Toppeja ja floppeja

  • 4 651
  • 13

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tämän viikon aikana tulee eka neljännes sarjasta pelatuksi ja kaikki ovat pelanneet suurin piirtein kaikkia vastaan. Eli jotain pieniä yhteenvetoja alkukaudesta voinee jo tehdä.

Joukkueista en nostaisi varsinaisesti mitään esille. JYP-akatemia aloitti vahvasti, mutta sitä ei voi pitää minään varsinaisena yllätyksenä - tosin jos tulee pysymään top-nelosessa koko kauden, niin sitten voi jo kutsuakin yllätykseksi. Myös Hokin vaikeudet olivat mielestäni odotettavissa.

HOKKI
+ Santeri Vuoti
+ Risto Mattila
- Antti Lehtonen
- Miska Humaloja

Humalojalle oli ennakolta ajateltuna tarjolla läpimurtoroolia, mutta ei ole kyllä pystynyt nousemaan eturiviin. Vuoti puolestaan debytoinut oikein lupaavasti miesten sarjoissa. Lehtosta ei ole oikein reilua verrata Teemu Seppäseen, mutta minkäs teet... Kultakypärä Mattila on jo lähellä yhden kauden piste-ennätystään.

JUKURIT
+ Santeri Lukka
+ Timo Hiltunen
- Jani Savolainen
- Iivo Hokkanen
- Joonas Kalliola

Lukan potentiaali oli tiedossa, mutta huikea temppu ottaa iso rooli noin kovasta pakistosta. Hyökkäyspäässä kanssa moni pelaaja ohittanut nokkimisjärjestyksessä viime kauden pelaajia, Hiltunen näistä se selvin esimerkki. Toisaalta taas miinusmerkin saaneita ei ehkä voi tässä tilanteessa pitää floppeina, mutta ovat kuitenkin jääneet väkisinkin takarivin pojiksi, kun muilla on vaan kulkenut niin hyvin.

JYP-AKATEMIA
+ Henri Kanninen
+ Joel Sund
+ Olli Aitola
- Samu Markkula

Kanninen yllättänyt ainakin minut ja päässyt jo liigaankin pelaamaan.Sund ja Aitola myös olleet odottamaani isommassa roolissa. Markkula vähän hakuammuntana tälle listalle: komeat tehot, mutta kamala +/- lukema. Onkohan pelannut vähän vähän enemmän itselleen kuin joukkueelle?

KEUPA
+ Janne Kumpulainen
+ Taneli Maasalo
- Markus Rämä
- Pasi Kouvalainen
- Pelaajamäärä

Rämää ja Kouvalaista pidin nousijan harvoina ns. varmoina Mestis-tason pelaajina. Pojilla so far tehot 0+3 yhteensä, ei hyvä. Kumpulaista ja Maasaloa pidin joukkueen runkopelaajina, mutta en olisi arvannut heitä pistekärjiksi. Olen myös negatiivisesti yllättynyt KeuPan pelaajarallin vilkkaudesta, jo 36 eri pelaajaa ollut kehissä.

KOOKOO
+ Timo-Pekka Heikkinen
+ Mikko Virtanen
- Olli Julkunen
- Arttu Heikkinen

Julkusta hehkuteltiin ehkä vähän liikaakin, vielä kun harkkamatsitkin meni lentokelissä. Olli tulee kyllä vielä, mutta alkukausi ei ole vielä antanut aihetta juhliin. Kahdesta duunarihenkisestä Heikkisestä asenne on ollut molemmilla kuosissa, mutta toiselle on tullut onnistumia ja toiselle ei juuri ollenkaan. Virtasen kohdalla ei tartte puhua enää mistään kiintiöpaikasta.

K-VANTAA
+ Tomi Tuomisto
- Moses Mustonen
- Iossafovin menetys

Renkipojan asema oli tiedossa, mutta toki vähän mälsää, että pistekärki karkaa muualle jo näin varhaisessa vaiheessa syksyä. Tuomiston potentiaalista on puhuttu junnuvuosista asti, mutta nyt viimein sitten näyttäisi natsaavan. Mooses on kaiketi ollut loukkaantuneena?

LEKI
- Antti Hilden
- Olli Henriksson
- Jonatan Tanus
- Jesse Huhtala

Alkukauden perusteella Hildenin kurssi aika jyrkässä alamäessä. Muutamaa poikkeusta lukuunottamatta kovin harmaata ja tehotonta massaa koko joukkue, mutta ainakin näiltä erikseen mainituilta olisin odottanut tehoja.

PELIITAT
+ Roni Rukajärvi
+ Joona Monto
+ Niklas Westerlund
- Antti Rautiola
- Tuomas Santavuori

Rukajärvi ollut oikeastaan Peliittojen parhaita pakkeja alkukaudesta, yllätys ainakin minulle. Rautiola valitettavasti näyttää jatkavan "hyvä kausi -> paska kausi" -syklillään. Santavuorelle sanottiinkin jo hei hei, mutta ehkä odotuksiin nähden koko sarjankin mittakaavassa syksyn floppi nro 1? Monton ja Westerlundin ajattelin olevan lähinnä nelosketjun pelaajia, mutta ovatkin olleet ihan joukkueen kärkeä.

SAPKO
+ Kai Lehtinen
- Hyökkääjät

Lehtisellä jo 4 maalia pakin paikalta, eli vähintään tuplamäärä joukkueen hyökkääjiin (Roinetta lukuun ottamatta) nähden. Oikeasti en kyllä ihmetekoja odottanutkaan SaPKon hyökkääjiltä. Mutta jonkinlainen pettymys se kuitenkin on, että oikeastaan kukaan ei ole yllättänyt positiivisesti - peliaikaa ja sen myötä mahdollisuuksia kun on väkisinkin ollut.

TUTO
+ Tuukka Pulliainen
+ Oskari Lehtinen
- Kimmo Meriläinen
- Mikko Laine

Ehkä vähän hassua laittaa Pulliainen tähän listaan, kun kaikki varmasti odottivatin miehen olevan sarjan kärkihyökkääjiä. Mutta on vaan ollut vielä parempija jättänyt Pärssisenkin melkein varjoonsa. Lehtinen puolestaan tullut mielestäni vähän puskista. Meriläinen nousi melkein ykköseksi jo viime kauden aikana, mutta nyt on tullut takapakkia ja uhkana jämähtää vielä uuden ajan töttenströmiksi. Laineen osalta siirron TuToon odotettiin tuovan uutta nostetta, mutta kovin on ollut nihkeää.
 

paraspelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Hyvä listaus! Jukurien plussalistalle laittaisin vielä Riku Pitkäsen, hänhän oli esim. siun voimasuhdevertailussa kolmoskorissa, mutta niin vaan on 11 ottelussa kasassa 5+7=12. Huikealla yksilötaidolla varustettu kaveri mutta liikettä ja fysiikkaa täytyy vielä kehittää. Liigasta löytynee joka tapauksessa ensi kaudella.

Enemmistö odotti Mikko Laineelta tasonnostoa tälle kaudelle, mutta keväällä oli kyllä asitittavissa ettei Micon tästäkään kaudesta tule muuta kuin päämäärätöntä koohotusta/plekseille laukomista. Eli minua ei ainakaan yllättänyt.

Sitten on kyllä vielä pakko, vaikka monille kyseinen henkilö taitaa olla toistaiseksi nähty, nostaa alkukauden topiksi Jukurivalmentaja Antti Pennanen. Viime keväänä rajun arvostelun kohteeksi joutunut Pendo peluuttaakin yhtäkkiä niin ehjää ja vaivattoman näköistä kiekkoa, etten tiedä onko Jukureissa koskaan vastaavaa nähty. Ei ainakaan 8 vuoteen. Muutama asiantuntijakommentti viime viikoilta:

Lehkos Ika: "Jukurit teki meidän viisikkopelaamisen ihan D-junioritason toiminnaks"

Vantaan Kauppi: "Jukurit purkaa vastustajan träpin lyhytsyöttöpelillä loistavasti, on kyllä upeeta kateltavaa. Koitettiin vielä kolmannessa lähteä maali kerrallaan mutta he tukki ton homman kyllä totaalisen hienosti"

Keupan Tupamäki: "Jukurit on tällä hetkellä sarjan kiekollisesti paras ja organisoiduinta peliä esittävä joukkue, ovat saaneet aika vakuuttavan oloisen paletin kasaan."

Mutta tämä nyt taitaa olla pelkkää sananhelinää, koska Jukureissahan, kuten keväällä todistettiin, pelaajat päättää keskenään miten pelataan ja nytkin Jukurit on sarjakärjessä ainoastaan pelaajien loistavan pelitavan ansiosta, Pennasesta huolimatta. :D
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Cloutier on ollut kieltämättä hyvä. Mutta ei ole oikeastaan yllättänyt ainakaan minua, sillä odotin miehen olevan Mestiksen kärkivahteja. Uran aiemmilta kausilta löysin vertailukohdiksi hänelle Bernd Brücklerin, Andy Chiodon ja Pasi Häkkisen.
 

Steus

Jäsen
Kuulkaa, lapset, sanaa:

Hokki

- Hokki on tällä hetkellä surkea. Siis sysipaska. Viime kauden finaalikandidaatti sukeltaa syvällä. Viimeisimpänä esimerkkinä kotiottelu ei voi päättyä 0-8...
- Lainarumba: Hokissa on vuosien varrella pyörinyt muutama KalPan tai Kärppien riveistä aina kauden mittaan, mutta nyt siellä on vaikka mitä jämäjunnuja hakemassa kokemusta miesten peleistä
- Valmennuspuolella mennään aivan metsään. Viime kaudella sarjan parhaimpiin roolipelaajiin lukeutunut Humaloja ja pistenikkari Toivo imevät Grandia katsomossa. Jos syy on otteissa, niin miksi otteet ovat niin huonot? Laukkanen hei, yritä nyt edes!

Jukurit

+ Sarjan kovakuntoisin joukkue. Tasaista jyystöä illasta toiseen. 10(?) voittoa putkeen kertoo omaa kieltään
+ Onnistumisia laajalla kärkipelaajien johdolla ja laajalla rintamalla, juuri kuten homman kuuluukin toimia. "Junioreiden" kehitys toivotunlaista. MV-puoli kunnossa
+ Pennasta tulee mollattua lähinnä erään käyttäjän man-crushin puolesta, mutta onhan se ukko hyvää työtä tehnyt. En ole löytänyt yhtään vakavan kriittistä kommentia miehestä koko kauden aikana
- Jukurit ei kiinnosta Mikkelissä, ei sitten millään. Organisaatio tekee todella hyvää työtä, mutta jääkiekko ei kiinnosta. Ongelma ei toki ole uusi, mutta silti... Luulisi jotain saatavan aikaan tuolla menestyksellä ja noin osaavalla organisaatiolla

JYP-Akatemia

+ Affena-Jukan pojat ovat pelanneet erästä sarjan mielenkiintoisinta kiekkoa jo vuosien ajan, mutta "hyvä tsemppi" ei ole koskaan realisoitunut tulokseen. Tänä kautenta homma näyttää toimivan
+ Onnistumisia on tullut laajalla rintamalla ja ilman lainamiehiä
- Ei keksi oikein mitään kirjoitettavaa, koska Akatemia on identiteetittömyydellään sarjan epäkiinnostavin joukkue kaikkialla paitsi kaukalossa

K-Van...Espoo
+ Iossafov pääsi oikeaan jääkiekkojoukkueeseen
+ Tuomistolla on vihdoin alkanut kulkea toivotulla tavalla
- Omia pelaajia taitaa olla ~3, Akatemian ja LeKin jälkeen vähiten kiinnostava nippu
- Jenit, pennit ja ruplat on loppu, toivottavasti ei käy Lasereita
- Koko organisaation nykymenon ajatteleminenkin alkaa oikeastaan vituttaa. Long gone are the days of glory...

KeuPa
+ KeuPan organisaatio ja pelaajina nämä tanelimaasalot herättävät sympatiaa. KeuPan tarina kaudella 2013-2014 oli koko suomikiekon saunakauden 2013-2014 hienoimpia
+ Yleisö on käynyt mukavasti kotipeleissä. Toivottavasti käy jatkossakin, jotta joukkue saa hyvät lähtökohdat kauteen 2015-2016. Kotipeleissä saadut pinnat ja nähdyt maalit varmasti auttavat pitämään kiinnostusta yllä
- Nousijajoukkueella homma tuppaa repeämään tappiotilanteessa, mutta eipä tuolla materiaalilla kait voi sille mitään..?

KooKoo
+ Välikausi ei ole ainakaan vielä näkynyt katsomossa ja organisaatiokin ottaa koko ajan oikeita askeleita tulevaisuutta varten
+ Pinnoja satelee, vaikka joukkue pelaa normaalisti vain 20-40 minuuttia ottelusta
+ Rajala, Kangasmäki, Virtanen, Levokari, Västilä
- Miksi joukkue pelaa vain 20-40 min / peli? Tätä tuskaa jos jatkuu vielä joulukuulle asti, niin näemme yhden perinteisen ketjun KooKoo-osiossa.
- A. Heikkinen - Miksi tämä (toistaiseksi) turhake, kun Hiltunenkin oli vapaalla jalalla?

LeKi
+ ?
- Lainapaskaa
- Ketään ei kiinnosta

Peliitat
+ Syväkymin symppisseura on vihdoin löytämässä oikeaa tietä parin vuoden konttauksen jälkeen
+ Muutaman nimimiehen poistuma ei heikentänyt joukkuetta, vaan tarjosi näytönpaikkoja uusille kasvoille. Paikkoja on käytetty.
- Sentteriosasto ei riitä pitkässä juoksussa. Homma on liikaa laina-Kristofin varassa
- MV- ja talouspuolet huolestuttavat

SaPKo
+ Huonon alkukauden jälkeen homma on alkanut toimia. Keskiviikkonakin "nimetön" SaPKo pystyi haastamaan KooKoon Jasin tsemppikiekolla
+ Muutama yksilö on noussut hyvin pintaan (Roine, Similä, Lehtinen) *
- Maalinteko
- Joukkue on paljon tiettyjen yksilöiden varassa *

TuTo
+ "Tuke-Keni-Pärä"
+ Lehtinen
+ Kähkönen
- Kaikki muut. Yhdellä kentällä ei mennä pitkälle keväällä
- TuTo ei juurikaan näy eikä kuulu. Onko nousutavoitteista luovuttu?

Mestis
+ Tuomaritoiminta on parantunut viime kaudesta
+ Sarjassa on paljon positiivisia yllättäjiä, vain Hokki on kontannut suuremmin
+ TV-näkyvyys on parantunut[?!?] (ISTV, Veikkaus myöhemmin)
- Yleisömäärät. Sarjassa on yksi yleisöä kiinnostava joukkue. TuTo on myös saanut vedettyä suht hyvin väkeä Kupittaalle seuran yleisön kiinnostuksen tippumisesta huolimatta
- Sarja kuolee, mutta ketään ei tunnu kiinnostavan johtoportaassa. Milloin viimeksi joku liiton herra on ottanut selkeästi kantaa sarjan tulevaisuuden osalta? Osaisikohan Kummola nimetä edes kaikkia sarjan joukkueita?
- Kiinnostavat joukkueet ovat aika vähissä. Viime kaudella HCK, Jokipojat ja Sport kuuluivat omalla kohdalla kiinnostaviin vastuksiin, nyt listalla ovat enää Jukurit ja TuTo, seuraavalla tasolla SaPKo, Akatemia (kyllä) ja Hokki (koko ajan vähemmän), loput vähän vähemmän.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Toivottavasti TuTon peli kehittyy ja Jukurit tekee pari täsmähankintaa siirtorajalla, muuten mestaruus tulee irtoamaan melko helpolla, kun KooKoo saa koneet kunnolla käyntiin. Muista joukkueista en näe ketään tuossa samassa kastissa.
 

paraspelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
+ Pennasta tulee mollattua lähinnä erään käyttäjän man-crushin puolesta, mutta onhan se ukko hyvää työtä tehnyt. En ole löytänyt yhtään vakavan kriittistä kommentia miehestä koko kauden aikana
Mikäs mollaamisen aihe se nyt on ;)

Hieno kirjoitus!
 

penaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toverit, Inter, Pohjoiskaarre
TuTo
+ "Tuke-Keni-Pärä"
+ Lehtinen
+ Kähkönen
- Kaikki muut. Yhdellä kentällä ei mennä pitkälle keväällä
- Onko nousutavoitteista luovuttu?
Minua ei yllättäisi vaikka yhden ketjun Toverit voittaisi Mestiksen. On tuo ykkösketju vaan niin ylivoimainen Mestikseen. En sitten tiedä osoittaako se Mestiksen huonoa tasoa.

Lehtisen pelistä olen pitänyt ensimmäisestä harkkapelistä alkaen ja toivottavasti hänen rinnalleen löytyy Ässistä (tai jostain muualta) hyvä keskushyökkääjä. Olen pitänyt sekä Kerälän että nyt Ahlgrenin pelistä Lehtisen rinnalla. Hän pelaa myös TuTon ykkös -YV:ssä, kun Keinänen on puolustajan paikalla.

Duunarit Moisio, Rautajoki jne ovat pelanneet yllättävän hyvin ja kurinalaisesti. Mestiksen "tähdet" Laine ja Tuomainen voisivat lähteä, jonnekin ulkomaille, jos joku heidät huolii.

Kähkösellä yhtä ottelua lukuunottamatta on ollut varmaa pelaamista. Toisaalta kun ajattelen Turussa näkemieni muiden Mestis -vahtien pelejä niin sarjassa on paljon hyviä maalivahteja.

TuTon uusi toimitusjohtaja sanoi YLE:n Turun paikallisradiossa, ettei TuTolla ole resursseja liigaan. Eli suurinta mitä Toverit tällä kaudella voi saavuttaa on, on voittaa ensi kauden liigajoukkue KooKoo ja tulevaisuuden wanna be liigajoukkue jukurit.
 

kake619

Jäsen
Suosikkijoukkue
Caps, scholl
SaPKo
+ Huonon alkukauden jälkeen homma on alkanut toimia. Keskiviikkonakin "nimetön" SaPKo pystyi haastamaan KooKoon Jasin tsemppikiekolla
+ Muutama yksilö on noussut hyvin pintaan (Roine, Similä, Lehtinen) *
- Maalinteko
- Joukkue on paljon tiettyjen yksilöiden varassa *

Olihan tuo Similän listalle päätyminen jonkin sortin vahinko? Mies kun taitaa olla heikon viimeistelyn lisäksi yksi isoimmista syistä alkukauden pistemenetyksille, toki joukkoon mahtuu onnistumisiakin, harmittavan niukasti vaan tuohon imuroinnin määrään nähden. Ei sillä että Leskinenkään olisi vakuuttanut, mutta Similä tällä listalla onnistujien joukossa on lähinnä huonoa huumoria.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
TuTon uusi toimitusjohtaja sanoi YLE:n Turun paikallisradiossa, ettei TuTolla ole resursseja liigaan. Eli suurinta mitä Toverit tällä kaudella voi saavuttaa on, on voittaa ensi kauden liigajoukkue KooKoo ja tulevaisuuden wanna be liigajoukkue jukurit.

Missä ja koska TuTon toimitusjohtaja on tämmöistä sanonut? Laita ihmeessä lisätietoa TuTon omiin ketjuihin, tai vaikka haastattelulinkki.

Jos on toimitusjohtaja tämmöistä todennut ja vähäinenkin usko (tai illuusio) paremmasta on hylätty seuran johtoportaankin toimesta, niin mitäpä sitä kannattajatkaan enää sen enempää panostamaan. Pillit pussiin ja se on siinä viimeistään sitten kun Jukurit nostetaan viimeisenä joukkueena liigaan ja Mestiksestä sammutetaan valot. Eipä erityisemmin kiinnosta katsella "omien poikien" kasvatusprojekteja vailla mitään tulevaisuutta ja otteluita vailla yhtään mitään merkitystä tai edes näennäistä panosta. Edustusjoukkueen voi sitten ajaa alas ja keskittyä seuran juniorityöhön, panokseton läpsyttely suljetussa mehukannusarjassa ei tule jatkossa olemaan muuta kuin taloudellisesti rajusti tappiollinen kuluerä.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Olihan tuo Similän listalle päätyminen jonkin sortin vahinko? Mies kun taitaa olla heikon viimeistelyn lisäksi yksi isoimmista syistä alkukauden pistemenetyksille, toki joukkoon mahtuu onnistumisiakin, harmittavan niukasti vaan tuohon imuroinnin määrään nähden. Ei sillä että Leskinenkään olisi vakuuttanut, mutta Similä tällä listalla onnistujien joukossa on lähinnä huonoa huumoria.

Ei se nyt ihan noinkaan ole. SaPKon edellä on sarjataulukossa neljä joukkuetta joille on tehty enemmän maaleja. Sen sijaan vain LeKi on tehnyt vähemmän maaleja, joten eiköhän yksittäisesti suurin syy joukkueen pistemenetyksille ole juuri tuo alussa kerrottu maalinteko. Paikkojakin on luotu hemmetinmoinen määrä, mutta kiekkoa ei ole osattu laittaa häkkiin. Similä taasen pelasi viime viikolla 4 pistettä joista tosin kolme jälkimmäistä oli koko joukkueen hyvyyttä. Kouvolasta taas kuulemani mukaan tuosta tuodusta pisteestä ainakin 80% kuuluu Similälle. ts. huonolla maalivahtipelillä ei olisi sitäkään pistettä tullut.
 

kake619

Jäsen
Suosikkijoukkue
Caps, scholl
Ei se nyt ihan noinkaan ole. SaPKon edellä on sarjataulukossa neljä joukkuetta joille on tehty enemmän maaleja. Sen sijaan vain LeKi on tehnyt vähemmän maaleja, joten eiköhän yksittäisesti suurin syy joukkueen pistemenetyksille ole juuri tuo alussa kerrottu maalinteko. Paikkojakin on luotu hemmetinmoinen määrä, mutta kiekkoa ei ole osattu laittaa häkkiin. Similä taasen pelasi viime viikolla 4 pistettä joista tosin kolme jälkimmäistä oli koko joukkueen hyvyyttä. Kouvolasta taas kuulemani mukaan tuosta tuodusta pisteestä ainakin 80% kuuluu Similälle. ts. huonolla maalivahtipelillä ei olisi sitäkään pistettä tullut.

Toki kärjistin tuossa viestissä vähän, mutta ei se yksi Kouvolan haamupeli nosta minun silmissäni Similää millään muotoa alku kauden positiivisiin asioihin Sapkossa. Pelannut aikalailla odotusten mukaan, eli ei hirveitä hurraa huutoja ole aiheuttanut yhtä poikkeusta lukuun ottamatta.
 

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
Mielestäni SaPKon suuri + alkukaudella ovat vähäiset jäähymäärät. Pikkukakkosissa niitä sillä oli pitkään selkeästi vähiten. Nyt SaPKo tosin on lähes tasoissa näissä KooKoon kanssa.

Mutta vaikka tulosta ei siis alkukaudesta tullut niin maltettiin pysyä poissa jäähyaitiosta.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Kerronpa SaPKolta vielä yhden suurimman plussan. Ainoastaan Mikko Nuutinen on pelannut ottelukohtaisella sopimuksella, eikä hänkään lainalla. Kausi ei ainakaan lähtenyt hienosti käyntiin ja silti nyt Jukureita, siis sarjakärkeä, vastaan luotettiin omiin junnuihin kun joukkueesta oli neljä miestä telakalla. Ei toistaiseksi vielä ainuttakaan lainapelaajaa ole käynyt husaamassa remmissä. Parasta, että yksi näistä junnuista saattoi pelata itselleen reippaasti lisää peliaikaa edustuksessa.
Suurin floppi on Vantaan sählääminen korealaisten kanssa. Sekä tietysti muutamissa joukkueissa edelleen jatkuva pelaajaralli.
 

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Peliitoista nostettu hyvin toppeja flopetuksia esille. Niklas Westerlund on toden totta yllättänyt kaikki. Edellisvuosien näytöt ei nyt niin kummoisia ole olleet, mutta nyt on Erkka-isän kirjahyllystä löytynyt joku vanha fläppitaulu, jonka Niklas on lukenut. Westerlund on ollut kaikilla osa-alueilla parempi. Pelaa nyt rohkeasti jopa fyysistä peliä.

Ja todellinen floppi oli sitten Tuomas Santavuori. Loukkaantumisen jäljiltä pelituntumaa Heinolasta etsimään ja olisi pitänyt puoliraihnaisenakin pystyä olemaan kärkikenttien kavereita, mutta pelasi todella vaisusti. Hallin puupenkeillä kuiskittiin syksyllä myös asenneongelmista. Sen tarkemmin en Santavuoren tilanteesta tiedä. Toivon mukaan Santavuoren pelit Kiirunassa suttaantuu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös