Espoo Blues kaudella 2014–2015

  • 147 555
  • 665
Aaltonen hävisi tilastojen mukaan 9 /10 aloituksesta (10%), Hirson prosentti oli vain 48%, Korhonen hävisi ainoan aloituksensa (0%), Makkonen voitti 9/12 (66.7%) ja Liivikin tilasto oli 55.6%. Ei se nyt ihan paskaa ollut, vaikka Hirso onkin yleensä voittanut aloitukset yli 60% (!!!) tehokkuudella.
Mielenkiintoiset statsit. Kuitenkin omaan silmään näytti huonolta.. ehkä hävisivät enemmän tärkeitä (no onhan ne melkein kaikki) aloituksia tällä kertaa?
 

Hannutic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Olisikin yrittämisestä kiinni. Itseluottamus ja pelitapa.. ne on hankala korjata käden käänteessä..

Mä ymmärsin että toi Sport-peli hävittiin sen takia että lähdettiin takki auki. Mun silmiin Lukko-peli oli täynnä itseluottamusta. Pelitavasta en osaa sanoa sen enempää, mutta samasessa Lukko-pelissä Blues nosti mun tulkintani mukaan tempon niin kovaksi, että Lukko ei pysynyt perässä. Toki omakaan peli ei ollut kovin kaunista, mutta siinä luotiin enemmän maalipaikkoja kuin vastustaja.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Miten tän hetken Blegillä on varaa lähteä ketään vastaan "takki auki"? Itse en perjantain peliä livenä nähnyt ja ajattelin katsella sen illalla tietämättä tulosta. Aloitinkin katselemaan ja jaksoin tsekata toiseen erään asti, mutta oli se kyllä niin hirveetä paskaa, että oli pakko luntata lopputulos. Sen jälkeen ei tarvinnutkaan vahdata loppuun.

Ei millään pahalla Sportteja vastaan, mutta onhan se nyt häpeällistä, että Blues on tarjonnut vaasalaisille kaksi heidän kolmesta voitostaan. Kohta on kurssin käännyttävä tai tämä kausi voidaan vetää viemäristä alas.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Siis jos tosta Sport pelistä halutaan vielä vääntää niin kyllä musta yksi suuri syy tappioon oli se että Bluesilla oli 12 minsaa ylivoimaa ja sitä ei käytetty hyväksi. Siellä oli täysin uudet koostumukset kehissä joten se yhteispeli ei ollut vielä selkeesti ihan tapissa ja kuviot selvillä. Kaikenlisäksi Aholla oli vielä varaa penkittää O'Connor joka nyt on ollu YV:llä hyvä ja mm. väsäsi Lukkoa vastaan maalin.

Sportia vastaan ne uudet YV ketjut oli:

Iossafov - Talaja (maskimies) - Aaltonen
Hirschovits - Zamorsky

Makkonen - Liivik (maskimies) - Giliati
Tikkinen (?) - Rantakari

YV:hän ei ole hirveen hyvin toiminut sen jälkeen kun Kantola tipahti kokoonpanosta, joten sikäli ihan ymmärettävää että uusia ratkaisuja kokeilaan. Koska pakkipari O'connor - Rantakari on toiminut hyvin YV:llä niin mielellään sen olisin nähny edes kakkos yv:ssä jatkavan kun Zamorskyn näköjään pitää olla ykkös YV:ssä.
 
Viimeksi muokattu:

Kyjy

Jäsen
Perjantaina paikalla olleena joutuu väkisinkin miettimään miksi hallille tulee raahauduttua. Esitys oli niin tasapaksun harmaa, ettei mitään erityistä jäänyt mieleen. Yksi pääsyy paikalle menemiseen on tunnetilojen äärivaihtelut ja nyt se toinen ääripää puuttui kokonaan. Tappiotkin sulattaa jos ne tulee kunnon yrityksen kera.
Ei kai nyt kyse voi olla jostain takki auki-asenteesta? Jos näin pääsi tapahtumaan yhden voiton jälkeen niin jotain on todella pahasti pielessä. Eiköhän ennemmin ole kyse keskitasoa heikommista pelaajista, joiden pelitapa ja henki ovat kateissa. Onhan se monta kertaa nähty että heikompi rosteri pärjää kun jälkimmäiset asiat ovat kunnossa.
Tilanne huutaa innostavaa johtamista. Löytyykö sitä nykyporukasta tai taustajoukoista on suuri kysymysmerkki, mutta jotain on pakko tapahtua jos hallille halutaan lisää lystin maksavaa porukkaa.
 

Punavalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Bluesin ongelma on paikkojen luominen ja niiden hyväksi käyttäminen 5 vs 5 pelissä. Se on havaittavissa varsinkin nyt kun Kantola on poissa. Meillä ei ole riittävän hyviä laitureita kiekolliseen peliin. Kai Kantola teki viime kaudella 19 maalia. Kaikki Sporttia vastaan laiturintontilla olleista 8 kaverista tekivät yhteensä 18 maalia (edellisellään liiga kaudella). Määrä on aivan käsittämättömän vähän. Vertailukohtana Lukon vastaava luku oli 76 maalia. Tuohon tarvitaan pari vahvistusta jos kurssi halutaan kääntää..
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Ei meillä ole kyllä riittävän hyviä senttereitäkään kiekolliseen peliin. Jos Hirso olisi vähän nopeampi ratkaisuissaan, se ketju toimisi, mutta sen jälkeen sentterit eivät vaan riitä muuhun kuin puolustamiseen.
 
Vedetääs vähän nippuun, eli tarvitaan: laadukkaat 2-3 laituria ja 1-2 sentteriä jotka istuvat Ahon "kiekko päätyyn ja perään" pelitapaan ja siitä rapakiekosta huolimatta omaavat kovan asenteen joka ilta. Menikö oikein? Vaikealta näyttää.
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Ei meillä ole kyllä riittävän hyviä senttereitäkään kiekolliseen peliin.

Makkonen ei pelaa lähelläkään viime kauden tasoaan ja Sallista ei ole korvattu kenelläkään. Tuossa se perusongelma minusta on joka liittyy pelinrakentamiseen.

Mutta ei pelaajamateriaalin taakse voida mennä jos saadaan Sportilta pataan kotona. Jotain muuta on silloin pielessä.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Jos ei muuta niin tämä kausi on kyllä osoittanut Tomi Sallisen arvon kiekollisessa mielessä. Vaikkei mikään pistekurko ikinä ollutkaan, Sallinen pystyi kahdella viimeisellä Blues-kaudellaan nousemaan kuitenkin myös kiekolliseen rooliin ja tekemään peliä. Salliselta tämä nousu siis tapahtui n. 23 ikävuoden tienoilla ja jos ajatellaan, että "Sallisen korvaaja"/kakkossentterimme Miro Aaltonen on 21-vuotias(!) niin tässä saataisiin odottaa saman kaavan mukaan pari vuotta ennenkuin Aaltonen olisi tuolla tasolla. No, Aaltonen on varattu NHL:ään, Sallinen ei ja sille on syynsä, joten Aaltoselta odottaisi jo hiukan aiemmin todellista läpimurtoa. Kun Bluesin rosteri on noin vajaa, pitäisi juuri Aaltosen pystyä ikäistään kypsempiin tekoihin ja nousta uudelle tasolle. Jos Miro ei pysty siihen, on toi joukkue ihan kusessa.
 

sininen haamu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Tuo rosteri tarvitsee yhden sentterin ja Kantolan kuntoutumisen. Sekä periksiantamattoman ja joukkueelle pelaavan ryhmän. Tuo viimeinen pointti tärkeimpänä. Jos katsoo muiden joukkueiden rostereita, niin Kärppiä, Lukkoa, Tapparaa ja Ifk: ta lukuunottamatta joukkueet eivät niminä ole Bluesia kummempia. Kaikki "paremmat" pl. Kärpät on jo voitettu. Nyt pitää alkaa pelaamaan, ja lopettaa tuo muniin puhaltelu. Aikaa on, mutta ei loputtomiin
 

Punavalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Jos katsoo muiden joukkueiden rostereita, niin Kärppiä, Lukkoa, Tapparaa ja Ifk: ta lukuunottamatta joukkueet eivät niminä ole Bluesia kummempia. Kaikki "paremmat" pl. Kärpät on jo voitettu. Nyt pitää alkaa pelaamaan, ja lopettaa tuo muniin puhaltelu. Aikaa on, mutta ei loputtomiin

Tuosta olen osittain erimieltä, tällä hetkellä Bluesin hyökkäyskalusto on liigan heikointa. Yksittäisiä voittoja voidaan saada, mutta pudotuspeleihin ei tällä materiaalilla mennä. Nyt tarvitaan kiekolliseen peliin pystyviä hyökkääjiä.
 
Tuosta olen osittain erimieltä, tällä hetkellä Bluesin hyökkäyskalusto on liigan heikointa. Yksittäisiä voittoja voidaan saada, mutta pudotuspeleihin ei tällä materiaalilla mennä. Nyt tarvitaan kiekolliseen peliin pystyviä hyökkääjiä.
Mun mielestä esim kolmen kärjestä vain Lukolla on Bluesia parempi hyökkäys. Toki nyt kun Kantola on pois Bluesilta puuttuu Hirso - Kantola syömähammas, mutta eiköhän millä tahansa joukkueella tunnu, jos otetaan (liigan) paras hyökkääjä pois.

Hyökkäys on ollut paskaa, mutta kyllä mua enemmän vituttaa se, että Bluesin puolustus on ollut vielä paskempaa, vaikka nimissä pitäisi olla huomattavasti hyökkäystä parempaa. Hyökkäys on ilman sitä kakkossentteriä lähinnä Hirson varassa, kun Bluesissa pelaajat eivät pysty kehittymään jostain syystä.

Puolustuksessa Kuukka ja Westermarck (+Tikkinen) on pelaajat joille annan synninpäästön. Rantakari ja O'Connor saa hyökkäyspelin ansiosta paljon anteeksi (paitsi Aholta) ja Malmivaara on parantanut huomattavasti päästyään eroon Seppälästä, mutta edelleen Malmivaaran pitää pystyä parempaan. Isoin ongelma on kuitenkin Seppälä ja jostain syystä Rantakari, Tikkinen, Kuukka, O'Connor on kyllä kiertänyt rotaatiossa, mutta Seppälä ei ole. Olisi ihan hemmetin hieno kuulla, että mitä semmosta Seppälä on tällä kaudella esittänyt hyökkäyspäässä, että saa noita kardinaalimunauksiaan jatkuvasti anteeksi.

Oon tykänny, että Aho on hyvä asia, mutta kyllä mua nyt vituttaa useampi asia:
- Tietyillä pelaajilla eri oikeuksia kuin muilla (Seppälä ja Malmivaara)
- Aho ei osaa käyttää yksilöiden erilaisia ominaisuuksia. Giliati on liigan nopein pelaaja, millä tavalla Aho käyttää tätä hyväksi? Ei mitenkään.
- Peli on ihan sydämetöntä, vetelis vaikka moottorisahaa pukuhuonees tai jotain, mutta kyllä nyt vittu pitää asennevalmentajan saada se asenne kuntoon, kun pelitapa ei mikään erityinen ole
 

Punavalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Mun mielestä esim kolmen kärjestä vain Lukolla on Bluesia parempi hyökkäys. Toki nyt kun Kantola on pois Bluesilta puuttuu Hirso - Kantola syömähammas, mutta eiköhän millä tahansa joukkueella tunnu, jos otetaan (liigan) paras hyökkääjä pois..

Bluesilla on tällä hetkellä pelikunnossa vain kaksi pelaajaa jotka viime kaudella ylittivät 20 tehopisteen rajan liigassa. Jos tehdään hyökkäysvertailu kolmantena olevaan SaiPaan.

Blues vs Saipa

Blues
Kai Kantola 33 pts
Kim Hirschovits 31 pts
Miro Aaltonen 29 pts

Saipa
Ville Koho 37 pts
Janne Tavi 36 pts
Tommi Jokinen 24 Pts
Jesse Mankinen 22 Pts
+ Dave Spina (tällä kaudella 17 pts)
+ Dave McIntyre (tällä kaudella 12 pts)
 
Blues
Kai Kantola 33 pts
Kim Hirschovits 31 pts
Miro Aaltonen 29 pts

Saipa
Ville Koho 37 pts
Janne Tavi 36 pts
Tommi Jokinen 24 Pts
Jesse Mankinen 22 Pts
Eli SaiPalla on yksi yli 20 pistettä tehnyt pelaaja enemmän. Blues on toiseksi viimeinen ja Saipa toinen.
KalPa on kolmas ja viime kaudella yli 20 pistettä liigassa: Janne Keränen 23, Artturi Lehkonen 20
Neljäntenä olevalla HPK:lla Jesse Saarinen 23 ja Joonas Vihko 27

E: Mielestäni siis Bluesin hyökkäys ei ole mikään aivan paska, ei se huikeakaan ole, mutta liigan alempaa keskikastia. Puolustus taas pitäis olla jopa liigan kärkeä: Malmivaara, Kaijomaa, Zamorsky, O'Connor ja Kuukka, joiden piti olla kohtuu kovia nimiä omissa rooleissaan ja sen lisäksi Rantakari, Westermarck, Tikkinen sekä Seppälä kirittämässä.
 
Viimeksi muokattu:

Punavalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Kalpa vs Blues tämän päivän kokoonpanoista ykkös- ja kakkosketju. Jos lähdetään vertailemaan pelaajia pelaajakohtaisesti valitettavasti tappio tulee.

Janne Keränen 5+4=9 vs Roope Talaja 2+3=5
Jaakko Rissanen 2+4=6 vs Kim Hirschovits 2+9=11
Tomas Kubalik 2+10=12 vs Iossafov, Artem 1+1=2
Kasperi Kapanen 1+3=4 vs Ville Korhonen 1+0=1
Jukka Voutilainen 4+3=7 vs Miro Aaltonen 2+5=7
Birner, Michal 8+3=11 vs Giliati, Stefano 2+7=9

Bluesilla on lähtökohtaisesti työteliäsjoukkue joka menestyisi pudotuspeleissä. Jotta pleijareihin päästään pitäisi saada muutama lisäkaveri tekemään niitä pisteitä. Ei vaan voi olla neljää nelosketjua.
 
Eikö se ole aika luonnollista, että KalPan hyökkääjillä on enemmän pisteitä kun Bluesin, kun toinen on pelannut hyvin ja toinen huonosti. Mun mielestä aika oleellinen tieto on se, että KalPa on tehnyt 35 maalia ja Blues 30 eli vain viisi maalia vähemmän. Sen sijaan KalPa on päästänyt melkein 20 maalia vähemmän kuin Blues. Kertoo mun mielestä aika paljon siitä Bluesin puolustuspelaamisesta, jonka koen olevan suurin syy sijoitukseen vittu mitä paskaa sijoituksen hyvät kyttäysasemat sijaan.

Kyllä hyökkäyspelissäkin on paljon parannettavaa, mutta ainakin itselleni se ei tule yllätyksenä kun se maaginen herra X puuttuu sieltä kakkosen keskeltä. Etenkin nyt Kantolan ollessa poissa joukkueen pitäisi pystyä pelaamaan samalla tavalla kuin vaikkapa Tappara, mutta tarkka puolustus ei kyllä ole se sana, jolla Bluesin nykyistä puolustuspelaamista kuvaisin.

Yhdellä hankinnalla (jota kovasti ainakin joskus lupailtiin) Bluesin hyökkäys näyttää mun mielestä todella potentiaaliselta, mutta se vaatii oikeasti sitä, että Herra X saa esimerkiksi Aaltosen pelaamaan parhaalla mahdollisella tasollaan.
Kantola - Hirso - Talaja/Giliati/Iossafov
Aaltonen - X - Talaja/Giliati/Iossafov
Rooba - Liivik - Talaja/Giliati/Iossafov
Lahtinen - Makkonen - Tiivola
(Korhonen, Sailio, Virkkunen)
 

Punavalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Eikö se ole aika luonnollista, että KalPan hyökkääjillä on enemmän pisteitä kun Bluesin, kun toinen on pelannut hyvin ja toinen huonosti. Mun mielestä aika oleellinen tieto on se, että KalPa on tehnyt 35 maalia ja Blues 30 eli vain viisi maalia vähemmän. Sen sijaan KalPa on päästänyt melkein 20 maalia vähemmän kuin Blues.

Yleensä huonolla materiaalilla tulee tappioita. Voittoja ei ole tullut, mutta silti suurin osa Bluesiin hyökkääjistä on pelannut aikaisempaansa tasoon nähden hyvin. Suurimmalla osalla taitaa olla kovempi piste/per ottelutahti mitä edellisellä liigakaudella. Mielestäni pelaajilta ei voi odottaa ihmeitä vaan tuohon tarvitaan muutaman johtava hyökkääjä lisää.
 
Katsokaapa liigan tilastoja maalien osalta. Jos "tilastohärö" Kantola lasketaan pois, on bluesin paras maalintekijä puolustaja Rantakari 3 maalilla. Seuraavana on Miro 2 maalilla. Muutamaa poikkeusta lukuunottamatta minkään joukkueen 3:lla parhaalla maalintekijällä ei ole vähemmän kuin 4 maalia. Vaikea noittenkin, saatika sitten peliesitysten osalta sanoa, että bluesilla olisi lähellekkään top 2-3 hyökkääjistö liigassa.
 
Yleensä huonolla materiaalilla tulee tappioita. Voittoja ei ole tullut, mutta silti suurin osa Bluesiin hyökkääjistä on pelannut aikaisempaansa tasoon nähden hyvin. Suurimmalla osalla taitaa olla kovempi piste/per ottelutahti mitä edellisellä liigakaudella. Mielestäni pelaajilta ei voi odottaa ihmeitä vaan tuohon tarvitaan muutaman johtava hyökkääjä lisää.
Viime kautta huonommalla pistekeskiarvolla on pelannut (7kpl):
Ville Korhonen, Siim Liivik, Jussi Makkonen, Robert Rooba, Jari Sailio (vrt. edelliseen liigakauteen), Peter Tiivola, Valtteri Virkkunen
Viime kautta paremmalla pistekeskiarvolla on pelannut (5kpl):
Stefano Giliati (27-vuotta), Miro Aaltonen (21-vuotta), Kim Hirschovits (32-vuotta), Kai Kantola (27-vuotta), Roope Talaja (26-vuotta).

Eli ei ole pistekeskiarvot suurimmalla osalla viime kautta parempia.

Oletusarvoista mielestäni kuitenkin on, että esimerkiksi Aaltosen iässä oleva lahjakkuus pystyy nostamaan tasoaan kokemuksen ja taidon lisääntyessä. Sen lisäksi esimerkiksi Talaja palasi Espooseen, koska on täällä pelannut aiemmin hyvää kiekkoa ja vierailu Helsingissä meni kaikkea muuta kuin hyvin. Onko Talajan taso nyt siis viime kautisen epäonnistumisen tasolla vai voidaanko odottaa parempaa.

Ottelumäärän ollessa vielä näin pieni heittelyjä tulee aika paljon, mutta sanoisin, että ainoastaan Kantola pelaa tällä hetkellä elämänsä parasta kiekkoa. Miro Aaltonen, Stefano Giliati, Roope Talaja ja Hirsokin ovat pystyneet pelaamaan urallaan parempia kausia kuin tällä kaudella. Kun katsotaan Bluesin hyökkääjien ikärakennetta, niin jokaisella hyökkääjällä pitäisi olla ihan odotettavissa, että ne parhaat kaudet on vasta edessä ja kehitystä tapahtuu vielä.

Sanoisin, että yksi hankinta eli Tomi Sallisen korvaaja nostaisi ton hyökkäyksen ihan riittävälle tasolle vaikka mitalipeleihin tai kaiken osuessa nappiin siihen kirkkaimpaankin (vrt. Ässien mestaruusjoukkue). Tällä hetkellä tilanne on toki vaikea kun siitä ykkösestä puuttuu se Kantola, mutta Kantolan ollessa terveenä meillä on yksi tehokenttä, joka on runkosarjassa ihan riittävä sinne hyville kyttäysasemille, mutta tällöin pelin pitäisi olla puolustuspelaamisen osalta aivan eri tasolla kuin tällä hetkellä.

Vaikea noittenkin, saatika sitten peliesitysten osalta sanoa, että bluesilla olisi lähellekkään top 2-3 hyökkääjistö liigassa.
Onneksi näin ei ole kukaan tainnut missään vaiheessa sanoa,
 
Sanoisin, että yksi hankinta eli Tomi Sallisen korvaaja nostaisi ton hyökkäyksen ihan riittävälle tasolle vaikka mitalipeleihin tai kaikena osuessa nappiin siihen kirkkaimpaankin (vrt. Ässien mestaruusjoukkue).
Vaikka kuinka yritän laittaa negalasit pois silmiltä, niin en pysty kyllä millään näkemään tuossa mielipiteessäsi mitään totuuden siementäkään.. tämä minun mielipide. :) Mutta hemmetin hienoa, että sulta luottoa löytyy, vähän olen ehkä kateellinen. :/

Vaikea noittenkin, saatika sitten peliesitysten osalta sanoa, että bluesilla olisi lähellekkään top 2-3 hyökkääjistö liigassa.
Onneksi näin ei ole kukaan tainnut missään vaiheessa sanoa,
Mun mielestä esim kolmen kärjestä vain Lukolla on Bluesia parempi hyökkäys.
???
 
Just in, liigan tilastot, eipä taida kannattaa niiden perusteella tehdä mitään analyysiä, sarjataulukossa kerrotaan Bluesin tehneen 30 maalia, mutta kun ynnää pelaajatilastoista maalit yhteen, tulee summaksi 28 maalia. Et joo.
 
Kolmen kärjessä on Lukko, SaiPa ja KalPa. Se ei tarkoita, että heillä olisi liigan kolme parasta hyökkäystä. Esimerkiksi KalPan maalimäärä on huimat 5 enemmän kuin Bluesilla ja tämä on se juttu johon mun mielestä pitäisi kiinnittää huomiota. Blues on siis tähän asti tehnyt aivan tarpeeksi maaleja voittaakseen otteluita, mutta siitä huolimatta joukkueet löytyvät sarjataulukon ääripäistä. Sitten ääriesimerkkinä Tappara, joka on tehnyt vähemmän maaleja kuin Blues ja on silti huomattavasti korkeammalla sarjataulukossa ja suunta on ylöspäin.

Mielestäni siis Bluesin hyökkäys ei ole mikään aivan paska, ei se huikeakaan ole, mutta liigan alempaa keskikastia. Puolustus taas pitäis olla jopa liigan kärkeä: Malmivaara, Kaijomaa, Zamorsky, O'Connor ja Kuukka, joiden piti olla kohtuu kovia nimiä omissa rooleissaan ja sen lisäksi Rantakari, Westermarck, Tikkinen sekä Seppälä kirittämässä.

Tässä on se mun pointti. Pitäisi pelata joukkueena paremmin ja etenkin puolustaa paremmin. Jos joukkueen hyökkäys ei oo hyvä, niin sitten tehdään hommat sille helpommaks ja puolustetaan hyvin.

Ahon pelitavalla ja Bluesin puolustuksella pitäisi mun mielestä pystyä oleen päästetyissä maaleissa jossain muualla kuin eniten maaleja päästäneiden joukkueiden joukossa.
 

Punavalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Viime kautta huonommalla pistekeskiarvolla on pelannut (7kpl):
Ville Korhonen, Siim Liivik, Jussi Makkonen, Robert Rooba, Jari Sailio (vrt. edelliseen liigakauteen), Peter Tiivola, Valtteri Virkkunen
Viime kautta paremmalla pistekeskiarvolla on pelannut (5kpl):
Stefano Giliati (27-vuotta), Miro Aaltonen (21-vuotta), Kim Hirschovits (32-vuotta), Kai Kantola (27-vuotta), Roope Talaja (26-vuotta).

Missä nämä paremmin pelanneet pelaajat pelaavat? No voin kertoa eli ykkös- ja kakkosketjussa. Eli käytännössä jokainen kärkihyökkääjä on parantanut edellisestä kaudesta, mutta joukkue on silti toiseksi viimeisenä. Se olisikin lohduttavaa jos alkukausi menisi alisuorittamisen piikkiin, mutta kun johtavat hyökkääjät pelaavat jo tämänhetkisen taitotasoonsa yläreunalla. Tuo hyökkäys tarvitsee nopeasti lisää tulivoimaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös