Ex-Jokerit maailmalla

  • 1 283 871
  • 3 573

Marquez

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, FC Barcelona, Huuhkajat
Zagrebin uusi päävalmentaja on Doug Shedden. Saattaa sopia sinne hyvin. En nyt kuitenkaan lähde sen enempää menestyksiä tässä toivottelemaan.
 

Marquez

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, FC Barcelona, Huuhkajat
Erik Karlsson valittiin Ottawan kapteeniksi. Koska monen fanin paidasta kuitenkin se C-kirjain puuttuu, Karlsson päättii ostaa niitä tuhat kappaletta jaettavaksi, kertoo MTV (jonka sivuille tämä linkki vie): http://www.mtv.fi/sport/jaakiekko/n...huippupuolustajalta-upea-ele-faneille/4400706

Näin. Olisi hienoa nähdä jäbän vielä joskus pelaavan jossain täälläpäin, vaikka onhan se epäreilua olla niin ylivoimainen.
 

TheJackal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ilman Ville Peltosta ja Tobias Salmelaista
Meinasin pudota tuolita kun näin kuvan - kaveri näyttää ihan Lordilta nykyään. Ilmeisesti kunnon syöksykierre aktiiviuran jälkeen. Todella murheellista.

Pakko oli tulla kirjottaa tänne kun ton näin, pahottelut etukäteen. Oli kyllä pelottava ilmestys kun Lahdessa tivolissa törmättiin Jarnaan. Katselin hetken, että mikä helve*** narkkari tänne on päästetty lasten keskelle soheltaa, johon duunikaveri sano vaan "se on meidän kaupungin oma poika, Jantusen Marko". Kyllä mietin pitkään, että mitä on miehelle käyny muutamassa vuodessa tuon jälkeen. Todella pelottava ilmestys ja jos jatkaa tuota polkua, ei ole kuulema ihme jos aikaiseen haudan lepoon pääsee/joutuu.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Olihan se tiedossa, että Jantunen ei ollut aivan se urheilullisin kaveri edes uran aikana. Paljon katupoikamaisuuksia oli tuolloin havaittavissa ja uran aikanakin mies "kunnostautui" muutamaan otteeseen oikein kunnolla. Olipahan sitä erilaisia palstatotuuksiakin ilmassa ja mediassa taidettiin pariin otteeseen viitata vähän pahempiin/ikävempiin tekoihin.

Mutta että äijä on lyhyessä ajassa vetänyt itsensä röllin näköiseksi, saa kasan tuomioita ja väärinkäyttää sekä laittomia että laillisia huimausaineita? Syviin vesiin mies on nopeasti uponnut ja tuolla tyylillä mies päätyy kohta otsikoihin Myllylän tyyliin. Mies vaikuttaa olevan sen verran pohjalla, että enää ei paljoa ole varaa vajota.

Toivotaan nyt miehen jotenkin ryhdistyvän, vaikka helppoa se ei tule olemaan. Nopeasti pitäisi ainakin saada kierre katki ja kaverit vaihtoon.
 

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
Jokereissa aikoinaan viilettänyt ja maalin jos toisenkin tehnyt Kalle Kerman on lopettanut jääkiekkoilijauransa. Lähde on Jatkoajan verkkolehti, jonka lähde on MTV.
 

Flip#51

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Lindbohm oli muuten tehnyt änäridebyyttinsä tuossa jokunen yö sitten. Ulkomuistista -1, 4 skodea ja pari nahinaa jonkun ruotsalaisen kanssa.
 

Detritus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit-vuodesta 1972, KiVa.
Onnea Jakelle käkikellomaahan! Ei ole muuten ollut ikävä. Ja vielä enemmän onnea Bielille, saitte todellisen tuhattaiturin rosteriinne. Kestämisiä.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Ex-Jokeri Niko Hovisen ura jatkuu Ec Salzburgissa, Itävallan liigassa.

Hovisellahan on taustalla terveysvaikeuksia, joten saa nähdä hakeeko tuolta vauhtia vielä tätä kautta silmälläpitäen, vai pelaako koko kauden tuolla...
 

Kennel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Markus Hännikäinen Liigan pistepörssin sijalla 10. Viimeiset 12 ottelua 6+7.

Aleksi Mustonen Ipassa 2+7 15 ottelussa ja välillä yli 20 minuuttia peliaikaa.

Olavi Vauhkonen Lukossa 4+4 viimeisessä 8 ottelussa.
 

SirKepola

Jäsen
Suosikkijoukkue
AS Roma
Markus Hännikäinen Liigan pistepörssin sijalla 10. Viimeiset 12 ottelua 6+7.

Kyllä. Ja haluaisin vielä muistuttaa sellaisesta "pienestä" seikasta, että Make johtaa koko SM-liigan +-tilastoa lukemalla +12. Hieno mies ja oma äijä, joka toivottavasti joskus nähdään vielä kotona! (oon aivan varma tästä kyllä)
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Go LAKU! Pari vuotta kypsymistä JYPissä ja sitten onkin valmis jo palaamaan Jokereihin. ;)

Asiantuntijapiireissä Lakun potentiaali toki on tiedetty jo pitkään...
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Seuraavan lockoutin aikana olisi kiva nähdä ketju Hännikäinen-Teräväinen-Pulkkinen Jokereissa. Jokainen siis tuossa vaiheessa (vähintään) runkopelaaja NHL:ssä. :)

Hännikäisen plusmiinus ei tullut yllätyksenä, mutta pisteet sitäkin enemmän. Mahtavaa, että on saanut periksiantamattomuutensa kaukalossa käännettyä tehoiksi ja eihän siinä kauaa mennyt muutenkaan kun pelasi itsensä jyppiläisten sydämiin. Hännikäinenhän taisi käydä kesällä näytillä jo Blue Jacketsin leirillä, täytyy sanoa että pelaajatyyppinä sopisi tuohon joukkueeseen kuin nenä päähän.
 

joceri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hännikäinen on ottanut jälleen askeleen eteenpäin urallaan ja olisi upeaa nähdä hänet takaisin KHL-Jokereissa ensi kaudella. Korvaisi jonkun Pöystin kokoonpanossa mennen tullen.

Joitakin poimintoja ex-Jokeripelaajista tällä kaudella:

NHL:
Valtteri Filppula, Tampa Bay Lightning, 11 2+8=10
Jori Lehterä, St. Louis Blues, 8 2+4=6
Petteri Lindbohm, St. Louis Blues, 1 0+0=0

Kari Lehtonen, Dallas Stars, 8 2.78 90.8%

AHL:
Teemu Pulkkinen, Grand Rapids Griffins, 7 4+4=8
Teuvo Teräväinen, Rockford IceHogs, 9 1+5=6
Petteri Lindbohm, Chicago Wolves, 6 1+1=2

Frans Tuohimaa, Oklahoma City Barons, 3 4.22 90.4%

KHL:
Teemu Eronen, Neftekhimik Nizhnekamsk, 15 2+6=8
Sami Lepistö, Avtomobilist Yekaterinburg, 22 1+6=7

SHL:
Teemu Laine, HV71, 15 2+5=7

Allsvenskan:
Severi Sillanpää, BIK Karlskoga, 10 2+2=4
Santeri Saari, BIK Karlskoga, 12 0+3=3

NLA:
Ilari Filppula, Lugano, 18 5+9=14
Tommi Santala, Kloten, 15 4+9=13

Erste Bank Liga:
Niko Hovinen, EC Salzburg, 1 1.00 96.4%

Liiga:
Markus Hännikäinen, JYP, 19 8+8=16
Aleksi Mustonen, Ilves, 17 3+8=11
Esa Lindell, Ässät, 16 3+4=7
Tommi Kivistö, Ilves, 17 2+5=7
Matti Lamberg, HIFK, 9 3+3=6
Niko Peltola, Sport, 18 0+6=6
Aleksi Rekonen, Sport, 17 3+2=5
Henrik Koivisto, Lukko, 17 2+2=4
Jere Karjalainen, Tappara, 19 1+3=4
Oskari Manninen, Sport, 18 0+4=4
Teemu Henritius, Sport, 16 0+3=3
Joel Kiviranta, Sport, 12 1+1=2
Saku Salminen, HPK, 8 0+1=1

Joonas Korpisalo, Ilves, 7 1.84 93.4%
Kevin Lankinen, HIFK, 3 4.68 88.2%
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Jos Jokerit pelaisi Liigaa, niin Esa Lindell olisi teilläkin nykyään joukkueen kovimpia pelimiehiä. Porissa tällaista kotimaista puolustajaa ei ole nähty minun 20v seuraamiseni aikana.

Koko Liigan tasolla aivan eliittiä, ylistystä sataa muidenkin joukkueiden kannattajilta.
 

arpa80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jos Jokerit pelaisi Liigaa, niin Esa Lindell olisi teilläkin nykyään joukkueen kovimpia pelimiehiä. Porissa tällaista kotimaista puolustajaa ei ole nähty minun 20v seuraamiseni aikana.

Koko Liigan tasolla aivan eliittiä, ylistystä sataa muidenkin joukkueiden kannattajilta.
Jeps. Jokusia pätkiä on tulkut seurattua Ässien peliä ja tänään melkein koko peli niin, totta joka sanasi. Esa vaikuttaa eniten kehittyneen omanpään pelissä ei hukkaa omaa äijjäänsä ja osaa käyttää kroppaansa todella hyvin kiekon suojaukseen ja luistelunopeuskin hyvällä tasolla. Seuraavaksi kun saisi syötön sellaiselle "NHL-tasolle", niin melkeinpä pelaisi jo ensi kaudella ylhäällä ison veden takana.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös