitse antaa.

Itse pelistä en jaksa kommentoida paljoakaan. Matsi oli todella surkea oikeastaan kaikilta muilta paitsi Andylta. Perry saa yhden leijonen, Andy kolme ja muille sitten niitä lampaita. Fistric oli aivan luokaton, eikä miehestä ollut kyllä mitään apua. Samilta myös surkea peli hänen parinaan. Fowler - Lovejoy oli todella hukassa omassa päässä ja ne asiat mitä kirosin ennen Blues-peliä oli taas mukavasti esillä. Omasta päästä ei päästä lähtemään liikkeelle ja pelin avaaminen on olematonta. Voitto on jopa pieni ihme, tai no Andersenin ansiota aika puhtaasti. Mutta tää on Anaheim, näin ne pelaa ja sit katotaan taululle ja voittohan sieltä napsahti. Ärsyttävää.

Woofer

Ilves, Barca
No eihän tuo tosiaan kummoinen esitys ollut, paitsi Andersenilta, joka oli kyllä vakuuttava. Tietty Perryn hattutemppuakaan ei voi vähätellä. Viime kerran ylikävelyn oli pakko vaikuttaa alitajuisesti, niin suuri tasoero oli silloin. En silti epäile hetkeäkään, jos Buffalo olisi pari maalia aikaisemmin raapaisutkin, ettei sitä yhtä vaihdetta lisää olisi löytynyt. Tänään tehtiin se mitä tarvitsi, ei enempää. Pakko myös kehaista tuota 1-0 maalia, huh mitä oppikirjamateriaalia!

bob barnes

Joo laiskaa ja vähän säästellen mentiin, toisaalta jotenkin vaikutti että kohtuu helpolla Sabers antautuikin, pelissä tulee kammottavia viisikkotason virheitä ja vaikka Perrylla Getzlafilla työmaa pekkanen olikin ei ne noista paikoista erehdy.
Stoner ollut hintansa väärtti ja täydentää parin hyvin Vatasen kanssa.
Edelleen huolissaan Fowlerin pelaamisesta, Hampus osoittanut piristymisen merkkejä.
Etem on kuin NHL:n Philstöm, paukkua löytyy reisistä mutta maila on aina ratkaisuhetkillä väärinpäin kädessä.

Steegil

Gibson maailla tänään Columbusta vastaan ja Stoner ottaa oman paikkansa Vatasen kanssa kolmosparissa. Toivottavasti Gibson onnistuu ja Vatasen uskon parantavan esitystään edellisestä jo vain sen takia, että hän saa tutun kaverinsa takaisin pakkipariin. Fistric oli aika unessa viime pelissä, mikä on ihan ymmärettävää kun ottaa huomioon, että viime pelistä oli jo jonkin aikaa.

Steegil

Hyvä peli meiltä. Puolustuspää oli todellakin tukossa ja Columbuksella ei juuri paikkoja ollut. Gibsonia ei todellakaan tässä pelissä testattu vaan puolet 17 vastustajan laukauksesta taisi olla jotain keskialueen heittoja. Vatanen oli taas kerran loistava ja se syöttö Perrylle oli silmiä hivelevä.

Frostbite

Оулун Кäрпäт, Фц Барцелона, РоПС, Rive Kanerva
Kovassa iskussa on Vatanen ollut. 4+3 jo kasassa, jolla ollaan TOP5:ssa liigan pakkien pörssissä. Toivotaan, että homma toimii jatkossakin ja kaveri pysyy ehjänä!

3+4 toki "vaan". Vatasen osalta tuota saldo oikeasti vahvistaa se, että tasaviisikoin pelaa lähes poikkeuksetta kolmannen ja neljännen ketjun takana. Vain harvoin pääsee kahden ensimmäisen taakse. Ne harvat tulevat hyökkäyspään aloituksiin. Hieno on ollut startti ja varsinkin tänään oli kaikinpuolin erittäin ehjä peli ja ansaittu ykköstähti.

Itse pelihän oli tylsä kuin mikä. Kentällä oli vain yksi joukkue, joka pystyi tekemään peliä. Tunne puuttui muutamia yksittäisiä hetkiä lukuunottamatta. Edelliseen peliin petrausta oli ehdottomasti kolmosketjun monipuolistunut pelaaminen hyökkäyspäässä. DSP antoi tänään loistavan tuen kaksosille myös. Bobrovski olisi ehkä ansainnut palkinnoille pääsyn, mutta neljäs päästetty taisi olla liikaa.

Largo

Blue Jackets @ Ducks 1-4

*** Sami Vatanen
** Devante Smith-Pelly
* Corey Perry

Jaahas, taas saatiin yksi ottelu päätökseen ja olihan se nyt vähän sellainen höntsäilypeli. Kaikki lasketaan ja 7. perättäinen voitto Ducksille.

1.erä lähtee käyntiin ja Anaheim pääsee jo 24 sekunnin pelin jälkeen ylivoimalle. Jäähyä kuluu reilu minuutti, kun Päri iskee kiekon reppuun. Vatanen nousee viivalta, virittää laukauksen, mutta antaakin syötön Perrylle joka nousee maalin eteen ja pujottaa kiekon maaliin. Maalin jälkeen lähes välittömästi pääsee CBJ koittamaan ylivoimaa. Ylivoima ei tuota tulosta, eikä oikein paikkojakaan ollut. Ottelu jatkuu sellaisena päästä-päähän höntsäilynä, eikä laukauksia juurikaan tule kummallekaan joukkueelle - molemmilla taisi olla yksi maalia kohti 6 minuutin jälkeen. Ajassa 7:21 pääsee Ducks taas ylivoimalle ja taas soi. Vatanen saa pidettyä kiekon alueella, kiertää viivaa pitkin, nousee ylös ja ampuu lämärillä kiekon maaliin. Hieman ennen erän puoliväliä Anaheim saa hyvän maalipaikan kun Kesler laukoo maalia kohti, Bob torjuu suoraan Silverin lapaan joka reagoi nopeasti ja sutii tuttuun tyyliinsä kiekon jonnekin aivan muualle kuin maaliin. Maalipaikkoja ei juurikaan hirveästi erässä ollut enempää. Jackmanilla oli yksi paikka, kun kiekko pomppi maalin edustalle, mutta ei saanut kiekkoon kunnon osumaa ja laukaus pyörii kulmaan. Ajassa 13:46 saa Lovejoy jäähyn kampituksesta. Jäähyn viheltää kauempana ollut tuomari, mutta uudestaan sen katsottuani, niin olihan se kampitus, vaikka vahinko olikin. Rangaistusta kuluu 14 sekuntia, kun Johanse syötää keskellä Hartnellille, suora veto, torjunta ja Folignon sekä Lindholmin taistelun jälkeen kiekko maaliin Lindholmin olkapään kautta. Loppuerä höntsättiin ja tauolle Ducksin 1-2 johdossa.

Toinen erä alkaa vauhdikkaammin ja ottelun alussa nähtiin vähän kaikenlaista. Parin minuutin kohdalla DSP ja Wisniewski taklaavat toisiaan oikein kunnolla ja hetken päästä toisessa päässä DSP ja joku muu 2vs1 hyökkäyksessä, mutta ei tulosta. DSP:llä on myös reilun 5 minuutin kohdalla paikka tehdä maali, kun kuollettaa viivalta tulleen laukauksen ja jäässä maatessa koittaa tehdä "Stamkosit" eli siirtää hanskalla kiekon kohdilleen ja varrella sisään. Hän kuitenkin epäonnistuu ja kiekko lipuu ohi maalin. Gibson oli läpi ottelun joko tosi epävarman tai tosi varman oloinen. Hän sulki kiekkoja todella herkästi eikä avannut peliä oikeastaan kuin kerran. Ducks pääsee ajassa 13:06 johtoon, DSP viimeistelee hinon kuvion päätteeksi maalin. Getz antaa hyökkäysalueella poikkikentän syötän Perrylle, Perry heittää maalille DSP:lle joka ohjaa kiekon yhdellä kosketuksella maaliin. Ajassa 13:44 Ducks pääsee jälleen ylivoimalle, kun Boll työntää kiekon sijaan Sami Vatasen maaliin. Vähän heppoinen jäähy ja välillä tuntuu että jäähyhän siitä tulee, kun pikkumiehen päälle mennään. Ducksin ylivoima ei kuitenkaan tuota tulosta kun CBJ tukkii viivan loistavasti, eikä päästä Ducksia pyörittämään pakkopeliä. Ensimmäinen veto Jacketsilta bähtiin muuten erän puolivälin tienoilla ja innostuivat laukomaan samaan syssyyn kaksi kertaa. Kertonee aika paljon. Coglianolla oli erässä vielä paikka jäähyn päätyttyä, mutta rystylaukaus taitaa mennä loppujen lopuksi ohi, eikä sen suurempaa hämminkiä aiheuta.

Viimeiseen erään Ducksin 1-3 johdossa ja peli näytti aika selvältä jo ennen erään lähtöä. Reilu pari minuuttia pelattu kun Adam Cracknell loukkaa itseään kontaktitilanteessa. Thompson ja Cracknell menevät kylki kyljen kulmaan kiekon perään ja hieman ennen laitaa Cracknell menettää tasapainonsa ja lentää jalka edellä laitaa päin. En ole varma mitä paikkaa sattui, mutta hän repäisi heti Thompsonia paidasta ja Thompson jää kiltisti istumaan hänen kanssaan siihen eikä liikuta omaa jalkaansa välistä pois, ennen kuin lämäri tulee paikalle. Blue jackets pääsee ylivoimalle ajassa 4:21, kun Getzlaf tuomitaan heppoisesti koukkaamisesta jäähylle. Ylivoima ei oikein ota käynnistyäkseen ja Ducks selviää tästä. Ihmeelliset jäähyt ottelussa jatkuvat kun reilu 8 minuutin jälkeen Hartnell taklaa mielestäni puhtaasti Lindholmia Ducks-maalin takana ja hänet tuomitaan jäähylle...kampituksesta! Lindholm koittaa väistää ja Hartnell pyyhkäisee hieman vierestä, mutta ei siltikään jäähyn arvoinen tuomio. Ylivoima on todella hyvää, vaikka maalia ei synnykään. Paras paikka siunaantuu Vataselle kun Perryn selkä maalia päin heitto kimpoaa Vataselle joka rystyltä kiskaisee maalia päin. Bob on kuitenkin tiellä ja tilanne säilyy ennallaan. Jäähyn aikana Letestulla irtosi luistimen kiristysremmi ja hiihteli kentällä lähinnä yhdellä luistimella osan ylivoimasta. Ducks joutuu vielä kerran pelissä alivoimalle kun Rakell ottaa kiinnipitämisestä jäähyn vastustajan maalin takana. Ylivoima on kuitenkin aika ponnetonta eikä kunnon paikkoja tainnut tulla muuta kuin Ducksille, kun mailansa kertaalleen alivoimalla hajoittanut Getzlaf käynnistää puolittaisen 3vs2 hyökkäyksen joka päättyy Getzlafin aika ponnettomaan laukaukseen. Perryllä on erässä loistava paikka hieman tämän jälkeen, kun mies rynnistää vasenta laitaa ylös, katsoo mihin kiekon laittaa ja niittaa sen aivan ristikkoon. Kun hieman vajaa kolme minsaa on peliä jäljellä, ottaa CBJ maalivahdin pois ja koittaa 6vs5 tehdä maalia. Ennen tätä Ducksilla oli suht. pitkä vaihto alla ja pitkän kiekon jälkeen Richards päättää pelata upporikasta ja rutiköyhää ottamalla Bobin pois. Ei mene kauaa kun Getzlaf lopettaa Jacketsin pyristelyn. Kiekko lipuu Columbuksen alueelle ja puolustaja Perry niskassaan koittaa pelata kiekkoa alueelta pois. Getzlaf on kuitenkin viivalla vastassa, laukoo kiekon täpärästi ohi maalin, mutta kiekko lipuu laitaa pitkin vaihdosta tulleelle Cogsille joka katsoo keskelle ja suoraan Getzyn lapaan ja kirkko maaliin. Vieressä Bäri odotteli kiekkoa, mutta Getzlafhan on tunnetusti itsekäs paskiainen, niin niittaa kiekon itse maaliin. Tämän jälkeen nähtiin ottelun ainoa tappelu, kun Stoner haastaa Bollin tämän taklauksen jäljiltä. Noh, arvata saattaa miten kävi.

***

Pelaajista ei kait sen kummempaa voi sanoa. Gibson pelasi ihan ok, vähän epävarman oloinen mielestäni hän kuitenkin oli. Fowler-Lovejoy edelleen vähän hukassa, samoin Lindholm. Ainakin kiekko tuntuu pyörivän aina miten sattuu hänen lavassa. Beauch oli aika näkymätön, eli toisin sanoen hyvä. Stoner oli ihan ok, Vatanen oli omassa päässä monta kertaa lirissä, mutta eiköhän tuo ylivoimalla tehoileminen palkan maksa. Getz ja Perry oli ihan sitä itteään. DSP oli hyvä tänään. Kesler on ollut mielestäni heikompi kuin mitä ihan ekoissa matseissa hän oli. Kiekko ei oikeen liiku alueella hänen lavasta tarpeeksi äkkiä ja paikat tyrehtyvät monta kertaa siihen. Toisaalta kun saadaan Jaakoppi pois sieltä kakkosesta, niin ehkä se siitä sitten lähtee. Cogs oli Cogs. Silver oli taas jotain... Jackman oli hyvä, Thompsonilta odotan vieläkin, Etem koohotteli laput silmillä tänään. Rakell-Karlsson-Beleskey...pelasko nää herrat? Karlsson sai jonkun syöttöpinnankin, mutta mielestäni vastustaja sen kiekon rusikoi Vataselle... En jaksa katsoa uusintaa, tää on hyvä näin.

Ja näillä ylivoimalla tehdyllä 7:llä tehopisteellä on nyt sitten merkitystä tasaviisikoiden peluutukseen miten? Ja muutenkin aika lailla kakkaa koko juttu. Vatanen pelaa todella useasti Getzlafin kentän takana, niin kuin myös muutkin. Pakkiparit ovat hyvin tasaiset ja niitä myös peluutetaan tasaisesti. Jos BB päästää Vatasen alivoimalle, niin eiköhän se siihen luota oman pään aloituksissakin, vai mitä mieltä olet?

Bobrovski olisi ehkä ansainnut palkinnoille pääsyn, mutta neljäs päästetty taisi olla liikaa.

Mikä neljäs?

ZayWest

JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Ihmeelliset jäähyt ottelussa jatkuvat kun reilu 8 minuutin jälkeen Hartnell taklaa mielestäni puhtaasti Lindholmia Ducks-maalin takana ja hänet tuomitaan jäähylle...kampituksesta! Lindholm koittaa väistää ja Hartnell pyyhkäisee hieman vierestä, mutta ei siltikään jäähyn arvoinen tuomio.

Hartnell tuli tuohon tilanteeseen kyllä kuin maailmanloppua hakien. Onneksi Lindholm oli suhteellisen hyvin hereillä ja vältti pahimman. Kampitus tuosta toki varsin huvittava tulkinta.

Vatanen oli omassa päässä monta kertaa lirissä

Toisinaan täysin kusessa omissa, mutta tänään ei kyllä montaa kertaa hankaluuksia ollut. Itseasiassa alivoimapelaamista myöten ihan siedettävää tekemistä. Hyvä välillä noinkin.

Multa osin helppo allekirjoittaa kattava raporttisi.

Hirveän hyvä raportti jälleen ottelusta, mutta et sinä kovinkaan tarkoin pakkien peluutusta seuraa. Minä katson Hawksin kannattajana Ducksin pelejä vain ja ainoastaan Vatasen takia ja väitän olevani erittäin hyvin perillä siitä kenen kanssa on pelannut. Kyllä siellä ei tasaviisikoin ole mitään asiaa kahden ensimmäisen ketjun taakse. Viimeisen kahden pelin aikana ollut aikalailla yhden käden sormilla laskettavissa ne kerrat yhteensä. Suosittelen katsomaan vaikka ihan tuon yön pelin uusintana.

Ja kyllä. Suoraansanottuna en nähnyt tuossa pelin lopussa veskarin poisottamista kun olin noin minuutin telkkarin edestä poissa. Palasin takaisin ja katsoin pelikelloa ja oletin maalin tehdyn veskarille. Joten sen suhteen olin väärässä.

Largo

Siinä viime pelin peluutusajat ja nopeasti laskettuna tasakentällisin vaihtoja tuli Getzlafin kanssa 5 kokonaista ja yksi puolikas. Keslerin kanssa 6 ja yksi puolikas. Vaihdot olivat siinä 0:30-1:00 välissä ja tuostahan tulee äkkiä 11 vaihtoa ja risat päälle. Keskiarvo nyt on vaikka 0:40 niin nopealla matikalla se olisi jotain about puolet Samin tasakentällisin pelatusta peliajasta. En jaksa ruveta kaivelemaan vanhempia tilastoja, koska jossain pelissä on ihan omiinkin silmiini pelannut enemmän Karlssonin ja Thompsonin takana. Laske itse ja kerro sitten mulle. Uskon että olet jossain peleissä ihan oikeassa, jos oikeen ruvetaan vertailemaan. Puhuin nyt enemmän tästä pelistä ja kysyin myöskin miten Vatasen 7 tehopistettä vaikuttavat tasaviisikoin peluuttamiseen, kun kerran pisteet ovat kaikki tehty ylivoimalla näiden ykkösmiesten kanssa? Jos nuo pisteet olisivat tehty tasaviisikoin, niin sittenhän tuo peluutus olisi varsin oleellinen tieto ja aivan varmasti nostaisi noiden tehopisteiden arvoa entistä enemmän, jos hän olisi ne pisteet Jackmanin kanssa saalistanut.

Largo

Sharks @ Ducks 4-1

Olipa kerran pieni ankkaparvi. Eräänä päivänä samalle lammelle saapui haiparvi, jotka söivät ankat elävältä.

Pelistä ei varmaan voi enempää sanoa. Ankat pysyi mukana ensimmäisen 10 minuuttia, jonka jälkeen roikuttiin mukana loppupeli. Tai ehkä siihen asti oltiin vielä mukana, kunnes toisen erän puolivälissä Vataselle tuomitaan jäähy filmaamisesta, josta ottavat herneet nenään BB, Getzlaf ja Perry etunenässä. Jäähyä kuluu 12 sekuntia, kun Getzlaf ja Mueller lähtee hippasille. Se matsi ei edes ala, kun linjurit tulevat jostain syystä väliin. Molemmat boxiin kakkoselle tästä kärhämästä. 11 sekuntia myöhemmin Sharks tekee maalin, kun Marleau tarjoilee nätin passin Vlasicille, Vlasic nousee ja lirutttaa Andyn längeistä kiekon sisään. Tähän loppui minkäänlainen yrittäminen ja Perry haki koko ajan itselleen tanssikaveria. Lopulta Wingelsin kanssa hiukan läimitään ja molemmat 5 min tappelusta. Jos jotain toivoa olisi ollut, niin ei ainakaan istuttamalla Perrya tappelusta sitä lisännyt. 3.erässä sama jatkuu, Lovejoy ja Pavelski tappelevat, ja samaan aikaan Jackman saa tuplakakkosen. Beauchemin hakee kovalla niitillä Sharks-päädyssä alivoimalla itselleen kaveria, mutta Sharks on toista mieltä ja Wingels tekaisee riparin jälkeen 4-0. Alivoima jatkuu ja yht'äkkiä huomaan kentällä alivoimalla Perryn. Tiesin heti mitä se meinaa. Perry ottaa Braunin kaveriksi ja molemmat pihalle. Loppupeli nahisteltiin ja en jaksanut sitä enää itsekään tosissani seurata. Getzlaf otti myllyn Sheppardin kanssa, John Scott tuli penkiltä johonkin mukaan, Beleskey huitoili itelleen kympin, myös Thompsonille ja Jackmanille kymppi. Ai niin, tehtiin me yks maalikin. Getzlaf syöttää Fowlerille, hän vetää, kiekko pomppii Keslerin kautta Beleskeylle joka veivaa rystylle ja ylös. Kokonaisuudessaan kuriton, haluton ja tämän kauden toiseksi huonoin peli.

***

Pelaajista sen verran, että kaikki olivat huonoja, mutta nostetaan huonoimmat esille. Getzlaf, Perry - ei näin. Kesler - haluton esitys häneltä. Andersen - Vlasicin maali ihan hänen piikkiin, samoin Burnsin maali. Karlsson - todella huono esitys. Oltaisiin voitu päästä peliin mukaan, mutta ylivoimilla tämän miehen kiekonkäsittely oli aivan onnetonta. Ei siellä oikeen ketään hyvää esitystä vetänyt.

Juissi

Tps, Ducks
No niin, Lovejoyn käsi murtunut yön nyrkki-hippasilla... näin twiittaa Kevin Weakes. Pitäisi jättää nuo hanskahommat
erikoismiehille, Ben kun on sellainen pehmo-mies enempi.

Nyt sitä pakkien reservi-osastoa tarvitaan, onneksi Fistric otti jo tuntumaa pari peliä sitten.

bob barnes

Rakkausilon käsi kuvataan huomen aamuna, jos murtuma on kuutisen viikkoa pois.
Oli #muuten Fowlerilta sellainen puollustuspään esitys että ei tiedä itkeä vai nauraa, tosin aika vähän siellä tuli onnistumisia kenellekkään. Sharks oli potkun edellä läpi ottelun ja voitti järjestään kaikki kaksinkamppailut muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta.

_Samppa

Philadelphia Flyers, Liverpool FC.
Huh, Tim Jackman! Jonnekin ketjuun mainitsin jo arvostavani Jackmanin kaltaisia sotureita ihan helvetisti, eikä yön painit Scottin kanssa ainakaan vähentäneet yhtään tätä tunnetta.

vilpertti

San Jose Chokes
Jos johonkin voi luottaa, se on Dicksin stereoidihöyryiset päällekarkaukset ja kasetin totaalinen pettäminen pienestäkin vastoinkäymisestä.

Jackmanin sijaan Scott olisi voinut lyödä Perryä tai Getzlafia käkättimeen niin, että sattuu.

Kiekura

JYP
Fowler oli kyllä ihan käsittämättömän paska omassa päässä. Joka kerta pelotti kun mies sai kiekon siellä haltuun.

Vatanen ja hurri oli ehdottomasti parhaimmat pakit. Vatasella alkaa löytyä itseluottamusta kun kuskaili kiekkoa vähän väliä, nousi rohkeammin viivasta vastaan ja tällä kertaa oikeaan aikaan eikä viime kauden tapaan että saakin polkea täysiä omiin kun vastustaja pääsi YV hyökkäykseen. Pari kovaa taklaustakin Sami anto.

Naapurin tähti taas pelasi varmaa peliä. Ei esitellyt mitään ihmeitä, mutta hoitaa kyllä sen puolustamisen todella hyvin.

Itse pelistä ei kyllä paljoa voi sanoa. Duckseilta ihan hirveä esitys ja varsinkin Perry/Getz kaksikko oli todella huono. Paskoja ratkaisuja kun pitäisi heittää kiekko pörsään ja siihen vielä todella tyhmät tappelut kun noita kavereita tarvittaisiin tappioasemassa tekemään maaleja eikä istumaan boksissa.

Ni$pekt15

BOSTON BRUINS
9m taisi mennä ennen ensimmäistä tilastoitua vetoa ankoilla, sitä ennen kuitenkin oli Getzlafilla 2 ensimmäiseen vaihtoon 2 loistavaa paikkaa tehdä maali. Ja olihan yv:lläkin muutamat tosi maukkaat paikat tuikata maali. Omaan silmään ankoilla oli kuitenkin yritystä, mutta kiekot vaan pomppi järjestään hailaumalle.
Huomasi kyllä kuinka turhautuneita etenkin ankkojen starbat olivat ja Vatasen jäähyn jälkeen keskittyminen peliin olikin jo toissijainen juttu.

Andersen oli omasta mielestäni kyllä hyvä jälleen. Burnsin rannari viuhui maskista perille ja Vlasicin läpäri lirahti längistä, mutta olihan siinä tukku loistavia torjuntojakin matsin lomassa. Kolmatta erää en jaksanut enää katsoa olettaen että peli oli jo ratkennut ja vaikutti tulevan aika rikkonainen vaikkakin viihdyttävä loppu..

Steegil

Tuuria oli teillä, että tuomarit päättivät suojella tätä teidän pelleä junnua. Mueller veti kyllä kaikkien aikojen pohjat noiden tanssiliikkeidensä kanssa.