KalPa kaudella 2014–2015

  • 504 496
  • 1 196

HankChief

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Liedeksen Heikki ei jatka KalPa:ssa, kertoo seuran tiedote. "Taustalla ovat pelaajan pieneksi jäänyt rooli ja KalPan halu raivata tilaa Liiga-ringistä usealle nopeasti kehittyneelle omalle lupaukselle." Eiköhän tämä ollut ihan hyvä liike molemmille osapuolille.
 

Splendide

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flygande fisktuppar
Janne Keränen ja Antti Halonen jatkaa Kuopiossa. Keränen on ollut yllättävän hyvä ja Halonen on parantanut koko kauden ajan ja on sikäli tärkeä fyysinen palanen taitojengissä.
 

tulikaste

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Tero Lehterä
Ihan maistuvia jatkoläpysköitä tuli. Keränen sopii KalPaan todella hyvin pelityylin puolesta ja Halonen tosiaan on varmaan taas vähän heiveröisempään mikkihiiri-suuntaan jatkossa menevässä joukkueessa tärkeä "poliisi" ja isäntä alakertaan. Kunhan nyt vain pysyisi terveenä. Vielä kaipailisin jatkoa Kolehmaiselle ja Lyytiselle... sekä tietysti tsekkiduolle, jonka tähtäimet lienevät silti jatkossa Liigaa suuremmissa ympyröissä.
 

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
Liedeksen Heikki ei jatka KalPa:ssa, kertoo seuran tiedote. "Taustalla ovat pelaajan pieneksi jäänyt rooli ja KalPan halu raivata tilaa Liiga-ringistä usealle nopeasti kehittyneelle omalle lupaukselle." Eiköhän tämä ollut ihan hyvä liike molemmille osapuolille.

http://www.kalpa.fi/2014-2015_uutinen/heikki-liedes-ei-jatka-kalpassa

Joo, pieni oli uutinen kuten oli miehen roolikin. Hyvää jatkoa vaan ja älä seuraavalle seuralle valehtele olevasi 191cm. ;)

Birnerin ja Kubalikin jatkot olisi rautaa, mutta taitaa vaan haaveeksi jäädä.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Harmi, jos Birner ja Kubalik menetettäisiin, mutta ei KalPan kaltainen joukkue jolla se taloudellinen tausta ei ihan parhain ole, pysty pitämään hyvää kaksikkoa joille luultavasti löytyy ottaja KHL:n puolelta. Kunhan ei tämän kauden aikana tarvitsisi hyvin pelanneita tshekkejä menettää.
 

tulikaste

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Tero Lehterä
Jotkut täällä ovat toivoneet Kasperia kolmosketjuun ja huomenna se näköjään tapahtuu. Syynä ei tosin varmaankaan ole "fleguilu" tai laiskuus jäällä, vaan Virta luultavasti haluaa yrittää saada enemmän tehoja irti kolmesta ketjusta kahden sijaan. Silti on pakko vähän epäillä, kuinka hyvin tämä yritys toimii. Nimittäin kokoonpano Espoossa:

Janne Keränen – Jaakko Rissanen – Tomas Kubalik
Michal Birner – Jukka Voutilainen – Toni Hyvärinen
Janne Kolehmainen – Mikael Ruohomaa – Kasperi Kapanen
Sami Mutanen – Joona Harjama – Jyri Junnila.

Jussi Timonen - Joonas Lyytinen
Miika Koivisto - Juuso Riikola
Antti Halonen - Mikko Jokela
Tero Konttinen

Eero Kilpeläinen
Tuukka Smura

Hyny kakkosketjussa... onhan Hyvärinen ollut ihan OK, mutta avausmaali puuttuu vielä ja muutenkin vähän epäilyttää, että onko nyt asetettu liian suuri rooli. Savon Sanomat vielä vähän vetää kotiin päin toteamalla, että "Rissasen laidoilla Janne Keränen ja Tomas Kubalik sekä Voutilaisen rinnalla aloittavat Michal Birner ja Toni Hyvärinen ovat kaikki sarjan kärkinimiä"...
 

Kalikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Tuolla tavallahan Virta peluutti jo viimeisen erän Blues pelissä ...siis kotona. Ei se ihmeitä auttanut. Ongelmahan on vissiin siinä, että timanttien hintainen Birner - Voutilainen kaksikko ei ole olleet enää muutamaan peliin oikein vaarallisen oloisia.

Olishan tuota voinut rikkoa muotoon:
Birner - Voutilainen - Kubalik
Keränen - Ruohomaa - Kapanen
Kolehmainen - Rissanen - Hyvärinen jne., mutta kaipa sitä Rissasta on pidettävä kärkiketjun sentterinä koska... nooo... onhan se ainaki... niin.
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Kyllähän Rissanen on vaikka häntä aiemmin kritisoin niin pelannut jo paremmin. Tunnollunen omaan päähän ja sopii kyllä tuohon kenttään hyvin. Sitä ei minusta kannata rikkoa.
Kakkosen sen sijaan olisi voinut laittaa muotoon Vode-Ruohomaa-Birner ja kolmonen
Hyvärinen-Kinnunen-Harjama-Kapanen neloseen sit
Mutanen-Harjama/Kinnunen-Kole

Mites muuten Kinnusen Sakke on Hokissa pelannut? Onko kenelläkään tietoa miehen nykykunnosta ja otteista? Oli ainakik omasta mielestä umpi surkean viime kauden ainoita valopilkkuja. Nuorten MM kultaa surkean Kalpan paras +/- ? Ja muutenkin erittäin hyvää tekemistä. Nyt mies on hävinny kokonaan kuvasta.. Onko hän Virran koiran kopissa, kuten Jokinen co aikoinaan vai mikä mättää?
 

Uncle Ben

Jäsen
Mites muuten Kinnusen Sakke on Hokissa pelannut?

Nuo kokoonpanopyörittelyt vois käydä tuolla kokoonpanoketjussa, mutta Kinnuseen sen verran, että en tietty pelejä ole nähnyt, mutta ihan tilastojen perusteella ei näytä erityisen vahvalle. Hänhän pelasi muutaman pelin junnuissakin, mutta sittemmin pääasiassa Hokissa. Siellä rooli vaikuttais viime aikoina olleen lähinnä nelosketjun sentterinä, tilastot näyttävät 7 peliä, tehot 0+0 ja plusmiinussaldo pakkasella kolme pykälää. Eli valitettavan heikolta vaikuttaa, mistä sitten johtuneekaan.

Mikael Seppälä sen sijaan vaikuttaisi onnistuneen Hokissa varsin hyvin, 8 peliä, pakin paikalta tehot 0+5 ja plusmiinus kolme pykälää plussalla. Ja Samu Perhonen on sitten ollutkin todella hyvä Hokin maalin suulla, 5 peliä, 5 voittoa, joista yksi jatkoajalla, ja torjuntaprosentti 94,66. Voitot vieläpä Mestiksen kovista joukkueista, kuten KooKoo, Jukurit ja TuTo. Perhonen lienee yksi merkittävimmistä syistä Hokin parantuneiden otteiden taustalla.
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Pahoittelen juu hieman offtopicista ja väärään ketjuun sommittelusta.
Vai niin. No ei ole ilmeisesti Kinnusella sitten aivan nappiin mennyt sielläkään. Toivotaan, että löytää taas pian itsensä. Itse tykkään herrasta pelaajana todella paljon.
Seppälä esiintyi viime kaudella minusta Kalpassa hyvin. Tulee olemaan hyvä paikkaaja, jos esim Koivisto tai Riikola loukkaantuu. Hoitaa varmasti heidän rooliaan suhkot etevästi ainakin nuin tilastojen valossa. Kun kerran 0+5 8peliinkin Mestikses ottanut.
Luin juuri vkl tuon Jukurit - Hokki raportin. Perhonen ollut kuulemma voiton takuumies ja pelannut erinomaisesti. Hieno homma, että nuori mies löytää taas itseään. Potentiaalia miehessä on parin vuoden takaisen NHL-varauksenkin puolesta ollut ja nyt hän näkyisi näitä menestysaskelia lunastamaan. Oli Kalpassakin pelatuissa peleissä jos nyt ei erinomainen niin hyvä ainakin. Muunmuassa hänen otteillaan HIFK taannoin kaadettiin. Vissiinkin vielä yhden ottelun Hokissa ottaa pelituntumaa ja viikonlopuksi tulee takas Kalpaan ja liekkö jopa pelaa Kalpa nutussakin sitten. Nyt alkaa tuntua siltä, että hänestä saadaan kuin saadaankin hyvä kakkosmokke, vaikka itseni mukaanlukien sitä kauden alussa epäilinkin.
Summa summarun Kinnus Saken hiipumista lukuunottamatta hyvältä tuo ns. reservikin alkaa näyttämään. Peli kulkee ja miehet on lähes kaikki terveinä ja MM taukokin tässä on ovilla niin saadaan huilia. Eli vaikka loukkaantumisia tulisikin pari kolme, niin sinne on hyvää paikkamiestä tulossa takana + junnut ala Tammela Nikkola jne..
Tänään olisi sitten Blues vieraskentillä vastassa. Kuopiossa peli oli hieman nihkeää, ehkä myös Bluesin hyvyyden ansiosta. Tänään ainakin itse odotan, että Kalpan syöttöketjut olisi parempi laatuisia viikonlopun levon ansiosta. Tarkkuus ja maltti on valttia Kalpan tekemisessä, niinkuin muidenkin. Tänään kuitenkin odotan tuolta kakkoskentältä taas enemmän panosta. Varsinkin Vode Voutilainen on ollut hieman yössä hyvän alkukauden jälkeen. Birnerkin ehkä hieman hiipunut siinä ohella, vaikka onkin todella yritteliäs ja työläs. Ehkä hieman kuitenkin paistaa läpi turhautuminen tyhminä jäähyinä. Saapa nähdeä mitä Hyny tuohon ketjuun sitten tuo. Ainakin liikettä ja pelotetta vastustajille ja luoden täten pelitilaa Voutilaiselle ja Birnerille. Toivoisinkin tuolle ketjulle tänään yhden pari onnistumista. Siispä tulosveikkaus ilalle 1-3 vierasvoitto.
 

kalapappa

Jäsen
Kylläpä on nyt herkullinen paikka kun Lukko otti TPS:ltä pataan. Eroa yksi piste ja KalPa:lla kaksi ottelua vähemmän pelattuna. Pitäisi käyttää tilaisuus hyväksi!
 

Jaaku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Mukavaltahan se sarjataulukko kieltämättä näyttää, mutta ei vielä juhlita. Edetään peli kerrallaan.
 

Rantsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Panthers, KalPa
. Saapa nähdeä mitä Hyny tuohon ketjuun sitten tuo. Ainakin liikettä ja pelotetta vastustajille ja luoden täten pelitilaa Voutilaiselle ja Birnerille. Toivoisinkin tuolle ketjulle tänään yhden pari onnistumista. Siispä tulosveikkaus ilalle 1-3 vierasvoitto.
On siinä miehessä ennustajan vikaa. Kerrotko huomisen pelin tulokset ja lauantain lottorivin, niin laitan vetämään vähän veikkausta!
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
On siinä miehessä ennustajan vikaa. Kerrotko huomisen pelin tulokset ja lauantain lottorivin, niin laitan vetämään vähän veikkausta!
Taisimpa siinä myös arvella, että Tammela lähellä maalintekoa.. lähellä kuulemma käynytkin ;)
Tännäänhän vastassa pn kova vireinen Tappara. Metsola ollut kuin muuri maalillaan. Samoin ollut toki myös Kilpi. Vähä maalinen matsi siis luvassa.
Kalpa kaivaa kuitenkin voiton tästäkin vaikka se varmaan vieläkin yllätyksenä muille kuin Kalpa faneille tulee. Maalareina toimii Vode ja Kubalik ja Kilpi ottaa nollat eli 2-0 kotivoitto.
Jos nyt Tammela pääsee taas pelaamaan on hän kuitenkin potentiaalinen maalari tänään myös ja siten tilanne päättyykin Tapparan tehdessä yvmaalin 3-1. Eli tulosvetoon lähtee Kalpa 2,3 - Tappara 0,1
Lottoon en koske, koska siinä on mahoton oikein päätellä numerosarjaa. Tuuripeliä siis
 

W.Thompson

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Erottuipa Konttinen selvästi pakistosta eilen. Ikävä kylläkin hänen kannaltaan. Ratkaisut aina uskomattoman surkeita kun oli kiekollisena paineen alla. Eikö meillä ois ketään junnua ottaa seiska pakiksi ja lähettää Tero mestikseen? Aiemmin en ole Tertsiin huomiota kiinnittänyt mutta eilen oli niin huono ettei voinut olla huomaamatta. Toivottavasti oli vaan huono päivä..
 

TKO

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, NFL
Eikö meillä ois ketään junnua ottaa seiska pakiksi ja lähettää Tero mestikseen?

Mikael Seppälä on Hokissa lainassa ja käsittääkseni pelannut oikein hyvin Mestiksessä (8 peliä, 0+5, +3). Kuvittelisin, että Konttinen on Seppäsen edellä lähinnä siitä syystä, että Liigassa on aika vähän peliminuutteja tarjolla kummallekin, jos kaikki pakit ovat käytettävissä. Lyytinen loukkaantui eilen, mutta tänään on viimeinen peli ennen taukoa, joten Seppänen varmastikin pysyy Kajaanissa.
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Kylläpä oli Konttinen eilen niin umpisurkea kun olla voi. Ainuttakaan syöttöä ei leine saanut omille asti. Tänään Lyytisen poissaollessa valitettavasti Timosen pakkiparina jatkaa.. Seppälä noussut 7. pakin rooliin. Seppälä tosiaan hyvät tehot mestiksessä, niin olisi suonut hänet Konttisen edelle Timosen rinnalle vuan ee.
Virta on maalinteko-ongelmiin aloittanut taas kuuluisan ketjuloton. Tänään arponut Voden laitaan ja Ruohomaa siihen kakkosen keskelle. Pitkään samana pysynyt neloskenttäkin on rikottu ja kolmonen on muotoa Mutanen-Harjama-Hyvärinen ja nelonen Kolehmainen-Kinnunen-Jyri(en tee maalia) Junnila. Ihan hyvä toisaalta, että on vähän sekoitettu ketjuja kun tuo maalinteko on niin ongelmallista tällä hetkellä. Toivotaan, että Ruohomaa tuo kakkoseen hyvää pelinlukuja ja syöttöjä Birnerille ja Vodelle niin kyllä verkot on töttöröllä taas. Uskosin, että kolmonen räppää tänään kanssa maalin tai jopa kaksikin. Mutanen oli eilen Kilven ohella Kalpan paras pelaaja. Tänään se näkyy myös maalin muodossa. Hyny tekee kanssa kauden avausmaalin.
Kasperi vissiin Virran koirankopissa vielä tämänkin pelin, vaikka syyksi sanottu pieni loukkaantuminen.. Kassu sitä maalinteko voimaa toki tuopi lisää vaikka omaan päähän höntsäileekin, niin tällä ratkaisuvoimalla olisi käytettävä kyllä kaikki resurssit mielestäni. Nämä on niitä pelejä, missä pisteet on suhkot hyvin saatavissa ja auttaa keväällä, siksi olisi tärkeä niitä nyt raapia kovaa tahtia, kuten on raavittukkin.
No, vika peli ja sitten hyvä tauko parantaa haavoja ja loukkaantumisia ja ylläpitää tällä hetkellä oleva pelaaminen. Tästä ottelusta ei ole muuta kuin 3 pistettä otettava. Hyny, Mutanen, Vode/Birner tekevät ainakin häkit ja toivotaan, että nämä 3 riittäisi vierasvoittoon. Jospa se Kassukin sitten tauon jäliltä nöyränä takaisin kentille hyökkäisi. Ja toivotaan, että Lyytinen ei ole pahemmin loukkaantunut. Tärkeä mies kiekollisilla taidoillaa tuolla alakerrassa on. Kävi sääliksi pelin lopussa eilen kun Timonen siellä yritti peliä tehä/jakaa syöttöjä. Ei ole ihan miehelle mikään paras rooli, vaikka omaan päähän joukkueen paras luutija onkin.
 

ktik

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Nostetaanpa (asiaankuuluvassa) seuraosiossa esiin: Marko Kauppinen pakkasi laukkunsa Ruotsissa. Sopisi Pekan 2.0 KalPaan mun mielestä erittäin nätisti. Taidot ja kiekollinen panos peliin on Kuopiossa kuitenkin tuoreessa muistissa, kun taas jossain muualla saatetaan jo pitää menneenä miehenä. Tätä toiveajattelua jatkaen hintakin voisi olla kohtuullinen. Ainakin jos Lyytisellä isompaa vaivaa, niin tarjousta tulille.

Kimmo, sauna päälle!
 

Susimies

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa,Toronto Maple Leafs,Westghost,Ghostbusters
Nostetaanpa (asiaankuuluvassa) seuraosiossa esiin: Marko Kauppinen pakkasi laukkunsa Ruotsissa. Sopisi Pekan 2.0 KalPaan mun mielestä erittäin nätisti. Taidot ja kiekollinen panos peliin on Kuopiossa kuitenkin tuoreessa muistissa, kun taas jossain muualla saatetaan jo pitää menneenä miehenä. Tätä toiveajattelua jatkaen hintakin voisi olla kohtuullinen. Ainakin jos Lyytisellä isompaa vaivaa, niin tarjousta tulille.

Kimmo, sauna päälle!

Eiköhän Kauppinen oo jo nähty ja varsinkin miehen "sitoutuminen" KalPaan viime kaudella. KalPa tarjosi Kohulle mahdollisuuden laittaa ura vielä nousuun ja ihan kohtuu palkallakin ja mitä teki kaveri kun tuli kunnon vastamäki; Halusi pois kyydistä. Joten pysyköön nyt sit siellä missä on parempi olla kuin KalPassa.
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Eiköhän Kauppinen oo jo nähty ja varsinkin miehen "sitoutuminen" KalPaan viime kaudella. KalPa tarjosi Kohulle mahdollisuuden laittaa ura vielä nousuun ja ihan kohtuu palkallakin ja mitä teki kaveri kun tuli kunnon vastamäki; Halusi pois kyydistä. Joten pysyköön nyt sit siellä missä on parempi olla kuin KalPassa.
Sulla vissiin asiasta ihan sisäpiiritietoakin? Eniveis kyllä Kauppinen ainakin minun Kalpaan olisi tervetullut. Kiekollinen pakki joka jakelee napakoita avauksia aina vastustajan siniselle asti. Silmissä nään vieläkin syötöt Salmiselle läpiajoon. Näitä ei tällä kaudella olla kovin montaa nähty. Toki ei ole ihan Salmisen tasoisia pelimiehiäkään jengissä..
Sinällään ymmärrettävää, että Kauppinen on halunnut pois kyydistä. Oli kuitenkin KalPassa pelatessaan johtavia puolustajia. Laukkanen nyt sössi monen muunkin pelaajan suhteet/tulemiset/lähtemiset KalPaan. Että ymmärtää Lehkosten jne poislähdön seurasta, eikä siis kummastuta Kauppisenkaan halua muualle. Ura kuitenkin alkaa kohtapuoliin olla paketissa, niin ei varmasti pohjamudissa halua negatiivisuudessa rämpiä. Mikäli mies kuitenkin olisi halukas tulla nyt takaisin Virran sapluunaan niin ainakin itse näyttäisin vihreää valoa. Toisi kuitenkin kokemusta ja rauhallisuutta tuohon suhkot kokemattomaan pakistoon. Eikös tuo ihan suhkot OK vielä Tapparassakin kevät kauden kuitenkin pelannut. En ole seurannut miten Ruotsissa mennyt, mutta välimatka perheeseen ilmeisesti ollut isoin ongelma, pelillisistä seikoista en tiedä.
 

BooRadley

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Eiköhän Kauppinen oo jo nähty ja varsinkin miehen "sitoutuminen" KalPaan viime kaudella. KalPa tarjosi Kohulle mahdollisuuden laittaa ura vielä nousuun ja ihan kohtuu palkallakin ja mitä teki kaveri kun tuli kunnon vastamäki; Halusi pois kyydistä. Joten pysyköön nyt sit siellä missä on parempi olla kuin KalPassa.

Sen verran, mitä sain olla Kauppisen kanssa tekemisissä hänen Kuopiossa ollessaan, niin voin sanoa että oli varmasti sitoutuneimpia pelaajia joukkueessa. Tietenkään en tiedä herran toiminnasta pukukopissa, mutta kävi mm. vetämässä Tuplilla junnuille aamujäitä ihan vaan siksi, että pikkukalpalaisille tuli hyvä mieli. Muutenkiin oli aika paljon mukana off ice -toiminnassa, siis ei missään seuran "pakottamassa" promohässäkässä, vaan piti ihan omasta halustaan yhteyttä faneihin ja KalPa -perheeseen. Ja kyllähän Kauppinen vielä pelillisesti KalPaan istuisi kun nyrkki silmään, Peksin kiekollinen peli ja Kauppisen kokemus, mielestäni kokeilemisen arvoinen yhdistelmä. Jos ei liikaa rahaa pyydä, niin KalPaan vaan. Viime kaudella pettymys oli suuri kun Kauppinen Tapparaan siirtyi. Ymmärsin kyllä siirron taustat (rämpiminen, talous, paska "valmentaja", ura ehtoopuolella), mutta silti kirpaisi syvältä.
 

tulikaste

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Tero Lehterä
Kauppisen sopimus oli loppumassa viime kauteen, kaikki mahkut säälipudotuspeleihinkin olivat menneet eikä KalPa ilmeisesti kaavaillut Kauppista enää osaksi tätä nykyistä joukkuetta. Vaikea minun on kokea tuo Tappara-siirto miksikään hirvittäväksi petturuudeksi. Ehkäpä sopisi vieläkin mukaan, mutta toisaalta rahat lienevät varsin vähissä mitä tulee "vahvistuste" hankintaan kesken kauden. Marko osaisi kyllä sentään ampua maaleja...
 

HankChief

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
YV-pakki joukkueesta puuttuu, siis sellainen joka saisi kiekon viivasta maalille asti/maalia kohti mieluusti kohtalaisella kovuudella. Lyytisellä yritystä piisaa, mutta ei ole vielä mikään kovin suuri viivapelote. Kuitenkin Kubalik jatkoi Kapasen paluusta huolimatta ja tämä lienee jo ylitys budjettiin nähden. Katsojakeskiarvo on itseasiassa aika lähellä tavoitetta (pikaisesti laskien n. 3470, ei huomioi kuitenkaan ilmaislippuja), mutta sieltäkään ei varmasti ole tulossa ennakoitua enemmän rahaa kassaan. Summa summarum, en usko, että vahvistuksia enää tulee. Pidemmät loukkaantumiset sitten asia erikseen, mutta silloinkin kyse korvaavasta pelaajasta eikä uudesta vahvistuksesta.
 

tulikaste

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Tero Lehterä
http://yle.fi/urheilu/ei_enaa_liiga...toi_katsojat_takaisin_kalpan_peleihin/7601625

Saksman kertookin tässä sopivasti, että pelaajabudjetti on 2,3 miljoonaa euroa ja näillä näkymin käytetty. Vahvistuksia ei tule, ellei jollekin merkittävälle pelaajalle tule pitkäaikaista loukkaantumista (ja luulenpa, että niitäkin pitäisi tulla useampi). Muuten vähän tympisi, mutta kun sillä "ylimääräisellä" rahalla kuitenkin saatiin Kapanen joukkueeseen niin olkoot nyt. Pakisto on valitettavasti ja tunnetusti todella ohut ja kädetön, mutta onhan tuo hoitanut sen tärkeimmän eli puolustamisen ihan hyvin ainakin tähän asti.

Veikkaisin silti, että jos sattuisi käymään niin onnellisesti että oikeasti kamppailtaisiin puolivälierissä jollain ilveellä niin yksi pakki tuohon hommattaisiin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös