Ke 22.10.2014 JYP-Akatemia - KeuPa HT

  • 1 320
  • 5

Deivid

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mestis
Historiallinen paikallisottelu tiedossa tänään Hippoksella eikä ketjua vielä avattu! Joukkueethan kohtasivat sarja-avauksessa Keuruulla jolloin JYP-Akatemia oli parempi luvuin 4-5.

KeuPa HT lähtee otteluun viidellä puolustajalla ja kolmospariin on merkitty Samuli Paanasen rinnalle hyökkääjä Joni Mäkelä. Maalissa jatkaa Erno Suomalainen.

JYP-Akatemialla vain yksi muutos edellisestä ottelusta, puolustaja Sami Niku tulee liiga-JYPin puolelta kokoonpanoon mukaan.

Kokoonpanot oheisessa linkissä: http://www.tilastopalvelu.fi/ih/index.php?option=com_content&view=article&id=8&gid=1165
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ihan jännittävä paikalliskamppailu tiedossa ja akatemialta varsinkin Sami Niku seurannassa ja myös maalivahti Vehviläinen joka pelannut loistavasti 17v ikäiseksi. Ottelu muuten tulee myös Radio Cityltä jos joku ei pääse paikanpäälle.
 

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
Sami Niku johtaa Mestiksen plusmiinus tilastoa yhdessä Teemu Rinkisen ja Roni Viirlaksen kanssa. Hän tosin on pelannut vain nuo 5ottelua.

Hänellä on koossa 4syöttöä, +11, -2

Minäkin olen ihaillut tuota Vehviläisen pelaamista tosin ilman että olisin nähnyt häntä kaukalossa. Silti vakuuttavaa jälkeä.

Tilastot: Ottelut 4 Päästetyt 7 Torjunnat 124 94.66%
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tänäänkin Vehviläinen torjui voiton ja jatkaa hurjaa putkeaan. Yleisöäkin mukavasti yli 1200 katsojaa, kieroksen toiseksi isoin katsojamäärä heti Tuton jälkeen.
 

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
Jyp-Akatemia vie koko tän paskan vai miten se Lehkonen joskus sanoi. Ja mahtava yleisömääräkin. Hienoa!
 
Suosikkijoukkue
KeuPa HT
Hyvin haastoi KeuPa jälleen! Osittain jopa vietiin peliä, mutta nuo keupamaiset virheet ratkaisivat voiton tänään "kotijoukkueelle". Hieno tunnelma hallissa, lieko koskaan aikaisemmin Akatemian kotipelissä vastaavaa? Iso kiitos tunnelmasta KeuPan fanibussille, toivottavasti näitä reissuja on jatkossakin.

Akatemia teki harmillisesti kaksi alivoimamaalia KeuPan virheistä. Ensimmäisessä Antti Kauppilan harhasyötöstä Akatemia karkaa 3v1 -hyökkäykseen, joka huipentuu lopulta KeuPan pelaajan kautta kimmonneesta kiekosta omaan maaliin. Toisessa molemmat KeuPan puolustavat pelaajat ryntäävät Markkulan päälle ja Virtanen jää täysin vapaaksi ja kävelee maalintekoon. Valitettavan tilanteista tekee se, että ennen molempia alivoimamaaleja KeuPalla oli toisessa päässä tuhannen taalan paikat tehdä maali, mutta seuranneista jäähyistä seurasikin oma maali. Hatunnosto kuitenkin siitä, että noustiin vielä takaisin peliin kolmannessa erässä. Kavennusmaalin (jonka tällä kertaa tarjoili Akatemia) jälkeen tasoituskin roikkui ilmassa, mutta ylivoimista ja hyvistä maalipaikoista huolimatta kiekkoa ei tällä kertaa saatu sisään.

Positiivista on kuitenkin se, että KeuPa jälleen kerran tappiosta huolimatta hallitsi peliä paikoin sekä loi tukuttain maalipaikkoja. Eteenpäin on alkukaudesta menty, eikä KeuPa enää viime peleissä ole ollut se automaattinen altavastaaja. Mielestäni KeuPa pelaa parempaa peliä kuin mitä sarjataulukko ja tulokset antavat osoittaa. Monen epäilyistä huolimatta ollaan noustu vakavasti otettavaksi joukkueeksi, eikä enää olla se pisteautomaatti, jota vastaan tarvitsee vain tulla pelipaikalle ja pelailla matsi pois alta. Typeristä virheistä kun vain päästäisiin vielä eroon tai edes vähennettyä niitä puolella niin mahdollisuudet olisi vaikka mihin. Liian monta pistettä ollaan menetetty tällä kaudella vaikka oltaisiin oltu parempia (ei välttämättä tänään). Liekö sitten nousijalle tyypillistä rutiininpuutetta vai mitä. Yhtä kaikki, niin taistelu jatkuu ja perjantaina olisi hyvin tärkeää kartuttaa pistetiliä kotiluolassa hyvässä iskussa pelaavan SaPKon kustannuksella. Sen pelin jälkeen onkin viikko huilia ja ensi viikon perjantaina karavaani suuntaakin taas Jyväskylään, josta haetaan uutta revanssia!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös